3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen."

Transcriptie

1 infshp Verkpsvrwaarden 1. Tepassingsgebied. Onderhavige algemene verkpsvrwaarden zijn vanaf 1 juli 2006 van kracht en zijn van tepassing p elke bestelling van prducten die uitgeverd wrdt via de dienst die wrdt aangebden p de website van LIN.799. De eventuele algemene vrwaarden van de kper zijn niet van tepassing. Bepalingen die tegenstrijdig zijn met nderhavige algemene verkpsvrwaarden wrden enkel tegepast met uitdrukkelijke en schriftelijke gedkeuring van LIN Gegevens van LIN.799 LIN.799 bvba Adres: Statinsstraat 76, 3570 Alken BTW: BE Ondernemersnummer: Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen. Onder 'DIENST' verstaat men het deel van de website van LIN.799 dat tegankelijk is via het enige adres waar autplaten en andere prducten die dr LIN.799 f nder haar verantwrdelijkheid n line aangekcht kunnen wrden. De erin vrgestelde dienst en prducten zijn bestemd vr natuurlijke persnen die handelen als cnsument (d.w.z. die de via de dienst aangekchte prducten kpen f gebruiken vr andere dan prfessinele deleinde) f als prfessineel, maar k vr rechtspersnen (hierna de 'kper(s)' genemd. 4. Afsluiten van het cntract en aanvaarding van de algemene vrwaarden. De prducten die te kp wrden aangebden via de dienst zijn in geen geval een cntractueel vrstel zdat enkel de wil van de kper m deze prducten te kpen, buiten de bestelprcedure die hiernder beschreven wrdt, niet vldende is m een cntractuele relatie tt stand te brengen. De kper verbindt zich echter cntractueel zdra hij de bestelprcedure die hiernder beschreven wrdt, vltit. LIN.799 verbindt zich slechts geldig t..v. de kper vanaf het genblik waarp ze een bevestiging van de aanvaarding van de bestelling verstuurt, zals hiernder wrdt uiteengezet en mits gedkeuring van de effectieve betaling dr de leverancier van de elektrnische betaaldienst. Znder afbreuk te den aan het vrgaande, mag LIN.799 p elk genblik en znder vrafgaande kennisgeving de verkp van een prduct pschrten, het prductassrtiment veranderen f de tarieven van haar prducten wijzigen, met dien verstande dat de wijzigingen geen enkele invled hebben p de bestellingen die LIN.799 vrafgaand aan de wijziging reeds had aanvaard. Dr het bestelfrmulier in te vullen en te valideren, aanvaardt de kper znder vrbehud nderhavige algemene verkpsvrwaarden, alsk het charter vr de

2 bescherming van de persnlijke levenssfeer en de disclaimer die p de website van LIN.799 staan. LIN.799 behudt zich het recht vr nderhavige algemene vrwaarden znder kennisgeving te wijzigen. De nieuwe, gewijzigde algemene vrwaarden zijn meteen van tepassing behalve vr bestellingen die reeds aanvaard werden dr LIN.799 en die geregeld blijven dr de algemene vrwaarden die van kracht waren p de datum van de bevestiging. 5. Bestelprcedure. De kper verlpt de dienst en stelt de prducten samen die hij wenst. Nadat hij de gewenste prducten heeft geselecteerd, klikt de kper p het icntje 'VOLGENDE' en wrdt hij p de hgte gebracht van de reeds bestelde prducten. Indien gewenst kan de kper nieuwe prducten samenstellen dr te klikken p het icntje 'VERDER WINKELEN'. A. Details van de bestelling. Er wrdt de kper ter bevestiging van de bestelling die hij heeft geplaatst een webpagina getnd met daarp de details van de bestelling (verzicht van de bestelling). De details van de bestelling bevatten: De heveelheid en de mschrijving van de bestelde prducten. De eenheidsprijs van elk prduct, de ttaalprijs per prduct, de ttaal prijs van de bestelling exclusief BTW, ttaal van de BTW (21%), de verzendksten en het algemeen ttaal inclusief BTW. Indien de kper een reeds geselecteerd prduct wil verwijderen kan hij dit dr p het icntje vr het prduct te klikken 'AFBEELDING VUILBAK'. De leveringswijze en leveringstermijn. Indien de kper zijn bestelling wil vrtzetten, bevestigt hij de aanvaarding van de algemene verkpsvrwaarden van LIN.799, het charter vr de bescherming van de persnlijke levenssfeer en de disclaimer dr het daarte vrziene vakje aan te kruisen. Indien de kper een klantcde heeft ntvangen van LIN.799 kan hij deze invullen in het desbetreffende vak. Vervlgens klikt de kper p het icntje 'Bevestig uw bestelling'. Vr de prfessinele kper met klantcde wrdt hierna een nderbevestiging van de bestelling getnd en lpt de bestelprcedure hier af. (lees verder p punt 6) B. Adres van de kper en leveringsadres: Na de eerste stap, wrdt de kper gevraagd zijn gegevens in te veren (klantgegevens leveringsadres). Vr de prfessinele kper wrden k de firmagegevens gevraagd indien deze een factuur wenst (facturatieadres).

3 Zdra die gegevens ingeverd zijn, zet de kper zijn bestelling vrt dr te klikken p het icntje 'VOLGENDE'. Hij krijgt dan tegang tt de derde stap. C. Keuze betaalwijze: De kper wrdt gevraagd aan te duiden met welk betaalmiddel hij wenst te betalen. Visa Mastercard KBC nline CKC nline ING HmePay Dexia NetBanking Bancntact / Mister cash D. Kredietkaart f bankkaart gegevens: De kper wrdt gevraagd het nummer van zijn kaart en de vervaldatum ervan in te veren in de daarte vrziene vakjes. E. Betaling en validering: Als laatste stap wrdt de kper gevraagd zijn bankgegevens in te veren en te valideren. In dit stadium is het ng mgelijk m de bestelling te annuleren. 6. Bevestiging en uitvering van de bestelling. De kper krijgt p het scherm een bevestiging van zijn bestelling, die hij k per E- mail verstuurd krijgt. Deze bevestiging bevat: Het nummer van de bestelling. De datum waarp de bestelling werd geplaatst. Het leveringsadres van de kper. Het facturatieadres van de kper indien dit anders is als het leveringsadres. De details van de bestelling zals pgesmd in artikel 5. A. met inbegrip van de ttale prijs van de bestelling. De gegevens van LIN.799 De leveringswijze en leveringstermijn. LIN.799 behudt zich het recht vr de bevestiging van de bestelling p te schrten f te weigeren in de vlgende limitatieve lijst van gevallen: een nvlledige f njuiste bestelling.

4 Het verstrekken van duidelijk verkeerde gegevens. Het niet-betalen van vrige leveringen. Het niet-bevestigen van de betaling via web banking dr de instelling die met zrgen vr de technische verwezenlijking van deze betaling. 7. Bewijs. Niettegenstaande alle bewijzen, schriftelijk f p een andere duurzame drager waar de kper tegang te heeft, wrdt vereengekmen dat de geïnfrmatiseerde registers die bewaard wrden in het infrmaticasysteem van LIN.799, zijn hst f zijn betalingspartner, het bewijs vrmen vr de cmmunicaties, de inhud van de bestelling en alle transacties tussen de partijen. 8. Aanbd en prijs. Het aanbd en de prijzen zijn enkel geldig p de dag waarp de site van LIN.799 bezcht wrdt. Ze kunnen znder vrafgaande kennisgeving gewijzigd wrden, met dien verstande dat deze wijzigingen geen enkele invled hebben p de verplichtingen van de partijen p het vlak van bestellingen die reeds eerder werden gedgekeurd dr LIN.799. In vrkmend geval, kan enkel verandering van de Belgische BTWtarieven meteen wrden drgerekend in de aangeduide prijzen. Alle andere huidige en tekmstige indirecte belastingen, heffingen, rechten en vrheffingen (met uitzndering van de belasting p de inkmsten en de winst) die zuden wrden geheven dr een instantie bij f in tepassing van een verkp die nderwrpen is aan nderhavige algemene verkpsvrwaarden, zijn altijd ten laste van de kper en in vrkmend geval, peisbaar bvenp de prijs. De prijzen die na de bestelprcedure wrden vrgesteld, zijn glbale prijzen en mvatten, tenzij anders vermeld, de Belgische BTW en de administratie ksten. De prijzen staan vermeld in eur. 9. Beschikbaarheid. Het prduct- en prijsaanbd van LIN.799 zijn geldig zlang ze p de website van LIN.799 staan tt uitputting van de stcks van LIN.799 f haar leveranciers. Wanneer een artikel tijdelijk niet beschikbaar is, wrdt de kper ervan p de hgte gebracht. De kper die p de hgte werd gebracht van de nbeschikbaarheid van een prduct, kan zijn bestelling annuleren dr zich tt LIN.799 te richten (zie gegevens van LIN.799 artikel 23).

5 LIN.799 kan in geen geval verantwrdelijk wrden gesteld vr de schade die resulteert uit de nbeschikbaarheid van een artikel. 10. Levering. De bestelling wrdt geleverd p het adres dat tijdens de bestelprcedure werd aangeduid dr de kper en vlgens de vermelde mdaliteiten. De bestelde prducten kunnen enkel geleverd wrden p een adres in België. 11. Facturering. LIN.799 levert slechts een factuur af in de zin van de wetgeving p de BTW vr de prfessinele kper indien het daarte vrziene vakje is aangekruist. Vr zver de laatstgenemde zijn BTW-nummer f, zniet, zijn ndernemingsnummer f zijn natinale nummer in het daarte vrziene veld invert f indien de prfessinele kper niet BTW plichtig is vult hij hier 'VRIJGESTELD' in. Indien de (prfessinele) kper een aankpfactuur wenst, die een adres vermeldt dat verschilt van het leveringsadres, kan hij bij de bestelling in het bestelfrmulier een facturatieadres pgeven dr in de daarvr vrziene velden de gepaste gegevens in te vullen. (zie artikel 5.B.) LIN.799 levert geen aankpfactuur af aan de particulieren. Bij de levering zit er echter altijd een leveringsbn bij de bestelde prducten. De prijs die vr de facturatie zal tegepast wrden is de prijs vermeld p het deel van de website van LIN.799 dat tegankelijk is via het enige adres p de dag van de bestelling. Geen enkele cmmerciële krtingsvrwaarden zullen p de aankpen via de dienst tegepast wrden. 12. Leveringstermijnen. LIN.799 waakt erver dat de bestelling z snel mgelijk wrdt verwerkt. De leveringstermijnen die vermeld staan in de bestelprcedure (stap 1 van de prcedure vr het plaatsen van een bestelling) zijn gemiddelde verwerkings- en leveringstermijnen en ze wrden enkel ter infrmatie meegedeeld. LIN.799 kan niet verantwrdelijk gehuden wrden vr eventuele vertragingen in de verwerking van de bestellingen f hun levering. In geval de bestelling niet binnen de 5 dagen na haar bevestiging werd uitgeverd, kan de kper de bestelling znder vergedingen pzeggen, vr zver hij dat det per E-

6 mail, fax f aangetekende brief vlgens de gegevens vermeld in artikel 23 van nderhavige algemene vrwaarden. De bedragen die de kper reeds gestrt zu hebben, wrden hem dan terugbetaald binnen de 30 dagen na ntvangst van de aanvraag tt pzegging. 13. Verwerkingsksten. De verwerkingsksten zijn steeds inbegrepen in de prijs vermeld p de bestelbn. 14. Niet-cnfrmiteit. Alle artikels die via de dienst wrden aangebden wrden te geder truw en z accuraat mgelijk afgebeeld en beschreven. De afbeeldingen die p de site van LIN.799 staan, hebben echter geen enkele cntractuele waarde. Wanneer het ntvangen prduct niet vereenstemt met het artikel dat de kper bestelde f wanneer het beschadigd is, kan de kper het prduct terugsturen naar LIN.799 binnen de 14 dagen na ntvangst. LIN.799 ruilt het prduct m f betaalt het bedrag van de bestelling terug binnen de 30 dagen na ntvangst van het teruggestuurde artikel. Na die 14 dagen wrden de geleverde prducten nch mgeruild, nch teruggenmen. LIN.799 behudt zich het recht vr te weigeren teruggestuurde prducten terug te betalen wanneer ze beschadigd zijn dr de kper. Algemeen wrdt een bestelling beschuwd als geleverd binnen de 3 werkdagen na de verhandiging van de artikels aan de pst, de pststempel geldt als bewijs. Indien echter één f meerdere besteld(e) prduct(en) de kper niet binnen de 5 werkdagen na de bevestiging van de bestelling bereikt p het meegedeelde leveringsadres, met de kper binnen een redelijke termijn cntact pnemen met LIN.799 (waarvan de gegevens in artikel 23 staan), m de status van zijn bestelling te cntrleren. Wanneer blijkt dat de zending die werd verstuurd verlren zu zijn gegaan tijdens de leveringsprcedure, verstuurd LIN.799 een nieuwe zending f betaalt ze het bedrag van de bestelling terug. 15. Recht p verzaking. Overeenkmstig de Belgische wet van 31 mei 2014 betreffende de handelspraktijken en de bescherming van de cnsument, beschikt de kper ver een termijn van 14 werkdagen, vanaf de dag vlgend p de levering van de bestelling, m eventueel te betekenen dat hij afziet van zijn aankp. Dit verzakingsrecht kmt niet te aan de

7 prfessinele kper. Indien de aankp betrekking heeft p gepersnaliseerde prducten (zals nze platen) geniet de klant dat recht niet. De betekening van verzaking kan gebeuren via f aangetekende brief geadresseerd aan LIN.799. (waarvan de gegevens in artikel 23 staan) Het recht p verzaking van de kper is afhankelijk van het terugsturen van het (de) prduct(en) binnen een termijn van 14 werkdagen vanaf de verzending van de f aangetekende brief waarin de verzaking werd meegedeeld. Prducten die wrden teruggestuurd meten samen met de bijbehrende leveringsbns wrden pgeznden in nieuwe staat en in de rsprnkelijke verpakking, die eveneens in perfecte staat met zijn. LIN.799 betaalt het bedrag van de betrkken bestelling terug zdra ze het (de) teruggestuurde prduct(en) ntvangen heeft en vr zver het (de) betrkken prduct(en) in perfecte staat is (zijn). De verzendingsksten vr terugsturen van het (de) prduct(en), zijn ten laste van de kper, behalve in geval van niet-cnfrme levering (zie artikel 14). 16. Betaling. Over het algemeen meten de bestellingen die gebeuren via de dienst betaald wrden met een kredietkaart, via een beveiligde server. Bij het gebruik van een kredietkaart, wrdt p het mment van de bestelling een gedkeuring gevraagd aan uw financiële instelling. LIN.799 blijft eigenaar van de verkchte gederen tt de prijs vlledig werd betaald. 17. Intellectuele rechten. De site van LIN.799 en de inhud ervan zijn beschermd dr het auteursrecht. De site bevat bvendien afbeeldingen die beschermd zijn dr de auteursrechten van derden. Het is verbden (een gedeelte f gehele) afbeeldingen in welke vrm dan k te kpiëren, te vertalen, te wijzigen f te verspreiden znder vrafgaande schriftelijke testemming van LIN.799. Elke gehele f gedeeltelijke kpie, vertaling, aanpassing, wijziging, f verspreiding van vrnemde elementen is ten strengste verbden. Elke breuk p dergelijke intellectuele rechten kan leiden tt burgerrechtelijke en strafrechtelijke vervlging. 18. Disclaimer - Beperking van de verantwrdelijkheid. LIN.799 kan niet verantwrdelijk gesteld wrden vr eender welke rechtstreekse f

8 nrechtstreekse schade ( zijnde bedrijfsverlies, verlies van winst f mgelijkheden...) die vrtvleit uit het gebruik van haar dienst. LIN.799 is bvendien niet verantwrdelijk vr de inhud van de sites van derden waarmee ze hyperlinks tt stand brengt, in het bijznder vr wat betreft de bescherming van de persnlijke levenssfeer. LIN.799 kan in geen geval verantwrdelijk gesteld wrden vr het niet-uitveren van het afgeslten cntract in geval van vermacht, meilijkheden bij f gedeeltelijke f vlledige staking van de pstdiensten, transprt- en / f cmmunicatiemiddelen, verstrmingen, brand. 19. Talen. LIN.799 biedt de kpers een n line bestelprcedure in 3 talen aan: Nederlands. Frans. Engels. 20. Archivering. De cntracten die werden afgeslten via de dienst wrden dr LIN.799 gearchiveerd, maar ze wrden niet ter beschikking gesteld van derden (met inbegrip van de kpers). 21. Persnlijke levenssfeer. Overeenkmstig het charter vr de persnlijke levenssfeer dat p de website van LIN.799 staat en waarnaar verwezen wrdt, verbindt LIN.799 zich erte de wet van 8 december 1992 tt bescherming van de persnlijke levenssfeer ten pzichte van de verwerking van persnsgegevens na te leven. 22. Geschillen. Elk geschil met betrekking tt het gebruik van de dienst en de tepassing f interpretatie van nderhavige Algemene Verkpsvrwaarden wrdt uitsluitend geregeld dr het Belgisch recht. Bij een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrndissement Hasselt bevegd.

9 23. Klantendienst en klachten. Vr de pvlging van de bestellingen en / f vr vragen f eventuele klachten met betrekking tt de gelijkvrmigheid van de prducten die werden geleverd in het kader van de dienst, kan de kper terecht bij: LIN.799 bvba Autplaat-duplicaat Statinsstraat ALKEN BTW: BE Ondernemersnummer: Tel: 011 / Fax: 011 / inf@autplaten.be Binnen de 5 werkdagen wrdt u ingelicht ver de termijn waarbinnen u van LIN.799 een antwrd zal ntvangen. Disclaimer Deze website is ntwikkeld dr LIN.799 bvba, hierna LIN.799 genemd, die tevens instaat vr het besturen en het managen van deze website. LIN.799 is een burgerlijke venntschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3570 ALKEN, Statinsstraat 76. Het algemeen telefnnummer is , faxnummer , LIN.799@TELENET.BE. BTW BE Algemeen Deze website wrdt U aangebden nder vrbehud van nvrwaardelijke aanvaarding van de gebruiksvrwaarden, bepalingen en waarschuwingen in nze cntractuele bepalingen ("algemene gebruiksvrwaarden"). Dr uw tegang tt en uw gebruik van de website, aanvaardt U znder enig vrbehud deze algemene gebruiksvrwaarden. Deze algemene gebruiksvrwaarden zijn van tepassing p deze website van LIN.799. Indien een bepaling van deze algemene vrwaarden niet tepasbaar is, f strijdig is met een bepaling van dwingend recht, zal deze niet de tepasbaarheid, de geldigheid f de tepasselijkheid van de andere bepalingen beïnvleden. U erkent dat de nderhavige algemene gebruiksvrwaarden en het gebruik van deze website niet tt gevlg hebben dat enige vrm van juridisch samenwerkingsverband wrdt gecreëerd tussen U en LIN Wijzigingen

10 LIN.799 behudt zich het recht vr deze algemene vrwaarden te allen tijde en znder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. Het is daarm als gebruiker aangewezen m bij elk bezek aan de website deze algemene vrwaarden na te lezen. 3. De draagwijdte van de in de website pgenmen infrmatie Deze website is bestemd m algemene infrmatie ter beschikking te stellen ver LIN.799, en haar respectievelijke prducten. Alhewel LIN.799 zich inspant m infrmatie te verschaffen waarvan zij denkt dat die actueel en juist is, garandeert LIN.799 niet de adequaatheid, juistheid, vlledigheid f actualiteit van die infrmatie, nch dat de website almvattend is f geschikt m te gebruiken vr een bepaald del. Evenmin garandeert LIN.799 een vrtdurende tegang tt de website, nch de afwezigheid van stringen f de gede werking ven de website. Wanneer gederen tch uitdrukkelijk te kp wrden aangebden, dient de gebruiker er zich van bewust te zijn dat de infrmatie, met name mtrent te kp aangebden prducten, znder vrafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan wrden 4. Virussen en misdrijven LIN.799 nderneemt al het mgelijke m haar website te beschermen tegen virussen, hacking attacks f andere infrmaticamisdrijven, maar garandeert niet de afwezigheid van virussen, hacking attacks, f andere infrmatiemisdrijven. 5. Hyperlinks De website kan hyperlinks bevatten naar websites van derde partijen. LIN.799 heeft geen cntrle ver de inhud van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk wrden gesteld vr het bestaan van deze websites, nch vr de daarin pgenmen infrmatie. Indien u een hyperlink vanp uw eigen website naar deze wilt creëren vragen wij U eerst cntact p te nemen met LIN.799 (LIN.799@TELENET.BE) en deze zal U ver de telaatbaarheid z snel mgelijk infrmeren. 6. Exneratiebeding Behudens in het geval van pzet f bedrg kan LIN.799 in geen geval aansprakelijk gesteld wrden via nrechtmatige daad, cntractuele f prduct aansprakelijkheid, vr welke rechtstreekse, nrechtstreekse f incidentele schade k (met inbegrip van dch niet beperkt tt verlies van winst, van besparingen f prfessinele pprtuniteiten, verlies van gegevens, bedrijfsschade, bedrijfsstagnatie, f persneelsksten), zelfs als deze vrtvleit uit zware fut f herhaaldelijke fut, die verrzaakt wrdt dr de website, inclusief de nbeschikbaarheid ervan f de technische werking, ;infrmatie f inhud van de website; virussen, hacking attacks en andere cmputer misdrijven; f de inhud en het gebruik van websites naar dewelke de hyperlinks p de website verwijzen, en dat alles zelfs als LIN.799 verwittigd werd van de mgelijkheid van dergelijke schade. Elk gebruik van deze website is derhalve vlledig znder risic. Smmige landen f smmige rechtsgebieden laten de uitsluiting f de aansprakelijkheid vr nrechtstreekse f nevenschade niet te, zdat deze beperking mgelijk niet van tepassing is. Indien U niet kunt instemmen met het geheel f een deel van deze website, f als u het niet eens bent met de algemene

11 gebruiksvrwaarden, bestaat uw enige verhaalrecht erin deze website niet meer te gebruiken. 7. Auteursrecht De website met inbegrip van teksten, lay-ut, grafische bestanddelen, presentatie, lg's, sftware en andere bestanddelen van deze site is beschermd dr de intellectuele eigendmsrechten van LIN.799 f haar infrmatieleveranciers. Reprductie, verspreiding, verkp, verdeling, publicatie, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen en gebruik van cmmerciële deleinden van geheel f deel van deze website is verbden, tenzij met vrafgaandelijke en schriftelijke testemming van LIN Verbintenissen van de gebruiker De gebruiker verbindt zich erte geen gebruik te maken van de website vr illegale f schadelijke deleinden; de tegang tt de website niet te verhinderen, nch de website te verstren f te wijzigen nch de website minder efficiënt te maken f schade te verrzaken aan de website, LIN.799 f derden; geen gebruik te maken van de website m cmputervirussen f schadelijke f illegale infrmatie dr te geven f te verspreiden; de intellectuele rechten aanwezig p de website niet in het gedrang te brengen; geen ngevraagde berichten te verzenden. LIN.799 behudt zich het recht vr aan de bevegde autriteiten de gebruikers aan te geven die het Belgische f internatinaal recht schenden en vr nbepaalde tijd de tegang tt en het gebruik van de diensten en gegevens p te schrten van iedere gebruiker die nderhavige algemene gebruiksvrwaarden vertreedt, dan wel niet naleeft. 9. Tepasselijke wetgeving en bevegde rechtbank Alle geschillen verbnden met f ntstaan uit (het gebruik van) de website zullen exclusief nderwrpen wrden aan de Belgische wetgeving. De Hasseltse rechtbanken hebben exclusieve bevegdheid in deze geschillen p te treden. Een gedrukte versie van deze algemene gebruiksvrwaarden en van iedere nder elektrnische vrm geleverde waarschuwing, zal aanvaard wrden in ieder gerechtelijk f administratieve prcedure die vrtvleit uit f verband hudt met deze algemene gebruiksvrwaarden, p dezelfde wijze en nder dezelfde vrwaarden als andere dcumenten en cmmerciële registers die werden aangemaakt en bewaard in gedrukte vrm. Alle rechten die niet uitdrukkelijk wrden afgestaan in dit dcument, zijn vrbehuden. PRIVACY POLICY Charter vr de bescherming van de persnlijke levenssfeer 1. Welke gegevens huden we bij van u?

12 Een deel van de dr u pgegeven infrmatie, bewaren we in ns klantenbestand. LIN.799 is verantwrdelijk vr de verwerking van deze gegevens. Vlgende gegevens kunnen dr LIN.799 verzameld wrden : basisgegevens: familienaam, vrnaam, straat, huisnummer, pstcde, gemeente, land. Eventuele extra gegevens : type klant, firmanaam, cmmunicatiemiddelen (telefn, fax, GSM, ). 2. He winnen we uw persnlijke gegevens in? Uw persnlijke gegevens geeft U ns zelf, via nze website. 3. Wat den we cncreet met uw infrmatie? We gebruiken uw gegevens : - Om de dr U gevraagde service perfect uit te veren; - Om U infrmatie en aanbiedingen vr te stellen van andere prducten en diensten van LIN Aanpassing van uw gegevens - U kan zich steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens vr direct marketing. - Cnfrm de wet verwerking persnsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker ver een wettelijk recht p inzage en eventuele crrectie van zijn persnsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kpie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ndertekende aanvraag, gratis de schriftelijke mededeling bekmen van uw persnsgegevens. Indien ndig kunt u k vragen de gegevens te crrigeren die njuist, niet vlledig f niet pertinent zuden zijn.

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV Deze website is eigendm van Vermeersch-Decninck nv. Maatschappelijke zetel: Vermeersch-Decninck nv Edewallestraat 96 8610 Krtemark België Telefn: +32 (0)

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de natuurlijke persn die

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND. Inhoudsopgave:

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND. Inhoudsopgave: ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de nderneming Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst

Gebruiksovereenkomst Gebruiksvereenkmst Versie: 3.0 Datum: 1 februari 2010 Maatschappelijke zetel Pstadres Zetel Antwerpen ING 320-0002736-90 Kningsstraat 153, 1210 Brussel Desguinlei 92, 2018 Antwerpen IBAN BE34 3200 0027

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/2013 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0 Versie 2.0 1. Inleiding... 3 2. Vrbereidende werkzaamheden... 3 2.1. Algemene rekeningen... 3 2.2. Leveranciersfiches... 4 3. Het pstellen van de fiches... 6 3.1. Het vrbereidingsprgramma... 6 3.2. Het

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

DOG CHEF PRIVACYBELEID

DOG CHEF PRIVACYBELEID DOG CHEF PRIVACYBELEID Ppjb BVBA ("we", "nze", "wij" f "Dg Chef") verbindt er zich te de privacy te beschermen van alle gebruikers van nze website, dgchef.be (hierna de "Site"). Gelieve nderstaande privacybeleid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks Ondanks de cnstante zrg en aandacht die wij besteden aan de inhud van deze internetsite, is het mgelijk dat infrmatie p deze internetsite nvlledig f njuist is. Auteursrecht Wij hebben p de inhud van deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE Infrmatie ver BNP Paribas Frtis NV Easy Banking App is een financiële dienst van BNP Paribas Frtis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0403.199.702,

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014.

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Algemene Vrwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Komplett.be

Algemene Voorwaarden Komplett.be Algemene Vrwaarden Kmplett.be Kmplett.be is lid van BeCmmerce, de Belgische vereniging van de bedrijven actief in verkp p afstand, via internet en dus alle vrmen van e-cmmerce. Daarm hanteren we de Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3 Inhudspgave Inhudspgave... 1 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 2 Wningen beheren... 3 2.1 Een nieuwe wning inveren... 3 2.2 Wijzigen bjectgegevens... 5 2.3 Aanbdpagina eigen website...... 5 2.4 Eigen

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

REGLEMENT "Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING

REGLEMENT Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING REGLEMENT "Prmactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING Artikel 1: ORGANISEREND BEDRIJF De venntschap L Oréal Belgilux nv, Divisie Cnsumentenprducten (hierna "het rganiserende bedrijf"),

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 juni 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Invulling van het begrip dagelijks bestuur in de zin

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Gedragscode inzake bankverhuisdienst

Gedragscode inzake bankverhuisdienst Belgische Vereniging van Banken en Beursvenntschappen switching - selfregulatin- Nl (versie 2 van 15062009).dcx versin 0.5 Patrick Wynant 20/10/2009 Gedragscde inzake bankverhuisdienst Het Eurpean Banking

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur.

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur. Algemene Vrwaarden Nva baby- en kinderkleding Deze Algemene Vrwaarden lief! lifestyle zijn tt stand gekmen in verleg met Webwinkel Keur. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Guidelines. over de sector van ondernemingen die banden verkopen en plaatsen (bandencentrales en garages)

Guidelines. over de sector van ondernemingen die banden verkopen en plaatsen (bandencentrales en garages) Guidelines ver de sectr van ndernemingen die banden verkpen en plaatsen (bandencentrales en garages) In verleg met de berepsrganisatie FEDERTYRE heeft de FOD Ecnmie beslist m aanbevelingen te geven ver

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene beschrijving Sanitairwinkel.be richt zich p de Eurpese markt met wngerelateerde prducten. Sanitair en tegels vrmen de basis in het aanbd verdeeld ver bekende (inter)natinale merken en diverse

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene vrwaarden Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur adres:

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur  adres: Onderstaande Algemene Vrwaarden wrden gehanteerd dr FC Utrecht BV. Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p

Nadere informatie

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie.

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie. Reglement betreffende een Prvinciale herkenbaarheid bij elke vrm van prvinciale subsidie. DE PROVINCIERAAD VAN WEST - VLAANDEREN, Overwegende dat het belang van de prvinciale herkenbaarheid, naar aanleiding

Nadere informatie

Disclaimer SIZO Handelsregister

Disclaimer SIZO Handelsregister Disclaimer SIZO Handelsregister - 1 van 7 - DISCLAIMER I. DEFINITIES In deze disclaimer wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de beslten venntschap Siz Slutins BV, mede handelende nder de naam Siz Handelsregister,

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Digi-Muse B.V. AV 1 november 2013

Algemene Voorwaarden Digi-Muse B.V. AV 1 november 2013 Algemene Vrwaarden Digi-Muse B.V. AV 1 nvember 2013 Bij de aankp van prducten heeft de cnsument de mgelijkheid de vereenkmst znder pgave van redenen te ntbinden gedurende 7 dagen. Uitgeslten van dit recht

Nadere informatie

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene vrwaarden Gastuderbureau Charn VOF Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Gastuderbureau: Gastuderbureau Charn VOF Gastuder: degene die na bemiddeling dr het gastuderbureau

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst Mijn OndernemersPlatfrm Gebruikersvereenkmst Hartelijk dank vr je interesse in Mijn OndernemersPlatfrm. Hiernder staat de gebruikersvereenkmst, die bestaat uit: A. de vrwaarden vr het gebruik van de Mijn

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV (Van tepassing vanaf 25 mei 2018) Deze Privacyverklaring wrdt verstrekt dr Belchim Crp Prtectin NV/SA, Technlgielaan 7, 1840 Lnderzeel, België, ingeschreven

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Algemene Vrwaarden Thuiswinkel vr de levering van diensten Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie