Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017"

Transcriptie

1 Academische Basisschool de Hovenier Montfort Gezocht: directeur voor basisschool de Hovenier (Montfort) 1 WTF met ingang van schooljaar Bent u een ervaren professional die denkt in kansen en mogelijkheden? Bent u degene die anderen in hun kracht kan zetten en de beste kwaliteiten in leerkrachten naar boven kan halen? Bent u degene die samen met het team kan bouwen aan goed onderwijs en sturing geeft aan de interne processen en kwaliteitszorg? Bent u het gezicht van de school? Herkent u zich in de competenties: flexibel, sociaal, empathisch, verantwoordelijk, doelgerichtheid en kunt u delegeren, samenwerken, coachen en leidinggeven? Bent u controlegericht, nauwkeurig en besluitvaardig maar ook diplomatiek en rechtvaardig? Dan zijn we op zoek naar u! Wat hebben we u te bieden? Een uitdagende baan binnen een professionele organisatie voor primair onderwijs. De aanstelling geschiedt op basis van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Salariëring vindt plaats op basis van kennis en ervaring (salarisschaal DB). Wat er allemaal aan ervaring en opleiding in uw rugzak dient te zitten, hebben we beschreven in het functieprofiel. Als u denkt onze nieuwe collega te kunnen worden, kunt u uw interesse kenbaar maken bij Met David bv. U kunt uw Curriculum Vitae, voorzien van een motiverende brief, sturen vóór 27 april 2016 naar info@metdavid.nl. Graag hierbij het vacaturenummer O vermelden. Voor telefonische informatie kun u contact opnemen met Mieke ten Have via nummer Voor het uitgebreide functieprofiel verwijzen we naar onderstaande informatie.

2 FUNCTIEPROFIEL Directeur Academische basisschool de Hovenier Academische Basisschool de Hovenier Montfort Montfort, 8 april 2016.

3 Academische Basisschool de Hovenier Montfort Het team van de Academische basisschool de Hovenier te Montfort is met ingang van het schooljaar i.v.m. het vertrek van de huidige directeur op zoek naar een nieuwe Directeur 1 WTF Het team bestaat uit 16 collegae, die gezamenlijk met passie voor onderwijs iedere dag bouwen aan passend onderwijs, toekomstgericht voor iedere leerling in een vertrouwde omgeving. Dit vraagt een goede interactie tussen leerkrachten, leerlingen en ouders. De directeur die wij zoeken is iemand: die denkt in kansen en mogelijkheden en mensen in hun KRACHT kan zetten door te ondersteunen en de beste kwaliteiten in leerkrachten naar boven kan halen, ten gunste van het onderwijs aan de kinderen; We zoeken een directeur die het gezicht is van de school en zichtbaar is voor ouders en kinderen; die (leidinggevende) ervaring heeft in het basisonderwijs; die sturing geeft aan de interne processen en kwaliteitszorg; die bouwer is van een professionele leeromgeving, met inzet op een positieve en open sfeer; die zorg draagt voor continuering van ons schoolplan en jaarplan in overleg met het team; die doelen formuleert en implementeert vanuit een onderzoekende houding en vervolgens evalueert en nuanceert in samenspraak met het team; die open staat voor vernieuwingen en verbeteringen, waarbij kwaliteit en borging voorop staan; die controlegericht, nauwgezet en besluitvaardig is, maar ook rechtvaardig en diplomatiek; die de voortgang volgt van de resultaten van leerlingen en leerkrachten en deze evalueert met de betrokkenen; die mensen aanspreekt op hun verantwoordelijkheid en functioneren, zowel intern als extern, op een dusdanige wijze dat er sprake blijft van een win-win situatie.

4 Werkzaamheden 1. Levert een bijdrage aan het stichtingsbeleid door het, als lid van het directeurenberaad, leveren van een bijdrage bij het ontwikkelen van strategische ontwerpen en bouwstenen; het uitdragen van een actuele richtinggevende lange termijn visie (collectieve ambitie); het vertalen van strategische doelstellingen naar meerjarenbeleid; het mede ontwikkelen van lange termijn beleid op alle beleidsterreinen dat aansluit op de strategische beleidsvorming; het adviseren over bijstelling van het stichtingsbeleid en de aanpak hiervan. 2. Is verantwoordelijk voor het beleid van de school door: het ontwikkelen van het beleid van de school in het verlengde van het stichtings meerjarenbeleid; het verifiëren van de effectiviteit van beleid en beleidsuitvoering door het meten en evalueren van resultaten; het bijstellen van beleid en aanpak op basis van het managementverslag; het bewaken van richtlijnen, standaarden en kaders vanuit WPO, van de stichting en binnen het kwaliteitsbeleid; het vaststellen van beoordelingsprocedures en criteria en het evalueren hiervan; het ontwerpen en onderhouden van procedures binnen de organisatie; het uitvoeren van het financiële beleid conform het financieel stichtingsbeleidsplan; het opstellen en bewaken van een operationele jaarplanning; het opstellen van de begroting en het jaarverslag; het uitvoeren van besluiten van het CvB. 3. Is verantwoordelijk voor het primaire proces binnen de school door het introduceren en borgen van nieuwe concepten, praktijken en leermiddelen; het bewaken van de kwaliteit van het systeem van integrale leerlingenzorg; het analyseren van de leer- en ontwikkelopbrengsten en het doorvoeren van akties ter verbetering hiervan; het in het kader van kwaliteit aanspreken van medewerkers op en het stimuleren in hun bijdrage; het toezien op het tijdig en duidelijk informeren van ouders/verzorgers over de ontwikkeling van hun kind; het binnen vastgestelde kaders en afspraken beslissen over toelating en verwijdering van leerlingen; het op advies van intern begeleiders en in overleg met de ouders beslissen over het inschakelen van hulpinstanties en specialisten; het bewaken van het onderwijs en de leerlingenzorg; het bewaken van de kwaliteit van de werkzaamheden (kwaliteitszorg); het zorgdragen voor een correcte leerlingen in- en uitstroom; het bewaken van de doelstelling, identiteit en het gewenste pedagogisch-didactisch klimaat van de school; het signaleren van (dreigende) problemen in de onderwijsuitvoering en het nemen van maatregelen.

5 4. Geeft leiding aan de school door: het zorgdragen voor een effectieve organisatiestructuur; het waarborgen van een professionele cultuur; het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers van de school; het stimuleren en creëren van mogelijkheden voor de ontwikkeling en begeleiding van medewerkers; het zorgdragen voor een effectief werkoverleg en voor effectieve communicatie; het zorgdragen voor een goed relatiebeheer en goede PR; het aangaan en onderhouden van effectieve samenwerking met partners; het voeren van overleg met de medezeggenschapsraad; het registreren en analyseren van meningen van medewerkers; het in het personeelsdossier vastleggen van het totale functioneren van de medewerkers; het uitvoeren van de personele zorg en het personeelsbeheer op de school; het verzorgen van de wervings- en selectieprocedure van personeel voor de school en de inzet van vervangers; het onderhouden van personeelsgegevens, leerlinggegevens, het computergebruik en het gebouw. 5. Neemt deel aan professionalisering door: het op peil houden van de voor het beroep vereiste bekwaamheden en deze zo nodig uitbreiden; het deelnemen aan scholings- en ontwikkelingsactiviteiten; het zich op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het vakgebied en het bestuderen van relevante vakliteratuur. Kader, bevoegdheden & verantwoordelijkheden Kader: de directeur werkt binnen de strategische beleidslijnen van de stichting. Bevoegdheden: de directeur neemt beslissingen bij het vertalen van strategische doelstellingen naar meerjarenbeleid, het ontwikkelen van beleid voor de school in het verlengde van het stichtings meerjarenbeleid, het bewaken van de kwaliteit van het systeem van integrale leerlingenzorg, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het op peil houden van de voor het beroep vereiste bekwaamheden. Verantwoording: de directeur is verantwoording schuldig aan het CvB over de bruikbaarheid van de bijdrage aan het stichtingsbeleid, het beleid van de school, het primaire proces, het leiding geven aan de school en de professionalisering.

6 Kennis en vaardigheden brede kennis van het onderwijsveld en -beleid en van onderwijskundige ontwikkelingen; kennis van de diverse deelgebieden van de beleidsterreinen binnen het Primair Onderwijs (o.a. onderwijs, personeel, financiën, huisvesting en ICT); inzicht in het functioneren van de organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits; inzicht in relevante wet- en regelgeving binnen het betreffende onderwijsgebied; inzicht in de totstandkoming van de strategische doelstellingen van de organisatie; vaardigheid in het vertalen van inzichten en informatie naar adviezen, onderwijsplannen en rapportages en in het beoordelen van de daaruit voortvloeiende onderwijskundige, personele, financiële en beheersmatige consequenties; vaardigheid in het organiseren en begeleiden van werkprocessen; vaardigheid in het leidinggeven aan professionals; adviesvaardigheden. Contacten met meerschools directeuren over beleidsaangelegenheden om adviezen te formuleren en om draagvlak te verwerven voor het relevante beleid van de organisatie; met locatieleiders en medezeggenschap over te nemen of genomen beslissingen om relevante aangelegenheden met hen te bespreken om af te stemmen; met vertegenwoordigers uit het lokale onderwijsveld, gemeenten en relevante maatschappelijke organisaties over ontwikkelingen en beleid om tot positiebepaling te komen en afspraken te maken. Resultaten/Competenties De te verrichten werkzaamheden worden toegespitst in een document rolprofiel op stichtingsniveau waarin de te behalen resultaten en de daarvoor benodigde competenties nader uitgewerkt zijn. In de gesprekkencyclus worden de te behalen resultaten afgesproken en geëvalueerd. Deze afspraken en opbrengsten zijn onderdeel van het personeelsdossier. Planning Reactietermijn eindigt op 27 april 2016; Met David bv, professionals in talentmanagement, maakt een selectie en nodigt kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek; Kandidaten die na het eerste gesprek worden aangemerkt als een potentiële kandidaat voor de vacature krijgen een assessment aangeboden. Met David maakt hiervoor gebruik van de TMA Talentenanalyse; De resultaten hiervan worden persoonlijk met de kandidaten besproken;

7 Sollicitanten die op basis van gesprek en resultaten assessment geschikt worden bevonden in week 19 door Met David mondeling voorgesteld aan de voorzitter College van Bestuur en Stafmanager P&O van Stichting Swalm & Roer; In week 20 zullen de geschikte kandidaten in gesprek gaan met de leden van de sollicitatiecommissie van Stichting Swalm& Roer. Dit gesprek vindt plaats op het kantoor van Stichting Swalm & Roer in Roermond. De 2 e gesprekken zullen plaatsvinden in week 21 met de sollicitatiecommissie.. Het arbeidsvoorwaardengesprek zal plaatsvinden vóór 1 juni Wilt u in uw agenda alvast rekening houden met deze data! Deze procedure wordt begeleid door Met David. Reacties graag voor 27 april 2016 mailen naar info@metdavid.nl onder vermelding van vacaturenummer O Een assessment maakt deel uit van de procedure. Met David maakt hiervoor gebruik van de TMA Methode.

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017

Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Gezocht: directeur voor basisschool t Kempke (St. Odiliënberg) 0,6-0,8 WTF met ingang van schooljaar 2016-2017 Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een professionele

Nadere informatie

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een dynamische stichting voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs?

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof FUNCTIEPROFIEL Directeur Basisschool de Muldershof Beek en Donk, 27 oktober 2015 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis

Nadere informatie

Meerscholendirecteur

Meerscholendirecteur Vacature Meerscholendirecteur Basisscholen Heuvelrijk Gerwen St. Jozef Nederwetten Nuenen, 09-05-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs?

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider

Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Bijlage taak-functieomschrijving schoolleider Schoolleider DA De schoolleider legt verantwoording af aan het bestuur. In het managementstatuut zijn (gedetailleerd) de taken en bevoegdheden van de schoolleider

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Vacature Hoofd Financiën

Vacature Hoofd Financiën Vacature Hoofd Financiën Gezocht: Krachtig Hoofd Financiële en Salarisadministratie Voelt u zich aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Voortgezet Onderwijs? Bent u de krachtige, financiële

Nadere informatie

Functieprofiel Locatiedirecteur

Functieprofiel Locatiedirecteur Functieprofiel Locatiedirecteur Functie-informatie Functienaam Locatiedirecteur Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering LEE10-201 Organisatie Leerplein055 Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein Management

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Functiebeschrijving en -waardering

Functiebeschrijving en -waardering Functiebeschrijving en -waardering Directeur opvang nieuwkomers 14 maart 2016 Opdrachtgever opdrachtgever Kenmerk Kenmerk/initialen Adviseur(s) J.L.P. Bustin Projectnummer projectnummer Functie informatie

Nadere informatie

Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen

Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen Gezocht locatiedirecteur voor RBOB De Kempen Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een dynamische stichting voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs?

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum

Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 voor obs It Tredde Sté, Jirnsum Mei inoar oer eigen paad te plak Obs It Tredde Sté is een drietalige dorpsschool met ruim negentig leerlingen, sinds

Nadere informatie

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE)

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functie-informatie Functienaam Voorzitter directeur organisatorische eenheid (OE) Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Nadere informatie

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke Vacature Locatiedirecteur Daltonbasisschool t Otterke Beek en Donk, 15-01-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB)

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB) Blz. 1 FUWASYS Sessie Functie-informatie Functienaam Codering Organisatie Onderdeel Salarisschaal FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore Datum FUWASYS-versie 003b Stichting QliQ

Nadere informatie

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Functie omschrijving Spijtenburg is voor Stichting Openbaar Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5) op zoek naar

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën

Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Gezocht: Krachtige Stafmedewerker Financiën Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve het opstellen van

Nadere informatie

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO Functiebeschrijving schoolcoördinator BO FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Schoolcoördinator PO (met lesgevende taken) Salarisschaal 10 Werkterrein Management -> schoolmanagement - lesgeven Activiteiten Beleids-

Nadere informatie

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend Functieprofiel Directeur SWV Passend Onderwijs (PO) IJmond Functienaam: Directeur Organisatie: Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Dienstverband: 0,8 WTF Salarisschaal: conform CAO-PO

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore

Nadere informatie

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management FUWA-PO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Codering CONCEPT 1 Organisatie Saltho Onderwijs Onderdeel Koraal Groep Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vc FUWASYS-advies 12 - Vc Werkterrein Management

Nadere informatie

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Functie-informatie Functienaam: Directeur samenwerkingsverband Organisatie: Samenwerkingsverband 28.05 Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Werkterrein: Management

Nadere informatie

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette Vacature Directeur Basisschool Bernadette Mariahout, 10 oktober 2017 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Functieprofiel Teamleider - Functie en taakomschrijving teamleider - Afdeling Regulier basisschool Asvo

Functieprofiel Teamleider - Functie en taakomschrijving teamleider - Afdeling Regulier basisschool Asvo Functieprofiel Teamleider - Functie en taakomschrijving teamleider - Afdeling Regulier basisschool Asvo De school Amsterdamse School Vereniging voor Opvoeding en Onderwijs De Asvo is een populaire school

Nadere informatie

Informatiepakket Hoofd Stafbureau

Informatiepakket Hoofd Stafbureau Informatiepakket Hoofd Stafbureau 1/8 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Protocol sollicitatieprocedure Hoofd Stafbureau Esloo 3 Voorbeeld vacaturetekst 4 Functiebeschrijving Hoofd Stafbureau Esloo 5 Sollicitatiecode

Nadere informatie

Graag ontvangen we je Curriculum Vitae met motivatiebrief voor dinsdag 28 mei as, t.a.v. mevrouw Ingrid Nelissen.

Graag ontvangen we je Curriculum Vitae met motivatiebrief voor dinsdag 28 mei as, t.a.v. mevrouw Ingrid Nelissen. Wij ontmoeten graag de locatiedirecteur die een onderwijskundig leider is en zijn/haar kennis en kunde graag wil inzetten binnen onze dynamische stichting en in het bijzonder op OBS De Trumakkers. geniet

Nadere informatie

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur FUWA-PO functiebeschrijving Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur Organisatie Stichting RESPONZ Salarisschaal 12 (=DC) Werkterrein Management -> Schoolmanagement Datum 18-01-2011 FUWASYS-versie

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs

Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs Profielschets directeur Kindcentrum West voor openbaar basisonderwijs Stichting Openbaar Onderwijs Marenland zoekt voor de nieuw te vormen school in Delfzijl West een enthousiaste schooldirecteur We zoeken

Nadere informatie

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Locatieleider SKO

Nadere informatie

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte In verband met het vertrek van ons Hoofd P&O zoeken wij met ingang van 1 oktober 2017, of zo snel mogelijk daarna, een Hoofd P&O 0,6 0,8 fte Wij zoeken een deskundige vrouw of man met ervaring in een leidinggevende

Nadere informatie

1. Aanleiding/ Inleiding. 2. Hoe gaat het met de school? Profiel schoolleider basisschool Wonnebald

1. Aanleiding/ Inleiding. 2. Hoe gaat het met de school? Profiel schoolleider basisschool Wonnebald Profiel schoolleider basisschool Wonnebald 1. Aanleiding/ Inleiding Per 1-10-2019 heeft de huidige schoolleider van basisschool Wonnebald, Nynke Verdoner aangegeven haar baan op te zeggen. Daarmee ligt

Nadere informatie

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context Functie Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Unitleider LD en evt. arbeidsmarkttoelage Management -> Overig management Beleid mede voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van

Nadere informatie

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Organisatie De Meester Duisterhoutschool is een Openbare school voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. De school

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Doel Ontwikkelen, implementeren, evalueren en bijstellen van beleid op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve van de instelling,

Nadere informatie

Directeur (1,0 wtf) ondernemend bruggenbouwer inspirerend

Directeur (1,0 wtf) ondernemend bruggenbouwer inspirerend Functieprofiel Directeur voor KBS De Howiblo & KBS De Heeswijk Functienaam: Organisatie: School: Dienstverband: Salarisschaal: Directeur Stichting Kalisto Boeiend Basisonderwijs! te Woerden KBS De Howiblo

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Teamleider (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en begeleiding aan leerlingen

Nadere informatie

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en adviseren op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie Coördinator Amsterdam, oktober 2017 Henk Hendriks Samenwerkingsverband PO Kop van Noord Holland is op zoek naar een Coördinator (0,8 1.0 fte) die leiding

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Locatiemanager FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Locatiemanager januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Locatiemanager Organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS DIRECTEUR FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering BAA17-13b Organisatie Stichting Baasis Onderdeel Onderwijs Salarisschaal 11 [DB] Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies

Nadere informatie

Gezocht: Beleidsmedewerker financiële zaken

Gezocht: Beleidsmedewerker financiële zaken Gezocht: Beleidsmedewerker financiële zaken Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve het opstellen van

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK GOMARUS SCHOLENGEMEENSCHAP

FUNCTIEBOEK GOMARUS SCHOLENGEMEENSCHAP FUNCTIEBOEK GOMARUS SCHOLENGEMEENSCHAP FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur onderwijs Codering GOM13-102 Organisatie Gomarus Scholengemeenschap Onderdeel Directie Salarisschaal 14 Indelingsniveau Ve

Nadere informatie

Excellente Leerkracht SBO, SO/VSO. Stichting Meerkring LC 11 Onderwijsproces -> Leraren 44343 43334 43 43 Marieke Kalisvaart

Excellente Leerkracht SBO, SO/VSO. Stichting Meerkring LC 11 Onderwijsproces -> Leraren 44343 43334 43 43 Marieke Kalisvaart Functie-informatie Functienaam Organisatie Letterschaal CAO Salarisschaal Werkterrein Kenmerkscores SPO-gecertificeerde Stichting Meerkring LC 11 Onderwijsproces -> Leraren 44343 43334 43 43 Marieke Kalisvaart

Nadere informatie

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort Functie-informatie Functienaam Directeur Speciaal Onderwijs Organisatie Cluster-4 onderwijs Salarisschaal 15 Indelingsniveau Ve Fuwasys-advies 15 - Ve Werkterrein Management -> Directie/bestuur Activiteiten

Nadere informatie

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum VACATUREOVERZICHT JULI 2009 Functie Omschrijving Regio / plaats Vacaturenummer Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum Wij zoeken een enthousiaste en innovatieve afdelingsmanager Regionaal Expertise

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep Organisatie- en functieprofiel Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep (S14 CAO-VO) Versie 17/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

Leraar basisonderwijs LB

Leraar basisonderwijs LB Leraar basisonderwijs LB Functiewaardering: 43343 43333 43 33 Salarisschaal: LB Werkterrein: Onderwijsproces -> Leraren Activiteiten: Beleids- en bedrijfsvoeringsondersteunende werkzaamheden, overdragen

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie directeur Basisschool De Lunetten Stichting Fedra Amsterdam, april 2019 Geke Bakker Directeur Basisschool De Lunetten 1 Wie zoeken wij? Stichting Fedra biedt

Nadere informatie

Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO

Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO Vacatures Projectleider BVO & Leraren BVO Voor beide vacatures geldt dat het gaat om pioniersfuncties, waarin de vorm en inhoud van het werk nog van de grond af aan opgebouwd dient te worden. Dit vraagt

Nadere informatie

Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt?

Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt? Ben jij een cluster intern begeleider die verbindt? Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. Voor onze scholen

Nadere informatie

Vacature leraar NBS Teteringen

Vacature leraar NBS Teteringen Vacature leraar NBS Teteringen Het bestuur van de Stichting Nutsscholen Breda is verantwoordelijk voor vijf dynamische algemeen bijzondere scholen met in totaal ± 2000 leerlingen en 140 medewerkers. Per

Nadere informatie

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Doel Bijdragen aan de formulering van het strategische en tactische (financieel-)economische beleid van de instelling of onderdelen daarvan, alsmede vorm en

Nadere informatie

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Profiel Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs 4 juni 2015 Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Jaarplan Versie: augustus Samen op reis worden we wereldwijs-samen leren om te groeien

Jaarplan Versie: augustus Samen op reis worden we wereldwijs-samen leren om te groeien Jaarplan Versie: augustus 2017 Samen op reis worden we wereldwijs-samen leren om te groeien Aanleiding Voor u ligt het jaarplan van schooljaar. Hierin beschrijven wij welke doelstellingen wij ons voor

Nadere informatie

Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs

Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs Managementstatuut van Stichting Lijn 83 primair onderwijs Dit managementstatuut is gebaseerd op artikel 31 van de Wet op het primair onderwijs. ALGEMEEN Artikel 1: BEGRIPSBEPALINGEN Stichting: Stichting

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Leraar basisonderwijs LB januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur Paul Janssen Project 5POBA4560 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Leraar basisonderwijs

Nadere informatie

Intern Begeleider (schaal 9)

Intern Begeleider (schaal 9) Intern Begeleider (schaal 9) 1. Functie-informatie: Functienaam: Intern Begeleider Salarisschaal: schaal 9 Indelingsniveau: 9IVb Werkterrein: Onderwijsproces - Onderwijsbegeleiding Activiteiten: Beleid-

Nadere informatie

Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA

Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA Jaarverslag 2014-2015 DE DELTA VOORWOORD In dit verslag van obs de Delta treft u op schoolniveau een verslag aan van de ontwikkelingen in het afgelopen schooljaar in het kader van de onderwijskundige ontwikkelingen,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Adjunct-algemeen directeur FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Adjunct-algemeen directeur januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur P.P.J.G. Janssen Project 5POBA4560 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Adjunct-algemeen

Nadere informatie

Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement Marieke Kalisvaart

Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement Marieke Kalisvaart Functie-informatie Functienaam Organisatie Letterschaal CAO Salarisschaal Werkterrein Kenmerkscores SPO-gecertificeerde Stichting Meerkring AB 10 Management -> Schoolmanagement 43343 43333 33 33 Marieke

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkzaamheden

FUNCTIEBESCHRIJVING. Werkzaamheden Leraar basisonderwijs LA Functiewaardering: 33333 33333 33 33 Salarisschaal: LA Werkterrein: Onderwijsproces > Leraren Activiteiten: Beleids en bedrijfsvoeringsondersteunende werkzaamheden, overdragen

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie voorzitter college van bestuur Amsterdam, mei 2018 Judith Meulenbrug 1 Wie zoeken wij? Voor ieder kind het beste bereiken met passie, plezier en professionaliteit

Nadere informatie

Functie Teamleider. Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van activiteiten en processen

Functie Teamleider. Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van activiteiten en processen Functie Teamleider 1. Functie-informatie Functienaam: Organisatie: Salarisschaal: 12 Indelingsniveau: Werkterrein: Activiteiten: Teamleider CSG Anna Maria van Schurman Vc Management -> Overig management

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken School- en functieprofiel Directeur Obs De Twee Wieken Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over De Twee Wieken 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de procedure 8 1 1.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA)

Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA) Functiebeschrijving Leraar Basisonderwijs (LA) Context De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Alpha Scholengroep. Onder Alpha Scholengroep ressorteren 15 Christelijke basisscholen in de omgeving van

Nadere informatie

Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling

Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken 1 Bestuurskantoor De

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul

Organisatie en functieprofiel. Bestuurder/rector De Breul Organisatie en functieprofiel Bestuurder/rector De Breul April, 2014 1. INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE De Breul is een katholieke scholengemeenschap voor VMBO-tl, HAVO, Atheneum en Gymnasium in Zeist.

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode 27 maart 2015 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KATHOLIEK PROTESTANT CHRISTELIJK ONDERWIJS (SKPO) Inhoudsopgave 1 Stichting Katholiek Protestant Christelijk Onderwijs 3 De organisatie 3 Kernwaarden 3

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer Amsterdam, juni 2019 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? De complexiteit van het besturen van beide samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs PO 30.06 Amsterdam, november 2017 Henk Hendriks Bestuurder bij Samenwerkingsverband PO 30.06 1 Wie zoeken

Nadere informatie

P&O-adviseur. Context. Doel

P&O-adviseur. Context. Doel P&O-adviseur Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en/of de uitvoering van het personeel- en organisatiebeleid voor faculteit(en), diensten of de instelling, binnen de kaders van, wettelijke bepalingen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013.

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013. FUNCTIEPROFIEL Clusterdirecteur Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre Veldhoven, 4 april 2013. De organisatie SKOzoK is de afkorting van Samen Koersen op Zichtbare Onderwijs Kwaliteit. SKOzoK

Nadere informatie

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE

FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS DRENTHE FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Basisonderwijs Codering SKOD09-104 Organisatie SKOD Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11

Nadere informatie

1.1 Leraar basisonderwijs (schaal LA) Omgeving De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Stichting Prisma Almere. Dit is een middelgrote onderwijsinstelling van 15 tot 20 scholen voor primair onderwijs.

Nadere informatie

MANAGEMENTSTATUUT 2 februari februari 2018

MANAGEMENTSTATUUT 2 februari februari 2018 MANAGEMENTSTATUUT 2 februari 2016 2 februari 2018 06.10.00.04 2 februari 2016-2 Inhoudsopgave Pre-ambule... 3 Artikel 1 Begripsbepalingen... 3 Artikel 2 Status en werkingsduur... 3 Artikel 3 Algemene taken

Nadere informatie

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement.

Zie figuur verantwoordelijkheidsverdeling werkplekmanagement. Verpleegkundig Hoofd Zorgeenheid / Manager 10 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plaats in de organisatie/oriëntatie:

Nadere informatie

Profiel- en Situatieschets

Profiel- en Situatieschets Profiel- en Situatieschets Werving en selectie directeur WSV Amsterdam, mei 2017 Marja de Kruif 1 Wie zoeken wij? Vanwege het naderend vertrek van de huidige directeur is Esprit Scholen voor de WSV op

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Controller (0,8 fte) 27 september 2016 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum

Functieprofiel. Rector-Bestuurder. St. Nicolaaslyceum Functieprofiel St. Nicolaaslyceum Inhoudsopgave 1. De Stichting VO Amsterdam-Zuid 2. Het St. Nicolaaslyceum De organisatie De missie De schoolleiding en het managementteam 3. De functie Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

4. Zelf ervaren te werken met het schooljaarplan 5. Vragen en mogelijkheden de producten in te kijken

4. Zelf ervaren te werken met het schooljaarplan 5. Vragen en mogelijkheden de producten in te kijken Kwaliteit in Beweging Stichting Op Kop Agenda 1. Introductie 2. Kwaliteit in Beweging 3. Invoering van de methodiek en ervaringen binnen Stichting Op Kop 4. Zelf ervaren te werken met het schooljaarplan

Nadere informatie

Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0)

Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0) Skopos zoekt per 01 01 2016 of zoveel eerder als mogelijk voor basisschool t Kwekkeveld een enthousiaste Directeur (m/v) (wtf 0,8 1,0) Het Samenwerkingsbestuur Katholiek en Openbaar Primair Onderwijs Schijndel

Nadere informatie

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR

VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING SCHOLENGROEP HOLLAND Inhoudsopgave 1 Scholengroep Holland 3 De missie 3 De structuur 3 De thema s 3 2 Voorzitter College van Bestuur 4 Plaats in

Nadere informatie

Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017

Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017 Informatie sollicitatieprocedure Coördinator HAVO BOVENBOUW Februari 2017 1 Inhoudsopgave 1. Informatie over de sollicitatieprocedure 2. Tekst oproep Weekbrief 3. Taakomschrijving 4. Profiel 2 1. Informatie

Nadere informatie