1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd)."

Transcriptie

1 PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante infrmatie geven ver welke gegevens we verzamelen en he wij mgaan met persnsgegevens. Wij den er alles aan m uw privacy te waarbrgen en gaan daarm zrgvuldig m met persnsgegevens.relax Divers bvba hudt zich in alle gevallen aan de tepasselijke wet- en regelgeving, waarnder de Algemene Verrdening Gegevensbescherming. Ok gekend als GDPR, verrdening EU 2016/6/79) Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: uw persnsgegevens verwerken in vereenstemming met het del waarvr deze zijn verstrekt, deze delen en type persnsgegevens zijn beschreven in deze privacyverklaring; verwerking van uw persnsgegevens beperkt is tt enkel die gegevens welke minimaal ndig zijn vr de deleinden waarvr ze wrden verwerkt; vragen m uw uitdrukkelijke testemming als wij deze ndig hebben vr de verwerking van uw persnsgegevens; passende technische en rganisatrische maatregelen hebben genmen zdat de beveiliging van uw persnsgegevens gewaarbrgd is; geen persnsgegevens drgeven aan andere partijen, tenzij dit ndig is vr uitvering van de deleinden waarvr ze zijn verstrekt; p de hgte zijn van uw rechten mtrent uw persnsgegevens, u hierp willen wijzen en deze respecteren. Aan wie is deze privacyverklaring gericht? Deze privacyverklaring is van tepassing p al nze leden (huidige, vrmalige en tekmstige), deelnemers aan activiteiten, persnen die belangstelling tnen f tnden vr nze activiteiten, diensten f prducten, klanten en prspecten, leveranciers. Als Relax Divers bvba zijn wij verantwrdelijk vr de verwerking van uw persnsgegevens. Indien u na het drnemen van nze privacy verklaring, f in algemenere zin, vragen heeft hierver f cntact met ns wenst p te nemen kan dit via nderstaande cntactgegevens: Relax Divers bvba Mankevsstraat 1B 1860 Meise inf@relaxidvers.be 2. Waarm verwerken wij welke persnsgegevens? Uw persnsgegevens wrden dr Relax Divers bvba verwerkt ten beheve van de vlgende deleinden en rechtsgrnden :

2 Het veren van een ledenadministratie en dienstverlening aan leden (uitvering vereenkmst) Het versturen van infrmatie ver nze activiteiten, nieuwsbrieven en uitndigingen (gerechtvaardigd belang) Het rganiseren van de sprtieve vrbereiding en pleiding Clubadministratie (gerechtvaardigd belang) Sprtieve administratie in het kader van stages, kampen, (uitvering vereenkmst) Het deelnemen aan cmpetities en trnien Sprtieve administratie (gerechtvaardigd belang) Organisatie van een recreatief sprtevenement (uitvering vereenkmst) Organiseren van niet-sprtgerelateerde evenementen (uitvering vereenkmst) Prmtie, PR en cmmunicatie waarnder Het beheren van scial media d.m.v. het publiceren van sfeerft s (gerechtvaardigd belang) Het beheren van scial media d.m.v. gerichte ft s (testemming) Het beheren van de clubwebsite (gerechtvaardigd belang) Om te kunnen deelnemen aan activiteiten van de federatie (gerechtvaardigd belang). Het bekmen van subsidiëring via de verheid (wettelijke verplichting) 3. Welke gegevens verwerken we? Vr de bvenstaande delstellingen kunnen wij de vlgende persnsgegevens van u vragen (en bewaren) (verzamelen) (verwerken): Persnlijke identiteitsgegevens : naam, vrnaam, adres Persnlijke cntact gegevens: telefnnummer, adres Identiteitsgegevens uitgegeven dr verheid : identiteitskaartnummer Persnlijke kenmerken : geslacht, gebrtedatum, natinaliteit Medische gegevens: medisch attest Financiële bijznderheden, (.a. betalingen, rekeningnummer, ) Opleiding en vrming Sprtieve gegevens (.a. categrie, uitslagen, aanwezigen, ) Beeldmateriaal (ft s, vide s, pnames, ) We verzamelen enkel de persnsgegevens die u zelf aan ns meedeelt p verschillende wijzen. (.a. inschrijvingsfrmulieren, invul- en cntactfrmulieren p nze website, persnlijk/telefnisch/ cntact, ). We verzamelen geen gegevens via derden, met uitzndering van infrmatie ntvangen van de aangeslten verenigingen, clubs f federaties. Er wrdt geen enkele categrie van persnen nderwrpen aan eender welke vrm van geautmatiseerde besluitvrming f prfilering. 4. Verstrekking van gegevens aan derden-verwerkers De gegevens die je aan ns geeft kunnen we aan externe partijen verstrekken indien dit ndzakelijk is vr de uitvering van de hierbven (punt 2) vermelde deleinden. Vrlpig maken wij geen gebruik van een 3 de partij verwerker. Z maken wij gebruik van een 3 de partij-verwerker vr: Het pslaan en verwerken van gegevens in de Clud (via een Clud Service Prvider) Het verzrgen van de internet mgeving (webhsting, mailhsting,)

3 Het verzrgen van IT-infrastructuur (.a. IT netwerk, servers, )Het verzrgen van de (financiële) administratie en sciaal secretariaat Het verzrgen (en verspreiden) van nieuwsbrieven en uitndigingen Wij geven nit persnsgegevens dr aan derden-verwerkers waarmee we geen verwerkersvereenkmst hebben afgeslten, f deze verwerkers zijn p hun beurt GDPR cmpliant. Met deze partijen maken wij uiteraard de ndige afspraken m de beveiliging van uw persnsgegevens te waarbrgen. 5. Verstrekking van gegevens aan derden-ntvangers Wij delen persnsgegevens met de vlgende externe partijen: ADIP vzw DAN Eurpe Gemeente Meise Vr het bekmen van een lidmaatschap van de federatie Vr het bekmen van clubndersteuning. Vr het bekmen van een verzekering Partnerclubs waarmee we in samenwerking activiteiten rganiseren en waarbij deelnemerslijsten wrden uitgewisseld. Met deze partijen (derden-ntvangers) maken wij uiteraard de ndige afspraken m de beveiliging van uw persnsgegevens te waarbrgen en dat uw gegevens vertruwelijk wrden behandeld. Verder zullen wij de dr u verstrekte gegevens niet aan derden drgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/f tegestaan is, zals vb.in het kader van een gerechtelijk f plitineel nderzek. Op geen enkele mment verkpen f verhuren wij uw persnsgegevens aan derde partijen. Wij geven uw cntactgegevens k nit dr aan derden vr cmmerciële activiteiten. Tevens kunnen wij persnsgegevens delen met derden indien u ns hier testemming vr geeft. U kan deze testemming ten allen tijde intrekken, znder dat dit afbreuk det aan de rechtmatigheid van de verwerking vr de intrekking daarvan. Wij verstrekken geen persnsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EER (Eurpees Ecnmische Ruimte) met uitzndering van de persnsgegevens van leden die in clubverband deelnemen aan activiteiten buiten de EER. In dat geval zrgen we ervr dat uw persnsgegevens beschermd wrden dr specifieke cntractuele verplichtingen vereenkmstig de verplichtingen van de Eurpese privacy regelgeving f vragen wij u uitdrukkelijke schriftelijke testemming m bepaalde gegevens dr te geven. 6. Minderjarigen

4 Wij verwerken alleen persnsgegevens van minderjarigen (persnen jnger dan 18 jaar) indien daarvr testemming is gegeven dr de uder f wettelijke vertegenwrdiger. Hiervr (uderlijke testemming). kunnen vlgende gegevens van de uders wrden verwerkt: identificatiegegevens en privé cntactgegevens 7. Bewaartermijn Relax Divers bvbabewaart persnsgegevens niet langer dan ndzakelijk vr het del waarvr deze zijn verstrekt, met in acht genmen van de termijn die ndzakelijk is m aan de wettelijke vereisten te vlden. De bewaartermijnen kunnen per del verschillen. 8. Beveiliging van de gegevens Wij hebben passende technische en rganisatrische maatregelen genmen m persnsgegevens van u te beschermen tegen nrechtmatige verwerking, z hebben we de vlgende maatregelen genmen: Interne uitwisseling van gegevens: aan nze medewerkers wrdt tegang verleend tt uw gegevens vr zver ze die infrmatie ndig hebben m hun taken naar behren uit te veren. Alle persnen die namens Relax Divers bvba van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehuden aan geheimhuding daarvan. Onze medewerkers zijn geïnfrmeerd ver het belang van de bescherming van persnsgegevens. We hanteren een gebruikersnaam en wachtwrdbeleid p al nze systemen; We pseudnimiseren en zrgen vr de encryptie van persnsgegevens als daar aanleiding te is; Wij maken systematisch back-ups van de persnsgegevens m deze te kunnen herstellen bij fysieke f technische incidenten; We testen en evalueren p geregelde tijdstippen nze maatregelen en stellen bij indien ndig. 9. Uw rechten mtrent uw gegevens U heeft het recht van inzage en kpie van de persnsgegeven die p u betrekking hebben. U heeft het recht p verbetering en aanvulling wanneer uw gegevens njuist f nvlledig zijn. U heeft het recht p gegevenswissing (verwijdering) van de persnsgegevens welke wij van u ntvangen hebben, en die niet langer strikt ndzakelijk zijn vr de deleinden waarvr ze werden verwerkt. Wij behuden ns wel het recht vr te bepalen f uw verzek gerechtvaardigd is. U heeft het recht p beperking van gegevensverwerking: indien u bezwaar heeft tegen de verwerking van bepaalde gegevens, kan u vragen m deze verwerking te stppen. Tevens kunt u bezwaar (verzet) maken tegen de manier waarp bepaalde persnsgegevens van u verwerkt wrden. Z heeft u het recht u te verzetten tegen het gebruik van je persnsgegevens vr directe marketing deleinden (via uitschrijfmgelijkheden in ). Ok heeft u het recht m de dr u verstrekte gegevens dr ns te laten verdragen aan uzelf f in pdracht van u direct aan een ander partij.

5 Via het adres bvenaan deze privacyverklaring kan u ns cntacteren m uw rechten uit te efenen, vergezeld van een mtivatie vr uw vraag. We kunnen u vragen m u te legitimeren vrdat wij gehr kunnen geven aan vrnemde verzeken (m misbruik te vrkmen kunnen wij u vragen u adequaat te identificeren). 10. Klachten Mcht u een klacht hebben ver de verwerking van uw persnsgegevens f ver de uitvering van uw rechten dan vragen wij u hierver direct cntact met ns p te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautriteit (GBA) : Drukpersstraat Brussel Cmmissin@privacycmmissin.be Wijzigingen aan nze privacy verklaring Relax Divers bvba kan zijn privacyverklaring aanpassen. De laatste wijziging gebeurde p 22/05/18 Oudere versies van ns privacy statement zullen in ns archief wrden pgeslagen. Stuur ns een e- mail als u deze wilt raadplegen.

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

1. Algemeen Aikido Vereniging Wachtebeke hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Aikido Vereniging Wachtebeke hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACY VERKLARING van Aikido Vereniging Wachtebeke 1. Algemeen Aikido Vereniging Wachtebeke hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van NAK MUAY GYM

PRIVACY VERKLARING van NAK MUAY GYM PRIVACYVERKLARING NAK MUAY GYM (Versie 21/05/2018) PRIVACY VERKLARING van NAK MUAY GYM 1. Algemeen NAK MUAY GYM hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING AIKIDO MISOGI DOJO

PRIVACYVERKLARING AIKIDO MISOGI DOJO PRIVACYVERKLARING AIKIDO MISOGI DOJO PRIVACY VERKLARING van AIKIDOMISOGI DOJO FV - MERELBEKE 1. Algemeen AIKIDO MISOGI DOJO FV- MERELBEKE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en

Nadere informatie

Privacyverklaring. KNVLH Keerbergen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. KNVLH Keerbergen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen KNVLH Keerbergen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Tool 4 Privacyverklaring

Tool 4 Privacyverklaring Tool 4 Privacyverklaring 1. Algemeen Koninklijke Basket Betekom hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN

PRIVACYVERKLARING VAN PRIVACYVERKLARING VAN Blidscap vzw Algemeen Blidscap vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

Privacyverklaring GSF Vrasene

Privacyverklaring GSF Vrasene Privacyverklaring GSF Vrasene. Algemeen GSF Vrasene hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

DCLA Halen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

DCLA Halen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. PRIVACYVERKLARING 1. Algemeen 11/09/2018 DCLA Halen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING K.FKPA (Koninklijke Federatie Karabijn-, en Pistoolschutters Antwerpen) (Versie 21/05/2018)

PRIVACYVERKLARING K.FKPA (Koninklijke Federatie Karabijn-, en Pistoolschutters Antwerpen) (Versie 21/05/2018) PRIVACYVERKLARING K.FKPA (Koninklijke Federatie Karabijn-, en Pistoolschutters Antwerpen) (Versie 21/05/2018) PRIVACY VERKLARING van K.FKPA 1. Algemeen K.FKPA hecht veel waarde aan de bescherming van uw

Nadere informatie

Privacyverklaring. Vlaamse Boks Liga vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Vlaamse Boks Liga vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen Vlaamse Boks Liga vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Privacyverklaring 360-Sports

Privacyverklaring 360-Sports Privacyverklaring 360-Sports Algemeen 360-Sports hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Privacyverklaring. VZW KAATSCLUB HERLEVING BRUSSEGEM hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. VZW KAATSCLUB HERLEVING BRUSSEGEM hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen VZW KAATSCLUB HERLEVING BRUSSEGEM hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Handbalclub Don Bosco Gent Privacyverklaring

Handbalclub Don Bosco Gent Privacyverklaring Handbalclub Don Bosco Gent Privacyverklaring 1. Algemeen Handbalclub Don Bosco Gent hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

Privacyverklaring. Algemeen. Waarom verwerken wij welke persoonsgegevens?

Privacyverklaring. Algemeen. Waarom verwerken wij welke persoonsgegevens? Privacyverklaring Algemeen ROESELAARSE BADMINTONCLUB hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Privacyverklaring van de Gentse Roei- en Sportvereniging

Privacyverklaring van de Gentse Roei- en Sportvereniging 1 ALGEMEEN Privacyverklaring van de Gentse Roei- en Sportvereniging 1 Algemeen De Gentse Roei- en Sportvereniging VZW (hierna Gentse RS) hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring V.L.L.

Privacyverklaring V.L.L. 1. Algemeen Privacyverklaring V.L.L. Verbroedering van Limburgse Lijnvissers ( afk. V.L.L. ) hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Bateko hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Bateko hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen Bateko hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

1. Algemeen Dance Company Olen VZW hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

1. Algemeen Dance Company Olen VZW hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. 1. Algemeen Dance Company Olen VZW hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Badmintonclub Dobo Badminton is wat ons bindt, vriendschap is wat ons drijft

Badmintonclub Dobo Badminton is wat ons bindt, vriendschap is wat ons drijft PRIVACY VERKLARING ALGEMEEN BC DOBO hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

VC Lennik Dames Privacyverklaring

VC Lennik Dames Privacyverklaring VC Lennik Dames Privacyverklaring Algemeen VC Lennik Dames hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

KVC De Toekomst Borsbeke hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

KVC De Toekomst Borsbeke hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen KVC De Toekomst Borsbeke hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Privacyverklaring. Handbalclub Schoten hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Handbalclub Schoten hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen Handbalclub Schoten hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Judoclub Koksijde. p.a.: Albert 1 laan 60c 302, 8670 Koksijde PRIVACY VERKLARING

Judoclub Koksijde. p.a.: Albert 1 laan 60c 302, 8670 Koksijde PRIVACY VERKLARING PRIVACY VERKLARING Algemeen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacyverklaring. Skiclub Snow Valley VZW Deusterstraat 74 E 3990 Peer Pagina 1 van 6

Privacyverklaring. Skiclub Snow Valley VZW Deusterstraat 74 E 3990 Peer Pagina 1 van 6 Privacyverklaring Inhoud 1 Algemeen... 2 2 Aan wie is deze privacyverklaring gericht?... 2 3 Waarom verwerken wij welke persoonsgegevens?... 3 4 Welke gegevens verwerken we?... 3 5 Verstrekking van gegevens

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN WANDELCLUB OPSINJOORKE MECHELEN VZW

PRIVACY VERKLARING VAN WANDELCLUB OPSINJOORKE MECHELEN VZW PRIVACY VERKLARING VAN WANDELCLUB OPSINJOORKE MECHELEN VZW 1. Algemeen Wandelclub Opsinjoorke Mechelen VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd.

Nadere informatie

Drukkerij Elite hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens.

Drukkerij Elite hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Privacy verklaring Algemeen Drukkerij Elite hecht veel waarde aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

Privacyverklaring. FROS Multisport Vlaanderen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. FROS Multisport Vlaanderen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring 1. Algemeen FROS Multisport Vlaanderen hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT VZW

PRIVACYVERKLARING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT VZW PRIVACYVERKLARING VLAAMSE LIGA PAARDENSPORT VZW 1. Algemeen De Vlaamse Liga Paardensport vzw (VLP) hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Privacyverklaring Zwijndrecht Atletiek Team vzw

Privacyverklaring Zwijndrecht Atletiek Team vzw Algemeen Privacyverklaring Zwijndrecht Atletiek Team vzw Zwijndrecht Atletiek Team vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Privacyverklaring van de BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS v.z.w.

Privacyverklaring van de BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS v.z.w. Privacyverklaring van de BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS v.z.w. De BRUGSE AUTONOME BIERPROEVERS V.Z.W. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING: BELGIAN ENLISH SPRINGER CLUB vzw

PRIVACY VERKLARING: BELGIAN ENLISH SPRINGER CLUB vzw PRIVACY VERKLARING: BELGIAN ENLISH SPRINGER CLUB vzw (Versie 21-05-2018) De Belgian English Springer Club vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van vzw Muziekvereniging Orbis Leopoldsburg-Heppen

PRIVACY VERKLARING van vzw Muziekvereniging Orbis Leopoldsburg-Heppen PRIVACY VERKLARING van vzw Muziekvereniging Orbis Leopoldsburg-Heppen Vzw Muziekvereniging Orbis Leopoldsburg-Heppen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING S.U.S.T. VZW

PRIVACYVERKLARING S.U.S.T. VZW PRIVACYVERKLARING S.U.S.T. VZW S.U.S.T. vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING van Basket Meetjesland VZW

PRIVACYVERKLARING van Basket Meetjesland VZW PRIVACYVERKLARING van Basket Meetjesland VZW (Versie 25-05-2018) Basket Meetjesland VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van motorclub KAMCE Torhout vzw

PRIVACY VERKLARING van motorclub KAMCE Torhout vzw (Versie 25-05-2018) PRIVACY VERKLARING van motorclub KAMCE Torhout vzw KAMCE Torhout vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens? Privacy Statement Veel Beter Franchise B.V. en haar partners welke zijn gevestigd in het multidisciplinair verzamelgebuw aan de Elektrnweg 4 1362 JP te Almere Veel Beter Franchise B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van Speelplein Galbergen VZW

PRIVACY VERKLARING van Speelplein Galbergen VZW PRIVACY VERKLARING van Speelplein Galbergen VZW Speelplein Galbergen VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna WatBeters vr Overbetuwe) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van haar website van essentieel

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna genemd WatBeters vr Heteren, Driel en Randwijk) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van Vlaams-Brabantse Cineasten Amateurs (BRACINA) vzw Versie 1.0

PRIVACY VERKLARING van Vlaams-Brabantse Cineasten Amateurs (BRACINA) vzw Versie 1.0 PRIVACY VERKLARING van Vlaams-Brabantse Cineasten Amateurs (BRACINA) vzw Versie 1.0 Vlaams-Brabantse Cineasten Amateurs (BRACINA) vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en wil

Nadere informatie

Waarom verwerken wij welke persoonsgegevens?

Waarom verwerken wij welke persoonsgegevens? Bilzen, 15 augustus 2018 Beste speler, beste ouder, trainer, bestuurder, vrijwilliger, deelnemer, De VZW Jeugdsportopleiding Bilzen (= Bilzerse Waltwilder V.V). hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van de Koninklijke Harmonie De Vijverzonen vzw

PRIVACY VERKLARING van de Koninklijke Harmonie De Vijverzonen vzw PRIVACY VERKLARING van de Koninklijke Harmonie De Vijverzonen vzw De Koninklijke Harmonie De Vijverzonen VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd.

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van WIBILINGA vzw Zoals goedgekeurd op de Raad van Bestuur van 6 september 2018 en beschikbaar op de website van de WIBILINGA vzw.

PRIVACY VERKLARING van WIBILINGA vzw Zoals goedgekeurd op de Raad van Bestuur van 6 september 2018 en beschikbaar op de website van de WIBILINGA vzw. WIBILINGA v.z.w. Maatsch. Zetel: Meibloemstraat 21, 8560 Wevelgem Ond. Nr. 0435005111 - http://www.wibilinga.be - Bankrek. BE80 468-5358291-77 Secretariaat: Kolverikstraat 40, 8560 Wevelgem. 0477/576114

Nadere informatie

GDPR (General Data Protection Regulation)

GDPR (General Data Protection Regulation) GDPR (General Data Protection Regulation) Vlaams Brabantse OldtimerClub (hierna genoemd VBOC) wil tegemoet komen aan de nieuwe GDPR-wetgeving en de bescherming (Verordening EU 2016/679) van uw persoonsgegevens

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW Privacy statement Audittrail 2018 Vragen f pmerkingen naar aanleiding van dit stuk? Stuur deze naar mail@audittrail.nl Auteur: Audittrail Opdrachtgever: Stichting

Nadere informatie

Privacy verklaring RVBerkenbos

Privacy verklaring RVBerkenbos Privacy verklaring RVBerkenbos RVBerkenbos hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante

Nadere informatie

OKRA - St-Katelijne-Waver Centrum hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

OKRA - St-Katelijne-Waver Centrum hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. OKRA-GDPR-1 Versie 1 10/07/2018 Privacyverklaring 1. Algemeen OKRA - St-Katelijne-Waver Centrum hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). Privacyverklaring Cybertopia hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ PRIVACY STATEMENT WOONTIJ Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 4 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 5 Wningzekende... 5

Nadere informatie

Privacyverklaring. Vrije zwemmers Gent vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Vrije zwemmers Gent vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen Vrije zwemmers Gent vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Privacyverklaring. Handbalclub Tongeren vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Handbalclub Tongeren vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Handbalclub Tongeren vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING KZCY IJSBEREN BOOM

PRIVACY VERKLARING KZCY IJSBEREN BOOM PRIVACY VERKLARING KZCY IJSBEREN BOOM (Versie 24-05-2018) KZCY IJSBEREN BOOM hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring. Danzas vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. Danzas vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. 1. Algemeen Privacyverklaring Danzas vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van SURVIVALRUN MEETJESLAND vzw

PRIVACY VERKLARING van SURVIVALRUN MEETJESLAND vzw PRIVACY VERKLARING van SURVIVALRUN MEETJESLAND vzw (Versie 13/10/2018) Survivalrun Meetjesland vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Nadere informatie

Privacyverklaring. SK Grembergen vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Privacyverklaring. SK Grembergen vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. Privacyverklaring Algemeen Beste leden van SKG, Vanaf 25 mei 2018 is er een nieuwe wetgeving voor de privacy en bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring geven wij aan hoe we als club

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW

PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW PRIVACY VERKLARING van SK Munkzwalm VZW SK Munkzwalm VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). Privacyverklaring Enovos Green Power hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van La Luna Energetische therapie

PRIVACY VERKLARING van La Luna Energetische therapie PRIVACY VERKLARING van La Luna Energetische therapie La Luna Energetische therapie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Verwerking van je persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt

Verwerking van je persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt 1. ALGEMEEN Turnclub Olympia Merelbeke vzw hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van VZW id. VZW id hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

PRIVACY VERKLARING van VZW id. VZW id hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACY VERKLARING van VZW id (Versie 20-05-2018) VZW id hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Deze verklaring is overgenomen van sportwerk Vlaanderen

PRIVACYVERKLARING Deze verklaring is overgenomen van sportwerk Vlaanderen PRIVACYVERKLARING Deze verklaring is overgenomen van sportwerk Vlaanderen Algemeen VC HEBO hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we

Nadere informatie

Privacyverklaring GDPR

Privacyverklaring GDPR Privacyverklaring GDPR Algemeen Roba s Dancefactory hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: PRIVACY VERKLARING van de West-Vlaamse Parkieten Club vzw (W.P.C.) Hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van Pak Limburg vzw

PRIVACY VERKLARING van Pak Limburg vzw Pak Limburg VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over (welke

Nadere informatie

Privacyverklaring LOGO CLUB [NAAM SPORTCLUB]

Privacyverklaring LOGO CLUB [NAAM SPORTCLUB] Privacyverklaring LOGO CLUB [NAAM SPORTCLUB] Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 1. Waarom verwerken wij persoonsgegevens?... 4 2. Welke gegevens verwerken we?... 4 3. Verstrekking van gegevens

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING GEMEENTELIJKE CULTUURRAAD BEVEREN

PRIVACY VERKLARING GEMEENTELIJKE CULTUURRAAD BEVEREN PRIVACY VERKLARING GEMEENTELIJKE CULTUURRAAD BEVEREN (Versie 30-05-2018) De gemeentelijke cultuurraad Beveren hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd.

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN Brasschaat Open Golf VZW

PRIVACYVERKLARING VAN Brasschaat Open Golf VZW PRIVACYVERKLARING VAN Brasschaat Open Golf VZW Brasschaat Open Golf VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING van HALSE AIKIDO CLUB MUSACHI VZW

PRIVACY VERKLARING van HALSE AIKIDO CLUB MUSACHI VZW PRIVACY VERKLARING van HALSE AIKIDO CLUB MUSACHI VZW HALSE AIKIDO CLUB MUSACHI VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN Zwemclub ZIOS Liedekerke vzw

PRIVACYVERKLARING VAN Zwemclub ZIOS Liedekerke vzw PRIVACYVERKLARING VAN Zwemclub ZIOS Liedekerke vzw Zwemclub ZIOS Liedekerke vzw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en dat uw privacy wordt gerespecteerd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie