vaak jarenlange dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vaak jarenlange dienstverlening"

Transcriptie

1 INFORMATIE DOCUMENT

2 Beste geïnteresseerde, Future4prfits is een bedrijf dat unieke trendvlgende systemen heeft ntwikkeld die zeer winstgevende aan- en verkp signalen genereren vr diverse beurzen (.a. de S&P500). Wij handelen via een Amerikaans handelsplatfrm waarin vlautmatisch de aan- en verkp signalen znder nze fysieke tussenkmst drgestuurd wrden naar de brker ( de financiële instelling ), die ze p haar beurt drstuurt naar de beleggersrekening van de klant. Op deze rekening wrdt het signaal mgezet in een rder waarna de aan- f verkp een feit is. Uiteraard mnitren wij het dagelijks verlp. Oftewel; Wij kunnen het beheer van uw geld vlledig verzrgen en laten renderen dr een uniek zelf-ntwikkeld systeem wat autmatische aan-en verkp signalen van diverse beurzen direct drstuurt. Veilig naar uw eigen rekening, met een grte winstgevendheid Wij zijn te vergelijken met een vermgensbeheerder al mgen wij deze naam niet dragen en kunnen dus niet rechtstreeks p uw rekening handelen. Vandaar dat wij een brker hebben als tussenpersn. U vraagt zich wellicht af wat de verschillen en vereenkmsten zijn tussen een gerenmmeerde vermgensbeheerder en ns bedrijf. Hiernder vlgt een telichting; Future4prfits hgere rendementen mgelijk start 2014 innvatief ( ntwikkeling nieuwe systemen ) winstptentie bij stijgende en dalende beurs zeer ged risicmanagement beleggen p n cure-n pay basis autmatisch beleggen klassieke vermgensbeheerder vaak maximaal rnd de 5-7% per jaar vaak jarenlange dienstverlening heel cnservatief ( ude denkpatrnen ) winst bij stijgende beurs, verlies bij daling ged risicmanagement u betaalt altijd, bij winst en verlies handmatige uitveringen Dit vlautmatisch handelen heeft de tekmst ( denk aan discipline, snelheid, nauwkeurigheid, maar k het gemak vr de handelaar en de belegger ). U kunt de zrg vr uw geld vlledig uit handen geven met behud van een grte mate van veiligheid en cntrle. Veiligheid en transparantie Uiteraard is uw rekening gevestigd bij één van de grtste brkers van de wereld en hebben wij geen enkele tegang tt uw rekening. U heeft, indien gewenst, dagelijks inzicht in uw rekening. U kunt p elk gewenst mment de dienstverlening pzeggen, er is geen pzegtermijn.

3 Ok wrden we niet beperkt dr een lage vraag en aanbd in de markt. Op de S&P500 kunnen wij bijna 24 uur per dag handelen met grte vlumes. Ons bedrijf heeft alle systemen draaien p externe prfessinele servers in een data center met meervudige systemen, zdat veiligheid, snelheid en betruwbaarheid gewaarbrgd zijn. Wij werken uitsluitend met de prfessinele derivaten zals futures, (een derivaat is een afgeleid prduct van aandelen ) vrnamelijk p de S&P500, wat de verhandelbaarheid enrm verhgt. Een future vlgt de kers van de S&P500, de beursindex van de VS, die het betruwbaarste beeld geeft van de ntwikkelingen p de aandelenmarkt. De 500 grtste Amerikaanse bedrijven gemeten naar hun marktkapatalisatie zijn hierin pgenmen. Hierdr handelen we als het ware p een mandje met 500 aandelen, wat de risic s verkleint. Wij hanteren een pen cmmunicatie met de klant en infrmeren u regelmatig. Wij kunnen werken p n cure-n pay basis, wij vragen maar 25% van uw nett winst, dus u betaalt alleen indien u winst maakt! Cijfers en inleg De minimale inleg is $10.000, maximaal kunnen wij $ vr u beleggen. Hge winsten zijn zeker mgelijk. We verwachten minimaal tientallen prcenten p jaarbasis, wellicht meer. Zie bijlage A. Wilt u niet gelijk uw vlledig vermgen bij ns nderbrengen dan zu u bijvrbeeld kunnen starten met 20% van uw belegd vermgen en de rest laten staan bij uw traditinele vermgensbeheerder. Na een jaar kunt u de nett rendementen eens ged vergelijken en een mgelijke grtere verstap verwegen. Waarm zijn wij anders? Nadat wij een research peride hebben drlpen van z n 2 jaar heeft een Amerikaanse partner, gespecialiseerd in het prgrammeren van beleggingssystemen, nze unieke strategieën geprgrammeerd vr ns. Tevens is een unieke kerpresentatie ntwikkeld. Dit vrmt de basis van ns bedrijf. U kunt uw geld laten renderen p n cure-n pay basis (redelijk uniek in de beleggingswereld), wat betekent dat wij u alleen factureren indien wij winst hebben gemaakt vr u. Uiteraard wrden eerst alle handelsksten van de brutwinst afgetrkken vrdat wij nze fee ver de winst berekenen. Dus geen fndsksten, administratieksten, management fee, bewaarln etc. U kunt zich vrstellen dat wij gede renderende systemen ndig hebben en ns vr de vlle 100% inzetten m het ptimale resultaat vr u te behalen. Maakt u winst dan delen wij mee, anders verdienen wij niets. U heeft p deze manier geen nndige ksten. Hpelijk mgen wij u binnenkrt persnlijke uitleg geven f zelfs al begreten als nieuwe klant van Future4prfits. Bel f mail ns bij interesse; Met vriendelijke gret, Rb de Vries Future4prfits K.v.k : Mbile: Web:

4 Bijlage 1 De werking van aan- en verkpen met futures He verdienen wij geld p een beurs die zwel mhg gaat als k naar beneden? Wij handelen in futures, net zals vele prfessinele grte partijen. Dit zijn termijn cntracten die.a. pensienfndsen gebruiken m hun enrm grte aandelenpsities tijdelijk te beschermen. Deze futures kunnen zrgen vr wat extra dekking tegen een waardedaling van hun prtefeuille. Met futures is een grter rendement te behalen dan met bijvrbeeld aandelen, waar de traditinele vermgensbeheerders vaak mee werken. Het grte verschil in rendement tussen ns systeem en de aandelenmarkt ntstaat drdat een verlies bij traditineel beleggen keihard aankmt. Daalt de aandelenmarkt met bijvrbeeld 50%, dan met er al 100% rendement vlgen m weer break-even te draaien (fwel p exact hetzelfde punt kmen te staan). Vrdat dit gebeurt zijn er vaak jaren verstreken, terwijl een systeem in deze peride rustig drlpt. Ons systeem met handelen in futures kan immers zwel lng psitie (meegaan met een stijging van de index) als shrt psitie (meegaan met een daling van de index) innemen. Vrbeeld: Met het vereiste geld p nze rekening mgen wij van de bank een future cntract kpen p de S&P500. Stel ns systeem ziet kansen in een pgaande markt en gaat lng p een kers van Zdra dit cntract is aangekcht zal de bank ns geen mgelijkheid geven ng een cntract te kpen mdat daar niet geneg geld vr p de rekening staat ( de z.g. margin verplichting ). Indien we 2x zveel geld hebben staan mgen we dus k 2 cntracten kpen enz. Op 1930 ziet ns systeem dat we deze transactie het beste kunnen sluiten dr een samenwerking van verschillende technische indicatren die hierte besluiten. De verkp vindt plaats binnen een fractie van een secnde. Nu is dus de kp en de verkp achter ns en staan we neutraal. Wel hebben we 20 punten winst gemaakt ( van 1910 tt 1930 ). Aangezien elk punt een waarde vertegenwrdigt van $50 heeft u nu 20*$50 =$1000 extra p uw rekening staan. Dit is een rendement van 10% terwijl de beurs ( het mandje van aandelen) maar 20 punten, fwel 1% is gestegen. Indien u had gehandeld met aandelen was uw prtefeuille gestegen met maar 1% t..v. de 10% stijging die wij hadden kunnen bereiken. Een daling werkt precies z. We beginnen met het verkpen van een cntract. Overigens bezitten we dat cntract niet, maar drdat we een bepaalde heveelheid geld ( weer die margin ) p nze rekening hebben staan is dit tegestaan. We willen dus duur verkpen en later p een lagere stand van de beurs, het cntract vr een lagere prijs terugkpen zdat we na deze transactie weer neutraal staan en winst hebben gemaakt. Verkpen p 1900 en terugkpen p 1862 levert een winst p van 38 punten. De berekening is als vlgt; 38*$50 = $1900. De beurs is maar 2% gedaald ( van 1900 naar 1862 ), terwijl wij een winst hebben van $1900. Aangezien uw rekening begn met $ en nu $ bedraagt heeft u een rendement gerealiseerd van 19%.

5 Bijlage 2 S&P Futures 5 jaar perfrmance ( ) Hiernder vind u gegevens ver nze succesvlle trendvlgende strategie welke handelt p de Amerikaanse S&P500, met e-mini futures. We laten nze perfrmance zien zals die zu zijn geweest indien we die real-time hadden gehandeld vanaf tt Onze partner in Amerika heeft de strategie dermate ged geprgrammeerd dat de backtesting 100% crrect werkt, we hebben dit k uitgebreid kunnen testen d.m.v. real-time trading, het handelen met echt geld. De winst is dus bijna 800% ver 5 jaar. We hebben de winsten niet geherinvesteerd, iets wat de uiteindelijke winst gigantisch verhgt. U mag de winsten uiteraard k elk jaar laten staan, waardr u na één jaar in de gelegenheid bent niet 1 maar 2-3 cntracten te handelen. Hiermee maakt u dus k 2x-3x zveel winst uiteraard. Hiernder is uitgegaan van het handelen ver een peride van 5 jaar, met steeds maar 1 cntract.

6 Bijlage 3 Wat is belangrijk bij beleggingsfndsen? Sharp-Rati He kan men het beste de risk adjusted return berekenen? Velen kijken naar de Sharpe- rati. Deze berekent het rendement per eenheid risic, ftewel is het rendement ged t..v. het risic wat genmen wrdt? Over de afgelpen 5 jaar haalt Future4prfits een rati van 0,48. Een rati van 0,5 betekent ged tt zeer ged. Het merendeel van de beleggingsfndsen heeft een significant lagere rati. Drawdwn Zals meerdere specialisten vind ik de Sharpe-rati niet hét aangewezen instrument m het risic t..v. het rendement te berekenen. Het echte risic vr een belegger is namelijk de maximum drawdwn ftewel het maximale verlies dat de belegger zu geleden hebben tijdens de peride die in genschuw genmen wrden. Dat interesseert een belegger veel meer. MAR-rati De MAR-rati, is dus veel beter te gebruiken. Deze rati berekent de verhuding tussen het gemiddelde jaarlijkse rendement en de maximum drawdwn ( aaneengeslten verlies ) sinds de prichting van het fnds. Als een fnds bv. een gemiddeld jaarlijks rendement van 6% heeft behaald en een maximum drawdwn van 25% dan is de MAR rati 0,24 (6/25). Wat is nu een gede MAR-rati? Wanneer we naar de institutinele beleggingswereld kijken (waar meestal de beste beheerders te vinden zijn) dan zien we dat ver perides van 20 tt 30 jaar maar weinig beheerders erin slagen m een MAR van 1 te behalen. Z behaalde bijvrbeeld Warren Buffett sinds 1965 maar een MAR van 0,39. Future4prfits haalde ver de laatst 5 jaren ( ) een MAR van 2,88 (154/53).

7 Bijlage 4 vrbeelden van aankpen ( ktber 2014) Hier ziet u de sterkte van de strategie. Op twee mmenten is er een aankp lng gedaan, wat heeft geresulteerd in een winst van bijna 200 punten ( 100% / $10,000 ). In the bvenste grafiek is de blauwe lijn een trend-lijn die bij het drbreken de lng f shrt aan- en verkp aangeeft.

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, INFORMATIE DOCUMENT Beste geïnteresseerde, Future4prfits is een bedrijf dat unieke trendvlgende systemen heeft ntwikkeld die zeer winstgevende aan- en verkp signalen genereren vr diverse beurzen (.a. de

Nadere informatie

Onderzoeksrapport Portfolio spreiding

Onderzoeksrapport Portfolio spreiding Onderzoeksrapport Portfolio spreiding Een kwantitatief onderzoek naar de voordelen van diversificatie d.m.v. het handelen met futures via één trendmatige strategie, met inachtneming van een strikt risicomanagement.

Nadere informatie

Waarom krijg ik bij LeasePlan Bank een aantrekkelijke rente?

Waarom krijg ik bij LeasePlan Bank een aantrekkelijke rente? Veelgestelde vragen Over LeasePlan Bank Wie is LeasePlan Bank? LeasePlan Bank is een Nederlandse internetspaarbank. Wij zijn nderdeel van het wereldwijd pererende LeasePlan Crpratin N.V. Klanten kunnen

Nadere informatie

RAPPORTAGE VOOR Melior Example BV

RAPPORTAGE VOOR Melior Example BV IN SAMENWERKING MET SCA RESULT GROUP Dit is een extract van een rapprtage die u kunt verwachten als u de nderzeksvragen heeft beantwrd. Met dit extract willen wij u een indruk geven van de pzet van de

Nadere informatie

De Nieuwe Woningcorporatie

De Nieuwe Woningcorporatie De Nieuwe Wningcrpratie Buwstenen vr de inrichting van de rgan i- satie Daan Drr, Businessleader Slimmer rganiseren, Atrivé Maaike Wittenberg, rganisatieadviseur Prt6 december 2012 Dit prject is mede mgelijk

Nadere informatie

Ten dienste van Leaseproces B.V. Inzake de beleggingstechnische eigenschappen van de Legio-Lease Winstverdriedubbelaar

Ten dienste van Leaseproces B.V. Inzake de beleggingstechnische eigenschappen van de Legio-Lease Winstverdriedubbelaar Reade Klif Advies Heidemeer 6, 8445 SB Heerenveen Deskundigenpinie Ten dienste van Leaseprces B.V. Inzake de beleggingstechnische eigenschappen van de Legi-Lease Winstverdriedubbelaar Auteur Prf. Dr. Michael

Nadere informatie

Toelichting Checklist Optimale informatie beleggingsverzekering

Toelichting Checklist Optimale informatie beleggingsverzekering Telichting Checklist Optimale infrmatie beleggingsverzekering Algemeen Infrmatie ver beleggingsverzekeringen Beleggingsverzekeringen zijn cmplexe prducten. Om de klant beter inzicht te geven in de werking

Nadere informatie

Business Case Assessment Supply Chain Professional 2012 & 2013

Business Case Assessment Supply Chain Professional 2012 & 2013 Business Case Assessment Supply Chain Prfessinal 2012 & 2013 Inhudspgave Business Case Kina Supply Chain Prfessinal 2013 3 Bijlage 1: Organgram Kina 11 Bijlage 2: Business Case Kina Supply Chain Prfessinal

Nadere informatie

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling

Op weg naar betere. klanttevredenheid via de route van klachtenbehandeling Op weg naar betere Lease Unlimited B.V. klanttevredenheid via de rute van klachtenbehandeling Universiteit Twente Faculteit Management en Bestuur Bachelrpdracht Bedrijfskunde Versie: Eindversie Datum:

Nadere informatie

RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT

RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT RAPPORT GEVOELIGHEIDSANALYSE ORTHODONTIEMARKT AMSTERDAM - HEERLEN 29 OKTOBER 2010 INHOUDSOPGAVE INLEIDING EN ONDERZOEKSVERANTWOORDING 4 INLEIDING 4 ONDERZOEKSOPZET 4 INHOUD VAN HET ONDERZOEK 6 OPBOUW RAPPORTAGE

Nadere informatie

Scheiden. Een lastig proces

Scheiden. Een lastig proces Scheiden. Een lastig prces Deze tekst is pgesteld dr een werkgrep bestaande uit vertegenwrdigers van de advcatuur, de rechtspraak en het ministerie van Veiligheid en Justitie, mei 2011. Inhudspgave pagina

Nadere informatie

Computercursus. Vereniging Dorpsbelang Gaast

Computercursus. Vereniging Dorpsbelang Gaast Cmputercursus Vereniging Drpsbelang Gaast email: cmptercursus@gaast.eu Pagina - 1 Cursus Onderdeel 4 Cmputercursus 2014 Deze pagina bevat alle infrmatie ver de cmputer cursus van Vereniging Drpsbelang

Nadere informatie

Schoenenwinkel 't Vetertje Regionale Uitkomsten Markt- & Brancheanalyse

Schoenenwinkel 't Vetertje Regionale Uitkomsten Markt- & Brancheanalyse Schenenwinkel 't Vetertje Reginale Uitkmsten Markt- & Brancheanalyse Sectr: Detailhandel Branche: Schenenwinkels Gemeente: Delft Pstcde: 2611, Binnenstad Datum: 22 april 2011 Rapprtnummer: X11-D100-10009/v1

Nadere informatie

Beveiliging ICT. Yvan Gielens Welzijnskoepel West-Brabant 1-1-2010

Beveiliging ICT. Yvan Gielens Welzijnskoepel West-Brabant 1-1-2010 2010 Beveiliging ICT Yvan Gielens Welzijnskepel West-Brabant 1-1-2010 Inleiding Vrwrd Via wrkshps zal ik te samen met de systeembeheerders prberen punten uiteen te zetten en deze p een eenvudige manier

Nadere informatie

Customer Relation Management (CRM)

Customer Relation Management (CRM) Custmer Relatin Management (CRM) Markt In nze Westerse samenleving zien we p marketinggebied steeds meer de ntwikkeling van verzadigde markten, grte cncurrentiedruk, internatinalisering en steeds krter

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 KMO S Voordelen van een kleine onderneming : Nadelen van een kleine onderneming: Functies in een onderneming:(4 pijlers)

Hoofdstuk 1 KMO S Voordelen van een kleine onderneming : Nadelen van een kleine onderneming: Functies in een onderneming:(4 pijlers) Hfdstuk 1 KMO S zijn ndernemingen die niet meer dan 1 van de vlgende criteria verschrijden : -gemiddeld aantal werknemers

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Zon-Privé gemeente Utrecht

Veelgestelde vragen Zon-Privé gemeente Utrecht Veelgestelde vragen Zn-Privé gemeente Utrecht In dit dcument beantwrden we een aantal veel gestelde vragen. Deze zijn als vlgt gecategriseerd: Zn-Privé actie Utrecht Het plaatsen van znnepanelen p een

Nadere informatie

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om?

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om? Het Grte Geldnderzek: he ga je met je geld m? Natinaal Instituut vr Budgetvrlichting (Nibud) Tijdsduur: één les Werkvrm: individueel met een discussie in de klas Niveau: bedeld vr alle leerlingen van klas

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen voor een opleiding. Stichting Humanitas zet de deur open.

Hoofdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen voor een opleiding. Stichting Humanitas zet de deur open. Hfdstuk 5 Werkend Leren: eerst de praktijk, dan kiezen vr een pleiding. Stichting Humanitas zet de deur pen. Het kunstje kun je best wel leren, maar de mensen mesten er verder niet bij zijn. Je met leren

Nadere informatie

Economische effecten van digitale marktplaatsen

Economische effecten van digitale marktplaatsen Ecnmische effecten van digitale marktplaatsen In pdracht van: Prvincie Overijssel Prvincie Gelderland Prvincie Nrd-Brabant Ministerie van Ecnmische Zaken Prject: 2008.009 Publicatienummer: 2008.009-0815

Nadere informatie

Handleiding voorbereidingsopdracht

Handleiding voorbereidingsopdracht Handleiding vrbereidingspdracht Verplichte training berepsethiek accuntants in business Uitleg prces en inhud Algemeen: telichting vrbereidingspdracht Inleiding Vrafgaand aan de verplichte training Berepsethiek

Nadere informatie

effectieve ICT Governance structuur

effectieve ICT Governance structuur Practische handvaten vr het pzetten van een effectieve ICT Gvernance structuur in een grte rganisatie Ir. M. Drenthen Ir. P. Zaanen BastaGrup 2005 BastaGrup September 2005 Inhudspgave Management samenvatting...

Nadere informatie

Waarom en hoe accountants hun verdienmodel moeten aanpassen. Van uren factureren naar value added pricing

Waarom en hoe accountants hun verdienmodel moeten aanpassen. Van uren factureren naar value added pricing Waarm en he accuntants hun verdienmdel meten aanpassen Van uren factureren naar value added pricing Waarm en he accuntants hun verdienmdel meten aanpassen 2 Inhud Inleiding 3 De ntwikkelingen 4 Blijvende

Nadere informatie

www.blueskygroup.nl geschiktheidstoets rekenrente 10 Geschiktheidstoets DNB 12 Geld of goede zorg 18 De bruidsschat certified pensioenexecutive

www.blueskygroup.nl geschiktheidstoets rekenrente 10 Geschiktheidstoets DNB 12 Geld of goede zorg 18 De bruidsschat certified pensioenexecutive Blauw heeft heel veel betekenissen, maar staat wat Blue Sky Grup betreft vr energie. Ok in de lucht. De lucht is blauw mdat de stfdeeltjes en de mleculen van de damp kring de blauwe straling weerkaatsen

Nadere informatie

Leren omgaan met energie

Leren omgaan met energie Leren mgaan met energie Met dank aan: CSG Reggesteyn, OBS De Peppel, & PCBS Jan Barbier Inhudspgaven Inleiding... 3 1. De Centrale verwarming... 4 Leerlingen pdracht... 4 Dcenten handleiding... 11 2. De

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolplan

Inhoudsopgave schoolplan 1 Inhudspgave schlplan Pagina 1. Inleiding 1.0 Vrwrd 3 1.1 uitgangspunten 5 1.2 De grndslag vr het functineren van de Viersprng 6 1.3 Delen en functies van het plan 1.4 Prcedure pstellen en vaststellen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE DIENSTENWIJZER

INHOUDSOPGAVE DIENSTENWIJZER DIENSTENWIJZER Op alle diensten die dr Veldhuizen Investments BV wrden geleverd, zijn de Algemene Leveringsvrwaarden van tepassing. Deze vrwaarden zijn gedepneerd bij de K.v.K Centraal Gelderland. De tekst

Nadere informatie

Inspiratiegids voor bibliotheken en cultuur- en gemeenschapscentra

Inspiratiegids voor bibliotheken en cultuur- en gemeenschapscentra Inspiratiegids vr biblitheken en cultuur- en gemeenschapscentra Dit werk valt nder de Creative Cmmns licentie Naamsvermelding-NietCmmercieel-gelijkDelen 2.0 België Inhudspgave Vrwrd... 4 Het leven zals

Nadere informatie

MAGAZIJNBEHEER IN EEN ENGINEER-TO-ORDER OMGEVING. Bachelor thesis Thijs Spruijt

MAGAZIJNBEHEER IN EEN ENGINEER-TO-ORDER OMGEVING. Bachelor thesis Thijs Spruijt MAGAZIJNBEHEER IN EEN ENGINEER-TO-ORDER OMGEVING Bachelr thesis Thijs Spruijt i Bachelr thesis September 2013 december 2013 Auteur Thijs Spruijt Student Technische Bedrijfskunde S1116363 Opdrachtgever

Nadere informatie

1. Onze voornaamste kritieken op het voorstel

1. Onze voornaamste kritieken op het voorstel PROJECT Hervrming GSC-systeem Datum 30 mei 2012 DOCUMENT Standpuntnta Versie Versie 6 - publiek Situering Deze nta wil de standpunten van PV-Vlaanderen ntwikkelen en verduidelijken ver het vrstel van decreet

Nadere informatie