Rector Park Lyceum (Het Baken Almere)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rector Park Lyceum (Het Baken Almere)"

Transcriptie

1 Het onderwijs van de Bakenscholen is gericht op de ontwikkeling van jonge mensen tot verantwoordelijke en betrokken burgers. Het behalen van een diploma en het voorkomen van uitval zijn belangrijke speerpunten. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons onderwijs verbeterd wordt door te investeren in onze docenten en management en daarbij een goede balans na te streven tussen mensen en middelen. De vijf Bakenscholen Stad College (Vakcollege), Poort, school voor havo en mavo (havo/mavo), Park Lyceum (havo, atheneum), Trinitas Gymnasium (gymnasium) en International School Almere (ISA) vormen samen de oecumenische scholenorganisatie Het Baken Almere. In totaal zitten er ongeveer 2300 leerlingen en werken er 250 medewerkers op onze scholen. Wegens het vertrek van de huidige interim manager ontstaat met ingang van het schooljaar onderstaande vacature op de locatie Park Lyceum. De school heeft een interconfessionele identiteit. Rector Park Lyceum (Het Baken Almere) De vacature De nieuw te benoemen rector wacht een uitdagende opdracht. De school bevindt zich sinds 2 jaar in een moeilijke situatie. Naast een sterke daling van het aantal leerlingen verdient de kwaliteit van het onderwijs dringend aandacht. Binnen de reguliere taken van de rector staan de volgende doelstellingen in de eerste periode centraal: Het binnen één schooljaar verwerven van het basisarrangement voor het Vwo. Het doorvoeren van een stevige kwaliteitsslag binnen alle geledingen. Het realiseren van een substantiële groei van het aantal leerlingen. De rector van Park Lyceum geeft leiding aan een drietal afdelingsleiders (onderbouw, Havo bovenbouw en Atheneum bovenbouw). Samen dragen zij de integrale verantwoordelijkheid voor de gang van zaken op de locatie. De directiewerkzaamheden worden uitgevoerd onder eindverantwoordelijkheid van de directeur-bestuurder. De rector is lid van en levert een bijdrage aan het gezamenlijke directie overleg (DO), dat bestaat uit de directeuren/rectoren van de bij Het Baken aangesloten scholen en de directeur-bestuurder. In overleg worden daar gezamenlijke besluiten genomen aangaande onderwerpen als PR, communicatie, aannamebeleid en (tussentijdse) doorstroom van leerlingen. De rector is met zijn/haar team verantwoordelijk voor het integrale schoolbeleid en werkt met beleidsplannen die alle relevante domeinen omvatten zoals benoemd in het strategisch beleidsplan (onderwijs, personeel, financiën en kwaliteit). De zeven domeinen van schoolleiderschap (zie bijlage) vormen voorts een belangrijk uitgangspunt. De beoogde resultaten worden vastgelegd in een managementovereenkomst tussen bestuurder en rector. Via periodieke onderwijskundige, financiële en overige relevante rapportages legt de rector periodiek verantwoording af.

2 Nadere specificatie van taken en verantwoordelijkheden Binnen uw integrale verantwoordelijkheid als rector staan met name in de eerste periode de volgende doelen centraal: Het creëren van een heldere en gedragen visie voor de locatie, die mede door zijn vertaling naar concrete jaarplannen, mensen richting geeft, inspireert en motiveert en dat op een wijze waarop de oecumenische identiteit van de school nadrukkelijk tot zijn recht komt. Het creëren van een klimaat waarin de didactische en pedagogische uitdaging van docenten voorop staat, maar dat hen ook stimuleert tot professionaliteit en aanspreekbaarheid. Het realiseren van een uitdagend en competitief onderwijsaanbod binnen het Havo en Vwo waarmee de school zich sterk in de markt profileert. Het realiseren en borgen van goede instroom-, doorstroom- en examenresultaten. Het creëren van een ambitieniveau dat minimaal leidt tot realisatie en handhaving van het basisarrangement. Het creëren van een stevige, constructieve, strategische band met interne en externe stakeholders. Het bevorderen van een positief imago van de school. Het creëren van een gezonde financiële positie. Competenties en persoonskenmerken van de rector U bent een ondernemende leider met oog voor en focus op resultaat. U bent jong van geest en schuwt de uitdaging niet. U bent bereid om zo nodig ook onconventionele wegen te bewandelen, maar bent tegelijkertijd voldoende realist om de doelen en uitgangspunten niet uit het oog te verliezen. U bent in staat om bedreigingen om te zetten in kansen. U bezit naast een academisch werk- en denkniveau een stevige dosis emotionele intelligentie. Dankzij uw aanstekelijke fysieke en geestelijke energie bent u in staat om ontwikkelingen niet alleen in gang te zetten, maar ze ook adequaat af te ronden. U bent een doorzetter met een stevig organisatievermogen. Vanuit uw ervaring als leider binnen het onderwijs bent u bekend en ervaren met de meetinstrumenten en indicatoren die binnen het VO gehanteerd worden. Empathie en zakelijkheid zijn bij u in balans. Door uw open communicatie, uw transparantie en toegankelijkheid creëert u verbinding en vertrouwen. U bent in staat om medewerkers te boeien en te laten bloeien, maar bent ook doortastend en niet bang om stevige maatregelen te nemen. U stimuleert en ondersteunt persoonlijke groei. U creëert heldere kaders maar ook ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling. U bent in staat om ieders competenties en mogelijkheden snel te doorgronden. U bent zichtbaar en aanspreekbaar, en vervult door uw gedrag en communicatie de rol van voorbeeldfiguur. U bent representatief, beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en weet daardoor uw netwerk uit te breiden en te verstevigen. Door de manier waarop u de interconfessionele identiteit van de school uitdraagt en naar de praktijk vertaalt, krijgen de school en het onderwijs een herkenbare en onderscheidende kleur.

3 Algemene informatie Functie: Rector Instelling: Het Baken Almere Locatie: Park Lyceum Ingangsdatum: 1 augustus 2014 of zo spoedig mogelijk daarna Dienstverband: 0,8-1,0 FTE vaste aanstelling Salaris: Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring; maximaal schaal 14 Procedure Wanneer u belangstelling heeft voor deze functie, kunt u deze uiterlijk vrijdag 13 juni 2014 kenbaar maken. Mensen zeggen ons meer dan inhoud en ervaring. Stuur daarom een aansprekende motivatiebrief met C.V. naar HRM@hetbaken.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 juni Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Het Baken Almere wordt bij deze procedure extern begeleid. Nadere informatie Voor nadere informatie over de vacature en procedure kunt u contact opnemen met Mevrouw A.D.J. (Sandra) van Rijnbach, directeur-bestuurder. Zij is bereikbaar via hetbaken@hetbaken.nl of via de secretaresse van mevrouw Rijnbach, mevrouw C. Scheffer, op tel.nr Tevens kunt u meer informatie vinden op de website

4 BIJLAGE: Zeven domeinen van schoolleiderschap (Waslander, Dückers en Van Rijk) Domein I: Visie & Richting Visie op leren en doceren ontwikkelen, deze delen en tot uitgangspunt maken voor alle beslissingen. - Werken vanuit een gedeelde visie die mensen inspireert en motiveert. - Visie op leren en doceren consequent doorvertalen naar álle aspecten van de organisatie. - De organisatie richting geven voor de toekomst. Domein II: Curriculum & Instructie Realiseren van optimale condities voor leren en doceren (o.a. fysieke omgeving; leermiddelen; tijdsbesteding). - Onderwijsomstandigheden creëren waarin leerlingen optimaal toekomen aan leren en voldoende worden blootgesteld aan effectieve instructie. - Bijdragen aan het bepalen van leerdoelen voor álle leerlingen, en strategieën om die doelen te behalen. - Zorg dragen voor een coherent en rijk curriculum. Domein III: Professionele ontwikkeling stimuleren Professionele ontwikkeling van individuele medewerkers stimuleren. - Professionele dialoog voeren met individuele medewerkers. - Individuele medewerkers gericht ruimte en mogelijkheden bieden om te leren en zich verder te ontwikkelen. - Cultuur opbouwen waarin mensen kunnen en mogen leren. - Dit alles verbonden met visie, en aansluitend op ontwikkeling van de organisatie als geheel. - Stimuleren, evalueren en ontwikkelen. Domein IV: Coherente organisatie Coherentie realiseren tussen alle beleidsterreinen binnen de organisatie. - Kundig zijn op alle (relevante) beleidsterreinen binnen de organisatie (o.a. onderwijskundig beleid, kwaliteitsbeleid, HRM, financiën, huisvesting etc.) en in staat zijn expertise op waarde te schatten. - Coherentie aanbrengen tussen de beleidsterreinen, gericht op het ondersteunen en stimuleren van leren en doceren. - De verdeling en besteding van middelen baseren op de visie en doelen van de school. - Zorgen dat beheersmatige kant van de school op orde is.

5 Domein V: Lerende organisatie Een proces van continue verbetering realiseren. - Leerprocessen op individueel-, groeps- en organisatieniveau op elkaar afstemmen. - Op elk niveau doorgaande leercycli faciliteren. Domein VI: Strategisch omgaan met omgeving De omgeving van de organisatie in kunnen zetten om de organisatiedoelen te realiseren. - Productieve relaties met andere partijen realiseren en andere partijen weten te mobiliseren (o.a. ouders, scholen, overheden). - Inspelen op toekomstige ontwikkelingen. - Beleid en regelgeving kunnen benutten om organisatiedoelen te realiseren. - De organisatie zo nodig af kunnen schermen voor invloeden van buiten; optreden als filter, hitteschild e.d. - Naar buiten toe verantwoording afleggen over gevoerd beleid en gerealiseerde uitkomsten. Domein VII: Persoon van de leider Beschikken over persoonlijke eigenschappen, kennis en vaardigheden om de rol van schoolleider effectief in te kunnen vullen. - Integer, betrouwbaar en geloofwaardig handelen (rolmodel zijn). - Vermogen om wederzijds vertrouwen op te bouwen. - Opereren vanuit sterke persoonlijke waarden en als de context daarom vraagt daar flexibel mee om kunnen gaan. - Open leerhouding demonstreren. - Complexe problemen op kunnen lossen (incl. creativiteit).

School- en functieprofiel. Afdelingsleider havo Montessori College Twente. OSG Hengelo

School- en functieprofiel. Afdelingsleider havo Montessori College Twente. OSG Hengelo School- en functieprofiel Afdelingsleider havo Montessori College Twente OSG Hengelo Hengelo (o), 20 maart 2015 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Montessori College Twente 3 2. Informatie over de

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken School- en functieprofiel Directeur Obs De Twee Wieken Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over De Twee Wieken 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de procedure 8 1 1.

Nadere informatie

Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster

Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster a. weet wat zij/hij wil; kan mee ontwerpen, kan het ontwerp in een nieuwe dagelijkse routine vertalen en in korte cycli snel verbeteren; b. heeft een fase-bewustzijn;

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Afdelingsleider 3 t/m 6 Vwo. Carolus Borromeus College te Helmond

School- en functieprofiel. Afdelingsleider 3 t/m 6 Vwo. Carolus Borromeus College te Helmond School- en functieprofiel Afdelingsleider 3 t/m 6 Vwo Carolus Borromeus College te Helmond Hengelo (o), 19 januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Carolus Borromeus College 2 Hoofdstuk

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul Organisatie en functieprofiel Bestuurder/rector De Breul April, 2014 1. INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE De Breul is een katholieke scholengemeenschap voor VMBO-tl, HAVO, Atheneum en Gymnasium in Zeist.

Nadere informatie

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging

School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging School- en organisatieprofiel Graaf Engelbrecht Bestuur Schoolleiding en organisatie De uitdaging Functieprofiel Informatie over de functie De opdracht Verantwoordelijkheden Competenties Profiel Procedure

Nadere informatie

Profielschets Locatiedirecteur MHV

Profielschets Locatiedirecteur MHV Profielschets Locatiedirecteur MHV 24-03-2015 RSG Pantarijn Locatiedirecteur MHV Schaal 14 CAO-VO 1,0 fte Aanstelling: met ingang van 1 augustus 2015; 1ste jaar tijdelijke dienst met uitzicht op vast.

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT

TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT PROFIELSCHETS TWEE LEDEN RAAD VAN TOEZICHT SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ORGANISATIEONTWIKKELING EN HRM SPECIFIEK PROFIEL: EXPERTISE IN ONDERNEMERSCHAP (BEDRIJFSLEVEN) OPENBARE SCHOLENGROEP VLAARDINGEN

Nadere informatie

Schoolprofiel Emelwerda College

Schoolprofiel Emelwerda College Schoolprofiel Emelwerda College Emmeloord Mei 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Emelwerda College 3 2. Procedure werving en selectie vacatures 6 2 1. Informatie over het Emelwerda College 1.1

Nadere informatie

School- en functieprofiel. afdelingsleider brugklas m/h en h/a. Johannes Fontanus College te Barneveld

School- en functieprofiel. afdelingsleider brugklas m/h en h/a. Johannes Fontanus College te Barneveld School- en functieprofiel afdelingsleider brugklas m/h en h/a Johannes Fontanus College te Barneveld Hengelo (O), 16 mei 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Johannes Fontanus College 2 Hoofdstuk

Nadere informatie

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel School- en functieprofiel Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel (S14 CAO-VO) Versie 17/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College Profiel & Selectieprocedure Directeur-bestuurder Stellingwerf College juni 2016 Onze school Het Stellingwerf College, een openbare school voor vmbo, mavo, havo, vwo en verrijkt en versneld vwo in Oosterwolde

Nadere informatie

School- en functieprofiel. afdelingsleider mavo. Johannes Fontanus College te Barneveld

School- en functieprofiel. afdelingsleider mavo. Johannes Fontanus College te Barneveld School- en functieprofiel afdelingsleider mavo Johannes Fontanus College te Barneveld Hengelo (O), 16 mei 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Johannes Fontanus College 2 Hoofdstuk 2 Informatie

Nadere informatie

Profielschets Onderwijsdirecteur. Roelof van Echten College. Hoogeveen

Profielschets Onderwijsdirecteur. Roelof van Echten College. Hoogeveen Profielschets Onderwijsdirecteur Roelof van Echten College Hoogeveen Hengelo (O), 7 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets 3 2. Informatie over het Roelof van Echten College 4 3. Informatie over de procedure

Nadere informatie

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context Functie Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Unitleider LD en evt. arbeidsmarkttoelage Management -> Overig management Beleid mede voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van

Nadere informatie

School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam. Oktober 2015

School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam. Oktober 2015 School- en functieprofiel conrector HAVO / VWO GSR vestiging Rotterdam Oktober 2015 1. Informatie over de GSR Algemene informatie De Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad is een brede scholengemeenschap

Nadere informatie

Profielschets. Teamleider vwo bovenbouw

Profielschets. Teamleider vwo bovenbouw Profielschets Teamleider vwo bovenbouw Rotterdam, 2016 Profielschets Teamleider vwo bovenbouw (LD) Libanon Lyceum Omvang: 1,0 fte met een beperkte lesgevende taak. Vooraf Het Libanon Lyceum in Rotterdam

Nadere informatie

Directeur Markland College Zevenbergen

Directeur Markland College Zevenbergen School- en functieprofiel Directeur Markland College Zevenbergen (S14 CAO-VO) Versie 31/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede School- en functieprofiel Bonhoeffer College Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO Bruggertstraat Enschede Enschede, Februari 2015 Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat Organisatie Het Bonhoeffer College

Nadere informatie

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart Profielschets schooldirecteur cbs De Schatkaart Octant zoekt : Een inspirerend en visionair leider, die het nieuwe schoolconcept met enthousiasme en daadkracht gaat uitrollen om cbs De Schatkaart een bloeiende

Nadere informatie

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum School- en functieprofiel Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum (S13 CAO-VO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Lydia van Deelen, tel. 06-55 89 85 65; lydia.van.deelen@beteor.nl.

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Kom verder op het Comenius College!

Kom verder op het Comenius College! Kom verder op het Comenius College! Het Comenius College is een open christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. De school ligt in de prachtige omgeving van het Corversbos in Hilversum.

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Organisatie- en functieprofiel Achterhoek VO Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Versie 20 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem voor meer informatie contact

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur CBS Klim Op te Leerdam Leerdam, maart 2018 0 Directeur Cbs De Klim Op te Leerdam 1 Wie zoeken wij? De Klim Op ligt op de grens van de wijk Leerdam-West

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

School- en profielschets. Rector Maartenscollege. Haren - Groningen

School- en profielschets. Rector Maartenscollege. Haren - Groningen School- en profielschets Rector Maartenscollege (Stichting Carmelcollege) Haren - Groningen Hengelo, 14 februari 2019 Inhoudsopgave 1. Informatie over het Maartenscollege en Stichting Carmelcollege 3 1.1

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Walburg College te Zwijndrecht

School- en functieprofiel. Directeur. Walburg College te Zwijndrecht School- en functieprofiel Directeur Walburg College te Zwijndrecht Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Walburg College 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de

Nadere informatie

Directiestatuut van de stichting Voortgezet Montessori Onderwijs Nijmegen en Groesbeek e.o. Herziene versie, 1 februari 2018

Directiestatuut van de stichting Voortgezet Montessori Onderwijs Nijmegen en Groesbeek e.o. Herziene versie, 1 februari 2018 Directiestatuut van de stichting Voortgezet Montessori Onderwijs Nijmegen en Groesbeek e.o. Herziene versie, 1 februari 2018 Preambule Dit reglement is een directiestatuut in de zin van artikel 32 van

Nadere informatie

Het Baarnsch Lyceum zoekt een

Het Baarnsch Lyceum zoekt een 'Het Baarnsch Lyceum, een school voor havo, atheneum en gymnasium met ongeveer 1000 leerlingen, is sinds 1919 een begrip in de regio Baarn/Soest. Ouders, leerlingen en medewerkers zijn verknocht aan de

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum Functieprofiel St. Nicolaaslyceum Inhoudsopgave 1. De Stichting VO Amsterdam-Zuid 2. Het St. Nicolaaslyceum De organisatie De missie De schoolleiding en het managementteam 3. De functie Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht Versie 15 maart 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Miriam Koenders, tel.06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl

Nadere informatie

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier De functie van kwartiermaker griffie/beoogd griffier van de raad van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier kent twee opeenvolgende

Nadere informatie

Almere College Rector Almere College Kampen

Almere College Rector Almere College Kampen School- en functieprofiel Almere College Rector Almere College Kampen (S14 CAO-VO) Versie 26/8/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn. Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor

Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn. Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor PROFIEL Vacature: Directeur HAVO/VWO SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn Het bestuur van SCOPE scholengroep is op zoek naar een directeur HAVO/VWO voor het Groene Hart Lyceum. Functie: Directeur

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013.

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013. FUNCTIEPROFIEL Clusterdirecteur Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre Veldhoven, 4 april 2013. De organisatie SKOzoK is de afkorting van Samen Koersen op Zichtbare Onderwijs Kwaliteit. SKOzoK

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Functieprofiel Locatiedirecteur Borger en Oosterhesselen

Functieprofiel Locatiedirecteur Borger en Oosterhesselen Functieprofiel Locatiedirecteur Borger en Oosterhesselen 1. Esdal College De organisatie Het Esdal College is een openbare brede scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school bestaat

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit)

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) FUNCTIEPROFIEL Functies: Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) 1. ORGANISATIEBESCHRIJVING De Meerwegen scholengroep is een christelijke

Nadere informatie

Welkom ouders van t Zonnewiel

Welkom ouders van t Zonnewiel Welkom ouders van t Zonnewiel Presentatie over: De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en de scholen van Het Baken in Almere Onderwijsdoorstroomschema LWOO, wat is dat? LWOO op Stad

Nadere informatie

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca.

DIRECTEUR. Onze nieuwe directeur... Wij bieden: Meer informatie: en staat in de stad. De Ds. Koelmanschool is een school met ca. Onze nieuwe directeur... verbindt de reformatorische identiteit met de visie op onderwijs, het pedagogisch klimaat en de cultuur; weet vanuit visie en met overtuiging gezicht te geven aan de school; geeft

Nadere informatie

Almere College Rector Almere College Dronten

Almere College Rector Almere College Dronten School- en functieprofiel Almere College Rector Almere College Dronten (S14 CAO-VO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met mevrouw Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs

School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs School en functieprofiel Vacature conrector onderwijs Vooraf (1) Het school- en functieprofiel is opgesteld om een kandidaat/geïnteresseerde te informeren over de schoolorganisatie, de functie die vacant

Nadere informatie

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting ERLY the consulting company Datum: juni 2017 Adviseur: drs. Lilian Vos Catharina Stichting De Catharina Stichting is een kleinschalige zorg- en welzijnsorganisatie

Nadere informatie

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver (S08 CAO-VO) Aanleiding: Per 1 september 2018 zijn we op zoek naar een pedagogisch begeleider voor de locatie Swalmen en Reuver. Informatie:

Nadere informatie

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep School- en functieprofiel Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep versie 7 april 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel

School- en functieprofiel School- en functieprofiel Directeur Walburg College te Zwijndrecht Hengelo (o), 17 februari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Walburg College 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5

Nadere informatie

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een professionele

Nadere informatie

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep Organisatie- en functieprofiel Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep (S14 CAO-VO) Versie 17/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

Managementstatuut van de Stichting Het Baarnsch Lyceum, Scholengemeenschap voor vwo en havo

Managementstatuut van de Stichting Het Baarnsch Lyceum, Scholengemeenschap voor vwo en havo Managementstatuut van de Stichting Het Baarnsch Lyceum, Scholengemeenschap voor vwo en havo Begripsbepalingen Artikel 1. In dit managementstatuut wordt verstaan onder: 1. Stichting: De stichting Het Baarnsch

Nadere informatie

Profielschets. Locatiedirecteur bovenbouwlocatie

Profielschets. Locatiedirecteur bovenbouwlocatie Profielschets Locatiedirecteur bovenbouwlocatie Rotterdam, 2016 Profielschets Locatiedirecteur Ramlehweg Libanon Lyceum (S14; 1,0 fte) Een daadkrachtige leider met een autonome onderwijskundige visie Vooraf

Nadere informatie

Profiel- en Situatieschets

Profiel- en Situatieschets Profiel- en Situatieschets Werving en selectie - afdelingsleider vwo onderbouw - afdelingsleider havo bovenbouw Amsterdam, maart 2016 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? Nu twee van de huidige

Nadere informatie

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie

Toelatingseis: Deelnemers moeten over een Insights Discovery Profiel beschikken 2.

Toelatingseis: Deelnemers moeten over een Insights Discovery Profiel beschikken 2. Datum maart 2019 Betreft scholing Oriëntatie Op Teamleider OOT voor OMO-professionals In deze brief vindt u informatie met betrekking tot de opzet en inschrijving van een scholing voor OMO-professionals

Nadere informatie

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen Inleiding Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een raad van bestuur van twee leden. In dit profiel wordt het woord bestuurder gebruikt voor raad van bestuur en bestuurder. De corporatie functioneert

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Eenbes Basisonderwijs Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Rien Fait, tel. 06-53 41 53 56; rien.fait@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Samen met de andere 19 teammanagers, bestuurders, directieleden, medewerkers en inwoners levert deze betrokken

Nadere informatie

Profiel. Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT. Stichting BOOR

Profiel. Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT. Stichting BOOR Profiel Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën & ICT Stichting BOOR 1 Stichting BOOR Lid Algemeen Bestuur met het aandachtsgebied financiën en ICT Organisatie BOOR verzorgt het openbaar

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Controller. Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. Heerlen

Organisatie- en functieprofiel. Controller. Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg. Heerlen Organisatie- en functieprofiel Controller Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg Heerlen Amsterdam, 18 januari 2012 Loes Lauteslager Vooraf Het organisatie- en functieprofiel wordt door BeteoR

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur Revius Lyceum Wijk bij Duurstede CVO-Groep Zuidoost-Utrecht

School- en functieprofiel. Directeur Revius Lyceum Wijk bij Duurstede CVO-Groep Zuidoost-Utrecht School- en functieprofiel Directeur Revius Lyceum Wijk bij Duurstede CVO-Groep Zuidoost-Utrecht versie 24 maart 2017 Informatie: Sollicitatieprocedure Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92

Nadere informatie

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel HABEKO WONEN profiel MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMERSCHAP / HRM Juni 2019 Pagina 1 De organisatie Habeko wonen Habeko wonen is dé woningcorporatie voor Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Benthuizen en

Nadere informatie

Wij zijn met ingang van het schooljaar op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald opengesteld.

Wij zijn met ingang van het schooljaar op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald opengesteld. PROFIELSCHETS AFDELINGSLEIDERS CSW BIJ DE VACATURES: AFDELINGSLEIDER BOVENBOUW HAVO Wij zijn met ingang van het schooljaar 2017-2018 op zoek naar een afdelingsleider bovenbouw havo. De procedure is herhaald

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Sectorleider havo Comenius College Hilversum

School- en functieprofiel. Sectorleider havo Comenius College Hilversum School- en functieprofiel Sectorleider havo Comenius College Hilversum CAO-VO Schaal LD 0,8 1 fte Versie 21 juni 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met dhr. Onno van Helden, tel. 06-15158567

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem

School- en functieprofiel. Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem School- en functieprofiel Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter en lid college van bestuur

Profielschets. Voorzitter en lid college van bestuur Profielschets Voorzitter en lid college van bestuur September 2018 Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) Tot het Openbaar Primair Onderwijs Zoetermeer (OPOZ) behoren 19 scholen, goed verspreid over

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017

Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Academische Basisschool de Hovenier Montfort Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Bent u een ervaren professional die denkt in kansen en

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Sectorleiders havo en vwo Comenius College Hilversum

School- en functieprofiel. Sectorleiders havo en vwo Comenius College Hilversum School- en functieprofiel Sectorleiders havo en vwo Comenius College Hilversum CAO-VO Schaal LD 0,8 1 fte Versie 30 augustus 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Mevrouw Floor Tiesing, conrector onderwijs,

Nadere informatie

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte

teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Het dr. Aletta Jabobs College is zo spoedig mogelijk en bij voorkeur met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een inspirerende en energieke teamleider bovenbouw vmbo bb/kb (m/v) 1 fte Over de

Nadere informatie

Toelatingseis: Deelnemers moeten over een Insights Discovery Profiel beschikken 2.

Toelatingseis: Deelnemers moeten over een Insights Discovery Profiel beschikken 2. Datum juli 2017 Betreft scholing Oriëntatie Op Teamleider OOT voor OMO-professionals In deze brief vindt u informatie met betrekking tot de opzet en inschrijving van een scholing voor OMO-professionals

Nadere informatie

VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Profiel digitale strategieontwikkeling in het onderwijs

VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Profiel digitale strategieontwikkeling in het onderwijs PROFIELSCHETS VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Profiel digitale strategieontwikkeling in het onderwijs OPENBARE SCHOLENGROEP VLAARDINGEN SCHIEDAM (OSVS) VOORTGEZET ONDERWIJS 1. STICHTING OPENBARE SCHOLENGROEP

Nadere informatie

Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA

Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA VOORWOORD In dit verslag van obs de Delta treft u op schoolniveau een verslag aan van de ontwikkelingen in het afgelopen schooljaar in het kader van de onderwijskundige ontwikkelingen,

Nadere informatie

School en functieprofiel. Vestigingsdirecteur. CSG Augustinus

School en functieprofiel. Vestigingsdirecteur. CSG Augustinus School en functieprofiel Vestigingsdirecteur CSG Augustinus Hengelo (o), Mei 2014 1 Inhoudsopgave 1. Over CSG Augustinus 1.1. Algemene informatie 3 1.2. Organisatiestructuur 4 1.3. Identiteit 4 1.4. Missie

Nadere informatie

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend Functieprofiel Directeur SWV Passend Onderwijs (PO) IJmond Functienaam: Directeur Organisatie: Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Dienstverband: 0,8 WTF Salarisschaal: conform CAO-PO

Nadere informatie

Het Baken. Rector Trinitas Gymnasium Almere

Het Baken. Rector Trinitas Gymnasium Almere School- en functieprofiel Het Baken Rector Trinitas Gymnasium Almere (S14 CAO-VO) Versie 22/4/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Joost Visser, tel. 06-39 38 61 89: joost.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Voor stichting SOM zijn in ieder geval de volgende invalshoeken van belang:

Voor stichting SOM zijn in ieder geval de volgende invalshoeken van belang: Profiel Bestuur Uitgangspunten Het algemene belang van stichting SOM staat bij de leden voorop De leden onderschrijven de visie en de missie van stichting SOM De leden onderschrijven de grondslag en de

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken S14 CAO-VO Versie 19/09/16 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11006553;

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Strategisch BeleidsPlan en nu verder

Strategisch BeleidsPlan en nu verder Strategisch BeleidsPlan en nu verder Algemeen In 2015 zijn de discussies gevoerd over het nieuwe Strategisch BeleidsPlan (SBP) en dit heeft geleid tot het SBP met de titel Bundelen van kracht&ruimte voor

Nadere informatie

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

School en functieprofiel. Rector. Havo-Vwo OBC Bemmel

School en functieprofiel. Rector. Havo-Vwo OBC Bemmel School en functieprofiel Rector Havo-Vwo OBC Bemmel Hengelo (o), April 2014 1 Inhoudsopgave 1. Over OBC Bemmel 1.1. Algemene informatie 3 1.2. Organisatiestructuur 4 1.3. Missie en visie 4 1.4. Kwaliteit

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie rector-bestuurder Amsterdam, december 2017 Marja de Kruif 1 Wie zijn wij? Het Keizer Karel College is een school voor havo, atheneum, technasium en gymnasium

Nadere informatie

Voor rsg Wiringherlant zijn wij op zoek naar een ervaren, inspirerende en doortastende: RECTOR (0,8 1,0 fte, functieniveau schaal 15)

Voor rsg Wiringherlant zijn wij op zoek naar een ervaren, inspirerende en doortastende: RECTOR (0,8 1,0 fte, functieniveau schaal 15) RECTOR Locatie Wieringerwerf Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord-Holland-Noord (SOVON) Organisatieprofiel Onder de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord (SOVON) ressorteren

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Markland College Eindhoven, 5 februari 2012 Drs. M.J. (Rien) Fait Vooraf Het organisatie- en functieprofiel wordt door BeteoR opgesteld

Nadere informatie

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG SKBO en Stichting OOG Per januari 2018 vormen SKBO en stichting OOG één organisatie. Zij gaan een fusie aan en bundelen hun krachten.

Nadere informatie

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE)

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE) Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen (0.8-1.0 FTE) 1. OBS De Optimist Vol vertrouwen de wereld tegemoet! OBS De Optimist is een middelgrote basisschool met circa 160 leerlingen.

Nadere informatie

Kadernotitie professionalisering

Kadernotitie professionalisering Kadernotitie professionalisering 2015-2020 Colofon Uitgave : ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs Voorgenomen besluit College van Bestuur : 31 maart 2015 Instemming GMR : 24 april 2015 Vastgesteld

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Strategisch HRM in het voortgezet onderwijs. Peter Leisink

Strategisch HRM in het voortgezet onderwijs. Peter Leisink Strategisch HRM in het voortgezet onderwijs Peter Leisink Opzet van deze leergang Introductie Strategisch HRM in het voortgezet onderwijs: inhoudelijke verkenning Programma en docenten leergang strategisch

Nadere informatie

Rotterdam, januari Profielschets Locatiedirecteur

Rotterdam, januari Profielschets Locatiedirecteur Rotterdam, januari 2018 Profielschets Locatiedirecteur Profielschets Locatiedirecteur Nieuwerkerk aan den IJssel Thorbecke Voortgezet Onderwijs Rotterdam Op het Thorbecke VO investeer je in jezelf én in

Nadere informatie

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur SKPO Profielschets Lid College van Bestuur 1 Missie, visie SKPO De SKPO verzorgt goed primair onderwijs waarbij het kind centraal staat. Wij ondersteunen kinderen om een stap te zetten richting zelfstandigheid,

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Conrector. Van Maerlantlyceum te Eindhoven

School- en functieprofiel. Conrector. Van Maerlantlyceum te Eindhoven School- en functieprofiel Conrector Van Maerlantlyceum te Eindhoven Hengelo (O), 25 april 2018 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over het Van Maerlantlyceum 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie

Nadere informatie