Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):"

Transcriptie

1 PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij den er alles aan m uw privacy te waarbrgen en gaan daarm zrgvuldig m met persnsgegevens. Aplln Travel hudt zich in alle gevallen aan de tepasselijke wet- en regelgeving, waarnder de Algemene Verrdening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: Uw persnsgegevens verwerken in vereenstemming met het del waarvr deze zijn verstrekt, deze delen en type persnsgegevens zijn beschreven in dit Privacy plicy; Verwerking van uw persnsgegevens beperkt is tt enkel die gegevens welke minimaal ndig zijn vr de deleinden waarvr ze wrden verwerkt; Vragen m uw uitdrukkelijke testemming als wij deze ndig hebben vr de verwerking van uw persnsgegevens; Passende technische en rganisatrische maatregelen hebben genmen zdat de beveiliging van uw persnsgegevens gewaarbrgd is; Geen persnsgegevens drgeven aan andere partijen, tenzij dit ndig is vr uitvering van de deleinden waarvr ze zijn verstrekt; Op de hgte zijn van uw rechten mtrent uw persnsgegevens, u hierp willen wijzen en deze respecteren. Als Aplln Travel zijn wij verantwrdelijk vr de verwerking van uw persnsgegevens. Indien u na het drnemen van ns Privacy plicy, f in algemenere zin, vragen heeft hierver f cntact met ns wenst p te nemen kan dit via de cntactgegevens nder aan dit dcument. VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN Persnsgegevens van klanten wrden dr Aplln Travel verwerkt ten beheve van de vlgende delstelling(en): Administratieve deleinde; Cmmunicatie ver de pdracht; Het uitvering geven aan een pdracht. Grndslag vr deze persnsgegevens is: De vereengekmen pdracht; Vr de bvenstaande delstelling(en) kan Aplln Travel de vlgende persnsgegevens van u vragen: Vrnaam; Tussenvegsel; Achternaam; (Zakelijk) Telefnnummer; (Zakelijk) adres; Geslacht. Pasprtnummer en uitgifte datum, f kpie pasprt met afgeschermde ft en BSNnummer. Uw persnsgegevens wrden dr Aplln Travel pgeslagen ten beheve van bvengenemde verwerking(en) vr de peride:

2 Gedurende de lptijd van de vereenkmst en daarna t.b.v. de financiële administratie vr maximaal 7 jaar. VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN NIEUWSBRIEF ABONNEES Persnsgegevens van Nieuwsbrief abnnees wrden dr Aplln Travel verwerkt ten beheve van de vlgende delstelling(en): Het infrmeren van de persn d.m.v. nieuwsuitingen. Grndslag vr deze persnsgegevens is: Het inschrijving frmulier Nieuwsbrief; Vr de bvenstaande delstelling(en) kan Aplln Travel de vlgende persnsgegevens van u vragen: Vrnaam; Tussenvegsel; Achternaam; adres. Uw persnsgegevens wrden dr Aplln Travel pgeslagen ten beheve van bvengenemde verwerking(en) vr de peride: Gedurende de peride dat men aangemeld is. VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN GEÏNTERESSEERDE Persnsgegevens van geïnteresseerde wrden dr Aplln Travel verwerkt ten beheve van de vlgende delstelling(en): Infrmatieverstrekking in de vrm van nieuwsbrieven en/f gerichte cntacten. Grndslag vr deze persnsgegevens is: Mndelinge testemming, afgifte visitekaartje en/f via kppeling p LinkedIn; Vr de bvenstaande delstelling(en) kan Aplln Travel de vlgende persnsgegevens van u vragen: Vrnaam; Tussenvegsel; Achternaam; Telefnnummer; adres. Uw persnsgegevens wrden dr Aplln Travel pgeslagen ten beheve van bvengenemde verwerking(en) vr de peride: Gedurende de peride dat men gezien wrdt als een geïnteresseerde. VERSTREKKING AAN DERDEN

3 De gegevens die u aan ns geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit ndzakelijk is vr uitvering van de hierbven beschreven deleinden. Z maken wij gebruik van een derde partij vr: Het uitveren van de pdracht/ reisvereenkmst Het verzrgen van de (financiële) administratie; Het verzrgen van nieuwsbrieven en uitndigingen. Wij geven nit persnsgegevens dr aan andere partijen waarmee we geen verwerkersvereenkmst hebben afgeslten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de ndige afspraken m de beveiliging van uw persnsgegevens te waarbrgen. Verder zullen wij de dr uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en tegestaan is. Een vrbeeld hiervan is dat de plitie in het kader van een nderzek (persns)gegevens bij ns pvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan k verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persnsgegevens delen met derden indien u ns hier schriftelijk testemming vr geeft. BINNEN DE EU Wij verstrekken geen persnsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Mits dit vr de uitvering van de reisvereenkmst ndzakelijk is. MINDERJARIGEN Wij verwerken enkel en alleen persnsgegevens van minderjarigen (persnen jngen dan 16 jaar) indien daarvr schriftelijke testemming is gegeven dr de uder, verzrger f wettelijke vertegenwrdiger. BEWAARTERMIJN Aplln Travel bewaart persnsgegevens niet langer dan ndzakelijk vr het del waarvr deze zijn verstrekt dan wel p grnd van de wet is vereist. BEVEILIGING Wij hebben passende technische en rganisatrische maatregelen genmen m persnsgegevens van u te beschermen tegen nrechtmatige verwerking, z hebben we bijvrbeeld de vlgende maatregelen genmen; Alle persnen die namens Aplln Travel van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehuden aan geheimhuding daarvan. We hanteren een gebruikersnaam en wachtwrdbeleid p al nze systemen; We pseudnimiseren en zrgen vr de encryptie van persnsgegevens als daar aanleiding te is; Wij maken back-ups van de persnsgegevens m deze te kunnen herstellen bij fysieke f technische incidenten; We testen en evalueren regelmatig nze maatregelen; Onze medewerkers zijn geïnfrmeerd ver het belang van de bescherming van persnsgegevens. RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS U heeft recht p inzage, rectificatie f verwijdering van persnsgegeven welke wij van u ntvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persnsgegevens (f een deel hiervan) dr ns f dr een van nze verwerkers. Ok heeft u het recht m de dr u verstrekte gegevens dr ns te laten verdragen aan uzelf f in pdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen m u te legitimeren vrdat wij gehr kunnen geven aan vrnemde verzeken.

4 Mgen wij uw persnsgegevens verwerken p basis van een dr u gegeven testemming hierte, dan heeft u altijd het recht deze testemming in te trekken. KLACHTEN Mcht u een klacht hebben ver de verwerking van uw persnsgegevens dan vragen wij u hierver direct cntact met ns p te nemen. Kmen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autriteit Persnsgegevens, dit is de tezichthudende autriteit p het gebied van privacybescherming. VRAGEN Als u naar aanleiding van ns Privacy Statement ng vragen f pmerkingen heeft neem dan cntact met ns p! CONTACTGEGEVENS Aplln Travel/United Travel Staringlaan BS Hilversum inf@apllntravel.nl COOKIES Een ckie. Wat is dat? Op deze website maken wij gebruik van zgn. ckies. Deze ckie is een klein bestandje dat met iedere pagina van deze website wrdt meegeznden en dr de gebruikte brwser p de harde schrijf van uw cmputer pgeslagen. Deze pgeslagen infrmatie wrdt bij een vlgend bezek naar nze servers gestuurd. De balk waarmee wij uw melden dat we ckies gebruiken plaatst een ckie p uw cmputer met de naam accepted_ckies. Zdat wij niet de balk aan uw blijven tnen bij ieder nieuw bezek. Gebruik van sessie ckies Met behulp van een sessie ckie kunnen wij zien welke nderdelen van de website je met dit bezek hebt bekeken. Wij kunnen nze dienst daardr zveel mgelijk aanpassen p het surfgedrag van nze bezekers. Deze ckies wrden autmatisch verwijderd zdra je juw webbrwser afsluit. In- f uitschakelen? Vr het In- en uitschakelen van ckies en verwijdering daarvan vindt u meer infrmatie in de instructies en/f met behulp van de Help-functie van juw brwser. meer weten? Op de vlgende websites kan je meer infrmatie ver ckies vinden: Ckierecht.nl Cnsumentenbnd: Wat zijn ckies? Cnsumentenbnd: Waarvr dienen ckies? Cnsumentenbnd: Ckies verwijderen Cnsumentenbnd: Ckies uitschakelen Ggle Analytics Via nze website wrdt een ckie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Ggle, als deel van de Analytics -dienst. Wij gebruiken deze dienst m bij te huden en rapprtages te krijgen ver he bezekers de website gebruiken. Ggle kan deze infrmatie aan derden verschaffen indien Ggle hierte wettelijk wrdt verplicht, f vr zver derden de infrmatie namens Ggle

5 verwerken. Wij hebben hier geen invled p. Wij hebben Ggle niet tegestaan de verkregen analytics infrmatie te gebruiken vr andere Gglediensten. De infrmatie die Ggle verzamelt, wrdt z veel mgelijk geannimiseerd. Uw IP-adres wrdt nadrukkelijk niet meegegeven. De infrmatie wrdt vergebracht naar en dr Ggle pgeslagen p servers in de Verenigde Staten. Ggle stelt zich te huden aan de Safe Harbr principles en is aangeslten bij het Safe Harbr-prgramma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit hudt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau vr de verwerking van eventuele persnsgegevens. Expliciet melden wij dat: Wij Ggle Analytics-ckies gebruiken. Wij met Ggle een bewerkersvereenkmst hebben afgeslten. Wij hebben gekzen heeft vr het maskeren van het laatste ctet van het IP-adres. Wij 'gegevens delen' hebben uitgezet. Wij geen gebruik maken van andere Ggle-diensten in cmbinatie met de Ggle Analyticsckies. Overige inzake ckies Wij verzamelen gegevens vr nderzek m z een beter inzicht te krijgen in nze klanten, zdat wij nze diensten hierp kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van ckies (tekstbestandjes die p uw cmputer wrden geplaatst) m de website te helpen analyseren he gebruikers de site gebruiken. De dr het ckie gegenereerde infrmatie ver uw gebruik van de website kan wrden vergebracht naar eigen beveiligde servers van Aplln Travel f die van een derde partij. Wij gebruiken deze infrmatie m bij te huden he u de website gebruikt, m rapprten ver de website-activiteit p te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tt website-activiteit en internetgebruik.

6 DISCLAIMER Kamer van Kphandel Aplln Travel staat ingeschreven bij de kamer van kphandel nder nummer Inhud De dr Aplln Travel verstrekte infrmatie is ntleend aan brnnen die betruwbaar mgen wrden geacht, maar vr de juistheid en vlledigheid daarvan kan niet wrden ingestaan. De verstrekte infrmatie is uitsluitend indicatief en kan p ieder mment znder verdere aankndiging wrden gewijzigd. Aansprakelijkheid Aan de verstrekte infrmatie kunnen geen rechten wrden ntleend. Aplln Travel kan niet garanderen dat de website futls f nnderbrken functineert. The Travel Club en de (eventuele) verige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid vr de inhud van deze site(s) en de daarp/daardr verstrekte infrmatie. Aplln Travel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid vr de inhud van sites die niet dr Aplln Travel wrden nderhuden en waarnaar wrdt verwezen f die verwijzen naar de site(s) van Aplln Travel. Verantwrdelijkheid Afnemer van de infrmatie is verantwrdelijk vr de keuze en het gebruik van de infrmatie. De infrmatie mag uitsluitend dr de afnemer zelf wrden gebruikt. Afnemer mag de infrmatie niet verdragen, verveelvudigen, bewerken f verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Aplln Travel mtrent het gebruik van de infrmatie p te vlgen. Ten aanzien van de inhud van deze website bestaat geen vernemingsvrijheid; alle auteursrechten, k die bedeld in art.15 Auteurswet wrden vrbehuden. Nederlands recht is van tepassing.

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna WatBeters vr Overbetuwe) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van haar website van essentieel

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna genemd WatBeters vr Heteren, Driel en Randwijk) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van

Nadere informatie

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens? Privacy Statement Veel Beter Franchise B.V. en haar partners welke zijn gevestigd in het multidisciplinair verzamelgebuw aan de Elektrnweg 4 1362 JP te Almere Veel Beter Franchise B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Privacy Policy. Postbus AJ Sittard - Geleen Tel Bezoekadres: Eggerweg 4, Sittard

Privacy Policy. Postbus AJ Sittard - Geleen Tel Bezoekadres: Eggerweg 4, Sittard Privacy Policy Topsport Limburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Renate O Prinsen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Bob Mijling, Bewust Open Betrokken, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy Policy. W: E: Lid Rashonden Vereniging voor Mopshondjes (

Privacy Policy. W:   E: Lid Rashonden Vereniging voor Mopshondjes ( Kennel Van Sjamarij s hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie

Privacy Policy. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Privacy Policy. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: Privacy Policy Autorijschool Helma hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Beleef Groen/Groencentrum Berlicum de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Beleef Groen/Groencentrum Berlicum de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Beleef Groen/Groencentrum Berlicum hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan het Nederlands Brandweerorkest de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan het Nederlands Brandweerorkest de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Het Nederlands Brandweerorkest hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg

Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg Privacy Verklaring Mindful Werken in de Zorg Mindful Werken in de Zorg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

- De overeengekomen opdracht; Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan DWK ZUTPHEN de volgende persoonsgegevens van u vragen:

- De overeengekomen opdracht; Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan DWK ZUTPHEN de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy DWK ZUTPHEN hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Huurdersvereniging Noord-Limburg de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Huurdersvereniging Noord-Limburg de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Huurdersvereniging Noord-Limburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy RdlComputerhulp hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Van Vuren Facilitaire diensten B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van sponsors

Verwerking van persoonsgegevens van sponsors Privacy Policy ckvondo ckvondo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacybeleid. Pagina 1 van 5

Privacybeleid. Pagina 1 van 5 Privacybeleid De Hullu Bedrijfsfysiotherapie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy A27expo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy SV Borger hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Van Driel Automotive hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy policy. Privacy policy Charlotte Haarmode Versie: 1.3

Privacy policy. Privacy policy Charlotte Haarmode Versie: 1.3 Privacy policy Charlotte Haarmode hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Budding Auto s/bmw Service

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Budding Auto s/bmw Service Privacy Policy Budding Auto s/bmw Service Center hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy B. Schilte en Zonen s Houthandel en Houtwarenfabriek B.V. (verder te noemen Schilte) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy De Slaapfabriek, De Beleeffabriek en De Vergaderfabriek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Stichting Wijkteam Brunssum Oost hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Hotel Wesseling naar Hotel Wesseling B.V.

Hotel Wesseling naar Hotel Wesseling B.V. Privacy Policy Hotel Wesseling hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: - De overeengekomen opdracht;

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: - De overeengekomen opdracht; Privacy Policy Stichting Drie Maal Plankenkoorts hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Makelaardij Op Maat hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Upstairs Dance & Fit.

Privacy Policy Upstairs Dance & Fit. Privacy Policy Upstairs Dance & Fit. Upstairs Dance & Fit hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Autobedrijf Groenewoud van Kesteren B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Ossenkamp Vakantiehuis verwerkt ten

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Ossenkamp Vakantiehuis verwerkt ten Privacy Policy Ossenkamp Vakantiehuis hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Administratiekantoor Ingeborg Bloem de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Administratiekantoor Ingeborg Bloem de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Administratiekantoor Ingeborg Bloem hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy Policy Brasserie Spiegelaar

Privacy Policy Brasserie Spiegelaar Privacy Policy Brasserie Spiegelaar Brasserie Spiegelaar hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy Practicum Print Management BV - 1

Privacy Policy. Privacy Policy Practicum Print Management BV - 1 Privacy Policy Practicum Print Management BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

- Administratieve doeleinden. - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen. - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinden. - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen. - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Paramedisch Centrum Simpelveld hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Driehoek Makelaardij

Driehoek Makelaardij Privacy Policy Driehoek Makelaardij hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy MT Multidisciplinaire Training hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy ICT 2.0 hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy policy Meubelspuiterij Van der Wolf

Privacy policy Meubelspuiterij Van der Wolf Privacy policy Meubelspuiterij Van der Wolf Meubelspuiterij Van der Wolf B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Bakkerij van der Waal verwerkt ten

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Bakkerij van der Waal verwerkt ten Privacy Policy Bakkerij van der Waal hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval dat

Privacy Verklaring. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval dat Privacy Verklaring De Vereniging Het Groninger Paard hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

Frans Bijnen Meubelen bv Frans Bijnen Meubelen bv Frans Bijnen Meubelen bv

Frans Bijnen Meubelen bv Frans Bijnen Meubelen bv Frans Bijnen Meubelen bv Frans Bijnen Meubelen bv hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy De Goudse Manege

Privacy Policy De Goudse Manege Privacy Policy De Goudse Manege De Goudse Manege hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens door leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens door leveranciers Privacy Policy Provocatiefpsycholoog.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan ReSpect de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan ReSpect de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy ReSpect hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Apotheek Partners hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Harmonie St. Caecilia

Privacy Policy. Harmonie St. Caecilia Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Privacy Policy. Fysiotherapie Hoogendoorn

Privacy Policy. Fysiotherapie Hoogendoorn Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Privacy Policy Landgoed de Biestheuvel

Privacy Policy Landgoed de Biestheuvel Privacy Policy Landgoed de Biestheuvel Landgoed de Biestheuvel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Brandwijk Kerstpakketten Promo.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan {Organisatie} de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan {Organisatie} de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Kapsalon Cas van den Broek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy. DOK kappers / telefoon:

Privacy Policy. DOK kappers   / telefoon: Privacy Policy Dok-kappers/haarwerken hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Datum: ; Esmie s Hairstyling, Esmie Post tel: +31(0) , web:

Privacy Policy. Datum: ; Esmie s Hairstyling, Esmie Post tel: +31(0) ,   web: Privacy Policy Esmie s Hairstyling hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

Privacy Policy Vloerenhandel.nl

Privacy Policy Vloerenhandel.nl Privacy Policy Vloerenhandel.nl Vloerenhandel.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Leden, Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Leden, Klanten of leveranciers Privacy Policy Corpus Novum hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Studievereniging TP+ Vereniging voor Toegepaste Psychologie-studenten.

Studievereniging TP+ Vereniging voor Toegepaste Psychologie-studenten. Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Privacybeleid. KIT. krachtige verbinding - Bureau voor marketing & communicatie B2B -

Privacybeleid. KIT. krachtige verbinding - Bureau voor marketing & communicatie B2B - Privacybeleid KIT. krachtige verbinding - Bureau voor marketing & communicatie B2B - KIT. krachtige verbinding hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy ESE International BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy PMC de Hoek

Privacy Policy PMC de Hoek Privacy Policy PMC de Hoek PMC de Hoek hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Daar zit muziek in!

Privacy Policy. Daar zit muziek in! Privacy Policy Bornse Harmonie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers Privacy Policy Middelburgse Turnvereniging 1969 (MTV 69) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( )

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( ) Privacyverklaring Carnegie-Stichting (16.05.2018) De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene verrdening gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: - De overeengekomen opdracht;

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: - De overeengekomen opdracht; Privacy Policy Adm. en Belastingadvieskantoor Botbijl & Van der Meer hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Autobedrijf M.J. Verhoeven B.V.-handelsnaam Auto Centrum Rosmalen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy Steengoed VVE Beheer hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy OLD VW.shop hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Meester Engelenweg 7, 6731 BC Otterlo T: M:

Privacy Verklaring. Meester Engelenweg 7, 6731 BC Otterlo T: M: Meester Engelenweg 7, 6731 BC Otterlo T: 0318-845388 M: 06-16482836 Privacy Verklaring La Libela schoonheidssalon en medisch pedicurepraktijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy - Stichting ami

Privacy Policy - Stichting ami Privacy Policy - Stichting ami De Stichting ami (associatie Meervoudige Intelligenties) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Jan van der Heide fysio-en manuele therapie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Jan van der Heide fysio-en manuele therapie de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Jan van der Heide fysio-en manuele therapie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy policy Fysiotherapie de Brug ten Dam & de Haan hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Verdonk Keukens hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Bond Heemschut, Vereniging tot Bescherming van Cultuurmonumenten in Nederland. Opgericht in Beschermvrouwe: H.K.H.

Bond Heemschut, Vereniging tot Bescherming van Cultuurmonumenten in Nederland. Opgericht in Beschermvrouwe: H.K.H. Privacy Policy Erfgoedvereniging Bond Heemschut hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. De School voor Antroposofische Kinderopvang hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Vasse Koken & Kado s de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Vasse Koken & Kado s de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Vasse Koken & Kado s hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Pagina 1

Privacy Policy. Pagina 1 Pagina 1 Privacy Policy Volkers B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Fysiotherapie Marco Polo Fysiotherapie Marco Polo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Privacy Policy Fysiotherapie Marco Polo Fysiotherapie Marco Polo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten, leden of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten, leden of leveranciers Privacy Policy De Vereniging Groninger Gemeenten (VGG) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Physical Performance hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Statement Versie van 8

Privacy Policy. Privacy Statement Versie van 8 Privacy Policy De WSV De Zevenwolden hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie