Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden trainingen Edunova"

Transcriptie

1 Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een training is geslten. Cursist: de natuurlijke persn die feitelijk namens de pdrachtgever aan de training deelneemt. Training: training, cursus, wrkshp, caching, cunseling f enige andere bijeenkmst met als del het verbrengen en/f vergrten van kennis en/f vaardigheden. Open training: training met deelname dr cursist(en) uit verschillende rganisaties. Incmpany training: training met deelname dr cursist(en) uit dezelfde rganisatie p lcatie van de betreffende rganisatie. Maatwerk training: training met deelname dr cursist(en) uit dezelfde rganisatie aangepast aan de vraag en behefte van de betreffende rganisatie. Vrwaarden: nderhavige algemene vrwaarden. Artikel 2. Tepasselijkheid 1. De vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, vereenkmsten en dergelijke met betrekking tt trainingen van Edunva, ngeacht f deze samenhangen met, dan wel vlgen p reeds gedane ffertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, vereenkmsten en dergelijke. 2. Wijzigingen van f aanvullingen p de vrwaarden dienen dr pdrachtnemer uitdrukkelijk en schriftelijk te wrden bevestigd. 3. Een inschrijving p de wijze als vermeld in artikel 3 lid 1 f het accepteren van een fferte als bedeld in artikel 4 lid 2 impliceert aanvaarding van de tepasselijkheid van deze vrwaarden. 4. Tepasselijkheid van algemene vrwaarden van de pdrachtgever is uitgeslten vr zver deze in strijd zijn met deze vrwaarden.

2 Artikel 3. Inschrijving en bevestiging pen training 1. Inschrijving vr de dr Edunva te verzrgen pen trainingen kan dr pdrachtgever plaatsvinden dr het vlledig invullen van het inschrijffrmulier p de website 2. Edunva bevestigt een inschrijving die is gedaan p de wijze als in het vrgaande lid vermeld steeds per mail. Dr verzending van deze (pdracht)bevestiging kmt de vereenkmst met betrekking tt deelname aan de betreffende training tt stand. 3. De pdrachtbevestiging geeft de (inhud van de) vereenkmst weer, behudens tegenbewijs. Artikel 4. Overeenkmst ter zake incmpany training/maatwerktraining 1. Ter zake een incmpany- f maatwerktraining zal pdrachtgever een fferte aanvragen bij Edunva. 2. De vereenkmst met betrekking tt deelname aan een incmpany- f maatwerktraining kmt tt stand dr integrale acceptatie van de fferte. 3. De inhud van de fferte geldt als weergave van de vereenkmst. Een afwijkende acceptatie van de fferte geldt als verwerping van de rsprnkelijke fferte en als een uitndiging tt het den van een nieuwe fferte. Edunva is niet verplicht tt het pstellen van een nieuwe fferte. Artikel 5. Prijzen van pen training 1. Bij inschrijving via een inschrijffrmulier p de website gelden de trainingsprijzen zals deze ten tijde van aanmelding zijn vermeld p de website en in de meest recente trainingsbrchure f leaflet die dr Edunva is uitgegeven c.q. verspreid, ngeacht f de pdrachtgever deze kent. 2. In de trainingsprijzen zijn de ksten vr het trainingsmateriaal inbegrepen, tenzij anders is vermeld. 3. Als p een training BTW van tepassing is, zijn vermelde prijzen exclusief BTW. 4. Prijzen zullen wrden aangepast bij wijzigingen in het BTW regime en/f de hgte van de geldende BTW tarieven. Artikel 6. Prijzen van incmpany- f maatwerktraining 1. De trainingsprijs die is vermeld in de fferte is slechts bindend gedurende de geldigheidsduur van die fferte. 2. In de geffreerde trainingsprijs zijn de ksten vr het trainingsmateriaal inbegrepen, tenzij anders is vermeld. 3. Als p een training BTW van tepassing is, zijn vermelde prijzen exclusief BTW en wrden inclusief BTW in rekening gebracht. 4. Prijzen zullen wrden aangepast bij wijzigingen in het BTW regime en/f de hgte van de geldende BTW tarieven.

3 Artikel 7. Betaling 1. Na inschrijving vr een training zals vermeld in artikel 3 f na acceptatie van de fferte als bedeld in artikel 4 zendt Edunva een factuur met betrekking tt de training aan de pdrachtgever. 2. Betaling dr de pdrachtgever dient integraal te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum znder enig recht p krting f verrekening, ten kantre van Edunva f dr middel van strting p een dr Edunva aangewezen bank- f girrekening. 3. Indien de pdrachtgever niet binnen de in lid 2 van dit artikel genemde termijn heeft betaald, is hij van rechtswege in verzuim znder dat een nadere ingebrekestelling vereist is. De pdrachtgever is in dat geval tevens znder nadere smmatie vanaf de vervaldatum tt de datum van algehele vldening een rente verschuldigd van 1% per maand, berekend ver het penstaande factuurbedrag, waarbij een deel van een maand wrdt beschuwd als een hele. 4. Indien de pdrachtgever niet dan wel niet tijdig betaalt, zijn de daaruit vr Edunva vrtvleiende ksten vr rekening van de pdrachtgever. Onder deze ksten zijn begrepen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke ksten, zals de ksten van smmatie, incass, raadsman/advcaat. De buitengerechtelijke ksten wrden gesteld p ten minste 15% van het te vrderen bedrag met een minimum van 250,- excl. BTW. Artikel 8. Verplaatsing data incmpany- f maatwerktraining dr de pdrachtgever 1. Een trainingsdag(deel) kan tt drie (3) weken vr de afgesprken datum in verleg kstels wrden verplaatst naar een andere datum. Bij verplaatsing krter dan drie (3) weken - en langer dan een (1) week - vr datum wrdt 50% van het trainingsbedrag in rekening gebracht. Bij verplaatsing binnen een (1) week vr de afgesprken datum is het vlledige trainingsbedrag verschuldigd. Artikel 9. Annulering pen training dr de pdrachtgever 1. Annulering dr de pdrachtgever van de vereenkmst ter zake een pen training is uitsluitend mgelijk bij aangetekend schrijven tt drie (3) weken vr de geplande trainingsdag. 2. Bij annulering vanaf drie (3) weken vr de geplande trainingsdag wrdt het trainingsgeld vlledig in rekening gebracht en heeft de pdrachtgever geen recht p restitutie van het reeds betaalde bedrag. 3. Annulering dr de pdrachtgever van de trainingsvereenkmst na aanvang van de training is niet mgelijk.

4 Artikel 10. Verhindering van de cursist 1. Indien een cursist verhinderd is deel te nemen aan de training, is vervanging dr een andere cursist mgelijk, mits de vervanger uiterlijk een (1) week vr de eerste trainingsdag wrdt aangemeld bij Edunva. Vr deze vervanging is de pdrachtgever geen extra ksten verschuldigd. 2. Een verhinderde cursist kan p verzek wrden vergebekt naar eenzelfde training p andere data f datum. Bij verbeking wrden administratieksten ad 19,50 excl. BTW in rekening gebracht. Bij verbeking binnen een week vr de eerste trainingsdag bedragen deze ksten 25% van de trainingsprijs, met een minimum van 19,50 excl. BTW. Artikel 11. Annulering dr Edunva 1. Edunva behudt zich het recht vr de training te annuleren tt uiterlijk drie (3) dagen vr de eerste trainingsdag. De pdrachtgevers wrden hiermtrent nverwijld p de hgte gesteld. Edunva zal het dr de pdrachtgever betaalde trainingsgeld restitueren. Indien mgelijk biedt Edunva de pdrachtgever een alternatief aan. Indien de pdrachtgever hiervan gebruik maakt wrdt het trainingsgeld niet gerestitueerd. Artikel 12. Aansprakelijkheid 1. Edunva is niet aansprakelijk vr enige schade die verrzaakt is dr f verband hudt met deelname aan een training van Edunva f de annulering van de trainingsvereenkmst dr Edunva, tenzij aan Edunva pzet f grve schuld kan wrden verweten. 2. Indien Edunva p enig mment ndanks het bepaalde in lid 1 wel aansprakelijk is vr enige schade, dan zal deze beperkt zijn tt maximaal het factuurbedrag. 3. Indirecte schade wrdt niet verged. Artikel 13. Intellectuele eigendm 1. Het verstrekte trainingsmateriaal wrdt eigendm van de pdrachtgever. 2. De rechten van het intellectuele eigendm met betrekking tt de training, het trainingsmateriaal en eventuele verige stukken/prducten met betrekking tt de training wrden dr Edunva vrbehuden. 3. Znder uitdrukkelijke schriftelijke testemming van Edunva is de pdrachtgever niet gerechtigd gegevens uit en/f gedeelten en/f uittreksels van het verstrekte trainingsmateriaal te penbaren, te expliteren f - p welke wijze dan k - te verveelvudigen.

5 Artikel 14. Vervanging dcent f trainer 1. Edunva is te allen tijde gerechtigd een dcent f trainer, dr haar met de uitvering van de trainingsvereenkmst belast, te vervangen dr een andere dcent f trainer. Artikel 15. Reclame 1. De pdrachtgever dient een reclame met betrekking tt de uitvering van de trainingsvereenkmst f een met de training samenhangende administratieve prcedure schriftelijk kenbaar te maken binnen 8 dagen na aanvang van de training en deze te richten aan de directeur van Edunva. Aangaande de reclame zal een schriftelijke reactie vlgen. 2. Reclames aangaande de factuur dienen binnen 8 dagen na factuurdatum p dezelfde wijze als in lid 1 vermeld kenbaar te wrden gemaakt, waarna de afhandeling eveneens schriftelijk zal plaatsvinden. Artikel 16. Tepasselijk recht 1. Op alle ffertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen en dergelijke van Edunva en vereenkmsten tussen Edunva en de pdrachtgever is Nederlands recht van tepassing. 2. Alle geschillen die tussen partijen ntstaan naar aanleiding van een fferte, algemene aanbieding, (rechts)handeling, vereenkmst en dergelijke, waarp deze vrwaarden van tepassing zijn f naar aanleiding van vereenkmsten die hieruit vrtvleien, wrden aanhangig gemaakt bij een bevegde rechter nadat partijen zich tt het uiterste hebben ingespannen een geschil in nderling verleg te beslechten en tenzij de wet anders vrschrijft.

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Art. I Definities 1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering

Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering Artikel 1. Definities - ZelfSterk Training: leverancier van veiligheidscursussen wanneer communicatie en emotie van invloed zijn. Vermeld bij de Kamer

Nadere informatie

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer

PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer PB-TRAININGEN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer 20138052. Artikel 1 Definities 1.1 - Deelnemer: De natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy

Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy Geldig van januari 2016 tot januari 2017 Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy Verantwoordelijk manager: Parcival I. Hofland Dutch Drone Academy is een handelsnaam van Drone Education Centre B.V., welke

Nadere informatie

Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl

Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl Algemene voorwaarden Enkwest Academie Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl Enkwest Academie is een afdeling binnen Enkwest Opleiding & Advies B.V., welke eveneens

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 'Trainingen Steunpunt GGZ Utrecht' Vastgesteld: 17 oktober 2011

Algemene voorwaarden 'Trainingen Steunpunt GGZ Utrecht' Vastgesteld: 17 oktober 2011 Algemene voorwaarden 'Trainingen Steunpunt GGZ Utrecht' Vastgesteld: 17 oktober 2011 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid

Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Algemene voorwaarden Bureau voor Bevlogenheid Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname

Nadere informatie

Algemene voorwaarden opleidingen

Algemene voorwaarden opleidingen Algemene voorwaarden opleidingen Artikel 1. Definities de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking Opdrachtgever tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV

ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV ALGEMENE VOORWAARDEN open inschrijving REFRAME Comfit BV Artikel 1. Definities Gebruiker: Reframe ComFit BV, gevestigd te Tilburg en aldaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18080017;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Evofenedex

Algemene Voorwaarden Evofenedex Algemene Voorwaarden Evofenedex Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27259635 Artikel 1. Definities 1. Evofenedex : de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EVO Fenedex B.V., de werkorganisatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In company workshops en trainingen

Algemene voorwaarden In company workshops en trainingen Algemene voorwaarden In company workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie een overeenkomst tot afname van een in company workshop of training

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Artikel 1. Definities Bliss your Body : de opdrachtnemer, vertegenwoordigd door Wendy Doeleman. Deelnemer: de natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Breda, 3 maart 2018 Artikel 1. Definities 1. Aanbieder: Edwin Dekkers, Training, Coaching & Teamontwikkeling, hierna aan te duiden als EDTCT 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Artikel 1 Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Leerhuizen enerzijds

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013 Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen door VAC, KvK 28059048, gevestigd te Zoetermeer. Versie mei 2013 Artikel 1.Definities Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk deelneemt aan de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Barbara Zijta Coaching Miróstraat 84 1328 JV Almere KvK nummer 55290264

Algemene voorwaarden. Barbara Zijta Coaching Miróstraat 84 1328 JV Almere KvK nummer 55290264 Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: De natuurlijke of rechtspersoon die namens Barbara Zijta Coaching Diensten op het gebied van coaching training of aanverwante werkzaamheden aanbiedt onder toepassing

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs.

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs. Difference4you Voorwaarden voor Trainingen en Workshops De in dit hoofdstuk vermelde voorwaarden voor trainingen & workshops zijn navolgende bepalingen van Difference4you op de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt: RAAMOVEREENKOMST INCL. BIJLAGEN: JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR DE GEMEENTE EDE DE ONDERGETEKENDEN: 1. De gemeente Ede, gevestigd aan Bergstraat 4 te 6711 DD Ede, rechtsgeldig vertegenwrdigd dr haar burgemeester,

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING

LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING LEVERINGSVOORWAARDEN INSTITUUT VOOR INTERVENTIEKUNDE TRAINING & OPLEIDING Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen het Instituut voor Interventiekunde,

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching Algemene Vrwaarden Opleiding DansCaching 1. Algemeen 1.1. Degene die met de Opleiding DansCaching (verder te nemen: ODC) een vereenkmst aangaat, wrdt verder student genemd. 1.2. Deze leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MIND2CREATE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 34264508. Tevens integraal te downloaden op www.mind2create.

ALGEMENE VOORWAARDEN MIND2CREATE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 34264508. Tevens integraal te downloaden op www.mind2create. ALGEMENE VOORWAARDEN MIND2CREATE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 34264508. Tevens integraal te downloaden op www.mind2create.nl Artikel 1 : Definities 1. In deze algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching Algemene / Leveringsvoorwaarden Amèr Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Amèr Coaching en opdrachtgevers betreffende deelname of opdracht

Nadere informatie

2013-2014. Trainingsinformatieblad nr. 5.4. Coöperatie Baronije UA

2013-2014. Trainingsinformatieblad nr. 5.4. Coöperatie Baronije UA Trainingsinfrmatieblad nr. 5.4 Cöperatie Barnije UA 2013-2014 Cöperatie Barnije UA Edisnbaan 16a - 3439 MN NIEUWEGEIN Pstbus 1383-3430 BJ NIEUWEGEIN T: 030-214 80 34 (algemeen) F: 030-214 80 36 E: cntact@barnije.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd voor alle leer en begeleidingstrajecten (opleiding/cursus/training/supervisie/coaching)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GELIJKGESLAAGD.COM Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. Algemene voorwaarden NUTHEORIE.NL. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Met cursist wordt hier bedoeld; de persoon die aan Rijschool Drive Social een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theoriecursus

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden MBO Amersfoort Contractonderwijs

Algemene voorwaarden MBO Amersfoort Contractonderwijs Algemene voorwaarden MBO Amersfoort Contractonderwijs Versie januari 2017 Toepasselijk voor bedrijven Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

Tekstalig. Tekst- en taalbureau. Algemene voorwaarden April 2014. Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411

Tekstalig. Tekst- en taalbureau. Algemene voorwaarden April 2014. Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411 Tekstalig Tekst- en taalbureau Algemene voorwaarden April 2014 Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

LOCATIE X LOCATIE OVEREENKOMST CATERINGDIENSTEN ADRES Y POSTCODE PLAATS NUMMER LOCATIE OVEREENKOMST DVOM UTRECHT BASISCONTRACT EA/CAT 2011

LOCATIE X LOCATIE OVEREENKOMST CATERINGDIENSTEN ADRES Y POSTCODE PLAATS NUMMER LOCATIE OVEREENKOMST DVOM UTRECHT BASISCONTRACT EA/CAT 2011 LOCATIE OVEREENKOMST CATERINGDIENSTEN LOCATIE X ADRES Y POSTCODE PLAATS NUMMER LOCATIE OVEREENKOMST DVOM UTRECHT BASISCONTRACT EA/CAT 2011 STARTDATUM LOCATIEOVEREENKOMST: 1-5-2012 EINDDATUM LOCATIE OVEREENKOMST

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 123GESLAAGD V.O.F., gevestigd te s-gravenhage, hierna te noemen: Tussenpersoon. De wederpartij van Tussenpersoon is een rechtspersoon of natuurlijk persoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast.

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast. Algemene Voorwarden van TheoriePro.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan TheoriePro.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten.

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten. Algemene voorwaarden Improve Training & Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Improve Training & Coaching, hierna

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingvoorwaarden Algemene leverings- en betalingvrwaarden Artikel 1 Algemeen 1. In deze vrwaarden wrdt Snel's WebShp, gevestigd te Geerplderweg 22 in Guda verder aangeduid als Snel's WebShp en haar cntractpartner als kper.

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1.0 Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Praktijk SAS Coaching en Training, betreffende deelname aan cursussen, trainingen, coaching,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

2014-2015. Trainingsinformatieblad nr. 3.7. Coöperatie Baronije UA

2014-2015. Trainingsinformatieblad nr. 3.7. Coöperatie Baronije UA nr. 3.7 Cöperatie Barnije UA 2014-2015 Cöperatie Barnije UA Edisnbaan 16a - 3439 MN NIEUWEGEIN Pstbus 1383-3430 BJ NIEUWEGEIN T: 030-214 80 34 (algemeen) F: 030-214 80 36 E: cntact@barnije.nl KVK: 30283429

Nadere informatie

Partijen; opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk

Partijen; opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities; begrippen gebruikt in deze algemene voorwaarden A B C D E.nl levert diensten op het gebied van (verminderde) fertiliteit, coaching, workshops, dagevents, en fertiliteitsmassagetherapie.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing

Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing 1 Inschrijvingsvoorwaarden van De Spreng Scholing Onderstaande voorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle trainingen, workshops en andere bijeenkomsten van De Spreng Scholing waarvoor deelnemers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen

Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen Artikel 1 Toepassing 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dessaur Trainingen en opdrachtgevers betreffende deelname aan of opdracht

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

De toezichtstaken van de Partijen Het doel van dit convenant

De toezichtstaken van de Partijen Het doel van dit convenant Cnvenant inzake de samenwerking bij het tegengaan van ntelaatbaar gedrag van externe accuntants, accuntantsrganisaties en (mede)beleidsbepalers tussen de Belastingdienst en de Stichting Autriteit Financiële

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pura Coaching Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Algemene voorwaarden Pura Coaching Persoonlijke en professionele ontwikkeling Algemene voorwaarden Pura Coaching Persoonlijke en professionele ontwikkeling Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Pura

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Roel Breuls Ontwikkeling van mens en organisatie

Algemene voorwaarden Roel Breuls Ontwikkeling van mens en organisatie Algemene voorwaarden Roel Breuls Ontwikkeling van mens en organisatie Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Roel Breuls

Nadere informatie

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan theoriekoning.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018

Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Algemene voorwaarden Coöperatie Pulsar Persoonlijke Ontwikkeling UA Versie 1.5 dd 6 december 2018 Artikel 1: Toepasselijkheid In de Pulsarvisie ben je zelf het instrument voor echte verandering. Dat is

Nadere informatie

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V.

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden gelden bij het aangaan van een verbintenis met PROTASK ACADEMY B.V., tenzij hiervan schriftelijk wordt afgeweken. 1. Cursussen met open inschrijving 1.1 Aanmelding

Nadere informatie

Training Presenteren

Training Presenteren Training Presenteren In deze cursus van 2 dagen ver het geven en verzrgen van presentaties met alles wat daarbij kmt kijken aan vrbereidingen en cmmunicatie, behandelen we tallze elementen en technieken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie