Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix"

Transcriptie

1 Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de andere gebruikers van het muziekcentrum f aan de mgeving van het muziekcentrum Activiteiten met handelsdeleinden Partijplitieke bijeenkmsten en religieuze erediensten Het gebruik van de lkalen als vast clublkaal Onderverhuring en verdracht van gebruiksrecht aan derden, tenzij anders pgenmen in het cntract. Trix behudt zich het recht m gebruikers die activiteiten willen rganiseren te weigeren. Tegang Het is de gebruiker tegestaan een tegangsprijs te vragen vr de gerganiseerde activiteiten. De vrije tegang bij penbare activiteiten met wrden gerespecteerd (i.e. de gebruiker kan geen bezekers weigeren p basis van geslacht, ras, huidskleur, gelfsvertuiging, etc.). Rkverbd/drugbeleid De gebruiker dient te te zien p de naleving van het rkverbd. Dit verbd geldt vr de vlledige infrastructuur; dus k in de backstage, de eetruimte, p het pdium, mag er niet wrden gerkt. Dit rkverbd geldt znder uitzndering vr alle bezekers en alle medewerkers (tappers, stagehands, ) van de gebruiker. Ok artiesten vallen nder dit verbd. Er wrden geen alchlhudende dranken verkcht aan persnen jnger dan 16 jaar. Sterke drank wrdt alleen verkcht aan persnen uder dan 18 jaar. Drugsbezit en -gebruik in Trix is verbden. Indien bij cntrle dr de bevegde verheidsinstantie vertredingen wrden vastgesteld, wrdt de gebruiker hiervr verantwrdelijk gehuden en staat hij in vr de betaling van eventuele betes. Sluitingsuur Het maximale sluitingsuur is 06.00u, cnfrm de milieuvergunning van Trix. Een half uur vr het sluitingsuur mgen er geen nieuwe bezekers meer wrden tegelaten, met de verkp van drankbnnen wrden stpgezet en wrdt er begnnen met de pkuis. Lckers/vestiaire In Trix Bar/Club staan 100 lckers, in Trix Zaal 400. De bezekers betalen 1 eur vr een lcker.

2 Deze pbrengsten zijn vr Trix. Daarnaast mag de gebruiker zelf een vestiaire inrichten. De prijs is maximaal 1 eur (incl. BTW); de inkmsten van de vestiaire zijn integraal vr de gebruiker. De gebruiker zrgt zelf vr alle materialen en is k verantwrdelijk vr de crrecte aangifte van de inkmsten uit vestiaire. Tiletservice Trix vrziet tiletpersneel indien zij dat ndig acht. Vr Trix Bar/Club is dat in regel 1 persn, vr Trix Zaal 2 persnen. Deze mensen staan in vr het prper huden van de tiletten. Tiletpersneel wrdt vrzien vanaf het aanvangsuur tt p het mment dat al het publiek de Trix Club f Trix Zaal verlaten heeft. Tiletten zijn gratis vr publiek, er wrdt geen geld aan de bezeker gevraagd, nch dr de tiletfirma, nch dr Trix, nch dr de gebruiker. Trix werkt exclusief met de firma MM bvba. Visibiliteit spnsrs/merken Het is niet tegestaan m visibiliteit te verlenen aan andere merknamen dan deze die dr Trix wrden aangebden. Elke visibiliteit die p welke manier dan k verleend wrdt aan spnsrs/merken, gebeurt enkel in de gehuurde ruimte én na verleg met en na uitdrukkelijke gedkeuring van Trix. Prmtie Cnfrm met het plitiereglement van de stad Antwerpen ( Hfdstuk 4: Berichten, aankndigingen en aanplakbiljetten aanplakken, artikels 57 tt en met 65), dient de gebruiker er p te te zien dat prmtiemateriaal enkel aangebracht wrdt p reglementaire plaatsen. Betes ten gevlge van wildplakken wrden drgerekend aan de gebruiker, k na aflp van het evenement. Op alle publiciteitsmaterialen dient de gebruiker als Verantwrdelijke Uitgever (VU) vermeld te staan mét cntactgegevens, cnfrm de wettelijke vrschriften. Deze V.U. is de vertegenwrdiger van de rganisatr van het evenement, niet Trix. Er mag niet wrden geflyerd na aflp van cncerten. Orde, netheid en veiligheid In de Trix Bar wrdt drgaans in glas geserveerd. In de Trix Club wrdt met wegwerpbekers gewerkt. In de Trix Zaal gebruikt men uitsluitend plastic wegwerpbekers en mag er in geen geval drank in glas (glazen f flesjes) wrden geserveerd dat dr het publiek, artiesten f medewerkers van de partner kan wrden meegenmen in de cncertzaal. Deze regel geldt zwel vr het publiek als vr artiesten, crew en medewerkers van de huurder. Drank in glas f blik mag niet wrden meegenmen dr artiesten en medewerkers in de publieksruimtes. Wegwerpbekers zijn uitsluitend via Trix te verkrijgen aan kstprijs. De gebruiker dient er zich van te vergewissen waar de brandblusapparaten, brandhaspels, nduitgangen en EHBO-kist zich bevinden en garandeert dat deze gedurende de vlledige prductie ngehinderd tegankelijk zijn vr publiek en crew.

3 Er mgen enkel versieringen wrden aangebracht p de daarte vrziene plaatsen. De ruimtes meten na gebruik in rsprnkelijke staat wrden achtergelaten.indien de ruimte niet f nzrgvuldig gereinigd en pgeruimd is, wrdt er minimaal een bedrag van 400 extra aangerekend. De zalen (incl. backstage) wrden bezemschn gemaakt en pgeruimd vlgens de instructies van de zaalverantwrdelijke. De frig s wrden aangevuld. Het barmeubel wrdt gepetst. Glazen wrden verzameld en afgewassen (Trix Café, Bar en Club). Wegwerpbekers (Trix Club en Zaal) wrden na aflp pgeruimd en in de daarte vrziene afvalbakken gedepneerd. Afval in de ruimte zelf, p het terras van de Trix Bar/Trix Club en buiten vr de inkmhal van Trix wrdt pgeruimd. De afvalcntainers meten in de cntainerzne achteraan het gebuw wrden achtergelaten. Vuurwerk en radicmmunicatie Het gebruik van vuurwerk en radicmmunicatie (draadlze micrfns, bepaalde intercmsystemen, ) is nderhevig aan de geldende reglementen en wetten. De gebruiker dient in te staan vr het aanvragen en betalen van alle ndige vergunningen. Znder die vergunningen is het gebruik van zwel vuurwerk als radicmmunicatie niet tegestaan. Zwaar vervuilend vuurwerk zals cnfetti-kannnen is swies niet tegelaten. Geluidsnrmen Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving, die van kracht is sinds 1/1/2013, zijn vlgende zaken belangrijk vr de gebruiker: - Trix is ndergedeeld in de klasse 2 met een maximaal gemiddeld geluidsniveau > 95 db(a) LAeq, 15min en 100 db(a) LAeq,60min. Dit betekent dat het maximale gemiddeld geluidsniveau 100 db(a) is, te meten ver een peride van 1 uur. - De gebruiker is verantwrdelijk vr het naleven van deze wetgeving en vr eventuele betes en/f schadeclaims ten gevlge van vertreding van deze geluidsnrm. - Hierte dient de gebruiker: > Het geluidsniveau in de zalen te registreren. Trix stelt hiervr prfessinele meetapparatuur ter beschikking. De huurprijs vr de duur van een evenement is 50 eur. Dit bedrag zit reeds vervat in de prijzen vr geluid. > Gratis rdppen uit te delen aan bezekers die hierm vragen. Security en stewards Bij de rganisatie van bepaalde evenementen verplicht Trix de rganisatr m security en stewards in te zetten. Security en stewards kunnen alleen vrzien wrden dr nze geprefereerde partner, PAS Security ( ). De firma PAS is een erkende bewakingsnderneming die enkel werkt met erkende bewakingsagenten. Daarnaast kan deze firma via ESC vzw stewards aanleveren die enkel kunnen wrden ingezet vr tegangscntrle.

4 Trix Café en Trix Bar : hier wrdt gewnlijk geen security gevraagd. Naargelang de aard van de activiteit kan TRIX hier evenwel van afwijken en security eisen. Het risic wrdt p vrhand ingeschat dr TRIX. TRIX Club : minimaal twee erkende veiligheidsmensen. TRIX Zaal : minimaal vier erkende veiligheidsmensen. Security dient te wrden vrzien vanaf het aanvangsuur tt p het mment dat al het publiek Trix verlaten heeft. Prcedure reservaties data Vrije Data Muziekcentrum Trix spreekt van vrije data wanneer er vr een specifieke zaal en een specifieke datum geen pties, blkkades f bevestigingen in de agenda staan. Vrije data zijn daardr altijd een mmentpname en geven geen garantie p latere beschikbaarheid. In principe plant Trix 6 maanden vruit. Vrije data/pties/bevestigingen kunnen alleen langer p vrhand wrden tegezegd na expliciete testemming dr Trix. Opties Muziekcentrum Trix kan aan een geïnteresseerde huurder f partner één f meerdere pties tezeggen. Bij een ptie wrdt een vrije datum tijdelijk geblkkeerd vr een beperkte peride. Standaard bedraagt deze blkkeringsperide 2 weken. In verleg met Trix kan een langere peride wrden tegestaan. Na deze peride kmt de datum weer vrij. Een ptie geeft een huurder f partner de tijd m de ndige lgistieke afspraken te maken rnd het event. Een ptie geeft geen autmatisch recht p de datum (daarvr is een cntract ndig) en is dus ng niet finaal. Het is dus niet tegestaan m een datum die in ptie staat reeds penbaar te cmmuniceren. Indien een datum reeds bezet is dr een andere ptie, kan een tweede ptie (en derde, en vierde ) genmen wrden. In principe wrdt er gewerkt vlgens een first-cme-first-served plicy. Opties blijven ten allen tijde een gunst vanwege Muziekcentrum Trix. Muziekcentrum Trix behudt het recht m deze ptie te annuleren f te wijzigen in geval van nverkmelijkheden. In alle gevallen wrdt er eerst verlegd met de betrkken partijen. Een ptie nemen de je per . Muziekcentrum Trix vraagt aan de partner f huurder m niet langer te wachten dan strikt ndzakelijk met het infrmeren van Trix ver eventuele weggevallen pties. Blkkeringen Muziekcentrum Trix behudt het recht m bepaalde delen van de kalender te blkkeren in functie van bijvrbeeld cllectieve sluitingsperides. Uitznderingen hierp kunnen alleen indien Trix hier expliciet mee instemt. Niet alle data waarp er geen activiteiten gepland staan in Trix zijn dus autmatisch vrije data. Bevestigingen

5 Indien de huurder f partner enerzijds en TRIX anderzijds tt een vergelijk kmen qua datum en mdaliteiten, wrdt een cntract getekend. Pas na het tekenen van het cntract ( de bevestiging ) is het evenement daadwerkelijk ingeschreven in nze kalender. Het is niet tegestaan m te cmmuniceren ver een event wanneer het ng niet bevestigd is. Uitznderingen p deze afspraak kunnen alleen na expliciete telating van TRIX. Bevestigingen wrden per vergemaakt. Het gebruik wrdt in principe beperkt tt één dag. Gebruik vr langere termijn kan, na nderling akkrd, wrden tegestaan. Annulaties Muziekcentrum Trix heeft het recht, mits een gemtiveerde beslissing in het kader van het algemeen belang f in geval van vermacht, een ptie, blkkering f bevestigde datum te annuleren. In geval er reeds een vrscht werd bestaald dr de partner f huurder, zal dit wrden teruggestrt. Indien de partner f huurder een bevestigde datum annuleert m welke reden dan k, zal Trix de reeds gemaakte prductinele ksten integraal drrekenen aan de annulerende partij. In het geval van duidelijke vermacht, tijdige annulatie (minimaal 1 maand p vrhand) f wederzijdse instemming is Trix steevast bereid een billijke verdeling van de reeds gemaakte ksten af te spreken. Muziekcentrum Trix vraagt aan de partner f huurder dat zij Trix als één van de eersten p de hgte brengt van annulaties. Het is niet tegestaan m een annulatie publiek aan te kndigen ( , pers, sciale media, affiches, etc ) znder hierver eerst Trix geïnfrmeerd te hebben. Verantwrdelijke, persneel en vrijwilligers De gebruiker ziet er p te dat er een meerderjarige verantwrdelijke wrdt aangesteld. De verantwrdelijke dient aanwezig te zijn bij de ingebruikname van de ruimte vrafgaand aan de activiteit. Hij f zij is p de hgte van de afspraken zals vermeld in deze vereenkmst. Hij f zij is tijdens en tt het einde van de activiteit aanwezig en aanspreekbaar en kan beslissingen nemen in naam van de gebruiker. Wanneer de gebruiker een activiteit rganiseert zet Trix een zaalverantwrdelijke in. Deze zaalverantwrdelijke zrgt vr : - Tezicht p de tapactiviteiten - Tezicht p de naleving van het huishudelijk reglement Persneel van Trix f een dr hun aangewezen verantwrdelijke kunnen te allen tijde de activiteit stpzetten wanneer ze de inschatting maken dat de veiligheid niet kan wrden gegarandeerd f wanneer het huishudelijk reglement flagrant wrdt vertreden. Belangrijk : de zaalverantwrdelijke is er ter ndersteuning van de gebruiker. De gebruiker blijft verantwrdelijk vr de gede rde en het naleven van het huishudelijk reglement. Bij

6 wanrdelijkheden dient de gebruiker in samenspraak met de zaalverantwrdelijke de gepaste maatregelen te nemen m de rde te herstellen. De zaalverantwrdelijke behudt evenwel het recht m te allen tijde de activiteit stp te zetten. De gebruiker verbindt zich erte enkel te werken met wettelijk ingeschreven persneel en vrijwilligers en Trix te vrijwaren van eventuele klachten, betes f verzekeringsclaims die kunnen vlgen uit het niet wettelijk inschrijven van persneel en vrijwilligers. Schade Herstellingen ten gevlge van beschadigingen zullen integraal wrden aangerekend aan de gebruiker. Bij aanvang van de peride van verhuur det de verantwrdelijke van de gebruiker een rndgang samen met de zaalverantwrdelijke m de gede staat van alle installaties te verifiëren. Alle beschadigingen die nadien wrden vastgesteld dr Trix zijn vr rekening van de gebruiker. De gebruiker is t..v. Trix aansprakelijk vr alle materiële schade die dr haar vertegenwrdigers, aangestelden, medewerkers f bezekers naar aanleiding van het evenement tegebracht wrdt aan het gebuw en de vlledige infrastructuur van Trix, alsk vr alle lichamelijke schade die dr deze persnen tegebracht wrdt aan het persneel van Trix en de bezekers van het evenement. De partner zal Trix en het persneel vrijwaren vr alle aanspraken tt schadevergeding die naar aanleiding van dergelijke daden tegen laatstgenemden gesteld zuden wrden. Taksen, belastingen en auteursrechten De gebruikers staan zelf in vr de aangifte en betaling van alle mgelijke taksen (incl. Artist Tax vr buitenlandse artiesten), belastingen, auteursrechten (Sabam) enz... die eigen zijn aan de gerganiseerde activiteit. Zij verbinden zich erte te vlden aan alle wettelijke vrschriften en reglementen. Uitzndering hierp is de billijke vergeding, die in de huurprijs inbegrepen is. Aansprakelijkheid Trix De beheerder van Trix kan niet aansprakelijk gesteld wrden vr ngevallen f andere schadelijke gevlgen die uit het gebruik van het lkaal vrtvleien. Het plaatsen, dr de rganisatr, van m het even welk materieel, gebeurt p eigen risic. Trix kan niet aansprakelijk gesteld wrden vr het verlies f diefstal van bezittingen van persnen f verenigingen. Evenmin kan Trix aansprakelijk gesteld wrden vr beschadigingen en/f diefstal van vrwerpen die tebehren aan de rganisatr. De rganisatr dient een verzekering BA af te sluiten vr het evenement.

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal Besluit: Artikel 1 Gedkeuring te hechten aan het aangepaste gebruiksreglement van de zmertent 2014 waarbij de rganisatren bijkmend 12 uur krijgen vr de pbuw en 12 uur vr de afbuw van de activiteit. Deze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE De beschikbare ruimten zijn gelegen in de grep van assistentiewningen en lkaal dienstencentrum Huis Driane, Mlenstraat 56 2270

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Experience Center. Praktische Informatie Ruimteverhuur. EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE Antwerpseweg 116h, Geel

Experience Center. Praktische Informatie Ruimteverhuur. EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE Antwerpseweg 116h, Geel Experience Center Praktische Infrmatie Ruimteverhuur EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE business@vanrey.be 014 470 605 Antwerpseweg 116h, Geel Experience Center Ruimteverhuur Alle praktische infrmatie Organiseer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk. Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven ERFGOEDDAG Gede afspraken m samen een succesverhaal te schrijven Inleiding In 2016 is Erfgeddag te aan zijn zestiende editie. Het is dr zijn aanpak, publieksbereik en innvatieve rl en vral dankzij de inzet

Nadere informatie

Toegangscontrole en (voor)aanmelding

Toegangscontrole en (voor)aanmelding Tegangscntrle en (vr)aanmelding Telichting ISPS Sinds 1 juli 2004 zijn passagiersschepen en vrachtschepen (BT 500 en meer) die internatinale reizen maken en havenfaciliteiten die deze vr internatinale

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe.

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. Vrwaarden eenmalige vrije huwelijkslcaties ALGEMEEN De huwelijkslcatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. De huwelijkslcatie met vlden aan de eisen van penbare rde en gede zeden.

Nadere informatie

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw Datum 01.04.2015 Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt,

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) 1 Veiligheidsreglement van tepassing vr derden die werken uitveren in de Kninklijke Biblitheek van België (KBR) Dit reglement sluit aan bij de tepassing van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Het bewind. Inleiding

Het bewind. Inleiding Het bewind Inleiding Wanneer iemand meerderjarig is, wrdt hij juridisch zelfstandig. De persn kan bijvrbeeld cntracten afsluiten, een bankrekening penen, Smmigen zijn hierte echter niet in staat. Deze

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

WIJ RADEN U AAN ONDERSTAANDE TEKST GRONDIG TE LEZEN, ALVORENS TOT HET HUREN VAN HET ENTREPOT OVER TE GAAN.

WIJ RADEN U AAN ONDERSTAANDE TEKST GRONDIG TE LEZEN, ALVORENS TOT HET HUREN VAN HET ENTREPOT OVER TE GAAN. HUURVOORWAARDEN HET ENTREPOT WIJ RADEN U AAN ONDERSTAANDE TEKST GRONDIG TE LEZEN, ALVORENS TOT HET HUREN VAN HET ENTREPOT OVER TE GAAN. 1. Cntractuele bepalingen: Het cntract geeft recht p: - Het gebruik

Nadere informatie

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden )

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden ) Veenendaalse Atletiek Vereniging Reglement Kantine-Cmmissie ( del / taken / bevegdheden ) Mei 2015 Reglement Kantine-Cmmissie VAV ( del / taken / bevegdheden ) Inleiding. In de Statuten van de Veenendaalse

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Model-veiligheidsplan

Model-veiligheidsplan Mdel-veiligheidsplan Inleiding Vr evenementen waarbij meer dan 500 bezekers p hetzelfde mment aanwezig zijn en die plaatsvinden in de penlucht f een tent is een veiligheidsplan verplicht. Bij de verige

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW Reglement van inwendige rde sprthal Ostbrek te Nevele geëxpliteerd dr Farys TMVW Vastgesteld dr het Directiecmité secundaire diensten van DE BEHEERDER (btw-nr.: BE 0200.068.636) met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie Overeenkmst Persnlijke Assistentie Versie 2018/12 1. Identificatie van de partijen Deze vereenkmst wrdt geslten met het g p het bieden van persnlijke assistentie in het kader van een Persnlijke Assistentie

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014)

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014) ZrgAlarm Nederland Klantenservice Antwrdnummer 68 7940 VB Meppel Telefn: 088-126 85 55 inf@zrgalarmnederland.nl www.zrgalarmnederland.nl Algemene Vrwaarden Persnenalarmering Zrgalarm Nederland (versie

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie.

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie. Reglement betreffende een Prvinciale herkenbaarheid bij elke vrm van prvinciale subsidie. DE PROVINCIERAAD VAN WEST - VLAANDEREN, Overwegende dat het belang van de prvinciale herkenbaarheid, naar aanleiding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Ouderblik. Vrijwilligers in de ouderwerking verzekeren

Ouderblik. Vrijwilligers in de ouderwerking verzekeren Ouderblik Vrijwilligers in de uderwerking verzekeren Inleiding Ouderparticipatie p schl kan verschillende vrmen aannemen aangepast aan de nden van de schl en de uders: een maandelijks udercafé, kffiechtenden,

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v )

Reglement met betrekking tot het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v ) Reglement met betrekking tt het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v.161208) Algemene bepalingen De zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale, beheerd dr vzw De Centrale,

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

OPLEIDING FUIFCOACH: DE INHOUD DE TOTALE VORMING BESTAAT UIT 4 DAGDELEN EN IS GRATIS

OPLEIDING FUIFCOACH: DE INHOUD DE TOTALE VORMING BESTAAT UIT 4 DAGDELEN EN IS GRATIS OPLEIDING FUIFCOACH: DE INHOUD DE TOTALE VORMING BESTAAT UIT 4 DAGDELEN EN IS GRATIS SESSIE 1 16 APRIL 2013 (18U - 22U) Wettelijk kader van de fuifcach (1 lesuur) kennismaking met de lkale plitiezne rl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

INFOBUNDEL ZAAL DE KESEL

INFOBUNDEL ZAAL DE KESEL INFOBUNDEL ZAAL DE KESEL Deze infbundel is een aanvulling p het retributiereglement en het huishudelijk reglement p het gebruik van de zalen van het gemeenschapscentrum. Er wrdt meer duiding gebden bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester Huishudelijk reglement JH Tveldeke vzw Dit huishudelijk reglement is geldig in het jeugdhuis Tveldeke en alle plaatsen waar Tveldeke vzw een activiteit rganiseert en dient dr elke bezeker nageleefd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

Beleid voor Alcoholmatiging

Beleid voor Alcoholmatiging Beleid vr Alchlmatiging Hiernder vindt u verschillende tips & tls die kunnen bijdragen aan een Veilig Sprtklimaat p het gebied van alchlmatiging en alchlbewustzijn binnen sprtverenigingen. Overzicht wettelijk

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

Reglement begraafplaats IGS Hofheide

Reglement begraafplaats IGS Hofheide Reglement begraafplaats IGS Hfheide Hfdstuk 1: Algemeen reglement Artikel 1: Begraafplaats Hfheide is een Intergemeentelijke Begraafplaats nder het beheer van de Intergemeentelijke samenwerking vr crematriumbeheer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA Wij heten u van harte welkm in de Grep Assistentiewningen St.-Anna. Wij hpen dat u snel zal wennen aan uw nieuwe wnmgeving en dat u zich hier thuis

Nadere informatie

OVERZICHT VORMINGSINITIATIEVEN PRAXISP

OVERZICHT VORMINGSINITIATIEVEN PRAXISP Praktijkcentrum Psychlgie en Pedaggische Wetenschappen OVERZICHT VORMINGSINITIATIEVEN PRAXISP Er zijn in PraxisP verschillende mgelijkheden m een vrmingsinitiatief te rganiseren, nl.: 1. Lezingenreeks

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

Vraag en antwoorden over de volmacht

Vraag en antwoorden over de volmacht Vraag en antwrden ver de vlmacht Hiernder treft u een verzicht aan van de vragen en antwrden die zijn gesteld ver de vlmacht. Heeft de vlmacht een lptijd? Heeft de deelnemersraad psitief advies gegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 HUISREGELS AKI ArtEZ Academie vr Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 Algemeen Van ieder academielid wrdt verantwrdelijk gedrag verwacht ten pzichte van elkaar en de mgeving. Dit geldt k

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst sportaccommodaties De Hoogstraat Revalidatie

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst sportaccommodaties De Hoogstraat Revalidatie Algemene vrwaarden bij huurvereenkmst sprtaccmmdaties De Hgstraat Revalidatie Artikel 1. Algemeen 1. Gebruiker in de zin van artikel 6:231 sub b BW van deze algemene vrwaarden is De Hgstraat Revalidatie,

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 juni 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Invulling van het begrip dagelijks bestuur in de zin

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten Privacy verklaring van VFU Het Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten Wij beschermen uw privacy. VFU, merknaam van Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten vzw, neemt de bescherming van de persnsgegevens van haar deelnemers

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden.

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden. Telichting huurcntract Tijdelijke verhuur p basis Leegstandwet behrende bij het huurcntract p de website van Vereniging Eigen Huis datum van pstellen telichting: 14 december 2012 Inleiding Het verhuren

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie