7 JULI 2014/ qrabant.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7 JULI 2014/ nfo@wznbmooi qrabant.nl"

Transcriptie

1 jgsnledriejen i : '. re r J Diverse RÖQ VyNB Mi Bb ant p/a Kngsweg BNJs-ertadnbsh :, p -,,,,...Jel JULI 214/ nf@wznbi qbant.nl T T~ _ J JV I BRW I BM Paaf Gg aan: de ad van de geeente Drielen Pstbus AA Made 's-ertgenbsh 25 juni 21 Geahte ad, Faniële Jaarrekeng 29 Uw geeente is lid van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant. Alvrens het Algeeen Bestuur, dat bestaat uit vertegenwrdigers van elke lidgeeente, de Faniële Rekeng kan vaststellen, eten vlgens wettelijke bepalgen de den van de aangeslten geeenten de gelegenheid wrden gesteld hun zienswijze kenbaar te aken. Derhalve treft u hierbij aan de Faniële Jaarrekeng 29 et auntantsverklarg. Indien deze vr uw ad aanleidg geeft een zienswijze kenbaar te aken, ntvangen wij deze gag uiterlijk 1 ktber 21. gahtend, het Dagelijks Bestuur van WZNB Mi Bbant V6v vr deze, ans Spaans - direteur.

2 Inhud Blad Verslag 29 2 Algeeen 2 Sald 2 ntwikkelg pbrengsten 2 Inwnerbijdge 3 Variabele bijdge 3 Welstandsadviserg 3 Algeene dekkgsiddelen 3 Pagfen 4 Weerstandsvergen 4 Fanierg 4 Bedrijfsverg 4 Grndslagen van balanswaarderg en resultaatbepalg 6 Kerngegevens 7 Balans per 31 deeber 29 ( eur's) 8 Telihtg p de balans 1 Ativa 1 Passiva 13 Rekeng van baten en lasten ver Bijlagen: 1 Investergs enfaniergsstaat 2 verziht ateriele vaste ativa 3 verziht éénalige ksten et betrekkg tt de liquidatiebegrtg 29 4 Auntantsverklarg 6Vaststellg vande jaarrekeng

3 Verslag 29 Algeeen Sald De jaarrekeng 29 heeft een negatief resultaat van ,--. Belangrijk aan te geven is dat dit resultaat bestaat uit een peteel resultaat en uit en resultaat hangende aan de liquidatiebegrtg (lusief de vrg van een vrzieng vr reeds aangegane persnele verplihtgen vanuit de liquidatiebegrtg) vr het bekjaar 29. Gesteld kan wrden dat er vanuit de petele bedrijfsverg een kle negatief resultaat van ,-- is gerealiseerd (exlusief het vrijvallen van de restant vrzieng vr de verbuwg). Dit resultaat is lager dan als resultaat uit de petele bedrijfsverg vr 29 was begrt. Dit resultaat ndanks dat het negatief is en afwijkt van de begrtg ged te neen gezien de slag die 29 is geaakt et het ntantelen van de rganisatie terwijl de petele bedrijfsverg zijn geheel is blijven drlpen. hter dr het vrijvallen van de vrzieng vr de verbuwg van het kantrpand kt het petele resultaat uit p een pstief resultaat van ,-. et resultaat van uit de liquidatiebegrtg (vr 29 bestnd deze begrtg puur uit alleen aar ksten en geen pbrengsten) is een negatief resultaat van ,-. hter vershrijden de uitgaven vr 29 nauwelijks de begrtg ( ,-) die vr de 29 et betrekkg tt de liquidatie was pgesteld. Naast deze ksten is een vrzieng getrffen vr een bedg van ,-. Deze vrzieng heeft betrekkg p afspken et vertrekkende persneelsleden die pas 21 wrden geativeerd aar 29 zijn vastgelegd. Verdere telihtg is beshreven bij verklarg van de ijfers p rekeng van baten en lasten. In 29 heeft Algeeen Bestuur beslten het resultaat van het bekjaar 28 geheel ten laste van de Algeene Reserve te brengen. Dr deze afbekg van het resultaat ver 28 is het sald van de Algeene Reserve per 1 januari 29 teruggelpen naar een bedg van ,-. Daarnaast waren er per 1 janauri 29 ng een tweetal bestegsreserves aanwezig vr een bedg van ttaal ,- en een restant vrzieng van de reente verbuwg van het kantrpand vr een bedg van ,-. De restant vrzieng vr de verbuwg van het kantrpand is 29 geheel ken te vervallen en valt vrij ten gunste van het petele resultaat van 29. In zijn ttaliteit kunnen deze reserves en vrzieng wrden gezien als een buffer vr het af dekken van het ttale resultaat van 29. hter is dit ng nvldende. nderstaand verziht aakt dit duidelijk: Algeene Reserve Bestegs Reserves Vrzieng (restant verbuwg) Subttaal: Ngte besteen resultaat per 31 deeber Tekrt aan reserve: et tekrt aan Algeene Reserve ter dekkg van resultaat van het bekjaar 29 zal niet dr de leden van de Geeenshappelijke Regelg te heven wrden aangevuld. rzaak is de verkp van het bedrijfspand 's - ertgenbsh waarbij het resultaat uit de verkp nu vldende is het ntstane tekrt te dekken.

4 ntwikkelg pbrengsten De ttale pbrengsten zijn ten pzihte van de realisatie ver 28 bijna gelijkgebleven. hter is de wijze waarp er et de lidgeeenten is afgerekend 29 venderd. In 28 werden de ksten p basis van een buws gebnden perentage et de leden verrekend 29 is de rganisatie geshakeld naar het rekeng brengen van een vast bedg per vergaderg. Vr alle verige dienstverleng (ativiteiten buiten de welstandsissies) zijn de ksten verrekend p basis van een vantevren vereengeken tarief. In wnerbijdge De wnerbijdge is per lid van de Geeenshappelijke Regelg verrekend p basis van het aantal wners vr een bedg van,2 per wner. Dettale pbrengst is 29 iets tegenen ten pzihte van 28. Variabele bijdge Bij de variabele bijdge is zals aangegeven vanaf 1 juni 29 et terugwerkende kht naar 1 januari 29 een andere wijze van fatureren drgeverd. Ten pzihte van de gerealiseerde pbrengsten van 28 is er der gefatureerd. hter blijven deze ijfers lastig te vergelijken daar de pbrengsten 28 k deels de pbrengsten vr andere ativiteiten dan alleen de welstandsissies betrffen. In 29 is dit uit de variable pbrengst gehaald nder verige pbrengsten gebekt. nder verige pbrengsten zijn tevens 29 de pbrengsten het kader van pdhten vr Ruitelijke Kwaliteit gebekt. Vanaf juli 29 is begnnen et de daadwerkelijk afbuw van de werkzaaheden het kader van de Ruitelijke Kwaliteit. Welstandsadviserg In 29 is beslten vanwege k het zetten naar een andere wijze van verrekeng geen registtie eer bij te huden van het aantal gegeven adviezen. Algeene dekkgsiddelen Algeene dekkgsiddelen Jaarrekeng Begrtg Jaarrekeng Bijdgen geeenten Speiale diensten In bvengenede algeene dekkgsiddelen zijn k de pbrengsten pgenen aangaande Ruitelijke Kwaliteit, Munentenissies en verige dienstverleng die zwel 28 als 29 zijn gerealiseerd als begrt. Alleen de ntvangen rente is bij deze pst buiten beshuwg gelaten. en verdere telihtg van de vershillen tussen de begrte en gerealiseerde pbrengsten wrdt later deze jaarrekeng beshreven.

5 Pagfen Weerstandsvergen Weerstandsapaiteit In de vergaderg van het Algeeen Bestuur van 27 nveber 29 is beslten het resultaat van het bekjaar 28 geheel ten lastete brengen van de Algeene Reserve en tevens hierbij te besluiten dat vr het weerstandsvergen geen iu van 4.,-- eer beheft te wrden aangehuden. et weerstandvergen na hieree af naar een bedg van ,--. et weerstandsvergen iser vr de pvang van tijdelijke nadelige saldi. De algeene reserve wrdt nder het weerstandsvergen gerekend. iernder is een verziht van het weerstandsvergen pgenen: Stand algeene reserve Afbeken resultaat Restant weerstandsvergen Ng te besteen resultaat /- (negatief) Rehtatigheid Welstandszrg heeft 25 een ntrleprtl en een speifiek nrenkader pgesteld het kader van de rehtatigheidsntrle. De rehtatigheidsaspeten zijn verwerkt terne ntrleplannen. Deze ntrleplannen zijn ver geheel 28 uitgeverd. Uit deze ntrles kan wrden genludeerd dat de baten, lasten en balansutaties rehtatig zijn. In 29 was het vrstel het nrenkader te vernieuwen ehter dr het besluit de Geeenshappelijke Regelg te liquideren iser vrgekzen dit niet verder dr te veren. Risi's Nu de liquidatie van de rganisatie ed 29 vlle uitverg is gegaan et p dit vlak gekeken wrden naar de risi's die eventueel vr de Geeenshappelijke Regelg ng aanwezig zijn. Vanuit het lpende pres van liquidatie wrdt het Dagelijks en Algeeen Bestuur per kwartaal p de hgte gehuden van de risi's die zih eventueel zuden kunnen vrden. Waar gelijk wrden deze risi's k vertaald naar nrete bedgen zdat k vr de leden duidelijk is welke aanspak ng vanuit de Geeenshappelijke Regelg ten laste van haar leden zu kunnen ken. Fanierg In bijlage 1 bij de jaarrekeng is ziht gegeven het weerstandsvergen. Uit deze bijlage blijkt dat Welstandszrg een faniergs tekrt heeft van ,-. De faniële psitie is het afgelpen jaar verder teruggelpen ede nu dr de uitgaven et betrekkg tt de liquidatie. Dr Welstandszrg zijn 29 geen lengen aangegaan, aar is nauwgezet heel 29 vrtdurend gestuurd p de liquiditeit. n is et de belastgdienst een betalgsregelg getrffen ver de ng te betalen BTW. Menteel is de verwahtg dat geen ext fanierg de nabije tekst ndig zal zijn, ehter blijft de liquiditeit k het kader van de afbuw van de rganisatie een aandahtspunt. Bedrijfsverg Inrihtg werkpressen d tweede kwartaal 29 en beg van het derde kwartaal 29 heeft de rganisatie verder de slag drgeverd de dienstverleng z ptiaal en flexibel gelijk te aken vr haar leden.vanaf half derde kwartaal is kers gezet de rganisatie verder te ntantelen en de liquidatie stevig dr te veren. Dit heeft geleid tt het verder vereenvudigen en afbuwen van een aantal bedrijfspressen z effetief gelijk et zet van ens en iddelen de bedrijfvergen te kunnen vrtzetten.

6 Autatiserg: In 29 hebben zih et betrekkg tt de autatiserg geen belangrijke ntwikkelgen vr gedaan. n wrdt k et betrekkg tt de autatiserg de rganisatie verder afgebuwd. Persneelsbeleid In 29 ishet kader van de verdere liquidatie van de rganisatie het siaalplan vastgesteld en is gestart et het verder ntantelen van de rganisatie. Per 31 deeber 29 is zijn et bijna alle edewerkers p, drie edewerkers na, afspken geaakt ver het verlaten van de rganisatie. De verwahtg is dat ed juni 21 et alle edewerkers afspken zijn geaakt. Verder is 29 de tijdelijk staf verder geptialiseerd. Investergsbeleid In 29 zijn geen vestergen eer gedaan, anders dan de afnae van een aantal bureau's die ed 28 al de bestellg waren.

7 Grndslagen van balanswaarderg en resultaatbepalg Besluit Begrtg en Ventwrdg Prvies en Geeenten De jaarrekeng is pgesteld vereensteg et het BBV vr zver dit vr Welstandzrg Nrd- Bbant van tepassg is. Balanspsten De waarderg van de vaste ativa geshiedt tegen de verkrijggsprijs, ftewel p basis van de histrishe ksten. De ateriele vaste ativa wrden afgeshreven naar t van de verwahte enishe levensduur. De verige balanspsten zijn pgenen tegen de nale waarde. Baten en lasten De baten en lasten wrden tegerekend aan de peride waarp de baten en lasten betrekkg hebben. Resultaatbesteg De rekeng van baten en lasten bevat de baten en lasten die te te rekenen zijn aan de verslaggevgsperide. et sald dat hieruit vrtvleit is het resultaat vr besteg, dit is het resultaat uit bedrijfsverg. In de resultaatbesteg zijn nfr het BBV dtaties aan en nttrekkgen uit de reserves pgenen waarver het Algeeen Bestuur het bekjaar een besluit heeft genen. et sald dat resteert is het ng te besteen resultaat ver het bekjaar. ö! (ff't'f* P 1 Vr klenlifiaiiiildeiikim../ i ti if VIR llu)iviide bii uiiivfißvmlar.» d.d.1 JUI\ iulu

8 Kerngegevens Jaarrekeng 29 Begrtg 29 Jaarrekeng 28 Persneelsbezettg (fte's) Direkteursfuntie Raynarhiteten Adisttie Ttaal lndienst Tijdelijk persneel (tijdelijk staf) 1, 1,89 2,89 1,17 1, 7,56 8,56 2,2 1, 7,56 1,97 1,53 1,12 Ttaal persneelsbezettg 4,6 1,76 11,65 Inwnersaantallen Aantal wners per 1 januari Inwnersbijdge Bijdge per wner eur's,2,2,2 J CS ffl imi RkiifiuülialeliiKlen. ihrm.j./ bij iiltiiiiulsrlad.d r- 1 % JUf\] Vff

9 N n 1 z 1 u 1 Q 1 w 1 1 z 1 S 1 W 1 Ö 1 z - 1 tel 1 te) 1 1 t/3 \ < 1 1 < < 1 te) 1 1 C/i \ < 1 tt tu t*j I 1 fl C/) d JU <U 'S t CS K -3- N * N 1/3 ü u C/) CL) CL) < ND ND i N \ ' 3 C _C /5 e u J d d Cd "ÖJ 'i-i "d s r~ N r~ r- N t~ /3 CL) CL) /3 S 3D Ê CL) /3 CL) a CS N CS N rt j <3 a u 15 ', l N l G <* l N S3 /3 <L) In CL) t. aj z _ VD t-; <N, r p r * ui e g e P t-v l l ND,-J, 'S C 'S 3 e engen engen '!v ' N s N N -< /3 u- Cu 6 C 'S JD ' N e u S 5 "3, 5 u u s) js "Si C3 J ' ~ ' l z te) hj te) Q a C/5 Ü Z u z z * te. te) «l < < N CTN CS N N r- * NÖ < U te) t/3 J C/2 B te) te) < U <; te) tel t-) * N es' CS p, i 2 3 J3 C/) T3 C D. i, N N N r- es' rt C/3 Cu U T3 C CL _ -< ' Cl _ ND ö N ü fj ü * N r<s N. l N' r- l 3 Ui a <,, C ) tü N N ö l N * KJ fl T3 C Cu!D CS t N r- i JD -a T3 'Ê '5 er J N N CS en i N N l l NÖ N N N N en, ', N *)- SIVA IVA C/3 C/3 <! t/l NDP AAL PA BU Z J tel Ü ij J <! <C N t-~ i N * s es <- N N N ND N C N < 2 U z < te) <I «tel Z J tel J J <! < < < -I ) x3 - Öl) äff?.

10 Telihtg p de balans Ativa Materiële vaste ativa Deze pst betreft de vestergen die gedurende de enishe levensduur wrden afgeshreven. shrijvg Kantrpand Inventaris Kantppatuur en hardware Sftware Terijn 4 jaar 2 jaar 4 jaar 2 jaar Perentage 2,5% 5,% 25,% 5,% De bekwaarde van de ateriele vaste ativa is als vlgt te speifieren: shrijvg Kantrpand Inventaris Kantppatuur en hardware Sftware Balans Balans et verlp van de bekwaarde van de ateriële vaste ativa is als vlgt: Bekwaarde per 1 januari 29 Bij: Investergen 29: Kantrpand Inventaris Crretie ventaris 28 Kantppatuur en hardware Sftware Af: Desvestergen 29: Kantrpand Inventaris Kantppatuur en hardware Sftware Af: Afshrijvgen 29: Kantrpand Inventaris Kantppatuur en hardware Sftware Bekwaarde per 31 deeber P tv [ U i t ; \ <! i i i t*i ili d Ju i lqi J i'iu.j KC(tiMii/Kjfirgd.d... 6 JUN K 1

11 In 29 is zals aangegeven een rretie geaakt p de afshrijvgen 28 waar een kle aansluitgsvershil was genstateerd vanuit het verleden. Vr een nadere speifiatie van de ateriële vaste ativa verwijzen wij naar het 'verziht ateriële vaste ativa ver 29', bijlage 2 bij deze pprtage. Faniële vaste ativa De bekwaarde van de faniële vaste ativa is als vlgt te speifieren: Vrdergen Deze pst is als vlgt te speifieren: De vrdergen p andere publiekrehtelijke lihaen betreffen et nae de van vershillende geeenten per 31 deeber ng te ntvangen bijdgen verband et de afrekengen ver het vierde kwartaal 29 verband et welstandissies. en speifiatie van de penstaande vrdergen is bij de adisttie van Welstandszrg Nrd-Bbant aanwezig. verlpende ativa Dit betreft de per31 deeber 29 ng te ntvangen f vruitbetaalde bedgen verband et baten ver het huidig bekjaar f lasten ver het vlgend bekjaar. Deze pst is als vlgt pgebuwd: Bij ng te ntvangen bedgen is een bedg pgeverd aan ng te ntvangen rente ver 29 ver de lpende rekeng. r:- \ KI i i! I i i ili». i i i i i (\Wiann 'j. d.d..1 6 JUN 21 11

12 Liquide iddelen Deze pst is als vlgt te speifieren: shrijvg Kas Pstbank Betaalrekeng Pstbank Leeuwrekeng Pstbank Inbedrijfrekeng Balans Balans YV.ri,: Behiv KyjMirrklar d.d JUN 21(1 12

13 Passiva Reserves et resultaat ver 29 bedagt -/ ,--. Als uitwerkg van een besluit van het Algeeen Bestuur het bekjaar 28 zake resultaatbesteg et betrekkg tt de reserve pensatie vergedg 27 en vlgende jaren, is deze besteg de jaarrekeng 29 het eigen vergen verwerkt. et restant, het ng te besteen deel van het resultaat ver 29 ad -/ ,- is afznderlijk zihtbaar geaakt p de balans. ver de besteg hiervan dient het Algeeen Bestuur ng een besluit te neen. Deze pst is als vlgt te speifieren: shrijvg Algeene Reserve Bestegsreserve pensatie vergedg Reserve FPU geeenten Balans Balans De Algeene Reserve is bedeld vr de pvang van tijdelijke nadelige explitatiesald et Algeeen Bestuur heeft haar vergaderg van 27 nveber 29 beslten dat vang van deze reserver nu lager ag zijn dan 4.,- en niet eer aan een liiet gebnden is. Algeene reserve per : Miugrens weerstandsvergen: Restant Algeene Reserve Ng te besteen resultaat 29 -/ et verlp van de Reserve Cpensatie Vergedg is als vlgt: Stand per 1 januari 29 Af: nttrekkgen tbv failiteiten persneel Stand per 31 deeber In 29 heeft geen nttrekkg aan deze reserve plaatsgevnden, wel aakt deze vrzieng deel uit van de liquidatiebegrtg en is een bedg van i 65.,- te te wijzen dat ten laste van deze reserve vanuit de liquidatiebegrtg dient te wrden gebekt. en speifiatie is als één van de bijlagen bij deze jaarrekeng gevegd en wrdt nader verklaard bij de telihtg p baten en lasten 29. et verlp van de Reserve FPU geeenten is als vlgt: Stand per 1 januari 29 Bij: Tevegg ten laste van explitatie Af: nttrekkgen agv FPU Stand per 31 deeber De reserve is bedeld de ksten die saenhangen et de uitstr van persneel de FPU te kunnen dekken.ier is ehter niet atief gebruik van geaakt. r Vur idritillliiiii:nk:yiw:ji liiiiviide hij aa-'uhl/rilsverk lariiig d.d...16 JUN 21 13

14 Ng te besteen resultaat et Algeeen Bestuur heeft 29 ten aanzien van het ng te besteen resultaat uit de jaarrekeng 29 ad ,-- ng geen besluit genen. et Algeeen Bestuur zal na de vaststellg van de jaarrekeng 29 beslissen ver de besteg hiervan. Vrziengen De pst vrziengen is als vlgt te speifieren: et verlp van de Vrzieng galisatie nderhud Gebuw is als vlgt: Stand per 1 januari 29 Bij: Tevegg ten laste van explitatie Af: Vrijval vrzieng Stand per 31 deeber De vrzieng is bedeld de ksten vr grt nderhud aan het gebuw te dekken. Vanaf 29 geen ksten eer vr grt nderhud gead en is de vrzieng 29 vrij ken te vervallen. et verlp van de Vrzieng Persneel is als vlgt: Stand per 1 januari 29 Bij: Tevegg ten laste van explitatie Af: Vrijval vrzieng Stand per 31 deeber Deze vrzieng dekt de ksten af die 21 wrden geaakt naar aanleidg van afspken et betrekkg tt persneel dat uit dienst gaat 21, waarbij de afspak al 29 is geaakt. Zals is et 3 edewerkers ng geen regelg getrffen. Deze ksten zijn dan k ng niet pgenen een vrzieng f anderzs als ksten de jaarrekeng 29 pgenen, deze zullen pas het bekjaar 21 ten laste van de explitatie ken. U' aiïne d.d

15 Krtlpende shulden De pst krtlpende shulden is als vlgt te speifieren: shrijvg Balans Balans Crediteuren verlpende passiva Af te dgen BTW De tenae van het rediteurensald wrdt et nae verrzaakt drdat de ng te betalen adviesksten, lnksten vr derden en vergedgen vr issieleden 29 als rediteur zijn ventwrd. Vr de te betalen BTW is et de fisus een betalgsregelg getrffen z de liquiditeit te waarbrgen en ext externe fanierg aan te vgen. Tenae van de BTW is vlledig te verklaren dr de zet die 29 is gerealiseerd. De dr WzNB rekeng gebhte BTW bij de geeente kt vlledig aanerkg vr aftrek via het BTW Cpensatie Fnds bij de geeenten. verlpende passiva Dit betreft de per 31 deeber ng te betalen f vruitntvangen bedgen verband et lasten ver het huidig bekjaar f baten ver het vlgend bekjaar. Per 31 deeber 29 betreft deze pst: shrijvg Balans Balans Af te dgen lnheffg Af te dgen pensienlasten ABP Te betalen nett salarissen Ng te betalen bedgen et bedg aan ng te betalen bedgen bestaat vr bijna geheel uit het betalen van verplihtgen aan het persneel die per 31 deeber 29 uit dienst zijn gegaan, aar ng niet per 31 deeber 29 waren uitbetaald. De ksten et betrekkg tt deze verplihtgen zijn wel zijn ttaliteit de lasten van 29 verwerkt. rr- BiK.vi.ü.bijaükiyisrklanngd.d 1 6 JUN 21 15

16 Rekeng van baten en lasten ver 29 shrijvg Jaarrekeng 28 Begrtg 29 Realisatie t/ Vershil begrtg deeber 29 realisatie t/ deeber Inwnerbijdge lidgeeenten Welstandissies verige pbrengsten (.a. RK, Mnuenten.) Rente Ttaal Baten Salarisen ensiale lasten Ingehuurd persneel Subttaal: verige persneelsksten C Afshrijvgen Rente uisvestgsksten Bestuursksten Kantrksten Cuniatieksten Cissieksten Cissieksten verig (.a.rk) Algeene ksten / (rganisatie ntwikkelg 28) rganisatie ntwikkelg Ttaal Lasten Resultaat petele bedrijfsverg Vrijval vrzieng verbuwg peteel resultaat na vrijval vrz I Resultaat Liquidatiebegrtg Vrzieng persneel Algeheel ttaal bedrijfsresultaat Vr iäenliik;i!iedek-nid-.jw\ Behrend-.- bij aau.ntantsvjklannu d.d. 6 JUN 21 16

17 Telihtg pde rekengvanbatenen lastenver29 Dit hfdstuk bevat een nadere speifiatie van de rekeng van baten en lasten,en een telihtg p de vershillen tussen de jaarrekeng 29 en de begrtgsijfers. Inhet het verziht van de rekeng is apart de liquidatiebegrtg en daarbij geaakte ksten pgenen. Zdat duidelijk zihtbaar is wat het resultaat uit de petele bedrijfsverg is en de ksten zijn die et betrekkg tt de liquidatiebegrtg zijn geaakt. Als eerste wrden alleen alle baten en lasten die betrekkg hebben p de petele bedrijfsverg ventwrd. Daarna is krt aangegeven welke ksten zijn geaakt het kader van de liquidatiebegrtg en zijn verder de diverse bijlagen tegevegd. Baten pbrengsten welstandissies Met betrekkg tt de pbrengsten kan wrden gesteld dat er der pbrengsten zijn gerealiseerd dan rsprnkelijk begrt vr heel 29. In zijn ttaliteit is het bedg gerealiseerd der dan gead een bedg van ,--. Als basis van de g vr 29 was uitgegaan van 15 vergadergen. Teruggerekend p basis van de zet nu zijn er z'n 1397 vergadergen gerealiseerd. rzaken zijn ndereer het geheel ken te vervallen van zet vr de welstand (.a.geeente Drielen) en de aanpassgen die per 1 juli 29 zijn drgeverd waarbij p het verzek van het Algeeen Bestuur 13 aart 29, nadrukkelijk is gekeken naar de wensen van lidgeeenten te ken tt een ptiale vullg van hun wensen. Dit heeft als gevlg gehad dat vergadergen werden saengevegd f zih van één naar tweewekelijks verplaatsten. verige pbrengsten De verige pbrengsten lpen vr p de begrtg en hebben een pstieve bijdge aan het resultaat tt en et deeber dr een realisatie van 3.467,- eer dan begrt. Deze werkzaaheden hebben alleen betrekkg p werkzaaheden buiten de welstandsissies, dit zijn dan etnae de nuentenissies, ativiteiten afbuw Ruitelijke Kwaliteit en send ps. De afbuw van de Ruitelijke Kwaliteit was de begrtg kstendekkend pgenen. De realisatie is eveneens kstendekkend dus nfr de begrtg. Gekeken naar de ksten en de pbrengsten geeft dit krt het vlgende beeld: shrijvg pbrengsten Ruitelijke Kwaliteit Lnksten edewerker Inzet derden bij issies Resultaat: Bedg Rentepbrengsten De rentepbrengsten zijn der dan begrt, rzaak is etnae de lage rentestand batie et de stand van de liquideiddelen gedurende heel 29..."!! ii:dli'(jttjp-. ; ; '.. (u..lanfl&kfrg d.d..,.t,ü JUN 21 17

18 Lasten. Zals aangeven zijn alleen de petele ksten de lasten ventwrd. Tt en et deeber zijner eer ksten besteed dan begrt, het vershil bedagt ,--. Gesteld kan wrden dat p 5 psten naalle psten een ndershrijdg kennen. rzaak is een zeer terughudend beleid p uitgaven. Devier psten et een vershrijdg zijn de vlgende : 1. Ingehuurd persneel, een vershrijdg van ,-. vershrijdg is ntstaan dr eer zet van het hfdbedrijfsbureau het eerste halfjaar van 29 en de ndzakelijke ext zet van ndersteung vr de faniële adisttie. Ten pzihte van het eerste halfjaar is de vershrijdg de tweede helft van het jaar niet tegenen. 2. Bestuursksten,een vershrijdg van ,-, deze eerksten huden verband et de gerganiseerde werknferenties het kader van rganisatie ntwikkelg. Deze ksten waren niet begrt. 3. Cissieksten, een vershrijdg van ,-. Meerksten zijn vl ntstaan dr de pvang die ndzakelijk is dr ziekte en uitval van de vaste edewerkers. Waardr eer zet ndig was van extern gehuurde edewerkers. 4. Cissieksten verige dienstverleng a. Ruitelijke Kwaliteit, deze pst was niet eerder z speifiek begrt. Nu wel apart beeld gebht et nae ziht te geven de ksten die et deze afbuw van werkzaaheden te aken heeft. erder de telihtg is een berekeng gegeven van de kstendekkendheid van deze spanngen. 5. Algeene ksten, iets eer ksten geaakt dan begrt, betreft vl het afsluiten van abnneenten. Krte telihtg et betrekkg tt de liquidatiebegrtg / éénalige ksten Bijlage 3 geeft een verziht van de éénalige ksten zals deze lsvan de petele bedrijfsverg zijn begrt. Menteel bedgen de éénalige uitgaven t/ deeber ,- deze ksten vershrijden het budget et ,- als de reserve pensatie persneel k zals het verziht wrdt vereld wrdt eegerekend. Al hewel niet exat te duiden,zijn k de uitgaven ten beheve van adviesksten et betrekken tt het begeleiden van het persneel het kader van het siaalplan hger dan begrt en vrzien. Dit kt dat p uitdrukkelijk verzek van het Algeeen Bestuur van 12 juni 29 beslten is een bureau te huren vr het begeleiden van de externe reïntegtie van edewerkers. In plaats van de direteur hieree te belasten. Deze ext zet was niet begrt. Inde éénalige ksten is een bedg van 8.787,- gerealiseerd dat niet begrt was. Dit betreft de ndersteung van het persneel het kader van de R en persneelsvertegenwrdigg, welke WzNB Mi Bbant wettelijk verpliht is te geven en te betalen als daar dr het persneel gevagd wrdt. Daarnaast is zals eerder aangegeven een vrzieng persneel geativeerd vr ksten die pas 21ten lastevan de explitatie van WzNB zullen ken. Dit betreft afspken die 29 geaakt zijn, aar waarvan de ksten pas 21 zullen wrden betaald. panngd.d i 6 JUN 21

19 Resultaatbesteg 29 Begrtg 29 Jaarrekeng 29 Teveggen en nttrekkgen aan reserves nttrekkg aan Algeene Reserve en reserve pensatie vergedg persneel Ttaal lasten resultaatbesteg Ng te besteen resultaat Ttaal resultaatbesteg '' i ' ','ibud.d 16 JUN 21 19

20 Bijlagen 1 Investergs enfaniergsstaat 2 verziht ateriele vaste ativa 3verziht éénalige ksten et betrekkgtt deliquidatiebegrtg 29 4 Auntantsverklarg 6 Vaststellg vande jaarrekeng 2

21 Bijlage 1: Investergs- en faniergsstaat (Bedgen eur's) shrijvg Stand per 1-jan-9 29 Vereerdergen Verdergen 28 a.g.v afshrijvg f aflssg verige verdergen 29 Stand per 31-de-9 Materiële vaste ativa Faniële vaste ativa Ttaal vaste ativa igen vergen Vrziengen Ttaal vaste Faniergs iddelen Faniergsversht igen vergen nder de vereerdergen is tevens het sald ver het bekjaar 29 begrepen. 21

22 ( b ) ) i_ ( _ ( <D +- (/ ) 'l_ ) +-» ( "N (D ) u _ 1 C n fl : 5 T < Q C ) J fl) I 3 :t 3 < : 5 3 ï a t a r- h er t_ j- TC C y C i VBS BI VAVAVfl 1 V3V1 VMaVfl VI 9BBMB übbsi ÜBBM5] BI BVMvKS MI ffl flabvëavavi ] UU 1 K ËiBBj ÜBBMÜ] sbvfla Svv» GS all sl BVAVI 1 BBVfll VAVAVfl 1 ftflsl BjSSI BBBBB VAVAVfl 1 PBQflPl i C d KBKBWal ) 1 < ~ 1 BBil KÜBflBl 1 Ml «1 1 4 x 1 Q u (M d L * ' en =f L n L ) C\i L,_ r~ i,_ 1 ri ) 3 n Ó L L -,-! L" "l " L Ó L LU 8 ) <n 'g-u 3 = -D r ai "ó l L <* ) C r-~ ri r~ T - L n r-; d ) h- CÖ C a is, K- L L L L L L,_ L L C L L L C L L C ) : C C S 2? "S S C J2 a» n v- L C ) T C ) T C n Ct! C C T r 1 vf n I-- L L ) r-~ t ) ) r ) ) ) " (D 3 JD n rf CTI -di n r-- L r C 1 S; ) ) n n r u 3 a T t M- C l~~ "t L L L n n n w nj * n r vj- n T n L C C n n n ) ü * C r i f C L L f~ C t-~ C n T L C 1 n L * n C L n i T- L ) T - T- tn 3 Q. L 'S *; M- C C T - r n * T - 7- L C L <t C L T- 5 < M- r T 1 T- *J- L L C 1i-l C r T- "ü _j L L n n L «r <t L q,j C q V) a x 3 C f n n T 1 Y _ T L l «d- CT C\J r ü U3 z N n L T T n T n L * * L -w 6 XI Ut "a x: < Tj- L C r- L n 7 _ * h- L L * L tf sz a) " ü C x: < n f T 1 r i r~- h- C " JÉ a) -*: L L n L tf T * L * L * L C j u j n 5 * _ T,_ L,_ *,_ * Tf C '5 3 C r L,_ n l-~ r T_ n n u 3-3- ri * L L L * n <* L C n ' n n ' *,_ n M-' ri." C i2 I. re a 1- CN CN

23 I C ut) r~ ai * f«) y- T- r r~~ \i r 't i- C C\J ) LD M i i n i s ' t L C M C C n D C C C n * <- (M C ) C i- C Tt C «tlcctlcccc ) C C ) C LD C C t 't L <t L (M N J C I J t U l S L5CCCC» r r T M C L i- 5 C L ) L C 5 ) L t T- C L 't t L t C L i - L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L L CN C L C D L L C D r -. ' * L C M C D J C D C C C D B S I - N T - I - T - N r 1 't T Ö en T- T- L T- * 11) f) CS t t- T- C -r- en eb L ' a T- 1 r- L r- L C C C C C 1 CT L C T- L 't L ) L C CT) L ) L C L 5- L C T- CT) 't L *- L 1 C ) i - T - T - i - C M C M C M C C C C C C C t ' ' t CNIM L C D C D C r C C C C M C M C M C M C M C M C M C M C M 1 3! l. Ë = k S * 'S _ Cl) 3 Li t- n Cl) u C u. W LL Z f C )- (1 CL = D.- D ü CL - X U <D Cl) r (1) (- Cl) jj +. p 2 " 3 C <t Q_ w n D f n _ r F h C/J CT CL I 2 II s 8 V\

24 I ) CS 5 J C r-: C r S C d ) d I * r- 1 I Sftware MS ffie MS ffie Virussanner 1 <n a.2 ai ai "ÏÖ *J l-

25 CN ) ) ) <D n <u ( TJ "5 g- C ï: "3 1- Vershil budget deeber 29/ realisatie 29 Gerealiseerd t/ deeber 29 ) en iv l en L C T IV CÓ C L <fr L v v r- i L L L C C C P5 Y» 1 S3 «5 Reserve vangt ksten van uit punt 5 p aar is ng niet geativeerd. sjt) L T LÓ I ) 'S a LÓ V ó T - q ei V L C C tf» KI ó ) +-» ( ) 75 ü 'N ) ÖQ. 3 Q) q.< ) TD ) 'ÏZ Ksten het kader van bevrderen biliteit / ntwikkelg / reïntegtie T" ) Q. *_ <D C Q. " C Q. J2 "Ö3 'M < " '5 1 ) y _*: < tfl C ' C ) i_ =j XI - ts C C B J? "i CC " ) C C 8:s» - s g I is, a) w -C 3 " ( ) <2 * * a Aangegane verplihtgen ursussen pleidg vanuit ntwikkelgsperspetief WzNBNieuw L CT)."=L Q. t ' Ê " a ) 'C C LD! «1 s ( 2J.«i 1 i2 i et ten laste brengen van bvengenede ksten r van de reserve pensatie vergedg

26 Delitte Delitte Auntants B.V. Flight Fru DA dhven Pstbus AJ dhven Tel: (88) Fax: (88) Aan het algeeen bestuur van Welstandzrg Nrd-Bbant t.a.v. de heer Spaans, direteur Pstbus AC RIJN Datu 16 juni 21 nderwerp Auntantsverklarg jaarrekeng 29 Behandeld dr W.J.M. Bbers RA ns kenerk /WB/rvb Uw kenerk Geahte heer Spaans, ierbij den wij u nze auntantsverklarg d.d. 16 juni 21bij de jaarrekeng 29 vanuw geeenshappelijke regelg teken. Wij hebben één exeplaar van de auntantsverklarg vrzien van een rigele handtekeng. Dit exeplaar isten beheve van uw eigen arhief. et andere exeplaar van de auntantsverklarg is vrzien van de naa van nze auntantspktijk en de naa van de auntant, ehter znder persnlijke handtekeng. Wij verzeken u bij penbaarakg van de auntantsverklarg gebruik te aken van het exeplaar van de auntantsverklarg die niet is vrzien van een persnlijke handtekeng. Dit nfr het advies van de berepsrganisatie NIvRA ter verijdg van fude et handtekengen van auntants. Wij bevestigen u eree akkrd te gaan dat het afshrift van nze auntantsverklarg znder persnlijke handtekeng wrdt penbaar geaakt, its de pgeaakte jaarrekeng ngewijzigd wrdt vastgesteld dr het algeeen bestuur. Ukunt deze verklarg desgewenst verneen uw jaarstukken. In dat geval verzeken wij u de tekst aan te huden zals pgenen de verklarg znder persnlijke handtekeng. Indien u deze jaarstukken en de verklarg pneet p ternet, dient u te waarbrgen dat de jaarstukken ged zijn afgesheiden van andere fratie p de ternetsite. Afsheidg kan bijvrbeeld plaatsvden dr de jaarstukken niet-bewerkbare vr als een afznderlijk bestand p te neen f dr een waarshuwg p te neen dien de lezer de jaarstukken verlaat ('u verlaat de beveiligde, dr de auntant gentrleerde jaarrekeng'). p alle pdhtenverrihtdr Delitte zijn de 'Algeene Vrwaarden Dienstverleng Delitte Nederland, Juni 29' gedepneerd bij dekaer vankphandel nder nuer van tepassg. Delitte Auntants B.V. is geshreven het handelsregister van dekaer vankphandelte Rtterda nder nuer Meber f DelitteTuhe Thatsu

27 Delitte 16 juni /WB/rvb verigens wijzen wij uerp dat, dien tt de vergaderg van het algeeen bestuur standigheden blijken die aanpassg van de jaarrekeng ndzakelijk aken, een dergelijke aanpassg ng vr de vergaderg van het algeeen bestuur et wrden geaakt. Uiteard vervalt die situatie nze bvengenede testeg. Naar aanleidg van nze ntrle brengen wij u ng het vlgende nder uw aandaht. Begrtgsrehtatigheid Uit de jaarrekeng blijkt dat de begrtg aan de lastenkant per sald et is vershreden. Dit zu een aanwijzg kunnen zijn vr een gelijke begrtgsnrehtatigheid. De belangrijkste rzaken van de vershrijdg zijn de jaarrekeng tereikend tegeliht. Naar ns rdeel passen deze kstenvershrijdgen bnen het bestaand beleid van Welstandszrg Nrd-Bbant, als gevlg waarvan wij de vershrijdg niet hebben laten eewegen ns rdeel ver de rehtatigheid ver 29. Tt het geven van nadere telihtg zijn wij gag bereid. Delitte Aitants-BrV: ' drs. A.P W.M. Sheepers RA Bijlage: én getekende auntantsverklarg, één ngetekende auntantsverklarg en gewaarerkte jaarrekeng.

28 Delïtte Delitte Auntants B.V. Flight Fru DA dhven Pstbus AJ dhven Tel: (88) Fax:(88) Welstandszrg Nrd-Bbant ' s-ertgenbsh Datu 16 juni 21 Behandeld dr drs. A.P.W.M. Sheepers RA Kenerk /WB/rvb Auntantsverklarg Verklarg betreffende de jaarrekeng Wij hebben de jaarrekeng 29 van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd- Bbant, bestaande uit de balans per 31 deeber 29 en de prgarekeng ver 29 et de telihtgen, zals pgenen het fanieel verslag 29 (paga 6 tt en et 19) gentrleerd. Ventwrdelijkheid van het dagelijks bestuur et dagelijks bestuur van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant is ventwrdelijk vr het paken van de jaarrekeng, alsede vr het pstellen van het jaarverslag, beide vereensteg et het Besluit begrtg en ventwrdg prvies en geeenten. Deze ventwrdelijkheid hudt nder eer dat de jaarrekeng zwel de baten en lasten als de ativa en passiva getruw dient weer te geven en dat de de jaarrekeng ventwrde baten, lasten en balansutaties rehtatig tt stand zijn geken. Rehtatige ttstandkg betekent vereensteg et de begrtg en et devan tepassg zijnde wettelijke regelgen waarnder verrdengen van de geeenshappelijke regelg. Deze ventwrdelijkheid vat nder eer: het ntwerpen, veren en stand huden van een tern beheersgssystee relevant vr het paken van en getruw weergeven de jaarrekeng van zwel de baten en lasten als de ativa en passiva, zdanig dat deze geen afwijkgen van aterieel belang als gevlg van fude f futen bevat en vr de nalevg van de relevante wet- en regelgevg, het kiezen en tepassen van aanvaardbare grndslagen vr faniële verslaggevg en het aken van shattgen die nder de gegeven standigheden redelijk zijn. Delitte Auntants B.V. is geshreven het handelsregister van dekaer van Kphandel te Rtterda nder nuer Meber f Delitte Tuhe Thatsu

29 Delitte 2 16 juni /WB/rvb Ventwrdelijkheid van de auntant nze ventwrdelijkheid ishet geven van een rdeel ver de jaarrekeng p basis van nze ntrle, als bedeld artikel 213, lid 2 van de Geeentewet. Wij hebben nze ntrle verriht vereensteg et Nederlands reht, waarnder het Besluit auntantsntrle prvies en geeenten en het ntrleprtl van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant d.d. 12 ei 26. Dienvereenkstig zijn wij verpliht te vlden aan de vr ns geldende gedgsnren en zijn wij gehuden nze ntrle zdanig te plannen en uit te veren dat een redelijke ate van zekerheid wrdt verkregen dat de jaarrekeng geen afwijkgen van aterieel belang bevat. en ntrle vat het uitveren van werkzaaheden ter verkrijgg van ntrle-fratie ver de bedgen en de telihtgen de jaarrekeng. De keuze van de uit te veren werkzaaheden is afhankelijk van de prfessele rdeelsvrg van de auntant, waarnder begrepen zijn berdelg van de risi's van afwijkgen van aterieel belang als gevlg van fude f futen. In die berdelg neet de auntant aanerkg het vr het paken van en getruw weergeven de jaarrekeng van zwel de baten en lasten als de ativa en passiva, alsede het vr de nalevg van de wet- en regelgevg relevante terne beheersgssystee, tenede een ventwrde keuze te kunnen aken van de ntrlewerkzaaheden die nder de gegeven standigheden adequaat zijn, aar die niet tt del hebben een rdeel te geven ver de effetiviteit van het terne beheersgssystee van de geeenshappelijke regelg. Tevens vat een ntrle nder eer een evaluatie van de aanvaardbaarheid van de tegepaste grndslagen vr faniële verslaggevg, van de redelijkheid van shattgen die het dagelijks bestuur van de geeenshappelijke regelg heeft geaakt, een evaluatie van het algehele beeld van de jaarrekeng, alsede een evaluatie van het nrenkader vr rehtatigheid zals vastgesteld dr het algeeen bestuur p 12 ei 26. De bij nze ntrle tegepaste gedkeurgstlentie bedagt vr futen 1%en vr nzekerheden 3% van de ttale lasten. Deze gedkeurgstlentie is dr het dagelijks bestuur bij besluit van 12 ei 26 vastgesteld het ntrleprtl. Wij zijn van eng dat de dr ns verkregen ntrle-fratie vldende en geshikt is als basis vr ns rdeel. rdeel Naar ns rdeel geeft de jaarrekeng van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant een getruw beeld van de grtte en de saenstellg van zwel de baten en lasten ver 29 als van de ativa en passiva per 31 deeber 29 vereensteg et het Besluit begrtg en ventwrdg prvies en geeenten.

30 Delitte 16 juni /WB/rvb Vrts zijn wij van rdeel dat de deze jaarrekeng ventwrde baten en lasten alsede de balansutaties rehtatig tt stand zijn geken vereensteg et de begrtg en et de van tepassg zijnde wettelijke regelgen en besluiten van het algeeen bestuur. Verklarg betreffende andere wettelijke vrshriften en/f vrshriften van regelgevende stanties p grnd van de wettelijke verplihtg gevlge artikel 213, lid 3 nder d Geeentewet elden wij dat het jaarverslag, vr zver wij dat kunnen berdelen, verenigbaar is et de jaarrekeng. Delitte A drs. A.P. N.M. Sheepers RA

31 Welstandszrg Nrd-Bbant 's-ertgenbsh Auntantsverklarg Verklarg betreffende de jaarrekeng Wij hebben de jaarrekeng 29 van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd- Bbant, bestaande uit de balans per 31 deeber 29 en de prgarekeng ver 29 et de telihtgen, zals pgenen het fanieel verslag 29 (paga 6 tt en et 19) gentrleerd. Ventwrdelijkheid van het dagelijks bestuur et dagelijks bestuur van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant is ventwrdelijk vr het paken van de jaarrekeng, alsede vr het pstellen van het jaarverslag, beide vereensteg et het Besluit begrtg en ventwrdg prvies en geeenten. Deze ventwrdelijkheid hudt nder eer dat de jaarrekeng zwel de baten en lasten als de ativa en passiva getruw dient weer te geven en dat de de jaarrekeng ventwrde baten, lasten en balansutaties rehtatig tt stand zijn geken. Rehtatige ttstandkg betekent vereensteg et de begrtg en et de van tepassg zijnde wettelijke regelgen waarnder verrdengen van de geeenshappelijke regelg. Deze ventwrdelijkheid vat nder eer: het ntwerpen, veren en stand huden van een tern beheersgssystee relevant vr het paken van en getruw weergeven de jaarrekeng van zwel de baten en lasten als de ativa en passiva, zdanig dat deze geen afwijkgen van aterieel belang als gevlg van fude f futen bevat en vr de nalevg van de relevante wet- en regelgevg, het kiezen en tepassen van aanvaardbare grndslagen vr faniële verslaggevg en het aken van shattgen die nder de gegeven standigheden redelijk zijn. Ventwrdelijkheid van de auntant nze ventwrdelijkheid is het geven van een rdeel ver de jaarrekeng p basis van nze ntrle, als bedeld artikel 213, lid 2van de Geeentewet. Wij hebben nze ntrle verriht vereensteg et Nederlands reht, waarnder het Besluit auntantsntrle prvies en geeenten en het ntrleprtl van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant d.d. 12 ei 26. Dienvereenkstig zijn wij verpliht te vlden aan de vr ns geldende gedgsnren en zijn wij gehuden nze ntrle zdanig te plannen en uit te veren dat een redelijke ate van zekerheid wrdt verkregen dat de jaarrekeng geen afwijkgen van aterieel belang bevat.

32 en ntrle vat het uitveren van werkzaaheden ter verkrijgg van ntrle-fratie ver de bedgen en de telihtgen de jaarrekeng. De keuze van de uit te veren werkzaaheden is afhankelijk van de prfessele rdeelsvrg van de auntant, waarnder begrepen zijn berdelg van de risi's van afwijkgen van aterieel belang als gevlg van fude f futen. In die berdelg neet de auntant aanerkg het vr het paken van en getruw weergeven de jaarrekeng van zwel de baten en lasten als de ativa en passiva, alsede het vr de nalevg van dewet- en regelgevg relevante terne beheersgssystee, tenede een ventwrde keuze te kunnen aken van de ntrlewerkzaaheden die nder de gegeven standigheden adequaat zijn, aar die niet tt del hebben een rdeel te geven ver de effetiviteit vanhet terne beheersgssystee van de geeenshappelijke regelg. Tevens vat een ntrle nder eer een evaluatie van de aanvaardbaarheid van de tegepaste grndslagen vr faniële verslaggevg, van de redelijkheid van shattgen die het dagelijks bestuur van de geeenshappelijke regelg heeft geaakt, een evaluatie van het algehele beeld van de jaarrekeng, alsede een evaluatie van het nrenkader vr rehtatigheid zals vastgesteld drhet algeeen bestuur p 12 ei 26. De bij nze ntrle tegepaste gedkeurgstlentie bedagt vr futen 1%en vr nzekerheden 3% van de ttale lasten. Deze gedkeurgstlentie is dr het dagelijks bestuur bij besluit van 12 ei 26 vastgesteld het ntrleprtl. Wij zijn van eng dat de dr ns verkregen ntrle-fratie vldende en geshikt is als basis vr ns rdeel. rdeel Naar ns rdeel geeft de jaarrekeng van de geeenshappelijke regelg Welstandszrg Nrd-Bbant een getruw beeld van de grtte en de saenstellg van zwel de baten en lasten ver 29 als van de ativa en passiva per 31deeber 29 vereensteg et het Besluit begrtg en ventwrdg prvies en geeenten. Vrts zijn wij van rdeel dat de deze jaarrekeng ventwrde baten en lasten alsede de balansutaties rehtatig tt stand zijn geken vereensteg et de begrtg en et de van tepassg zijnde wettelijke regelgen en besluiten vanhet algeeen bestuur. Verklarg betreffende andere wettelijke vrshriften en/f vrshriften van regelgevende stanties p grnd van de wettelijke verplihtg gevlge artikel 213, lid 3 nder d Geeentewet elden wij dat het jaarverslag, vr zver wij dat kunnen berdelen, verenigbaar is et de jaarrekeng. dhven, 16 juni 21 Delitte Auntants B.V. was getekend: drs. A.P.W.M. Sheepers RA

33 Bijlage 5: Vaststellg van de jaarrekeng 29 et eigen vergen per 31 deeber 29 van Welstandszrg Nrd-Bbant te 's-ertgenbsh bedagt et ttaal van de baten ver 29 van Welstandszrg Nrd-Bbant te 's-ertgenbsh bedagt et ttaal van de lasten ver 29 van Welstandszrg Nrd-Bbant te 's-ertgenbsh bedagt et sald van de rekeng van baten en lasten ver 29 van -/ Welstandszrg Nrd-Bbant te 's-ertgenbsh bedagt Aldus vastgesteld dr het Algeeen Bestuur van Welstandszrg Nrd-Bbant p nveber 21. Naens het Algeeen Bestuur, De seretaris-penngeester, Devie vrzitter,.p.a. Kerkers W.C.A. Leens 27

GEMEENTELEIDERDORP Nr. Class.nr. V&\\\ Ingekomen \ 9 Qjtf, 201. Kopienaar: Weeknr. afd. Afdoening: VERZONDEN I 9 OKT. 2010

GEMEENTELEIDERDORP Nr. Class.nr. V&\\\ Ingekomen \ 9 Qjtf, 201. Kopienaar: Weeknr. afd. Afdoening: VERZONDEN I 9 OKT. 2010 Beleid & Prjeten luster Maatshappij (71)54 54 844 pdelaaf@leiderdrp.nl Aan de leden van de Raad GMTLDRDRP r. Afd. VfSiS, lass.nr. V&\\\ ngeken \ 9 jtf, 1 Kpienaar: B G Geeente Leiderdrp Weeknr. afd. Afdeng:

Nadere informatie

jaarrapport Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Land van Cuijk Sint Anthonis

jaarrapport Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Land van Cuijk Sint Anthonis jaarrapprt Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zrg Land van Cuijk Sint Anthnis Bekjaar 2017 Denk ndernemend. Denk Bl. VPTZ l.and van Cuijk Sint Ällthllis Inhudspgave Jaarrekening Balans per 31

Nadere informatie

0 1 CO C C. (1) Q) 0) 1 - co cc (z) o. r cn (Y) Boomkwekerij, handel in (laan)bomen. k- t- t n En.-1 v T 1

0 1 CO C C. (1) Q) 0) 1 - co cc (z) o. r cn (Y) Boomkwekerij, handel in (laan)bomen. k- t- t n En.-1 v T 1 Q) "V, n U. n 1/1.) 41. Y.) = PBAAR VRSLAG X ARTIKL 73a FAILLISSMTSWT In het faillissement van: 5 3 (13 i 'D e ", UJ 11 tu LU (73 a (n` d (,9 Z (i) Z < rn Z 11J " I ) Q) i) LI) i Lr) (i) L) tr3 z 4_4 u

Nadere informatie

Vrienden van het Nederlands Herseninstituut. Jaarrekening 2015

Vrienden van het Nederlands Herseninstituut. Jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van het Nederlands Herseninstituut Jaarrekening 2015 1 Inhudspgave Blz. 1 Algemene Telichting en vaststelling jaarrekening 2015 3 2 Balans 4 3 Explitatierekening 5 4 Telichting Balans

Nadere informatie

GR Behandeld door

GR Behandeld door jjlitt MPGR2294266 GR..22 66 Sf te ( / elitte Auntants B.V. Wilhelinakade 72 AP Rtterda Pstbus 2 A Rtterda Tel (88) 288 2888 Fax (88) 288 98 www.delitte.nl &ƒ, Aan de leden van de rehtraad van de Geeenshappelijke

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

Stichting Newa. Jaarrekening 2Ot4. Jaarrêkening. Toelichting behorende tot de iaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE JAARSTUKKEN 2014

Stichting Newa. Jaarrekening 2Ot4. Jaarrêkening. Toelichting behorende tot de iaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE JAARSTUKKEN 2014 Jaarrekening 2Ot4 INHOUDSOPGAVE RAPPORT Algemeen Orga nisatiestructu u r JAARSTUKKEN 214 Jaarrêkening Balans per 31 december 214 Prgramma verantwrding (staat van baten en lasten) Telichting behrende tt

Nadere informatie

STICHTING HKPD JAARREKENING 2015

STICHTING HKPD JAARREKENING 2015 STICHTING HKPD JAARREKENING 2015 peride 01-01-2015 tt en met 27-08-2015 Vastgesteld in de bestuursvergadering van de stichting HuisKamerPrjekt Druggebruikers 3 nvember 2015. Gedgekeurd dr de raad van tezicht

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente Emmen Beleid en Regie. bijlage 1. fax

Aan de raad van de gemeente Emmen Beleid en Regie. bijlage 1. fax Raadhuisplein 1 7811 AP Emmen t. 14 0591 f. 0591 685599 Pstbus 30001 7800 RA Emmen e. gemeente@emmen.nl i. www.emmen.nl (bi Aan de raad van de gemeente Emmen Beleid en Regie team BNR-VW ns kenmerk 13-037637

Nadere informatie

Behandeld door. drs. D.B. van der Graaf RA

Behandeld door. drs. D.B. van der Graaf RA Delitte MPGZD54687 GZD.5. 687 Delitte Auntants B.V. Wilhelminakade 7 AP Rtterdam Pstbus A Rtterdam Tel: 88 88 888 Fax: 88 88 98 www.delitte.nl 6H Ps\isT Aan de gemeente Zwijndreht t.a.v. het llege van

Nadere informatie

D e h e e r R. d e W i n t e r w o r d t b e n o e m d als a l g e m e e n directeur a.i. v a n d e v e n n o o t s c h a p p e n

D e h e e r R. d e W i n t e r w o r d t b e n o e m d als a l g e m e e n directeur a.i. v a n d e v e n n o o t s c h a p p e n Cncept B e g r t i n g 2 1 5 5.2.6 Verbnden partijen Deze p a r a g r a a f g a a t in p d e d e l s t e l l i n g e n, a c t i v i t e i t e n en d e f i n a n c i ë l e m a t e v a n b e t r k k e n

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

Controleprotocol Sociaal Domein

Controleprotocol Sociaal Domein Cntrleprtcl Sciaal Dmein Cntrleprtcl vr de accuntantscntrle bij: dr de gemeenten in de regi Amersfrt* gesubsidieerde rganisaties vr Jeugdzrg en WMO dr de gemeenten in de regi Amersfrt f dr de gemeente

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Uw kenmerk Excellentie,

Uw kenmerk Excellentie, Misterie van nmishe aken Returadres Pstbus 407 490 AA Den Haag De Mister van nmishe aken Diretie nergie en mgevg T.a.v. de heer Pstbus 0401 00 K D HAAG Bezekadres Henri Faasdreef 1 49 JP Den Haag Pstadres

Nadere informatie

Meerjarenbegroting 2013 2016 Stichting Spaarnesant

Meerjarenbegroting 2013 2016 Stichting Spaarnesant Meerjarenbegrting 2013 2016 Stichting Spaarnesant Auteur: Bedrijfsbureau: Jan Aalberts & Jeren van Schagen Vr: Raad van Tezicht Bestuurder Stichting Spaarnesant Lcatie: Haarlem Datum: 31 mei 13 Inhudspgave

Nadere informatie

Richtsnoeren en aanbevelingen Richtsnoeren voor de informatie die ratingbureaus periodiek aan ESMA moeten meedelen

Richtsnoeren en aanbevelingen Richtsnoeren voor de informatie die ratingbureaus periodiek aan ESMA moeten meedelen Richtsneren en aanbevelingen Richtsneren vr de infrmatie die ratingbureaus peridiek aan ESMA meten meedelen 23/06/15 ESMA/2015/609 Inhud 1 Tepassingsgebied... 3 2 Definities... 3 3 Del van de richtsneren...

Nadere informatie

MEMO. Betreft : Overeenkomst naar aanleiding van overleg met vakorganisaties op 17 maart 2015. Aan : Vakorganisaties Van : Directie.

MEMO. Betreft : Overeenkomst naar aanleiding van overleg met vakorganisaties op 17 maart 2015. Aan : Vakorganisaties Van : Directie. EO Betreft : Overeenkmst naar aanleiding van verleg met vakrganisaties p 17 maart 2015 Aan : akrganisaties an : Directie. Ons kenmerk: TvdBvak23032015 Pagina: 1/6 s 1. Omvang en duur van het cntract Cntractduur

Nadere informatie

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant -

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant - Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant - prvincie Nrd-Brabant - Het del van de Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant (ECOINNONB) is het realiseren van een aantal delstellingen uit het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

*B20170ì3078* Gemeente Heerhugowaard T.a.v. gemeenteraad van Heerhugowaard Postbus AJ HEERHUGOWAARD

*B20170ì3078* Gemeente Heerhugowaard T.a.v. gemeenteraad van Heerhugowaard Postbus AJ HEERHUGOWAARD Autriteit Cnsument l Markt NTVANGEN 2 0 JUN 2017 *B20170ì3078* Gemeente Heerhugwaard T.a.v. gemeenteraad van Heerhugwaard Pstbus 390 1700 AJ HEERHUGWAAR en Haag, "ū 1 9 JUN 2017 Û) IQ Aantal bijlage(n):

Nadere informatie

Nieuwegein /it/p^ia Financiën. Voorjaarsnota 2014. voortgang begroting 2014 kaderstelling begroting 2015. Raadsnummer Datum 3 juni 2014

Nieuwegein /it/p^ia Financiën. Voorjaarsnota 2014. voortgang begroting 2014 kaderstelling begroting 2015. Raadsnummer Datum 3 juni 2014 Nieuwegein /it/p^ia Finaniën 1 14 1 2 3 Vrjaarsnta 24 vrtgang begrting 24 kaderstelling begrting 25 Raadsnummer Datum 3 juni 24 Inhud 1 Inleiding 3 2 Finaniële ntwikkelingen 24 4 2.1 Inleiding 4 2.2 Uitgangspunten

Nadere informatie

i ~{!:tm=j.._...-.. ----~-_- --_

i ~{!:tm=j.._...-.. ----~-_- --_ TUSSENTIJDS FINANCIEEL VERSLAG' DATUM: 16 nvember 2015 in het faillissement van: faillissementsnummer datum uitspraak ~StichtjngZrggrep Pasana c.s. --------- --- ~ i ~{!:tm=j.._...-.. ----~-_- --_ rechter-cmmissaris,

Nadere informatie

17 FEB.Z0G9. Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevrouw L. Sluyser. Betreft Huurcontract Julianaplein 1, kenmerk 405709 d.d.

17 FEB.Z0G9. Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevrouw L. Sluyser. Betreft Huurcontract Julianaplein 1, kenmerk 405709 d.d. Gasthuisstraat 32 Pstbus 204 Telefn 023 511 53 00 stadsbib[itheek@haar[em.nl 2011 XP Haarlem 2000 AE Haarlem Telefax 023 511 53 90 www.sbhaarlem.nl Datum 16 februari 2009 Aan De heer F. van Hattem Mevruw

Nadere informatie

BOS & Overdracht contracten: een kijkwijzer voor de overdracht van contracten in het kader van een fusie

BOS & Overdracht contracten: een kijkwijzer voor de overdracht van contracten in het kader van een fusie Dienst Bestuur & rganisatie Guimardstraat 1 1040 BRUSSEL +32 2 529 04 09 www.kathlieknderwijs.vlaanderen AANVULLEND DOCUMENT BIJ BOS & Financiën BOS & Overdracht cntracten 2017-03-06 BOS & Overdracht cntracten:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

1.1 Verantwoording 2 1.2 Indeling Treasurystatuut 2

1.1 Verantwoording 2 1.2 Indeling Treasurystatuut 2 TREASURYSTATUUT INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 1.1 Verantwrding 2 1.2 Indeling Treasurystatuut 2 2 DOELSTELLING TREASURYFUNCTIE 2.1 Liquiditeitenbeheer 3 2.2 Financieren 4 2.3 Beleggen 5 2.4 Betalingsverkeer

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Bepaling toezichtvorm gemeente Stein

Bepaling toezichtvorm gemeente Stein Bepaling toezichtvorm 2008-2011 gemeente Stein F i n a n c i e e l v e r d i e p i n g s o n d e r z o e k P r o v i n c i e L i m b u r g, juni 2 0 0 8 V e r d i e p i n g s o n d e r z o e k S t e i

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

RAPPORT. Stichting Present Walcheren te Middelburg. Inzake: financieel verslag 2013

RAPPORT. Stichting Present Walcheren te Middelburg. Inzake: financieel verslag 2013 RAPPORT Stichting Present Walcheren Inzake: financieel verslag 2013 INHOUDSOPGAVE PAGINA ACCOUNTANTSVERSLAG Samenstellingsverklaring 1 Algemeen 2 FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

LINGEZEGEN MOOI DICHTBIJ!

LINGEZEGEN MOOI DICHTBIJ! v. 'WGEKÛîvC^ 3 î KAAS? 2815 Ill III Mil IIIII III llll II 15BIN873 PARK LINGEZEGEN MI DICHTBIJ! Gemeenteraad Lingewaard Pstbus 15 6680 AA Bemmel Uw brief van Uw kenmerk ns kenmerk 250330-006 Datum 30

Nadere informatie

Risicomanagement in zorgbouwprojecten. Centrum Zorg en Bouw

Risicomanagement in zorgbouwprojecten. Centrum Zorg en Bouw Risicmanagement in zrgbuwprjecten Centrum Zrg en Buw Inhud Zelfscan; Rl CZB bij risicmanagement; Wat kunt u verwachten? Vraag Past uw initiatief in het strategisch huisvestingsplan van de rganisatie? Het

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

/k*je/i v. Voorstel: 1. De werkingsduur van de 'Verordening Starterslening' met (terugwerkende kracht) 1 jaarte verlengen tot 01-01-2010.

/k*je/i v. Voorstel: 1. De werkingsduur van de 'Verordening Starterslening' met (terugwerkende kracht) 1 jaarte verlengen tot 01-01-2010. 1 M c» r* K 5,- * > l.- ^ V r>!lus gemeente QSterllOUt /k*je/i v loatum: 20 februari 2009 Nummer raadsnta: Qnderwerp: Verlengen werkingsduur 'Verrdening Starterslening'. NOTA VOOR DE RAAD Prtefeuillehuder:

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste Kwartaal 2015

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Eerste Kwartaal 2015 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Eerste Kwartaal 2015 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden;

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden; Vrbeeld handvest De burgemeester, het cllege en de raad van de gemeente Muiden; Gelet p artikel 169, tweede en derde lid, en artikel 180, tweede en derde lid, Gemeentewet; Hebben de vlgende uitgangspunten

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Kosten ten gevolge van. verkeersongevallen. in Nederland r 1997

Kosten ten gevolge van. verkeersongevallen. in Nederland r 1997 Ksten ten gevlge van verkeersngevallen Nederland r 1997 drapprt Rijkswaterstaat Adviesdienst Verkeer en Verver Bureau Dkuentatie Pstbus 1031 30 BA Rttea Adviesdienst Verkeer en Verver D2105-2 De Adviesdienst

Nadere informatie

SUBSIDIEAANVRAAG 2009. Aanvraagformulier subsidieverlening jeugd, jongeren en gehandicaptenwerk

SUBSIDIEAANVRAAG 2009. Aanvraagformulier subsidieverlening jeugd, jongeren en gehandicaptenwerk SUBSIDIEAANVRAAG 2009 Aanvraagfrmulier subsidieverlening jeugd, jngeren en gehandicaptenwerk Ten beheve van de aanvraag tt subsidieverlening met gebruik wrden gemaakt van dit Aanvraagfrmulier tt subsidieverlening

Nadere informatie

Middelen Financiële middelen o De organisatie heeft een actueel beleid met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde financiële middelen.

Middelen Financiële middelen o De organisatie heeft een actueel beleid met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde financiële middelen. Categrie C Per aspect van het framewrk zijn nrmen pgesteld. Vetgedrukt zijn de verplichte nrmen. Organisaties die nder categrie C vallen, zullen verder zijn met het implementeren van kwaliteitssystemen

Nadere informatie

BELEGGINGSSTATUUT VOOR HET COLLEGE VAN DIAKENEN VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE HOORN-ZWAAG-BLOKKER (PG HZB)

BELEGGINGSSTATUUT VOOR HET COLLEGE VAN DIAKENEN VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE HOORN-ZWAAG-BLOKKER (PG HZB) BELEGGINGSSTATUUT VOOR HET COLLEGE VAN DIAKENEN VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE HOORN-ZWAAG-BLOKKER (PG HZB) De zrg vr de financiële zaken van diacnale aard zijn krachtens de kerkrde tevertruwd aan het Cllege

Nadere informatie

n%^ Welstand en Monumenten

n%^ Welstand en Monumenten ^ n%^ Welstand en Mnumenten Midden Nederland 25-272 Aan de den van de deelnemende gemeenten van Welstand en Mnumenten Midden Nederland ns kenmerk Bijlage nderwerp 15-41 1 Jaarverslag en jaarrekening 24

Nadere informatie

1 november 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005

1 november 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005 1 nvember 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005 Vrdracht van Gedeputeerde Staten aan Prvinciale Staten van Grningen inzake een vrstel m het dak van het St. Jansstraat cmplex van znnepanelen te vrzien

Nadere informatie

INGEKOMEN -7 JUN 2010

INGEKOMEN -7 JUN 2010 VSG Administtiekantr Ringkade 8 111 RV Diemen Rabbank 9..8.80 Bennummer: 409868 BTW nummer 1888.4.418.B01 INGKMN -7 JUN 010 010.0180 Diemer mrep Stihting Pstbus 76 1110 AN Diemen Diemen, 01 juni 010 JAARRAPPRT

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 tot en met 2016

Beleidsplan 2014 tot en met 2016 Blessed Generatin Nederland Falkejacht 25 9254 EJ Hurdegaryp Beleidsplan 2014 tt en met 2016 Blessed Generatin Nederland (0511) 47 21 37 - www.blessedgeneratin.nl - inf@blessedgeneratin.nl KvK 01100560

Nadere informatie

Tussenrapportage: plan van aanpak raadsenquête grondexploitatie Duivenvoordecorridor.

Tussenrapportage: plan van aanpak raadsenquête grondexploitatie Duivenvoordecorridor. Tussenrapprtage: plan van aanpak raadsenquête grndexplitatie Duivenvrdecrridr. Enquêtecmmissie grndexplitatie Duivenvrdecrridr 16 februari 2015 Inhudspgave: 1. Inleiding 2. Organisatie 3. Verfijning nderzeksvraag

Nadere informatie

De zienswijze op deze ontwerp-begroting dient uiterlijk zes weken na versturen bij het dagelijks bestuur van BghU in het bezit te zijn.

De zienswijze op deze ontwerp-begroting dient uiterlijk zes weken na versturen bij het dagelijks bestuur van BghU in het bezit te zijn. Onderwerp: Ingekmen stuk Ontwerpbegrting 2014 BghU - zienswijzeprcedure COLLEGE VAN DIJKGRAAF EN HOOGHEEMRADEN COMMISSIE ALGEMEEN BESTUUR Agendapunt 3D Nummer: 639863 In D&H: 21-05-2014 Steller: M. Oppenhuizen

Nadere informatie

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt: RAAMOVEREENKOMST INCL. BIJLAGEN: JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR DE GEMEENTE EDE DE ONDERGETEKENDEN: 1. De gemeente Ede, gevestigd aan Bergstraat 4 te 6711 DD Ede, rechtsgeldig vertegenwrdigd dr haar burgemeester,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND STICHTING COLLECTIEF AGRARISCH NATUURBEHEER SCAN TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND BESCHRIJVING De ksten mzaïekbeheer zijn een vergeding vr de ksten die p bedrijfsniveau gemaakt wrden vr het

Nadere informatie

juli nieuwe hoofdstuk 3 CAR: Selecteren en aanleveren relevante lokale regelingen beloningsbeleid

juli nieuwe hoofdstuk 3 CAR: Selecteren en aanleveren relevante lokale regelingen beloningsbeleid Het sprbekje geeft inzicht in de activiteiten vr een zrgvuldige vergang nder vermelding van de peride waarin die stappen meten zijn gezet. Per activiteit is aangegeven wat wij hierin vr u kunnen betekenen.

Nadere informatie

Mw. R.M.A. Spriensma 078-7702021 Ons kenmerk: Rma.spriensma@drechtsteden.nl Uw kenmerk: 1

Mw. R.M.A. Spriensma 078-7702021 Ons kenmerk: Rma.spriensma@drechtsteden.nl Uw kenmerk: 1 P m Nataal Park De Biesbsh Gernetn* Drimmatan Rgf. nr. K!-m nr. ^ ' < * - 2 MI 212 De gemeenteraad van Drimmelen Pstbus 19 492 AA MAD 1 MiD ]! MA ] PI \ W IBRW I 9M Gg Diverse I Paraaf Behandeld dr: Telefn:

Nadere informatie

METROPOOL REOÏO EINDHOVEN

METROPOOL REOÏO EINDHOVEN GMNT RUSL-D MIRDN MTRPL RÏ INDHVN Gemeenteden en lleges 21 regigemeente, INGK: RG,NR.: BSTMD VR: 16IK.1491 C Uifv ^tfiy 2 8 APR 216 Metrplregi indhven 4 259 45 94 inf@metrplregieindhven.nl www.metrplregieindhven.nl

Nadere informatie

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar Maak van 2015 juw persnlijk prfessinaliseringsjaar en wrd Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Deze status wrdt bereikt na certificering dr het nafhankelijke

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. G.M.M. Bervoets Penningmeester ZDA-gemeente Breda 16 januari 2014 versie 1.1

Jaarverslag 2013. G.M.M. Bervoets Penningmeester ZDA-gemeente Breda 16 januari 2014 versie 1.1 Jaarverslag 2013 G.M.M. Bervets Penningmeester ZDA-gemeente Breda 16 januari 2014 versie 1.1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. BELEID 2.1. Visie 2.2. Delstellingen 2.3. Samenvatting 3. FINANCIELE RAPPORTAGE

Nadere informatie

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen Raadsvrstel AGENDAPUNT: 6 VERGADERDATUM: 16 FEBRUARI 2012 Onderwerp Datum cllegebesluit Subsidieverrdening islatiemaatregelen bestaande eigen wningen Cmmissie Vlkshuisvesting, Datum vergadering 08-02-2012

Nadere informatie

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015 Beleidsregels vrziening jbcaching Participatiewet 2015 1-7-2015 Jbcaching Reginale beleidsregels jbcaching Participatiewet regi Achterhek Inleiding Jbcaching gaat ver het ndersteunen van mensen bij het

Nadere informatie

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden.

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden. Telichting huurcntract Tijdelijke verhuur p basis Leegstandwet behrende bij het huurcntract p de website van Vereniging Eigen Huis datum van pstellen telichting: 14 december 2012 Inleiding Het verhuren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

Ook exemplaar gestuurd aan: GEMEENTE LEIDERDORP. Nr. AH. ci f. Ctaas.nr. > \ tagtkomw - 7 j U N ) 012. Kop» naar: {* { W 5 M 1. WMküi.

Ook exemplaar gestuurd aan: GEMEENTE LEIDERDORP. Nr. AH. ci f. Ctaas.nr. > \ tagtkomw - 7 j U N ) 012. Kop» naar: {* { W 5 M 1. WMküi. Cntrl (071)54 58 513 iwn@leiderdrp.nl k exemplaar gestuurd aan: Gemeente Leiderdrp GEMEENTE LEIDERDRP Aan de gemeenteraad van Leiderdrp Nr. AH. i f. Ctaas.nr. > \ tagtkmw - 7 j U N ) 012 Kp» naar: {* {

Nadere informatie

Beleidsplan Versie 30 december 2013

Beleidsplan Versie 30 december 2013 Beleidsplan Versie 30 december 2013 Stichting Cmité Ost-Eurpa Ureterp Vraf Vr u ligt het beleidsplan van de Stichting Cmité Ost-Eurpa Ureterp. Het plan mvat een verzicht van de delstellingen, activiteiten,

Nadere informatie

W-3 Welstand en Monumenten

W-3 Welstand en Monumenten L^ICX^Ö 1/ s'e^^is W- Welstand en Mnumenten Midden Nederland Aan de den van de deelnemende gemeenten van Welstand en Mnumenten Midden Nederland ns kenmerk : 15-41 Bijlage : 1 nderwerp : Jaarverslagen jaarrekening

Nadere informatie

Artikel 75. Plaatsing openbare school op plan

Artikel 75. Plaatsing openbare school op plan Wet p het primair nderwijs (tekst geldend p 4 mei 2012) Afdeling 2 aanvang van de bekstiging Artikel 74. Plan van nieuwe schlen 1. De bekstiging van een penbare en een bijzndere schl kan slechts een aanvang

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. fh grningen bezekadres: Martinikerkhf 12 Aan Prvinciale Staten pstadres: Pstbus 610 9700 AP Grningen lïwywftgprgymc algêrnéen telefnnr: algerneen faxnr.: OSO 316 49 II OSO 316 49 33 Datum Briefnummer Zaaknummer

Nadere informatie

Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden

Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden Al twee jaar wachten we p een grte stap in het dssier ver het eenheidsstatuut arbeiders en bedienden. Dit sinds het fameuze arrest van het Grndwettelijk Hf van 7 juli

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Bepaling toezichtvorm gemeente Simpelveld

Bepaling toezichtvorm gemeente Simpelveld Bepaling toezichtvorm 2008-2011 gemeente Simpelveld F i n a n c i e e l v e r d i e p i n g s o n d e r z o e k P r o v i n c i e L i m b u r g, j u n i 2 0 0 8 V e r d i e p i n g s o n d e r z o e k

Nadere informatie

8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding

8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding 8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding Aangepast d.d. 10 januari 2014. Ziektemelding Persneelsleden dienen zich uiterlijk vr 7.30 uur s mrgens ziek te melden bij de schldirecteur en ingeval van

Nadere informatie

Enquête dienstverlening en kosten accountant in primair en voortgezet onderwijs

Enquête dienstverlening en kosten accountant in primair en voortgezet onderwijs Enquête dienstverlening en ksten accuntant in primair en vrtgezet nderwijs Dit nderzek heeft betrekking p de dienstverlening dr uw accuntant in 2010, ver de jaarstukken 2009. 1. In welke categrie valt

Nadere informatie

(U7QQ. - \\ AfK. 2011 (J\a^ 11-03019 1 jaarverslag en jaarrekening 2010. Welstand en Monumenten Midden Nederland

(U7QQ. - \\ AfK. 2011 (J\a^ 11-03019 1 jaarverslag en jaarrekening 2010. Welstand en Monumenten Midden Nederland Welstand en Mnumenten Midden Nederland Aan de raden van de deelnemende gemeenten van Welstand en Mnumenten Midden Nederland ns kenmerk Bijlage nderwerp 11-03019 1 jaarverslag en jaarrekening 2010 (U7QQ

Nadere informatie

Onderwerp Wijziging van de Verordening tot het kunnen verlenen van een alleenrecht voor Concern voor Werk. Aan de raad. Status: ter besluitvorming

Onderwerp Wijziging van de Verordening tot het kunnen verlenen van een alleenrecht voor Concern voor Werk. Aan de raad. Status: ter besluitvorming N. 218419-1 Emmelrd, 14 januari 2014. Onderwerp Wijziging van de Verrdening tt het kunnen verlenen van een alleenrecht vr Cncern vr Werk. Advies raadscmmissie [ ] Aan de raad. Status: ter besluitvrming

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 11 november 2014;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 11 november 2014; raadsbesluit gemeente werkendam zaaknummer 59873 nderwerp Verrdening individuele stud ieteslag Participatiewet gemeente Werkendam 2015 De raad van de gemeente Werkendam, gelezen het vrstel van burgemeester

Nadere informatie

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv.

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv. Het hyptheektraject van: Adviesbur K&S bv. Om uw hyptheekaanvraag z ged mgelijk te kunnen afhandelen geven wij u graag een inzicht in nze werkwijze zdat u weet wat u van ns kunt en mag verwachten. Ons

Nadere informatie

Plan van aanpak tot privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen

Plan van aanpak tot privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen G E M E E N T E T N O O R D E N V E L D Plan van aanpak tt privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen ML p K Versie: januari 2014 1 Inhudspgave 1. Aanleiding 3 2. Del 3 3. Huidige eigendmssituatie

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Kiezen of delen Quick scan van investeringen van gemeente Eindhoven

Kiezen of delen Quick scan van investeringen van gemeente Eindhoven Kiezen f delen Quick scan van investeringen van gemeente Eindhven Dr Paul J.G. Tang & Rbert-Jaap Vrn Eindhven, 11 december 2012 Dit rapprt is bestemd vr de rganisatie van de pdrachtgever. Verspreiding

Nadere informatie

c c ci) Cj) a ) a ) s_ s_ (CI ra fl3 o 0 o o o 0 r r c o a l Boomkwekerij, handel in (laan)bomen (u ) (u ) zj- u -) ,92 (\ 1 N r rjr.

c c ci) Cj) a ) a ) s_ s_ (CI ra fl3 o 0 o o o 0 r r c o a l Boomkwekerij, handel in (laan)bomen (u ) (u ) zj- u -) ,92 (\ 1 N r rjr. VRSLAG X ARTIKL 73a FAILLISSMTST PBAAR 5 LU Lu LIJ D. Ie. a U %.4 3 rj 5 (.9 sizi Q.),_, z LL, z (9.$) 4 < (f ), (13 z 77) a ) a < a u 1 : 1 : a ) 1.1.' m :3 2 i In he fllissemen van: Fliissemensnummer:.i;

Nadere informatie

Registratienummer: GF Datum: 6 september 2011 Agendapunt: 7

Registratienummer: GF Datum: 6 september 2011 Agendapunt: 7 Aan de gemeenteraad Registratienummer: GF11.20079 Datum: 6 september 2011 Agendapunt: 7 Prtefeuillehuder: De heer L. Buwalda Behandelend ambtenaar: Mevruw K.J. Bij Onderwerp: De Kanteling Wm Vrstel: -

Nadere informatie

Speelruimtebeheerplan Gemeente Nieuwkoop 2010-2020

Speelruimtebeheerplan Gemeente Nieuwkoop 2010-2020 .2Z Speelruimtebeheerplan Gemeente Nieuwkp 2010-2020 Rase Lü.faZ:/^M(^nr.?é?Ê&tS ly ) 2009 Beheer penbare Ruimte gemeente Nieuwkp//y paga 3 Inhudspgave 1 INLEIDING 5 1.1 WAARM EEN SPEELRUIMTEBEHEERPLAN?

Nadere informatie

Asbestbeleidsplan. Beleid en beheer asbest

Asbestbeleidsplan. Beleid en beheer asbest Asbestbeleidsplan Beleid en beheer asbest Dcumenttitel. Asbestbeleidsplan Status. Cncept Definitief Versie. 1.1 Datum. 22-03-2014 Organisatie. Wningcrpratie Rentree Opstellers. Wningcrpratie Rentree i.s.m.

Nadere informatie

Vlaamse Regering DE VLAAMSE REGERING,

Vlaamse Regering DE VLAAMSE REGERING, Vlaase Regerg Besluit van de Vlaase Regerg tt wijzigg van het besluit van de Vlaase Regerg van 7 deceber 27 hudende de iale vrwaarden vr de persneelsfratie, de rechtspsitieregelg en het andaatstelsel van

Nadere informatie

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies Satusverzicht. Cnsultatie Unitmanagers/Lcatiemanagers mei 2011 evaluatie Cnsultatie cliëntenraad Besluit Bestuursgrep 22 april 2003 OR Alleen m.b.t. vergedingen pedaggisch Instemming medewerkers (hfdstuk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Tijdelijke regeling diensten van algemeen economisch belang toegelaten instellingen volkshuisvesting. Q and A s: update d.d.

Tijdelijke regeling diensten van algemeen economisch belang toegelaten instellingen volkshuisvesting. Q and A s: update d.d. Tijdelijke regeling diensten van algemeen ecnmisch belang tegelaten instellingen vlkshuisvesting Q and A s: update d.d. februari 2013 Aanbesteding Hebben wningcrpraties de plicht m maatschappelijk vastged

Nadere informatie

Per artikel is aangegeven of het van toepassing is op het bovengrondse of ondergrondse deel van een bodemenergiesysteem is.

Per artikel is aangegeven of het van toepassing is op het bovengrondse of ondergrondse deel van een bodemenergiesysteem is. Regels vr Bdemenergiesystemen: Regels vr Bdemenergiesystemen zijn pgenmen in het Wijzigingsbesluit Bdemenergiesystemen (Wbbe). In nderstaande mem een verzicht van de meest relevante artikelen vr het ntwerpen,

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

1 Onderwerp Aankoop van het kantoorgebouw aan de Fakkelstede 2 van Stichting Dyade Dienstverlening.

1 Onderwerp Aankoop van het kantoorgebouw aan de Fakkelstede 2 van Stichting Dyade Dienstverlening. Nieuwegein Gemeentead nderwerp Aankp van het kantrgebuw aan de Fakkelstede 2 van Stihting Dyade Dienstverlening. Datum 2 ktber 211 Raadsvrstel Afdeling Grndbedrijf en Vastgedzaken Prtefeuillehuder rjl*s.

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Zwembadplan Wijk Zwemt! - UITGANGSPUNTEN

Zwembadplan Wijk Zwemt! - UITGANGSPUNTEN Zwembadplan Wijk Zwemt! - UITGANGSPUNTEN Vr u ligt het uitgewerkte plan van WijkZwemt. Dit plan is pgesteld dr de KNZB, 2521, gewn zwemmen en enthusiaste burgers/vrijwilligers vanuit belangengreperingen

Nadere informatie

U heeft ons verzocht, om gezamenlijk, een gedegen voorstel ten aanzien van uw hypotheek uit te brengen.

U heeft ons verzocht, om gezamenlijk, een gedegen voorstel ten aanzien van uw hypotheek uit te brengen. Vragenfrmulier Klant Beeld U heeft ns verzcht, m gezamenlijk, een gedegen vrstel ten aanzien van uw hyptheek uit te brengen. Onze bedrijfsfilsfie is, m samen met nze relaties, een inventarisatie te maken

Nadere informatie

Tennisvereniging De Gouw

Tennisvereniging De Gouw Tennisvereniging De Guw Agenda - Mededelingen - Balans - Explitatierekening - Begrting Balans TV de Guw 31-12-2016 Balans TV de Guw per 31 december 2016 Aktiva (bezittingen) 1-1-2016 31-12-2016 Paviljen/baanrenvatie

Nadere informatie