NOTA VAN INLICHTINGEN D.D. 11 JUNI 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTA VAN INLICHTINGEN D.D. 11 JUNI 2014"

Transcriptie

1 1. Pag. 11, par. 1.3 Wat wordt bedoeld met dienstverlening? Op systeemniveau of breder met betrekking tot kennis van de diverse CAO s en andere wet- en regelgeving. Met dienstverlening wordt bedoeld het up to date houden van het te leveren systeem zodat Koraal Groep de noodzakelijke personeels- en salarisverwerkingen kan uitvoeren. Tot de gevraagde dienstverlening wordt in ieder geval niet bedoeld alle acties die uitgevoerd dienen te worden m.b.t. de maandelijkse salarisverwerking. Deze acties zullen uitgevoerd worden door medewerkers van Koraal Groep. 2. Pag. 12, par. 2.2 Geldt dit uitsluitend tijdens het traject van aanbesteding of ook na het gunnen van de opdracht? Van de zijde van de Inschrijver Contactpersonen van de inschrijver worden nader bepaald na gunning van de opdracht. Van de zijde van de opdrachtgever Correspondentie met de aangegeven contactpersoon geldt alleen tijdens het traject van de aanbesteding. 3. Pag. 12, par. 2.3 Waarom start de implementatie pas vanaf 1 januari 2015? Waarom niet meteen na gunning? Hoe eerder hoe beter om de salarissen in januari 2015 te borgen. De insteek is om op 1 januari 2015 met een gedeelte van de werknemers van Koraal Groep live te gaan. Om dit te kunnen realiseren kan reeds gestart worden met de implementatie direct na de voorgenomen gunning. 4. De termijn tussen de aankondiging van de aanbesteding en de uiterste datum voor ontvangst van de inschrijvingen is erg kort. Het verlengen van deze termijn zal de kwaliteit van de inschrijving ten goede komen. Daarnaast is de periode tussen de ontvangst van de inschrijvingen op 19 juni 2014 en het bekendmaken van de voorgenomen gunning op 10 oktober 2014, erg lang. Is het mogelijk dat deze periode verkort wordt? I.v.m. interne procedures is het niet mogelijk de termijn tussen 19 juni 2014 en de voorgenomen gunning op 10 oktober 2014 te verkorten.

2 5. Pag. 19, par Reeks samenhangende gebeurtenissen over welke termijn? Dit is afhankelijk van de aard van de gebeurtenissen. Het is niet mogelijk hier een termijn voor aan te geven. 6. Pag. 11, par. 1.2 Welke functionele redenen of wensen, anders dan contractuele- en bedrijfsvoering-technische redenen, zijn er voor Opdrachtgever voor het aanbesteden? Koraal Groep werkt momenteel met diverse systemen voor de Personeels- en Salarisverwerking. Met deze aanbesteding komt er voor de Personeels- en Salarisverwerking één systeem waardoor er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden. 7. Pag. 11, par. 1.4 Zie het antwoord op vraag Pag. 11, par. 1.4 Welke dienstverlening onderscheidt Opdrachtgever naast implementatie van het systeem nog meer? Kunt u uitleggen wat de huidige omzetgegevens inhouden c.q. bevatten: e.g. betreffen de huidige omzetgegevens PSA systeem de huidige licentiekosten die aan de huidige leveranciers worden afgedragen? Voor Koraal Groep betreffen de geschatte omzetgegevens de kosten voor het gebruik van de software en de kosten per berekende salarisstrook. Het uitvoeren van de salarisverwerking voor Koraal Groep wordt uitgevoerd door eigen medewerkers. Voor Saltho Onderwijs / Het Driespan betreffen de geschatte omzetgegevens de kosten voor het gebruik van de software en de kosten voor het uitvoeren van de salarisverwerking. 9. Zie het antwoord op vraag Wat gebeurt er in de periode van inschrijven tot aan gunning? Waarom zit hier zo n lange periode tussen? Is opdrachtgever bereid om de gunning eerder in de tijd te laten plaatsvinden? Dit in verband met planning en doorlooptijd van implementatie. Wat is het tijdspad van de implementatie? Wanneer wil Koraal Groep live gaan? Graag toegespitst per stichting/ onderdeel? Dient Koraal Groep een implementatieplan te ontvangen?

3 Koraal Groep bestaat uit 12 werkstichtingen / onderdelen. Deze bestaan uit: CAO gehandicaptenzorg: +/ medewerkers (9 werkstichtingen), verloning vindt plaats via Unit4 (eigen beheer). CAO onderwijs (PO en VO): +/- 700 medewerkers (2 werkstichtingen), verloning vindt plaats via Raet (Dyade). CAO jeugdzorg: +/- 150 medewerkers (1 werkstichting), verloning vindt plaats via Unit4 (eigen beheer). De planning is om op 1 januari 2015 met 1 werkstichting uit de CAO gehandicaptenzorg live te gaan. Afhankelijk van de ervaringen bij de implementatie van 1 werkstichting, zullen daarna de overige werkstichtingen zo snel mogelijk aansluiten. Waarbij de CAO onderwijs als laatste geïmplementeerd zal worden. Bij de offerte hoeft Koraal Groep nog geen implementatieplan te ontvangen. Dit zal na gunning met Opdrachtgever besproken en vastgelegd worden. 11. In het tijdspad zijn de demonstraties niet opgenomen terwijl deze wel in de gunningscriteria van 3.5 zijn opgenomen. Wanneer zullen deze presentaties gehouden dienen te worden? De data zijn nog niet bekend en zullen z.s.m. na beoordeling van de offertes ingepland worden. 12. Pag. 32, par De praktijk binnen zorginstellingen is dat een medewerker een aanvraag MKA dient te kunnen indienen via ESS maar dat automatische doorverwerking niet wenselijk is. Medewerker is vaak niet op de hoogte van fiscale en belastingtechnische gevolgen van aanvraag. Inschrijver geeft zodoende voorkeur aan tussenkomst van personeel/ salarisadministratie in de workflow. Gaat opdrachtgever hiermee akkoord? Zo niet, is opdrachtgever akkoord om dit onderdeel als KO eis te laten vervallen en dit om te zetten als wens? M.b.t. een aanvraag MKA en ESS vervalt de KO. Deze wens (nieuwe situatie) zal echter niet meegeteld worden in de puntentelling. 13. Pag. 33, par Gebruikelijk binnen zorginstellingen is dat een medewerker een aanvraag tot proforma (meer of minder uren) dient te kunnen aanvragen via ESS. De manager dient vervolgens te bepalen of er mogelijkheid/ budget is voor de aanvraag waarna de aanvraag na goedkeuring bij personeels/ salarisadministratie ter controle terechtkomt. Verwachtingsmanagement is hierbij van cruciaal belang richting een medewerker. De achtergrond van deze werkwijze

4 is dat het niet wenselijk dat een medewerker een wortel voor te houden met betrekking tot financiële gevolgen van extra uren terwijl er bijvoorbeeld bezuinigd dient te worden qua formatie. Wat is de mening van opdrachtgever hierover? Nr. 14 Nr. 15 Nr. 16 Pag. 32, par. 6.2 Pag. 34, par Pag. 11, par. 1.3 & 1.4 Koraal Groep is van mening dat een medewerker inzage dient te hebben in de financiële gevolgen voor meer of minder uren werken. Momenteel worden deze vragen door medewerkers aan de salarisadministratie gesteld. Indien de medewerkers deze berekening zelf kunnen maken, bespaart dit de salarisadministratie tijd. Kan het aantal medewerkers en/of dienstverbanden binnen de scope van de aanbesteding per CAO worden gespecificeerd? Kan gespecificeerd worden welk systeem (zie vraag 2) voor welke CAO gebruikt wordt? Zie het antwoord op vraag 10. Kan het aantal medewerkers en/of dienstverbanden binnen de scope van de aanbesteding per systeem (huidig HR/Payroll systeem) worden gespecificeerd? Is van elke aanwezig systeem één installatie/omgeving aanwezig waaraan de gegevens van alle medewerkers in dat systeem onttrokken kunnen worden of is er sprake van meerdere installaties/omgevingen per systeem? Zie het antwoord op vraag 10. M.b.t. Unit 4 heeft Koraal Groep één database met personeelsgegevens (Unit4 HRM). Daarnaast zijn er 5 Administraties (loonheffingennummers) in Unit4 Salaris. De verloning voor CAO Onderwijs gebeurt in Raet door middel van 3 verschillende loonheffingennummers. Bij de onderdelen 1.3 Doel en beoogd resultaat van de aanbesteding en 1.4 Beschrijving van de opdracht (p. 11) geeft u aan dat u een Personeels- en Salaris Administratiesysteem wenst inclusief de dienstverlening voor de werkstichtingen van de Koraal Groep (inclusief onderwijs). Kunt u mij aangeven welke specifieke onderwijs dienstverlening u precies wenst? Zie het antwoord op vraag 1. Nr. 17 Bijlage 3 & 4 In het wegingsformulier en het prijzenblad lijkt het alleen te gaan om de onderdelen m.b.t. het systeem en niet de dienstverlening, is deze veronderstelling juist? Deze veronderstelling is juist. Zie ook het antwoord op vraag 1.

5 Nr 18 Pag. 11, par. 1.4 U noemt bij de omzetgegevens een bedrag van ,- excl. BTW over het jaar Is onze aanname correct dat dit het bedrag is wat u nu jaarlijks investeert in de huidige oplossing(en)? Zo ja, waaruit bestaat dit bedrag? (onderhoud/support) Nr 19 Nr 20 Nr 21 Nr 22 Nr 23 Pag. 21, par Pag. 31 Pag. 32/33 Pag. 33, par. 7.3 Pag. 34, par. 8.2 Zie het antwoord op vraag 8. De leverancier heeft de mogelijkheid om beide opties aan te bieden. Indien we beide opties kunnen aanbieden, is het dan wenselijk om beide varianten in onze aanbieding uit te werken, met de voor- en nadelen van beide varianten? Zo ja, hoe beoordeeld u dit dan? Ja, het is wenselijk om beide varianten aan te bieden. Het is echter niet noodzakelijk beide varianten te voorzien van de vooren nadelen aangezien deze niet beoordeeld zullen worden. U geeft aan dat een wagenparkmodule een wens is, kunt u toelichten hoe op welke manier u dit wilt registreren? Aangezien het hier een wens betreft zouden wij graag willen weten welke mogelijkheden uw systeem hiervoor biedt. Momenteel vindt de registratie plaats in MS Excel. Vraag 6.3 en 7.13 zijn gelijkaardig van aard. Echter is 6.3 als KO opgenomen en 7.13 als wens. Hoe wilt u de mogelijkheid om proforma berekeningen te maken beoordelen, KO of wens? De mogelijkheid om proforma berekeningen te maken door werkgever vóór en na indiensttreding van de medewerker is een KO (6.3). De mogelijkheid om proforma berekeningen te maken door de medewerker zelf blijft een wens Z (7.13). U geeft als KO aan dat er één database gebruikt mag worden voor de personeels- en salarisadministratie. U geeft daarbij aan dat er verschillende entiteiten zijn waaronder: Koraal Groep / Saltho Onderwijs / het Driespan. Indien voor de frontoffice (ESS) gebruik wordt gemaakt van één SQL database en verschillende databases op de achtergrond voor de verwerking (backoffice) is dit dan voor u akkoord? Ja, dit is voor ons akkoord indien bij de uitwerking van deze vraag inzichtelijk wordt gemaakt hoe de structuur en inrichting van de voorgestelde databases voor Koraal Groep er uit zouden komen te zien. Zou u nader kunnen toelichten wat de verwachtingen zijn van de koppeling met Aysist, op functioneel vlak?

6 Alle relevante gegevens die Aysist nodig heeft om de roosteradministratie te kunnen uitvoeren dienen gekoppeld te worden. Het PSA systeem is het bronsysteem voor Aysist. Gegevens die gekoppeld moeten worden zijn o.a. NAW-gegevens van medewerkers, contractinformatie, kostenplaatsen, etc. Nr 24 Pag. 34, par & 10.2 Met betrekking tot de datamigratie geeft u aan dat de gegevens gemigreerd dienen te worden. Betreft het hier volledige conversie van de personeels- en salarisgegevens gegevens? Wat is hier het verschil tussen 10.1 en 10.2? Nr 25 Nr 26 Nr 27 Pag. 12, par. 2.3 Pag. 15, par. 2.6 Pag. 19, par Ja, het betreft een volledige conversie van alle personeels- en salarisgegevens en 10.2 kunnen als 1 punt worden gelezen. De looptijd van de Overeenkomst bedraagt drie (3) jaar ingaande per De opdracht zal vanaf gefaseerd bij Koraal Groep geïmplementeerd worden. Betekent dit dat de implementatie op 1 januari 2015 van start gaat of moet de conversie al hebben plaatsgevonden voor deze datum? Welke onderwerpen wil Opdrachtgever wanneer implementeren? Wat zijn de concrete tijdslijnen die Opdrachtgever voor ogen heeft? Zie antwoord op vraag 10. In de tekst wordt verwezen naar een checklist in hoofdstuk 7. Wordt hiermee hoofdstuk 6 bedoeld? Ja, hiermee wordt inderdaad hoofdstuk 6 bedoeld. Inschrijver beschikt niet over een 29000/9001-certificering. Wel is Inschrijver ISAE 3402 type 2 gecertificeerd en is het kwaliteitssysteem volledig beschreven conform ISO 9001:2008. Is dit voor de opdrachtgever voldoende? Nr 28 Pag. 21, par Ja, dit is voor ons voldoende. De wegingsfactoren in het document PSA Koraal Groep komen niet overeen met het Excel-document Bijlage 4 Wegingsformulier PSA. Welke weging is leidend? De weging in het Excel-document Bijlage 4 Wegingformulier PSA is leidend.

7 Nr 29 Pag. 32, par. 6.1 Van welke cao s maakt opdrachtgever gebruik? In de bijlage cao s Koraalgroep staan 3 cao s (Jeugdzorg, vraag 6.2 gehandicaptenzorg en Primair Onderwijs) Zijn de cao s VVT / Welzijn en Voortgezet Onderwijs ook van toepassing? Nr 30 Nr 31 Pag. 34, par. 6.1 vraag 8.11 Pag. 40, par. 6.2 vraag 7.C Nee, momenteel nog niet. Wellicht zullen deze CAO s in de toekomst van toepassing worden. Opdrachtgever vraagt een koppeling met CRM. Welk CRMsysteem is dit? Het betreft het systeem Microsoft Dynamics CRM. Op welke wijze denkt u invulling te kunnen geven aan onderhavige opdracht, waarbij minimaal de volgende onderdelen zijn opgenomen: C. Welke klanten Grootte van de organisatie: bijv. > 100 medewerkers Wat wordt hiermee bedoeld? Nr 32 Pag. 13, par. 2.4 Met de grootte van de organisatie wordt bedoeld: hoe groot zijn de huidige klanten in termen van aantallen medewerkers. De inschrijver dient zich te houden aan de lay-out zoals in de offerteaanvraag. Is het mogelijk dat onderdeel 6.1 als worddocument wordt verstrekt? Nr 33 Nr 34 Pag. 15, par. 2.6 Pag. 25, par. 4.3 Ja, dit zal uiterlijk 13 juni 2014 samen met de Nota van Inlichtingen op Tenderned gepubliceerd worden. Voor de volgorde en nummering van de offerteaanvraag wordt verwezen naar een checklist in hoofdstuk 7. Dit hoofdstuk ontbreekt bij de stukken. Zie antwoord op vraag 26. Op welke datum zijn de demonstratiebijeenkomsten gepland? Zie antwoord op vraag 11.

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Elektronische toegang tot informatie: https://www.tenderned.nl:443/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting.xhtml?aankondigingid=45002

Elektronische toegang tot informatie: https://www.tenderned.nl:443/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting.xhtml?aankondigingid=45002 AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stichting Koraal Groep Bestuurscentrum L 757587 Valkstraat 14, 6135GC SITTARD ( Nederland ) Ter attentie van: C Severens Telefoon:

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Gemeente Almere Nationale identificatie: 162046567 Postadres: Stadhuisplein

Nadere informatie

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1 Nota van Inlichtingen I Betreft Nota van Inlichtingen Datum 18 juli 2014 Van Gemeente Haren Ref. P141027-NVI-1 Project Inhuur van flexibele arbeidskrachten Tekstwijziging 1: Deel A - Beschrijvend Document

Nadere informatie

De wet op de overheidsopdrachten: uitdaging of last?

De wet op de overheidsopdrachten: uitdaging of last? De wet op de overheidsopdrachten: uitdaging of last? Jo Swartenbroekx Hoofdapotheker UZ Antwerpen PUO 4 oktober 2011 Wet op de overheidsopdrachten Wet op overheidsopdrachten is meer dan Europese aanbesteding

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/2012.0041 Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Vraag 1. Offerteaanvraag, pagina 4 Het viel ons op dat u al een eerste

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 1 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 21 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

Openbare aanbesteding

Openbare aanbesteding Farmanager Bejaardenzorg Openbare aanbesteding / offerte-aanvraag Prof. dr. Ghislain Houben Universiteit Hasselt Openbare aanbesteding Def : een procedure waarop de aanbestedende overheid beroep doet voor

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Nota van Inlichtingen 1 Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 31-08-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Vicrea Solutions bv Crotec B.V. combinatie: Grontmij/ Dezta B.V. Geachte heer, mevrouw,

Vicrea Solutions bv Crotec B.V. combinatie: Grontmij/ Dezta B.V. Geachte heer, mevrouw, Vicrea Solutions bv Crotec B.V. combinatie: Grontmij/ Dezta B.V. Ons kenmerk: 2008008096 Onderwerp: Offerteaanvraag beheersysteem digitale bestemmingsplannen Contactpersoon: P. Bakker Leek, 11 december

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:283963-2015:text:nl:html België-Brussel: Back-up- of recoverysoftware 2015/S 154-283963 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref. 4476979 Project Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Nadere informatie

AB: Ja 15-2-2012. Ja 25-1-2012. Opdrachtgever: Henk Wolven

AB: Ja 15-2-2012. Ja 25-1-2012. Opdrachtgever: Henk Wolven Onderwerp: Aanbesteding accountantsdiensten (Programma van Eisen) Nummer: Bestuursstukken\968 Agendapunt: 8 DB: Ja 9-1-2012 BPP: Nee Workflow Opsteller: Eenje van Wijngaarden, 0598-693899 Financiële en

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Behorende bij de offerteaanvraag " Systeem verkeersregelinstallaties" gemeente Eindhoven November 2015 Nota van inlichtingen Systeem Verkeersregelinstallaties Referentienummer: 82784

Nadere informatie

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR EUROPESE OPENBARE AANBESTEDING MEUBILIAR Datum 26 september 2014 Kenmerk Bijlagenboek Betreft Versie Deltion-meubilair-2014 Definitief Pagina 1 van 11

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204388-2015:text:nl:html België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden Bijlage A-1 Algemene inkoopvoorwaarden De inkoopvoorwaarden zijn als apart document bijgevoegd. 1 Bijlage A-2 Conceptovereenkomst De ondergetekenden: Stichting BOOR, hierna te noemen Opdrachtgever, gevestigd

Nadere informatie

Presentatie Uitzendkracht contracten met Olympia en Randstad

Presentatie Uitzendkracht contracten met Olympia en Randstad Presentatie Uitzendkracht contracten met Olympia en Randstad 8 en 9 december 2009 Delft University of Technology Challenge the future Agenda Opening (P&O: Kees Schotsman/Wil Schuite) Introductie nieuwe

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Pre Bid meeting Dienstvoertuigen. 23 juni 2014

Pre Bid meeting Dienstvoertuigen. 23 juni 2014 Pre Bid meeting Dienstvoertuigen 23 juni 2014 Status presentatie Deze presentatie geeft een toelichting op de werkwijze bij de aanbesteding van dienstvoertuigen. Status hiervan is : ter info. Alle op TenderNed

Nadere informatie

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref.

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref. Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref. 4476979 Project Opleidingen en trainingen Perceel 3: MBO BBL niveau 1 en 2 Groen opleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Nadere informatie

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553 Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten 2016-2019 d.d. 29-10-2015 Publicatienummer: 75553 # Document Paragraaf Citaat Vraag Antwoord 1 NvI Vraag 1 + 2 CAR-UWO + Wij achten het op basis

Nadere informatie

Conceptnota A Versie 7.0 A000033_Conceptnota_SF SO.docx Pagina 1 van 6

Conceptnota A Versie 7.0 A000033_Conceptnota_SF SO.docx Pagina 1 van 6 Conceptnota A000033 Raamovereenkomst voor de aanneming van diensten met betrekking tot de implementatie van de Talent Management applicatie SuccessFactors Versie 7.0 A000033_Conceptnota_SF SO.docx Pagina

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep 1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding IT-dienstverlening Quadraam, Gelderse scholengroep Colofon In opdracht van : Quadraam, Gelderse Scholengroep Contactpersoon : P. van Buuren, lid College

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Europese aanbesteding Houtoogst werkzaamheden 6 juli 2017 Maarten Willemen, Andre Wolterink 12-7-2017 Europese aanbesteding Houtoogst 1 Agenda Introductie aanbesteding

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Stichting EPNuffic Nationale identificatie: 38704749 Postadres: Kortenaerkade

Nadere informatie

Invoering Individueel Keuzebudget

Invoering Individueel Keuzebudget Invoering Individueel Keuzebudget Aandachtspunten voor salarisen financiële administratie december 2015 Vanaf 1 januari 2016 wordt voor werknemers in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening het Individueel

Nadere informatie

Digitaal Portfolio software Aanbestedende Dienst:

Digitaal Portfolio software Aanbestedende Dienst: Nota van Inlichtingen Digitaal Portfolio software Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Digitaal Portfolio software Landstede 2016/03/DP/Landstede Omschrijving: Landstede VO zoekt een portfoliosysteem

Nadere informatie

Hogere efficiëntie en lagere kosten door zorg op maat met nieuwe roostermodule op basis van SQL Server 2008

Hogere efficiëntie en lagere kosten door zorg op maat met nieuwe roostermodule op basis van SQL Server 2008 Hogere efficiëntie en lagere kosten door zorg op maat met nieuwe roostermodule op basis van SQL Server 2008 Aangespoord door veranderende wet- en regelgeving ontwikkelde SDB Groep een nieuwe roostermodule,

Nadere informatie

Digitaal klantenportaal voor het aanvragen van aansluitingen bij netbeheerders op het gebied van eltriciteit, gas, water, CAI en Telecom

Digitaal klantenportaal voor het aanvragen van aansluitingen bij netbeheerders op het gebied van eltriciteit, gas, water, CAI en Telecom AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Enexis BV Burgemeester Burgerslaan 40, 5245 NH Rosmalen ( Nederland ) Ter attentie van: Marcel Smits Telefoon: +31 646619757, Email:

Nadere informatie

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016 Aanbesteding gerechtsdeurwaarders 5 juli 2016 INHOUD 01 Doelstellingen van de aanbesteding 02 Resultaten van de marktconsultatie 03 Aanbestedingsstrategie 04 Planning en belangrijkste mijlpalen Doelstellingen

Nadere informatie

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:312596-2012:text:nl:html B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE

KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE KENNISGEVING VAN AANVULLENDE INFORMATIE inzake het project Zelfbediening Justitiabelen Dienst Justitiële Inrichtingen IUC DJI Aan Belangstellenden Europese aanbesteding Zelfbediening Justitiabelen Datum

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister van het ministerie van Infrastructuur

Nadere informatie

België-Brussel: Virusbeschermingssoftware 2014/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Virusbeschermingssoftware 2014/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:375031-2014:text:nl:html België-Brussel: Virusbeschermingssoftware 2014/S 212-375031 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden

Nadere informatie

Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788. Aankondiging van een opdracht. Diensten

Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307788-2014:text:nl:html Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN. behorende bij aanbesteding AI Maaiveldinrichting KWT

NOTA VAN INLICHTINGEN. behorende bij aanbesteding AI Maaiveldinrichting KWT NOTA VAN INLICHTINGEN behorende bij aanbesteding AI 2016-267 Maaiveldinrichting KWT Deze nota van inlichtingen bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Mededelingen van de Opdrachtgever 2. Wijzigingen van

Nadere informatie

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Nota van Inlichtingen FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Veiligheidsregio

Nadere informatie

Nr: Categorie Planning Betreft Demonstratie 3 Vraag Kunt u aangeven welke rollen en/of functionarissen bij de demonstratie aanwezig zijn?

Nr: Categorie Planning Betreft Demonstratie 3 Vraag Kunt u aangeven welke rollen en/of functionarissen bij de demonstratie aanwezig zijn? Nota van Inlichtingen Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Aanbesteding Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 1100027898 Omschrijving:

Nadere informatie

I: Aanbestedende dienst. I.1) Naam, adressen en contactpunt(en)

I: Aanbestedende dienst. I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: ProRail B.V. Nationale identificatie: 381962604 Postadres: Moreelsepark 3, Postbus 2038 Plaats: Utrecht Postcode: 3500GA

Nadere informatie

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers.

Ter informatie: in totaal benaderen wij voor deze meervoudig onderhandse aanbesteding vijf leveranciers. Aan de geselecteerde gegadigden Begeleidend schrijven Natuurlijke begrazing door schapen in de gemeente Leeuwarden 2016-Z8801 Stadsontwikkeling en -beheer Wijkzaken, team Buitendienst Hans Sterkenburg

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

Individueel Keuzebudget

Individueel Keuzebudget Individueel Keuzebudget Checklist voor implementatie december 2015 Toelichting In deze checklist staan per maand suggesties voor communicatie en uitvoering. Waar relevant is extra informatie vermeld of

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Aanbestedingsprotocol gemeente Steenwijkerland

Aanbestedingsprotocol gemeente Steenwijkerland Inhoudsopgave 1. Drempelbedragen werken 2. Drempelbedragen leveringen 3. Drempelbedragen diensten 4. Inkoop-/ aanbestedingsformulier enkelvoudige uitnodiging 5. Inkoop-/ aanbestedingsformulier meervoudig

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT AANKONDIGING VAN EEN GEGUNDE OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Koning Willem I College Nationale identificatie: 21372421 Postadres:

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Marum Hoofdstraat 97, 9861 AC Marum ( Nederland ) Ter attentie van: H.P. BoonstraDrost Telefoon: +31 594551543, Fax: +31

Nadere informatie

Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen

Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:288428-2015:text:nl:html Nederland-Roermond: Motorvoertuigen 2015/S 157-288428 Aankondiging van een opdracht Leveringen

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven 5 e Nota van Inlichtingen d.d. 9 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2

Nota van Inlichtingen 2 Nota van Inlichtingen 2 n.a.v. Offerteaanvraag inzake de Europese aanbesteding IBT/LBB LAARZEN t.b.v.leden Interne Bijstand Teams en Landelijke Bijzondere Bijstand van de Dienst Justitiële inrichtingen

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO

PROGRAMMA VAN EISEN PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO HANDREIKING UITVRAAG INKOOP LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO PROGRAMMA VAN EISEN LAS/LVS (V)SO > HANDREIKING UITVRAAG INKOOP LAS/LVS (V)SO (bijlage 1) INVULFORMULIER

Nadere informatie

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden.

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Om te zorgen dat dit ook bij u goed gaat werken is het noodzakelijk dat alle aanbieders,

Nadere informatie

Procesomschrijving Inkooporders Goederen en diensten

Procesomschrijving Inkooporders Goederen en diensten Stap Actie Actor Omschrijving / Instructie Timing Systeem van registratie 1 ontvangen van offerte leverancier 2 samenstellen van het dossier dossierbehandelaar dossierbehandelaar voert marktonderzoek en

Nadere informatie

Betreft: beantwoording technische vragen OAE inzake Zorgwacht

Betreft: beantwoording technische vragen OAE inzake Zorgwacht ir. G.C.F.M. Depla Wethouder van werk, economie en beroepsonderwijs Gemeenteraad 24 november 2016 Memo Betreft: beantwoording technische vragen OAE inzake Zorgwacht Geachte heer, mevrouw Tijdens de behandeling

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbesteding Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbestedende Dienst: Gemeente Hellevoetsluis Referentie: 15-029 Omschrijving: Data:

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015

1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015 1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015 Betreft 1. WA.5 De leverancier dient voor de aangeboden onderdelen in deze aanbesteding

Nadere informatie

België-Brussel: Onderhoud van software voor informatietechnologie 2015/S 067-119525. Aankondiging van een opdracht. Diensten

België-Brussel: Onderhoud van software voor informatietechnologie 2015/S 067-119525. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/6 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:119525-2015:text:nl:html België-Brussel: Onderhoud van software voor informatietechnologie 2015/S 067-119525 Aankondiging

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Individueel Keuzebudget

Individueel Keuzebudget Individueel Keuzebudget Checklist voor implementatie november 2016 Toelichting In deze checklist staan per maand suggesties voor communicatie en uitvoering. Waar relevant is extra informatie vermeld of

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl De digitale marktplaats van IGOM.nl is een hulpmiddel voor deelnemende organisaties om tot een rechtmatige en doelmatige inhuur van derden te komen. De

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel 160168RAV Nr. Pagina Onderwerp Vraag Antwoord 1. 8 Paragraaf 1.6 U stelt: Bij nadere uitvragen is het mogelijk dat er aanvullende eisen worden gesteld of

Nadere informatie

NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S Aankondiging van een opdracht Diensten

NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S Aankondiging van een opdracht Diensten NL-Heerenveen: Wegvervoersdiensten 2012/S 46-075795 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn 2004/18/EG Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Heerenveen

Nadere informatie

Informatie en bekendmaking van beleid. Artikel 2 Coördinatiebesluit organisatie bedrijfsvoering rijksdienst 2011

Informatie en bekendmaking van beleid. Artikel 2 Coördinatiebesluit organisatie bedrijfsvoering rijksdienst 2011 Secretarissen-generaal Directeur-generaal Organisatie Bedrijfsvoering Rijk Directie Faciliteiten, Huisvestings- en Inkoopbeleid Rijk Turfmarkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Contactpersoon

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Gemeente Amersfoort Nationale identificatie: 451541026 Postadres:

Nadere informatie

B&W Vergadering. 2. Het college gaat akkoord de opdracht volgens de Nationaal Openbare procedure in de markt te zetten.

B&W Vergadering. 2. Het college gaat akkoord de opdracht volgens de Nationaal Openbare procedure in de markt te zetten. 2.1.4 Aanbesteding Beveiligingsdiensten Stadskantoor 2018-2022 1 Dossier 2198 voorblad.pdf B&W Vergadering Dossiernummer 2198 Vertrouwelijk Nee Vergaderdatum 10 oktober 2017 Agendapunt 2.1.4 Omschrijving

Nadere informatie

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Nota van Inlichtingen FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Veiligheidsregio

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 Naam, adressen en contact(punten): Afdeling Realisatie en Beheer Woonomgeving, unit Beleid en Programmering In het kader van

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012

Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Nota van Inlichtingen aanbesteding Elektronische handtekeningen systeem gemeente Venlo 10 december 2012 Vraag 1 Hoofdstuk Overeenkomst Artikel 7 paginanummer Inschrijver kan, gezien de reikwijdte van dit

Nadere informatie

Uw salarisadministratie uitbesteden Managed Payroll Services

Uw salarisadministratie uitbesteden Managed Payroll Services Uw salarisadministratie uitbesteden Managed Services In business for people. Uw salarisadministratie uitbesteden Managed Services Een efficiënte en betrouwbare salaris administratie U wilt altijd de juiste

Nadere informatie

2de Nota van Inlichtingen

2de Nota van Inlichtingen Vragen en antwoorden m.b.t. EA Administratieve diensten HRM/PSA nummer 2013/S 080-135152 1. Pag. 5, Definities, Implementatie/Migratie U spreekt hier van het behouden van de aanwezig zijnde informatie

Nadere informatie

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 1 Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 tussen 1.De Staat der Nederlanden, Ministerie van Defensie gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting

Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Onderhoud beplanting 2016-2019 Aanbesteding Raamovereenkomst Onderhoud beplanting 2016-2019 Aanbestedende Dienst: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Referentie:

Nadere informatie

Regeling Scholing Jeugdzorg

Regeling Scholing Jeugdzorg Regeling Scholing Jeugdzorg Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang heeft het FCB-bestuur in afstemming met sociale partners besloten

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: ROC van Amsterdam, VOvA en ROC Flevoland Nationale identificatie: 6225881 Postadres: Fraijlemaborg 141 Plaats: Amsterdam

Nadere informatie

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah)

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Vaste en mobiele telecommunicatiediensten. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311

Europese Aanbesteding Vaste en mobiele telecommunicatiediensten. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311 Elke nota is een accumulatie van vorige nota s. Aan deze nota is toegevoegd: vraag 4 en verder. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311 Vragen Verwijzing in offerte aanvraag Vraag 1. Inlichtingen Afgelopen

Nadere informatie

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Pleegzorg 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

bijvoorbeeld over ZZP ers, gehele IB en auto vrijwel niets vermeld bijvoorbeeld : over ZZP ers, gehele IB en auto vrijwel niets vermeld

bijvoorbeeld over ZZP ers, gehele IB en auto vrijwel niets vermeld bijvoorbeeld : over ZZP ers, gehele IB en auto vrijwel niets vermeld Horizontaal Toezicht Een overzicht van hoe Boersma Adviseurs het praktisch uitvoert. Wat is HT? Samenwerken vanuit vertrouwen: Verhoging doorloopsnelheid (overheid) Verhoging kwaliteit bij adviseur of

Nadere informatie

Conceptnota. Beheersysteem voor vorming, training en opleiding Brandweer CDA002000

Conceptnota. Beheersysteem voor vorming, training en opleiding Brandweer CDA002000 Conceptnota Beheersysteem voor vorming, training en opleiding Brandweer CDA002000 Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1 Doelstelling conceptnota... 3 1.1 De opdracht... 3 1.2 Digipolis... 3 2 Opdrachtgevend bestuur,

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie