School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam. Oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam. Oktober 2015"

Transcriptie

1 School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam Oktober 2015

2 1. Informatie over de GSR Algemene informatie De Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam en Rijswijk. De GSR is een gereformeerde school voor betrokkenen christenen in Rotterdam en Rijswijk met totaal 1237 leerlingen. Op de vestiging Rotterdam zijn 1072 leerlingen ingeschreven, waarvan 825 voor HAVO, Atheneum en Gymnasium. Organisatie De GSR heeft vestigingen in Rotterdam en Rijswijk. In Rotterdam heeft de GSR de volgende opleidingen: Basis- en Kaderberoepsgerichte Leerweg (sector economie), Theoretische Leerweg, HAVO, Atheneum en Gymnasium. Rijswijk is een nevenvestiging met de opleiding Theoretische Leerweg en biedt alle opleidingen in de onderbouw aan. De GSR kent vier onderwijskundige teams: Rijswijk en in Rotterdam VMBO, HAVO/VWO onderbouw en Tweede Fase. Deze onderwijskundige teams worden aangestuurd door twee conrectoren: een conrector voor VMBO & vestiging Rijswijk en een conrector voor HAVO, Atheneum en Gymnasium. Ambitie: inspireren tot leren De GSR is een school voor voortgezet onderwijs voor betrokken christenen, die voor hun kinderen Bijbelgetrouw onderwijs zoeken dat aansluit bij hun opvoeding. Ouders verwachten van de school naast het invullen van de identiteit vooral kwalitatief goed onderwijs. Dat sluit aan bij onze ambitie om een van de beste scholen in de regio te zijn. De GSR biedt onderwijs en vorming om jongeren voor te bereiden op hun plaats als christen in de samenleving. De onderwijsconcepten van de GSR zijn er op gericht om leerlingen hun door God gegeven gaven en talenten te laten ontwikkelen. Kwaliteitsverbetering dient hierin een continu proces te zijn. Missie Deze (visueel voorgestelde) missie wil vooral duidelijk maken dat de GSR een school wil zijn, die in verbinding staat met de samenleving. De GSR biedt brede vorming voor leerlingen, die daarmee voorbereid worden op hun taak in Gods wereld.

3 vanuit Bijbels perspectief onderwijzen en vormen van leerlingen het realiseren van onderwijsleersituaties waarbij de leerling uitgenodigd wordt om zijn/haar mogelijkheden optimaal te ontwikkelen het bieden van een veilige oefenplaats leerlingen kijken naar de wereld waarin ze leven, beschrijven wat ze zien en leren de betekenis ervan te begrijpen vanuit een Bijbels wereldbeeld leerlingen verkrijgen kennis en vaardigheden leerlingen ontplooien hun gaven en talenten de leerling is onder de indruk van de schepping en zijn Schepper het diploma staat voor kennis en vaardigheden op het niveau zoals beschreven staat in wet- en regelgeving de leerling is in staat om die verantwoordelijkheid te nemen en te dragen die past bij zijn leeftijd Motto inspireren tot leren Met het motto inspireren tot leren maakt de GSR duidelijk dat de gereformeerde identiteit en goed kwalitatief onderwijs twee belangrijke pijlers zijn. Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling als identiteitsdrager op de school. De GSR is een onderwijsinstelling en medewerkers van de GSR inspireren leerlingen tot leren. GOAL: de leerling centraal We kijken op twee manieren naar de school: als leergemeenschap én als persoonlijke leerplaats. De GSR is daarmee een leergemeenschap waarin de leerling centraal staat. Dat betekent dat alle processen in de school gericht zijn op het ene doel: Goed Onderwijs voor Alle Leerlingen (GOAL). De medewerkers van de GSR zijn van cruciaal belang in deze processen. Een veel gehoorde uitspraak is: onderwijs staat of valt met de persoon voor de klas. Wij onderschrijven dat. Docenten zijn van grote betekenis in het contact met de leerlingen, daarom noemen we dit het eerste (primaire, dus belangrijkste) interactieniveau. Vanuit een professionele houding geeft een docent hier vorm aan.

4 Schoolontwikkeling Het onderwijs kent een enorme dynamiek. Op de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad willen wij kinderen goed onderwijs geven. Dat kan alleen als we als we ons focussen op de dingen die ertoe doen. Deze hebben we vastgelegd in onze gemeenschappelijke doelstellingen. In de achterliggende tijd hebben we de cultuur en de structuur van de organisatie onder het vergrootglas gelegd. We hebben gekeken naar de zaken die goed gaan en de dingen die doorontwikkeling vragen. Er is de afgelopen jaren geïnvesteerd in de drie R s: rust, reinheid en regelmaat. Deze vormen de basis voor het onderwijs wat we nu geven. De school zal zich nu verder ontwikkelen aan de hand van drie nieuwe R s: richting, ruimte, resultaat. Er wordt nadruk gelegd op de professionele cultuur, waarin docenten ruimte krijgen en resultaatverantwoordelijk zijn. Om deze ontwikkeling te stimuleren is ook de structuur van de schoolleiding aangepast. Twee conrectoren zijn verantwoordelijk voor de resultaten van het onderwijs. Er is gekozen voor een sterke ondersteuning van de onderwijskundige processen op de GSR. Drie managementteamleden zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, organisatie, public value en de GSR-academie. De rector/bestuurder is eindverantwoordelijk. Wij geloven in de professionaliteit van onze docenten. Zij zijn de professionals; samen staan zij voor doeltreffend onderwijs. Ze doen de dingen niet omdat dit nu eenmaal zo hoort of omdat het door iemand op een lijstje is gezet. Keuzes worden gemaakt vanuit de overtuiging dat juist op díe manier het beoogde doel bereikt wordt. Een professional voelt zich ook verantwoordelijk voor zijn/haar werk en wil hier graag verantwoording over afleggen. We gaan daarom werken met resultaatkringen, waarin docenten met elkaar zijn verbonden vanuit een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Afdeling HAVO/VWO Binnen de afdeling HAVO/VWO zijn twee teams: het onderbouwteam en het Tweede Fase-team. Er zijn afdelingscoördinatoren, die lopende leerlingzaken afhandelen. Zij worden ondersteund door mentorenteams. Deze teams bestaan gezamenlijk uit ongeveer 65 docenten en onderwijsondersteunende medewerkers. 2. Informatie over de functie Ontstaan van de vacature Na een intensief traject over de gewenste cultuur en structuur van de school is voor de zomervakantie 2015 besloten om de managementstructuur aan te passen. In de maand september zijn besluiten genomen over de herplaatsing van de huidige schoolleiders. Met ingang van 5 oktober 2015 is de nieuwe managementstructuur ingegaan. Er is een vacature voor een van de functies binnen het managementteam, namelijk die van conrector man/vrouw voor de afdeling havo/vwo. Arbeidsvoorwaarden Functie: Locatie: Ingangsdatum: Dienstverband: Salaris: Conrector HAVO/VWO m/v GSR, Rotterdam z.s.m. 1.0 FTE Schaal 13 CAO VO

5 Verantwoordelijkheid conrector havo/vwo De conrector havo/vwo is integraal verantwoordelijk voor het onderwijs en de resultaten hiervan in de teams. De hoofdtaak van de conrector is het leidinggeven aan de docenten (en andere medewerkers) en teams binnen de afdeling. De conrector is verantwoordelijk voor de resultaten van het onderwijs binnen de afdeling (integrale verantwoordelijkheid), de dagelijkse leiding van het primaire proces, het stimuleren van een professionele cultuur, uitvoering van de gesprekscyclus (eindverantwoordelijk), leerlingzaken (eindverantwoordelijk). Van de schoolleider wordt binnen de GSR verwacht dat hij/zij vanuit de beschreven verantwoordelijkheid een bijdrage levert aan de schoolontwikkeling door samen met het team een collectieve ambitie te ontwikkelen, medewerkers te inspireren en te betrekken bij de strategie, tijdig en eerlijk te communiceren en aanspreekbaar te zijn, duidelijk te zijn over het resultaat en feedback te geven, assertief op te treden naar mensen die niet goed (meer) zijn in hun werk, een gezaghebbende, maar dienende en bescheiden attitude te hebben, op flow te sturen: op vakdeskundigheid en plezier in het werk. Profiel conrector De functie vraagt een aantal op dit niveau nagenoeg vanzelfsprekende competenties. Daarbij valt te denken aan: -groepsgericht leiderschap (communicatieve en sociale vaardigheden; omgevingssensitiviteit en empathie; In dialoog met docenten weet u strategische en tactische doelen te vertalen naar gezamenlijke ambities voor een lespraktijk waarin leerlingen optimaal aan leren toekomen) -individueel gericht leiderschap (U weet medewerkers te boeien en te binden door hen te inspireren en te coachen; U bent toegankelijk, aanspreekbaar op uw gedrag, staat open voor feedback en weet feedback constructief in te zetten) -plannen en organiseren (U kunt uw werk goed organiseren, waarbij u zich niet verliest in details en u de helicopterview behoudt) -humor (u kunt relativeren) Functie-eisen U hebt ervaring in een leidinggevende functie (bij voorkeur) in het onderwijs. U hebt een academisch werk- en denkniveau. Medewerkers van de GSR laten zich inspireren door Gods Woord en geven zo invulling aan hun rol als identiteitsdragers op school. Sollicitanten dienen belijdend en meelevend lid te zijn van een kerk die staat in de gereformeerde traditie. Wij verwachten van hen dat zij ons identiteitsdocument onderschrijven.

6 3. Informatie over de sollicitatieprocedure Begeleiding De benoemingsadviescommissie en de rector/bestuurder worden geadviseerd door Willem Poppe. Informatie Voor belangstellenden is er een informatiepakket beschikbaar. In dit pakket zijn relevante (beleids)documenten opgenomen: Schoolplan Beleidsplan identiteit Groeinotitie Inspireren tot leren Uitwerkdocument Aan de slag Schoolgids 2015 Jaarverslag 2014 U kunt dit informatiepakket opvragen bij Margriet de Ruiter, directiesecretaresse (rtm@gsr.nl) Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Kees Klapwijk (rector/bestuurder): Telefonisch: klapwijk@gsr.nl (school) (mobiel) Solliciteren? Bent u de conrector man/vrouw die wij zoeken? Stuur dan uw sollicitatiebrief, gericht aan Kees Klapwijk, rector/bestuurder GSR, én uw CV voor of uiterlijk 14 november a.s. naar klapwijk@gsr.nl. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Belangrijke data voor de sollicitant Voor de sollicitatieprocedure hebben we de volgende data in de planning opgenomen: Preselectiegesprekken: 1e ronde gesprekken: Assessment: 2e ronde gesprekken: maandag 16 november Rotterdam zaterdag 21 november Rotterdam nader te bepalen vrijdag 27 november Rotterdam

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging Functieprofiel Informatie over de functie De opdracht Verantwoordelijkheden Competenties Profiel Procedure

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede School- en functieprofiel Bonhoeffer College Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO Bruggertstraat Enschede Enschede, Februari 2015 Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat Organisatie Het Bonhoeffer College

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul Organisatie en functieprofiel Bestuurder/rector De Breul April, 2014 1. INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE De Breul is een katholieke scholengemeenschap voor VMBO-tl, HAVO, Atheneum en Gymnasium in Zeist.

Nadere informatie

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum Functieprofiel St. Nicolaaslyceum Inhoudsopgave 1. De Stichting VO Amsterdam-Zuid 2. Het St. Nicolaaslyceum De organisatie De missie De schoolleiding en het managementteam 3. De functie Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

School- en functieprofiel Afdelingsleider GSR

School- en functieprofiel Afdelingsleider GSR School- en functieprofiel Afdelingsleider GSR mei 2019 1 Vooraf Als gevolg van een wijziging van de structuur van de schoolleiding is er met ingang van het schooljaar 2019-2020 op de GSR een vacature voor

Nadere informatie

Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis)

Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis) De Centrale Directie van Winkler Prins, openbare school voor voortgezet onderwijs in Veendam, zoekt een Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis) Arbeidsvoorwaarden Functie: Directeur deelschool Bevoegd

Nadere informatie

Identiteitsdocument UITGANGSPUNTEN/PREAMBULE

Identiteitsdocument UITGANGSPUNTEN/PREAMBULE Identiteitsdocument Versie 7 juni 2018 Op 31 januari 2018 en 6 juni 2018 zijn brede, gezamenlijke bijeenkomsten gehouden van het College van Bestuur (CvB), de schoolleiding, de Medezeggenschapsraad (MR)

Nadere informatie

Profielschets. Afdelingsleider

Profielschets. Afdelingsleider Profielschets Afdelingsleider Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel, 2016 Profielschets Afdelingsleider (LD) Krimpenerwaard College Afdelingsleider mavo en afdelingsleider havo. Per vacante

Nadere informatie

School en functieprofiel. Vestigingsdirecteur. CSG Augustinus

School en functieprofiel. Vestigingsdirecteur. CSG Augustinus School en functieprofiel Vestigingsdirecteur CSG Augustinus Hengelo (o), Mei 2014 1 Inhoudsopgave 1. Over CSG Augustinus 1.1. Algemene informatie 3 1.2. Organisatiestructuur 4 1.3. Identiteit 4 1.4. Missie

Nadere informatie

Wij zijn met ingang van het schooljaar op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald opengesteld.

Wij zijn met ingang van het schooljaar op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald opengesteld. PROFIELSCHETS AFDELINGSLEIDERS CSW BIJ DE VACATURES: AFDELINGSLEIDER BOVENBOUW HAVO Wij zijn met ingang van het schooljaar 2017-2018 op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald

Nadere informatie

School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs

School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs Vooraf (1) Het school- en functieprofiel is opgesteld om een kandidaat/geïnteresseerde te informeren over de schoolorganisatie, de functie die vacant

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur BC Broekhin Swalmen/Reuver

School- en functieprofiel Locatiedirecteur BC Broekhin Swalmen/Reuver School- en functieprofiel Locatiedirecteur BC Broekhin Swalmen/Reuver (S14 CAO-VO) Versie 19 juli 2017 Sollicitatieprocedure In verband met het vertrek van de huidige locatiedirecteur is SOML op zoek naar

Nadere informatie

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg School- en functieprofiel Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg cao-vo schaal 13 Versie 25 oktober 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Miriam Valk-Koenders,

Nadere informatie

Rotterdam, januari Profielschets Locatiedirecteur

Rotterdam, januari Profielschets Locatiedirecteur Rotterdam, januari 2018 Profielschets Locatiedirecteur Profielschets Locatiedirecteur Nieuwerkerk aan den IJssel Thorbecke Voortgezet Onderwijs Rotterdam Op het Thorbecke VO investeer je in jezelf én in

Nadere informatie

School- en functieprofiel Stedelijk Gymnasium Arnhem conrector

School- en functieprofiel Stedelijk Gymnasium Arnhem conrector School- en functieprofiel Stedelijk Gymnasium Arnhem conrector Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met M.J. Stuiver-Zaal, tel. 06-83223728; m.stuiver@gymnasiumarnhem.nl. Sollicitatie: We

Nadere informatie

Meer over de GSR. ALgemene informatie - 2014 2015. Informatiebrochure 2014-2015 1

Meer over de GSR. ALgemene informatie - 2014 2015. Informatiebrochure 2014-2015 1 Meer over de GSR ALgemene informatie - 2014 2015 Informatiebrochure 2014-2015 1 De GSR, de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad, is een middelbare school voor betrokken christenen in de regio met

Nadere informatie

Profielschets Onderwijsdirecteur. Roelof van Echten College. Hoogeveen

Profielschets Onderwijsdirecteur. Roelof van Echten College. Hoogeveen Profielschets Onderwijsdirecteur Roelof van Echten College Hoogeveen Hengelo (O), 7 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets 3 2. Informatie over het Roelof van Echten College 4 3. Informatie over de procedure

Nadere informatie

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT PROFIELSCHETS TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ORGANISATIEONTWIKKELING EN HRM SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ONDERNEMERSCHAP (BEDRIJFSLEVEN) OPENBARE SCHOLENGROEP VLAARDINGEN

Nadere informatie

Directeur Markland College Zevenbergen

Directeur Markland College Zevenbergen School- en functieprofiel Directeur Markland College Zevenbergen (S14 CAO-VO) Versie 31/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Het Baarnsch Lyceum zoekt een

Het Baarnsch Lyceum zoekt een 'Het Baarnsch Lyceum, een school voor havo, atheneum en gymnasium met ongeveer 1000 leerlingen, is sinds 1919 een begrip in de regio Baarn/Soest. Ouders, leerlingen en medewerkers zijn verknocht aan de

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken S14 CAO-VO Versie 19/09/16 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11006553;

Nadere informatie

Profielschets. Teamleider vwo bovenbouw

Profielschets. Teamleider vwo bovenbouw Profielschets Teamleider vwo bovenbouw Rotterdam, 2016 Profielschets Teamleider vwo bovenbouw (LD) Libanon Lyceum Omvang: 1,0 fte met een beperkte lesgevende taak. Vooraf Het Libanon Lyceum in Rotterdam

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Achterhoek VO. Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15

School- en functieprofiel. Achterhoek VO. Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15 School- en functieprofiel Achterhoek VO Rector Ludger College Doetinchem CAO-VO S15 Versie 03/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl.

Nadere informatie

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep School- en functieprofiel Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep versie 7 april 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn. Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor

Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn. Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor PROFIEL Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor het Groene Hart Lyceum. Functie: Directeur

Nadere informatie

SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard

SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard School- en functieprofiel SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard (S13 CAO-VO, uitloop naar S14 CAO-VO mogelijk) Versie 10/7/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap

Nadere informatie

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College Profiel & Selectieprocedure Directeur-bestuurder Stellingwerf College juni 2016 Onze school Het Stellingwerf College, een openbare school voor vmbo, mavo, havo, vwo en verrijkt en versneld vwo in Oosterwolde

Nadere informatie

DIRECTEUR SCHOLENGROEP ZUIDERPARK COLLEGE

DIRECTEUR SCHOLENGROEP ZUIDERPARK COLLEGE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR SCHOLENGROEP ZUIDERPARK COLLEGE EN MONTFORT COLLEGE STICHTING LMC VOORTGEZET ONDERWIJS Inhoudsopgave 1 Scholengroep Zuiderpark College en Montfort College 3 De schoolleiding 3

Nadere informatie

Functieprofiel rector-bestuurder St. Ignatiusgymnasium

Functieprofiel rector-bestuurder St. Ignatiusgymnasium Functieprofiel rector-bestuurder St. Ignatiusgymnasium Stichting V.O. Amsterdam-Zuid April 2019 Stichting V.O. Amsterdam-Zuid Jan van Eijckstraat 47 1077 LH AMSTERDAM www.svoaz.nl info@svoaz.nl 020 676

Nadere informatie

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca.

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca. Onze nieuwe directeur... verbindt de reformatorische identiteit met de visie op onderwijs, het pedagogisch klimaat en de cultuur; weet vanuit visie en met overtuiging gezicht te geven aan de school; geeft

Nadere informatie

School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo. Comenius College Hilversum

School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo. Comenius College Hilversum School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo Comenius College Hilversum Versie 5 maart 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse

Nadere informatie

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Het dr. Aletta Jabobs College is zo spoedig mogelijk en bij voorkeur met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een inspirerende en energieke teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Over de

Nadere informatie

PROFIEL Vacature: Directeur Buitenpost Over het Lauwers College

PROFIEL Vacature: Directeur Buitenpost Over het Lauwers College PROFIEL Vacature: Directeur Buitenpost De directeur/bestuurder van het Lauwers College met vestigingen in Buitenpost, Grijpskerk en Kollum, is op zoek naar een directeur mavo/havo/vwo voor de locatie Buitenpost.

Nadere informatie

Functieprofiel directeur de Rijzert

Functieprofiel directeur de Rijzert Functieprofiel directeur de Rijzert 1 De organisatie De Rijzert is een school voor praktijkonderwijs in s-hertogenbosch die ressorteert onder de Stichting Praktijkonderwijs s-hertogenbosch. De stichting

Nadere informatie

RECTOR HERMANN WESSELINK COLLEGE

RECTOR HERMANN WESSELINK COLLEGE FUNCTIEPROFIEL RECTOR HERMANN WESSELINK COLLEGE CEDERGROEP Inhoudsopgave 1 Hermann Wesselink College 3 De school 3 De missie 3 Identiteit 3 De structuur 3 Actueel 4 De Cedergroep 4 2 Rector 5 Plaats in

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN Maastricht, vastgesteld op 16 september 2015 1 Inhoudsopgave 1. Stichting kom Leren Stichting kom Leren Missie en visie Organisatiestructuur

Nadere informatie

AFDELINGSMANAGER VITALIS COLLEGE

AFDELINGSMANAGER VITALIS COLLEGE FUNCTIEPROFIEL AFDELINGSMANAGER VITALIS COLLEGE ROC WEST-BRABANT Inhoudsopgave 1 De organisatie 3 ROC West-Brabant 3 Vitalis College 3 De structuur 3 De thema s 3 2 Afdelingsmanager Vitalis College 4 Plaats

Nadere informatie

Rotterdam, juni Profielschets locatiedirecteur

Rotterdam, juni Profielschets locatiedirecteur Rotterdam, juni 2017 Profielschets locatiedirecteur Profielschets Locatiedirecteur vmbo voor sport & dans (1 fte; S14 cao vo) Thorbecke Voortgezet Onderwijs Rotterdam Op het Thorbecke VO investeer je in

Nadere informatie

Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel)

Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel) School- en functieprofiel Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel) (S14/15 CAO-VO) Versie 16/6/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

De verschillende locaties van CSW geven hun eigen kleur aan de identiteit met een aantal specifieke, bij hen passende kernwaarden.

De verschillende locaties van CSW geven hun eigen kleur aan de identiteit met een aantal specifieke, bij hen passende kernwaarden. PROFIELSCHETS AFDELINGSLEIDER CSW BESTEVAÊR De vacature afdelingsleider voor CSW Bestevaêr wordt opengesteld als gevolg van het realiseren van de voorgenomen directiestructuur, waarbij de vestigingsdirecteur

Nadere informatie

ADJUNCT-LOCATIEDIRECTEUR

ADJUNCT-LOCATIEDIRECTEUR FUNCTIEPROFIEL ADJUNCT-LOCATIEDIRECTEUR ESDAL COLLEGE Inhoudsopgave 1. Esdal College 3 De organisatie 3 De missie 3 Onze kernwaarden 3 Ons motto 3 De structuur 3 De locatie Oosterstraat 4 2. Adjunct-locatiedirecteur

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering

Directeur Bedrijfsvoering School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering (S14 CAO-VO, ca. 83.000,-) Elde College Schijndel Sollicitatieprocedure Informatie: Neem zo spoedig mogelijk contact op met Jan de Boom, BeteoR, tel:

Nadere informatie

Profielschets beleidsmedewerker onderwijs en kwaliteitszorg. Carmelinstelling Pius Canisius

Profielschets beleidsmedewerker onderwijs en kwaliteitszorg. Carmelinstelling Pius Canisius Profielschets beleidsmedewerker onderwijs en kwaliteitszorg Carmelinstelling Pius Canisius 1. CARMELINSTELLING PIUS - CANISIUS Het Pius X College en Scholengemeenschap Canisius vormen sinds 2005 een katholieke

Nadere informatie

Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017

Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017 Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over de sollicitatieprocedure 2. Tekst oproep Weekbrief 3. Taakomschrijving 4. Profiel 2 1. Informatie

Nadere informatie

Teamleider Zorg/Welzijn en Economie Stedelijk College Eindhoven, locatie Avignonlaan

Teamleider Zorg/Welzijn en Economie Stedelijk College Eindhoven, locatie Avignonlaan School- en functieprofiel Teamleider Zorg/Welzijn en Economie Stedelijk College Eindhoven, locatie Avignonlaan (Schaal LD) Versie 10-06-2013 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Loes Lauteslager,

Nadere informatie

School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college. onderdeel van

School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college. onderdeel van School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college onderdeel van 17 mei 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse sleutelfunctionarissen

Nadere informatie

School en functieprofiel. Rector Cals College Nieuwegein

School en functieprofiel. Rector Cals College Nieuwegein School en functieprofiel Rector Cals College Nieuwegein Hengelo (o), 11 november 2016 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Cals College Nieuwegein 1.1 Algemene informatie 2 1.2 Organisatie 3 1.3 Missie,

Nadere informatie

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. School- en functieprofiel Visser Hooft Lyceum Leiden. Teamleider havo bovenbouw

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. School- en functieprofiel Visser Hooft Lyceum Leiden. Teamleider havo bovenbouw Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden School- en functieprofiel Visser Hooft Lyceum Leiden Teamleider havo bovenbouw Leiden 12 december 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over Visser t Hooft Lyceum...

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Markland College Eindhoven, 5 februari 2012 Drs. M.J. (Rien) Fait Vooraf Het organisatie- en functieprofiel wordt door BeteoR opgesteld

Nadere informatie

Profiel. Stichting Gereformeerde. Scholengroep Groningen. Bestuurder

Profiel. Stichting Gereformeerde. Scholengroep Groningen. Bestuurder Profiel Stichting Gereformeerde Scholengroep Groningen Bestuurder Stichting Gereformeerde Scholengroep Groningen (GSG) Bestuurder Organisatie De Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG) bestaat uit twee

Nadere informatie

Onze nieuwe directeur...

Onze nieuwe directeur... HERHAALDE OPROEP De identiteit van onze school beoogt de kinderen met bewogenheid, betrokkenheid en afhankelijkheid te onderwijzen op grond van Gods Woord en hen voor te houden dat we Gods eer moeten bedoelen,

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN Op weg naar 2020 Dit is het verhaal van de NUOVO scholengroep. Verantwoordelijk voor voortgezet onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen in de stad Utrecht. Tien openbare scholen bieden samen een breed aanbod:

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht Versie 17 januari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Identiteitsplan van de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad

Identiteitsplan van de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad Identiteitsplan van de Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad Rotterdam, juni 2014 Hoofdstuk 1 Voorwoord Na een bezinningsbijeenkomst van de Raad van Toezicht en het College van Bestuur is het identiteitsplan

Nadere informatie

Afdelingsdirecteur PSG SG Antoni Gaudí Interne vacature

Afdelingsdirecteur PSG SG Antoni Gaudí Interne vacature Profielschets Afdelingsdirecteur PSG SG Antoni Gaudí Interne vacature Purmerend, 15 oktober 2018 PSG SG Antoni Gaudí SG Antoni Gaudí maakt deel uit van de Purmerendse ScholenGroep (PSG). De PSG is een

Nadere informatie

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum School- en functieprofiel Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum (S13 CAO-VO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Lydia van Deelen, tel. 06-55 89 85 65; lydia.van.deelen@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken School- en functieprofiel Directeur Obs De Twee Wieken Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over De Twee Wieken 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de procedure 8 1 1.

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder. 25 teamleden. Ds. G.H. Kerstenschool. Voor veilig respectvol betrokken onderwijs. leerlingen

Profielschets. Directeur-bestuurder. 25 teamleden. Ds. G.H. Kerstenschool. Voor veilig respectvol betrokken onderwijs. leerlingen Profielschets Directeur-bestuurder Ds. G.H. Kerstenschool Onze Ds. G.H. Kerstenschool staat in Ridderkerk, een middelgrote, groene gemeente in de Randstad. De leerlingen van onze school komen uit de verschillende

Nadere informatie

Profiel- en Situatieschets

Profiel- en Situatieschets Profiel- en Situatieschets Werving en selectie - afdelingsleider vwo onderbouw - afdelingsleider havo bovenbouw Amsterdam, maart 2016 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? Nu twee van de huidige

Nadere informatie

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel School- en functieprofiel Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel (S14 CAO-VO) Versie 17/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58

Nadere informatie

Bestuurder J.J. Boumanschool Christelijke school voor Praktijkonderwijs Bestuurder Inspecteur Boelensschool

Bestuurder J.J. Boumanschool Christelijke school voor Praktijkonderwijs Bestuurder Inspecteur Boelensschool PROFIEL Vacature: Directeur bestuurder Dockinga College Bestuurder J.J. Boumanschool Christelijke school voor Praktijkonderwijs Bestuurder Inspecteur Boelensschool Het Algemeen Bestuur van de Vereniging

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast

Profielschets. Voorzitter College van Bestuur. Nije Gaast Profielschets Voorzitter College van Bestuur Nije Gaast DE ORGANISATIE Nije Gaast is een koepel van 15 basisscholen in Zuidwest Friesland. Deze combinatie bestaat uit 13 christelijke basisscholen en twee

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager HBO-Rechten 10 mei 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

VOORZITTER CENTRALE DIRECTIE CONNECT COLLEGE

VOORZITTER CENTRALE DIRECTIE CONNECT COLLEGE FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER CENTRALE DIRECTIE CONNECT COLLEGE STICHTING ONDERWIJS MIDDEN-LIMBURG Inhoudsopgave 1 Stichting Onderwijs Midden-Limburg 3 De organisatie 3 De missie 3 Besturingsfilosofie SOML

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht Versie 15 maart 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Miriam Koenders, tel.06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl

Nadere informatie

RECTOR KONING WILLEM II COLLEGE

RECTOR KONING WILLEM II COLLEGE FUNCTIEPROFIEL RECTOR KONING WILLEM II COLLEGE STICHTING OPENBAAR VOORTGEZET ONDERWIJS TILBURG Inhoudsopgave 1 Koning Willem II College 3 De school 3 Visie en missie 3 De structuur 3 De actuele thema s

Nadere informatie

Vacaturetekst werving en selectie. Lid Raad van Toezicht Dongemond college. Raamsdonksveer - Made

Vacaturetekst werving en selectie. Lid Raad van Toezicht Dongemond college. Raamsdonksveer - Made Vacaturetekst werving en selectie Lid Raad van Toezicht Dongemond college Raamsdonksveer - Made Hengelo (o), 6 april 2019 1 Inhoudsopgave 1.Informatie over het Dongemond college Algemene informatie Organisatiestructuur

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Organisatie- en functieprofiel Achterhoek VO Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Versie 20 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem voor meer informatie contact

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Profielschets. Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld

Profielschets. Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld Profielschets Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld Purmerend, 8 december 2017 School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg PSG SG Gerrit Rietveld SG Gerrit Rietveld maakt deel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LOCATIELEIDER BEUKENRODE ONDERWIJS

FUNCTIEPROFIEL LOCATIELEIDER BEUKENRODE ONDERWIJS - 090217 - FUNCTIEPROFIEL LOCATIELEIDER BEUKENRODE ONDERWIJS Inhoudsopgave 1 Beukenrode Onderwijs 3 De organisatie 3 De missie 3 Ondersteuning 3 De structuur 3 2 Locatieleider 4 Plaats in de organisatie

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht -

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht - School- en functieprofiel Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht - S15 CAO-VO Versie 30/03/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met mevrouw

Nadere informatie

School- en functieprofiel Rector Comenius College. CVO t Gooi Hilversum

School- en functieprofiel Rector Comenius College. CVO t Gooi Hilversum School- en functieprofiel Rector Comenius College CVO t Gooi Hilversum Versie 1 maart 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse sleutelfunctionarissen

Nadere informatie

School- en functieprofiel vacature. Rector. Christelijk Gymnasium Utrecht (Willibrord Stichting)

School- en functieprofiel vacature. Rector. Christelijk Gymnasium Utrecht (Willibrord Stichting) School- en functieprofiel vacature Rector Christelijk Gymnasium Utrecht (Willibrord Stichting) Erik Versteege Search B.V. 19 april 2013 Inhoudsopgave 1. Het Christelijk Gymnasium Utrecht 1.1 De organisatie

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 30/06/2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58

Nadere informatie

RECTOR HERVORMD LYCEUM ZUID

RECTOR HERVORMD LYCEUM ZUID FUNCTIEPROFIEL RECTOR HERVORMD LYCEUM ZUID CEDERGROEP Inhoudsopgave 1 Hervormd Lyceum Zuid 3 De school 3 Identiteit 3 Onderwijsvisie 3 De structuur 4 Actueel 4 De Cedergroep 4 2 Rector 5 Plaats in de organisatie

Nadere informatie

Almere College Rector Almere College Kampen

Almere College Rector Almere College Kampen School- en functieprofiel Almere College Rector Almere College Kampen (S14 CAO-VO) Versie 26/8/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl

Nadere informatie

Rector Park Lyceum (Het Baken Almere)

Rector Park Lyceum (Het Baken Almere) Het onderwijs van de Bakenscholen is gericht op de ontwikkeling van jonge mensen tot verantwoordelijke en betrokken burgers. Het behalen van een diploma en het voorkomen van uitval zijn belangrijke speerpunten.

Nadere informatie

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting SchOOL. Lelystad

Profielschets voorzitter College van Bestuur. Stichting SchOOL. Lelystad Profielschets voorzitter College van Bestuur Stichting SchOOL Lelystad Hengelo (O), 18 maart 2017 Inhoudsopgave 1. Informatie over SchOOL Algemene informatie 3 Missie 4 Kernwaarden 4 Organisatie 5 2. Informatie

Nadere informatie

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager Informatisering & Automatisering Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Controller. Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. Heerlen

Organisatie- en functieprofiel. Controller. Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. Heerlen Organisatie- en functieprofiel Controller Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg Heerlen Amsterdam, 18 januari 2012 Loes Lauteslager Vooraf Het organisatie- en functieprofiel wordt door BeteoR

Nadere informatie

Functieprofiel Voorzitter Raad van Toezicht. Stichting Trevianum Sittard-Geleen

Functieprofiel Voorzitter Raad van Toezicht. Stichting Trevianum Sittard-Geleen Functieprofiel Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Trevianum Sittard-Geleen Versie: 26 augustus 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom; tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur HAVO/VWO. Het Erasmus Almelo

School- en functieprofiel. Directeur HAVO/VWO. Het Erasmus Almelo School- en functieprofiel Directeur HAVO/VWO Het Erasmus Almelo Hengelo (o), 21 november 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over Het Erasmus 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

Schoolprofiel Emelwerda College

Schoolprofiel Emelwerda College Schoolprofiel Emelwerda College Emmeloord Mei 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Emelwerda College 3 2. Procedure werving en selectie vacatures 6 2 1. Informatie over het Emelwerda College 1.1

Nadere informatie

School- en functieprofiel vestigingsdirecteur Lijstersingel-Nieuwerkerk

School- en functieprofiel vestigingsdirecteur Lijstersingel-Nieuwerkerk School- en Functieprofiel Vestigingsdirecteur Lijstersingel-Nieuwerkerk Naam: School- en functieprofiel vestigingsdirecteur Lijstersingel-Nieuwerkerk Datum: 13 oktober 2011 Versie 1.0 DEFINITIEF Status

Nadere informatie

Profielschets. Bestuurssecretaris. Hoogeveen

Profielschets. Bestuurssecretaris. Hoogeveen Profielschets Bestuurssecretaris Roelof van Echten College Hoogeveen Hengelo (o), 26 september 2018 1 Inhoudsopgave 1. Profielschets 3 1.1 Inleiding 3 1.2 Plaats in de organisatie 3 1.3 Werkzaamheden 3

Nadere informatie

School en functieprofiel. Rector De Rietlanden (beoogd rector havo/vwo cluster binnen de SVOL*) Lelystad

School en functieprofiel. Rector De Rietlanden (beoogd rector havo/vwo cluster binnen de SVOL*) Lelystad School en functieprofiel Rector De Rietlanden (beoogd rector havo/vwo cluster binnen de SVOL*) Lelystad *Zie pagina 5: Richting voor de toekomst van de SVOL Lelystad, 4 juli 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie

Nadere informatie

School en functieprofiel Rector Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam

School en functieprofiel Rector Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam School en functieprofiel Rector Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam Inhoud 1. Profiel Erasmiaans Gymnasium 1.1 Erasmus en humanitas 2 1.2 De school 2 1.3 De organisatiestructuur 2 1.4 Aandachtspunten komende

Nadere informatie

Directeur VMBO - Sportparklaan

Directeur VMBO - Sportparklaan School- en functieprofiel Directeur VMBO - Sportparklaan (S13 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 23/4/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, BeteoR, tel: 06-53 39

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht -

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht - School- en functieprofiel Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht - S15 CAO-VO Versie 30/03/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact

Nadere informatie

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71

Nadere informatie

Informatiepakket Hoofd Stafbureau

Informatiepakket Hoofd Stafbureau Informatiepakket Hoofd Stafbureau 1/8 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Protocol sollicitatieprocedure Hoofd Stafbureau Esloo 3 Voorbeeld vacaturetekst 4 Functiebeschrijving Hoofd Stafbureau Esloo 5 Sollicitatiecode

Nadere informatie

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart Profielschets schooldirecteur cbs De Schatkaart Octant zoekt : Een inspirerend en visionair leider, die het nieuwe schoolconcept met enthousiasme en daadkracht gaat uitrollen om cbs De Schatkaart een bloeiende

Nadere informatie

Profielschets. Interne vacature Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld

Profielschets. Interne vacature Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld Profielschets Interne vacature Afdelingsdirecteur PSG SG Gerrit Rietveld Purmerend, 30 november 2017 School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg PSG SG Gerrit Rietveld SG Gerrit Rietveld

Nadere informatie

School- en profielschets. Rector Maartenscollege. Haren - Groningen

School- en profielschets. Rector Maartenscollege. Haren - Groningen School- en profielschets Rector Maartenscollege (Stichting Carmelcollege) Haren - Groningen Hengelo, 14 februari 2019 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Maartenscollege en Stichting Carmelcollege 3 1.1

Nadere informatie

algemeen directeur klein, veilig, kansrijk doortastend vertrouwenwekkend eigenzinnig verbindend De juiste mens op de juiste plek

algemeen directeur klein, veilig, kansrijk doortastend vertrouwenwekkend eigenzinnig verbindend De juiste mens op de juiste plek klein, veilig, kansrijk werving & selectie Het Maris College, een mooie school met zes locaties aan de westkust van Den Haag, zoekt een algemeen directeur doortastend vertrouwenwekkend eigenzinnig verbindend

Nadere informatie

Functieprofiel RECTOR HERVORMD LYCEUM WEST. Cedergroep

Functieprofiel RECTOR HERVORMD LYCEUM WEST. Cedergroep Functieprofiel RECTOR HERVORMD LYCEUM WEST Cedergroep Inhoudsopgave Hervormd Lyceum West/Het HLW... 3 De school... 3 Visie... 3 Hallo Wereld Profiel... 3 TTO tweetalig onderwijs... 3 De structuur... 4

Nadere informatie

School en functieprofiel. Rector Het Streek, locatie Bovenbuurtweg. Ede

School en functieprofiel. Rector Het Streek, locatie Bovenbuurtweg. Ede School en functieprofiel Rector Het Streek, locatie Bovenbuurtweg Ede Hengelo (o), 2 september 2014 Inhoudsopgave 1. Informatie over Het Streek 1.1 Algemene informatie 2 1.2 Organisatie 3 1.3.1 Missie

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie directeur Compaen VMBO Amsterdam, februari 2018 Judith Meulenbrug & Geke Bakker 1 Wie zoeken wij? OVO Zaanstad met 7 scholen voor openbaar voortgezet onderwijs

Nadere informatie