1. Doelstelling. Verhuisplan ARDU!N. Begripsbepalingen. 3. Uitgangspunten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Doelstelling. Verhuisplan ARDU!N. Begripsbepalingen. 3. Uitgangspunten"

Transcriptie

1 Verhuispan

2 Verhuispan ARDU!N 1. Doesteing Bij een verhuizing van de woning of de werkpek /dagbesteding komt vee kijken. In dit pan staat beschreven hoe dat gaat. Wat kan de ciënt van Arduin verwachten en wat verwacht Arduin van de ciënt? 2. Begripsbepaingen Bedrijfseider: Verantwoordeijke voor werken en dagbesteding BOI: De afdeing Bouw, Onderhoud en Inventaris Ciënt: De ciënt en zijn famiie en/of zijn wetteijk vertegenwoordiger Custermanager: Verantwoordeijke voor woning Locatie: Woning of werkpek /dagbesteding van Arduin waar de ciënt woont of werkt PR: Persoonijk Regisseur Daar waar hij of zij staat kan ook zijn of haar worden geezen. 3. Uitgangspunten De ciënt centraa Arduin gaat, vanuit haar visie, zo zorgvudig mogeijk om met de beangen van ciënten en erkent hun zefbeschikkingsrecht. Ondersteuningsvraag en kwaiteit van bestaan zijn eidend Onder ae omstandigheden spant Arduin zich in om een passende woning of werkpek/dagbesteding te bieden. Deze woning of werkpek/dagbesteding past bij de ondersteunings- of eervraag van een ciënt. En draagt bij aan kwaiteit van bestaan. Vervangende woning Arduin staat garant voor de kwaiteit en continuïteit van geboden zorg en ondersteuning. Indien dit nodig is, bieden we vervangende huisvesting. Dit doen we binnen de wetteijke kaders en de zorgpicht die we hebben. Informatie en voorichting Arduin geeft op tijd en regematig voedige informatie over aes rondom een verhuizing. Eén aanspreekpunt De persoonijk regisseur is het aanspreekpunt voor ciënten en hun famiie. De persoonijk regisseur is vanuit Arduin de persoon die ae communicatie coördineert. Tussen de ciënt, zijn famiie en Arduin. Financiëe zekerheid As een ciënt verhuist omdat Arduin de ocatie suit, dan ondervindt de ciënt daar geen financiee nadee van. Hoe dit precies wordt gereged, staat in het verstrekkingenbeeid van Arduin en wordt uitgeegd aan de ciënt. Financiee gezond voor Arduin Arduin vindt het beangrijk dat iedere ocatie financiee gezond is. Dat betekent dat de kosten van de ocatie niet hoger mogen zijn dan de inkomsten. We noemen dit ook we een suitende expoitatie. Samen zorgvudig wegen Er kan spanning bestaan tussen de hierboven geformueerde uitgangspunten. Arduin en de ciënt wegen samen de uitgangspunten zorgvudig. En samen zoeken we naar de opossing met de meeste baans.

3 4. Redenen voor een verhuizing Een ciënt kan verhuizen om vier redenen: 01 De ciënt wi zef verhuizen of een andere werkpek/dagbesteding 03 De woning of werkpek/dagbesteding past niet meer in het huisvestingspan 1 van Arduin. Arduin kiest er daarom voor de ocatie te suiten. 02 De woning of werkpek/dagbesteding past niet meer bij de ondersteuningsvraag of eervraag van de ciënt. 04 Andere redenen waardoor Arduin niet anger over een ocatie kan beschikken Hieronder staat uitgeegd hoe dat dan gaat. 1 Het huisvestingspan is gebaseerd op de ondersteuningsprofieen. 5. De ciënt wi zef wat anders 5.1. De ciënt wi zef verhuizen naar een andere woning De ciënt maakt zijn wens bekend bij zijn persoonijkregisseur. De persoonijk regisseur reget een gesprek met de ciënt. In dit gesprek wordt het vogende besproken: - De wensen van de ciënt. - De consequenties van de wensen. - De consequenties voor de werkpek/dagbesteding en het vervoer naar de dagbesteding. - Arduin betaat deze verhuizing niet. As een ciënt na dit gesprek nog steeds wi verhuizen, dan gebeurt het vogende: De persoonijk regisseur egt de wens neer bij het ciëntbureau. Het ciëntbureau onderzoekt de mogeijkheden. Arduin werkt graag mee aan de wens van de ciënt maar kan niet garanderen dat er een andere woning beschikbaar is. De vergoeding van kosten van verhuizing en (her)inrichting De onkosten voor de verhuizing betaat de ciënt zef. Weke kosten dit zijn staat in het verstrekkingenbeeid van Arduin De ciënt wi zef een andere werkpek of dagbesteding De ciënt maakt zijn wens bekend bij de persoonijk regisseur. De persoonijk regisseur reget een gesprek met de ciënt. In dit gesprek wordt besproken: - De eer- en ontwikkewensen. - De gevogen van de verandering. - De consequenties voor het vervoer naar de werkpek/dagbesteding. As de ciënt na dit gesprek nog steeds van werkpek/dagbesteding wi veranderen dan: Geeft de persoonijk regisseur de wens door aan de jobcoaches. Onderzoekt de jobcoach weke mogeijkheden er zijn. Arduin werkt graag mee aan de wens om te veranderen, maar kan niet garanderen dat er een andere werkpek beschikbaar is. As het niet ukt, dan egt de jobcoach uit waarom dit zo is.

4 6. De woning of werkpek/dagbesteding past niet meer bij de ondersteuningsvraag of eervraag. De ciënt vindt dat de woning of werkpek/dagbesteding niet meer past bij de ondersteuningsvraag van de ciënt. Anderen kunnen dat ook vinden. Bijvoorbeed de persoonijk regisseur of de ondersteuners. Dit kan bijvoorbeed komen door: De ichameijke conditie van de ciënt wordt minder. De werkzaamheden worden te zwaar voor de ciënt. De ciënt wi zichzef verder ontwikkeen. De mensen waarmee de ciënt samenwoont of werkt Pan maken De ciënt geeft dit door aan de persoonijk regisseur. Of de persoonijk regisseur bepreekt de ontvangen signaen met de ciënt. Samen bespreken de ciënt en de persoonijk regisseur wat er gaat gebeuren: De persoonijk regisseur neemt contact op met de custermanager/bedrijfseider om de situatie te bespreken. De persoonijk adviseur kan advies vragen aan een gedragsdeskundige en andere betrokken partijen (bijvoorbeed de fysiotherapeute). De persoonijk regisseur maakt een pan. In dit pan staat weke mogeijkheden er nog zijn in de woning of op de huidige werkpek. De persoonijk regisseur stemt de mogeijkheden hiervan af met de custermanager of bedrijfseider. Ook kan er in het pan een voorste staan voor verhuizing naar andere ocatie. Pan bespreken De persoonijk regisseur bespreekt dit pan met de ciënt en zijn famiie. Bij dit gesprek is de custermanager of bedrijfseider ook aanwezig. Samen worden de vogende punten besproken: Het opgestede pan op basis van de adviezen Wensen voor andere woonocatie en/of andere dagbesteding/werkpek Wensen voor aanpassingen op huidige ocatie De gevogen van de nieuwe woon- en/of werkpek Onderzoeken van de mogeijkheden De persoonijk regisseur maakt de wensen bekend bij ciëntbureau en/of jobcoach Het ciëntbureau en/of jobcoach gaat voor de ciënt op zoek naar mogeijkheden Definitieve keuze De persoonijk regisseur bespreekt de mogeijke uitwerking van het pan met de ciënt en zijn famiie. Bij dit gesprek is de custermanager of bedrijfseider ook aanwezig. Samen worden de vogende punten besproken: De verschiende mogeijkheden die er zijn. Daarbij wordt ingegaan op: - De nieuwe ocatie - De beschikbare voorzieningen - De zorg en ondersteuning - Weke keuzevrijheid er is bij de inrichting van de woning - De financiëe gevogen en andere gevogen. Bijvoorbeed informatie over eigen bijdragen, servicekosten, vervoerskosten etc. - De verhuizing As er dingen niet mogeijk zijn, dan egt de custermanager en/of bedrijfseider uit waarom dit niet kan De Custermanager informeert na een goedgekeurde verhuizing de afdeing BOI De bedrijfseider informeert na een goedgekeurde wijziging van werkpek/dagbesteding de jobcoach De vergoeding van kosten van verhuizing en (her)inrichting Arduin betaat de kosten. Arduin egt uit weke onkosten dit zijn. Dit is ook na te ezen in het verstrekkingen beeid van Arduin.

5 7. De woning past niet (meer) in het huisvestingspan van Arduin. Arduin kiest er voor de woning te suiten. Redenen voor suiting van de woning kunnen o.a. zijn: De bouwkundige staat van de woning. De igging van de woning. De indeing van de woning. De woning suit niet aan bij de ondersteuningsvragen van de ciënten. De financiëe expoitatie van de woning is negatief. Informatiebijeenkomst De custermanager organiseert uiterijk 16 weken voor de suiting een bijeenkomst om de ciënten in te ichten over de suiting. In deze bijeenkomst geeft hij informatie over: De reden om de woning te suiten De nieuwe woning waar de ciënt kan gaan wonen Of de nieuwe woning tijdeijk of permanent is De beschikbare voorzieningen van de nieuwe woning Weke zorg en ondersteuning er is op de nieuwe woning Weke keuzevrijheid er is bij de inrichting van de nieuwe woning De financiëe gevogen en andere gevogen. Bijvoorbeed informatie over eigen bijdragen, servicekosten, vervoerskosten etc. Hoe het vervogtraject er uit ziet Wanneer de nieuwe woning kan worden bezichtigd De begeeidingscommissie Arduin 2.0 De kachtenprocedure Na de informatiebijeenkomst De persoonijk regisseur brengt samen met de ciënt in kaart wat de wensen zijn voor wonen, werkpek/ dagbesteding en wat de gevogen zijn voor bijvoorbeed vervoer. De persoonijk regisseur gebruikt hierbij een checkist om ook ae praktische wijzigingen goed in kaart te kunnen brengen. Uiterijk binnen 3 weken na de informatiebijeenkomst geeft de persoonijk regisseur de wensen van de ciënt door aan de custermanager. De custermanager neemt binnen 6 weken na de informatiebijeenkomst een besuit over de voorgestede verhuizingen. As het nodig is, dan heeft de persoonijk regisseur in de tussentijd nog een gesprek met de ciënt. Bijvoorbeed as de ciënt iever een andere woning wi. Bij dit gesprek is ook de custermanager aanwezig. Samen worden keuzes gemaakt in wat we en wat niet mogeijk is. De custermanager informeert de afdeing BOI over de goedgekeurde verhuizingen. De custermanager/bedrijfseider beoordeet of er aanvuende schoing nodig is voor de medewerkers van de nieuwe woon- of werkocaties en onderneemt hierop actie. Eén centraa contactpersoon Per ocatie wordt één persoonijk regisseur benoemd as contactpersoon. Deze contactpersoon: geeft ae informatie rondom de verhuizing (via emai, individuee contact) coördineert ae vragen en antwoorden op de vragen van de ciënten.

6 Verhuispan Zeker vier weken voor de verhuizing ontvangt de ciënt het verhuispan. In dit verhuispan staat in ieder geva: De datum van de verhuizing. De manier waarop Arduin met de woonwensen van de ciënt rekening houdt. De mogeijkheden van hup en ondersteuning bij de verhuizing en de daarbij horende werkzaamheden Arduin reget in ieder geva: het inpakken, vervoer en uitpakken van inventaris. Het aansuiten van teefoon, tv, verichting en andere apparatuur. Overige afspraken over wat Arduin reget en wat de ciënt zef moet regeen. Voor de verhuizing Uiterijk één week voor de gepande verhuisdatum vindt er een check paats op de nieuwe woning. De persoonijk regisseur controeert of ae afspraken zijn nagekomen en oopt met iemand van BOI een ronde door de woning. Pas as ae afspraken zijn gereaiseerd kan de ciënt verhuizen. As de aanpassingen niet kaar zijn, dan wordt verhuizing uitgested. De persoonijk regisseur zorgt ervoor dat de ciënt en zijn famiie op de hoogte zijn van de nieuwe adresgegevens. De ciënt neemt samen met de custermanager afscheid van de oude woning, de medebewoners (as zij niet meeverhuizen) en de ondersteuners. Tijdens de verhuizing De afdeing BOI heeft de regie en is bereikbaar. De custermanager zorgt voor vodoende begeeiding. De custermanager heet de ciënt van harte wekom op de nieuwe woning. Na de verhuizing De ciënt heeft binnen twee weken een gesprek met de persoonijk regisseur over de verhuizing en wat er eventuee nog moet gebeuren. De ciënt ontvangt een vragenijst over de voorbereiding van de verhuizing en de verhuizing zef. De vergoeding van kosten van verhuizing en (her)inrichting Arduin betaat de onkosten. Arduin egt uit weke onkosten dit zijn. En dit is ook na te ezen in het verstrekkingen beeid van Arduin.

7 8. De werkpek/dagbestedingsocatie past niet (meer) in het huisvestingspan van Arduin. Arduin kiest er voor de werkzaamheden te verpaatsen. As Arduin ervoor kiest een werkpek (bedrijf) of dagbestedingsocatie te suiten wordt atijd eerst gekeken of de werkzaamheden of activiteiten kunnen worden verpaatst. As dit niet mogeijk is, wordt in overeg bepaad wat een goed aternatief voor de ciënt is. Redenen om de werkzaamheden/activiteiten te verpaatsen zijn: De bouwkundige staat van het bedrijf of dagbesteding. De igging van het bedrijf of dagbesteding. De indeing of de omvang van het bedrijf of dagbesteding. Het bedrijf of dagcentrum suit niet aan bij de ondersteuningsvragen van de ciënten. De financiëe expoitatie van (deen van) het bedrijf of dagcentrum is negatief. Informatiebijeenkomst De bedrijfseider organiseert uiterijk 8 weken voor de verpaatsing van de werkzaamheden of activiteiten een bijeenkomst om de ciënt en zijn famiie in te informeren. Tijdens deze bijeenkomst geeft hij informatie over: De reden om de werkzaamheden te verpaatsen De nieuwe pek waar de werkzaamheden/activiteiten gaan paatsvinden Of de nieuwe pek tijdeijk of permanent is Hoe het vervogtraject er uit ziet De begeeidingscommissie Arduin 2.0 De kachtenprocedure Na de informatiebijeenkomst De persoonijk regisseur brengt samen met de ciënt in kaart wat de wensen zijn en wat de gevogen zijn voor b.v. vervoer. De persoonijk regisseur gebruikt hierbij een checkist om ook ae praktische wijzigingen goed in kaart te kunnen brengen. Binnen 2 weken na de informatiebijeenkomst geeft de persoonijk regisseur de wensen van de ciënt door aan de bedrijfseider. De bedrijfseider /custermanager neemt binnen 4 weken na de informatiebijeenkomst een besuit over de voorgestede verpaatsingen van werkzaamheden. As het nodig is, dan vindt er in de tussentijd nog een persoonijk gesprek met de ciënt en zijn famiie paats. Bijvoorbeed om samen keuzes te maken in wat we en niet mogeijk is. Bij dit gesprek zijn ook de persoonijk regisseur en de bedrijfseider of jobcoach aanwezig. Eén centraa contactpersoon Per bedrijf wordt één persoonijk regisseurs benoemd as contactpersoon. Deze contactpersoon: geeft ae informatie rondom het verpaatsen van de werkzaamheden/ activiteiten (via emai, individuee contact). coördineert ae vragen en antwoorden op de vragen van de ciënten. Concreet pan Zeker 4 weken voor de verpaatsing van de werkzaamheden/activiteiten ontvangt de ciënt een concreet pan. Dit pan bevat in ieder geva: De datum waarop de verandering van de werkpek/dagbesteding paatsvindt. De gevogen voor het vervoer. Na de verpaatsing van de werkzaamheden/activiteiten De ciënt heeft binnen twee weken een gesprek met de persoonijk regisseur over hoe de nieuwe werkpek bevat en wat er eventuee nog moet gebeuren. De ciënt ontvangt een vragenijst over de voorbereiding van de verhuizing en de verhuizing zef.

8 9. Andere dan hiervoor genoemde redenen die ertoe eiden dat Arduin niet anger over een ocatie kan beschikken Er kunnen voor Arduin ook nog andere redenen zijn om een ocatie te suiten. Bijvoorbeed as de huurovereenkomst wordt opgezegd door een woningbouwcoöperatie. Bij suiting van een woning geden de stappen onder punt 7. Kan dit niet, dan wordt aan de ciënt uitgeegd hoe het proces we gebeurt. Bij verpaatsen van werkzaamheden of activiteiten geden de stappen onder punt 8. Kan dit niet, dan wordt aan de ciënt uitgeegd hoe het proces we gebeurt. 10. Begeeidingscommissie Arduin 2.0 Er is een begeeidingscommissie Arduin 2.0 (commissie). Die commissie signaeert of zich knepunten voordoen bij de veranderingen. De commissie adviseert over hoe deze knepunten kunnen worden verhopen. Het regement van deze begeeidingscommissie Arduin 2.0 is bij dit Verhuispan gevoegd.

Een korte kennismaking met t Verlaet

Een korte kennismaking met t Verlaet Een korte kennismaking met t Veraet t Veraet is een woonzorgcentrum in Westdorpe. Het maakt onderdee uit van SOKA, ofwe Stichting Ouderenzorg Kanaazone. t Veraet biedt vee diensten: wooncomfort, zorg,

Nadere informatie

Wat krijgt u in onze pensioenregeling?

Wat krijgt u in onze pensioenregeling? Hoe is uw pensioen gereged? In dit Pensioen 1-2-3 eest u wat u we en niet krijgt in onze pensioenregeing. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonijke informatie over uw pensioen. Die vindt u we op www.mijnpensioenoverzicht.n

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen bijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw auto. Daarom kiest u voor onze Autoverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

Inhoud. voorwoord 3. individuele coaching 4. teamtrainingen 7. workshops / intervisie 8. coachings thema s 9. profiel en persoonlijke kleur 10

Inhoud. voorwoord 3. individuele coaching 4. teamtrainingen 7. workshops / intervisie 8. coachings thema s 9. profiel en persoonlijke kleur 10 voorwoord 3 individuee coaching 4 teamtrainingen 7 workshops / intervisie 8 coachings thema s 9 profie en persoonijke keur 10 partners 11 contact 12 Inhoud 2 Voorwoord Persoonijke groei en effectiviteit

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Bromfietsverzekering van Centraa Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Een goede basis voor uw bromfiets. Daarom kiest u voor onze

Nadere informatie

Als zwanger worden niet vanzelfsprekend is

Als zwanger worden niet vanzelfsprekend is Psychosociae begeeiding bij ongewenste kinderoosheid As zwanger worden niet vanzefsprekend is Stichting Ambuante Fiom Psychosociae begeeiding bij ongewenste kinderoosheid Een zwangerschap is niet vanzefsprekend.

Nadere informatie

Welkom bij RIBW K/AM

Welkom bij RIBW K/AM Wekom bij RIBW K/AM 2 Gezondheid is het vermogen van mensen om zich aan te passen en regie te voeren over hun eigen webevinden, in het icht van de fysieke, emotionee en sociae uitdagingen in hun even.

Nadere informatie

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg euzedossier ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg Op vijf badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer

Nadere informatie

Bekijk onze resultaten van 2017

Bekijk onze resultaten van 2017 Vog ons: in f Nieuwsbrief Trivire 1 augustus 2018 Bekijk onze resutaten van 2017 Onze resutaten van 2017 staan onine! Hier kunt u aes ezen over onze activiteiten, inspanningen en projecten van het afgeopen

Nadere informatie

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen IVERA 2.10: Feioze communicatie tussen centraes en verkeersregeingen IVERA 2.10: feioze functionaiteit Verkeersregeingen en verkeers - centraes die gebruikmaken van het IVERA-protoco kunnen naadoos met

Nadere informatie

Wat krijgt u in onze pensioenregeling?

Wat krijgt u in onze pensioenregeling? Hoe is uw pensioen gereged? In dit Pensioen 1-2-3 eest u wat u we en niet krijgt in onze pensioenregeing. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonijke informatie over uw pensioen. Die vindt u we op www.mijnpensioenoverzicht.n

Nadere informatie

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Sachthuisstraat 39 2033 HC Haarem 145 500,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Sachthuisstraat 39, 2033 HC Haarem

Nadere informatie

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl makeaars Prattenburg 107 2036 SE Haarem 215 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n www.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Prattenburg 107,

Nadere informatie

Previder Cloud Hosting it starts here

Previder Cloud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting Inhoudsopgave 1. Managementsamenvatting... 3 2. Ineiding Coud Hosting... 4 2.1. Typen Couds... 4 2.2. Coudservicemodeen...

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV PETITE 63 Artike nummer: 801206 CE 0051 Maximae votooiing: 2800W - 200 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b. zorgvudig de instaatie

Nadere informatie

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren.

Marketingplan Verkoopleider. BROCHURE Workshop Marketingplan Verkoopleider. Sales Force Consulting. toekomstvisie. analyse factoren. BROCHURE Workshop Marketingpan Verkoopeider toekomstvisie anayse factoren verkoopstrategie marktbewerking organisatieontwikkeing Marketingpan Verkoopeider Saes Force Consuting ineiding Een goed functionerende

Nadere informatie

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent!

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent! feiten & spereges Woningen met het Simmer Kopen abe hebben een agere aankoopprijs. Het voordee kan we opopen tot 25 procent! As koper van een Simmer Kopen woning bent u voor de voe honderd procent eigenaar.

Nadere informatie

Gewoon is soms niet speciaal genoeg. AmbulAnte begeleiding (V)SO de PirAmide

Gewoon is soms niet speciaal genoeg. AmbulAnte begeleiding (V)SO de PirAmide AmbuAnte begeeiding (V)SO de PirAmide Gewoon is soms niet speciaa genoeg deskundige begeeiding en PrAKtiSCHe OnderSteuning VOOr OnderWiJS AAn eeringen met een Angdurige ZieKte OF ichameijke beperking.

Nadere informatie

Gespannen of overspannen? Sterk in ieders belang

Gespannen of overspannen? Sterk in ieders belang Gespannen of overspannen? Sterk in ieders beang Gespannen of overspannen? De boog kan niet atijd gespannen zijn. De kruik gaat net zo ang te water tot hij barst. Deze bekende gezegden geven aan dat er

Nadere informatie

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo Artike nummer: 810007 CE 0051 Maximae votooiing: 4200W - 305 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b.

Nadere informatie

Cursus Bedrijfsplan MKB

Cursus Bedrijfsplan MKB BROCHURE Cursus Bedrijfspan MKB visie anayse strategieën actiepannen Cursus Bedrijfspan MKB Saes Force Consuting ineiding Hoe groot of kein je onderneming ook is, je zut je regematig de vraag moeten steen

Nadere informatie

De griffier gewaardeerd Een klantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadsleden

De griffier gewaardeerd Een klantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadsleden De griffier gewaardeerd 2011 Een kantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadseden Vereniging van Griffiers Apri 2011 Inhoudsopgave Samenvatting... 3 1 Ineiding... 4 1.1 Achtergrond... 4 1.2 Enquête en

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost

Sales Force Boost. een Strategisch Verkoopplan maken. Sales Force Consulting. Sales Force Consulting Brochure Sales Force Boost Saes Force Boost een Strategisch Verkooppan maken Saes Force Consuting ineiding Saes Force Boost Saes Force Boost is een cursus voor commerciëe managers en verkoopeiders. De cursus is beschikbaar in 2

Nadere informatie

Aanvragen zelf beleggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zelf Beleggen (Zakelijk)

Aanvragen zelf beleggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zelf Beleggen (Zakelijk) Aanvragen zef beeggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zef Beeggen (Zakeijk) Aeen voedig ingevude formuieren nemen we in behandeing. I Mijn gegevens A Gegevens bedrijf Rechtsnaam Postcode en vestigingspaats

Nadere informatie

Nieuw Unicum, zorg met toegevoegde waarde. Strategisch meerjaren beleidsplan 2011 2014

Nieuw Unicum, zorg met toegevoegde waarde. Strategisch meerjaren beleidsplan 2011 2014 Nieuw Unicum, zorg met toegevoegde waarde Strategisch meerjaren beeidspan 2011 2014 Introductie Nieuw Unicum is onomkeerbaar veranderd Dit strategisch meerjaren beeidspan 2011 2014 bouwt in ae opzichten

Nadere informatie

evenementenlocatie P2 Euroborg

evenementenlocatie P2 Euroborg evenementenocatie P2 Euroborg Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en eefbare stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. Dit aanbod is zowe binnen, in de vee theaters,

Nadere informatie

Meer gegevens over dit nieuwe initiatief in Tivoli leest u op pagina 3!

Meer gegevens over dit nieuwe initiatief in Tivoli leest u op pagina 3! Het aaneveren van stukken voor het vogende Tivoiaantje, graag vóór 15 mei 2011. Liefst per e-mai: i.tivoi@upcmai.n 2011 nummer 2 Meer gegevens over dit nieuwe initiatief in Tivoi eest u op pagina 3! 1

Nadere informatie

OPQ Manager Plus Rapport

OPQ Manager Plus Rapport OPQ Profie OPQ Manager Pus Rapport Naam Dhr. Sampe Candidate Datum 25 september 2013 www.ceb.sh.com INTRODUCTIE Dit rapport is bestemd voor gebruik door ijnmanagers en HR professionas. Het bevat aerei

Nadere informatie

Sociaal plan bewoners renovatie RCG-Pollart Ingebruikname bouwdeel Pollart

Sociaal plan bewoners renovatie RCG-Pollart Ingebruikname bouwdeel Pollart Sociaal plan bewoners renovatie RCG-Pollart Ingebruikname bouwdeel Pollart Maart 2016 Projectnummer 2014-086 Proteion Thuis locatie RCG Versie 1.0 2 Inhoudsopgave 1 Doelstelling... 4 2 Begripsbepalingen...

Nadere informatie

Partner Network it starts here

Partner Network it starts here Previder Partner Network it starts here Partner Network It starts here IT bevindt zich in een nieuw tijdperk. Steeds meer organisaties houden ae zorgen van IT etterijk buiten de deur, door gebruik te maken

Nadere informatie

Meer woningen voor ouderen Udenhout, 29 juni 2011

Meer woningen voor ouderen Udenhout, 29 juni 2011 Meer woningen voor ouderen Udenhout, 29 juni 2011 Freya Mostert VNG Freija.mostert@vng.n Reinier Haasnoot Aedes r.haasnoot@aedes.n Inhoud presentatie Cijfers en toekomstontwikkeingen u Vergrijzing u Krimp

Nadere informatie

Handreiking. Balans in Beeld. E.J.W. Rot. Jongeren met een licht verstandelijke beperking uitdagen, zonder hen te overvragen of ondervragen

Handreiking. Balans in Beeld. E.J.W. Rot. Jongeren met een licht verstandelijke beperking uitdagen, zonder hen te overvragen of ondervragen Handreiking Baans in Beed Jongeren met een icht verstandeijke beperking uitdagen, zonder hen te overvragen of ondervragen E.J.W. Rot www.kennispeingehandicaptensector.n/baansinbeed www.kennispeingehandicaptensector.n

Nadere informatie

gemeente auditcommissie gemeente Heemskerk 2015 \PS Verordening HEEl`l' SkEl'k januari 2015

gemeente auditcommissie gemeente Heemskerk 2015 \PS Verordening HEEl`l' SkEl'k januari 2015 Regegeving - 30112 Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van gemeente \PS HEE`' SkE'k auditcommissie Verordening gemeente Heemskerk 201 januari 201 mvo/2014/30112 Ii I H Z01C1738EE fëš Regegeving - 30112

Nadere informatie

Aan de slag met (F)ACT voor LVB?!

Aan de slag met (F)ACT voor LVB?! Aan de sag met (F)ACT voor LVB?! 3. De operationee fase Laura Neijmeijer - apri 2014 1 Handreiking voor de impementatie van (F)ACT Coofon Financier Antonia Wihemina Fonds Initiatiefnemers Amarant Groep,

Nadere informatie

Nieuw wetsartikel 151c Gemeentewet: cameratoezicht op openbare plaatsen

Nieuw wetsartikel 151c Gemeentewet: cameratoezicht op openbare plaatsen Onderwerp Nieuw wetsartike 151c Gemeentewet: cameratoezicht op openbare paatsen Portefeuiehouder Mr. A.Ph. Hertog Steier Didier Manjoero Coegevergadering 11 jui 2006 Raadsvergadering 7 september 2006.

Nadere informatie

Armoede bij mensen met beperkingen

Armoede bij mensen met beperkingen Resutaten van onderzoek naar oorzaken, gevogen voor incusie, preventie en benodigde ondersteuning Armoede bij mensen met beperkingen Martin Schuurman, Hans Kröber, Manon Verdonschot Coofon Armoede bij

Nadere informatie

Studiefonds Vanni Sri Lanka

Studiefonds Vanni Sri Lanka Studiefonds Vanni Sri Lanka Kansarme kinderen kunnen verder eren na basisschoo Oorogsweduwen genereren eigen inkomen en toekomst Zonder externe financiering geen kansen Stichting ACNS Projecthup: wie zijn

Nadere informatie

adressen en gebouwen

adressen en gebouwen &cual 1YAsS Herinspectierapportage Wet basisregistraties adressen en gebouwen Deze rapportage vormt de weersag van de in opdracht van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heeren bij hun gemeente

Nadere informatie

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Esschiderstraat 7 2012 BB Haarem 279 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Esschiderstraat 7, 2012 BB Haarem

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Branche- en beangenoranisaties Pyades evert software die werkt! Voor u, uw medewerkers en eden. Pyades dé speciaist voor branche- en beangenorganisaties Ook in uw organisatie

Nadere informatie

esdégé reigersdaal Afspraken over agressie

esdégé reigersdaal Afspraken over agressie esdégé reigersdaa Afspraken over agressie 1 Afspraken over agressie Voorwoord De afgeopen jaren zijn er op het terrein van omgaan met agressie/ongewenst gedrag zowe centraa as okaa binnen de organisatie

Nadere informatie

SAVE THE DATE: 21 MAART 2019

SAVE THE DATE: 21 MAART 2019 Beter Samen februari 2019 nummer 9 infobuetin over stichting resonans, speciaa onderwijs SAVE THE DATE: 21 MAART 2019 resonans viert feest! we zijn gestart met resonans! en dat wien we graag vieren samen

Nadere informatie

l r k bas i s s c h ool

l r k bas i s s c h ool r k bas i s s c h oo SCHOOLGIDS 2015-2019 ALGEMENE GEGEVENS Basisschoo de V Hertstraat 4 5408 XL Voke Teefoon: 0413-335363 E-mai: info@devvoke.n Website: www.devvoke.n Dependance De V Reestraat 47 5408

Nadere informatie

UW PENSIOEN BIJ PENSIOENFONDS PGB

UW PENSIOEN BIJ PENSIOENFONDS PGB 2018 UW PENSIOEN BIJ PENSIOENFONDS PGB Doe de pensioencheck! Pagina 18 Wat u moet weten Wat u zef kunt doen Extra informatie 1 INHOUD Sta even sti bij uw pensioen 3 Wat u moet weten over uw pensioen Pensioen

Nadere informatie

Post intern Algemeen

Post intern Algemeen btjitengem/oor... ttttttt oro,e nt-e---x--. ==' - G e S S e n a H u = u -...-. j t. Raads'nformat-ebr-ef 2009-58 Datum coegever adering : 3 Oktober 2009 Portefeuiehouder : Wethouder ir. J. Freije Behandeend

Nadere informatie

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN RAPPORT KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN Schoo/insteing/vestiging: Montessori Lyceum Herman Jordan Afdeing: vwo Paats: Zeist BRIN-nummer:

Nadere informatie

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Bestevaerstraat 6 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen makeaars Woning Ligging: aan rustige

Nadere informatie

J J. September 2015 I ~I= =1= = 1

J J. September 2015 I ~I= =1= = 1 j September 2015 ~= =1= = 1 ~ ~ " neiding De voetbavereniging Vathermond bestaat nu 85 jaar en is niet aeen een begrip in het dorp Vathermond maar ook in de wijde omgeving. Veen uit het dorp beeven zef

Nadere informatie

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Nagtzaamstraat 68 2032 TH Haarem 224 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Nagtzaamstraat 68, 2032 TH Haarem

Nadere informatie

nieuwsbrief Mantelzorgondersteuning goed geregeld? Activiteiten kalender VRIJDAG 23 OKTOBER VRIJDAG 30 OKTOBER VRIJDAG 13 NOVEMBER

nieuwsbrief Mantelzorgondersteuning goed geregeld? Activiteiten kalender VRIJDAG 23 OKTOBER VRIJDAG 30 OKTOBER VRIJDAG 13 NOVEMBER nieuwsbrief ANBO AFDELING ENSCHEDE OKTOBER 2015 NUMMER 16 Activiteiten kaender VRIJDAG 23 OKTOBER Thema Gezonde voeding Ineiding door diëtiste Proeven van maatijden Apetito Aanmeden bij Harry Oonk zie

Nadere informatie

Werkboek Verantwoordingsplicht Groepsrisico

Werkboek Verantwoordingsplicht Groepsrisico Werkboek Verantwoordingspicht Groepsrisico Voorwoord Externe veiigheid is een onderwerp met vee facetten. Besuiten over de vestiging of uitbreiding van risicobedrijven of het aanwijzen van een route gevaarijke

Nadere informatie

Waddenweg XL Hoofddorp ,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl

Waddenweg XL Hoofddorp ,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl makeaars Waddenweg 227 2134 XL Hoofddorp 162 500,- k.k. nieuwvennep.hiermakeaars.n Hier Makeaars te (0252) 629 600 nieuwvennep@hiermakeaars.n Agemeen makeaars Woning Ligging: in woonwijk, vrij uitzicht

Nadere informatie

euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profielkeuze

euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profielkeuze euzedossier ouderparticipatie keuzedossier havo/vwo profiekeuze Op zes badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer de werkboeken op schoo

Nadere informatie

b i j d e b e o o r d e l i n g va n d e p l a n n e n en p r o g r a m m a s o p f e d e r a a l v l a k Screeningsdocument

b i j d e b e o o r d e l i n g va n d e p l a n n e n en p r o g r a m m a s o p f e d e r a a l v l a k Screeningsdocument Begeeidingsinstrument b i j d e b e o o r d e i n g va n d e miieueffecten va n b e p a a d e p a n n e n en p r o g r a m m a s o p f e d e r a a v a k Screeningsdocument Inhoud 1. Ineiding...3 2. Informatief

Nadere informatie

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Semarangstraat 13 2022 RV Haarem 249 500,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Semarangstraat 13, 2022 RV Haarem

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... (Zakeijke) Dienstverening Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor (zakeijke) dienstvereners In de (zakeijke) dienstverening

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zef kussen in uw huurwoning U wit iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer of misschien we een dakkape. Wij geven u graag de geegenheid om zef

Nadere informatie

DE PASSER. Vier je successen. Een zonnig dankjewel! RESPONZ Passend antwoord op speciaal onderwijsvragen. Uit de school geklapt

DE PASSER. Vier je successen. Een zonnig dankjewel! RESPONZ Passend antwoord op speciaal onderwijsvragen. Uit de school geklapt JULI 2018, NUMMER 17 DE PASSER RESPONZ Passend antwoord op speciaa onderwijsvragen Infobuetin over reevante ontwikkeingen voor het personee Een zonnig dankjewe! De passie van de medewerkers en het werk

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint!

Ontdek de voordelen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint! Ontdek de voordeen van integratie tussen Dynamics AX, Dynamics CRM en SharePoint! Pyades gaat verder waar de standaard van Microsoft stopt. Pyades evert opossingen die werken! Voor toekomstige en bestaande

Nadere informatie

Leernetwerk Ontwikkelingsgericht ondersteunen. Gebundelde resultaten Leernetwerk.

Leernetwerk Ontwikkelingsgericht ondersteunen. Gebundelde resultaten Leernetwerk. Leernetwerk Ontwikkeingsgericht ondersteunen Gebundede resutaten Leernetwerk www.kennispeingehandicaptensector.n Ineiding Aaneiding Ook mensen met een beperking wien een werkpek die recht doet aan hun

Nadere informatie

- Vaststelling van de notitie bij Raadsbesluit van 15 mei 2013 (raadsvoorstel nummer 61/2013).

- Vaststelling van de notitie bij Raadsbesluit van 15 mei 2013 (raadsvoorstel nummer 61/2013). Gemeentebad Nijmegen Jaart / nummer 2013 / 083 Naam Notitie Versoepeing Westandstoezicht Nijmegen (2013). Pubicatiedatum 13 juni 2013 Opmerkingen - Vtsteing van de notitie bij Raadsbesuit van 15 mei 2013

Nadere informatie

Gemeentelijk Rioleringsplan Amsterdam R P A 2016-2021

Gemeentelijk Rioleringsplan Amsterdam R P A 2016-2021 Gemeenteijk Rioeringspan Amsterdam 6 6 G 6 R P A 2016-2021 1 2 GEMEENTELIJK RIOLERINGSPLAN AMSTERDAM 2016-2021 STEDELIJK AFVALWATER, AFVLOEIEND HEMELWATER EN GRONDWATER IN AMSTERDAM Waternet is de gemeenschappeijke

Nadere informatie

Ouder wordende cliënt. Projectresultaten en inspiratie. www.kennispleingehandicaptensector.nl

Ouder wordende cliënt. Projectresultaten en inspiratie. www.kennispleingehandicaptensector.nl Ouder wordende ciënt Projectresutaten en inspiratie www.kennispeingehandicaptensector.n 2 Project Ouder wordende ciënt Inhoudsopgave Ineiding 2... Verhaen van ciënten 3... Jos Anna Heeen en Ad Vera Interviews

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Contractors & Engineering Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor de Contractors & Engineering sector Het voeren van

Nadere informatie

De praktijk: het project dorp op school HOOFDSTUK

De praktijk: het project dorp op school HOOFDSTUK De praktijk: het project dorp op schoo HOOFDSTUK 3 Dorp Op Schoo 1 is een project waarin kinderen uitgedaagd worden om een dorp of een site in miniatuur te bouwen. In de maquette moeten zo vee mogeijk

Nadere informatie

Een evenementenvergunning

Een evenementenvergunning Een evenementenvergunning aanvragen 2 Een evenementenvergunning aanvragen In onze gemeente worden jaarijks vee activiteiten georganiseerd. Dat is euk. Maar soms kan een evenement ook voor irritatie en

Nadere informatie

Engelandlaan 580. 2034 HA Haarlem 139 750,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.

Engelandlaan 580. 2034 HA Haarlem 139 750,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars. makeaars Engeandaan 580 2034 HA Haarem 139 750,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Engeandaan 580, 2034 HA Haarem makeaars

Nadere informatie

Betreft: Monitoring van kansengroepen in het personeelsbestand via vrijwillige registratie

Betreft: Monitoring van kansengroepen in het personeelsbestand via vrijwillige registratie Rondzendbrief Rondzendbrief Monitoring Aan ae entiteiten en personeeseden van de Vaamse overheid die gebruikmaken van een systeem van vrijwiige registratie van afkomst en arbeidshandicap in het kader van

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Het onderhoud aan uw woning. Onderhouds-ABC

Huurdersinformatie. Het onderhoud aan uw woning. Onderhouds-ABC 1 Huurdersinformatie Het onderhoud aan uw woning Onderhouds-ABC Onderhoud In deze brochure eest u over het onderhoud van uw woning. U vindt er een uitgebreid overzicht van wie verantwoordeijk is voor weke

Nadere informatie

Uw kenmerk In uw antwoord graag datum en kenmerk vermelden. Stichting Eilandraad Marken D e Pieterlanden D N M A R K E N

Uw kenmerk In uw antwoord graag datum en kenmerk vermelden. Stichting Eilandraad Marken D e Pieterlanden D N M A R K E N VERZONDEN 2 6 NOV Datum Ge m een tewat E R L AN D Kenmerk Bebanäeid door Doorkiesnummer Bijagen Uw brief van 2014 26 november 2014 U14.05584 Rinie King (0299) 658 575 1 19 oktober 2014 Uw kenmerk In uw

Nadere informatie

FUSIEOVEREENKOMST GOEREE-OVERFLAKKEE

FUSIEOVEREENKOMST GOEREE-OVERFLAKKEE FUSIEOVEREENKOMST GOEREE-OVERFLAKKEE De vïer corporaties op Goeree-Overfakkee hebben het voornemen om met ekaar te fuseren. Dit voornemen is het resutaat van toenemende mate van samenwerking de afgeopen

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Importeurs & distributeurs van materiee en voertuigen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor importeurs & distributeurs

Nadere informatie

Pedagogisch Beleid. Stichting BSO Popeye

Pedagogisch Beleid. Stichting BSO Popeye Pedagogisch Beeid Stichting BSO Popeye 24 apri 2019 Inhoudsopgave Voorwoord...4 1 Doesteing...6 2 Beeidskeuzes...6 2.1. Een stukje geschiedenis...6 2.2. Vrije tijd...6 2.3 Wijkgebonden opvang...7 2.4 Horizontae

Nadere informatie

file:///c:/users/hmolenaar/documents/los%20picos/webshop/thuiswinkel%20waarbor...

file:///c:/users/hmolenaar/documents/los%20picos/webshop/thuiswinkel%20waarbor... pagina 1 van 11 Agemene Voorwaarden Thuiswinke Deze Agemene Voorwaarden van de Nederandse Thuiswinke Organisatie (hierna: Thuiswinke.org) zijn tot stand gekomen in overeg met de Consumentenbond in het

Nadere informatie

Graan voor Visch 16211

Graan voor Visch 16211 makeaars Graan voor Visch 16211 2132 XK Hoofddorp 179 500,- k.k. nieuwvennep.hiermakeaars.n Hier Makeaars te (0252) 629 600 nieuwvennep@hiermakeaars.n Agemeen makeaars nieuwvennep.hiermakeaars.n Hier Makeaars

Nadere informatie

ICT overleg stadsdelen. 1 Inleiding

ICT overleg stadsdelen. 1 Inleiding ICT overeg stadsdeen 1 Ineiding Dit document dient as eidraad voor systeembeheer bij het uitvoeren van verschiende handeingen die dienen te worden verricht gedurende het verkiezingsproces bij gebruik van

Nadere informatie

ASBESTFEIT. In elk gebouw, huis of stal, daterend van vóór 1994, kan asbest zitten. Nederland ziet zich gesteld voor de uitdaging

ASBESTFEIT. In elk gebouw, huis of stal, daterend van vóór 1994, kan asbest zitten. Nederland ziet zich gesteld voor de uitdaging INLEIDING PERSPECTIEF OP DE ONTWIKKELINGEN IN DE ASBESTMARKT De asbestmarkt is nog steeds voop in beweging sinds in september 2009 de eerste druk van Asbestfeiten; peidooi voor een hernieuwde samenwerking

Nadere informatie

Evenementenlocatie P2 Euroborg

Evenementenlocatie P2 Euroborg Evenementenocatie P2 Euroborg Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en evendige stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. In 201 is dit bevestigd met een mooie tite

Nadere informatie

BROCHURE Training Klantgericht Verkopen. Klantgerichte Verkooptraining. Sales Force Consulting

BROCHURE Training Klantgericht Verkopen. Klantgerichte Verkooptraining. Sales Force Consulting BROCHURE Training Kantgericht Verkopen Kantgerichte Verkooptraining Saes Force Consuting ineiding Kanten vormen de beangrijkste inkomstenbron van je onderneming. Je wit dan ook optimaa rekening houden

Nadere informatie

Aan de slag met (F)ACT voor LVB?!

Aan de slag met (F)ACT voor LVB?! Aan de sag met (F)ACT voor LVB?! 2. De voorbereiding Laura Neijmeijer - apri 2014 1 Handreiking voor de impementatie van (F)ACT Coofon Financier Antonia Wihemina Fonds Initiatiefnemers Amarant Groep, Ivo

Nadere informatie

BESLUIT. Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet.

BESLUIT. Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet. BESLUIT Besuit van de directeur-generaa van de Nederandse mededingingsautoriteit as bedoed in artike 37, eerste id, van de Mededingingswet. Zaaknummer 1423/Arbo Groep Gak - Arbo Management Groep I. MELDING

Nadere informatie

NAS-I-ERDAA4. 0Nfi**i?AN@E.ii. 7 JULznis. / ArenA. Geacht Bestuur,

NAS-I-ERDAA4. 0Nfi**i?AN@E.ii. 7 JULznis. / ArenA. Geacht Bestuur, NASIERDAA4 / ArenA 0Nfi**i?AN@E.ii i 7 JULznis Stadsregio Amsterdam s'radion AMSTERDAM c.v. Dageijks Bestuur Stadsregio Amstersdam i>.o. Box 2298 Postbus 626 00 DL AMSTERDAM 000 AP AMSTERDAM THE NETHERLANDS

Nadere informatie

verzekerd ondernemen in het buitengebied

verzekerd ondernemen in het buitengebied verzekerd ondernemen in het buitengebied FINBULLETIN We een goede autoverzekering maar hoe zit het met de inzittenden? uitgave: november 2011 Het kan een ieder overkomen. U rijdt in uw auto en net in een

Nadere informatie

Praktische gids. voor spoedgevallendiensten bij het herkennen, opvangen en begeleiden van suïcidale patiënten

Praktische gids. voor spoedgevallendiensten bij het herkennen, opvangen en begeleiden van suïcidale patiënten Praktische gids voor spoedgevaendiensten bij het herkennen, opvangen en begeeiden van suïcidae patiënten Coofon Redactie: AZ Sint-Lucas & Vokskiniek, CHU Brugmann, CHR La Citadee, Kabinet van de Federaa

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Lbr Op woensdag 8 juni 2011 vindt in Ulft de algemene ledenvergadering van de VNG plaats.

Algemene ledenvergadering. Lbr Op woensdag 8 juni 2011 vindt in Ulft de algemene ledenvergadering van de VNG plaats. Vareniging van Nederandre Gemeenten Brief aan de eden T.a.v. het coege en de raad uw kenmerk Agemene edenvergadering ons kenmerk BBU20. 1100841 Lbr. 111029 datum 11 mei 201 1 Op woensdag 8 juni 2011 vindt

Nadere informatie

/m;. n;;ïum - 9 ju);! ydo. Provinciale Staten van Zeeland Postbus 165. Onderwerp: alternatief advies voor bef beheer van ganzen

/m;. n;;ïum - 9 ju);! ydo. Provinciale Staten van Zeeland Postbus 165. Onderwerp: alternatief advies voor bef beheer van ganzen Provinciae Staten van Zeeand Postbus 165 AFD. SG AMT. 4330 AD Middeburg AFD. 'I'ERMIJN f i n;;ïum - 9 ju);! 2011 -ydo J S e Onderwerp: aternatief advies voor bef beheer van ganzen Amsteveen, 7 juni 201

Nadere informatie

DE PASSER. Een fijne zomer na een bijzonder jaar! RESPONZ Passend antwoord op speciaal onderwijsvragen. Uit de school geklapt

DE PASSER. Een fijne zomer na een bijzonder jaar! RESPONZ Passend antwoord op speciaal onderwijsvragen. Uit de school geklapt JULI 2017, NUMMER 14 DE PASSER RESPONZ Passend antwoord op speciaa onderwijsvragen Infobuetin over reevante ontwikkeingen voor het personee Een fijne zomer na een bijzonder jaar! Wat een bijzonder schoojaar

Nadere informatie

Bunnigfê7 Partners accountants + adviscun

Bunnigfê7 Partners accountants + adviscun CHECKLIST IB 2014 Bunnigfê7 Partners accountants + adviscun Om u in staat te steen deze gegevens overzichteijk en voedig aan te everen, hebben wij onderstaande vragenijst opgested. Wij verzoeken u de vragen/

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2018

CZ Zorgverzekeringen 2018 CZ Zorgverzekeringen 2018 Coectief De coectieve zorgverzekering via uw werkgever U wit graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansuit bij uw wensen

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2018

CZ Zorgverzekeringen 2018 CZ Zorgverzekeringen 2018 Comfort De coectieve zorgverzekering via uw werkgever U wit graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansuit bij uw wensen

Nadere informatie

Pedagogisch beleidsplan 2017

Pedagogisch beleidsplan 2017 Pedagogisch beeidspan 2017. Een tweede thuis buiten huis. Inhoudsopgave 1. Ineiding 4 2. Doesteingen 4 2.1 Agemeen organisatorische doesteing 2.2 Agemene doesteing gericht op ouder(s)/verzorger(s) 2.3

Nadere informatie

Boze burgers en ambtelijke routines aan de Durgerdammerdijk

Boze burgers en ambtelijke routines aan de Durgerdammerdijk Hoe een hernieuwd participatieproces een best practice werd voor de Omgevingswet Boze burgers en ambteijke routines aan de Durgerdammerdijk Toen in 2017 werd besoten om een jaar extra de tijd te nemen

Nadere informatie

Handreiking. Ondersteuningsplannen

Handreiking. Ondersteuningsplannen Handreiking Ondersteuningspannen 2013 www.kennispeingehandicaptensector.n Kennispein Gehandicaptensector, VGN Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvudigd en/of openbaar gemaakt worden door midde van

Nadere informatie

2016 Versie 1.1. Sociaal plan/ verhuisplan bewoners Locatie Spiker

2016 Versie 1.1. Sociaal plan/ verhuisplan bewoners Locatie Spiker 2016 Versie 1.1 Sociaal plan/ verhuisplan bewoners Locatie Spiker 1. Doelstelling Het verhuisplan regelt de rechten en plichten van de zorginstelling en de bewoners bij de sluiting van de eerste etage

Nadere informatie

Brouwersdam 2 - a WZ Hoofddorp ,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl

Brouwersdam 2 - a WZ Hoofddorp ,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl makeaars Brouwersdam 2 - a 2134 WZ Hoofddorp 219 500,- k.k. nieuwvennep.hiermakeaars.n Hier Makeaars te (0252) 629 600 nieuwvennep@hiermakeaars.n Agemeen makeaars Woning Ligging: aan water, in woonwijk,

Nadere informatie

Seksualiteit en Preventie Seksueel Misbruik. Gebundelde resultaten Leernetwerk. www.kennispleingehandicaptensector.nl. Programma Kennismarkt 2012 1

Seksualiteit en Preventie Seksueel Misbruik. Gebundelde resultaten Leernetwerk. www.kennispleingehandicaptensector.nl. Programma Kennismarkt 2012 1 Seksuaiteit en Preventie Seksuee Misbruik Gebundede resutaten Leernetwerk www.kennispeingehandicaptensector.n Programma Kennismarkt 2012 1 Inhoudsopgave Ineiding 3 Taant / De Swaai 4 Stichting Zuidwester

Nadere informatie