Gebruiksvoorwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksvoorwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN"

Transcriptie

1 Gebruiksvrwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN Deze Beeldbank is eigendm van Prvincie Antwerpen, departement Vrije Tijd, dienst Terisme, met ndernemingsnummer en maatschappelijke zetel te Kningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen. (verder TPA genemd) Dr de Beeldbank te gebruiken en/f een gebruikersaccunt aan te vragen, met het g p het gebruik van deze Beeldbank, wrdt de gebruiker geacht zich uitdrukkelijk akkrd te hebben verklaard met de hiernder pgesmde gebruiksvrwaarden. TPA behudt zich het recht vr deze gebruiksvrwaarden p elk mment te wijzigen. Elk gebruik van de beeldbank is steeds nderwrpen aan de laatste versie van de gebruiksvrwaarden zals die beschikbaar gesteld zijn p de website. Artikel 1. Definities - Werk(en) : het ft- en videmateriaal, lg s en icnen die pgenmen zijn in de Beeldbank. - Beeldbank : de nline cllectie van Werken in beheer van TPA die ter beschikking staat van de teristische partners en vakantiemakers, raadpleegbaar via de URL Niet-limitatieve lijst van partners en vakantiemakers: Prvinciebestuur prvincie Antwerpen Reginale landschappen in de prvincie Antwerpen Kempens Landschap vzw teristische samenwerkingsverbanden (Terisme Scheldeland, Visit Antwerpen, Visit Mechelen, MeetingKempen, KempenCampings, Lekkers met Streken, Streekvereniging Zuidrand, Lgeren in Vlaanderen, Vlaanderen Vakantieland, Fietsvakanties in Vlaanderen, ) teristische infkantren en gemeentelijke infdiensten in de prvincie Antwerpen gemeentebesturen in de prvincie Antwerpen pers (natinaal en internatinaal) teristische attracties en bezienswaardigheden, lgies en reca in de prvincie Antwerpen - Gebruikers : geregistreerde individuele gebruikers van de Beeldbank. - Accunt : de persnlijke inschrijving van de Gebruiker en de daaraan verbnden gegevens m in te lggen. Artikel 2. Tegang tt de Beeldbank Om tegang tt de Beeldbank te krijgen is een Accunt vereist, bestaande uit een gebruikersnaam en wachtwrd. De gebruikersnaam en wachtwrd kunnen dr de Gebruiker vrij wrden gekzen, vr zver beide geen spaties bevatten en de gebruikersnaam geen hfdletters bevat. De tegang vr pers, partners en vakantiemakers is steeds beperkt tt leesrechten.

2 Een Accunt wrdt individueel tegekend. De Gebruiker is persnlijk aansprakelijk vr het crrect gebruik van zijn Accuntgegevens. Een Accunt verleent enkel gebruiksrechten aan de Accunthuder f aan de rganisatie namens wie de Gebruiker een Accunt heeft aangevraagd. Artikel 3. Gebruikslicentie TPA geeft aan de Gebruiker een niet-exclusieve, niet-verdraagbare licentie p de Werken, beperkt tt de eigen publicaties en websites van de Gebruiker. Deze publicaties en websites kunnen een cmmercieel karakter hebben. TPA verklaart te beschikken ver de vereiste intellectuele rechten m een gebruikslicentie te te kennen aan de Gebruiker. Deze licentie mvat: - het recht tt éénmalige reprductie van de Werken, zwel p papier als digitaal, in m het even welke vrm (niet beperkt tt drukwerk, websites, sciale media, campagnes, advertenties, ing, persacties, banners, beursstanden, affiches, ft s, dia s, ); - de verspreiding en vermenigvuldiging van de Werken via alle mgelijke cmmunicatiedragers, met de mgelijkheid tt herdruk f pname in afgeleide papieren publicaties en digitale cmmunicatieplatfrmen van de Gebruiker Het is de Gebruiker niet tegestaan het geheel f een gedeelte van de Werken te bewaren en/f p te nemen in een dcumentatiemap, bek, catalgus, databank (grafisch en/f elektrnisch), f anderszins, en de verspreiding van de laatstgenemde creaties. Artikel 4. Intellectuele rechten De Beeldbank bestaat uit auteursrechtelijk beschermde Werken, waarvan de integriteit steeds met gerespecteerd wrden dr de Gebruikers. De Werken die dr TPA aan de Beeldbank werden tegevegd, zijn nderhevig aan de vrwaarden die met de respectievelijke auteurs van deze Werken werden afgesprken. Elk ander gebruik dat in strijd is met deze gebruiksvrwaarden kan aanleiding geven tt de sancties zals vrzien in artikel 12. De Gebruiker dient steeds vlgende gegevens te vermelden bij elk gebruik van het Werk: a. Rechtenhuder: Vermelding: Cpyright Terisme Prvincie Antwerpen, f anders, indien vermeld bij het Werk. b. Auteur: Vermelding naam ftgraaf, indien vermeld bij het Werk. Het is aan te raden m de naam van de rechtenhuder/ftgraaf steeds bij het Werk zelf te vermelden wanneer het m ft s gaat van verschillende ftgrafen. Indien er in een publicatie slechts Werken van één f twee auteurs gebruikt wrden, kan een vermelding van de naam van de auteurs in het clfn wrden pgenmen. Hiervr zu er gebruik kunnen gemaakt wrden van vlgende bepaling: de ft s pgenmen in deze brchure zijn afkmstig van (vrnaam en naam ftgraaf) behudens uitdrukkelijk andersluidende vermelding bij de ft. De verplichte naamsvermelding bij ft s van de rechtenhuder/auteur geldt zwel vr gedrukte als nline publicaties.

3 Artikel 5. Niet-tegestaan gebruik Het is de Gebruiker niet tegestaan de Werken uit de Beeldbank p vlgende wijze te gebruiken: - in een kwetsende, beledigende f misleidende cntext f p een manier die als lasterlijk, bsceen f nwettig kan wrden beschuwd; - p een manier die inbreuk maakt p het merk van een derde f andere intellectuele eigendm, f aanleiding zu geven tt een vrdering wegens misleidende reclame f neerlijke cncurrentie; - als handelsmerk, lg f een andere indicatie van een rigineel ntwerp f nderdeel daarvan; - dr gebruiksrechten te te staan aan derden; - dr de indruk te wekken, uitdrukkelijk f impliciet, dat de Werken dr iemand anders dan de auteursrechthebbende(n) zijn gecreëerd. - sublicenties te te kennen aan derden znder de vrafgaande, uitdrukkelijke, schriftelijke testemming van TPA. Artikel 6. Gebruiksduur De gebruiksrechten vr de licentie wrden tegekend vr nbepaalde duur, tenzij de Werken slechts vr beperkte duur zijn pgenmen in de Beeldbank. In dat laatste geval, is de duur van het tegekende gebruiksrecht beperkt tt de duurtijd van de pname van de Werken in de Beeldbank. Het gebruik van de Werken is steeds éénmalig en ten persnlijke titel vr een bepaald del. Ze mgen dr de gebruiker dus niet apart bewaard wrden f herverspreid wrden. (zie art. 3 Gebruikslicentie). Artikel 7. Gebruiksvergeding Vr het gebruik van de Werken dient geen vergeding te wrden betaald. TPA maakt echter vrbehud m in de tekmst alsng een vergedingsregeling te vrzien vr dit gebruik. Artikel 8. Aansprakelijkheid en vrijwaring TPA streeft ernaar de Gebruiker z nauwkeurig en vlledig mgelijk te infrmeren, maar geeft geen garanties. De infrmatie in deze Beeldbank wrdt p regelmatige tijdstippen geactualiseerd. Indien de Beeldbank nvlledig is f vergissingen bevat, kan TPA hiervr niet aansprakelijk wrden gesteld. TPA behudt zich het recht vr m p elk mment en znder vrafgaande waarschuwing aanpassingen en/f verbeteringen aan te brengen in de infrmatie, de namen, de Werken, de lg s en de diensten die wrden vermeld in deze Beeldbank. TPA det alle redelijke inspanningen m cmputervirussen, malware en elke andere vrm van schadelijke sftware uit de Beeldbank te weren en kan niet aansprakelijk wrden gesteld vr eventuele schade die hierdr wrdt geleden. Het is de verantwrdelijkheid van de Gebruiker m alle ndzakelijke veiligheidsvrzieningen te treffen vraleer data

4 uit de Beeldbank te dwnladen. TPA kan niet aansprakelijk wrden gesteld dr derden m.b.t. de inhud en de vrm van de Werken, nch vr indirecte schade. De Beeldbank en de infrmatie, de namen, de beelden, de vide s, de lg s en de icnen met betrekking tt TPA f haar diensten zijn beschikbaar zals ze zijn, znder ruimte vr prtesten f gedkeuring, en znder enige expliciete f impliciete garantie, inzake geschiktheid vr specifieke deleinden. De infrmatie die p deze mediabank wrdt verstrekt, werd niet samengesteld met het g p uw individuele beheften. U met deze infrmatie gebruiken p een manier die aansluit bij uw deleinden. De beelden mgen vr geen andere deleinden gebruikt wrden dan waarvr ze bestemd zijn. De licentie die TPA verleent vr het gebruik van materiaal uit de mediabank is beperkt tt een cntextueel crrect gebruik, meer bepaald vr eigen teristische publicaties en websites. De gebruiker is direct verantwrdelijk vr het crrecte gebruik van het materiaal en vr de cntext waarbinnen het materiaal wrdt gebruikt. De gebruiker is verplicht vraf testemming te vragen aan TPA wanneer hij/zij een bepaald beeld in een cntext wil gebruiken die aanleiding kan geven tt verwarring. Artikel 9. Wijzigingen aan de Werken De integriteit van de Werken met steeds gerespecteerd wrden. Dit betekent dat zij niet bewerkt mgen wrden znder vrafgaande schriftelijke testemming van TPA. Afwijkingen zijn enkel mgelijk na het verkrijgen van vrafgaandelijke en schriftelijke testemming van TPA en de auteur in kwestie, waarbij het niet uitgeslten is dat er bijkmende ksten wrden aangerekend. Artikel 10. Klachten Indien de Gebruiker klachten wil frmuleren met betrekking tt de Beeldbank f de Werken die hierin zijn pgenmen, verzekt TPA m cntact te nemen via inf@tpaccess.be. Artikel 11. Sancties Elk gebruik van de Beeldbank in strijd met deze Gebruikersvrwaarden, geeft TPA het recht m, na vrafgaande ingebrekestelling, aan de Gebruiker elke verdere tegang tt de Beeldbank te ntzeggen. Indien deze inbreuken aanleiding geven tt vrderingen van derden, zal de Gebruiker gehuden zijn m TPA te vrijwaren, zwel in hfdsm intresten als ksten. TPA is gerechtigd m het Accunt van de Gebruiker met nmiddellijke ingang te blkkeren en een nieuwe aanvraag tt tegang te weigeren. Art. 12 : Tepasselijk recht bevegde rechtbanken Het Belgische recht is van tepassing p deze vereenkmst. Indien één van de bepalingen van deze Gebruiksvrwaarden geheel f gedeeltelijk nietig is f zu wrden, zal dit geen invled hebben p de geldigheid van de andere bepalingen.

5 Partijen zijn in de mate van het mgelijke, vlgens hun lyaliteit en vertuiging, erte gehuden de ngeldige bepalingen te vervangen dr een equivalente bepaling die beantwrdt aan de algemene geest van de vereenkmst. Partijen zullen alles in het werk stellen m eventuele geschillen in der minne te regelen. Als er geen plssing wrdt gevnden, zijn enkel de bevegde rechtbanken van Antwerpen bevegd m in het geschil uitspraak te den. Art. 13 : Privacy TPA respecteert en beschermt de persnlijke levenssfeer van de Gebruikers van haar diensten in vereenstemming met de tepasselijke wetgeving. 1 De persnsgegevens die verzameld wrden, wrden pgenmen in de Beeldbank van TPA. TPA is de verantwrdelijke vr de verwerking. TPA verzamelt de persnsgegevens van de Gebruikers m te kunnen samenwerken, m hen te kunnen cntacteren en m lgbestanden van de activiteiten in de beeldenbank mgelijk te maken. De rechtsgrnd m de persnsgegevens van de Gebruikers te verwerken is gebaseerd p de uitvering van deze vereenkmst. De gegevens wrden rechtstreeks aan ns bezrgd bij het indienen van deze aanvraag, bij het verkrijgen van een lgin, bij aanmelding en bij het uitveren van bepaalde handelingen. Een deel van de gegevens wrdt verkregen dr vast te leggen he met nze beeldenbank mgegaan wrdt, bijvrbeeld welke beelden pgezcht f gedwnlad wrden. De persnsgegevens die wrden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt wrden vr de gede werking van de dienstverlening. De gegevens wrden gebruikt m Gebruikers te kunnen cntacteren en m lgbestanden van de activiteiten in de beeldenbank mgelijk te maken. Persnsgegevens van Gebruikers wrden nit aan derden vergemaakt nch verkcht, tenzij wanneer vereist dr de bevegde autriteiten, verheidsinstanties, f andere derden wanneer vereist f wenselijk ter vervulling van wettelijke f cntractuele verplichtingen. De persnsgegevens wrden dr TPA bewaard en verwerkt zlang de Gebruiker geregistreerd blijft. Overeenkmstig de AVG hebben Gebruikers een aantal rechten met betrekking tt hun persnsgegevens: het recht van inzage, verbetering en verwijdering van de hem betreffende persnsgegevens f beperking van de hem betreffende verwerking. Alsmede heeft de Gebruiker het recht m tegen de verwerking bezwaar te maken en heeft de gebruiker het recht p gegevensverdraagbaarheid. Hiervr dient een schriftelijke verzek samen met een kpie van de vrkant van de identiteitskaart bezrgd te wrden aan: inf@tpaccess.be. 1 Tt 24/05/2018 vrmen de wet van 08/12/1992 tt bescherming van de persnlijke levenssfeer ten pzichte van de verwerking van persnsgegevens en haar uitveringsbesluiten de tepasselijke wetgeving inzake privacy. Vanaf 25/05/2018 zal die vervangen wrden dr de Verrdening (EU) 2016/679 van het Eurpees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke persnen in verband met de verwerking van persnsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tt intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verrdening gegevensbescherming - AVG).

6 Indien aan deze vrwaarden vldaan is, zal TPA z snel mgelijk aan je vraag vlden en je hierver berichten. Wanneer de Gebruiker van mening is dat de verwerking van de persnsgegevens in strijd is met de wetgeving tt bescherming van de persnlijke levenssfeer, heeft de Gebruiker k het recht m een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautriteit (Drukpersstraat Brussel - cmmissin@privacycmmissin.be) Art. 14 : Infrmatie Vr meer infrmatie kan u steeds terecht bij: Gebruiksvrwaarden en praktisch gebruik van de beeldbank: Martine Vinck, tel , mail: martine.vinck@prvincieantwerpen.be. Aanvragen lgin en technische vragen: Susy Van Baelen, gsm , mail: susy.vanbaelen@prvincieantwerpen.be Ondergetekende verklaart deze gebruiksvrwaarden gelezen te hebben en deze integraal te aanvaarden en verbindt zich tt een crrect gebruik van de beeldbank van Terisme Prvincie Antwerpen. Gelezen en gedgekeurd, Organisatie:. Naam: Functie:.. Datum: Plaats: Handtekening:

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

DOG CHEF PRIVACYBELEID

DOG CHEF PRIVACYBELEID DOG CHEF PRIVACYBELEID Ppjb BVBA ("we", "nze", "wij" f "Dg Chef") verbindt er zich te de privacy te beschermen van alle gebruikers van nze website, dgchef.be (hierna de "Site"). Gelieve nderstaande privacybeleid

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst Beeldbank TOERISME OOST-VLAANDEREN

Gebruikersovereenkomst Beeldbank TOERISME OOST-VLAANDEREN Gebruikersovereenkomst Beeldbank TOERISME OOST-VLAANDEREN De Beeldbank is eigendom van de VZW TOERISME OOST-VLAANDEREN, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT, Woodrow Wilsonplein 2 en ingeschreven in

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE Dit dcument (samen met de dcumenten waarnaar hierin wrdt verwezen) zet uiteen nder welke vrwaarden je als gast dan wel geregistreerd gebruiker van nze website https://share.maxi-csi.nl

Nadere informatie

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY Care Prperty Invest NV, een penbare gereglementeerde vastgedvenntschap met zetel te Hrstebaan 3, 2900 Schten, België (hierna wij, we f CP Invest genaamd), verbindt zich erte

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks Ondanks de cnstante zrg en aandacht die wij besteden aan de inhud van deze internetsite, is het mgelijk dat infrmatie p deze internetsite nvlledig f njuist is. Auteursrecht Wij hebben p de inhud van deze

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie Overeenkmst Persnlijke Assistentie Versie 2018/12 1. Identificatie van de partijen Deze vereenkmst wrdt geslten met het g p het bieden van persnlijke assistentie in het kader van een Persnlijke Assistentie

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/2013 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve

Nadere informatie

in het kader van het EFRO-project KI:SS West (Kernversterking door Innovatie: Samen Sterk in West- Vlaanderen)

in het kader van het EFRO-project KI:SS West (Kernversterking door Innovatie: Samen Sterk in West- Vlaanderen) vr het verkrijgen van een financiële tegemetkming vr initiatieven van startende en bestaande handelaarsverenigingen in de prvincie West-Vlaanderen in het kader van het EFRO-prject KI:SS West (Kernversterking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

EVE FOTOGRAFIE. overeenkomst. Fotograaf. Model / Klant. Visagiste 0495/ Els Van Echelpoel. Bakkerstraat Dendermonde

EVE FOTOGRAFIE. overeenkomst. Fotograaf. Model / Klant. Visagiste 0495/ Els Van Echelpoel. Bakkerstraat Dendermonde vereenkmst Ftgraaf Els Van Echelpel Mdel / Klant Naam: Mdellennaam: (Indien van tepassing) Gebren: www.eve- ftgrafie.be inf@eve- ftgrafie.be Te: Adres: Pstcde en plaats: E- mail: Telefn: Website/scialmedia:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Versie van 29 mei Privacybeleid

Versie van 29 mei Privacybeleid Versie van 29 mei 2018 Privacybeleid 1. Algemene Bepalingen Dit privacybeleid (hierna «Privacybeleid») is van tepassing p de verwerking van gegevens dr CARFIXER, een beslten venntschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) TITEL 1 RECHT OP INFORMATIE 1. In het kader van de arbeidsrelatie tussen de werkgever en de werknemer verwerkt de werkgever gegevens

Nadere informatie

Richtlijnen en dienstbeschrijving Website

Richtlijnen en dienstbeschrijving Website Richtlijnen en dienstbeschrijving Website 1. Inleiding Deze Richtlijnen en Dienstbeschrijving Website Services ( Richtlijnen ) vrmen een aanvulling p de Algemene Vrwaarden van Khris.nl ( Algemene Vrwaarden

Nadere informatie

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst Mijn OndernemersPlatfrm Gebruikersvereenkmst Hartelijk dank vr je interesse in Mijn OndernemersPlatfrm. Hiernder staat de gebruikersvereenkmst, die bestaat uit: A. de vrwaarden vr het gebruik van de Mijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Hoe gebruikt UZ Leuven uw persoonsgegevens voor academisch wetenschappelijk onderzoek 1?

Hoe gebruikt UZ Leuven uw persoonsgegevens voor academisch wetenschappelijk onderzoek 1? Privacyverklaring nderzek UZ Leuven He gebruikt UZ Leuven uw persnsgegevens vr academisch wetenschappelijk nderzek 1? Algemeen Wetenschappelijk nderzek, naast patiëntenzrg en nderwijs/pleiding, behrt tt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG Inhudstabel Artikel 1: Delstelling van dit reglement... 2 Artikel 2: Aangewezen verantwrdelijken en veiligheidscnsulent... 2 Artikel 3: Gebruik van patiëntengegevens...

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

PRIVACY POLICY SKILINE

PRIVACY POLICY SKILINE PRIVACY POLICY SKILINE 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1. Dit is de privacy plicy van SKILINE (ndernemingsgegevens: zie artikel 3 hiernder) (hierna k wij f ns ). Deze privacy plicy is van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen.

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen. Bijlage: Bewerkersvereenkmst FTM Fld Management Versie: 1.0 Datum: 01-01-2019 Deze bewerkersvereenkmst is een bijlage bij FTM Fld Management Algemene vrwaarden (hierna: de Hfdvereenkmst) tussen klant (hierna:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W: IBAN BE

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W:  IBAN BE WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Lee&Ally hecht grte waarde aan de bescherming van uw privacy en persnsgegevens. Wij gebruiken en verwerken uw persnsgegevens uitsluitend in vereenstemming met de Privacywet

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Gedragscode gebruik persoonsgegevens

Gedragscode gebruik persoonsgegevens Gedragscde gebruik persnsgegevens 1. Inleiding Aanleiding en del Binnen TMG wrden p een grt aantal plaatsen en p diverse wijzen persnsgegevens Verwerkt (de definities van de wrden met een hfdletter staan

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Privacy Policy Isendoorn College

Privacy Policy Isendoorn College Privacy Plicy Isendrn Cllege Inleiding: Het Isendrn Cllege hecht veel waarde aan de bescherming van persnsgegevens. In deze privacy plicy geven we heldere en transparante infrmatie ver he wij p een crrecte

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een schl vr vrtgezet speciaal nderwijs (VSO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV (Van tepassing vanaf 25 mei 2018) Deze Privacyverklaring wrdt verstrekt dr Belchim Crp Prtectin NV/SA, Technlgielaan 7, 1840 Lnderzeel, België, ingeschreven

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Privacyreglement Libereaux BV

Privacyreglement Libereaux BV Privacyreglement Libereaux BV versie 3.0 20-05-2015 Inhud 1. Inleiding... 3 1.1 Begripsbepalingen... 3 1.2 Melding verwerking persnsgegevens... 4 1.3 Testemming verwerking persnsgegevens... 4 2. Omgaan

Nadere informatie

3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen.

3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen. infshp Verkpsvrwaarden 1. Tepassingsgebied. Onderhavige algemene verkpsvrwaarden zijn vanaf 1 juli 2006 van kracht en zijn van tepassing p elke bestelling van prducten die uitgeverd wrdt via de dienst

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de identificatie en de encdering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Referentie PCCB/S2/CRR/1176598 Datum 11/05/2016

Nadere informatie

HANDLEIDING E-CATALOGUE

HANDLEIDING E-CATALOGUE HANDLEIDING E-CATALOGUE VOOR DE ROL AANVRAGER 1 / 18 GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Persneel en Organisatie behudt alle rechten (waarnder auteursrechten, merkrechten en ctrien) met betrekking tt deze

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene vrwaarden Gastuderbureau Charn VOF Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Gastuderbureau: Gastuderbureau Charn VOF Gastuder: degene die na bemiddeling dr het gastuderbureau

Nadere informatie