Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer"

Transcriptie

1 Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref Project Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer Bij deze nota van inlichtingen zijn de volgende nieuwe bijlagen toegevoegd: Bijlage 4 K1 opleidingsaanbod perceel 1 Bijlage 5 Prijzenblad_v opleidingen INVULBIJLAGEN_v2 Oudere versies komen hiermee te vervallen. Algemene vragen: 1 Presentatie Bij punt 2.2. wordt gesproken over 17 en 18 juni. Bij punt wordt gesproken over 10 en 11 juni. Wanneer vinden de presentaties plaats? 17 en 18 juni of 10 en 11 juni? Woensdag 17 juni en donderdag 18 juni zijn correct Geef aan welke initiatieven u gedurende de opdrachtperiode onderneemt om op de hoogte te komen en te blijven van de voor de leeractiviteiten relevante context van Weener XL. Kunt u dit nader toelichten? Op welke aspecten beoordeelt u de leeractiviteiten relevante context van Weener XL. U dient aan te geven hoe u uw eigen organisatie en ook Weener XL op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen in de markt, zoals: - Ontwikkelingen omtrent de Participatiewet en sociale diensten/werkvoorzieningen, etc; - Ontwikkelingen in de opleidingsmarkt die (rekening houdend met onze politieke/maatschappelijke ontwikkelingen) van belang kunnen zijn; en - Ontwikkelingen binnen de specifieke branche. Nr. Betreft Nr. Algemeen Is het toegestaan een combinatie van e-learning en praktijklessen 3 aan te bieden? Het is toegestaan een combinatie van E-learning en praktijklessen aan te bieden, echter dient er ook altijd het volledig klassikale variant aangeboden te worden. Er zal altijd een keuze gemaakt worden door onze werknemers welk variant zij wensen te volgen. Indien u beide opties kunt aanbieden is dit dus toegestaan, u dient dan ook beide opties in het prijzenblad aan te geven. Klassikaal in kolom C, de combinatie met E-learning in kolom J (prijs per groep) en kolom H (open inschrijving). Voor de onderlinge vergelijkbaarheid zal in het prijzenblad worden gerekend met de klassikale variant, welke altijd aangeboden dient te worden.

2 Deskundig beoordelingsteam , p. 22 A. Kunt u aangeven uit hoeveel leden dit team bestaat? B. Kunt u aangeven welke functies de betreffende teamleden bekleden? Het beoordelingsteam bestaat uit de volgende medewerkers: Teamleider P&O Opleidingsadviseur Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen Nr. Betreft Nr , K2, pag. Bullet 5: doelgroepen. 24 Welke doelgroepen bedoelt u hier? SW doelgroep, ambtenaren (werkleiding) Unit groen en Industrie Nr. Betreft Nr , K3, pag. K3: Team Is onze aanname correct dat hier enkel CV s van instructeurs/docenten ingediend moeten worden? Zo niet, graag uw toelichting. Dat is correct, het betreft hier de CV s van de teamleden als bij punt 1 van de opsomming gevraagd. Bijlage 6B, algemene Artikel 21.1 van de Algemene Voorwaarden. 7 voorwaarden Gaat u ermee akkoord dat de aansprakelijkheid alleen geldt voor directe schade tot maximaal driemaal het overeengekomen bedrag van de Prestatie in de Overeenkomst of Opdracht? Akkoord. 8 pag. 14 Iedere referentie dient naar tevredenheid van de opdrachtgever te zijn afgerond. Betekent dit dat er bij de referentie (na voorlopige gunning) een tevredenheidverklaring dient te worden gevoegd? Tevredenheidsverklaring hoeft niet te worden toegevoegd. 9 pag. 15 Inschrijver is onderdeel van een holding, maar is de enige onderneming uit deze holding die inschrijft. Tevens doet zij geen beroep op financiële of technische bekwaamheden van de holding. Dient Inschrijver in die omstandigheid alsnog een holdingverklaring bij de Inschrijving te voegen? Nee dit is inderdaad niet nodig.

3 10 Kan de Aanbestedende Dienst de samenstelling van het pag. 22 beoordelingsteam kenbaar maken? Zie vraag pag. 26 Inschrijver dient van te voren aan te geven welke personen bij de presentatie aanwezig zullen zijn. Dient Inschrijver dit reeds bij zijn Inschrijving aan te geven? Zo ja; in welk document dient dit dan te gebeuren? Nee, dit hoeft pas indien zij wordt uitgenodigd voor de presentaties en 3.2 Bij 2.1 zegt u: Inschrijver dient binnen 5 kalenderdagen de gevraagde bewijsstukken aan te leveren. Bij 3.2 zegt u:..dient de inschrijving binnen 5 werkdagen na het verzoek daartoe Kunt u aangeven of u 5 kalenderdagen of 5 werkdagen bedoelt? Dit moet 5 kalenderdagen zijn. 13 Eis 24 Wat verstaat u onder reguliere opleidingskalender? Bedoelt u hiermee de open trainingen van de inschrijver? Dat is correct. 14 Eis 29 Wat verstaat u onder de standaard planning. Betreffen dit incompany trainingen op locatie van Weener of incompany trainingen op externe locatie van inschrijver? Betreffen dit open inschrijvingen? M.a.w. wenst Weener dat inschrijver een aantal data en locaties voorstelt waarop cursist zelf kan inschrijven of worden de cursisten per groep aangemeld door Weener XL, of is het de bedoeling dat inschrijver de cursisten indeelt naar datum, locatie? Standaard planning betreft het opleidingsschema specifiek voor Weener XL waarin we zoveel mogelijk zullen sturen op het samenstellen van groepen. Dit wordt afgestemd door de opleidingsadviseur met opdrachtnemer. 15 Eis 29 Open inschrijving betreft een individuele aanmelding die buiten de standaardplanning worden uitgevoerd. Bedoelt u hiermee de open trainingen van inschrijver of bedoelt u hiermee de open trainingen voor Weener XL op locatie van inschrijver? Open trainingen van de opdrachtnemer waarop Weener XL deelnemers los kan inschrijven, buiten de standaard planning om. Uw inschrijving moet rechtsgeldig ondertekend zijn door één of meer personen. U moet dat kunnen aantonen met een kopie van een uittreksel van de Kamer van Koophandel. Bij welk onderdeel in Tenderned moet dit uittreksel worden geüpload?

4 Zie paragraaf 3.2: Bij uw inschrijving volstaat het aanleveren van de Eigen Verklaring (bijlage 1A). Wanneer een inschrijver is aangewezen als de (voorlopige) economisch meest voordeling inschrijver dient de inschrijving binnen vijf kalenderdagen na het verzoek daartoe de relevante voorgaande bewijsstukken te overleggen ten behoeve van voorgaande geschiktheidseisen. Weener XL neemt hierover contact met de voorlopige EMVI op K1 Opleidingsaanbod Punt 4 U wenst gebruik te maken van een kortingspercentage per deelnemer indien Weener XL in de praktijk niet aan het minimum aantal personen voor de desbetreffende opleiding komt. Wil u zo vriendelijk zijn om een voorbeeld te geven hoe u het kortingspercentage wenst te zien. U dient dit kortingspercentage in te vullen op het prijzenblad, dit is het kortingspercentage wat - indien relevant - van de prijs per groep zal worden afgetrokken indien er besloten wordt om met een kleinere groep te starten als het minimale aantal. U bent er vrij in om te bepalen welk kortingspercentage u wilt hanteren en hoe dit zal worden gehanteerd. U dient het kortingspercentage in te vullen op het prijzenblad (zie P4, paragraaf 5.2.2), de wijze hoe dit zal worden gehanteerd dient u aan te geven bij K1 punt 4 (paragraaf ) U wenst een kortingspercentage per deelnemer indien.. In 18 K1 Opleidingsaanbod voor de raamovereenkomst een prijs per groep geldt. Kunt u aan paragraaf onder P1 Prijs per groep geeft u echter aan dat Punt 4 de hand van een voorbeeld aangeven hoe u dit voor u ziet? Zie vorige vraag De nummer 1 en 2 worden uitgenodigd voor de presentaties. Hiervoor zijn max 10 punten te behalen. Wat als het verschil tussen nummer 1 en 2 al te groot is voorafgaand aan de presentatieronde? Indien het verschil in punten tussen nummer 1 en 2 dusdanig groot is dat nummer 2, met het aantal maximaal aantal te behalen punten, niet als nummer 1 als winnaar uit de bus kan komen zal alleen nummer 1 worden uitgenodigd. 20 Bijlage 4 Kunt u ons een nieuwe Bijlage 4 sturen waarbij de uitlijnknoppen aan staan, zodat alle tekst boven in de cellen kan worden geplaatst. Hierdoor wordt het document prettiger leesbaar. Ten behoeve van de beantwoording van K1 is een nieuw Word document toegevoegd. Het Excel bestand komt hiermee te vervallen. Zie vraag Bijlage 5 Bij een prijs per groep heb je vaste kosten per groep en variabele kosten per cursist, zoals certificering, verblijf (locatie en evt. lunch) etc. Is het mogelijk om deze kosten uit te splitsen, zodat de prijs zo zuiver mogelijk kan worden geoffreerd. Wij wensen één prijs per groep, inclusief alle kosten. Uitzonderingen zijn aangegeven, zie tevens vraag 23 en 28.

5 22 Bijlage 4 K1 Opleidingsaanbod punt 2 en punt 3 In bijlage 4 bij K1. Opleidingsaanbod punt 1, 2 en 3 wordt verwezen naar het separate Excel bestand. In de Excel bijlage 4 K1 Opleidingsaanbod kunnen alleen de vragen van K1 punt 1 worden beantwoord. Kunt u aangeven welke separate bijlage u bedoelt voor punt 2 en punt 3. Mogen we de antwoorden van K1, punt 2 en punt 3 in een Word bestand zetten en als bijlage meesturen? Het volgende dient uitgewerkt te worden in het nieuwe Word bestand Bijlage 4 K1 Opleidingsaanbod (zie tevens vraag 29): - Punt 1 dient in z n geheel te worden uitgewerkt in bijlage 4 in de desbetreffende kolommen. - Punt 2, aansluiting of afwijking huidige opleidingen, kan worden ingevuld in kolom D (naast een omschrijving van inhoud opleiding); - Punt 2, afwijking aangegeven minimale/maximale groepsgroottes, kan worden ingevuld in kolom F; - Punt 3 kan worden ingevuld in kolom C. - Punt 4 kan worden ingevuld in kolom G. Het Excel bestand komt hiermee te vervallen. Tevens zijn de Word Invulbijlagen opnieuw toegevoegd bij deze Nota van Inlichtingen. 23 Eis 17 Alle prijzen zijn inclusief alle kosten. Er worden een aantal voorbeelden genoemd. In het voorbeeld staan geen lunchkosten. Hoe wenst u hiermee om te gaan? Krijgen cursisten een lunch aangeboden of dienen cursisten hier zelf voor te zorgen? Als de cursisten een lunch krijgen aangeboden wordt dit dan geregeld door Weener XL op de diverse locaties? Wilt u zo vriendelijk zijn om een kolom in het prijzenblad toe te voegen waarop wij de kosten per cursist voor de lunch kunnen vermelden voor de externe locatie. Het betreft hier over het algemeen in-company trainingen. Deelnemers zullen gewoon gebruik maken van hun eigen lunch in ons bedrijfsrestaurant. Algemene voorwaarden C. Artikel 24: dit artikel bepaalt dat opdrachtnemer verplicht is na het einde van de overeenkomst alle gegevens en informatie met 24 leveringen en betrekking tot de uitvoering van de overeenkomst om niet ordelijk diensten en overzichtelijk aan opdrachtgever te verstrekken. Wat is de achtergrondgedachte bij dit artikel? Wat verstaat u onder documentatie? Dit artikel is ertoe bedoeld om een goede overgang naar een eventuele nieuwe opdrachtnemer voor Weener XL te waarborgen. Het betreft hier documentatie in het kader van onderhavige opdracht. Algemene voorwaarden leveringen en diensten 25 C. III. Artikel 5: hierin is opgenomen dat intellectueel eigendomsrechten worden overgedragen aan opdrachtgever. Wat ons betreft lezen we artikel 5 aldus: natuurlijk verkrijgt u de exclusieve gebruiksrechten over het materiaal dat we speciaal ontwikkelen voor Top 5 opleidingen, de intellectueel eigendomsrechten daarop blijven echter bij de Opdrachtnemer. Bent u het daarover met ons eens?

6 Artikel 5 komt te vervallen aanleiding U spreekt over een langdurige samenwerking. Wat is wat u pagina 5 betreft langdurig? Voor de looptijd van de raamovereenkomst, zie paragraaf PvE Op TenderNed wordt gevraagd de eisen te beantwoorden. Volstaat dit door Bijlage 2. Verklaring omtrent Inschrijving in te vullen en te uploaden, of verwacht u dat inschrijver zelf een conformiteitenlijst opstelt en achter elke eis ja of neen aangeeft óf verwacht u dat inschrijver achter elke eis een beschrijvende toelichting geeft?? Dit wordt volstaan door het opnemen van bijlage 2 bij uw offerte. 28 Bijlage 5 Prijzenblad i.r.t. eis 17 en eis 31 U geeft in eis 17 aan dat alle prijzen all-in moeten worden opgegeven. In eis 31 geeft u aan dat opleidingen op zowel interne als externe locatie gevraagd kunnen worden. In het prijzenblad kunnen wij geen onderscheid maken tussen een opleiding op uw locatie (incompany) en opleiding op een externe locatie (waar extra kosten aan verbonden zijn). Kunt u het prijzenblad zodanig aanpassen dat dit onderscheid gemaakt kan worden.? Dit is o.i. ook in uw voordeel. Dit heeft betrekking op perceel 2, bij de prijs per groep. Perceel 1 vindt in principe plaats op locatie Weener XL Kwalitatieve U vraagt om voor de eerste drie bullets van K1 bijlage 4 (excel document) te gebruiken. Zeker met wat u vraagt te beschrijven is 29 criterium K1 een Excel file erg onhandig. Daarbij zijn de cellen beveiligd en is tekstterugloop niet mogelijk. Wordt het niet veel leesbaarder als ook voor bullet 1-3 een Worddocument wordt gebruikt? Ten behoeve van de beantwoording van K1 is een nieuw Word document toegevoegd. Het Excel bestand komt hiermee te vervallen. Prijzenblad Het prijzenblad is beveiligd. Kunt u de beveiliging ongedaan 30 maken, zodat we de prijzen kunnen invullen? Op is een nieuw prijzenblad gepubliceerd waarbij de kolommen open zijn gesteld. Bij deze nota van inlichtingen is overigens weer een nieuw prijzenblad gepubliceerd. 31 Bijlage 4, opleidingsaanbo d U heeft "bijlage 4 opleidingsaanbod" in een excel document opgesteld. Mag in dit document verwezen worden naar documenten van de op de aanbesteding inschrijvende partij (zodat die worden aangeleverd via Tendernet)? Dit vanwege de omvang van de te verstrekken informatie en de beperkte ruimte hiervoor op uw document (bijlage 4). Wat kan er in zijn algemeenheid gezegd worden over het aanleveren van eigen documenten (bijv. een begeleidend schrijven)? Zie vraag 29. U dient voor uw offerte uitsluitend gebruik te maken van de (nieuwe) bijlagen die ter beschikking zijn gesteld.

7 32 Algemeen Staat u open voor een reactie van een scholingsmakelaar welke niet zelf de scholing gaat verzorgen maar voor u steeds op zoek gaat naar die aanbieders van de scholing die het beste passen bij uw wensen? U heeft zo niet voor iedere cursus een ander aanspreekpunt maar één makelaar, die naast offerte vergelijkingen ook zorg kan dragen voor de voortgangsbewaking en de financiële en administratieve afhandeling van de ingekochte scholing. Evaluatie en managementrapportages zijn uiteraard een belangrijk deel van de dienstverlening. Weener XL gaat een raamovereenkomst aan met één opdrachtnemer en aanspreekpunt die voor haar de opleidingen verzorgt conform offerte (incl. de prijzen). Deze opdrachtnemer mag niet wijzigen gedurende de raamovereenkomst, hetzelfde geldt dus voor diegene die de opleidingen daadwerkelijk verzorgt. Er zal dus geen sprake zijn van offerte uitvragen en vergelijkingen gedurende de raamovereenkomst, tenzij er sprake is van nieuwe maatwerkopleidingen echter dit wordt dan ook bij één en dezelfde opdrachtnemer uitgevraagd. Het staat een ieder vrij om in te schrijven op deze aanbesteding indien zij het gewenste opleidingspakket kan leveren en kan voldoet aan de eisen. K1 Bijlage 4 Bedoelt u met de leerdoelen in dit document hetzelfde als doel 33 van de opleiding in Bijlage 3 (Toelichting op percelen) U dient de leerdoelen behorende bij uw aanbod te benoemen, per opleiding/training. U dient bij K1 punt 3 aan te geven in welke mate u tegemoet komt cq. extra leerdoelen u denkt te bereiken ten opzichte van onze leerdoelen. Onze huidige leerdoelen staan inderdaad in bijlage 3 in kolom twee benoemd. 34 Bijlage 5 Hoeveel uur verstaat u onder één dagdeel? U dient in bijlage 4 (separaat Word Bestand Bijlage 4 - K1 Opleidingsaanbod ) de duur van de opleidingen/trainingen (in uren) aan te geven in kolom H. Deze kolom is hiervoor toegevoegd.

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref.

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref. Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref. 4476979 Project Opleidingen en trainingen Perceel 3: MBO BBL niveau 1 en 2 Groen opleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Nadere informatie

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/2012.0041 Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Vraag 1. Offerteaanvraag, pagina 4 Het viel ons op dat u al een eerste

Nadere informatie

NNL1502E007 nota van inlichtingen xlsx. Blz. Vraag Antwoord

NNL1502E007 nota van inlichtingen xlsx. Blz. Vraag Antwoord Project: Nieuwbouw en renovatie Naturalis Biodiversity Center te Leiden Kenmerk: NNL1502E007 Onderwerp: nota van inlichtingen 1 Betreffende: selectiefase Datum: 23-3-2015 Nr. Document (selectieleidraad,

Nadere informatie

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1 Nota van Inlichtingen I Betreft Nota van Inlichtingen Datum 18 juli 2014 Van Gemeente Haren Ref. P141027-NVI-1 Project Inhuur van flexibele arbeidskrachten Tekstwijziging 1: Deel A - Beschrijvend Document

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Inkoopnummer: 2015-194 d.d. 27 augustus 2015 Aanbesteding verbouwing kantoor en plaza/vergadercentrum Stadhuis sisovereenkomst - Werktuigbouwkundige Installaties Renovatie en optimalisatie

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Categorie: Bijlage 4 Datum: Nota van Nota van Inlichtingen

Categorie: Bijlage 4 Datum: Nota van Nota van Inlichtingen Datum publicatie Nota v Inl: 18-04-2013 Nota van Inlichtingen Schoolzwemvervoer en Schooltuinenvervoer 1. Bijlage 4. Kunt u bevestigen dat deze bijlage pas hoeft te worden aangeleverd na een verzoek daartoe

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbesteding Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbestedende Dienst: Gemeente Hellevoetsluis Referentie: 15-029 Omschrijving: Data:

Nadere informatie

Preferred suppliers - Elektrische installaties Aanbestedende Dienst: Vrije Universiteit Amsterdam Referentie: 6600/2015/200

Preferred suppliers - Elektrische installaties Aanbestedende Dienst: Vrije Universiteit Amsterdam Referentie: 6600/2015/200 Nota van Inlichtingen Preferred suppliers - Elektrische installaties Aanbesteding Preferred suppliers - Elektrische installaties Aanbestedende Dienst: Vrije Universiteit Amsterdam Referentie: 6600/2015/200

Nadere informatie

Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord

Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord Nota van Inlichtingen Milieucontroles 2017 e.v. Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Milieucontroles 2017 e.v. Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord RUDNHN-MC2017 Omschrijving: De Regionale

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen Europese Aanbesteding CHARM ATMS Roll-out zaaknummer d.d. 30 november 2015

2e Nota van Inlichtingen Europese Aanbesteding CHARM ATMS Roll-out zaaknummer d.d. 30 november 2015 2e Nota van Inlichtingen Europese Aanbesteding CHARM ATMS Roll-out zaaknummer 31107984 d.d. 30 november 2015 Deze 2e nota van inlichtingen (hierna te noemen 2e NvI) bevat de vragen en antwoorden, welke

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal.

12. Alle communicatie met de Aanbestedende dienst geschiedt in de Nederlandse taal. B I J L A G E 4 V O O R W A A R D E N A A N O N D E R N E M E R E N I N S C H R I J V I N G E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N B I J H E T I N V U L L E N V A N H E T U E A ( U N I F O R M E U R

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen 2016-2019 8454 d.d. 1-3-2016 Onderstaand treft u de ontvangen vragen aan m.b.t. bovengenoemde aanbesteding

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Werk- en Participatiestage Gemeente Hilversum Aanbestedende Dienst: Gemeente Hilversum Referentie:

Werk- en Participatiestage Gemeente Hilversum Aanbestedende Dienst: Gemeente Hilversum Referentie: Nota van Inlichtingen Werk- en Participatiestage Gemeente Hilversum Aanbesteding Werk- en Participatiestage Gemeente Hilversum Aanbestedende Dienst: Gemeente Hilversum Referentie: 394938 Omschrijving:

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN Postbus 15 2700 AA Zoetermeer NOTA VAN INLICHTINGEN Hieronder zijn de vragen inclusief antwoorden weergegeven die betrekking hebben op de selectiefase van de nationale aanbesteding Engineer & Build IKC

Nadere informatie

Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum Van Kamer van Koophandel Ref. EG /BB

Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum Van Kamer van Koophandel Ref. EG /BB Nota van inlichtingen 1 Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum 09-03-2017 Van Kamer van Koophandel Ref. EG.162036/BB Project Europese aanbesteding Werving en Selectie 1. Bijlage 1.B De scope is W&S. Wat

Nadere informatie

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326 Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbesteding EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Nadere informatie

Advies 308. De te verstrekken gegevens worden getoetst aan de volgende criteria:

Advies 308. De te verstrekken gegevens worden getoetst aan de volgende criteria: Advies 308 1. Feiten 1.1. Beklaagde heeft op 8 oktober 2015 een aankondiging geplaatst voor een nationale openbare aanbesteding voor de infrastructurele reconstructie van een weg. 1.2. In onderdeel 0 (

Nadere informatie

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600 Nota van Inlichtingen EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbesteding EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

Nadere informatie

Nationale aanbesteding Niet-openbare procedure Ontwikkeling Raaks III te

Nationale aanbesteding Niet-openbare procedure Ontwikkeling Raaks III te Nota van Inlichtingen Nationale aanbesteding Niet-openbare procedure Ontwikkeling Raaks III te Haarlem Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Nationale aanbesteding Niet-openbare procedure Ontwikkeling

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting

Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting 2016-2019 Aanbesteding Raamovereenkomst Onderhoud beplanting 2016-2019 Aanbestedende Dienst: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Referentie:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: BIJ12 Nationale identificatie: 191745967 Postadres: Leidseveer 2 Plaats: Utrecht Postcode: 3511 SB Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht:

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht: 1e Nota van Inlichtingen aanbesteding Specialistisch reinigen van werkplaatsen, magazijnen, hangaars, en dergelijke mogelijk verontreinigd met gevaarlijke (carcinogene) stoffen Algemeen: Tijdens de schouw

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen nr. 1 van 18 juli en Nota van Inlichtingen nr. 2 van 11 augustus 2016 en Nota van Inlichtingen nr. 3 van 18 augustus 2016

Nota van Inlichtingen nr. 1 van 18 juli en Nota van Inlichtingen nr. 2 van 11 augustus 2016 en Nota van Inlichtingen nr. 3 van 18 augustus 2016 Nota van Inlichtingen nr. 1 van 18 juli en Nota van Inlichtingen nr. 2 van 11 augustus 2016 en Nota van Inlichtingen nr. 3 van 18 augustus 2016 Aanbestedingsleidraad voor de Europese aanbesteding inzake

Nadere informatie

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR EUROPESE OPENBARE AANBESTEDING MEUBILIAR Datum 26 september 2014 Kenmerk Bijlagenboek Betreft Versie Deltion-meubilair-2014 Definitief Pagina 1 van 11

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2

Nota van Inlichtingen 2 Nota van Inlichtingen 2 n.a.v. Offerteaanvraag inzake de Europese aanbesteding IBT/LBB LAARZEN t.b.v.leden Interne Bijstand Teams en Landelijke Bijzondere Bijstand van de Dienst Justitiële inrichtingen

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren Nota van Inlichtingen Nr. 4 ten behoeve van het project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Referentienummer 872.15.1060.H Aankondiging op www.tenderned.nl

Nadere informatie

inclusief of exclusief BTW?

inclusief of exclusief BTW? Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen 1 Datum 21-12-2015 Van Waterschap Scheldestromen Ref. Project Europese Aanbesteding Schilderwerken 2015036973 Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de Nota van Inlichtingen Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de (buiten)schilderwerken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese niet openbare aanbesteding

Nadere informatie

Sociaal domein Gemeenten Goirle, Dongen, Hilvarenbeek & Oisterwijk

Sociaal domein Gemeenten Goirle, Dongen, Hilvarenbeek & Oisterwijk Sociaal domein Gemeenten Goirle, Dongen, Hilvarenbeek & Oisterwijk Deel V: Bewerkbare bijlagen Procesdocument ten behoeve van de contractering Sociaal Domein Referentienummer Gemeente: INK/GDHO/SD/01082013

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Nota van Inlichtingen 1 Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 31-08-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx nota van inlichtingen EA medische.xlsx NB: Vanaf 27 juni 2015 kunnen gebruikers van Nederlandse ondernemingen op TenderNed alleen nog inloggen via eherkenning, de digitale standaard voor zakendoen met

Nadere informatie

Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord

Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord Nota van inlichtingen 3 Leerlingenvervoer Venlo Beesel Vraagnr. Hoofdstuk Pagina nr. Vraag Antwoord 1 MvI 2, bijlage leerlingen- en nvt Ook in de aangepaste en treffen wij nog op verschillende plaatsen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Selectieleidraad Europese niet-openbare aanbesteding Adviesdiensten Huisvesting

Nota van Inlichtingen Selectieleidraad Europese niet-openbare aanbesteding Adviesdiensten Huisvesting Nota van Inlichtingen Selectieleidraad Europese niet-openbare aanbesteding Adviesdiensten Huisvesting 2 juni 2017 Dit document is de Nota van Inlichtingen Selectieleidraad betreffende de Europese niet-openbare

Nadere informatie

Inkoop Nota van Inlichtingen

Inkoop Nota van Inlichtingen Inkoop Nota van Inlichtingen UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag GEGEVENS AANBESTEDING Kenmerk 201500114.002.061 Datum:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Referentie:

Nota van Inlichtingen. Referentie: Nota van Inlichtingen E-Hrm Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: E-Hrm Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Doel van deze openbare aanbesteding is het sluiten van een Overeenkomst met

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE inzake het project Zelfbediening Justitiabelen Dienst Justitiële Inrichtingen IUC DJI Aan Belangstellenden Europese aanbesteding Zelfbediening Justitiabelen Datum

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel 160168RAV Nr. Pagina Onderwerp Vraag Antwoord 1. 8 Paragraaf 1.6 U stelt: Bij nadere uitvragen is het mogelijk dat er aanvullende eisen worden gesteld of

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588?

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588? Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze pagina (of kopieer https://platform.negometrix.com/registration.aspx

Nadere informatie

ALGEMENE VRAGEN TEN AANZIEN VAN BELEIDSWIJZIGINGEN. Is het beleid vastgesteld door de Raad of het College?

ALGEMENE VRAGEN TEN AANZIEN VAN BELEIDSWIJZIGINGEN. Is het beleid vastgesteld door de Raad of het College? Dit document bevat een checklist die u helpt om op de juiste wijze invulling te geven aan de nieuwe aanbestedingswet. Aan de hand van verschillende vragen krijgt u een beeld van de belangrijkste wijzigingen

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven 5 e Nota van Inlichtingen d.d. 9 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Regiotaxi Noordoost-Brabant. TenderNed Kenmerk 95023

Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Regiotaxi Noordoost-Brabant. TenderNed Kenmerk 95023 Naam aanbesteding: Aanbestedende dienst: Contactpersonen: Regiotaxi Noordoost-Brabant GR-KCV Mevr. V. Extra Vraag 1 Pagina 20 uit Bestek Paragraaf: 4.3.3 Het is niet mogelijk om het referentieformulier

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase. aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk

Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase. aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk 9 juli 2015 i b l a d 1 v a n 7 1 Inleiding Op 18 juni 2015 is de aankondiging voor de niet- openbare

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 - Mobiliteitskaart

Nota van Inlichtingen 1 - Mobiliteitskaart Nota van Inlichtingen 1 - Mobiliteitskaart Deze Nota van Inlichtingen is opgesteld naar aanleiding van vragen die wij van Geïnteresseerden hebben ontvangen, aangevuld met aanvullende informatie die door

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie:

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: Nota van Inlichtingen EA Kantoorautomatisering Aanbesteding EA Kantoorautomatisering Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: 2017.102 Omschrijving: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg,

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Indicatie Kinderopvang. Medische advisering Wmo 2015, Participatiewet, GPK en Sociaal Medische. Indicatie Kinderopvang

Indicatie Kinderopvang. Medische advisering Wmo 2015, Participatiewet, GPK en Sociaal Medische. Indicatie Kinderopvang Nota van Inlichtingen Medische advisering Wmo 2015, Participatiewet, GPK en Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Medische advisering Wmo 2015, Participatiewet,

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

Hybride contract 1606 Integraal onderhoud buitenruimte Gemeente Zuidplas" Aanbestedende Dienst: Gemeentehuis Zuidplas Referentie: 1606

Hybride contract 1606 Integraal onderhoud buitenruimte Gemeente Zuidplas Aanbestedende Dienst: Gemeentehuis Zuidplas Referentie: 1606 Nota van Inlichtingen Hybride contract 1606 Integraal onderhoud buitenruimte Gemeente Zuidplas" Aanbesteding Hybride contract 1606 Integraal onderhoud buitenruimte Gemeente Zuidplas" Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

Realisatie zorgcentrum De Ring te Hoofddorp. Referentie:

Realisatie zorgcentrum De Ring te Hoofddorp. Referentie: Nota van Inlichtingen Realisatie zorgcentrum De Ring te Hoofddorp Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Realisatie zorgcentrum De Ring te Hoofddorp Stichting Ons Tweede Thuis Omschrijving: Stichting

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing.

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing. Inkoop 2016 Jeugdhulp Midden-Limburg-oost en Midden-Limburg-west Nota van inlichtingen (NvI) 9 juni 2015 Nota van inlichtingen behorend bij de Procedure Inkoop en aanbesteding, (publicatiedatum 27 mei

Nadere informatie

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)?

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)? Datum publicatie Nota v Inl: 14-12-2012 Nota van Inlichtingen programmamanager "Castricum volop in beweging" 1.3 Inschrijver vermoedt dat er sprake is van een verschrijving. Is de aanname correct dat gedoeld

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Reusel-De Mierden), p/a Postbus 11, 5688 ZG Oirschot (NL). t.a.v.: B. Verbeek (Concern

Nadere informatie

Vakbekwaamheids Management Systeem

Vakbekwaamheids Management Systeem Nota van Inlichtingen Vakbekwaamheids Management Systeem Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Vakbekwaamheids Management Systeem Veiligheidsregio Noord Holland Noord VMS-C1783 Omschrijving: VR

Nadere informatie

Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7

Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7 Nota van Inlichtingen Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-025, review 7

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 10/09/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Breda Claudius Prinsenlaan 10, 4811DJ Breda

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Pagina 1 van 8. Nee, Aanbestedende dienst wenst de Inschrijving te ontvangen op een USB-stick.

Nota van Inlichtingen. Pagina 1 van 8. Nee, Aanbestedende dienst wenst de Inschrijving te ontvangen op een USB-stick. Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) Vraag 1. Pag. 11 / 2.4 De Aanbestedende dienst vraagt om een digitale versie van de Inschrijving aan te leveren op een USB-stick. Gaat de Aanbestedende

Nadere informatie

Bijlagen behorend bij Aanbestedingsdocument Crematieoven en rookgasreinigingsinstallatie Hilversum T

Bijlagen behorend bij Aanbestedingsdocument Crematieoven en rookgasreinigingsinstallatie Hilversum T Bijlagen horende bij het Aanbestedingsdocument Crematieoven en rookgasreinigingsinstallatie Hilversum Bijlage 1: Checklist; Bijlage 2: Inschrijfbiljet; Bijlage 3: Eigen Verklaring (aparte bijlage) ; Bijlage

Nadere informatie

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten)

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Ref. Ares(2014)1829175-04/06/2014 - Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Aankondiging van een opdracht: 2014/S 105-184206

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kazernekleding/Sportkleding. Veiligheidsregio Kenmerk: DIV

Raamovereenkomst Kazernekleding/Sportkleding. Veiligheidsregio  Kenmerk: DIV Raamovereenkomst Kazernekleding/Sportkleding tussen Veiligheidsregio @@@@ en @@@@@ Kenmerk: DIV @@@@@ De ondergetekenden: 1. Veiligheidsregio @@@@,, gevestigd en kantoorhoudende te @@@@, @@@@, te dezer

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN NOTA VAN INLICHTINGEN Deze maakt integraal onderdeel uit van het Aanbestedingsdocument behorend bij de Europese aanbesteding medische adviezen gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen (NvI) inzake Europese aanbesteding EA Onderhoud en Beheer voor de E&W Installaties voor de Rekencentra. definitief

Nota van Inlichtingen (NvI) inzake Europese aanbesteding EA Onderhoud en Beheer voor de E&W Installaties voor de Rekencentra. definitief (NvI) inzake Europese aanbesteding EA Onderhoud en Beheer voor de E&W Installaties voor de Rekencentra definitief 02-09-2013 EA Onderhoud + Beheer E&W Installaties Geachte heer / mevrouw, Overeenkomstig

Nadere informatie

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN 2 e NOTA VAN INLICHTINGEN PROVINCIE FRYSLAN LEVERING & PLAATSING d.d. 9 december 2015 Algemeen: Deze Nota van Inlichtingen maakt een integraal onderdeel uit van de aanbesteding en wordt als aanhangsel

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden

Nadere informatie

Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren

Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Nota van Inlichtingen Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Gemeente Middelburg

Nadere informatie

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak.

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5.1 GUNNINGSCRITERIA EN WEGING Gunning vindt plaats op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Inschrijvingen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 3

Nota van Inlichtingen 3 Nota van Inlichtingen 3 In het onderstaande overzicht zijn een aantal antwoorden gewijzigd ten opzichte van de Nota van Inlichtingen Inschrijver heeft tot 8 februari 2017 15.00u de tijd om via de berichtenmodule

Nadere informatie

Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie: 35504

Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie: 35504 Nota van Inlichtingen Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbesteding Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie:

Nadere informatie

Openbare aanbesteding 2015/S van

Openbare aanbesteding 2015/S van Ref. Ares(2015)3961281-25/09/2015 European Commission DG JRC Institute for Energy and Transport Resource Management Petten Openbare aanbesteding 2015/S 169-307448 van 02.09.2015 NL Petten: Inspectie/lektest

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen ROC Horizon College RCCV+

Nota van Inlichtingen ROC Horizon College RCCV+ Nr. Verwijzing bestek hoofdstuk en 1 Aanbestedingsdocu ment 2 Aanbestedingsdocu ment 3 Aanbestedingsdocu ment 3.2.2 En Formulier B 4 Aanbestedingsdocu ment 3.2.2 En Formulier B Vraag inschrijver Stellen

Nadere informatie

De Opdrachtgever gaat akkoord met een current ratio van 1,0 of hoger.

De Opdrachtgever gaat akkoord met een current ratio van 1,0 of hoger. Nota van Inlichtingen Niet-Openbare Europese Aanbesteding Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Niet-Openbare Europese Aanbesteding Schoonmaak Stichting Regionaal Opleidingen Centrum

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN D.D. 11 JUNI 2014

NOTA VAN INLICHTINGEN D.D. 11 JUNI 2014 1. Pag. 11, par. 1.3 Wat wordt bedoeld met dienstverlening? Op systeemniveau of breder met betrekking tot kennis van de diverse CAO s en andere wet- en regelgeving. Met dienstverlening wordt bedoeld het

Nadere informatie

Voeding, dranken en aanverwante producten

Voeding, dranken en aanverwante producten 2 e Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Voeding, dranken en aanverwante producten Ten behoeve van Drenthe College Aanbestedingsnummer: 2013/S 102-174076 juni 2013, Ingenion Alle rechten

Nadere informatie

Selectieleidraad nummer pagina paragraaf vraag antwoord 1 Bijlage II 5.2.a t/m 5.2.c

Selectieleidraad nummer pagina paragraaf vraag antwoord 1 Bijlage II 5.2.a t/m 5.2.c Behoort bij de selectieleidraad met referentienummer LW281-2/14-023.857 d.d. 16 december 2014. De hierna volgende wijzigingen c.q. aanvullingen zijn van kracht als waren zij letterlijk opgenomen in de

Nadere informatie

Toelichting: Hierbij de nota van inlichtingen dd met daarin opgenomen de tot nu toe beantwoorde vragen.

Toelichting: Hierbij de nota van inlichtingen dd met daarin opgenomen de tot nu toe beantwoorde vragen. Nota van Inlichtingen DTP/Opmaak en Drukwerk Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: DTP/Opmaak en Drukwerk Fontys Hogescholen Omschrijving: Voor zowel DTP/Opmaak als Drukwerk afsluiten van overeenkomsten

Nadere informatie

Toelichting: Geachte, Middels deze Nota van Inlichtingen ontvangt u van de opdrachtgever, de beantwoording van de ontvangen vragen.

Toelichting: Geachte, Middels deze Nota van Inlichtingen ontvangt u van de opdrachtgever, de beantwoording van de ontvangen vragen. Nota van Inlichtingen VMBO Het Rijks Nijmegen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: VMBO Het Rijks Nijmegen Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen RIJKS201611 Omschrijving: Opdracht betreft

Nadere informatie

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9 Nota van Inlichtingen Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-030, review

Nadere informatie

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerkzaamheden Nota van Inlichtingen Schilderwerkzaamheden Referentienummer: 2016/02895 Aanbestedende dienst: Waterschap Noorderzijlvest Stedumermaar 1 Postbus 18 9700 AA Groningen Datum: 3 maart 2016 Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Inzake de Europese aanbesteding (number of document 2013/S ) ICT Beheer van Stichting Orion, kunnen wij u het volgende mededelen.

Inzake de Europese aanbesteding (number of document 2013/S ) ICT Beheer van Stichting Orion, kunnen wij u het volgende mededelen. NOTA VAN INLICHTINGEN_1 Waalwijk, 25 september 2013 Ref. 13.029/MvR/bs Betreft: Nota van Inlichtingen Stichting Orion te Amsterdam Geachte heer/mevrouw, Inzake de Europese aanbesteding (number of document

Nadere informatie

Nota van inlichtingen bij bestek Reparatieaanbod Inburgering 29 juli 2014 Vragen en antwoorden

Nota van inlichtingen bij bestek Reparatieaanbod Inburgering 29 juli 2014 Vragen en antwoorden Nota van inlichtingen bij bestek Reparatieaanbod Inburgering 29 juli 2014 Vragen en antwoorden Nr. Vraag Antwoord Algemene vragen n.a.v. het bestek 1 Veel cursisten hebben bij ons al traject gevolgd. Kun

Nadere informatie