1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester"

Transcriptie

1 Huishudelijk reglement JH Tveldeke vzw Dit huishudelijk reglement is geldig in het jeugdhuis Tveldeke en alle plaatsen waar Tveldeke vzw een activiteit rganiseert en dient dr elke bezeker nageleefd te wrden. De basis vr dit huishudelijk reglement is de Belgische wetgeving. Deze is van tepassing binnen JH Tveldeke en wrdt aangevuld met nderstaande regels. 1. Structuur JH Tveldeke vzw De werking van jeugdhuis Tveldeke verlpt zals vermeld in de statuten van de vzw. Er zijn verschillende grepen binnen deze werking, met elk hun eigen taak Bestuur De raad van bestuur vert het dagelijks bestuur van de vereniging. Zij zijn het beslissingsrgaan. Ze bespreken de financiën, huden zich bezig met alle beleidszaken en vlgen de gang van zaken in het jeugdhuis van zeer dichtbij. De raad van bestuur is verantwrdelijk vr het rganiseren van bestuurs- en kernvergaderingen Vrzitter Hij wrdt dr iedereen van alles p de hgte gebracht. Hij vlgt alles p de vet en draagt de eindverantwrdelijkheid van alle beslissingen. Hij is tevens vrzitter van alle bestuursen kernvergaderingen. Bij een gelijkheid van stemmen is zijn stem drslaggevend Ondervrzitter(s) Hij is de rechterhand van de vrzitter. Hij heeft bij afwezigheid van de vrzitter de eindverantwrdelijkheid ver alle beslissingen en zrgt ervr dat de werking niet stilvalt. Hij vlgt de activiteiten van de vrzitter p, zdat niet alle last van het vrzitterschap p deze zijn schuders rust. Dit is een mgelijke vrbereiding p het eigenlijke vrzitterschap. De ndervrzitter is verantwrdelijk vr het pstellen en bijhuden van de verslagen van bestuurs-, algemene en kernvergaderingen Secretaris Hij zrgt vr het klasseren van alle fficiële briefwisseling naar de verheid en derden. Hij bewaart het ledenbestand en de verslagen van de vergaderingen en de vrbije activiteiten. Bijna al het papierwerk wrdt in het archief bij de secretaris pgeslagen en kan indien ndig wrden pgevraagd Penningmeester Hij hudt de rekeningen bij in 2 klmmen: ntvangsten en uitgaven. Zij meten z bij gehuden wrden zdat altijd de rsprng en de bestemming van de ntvangsten in de uitgaven kan teruggevnden wrden. Met dit del zullen alle in- en uitgaande facturen ten minste 5 jaar wrden bewaard, geklasseerd per werkjaar. De penningmeester zal elk jaar een afrekening vrleggen met de rekeningstanden van alle rekeningen met een glbale specificatie van in- en uitgaven p de algemene vergadering. Hij zal er p tezien dat alle facturen tijdig wrden betaald en alle penstaande facturen tijdig geïnd wrden. Hij dient hiervr zelf een terugbetalingsplan p te stellen dat altijd aangepast kan wrden. Enkel indien het bestuur beslist m geld vrij te maken, zrgt de penningmeester ervr dat de vereengekmen fndsen p de afgesprken termijn bij de juiste persn terecht kmt.

2 1.2. Kern/Werkende leden De kern is een grep van breeddenkende jngeren vanaf 16 jaar. Ze staan in vr het bedenken, rganiseren en realiseren van de activiteiten van het jeugdhuis. Ze hebben een grte verantwrdelijkheid en er wrdt verwacht dat deze nagestreefd wrdt. Het eigen belang mag niet in de weg staan van het belang van. Nrmalerwijze is er elke 1 ste en 3 de zndag van de maand een kernvergadering, uiteraard nder vrberhud. Wanneer activiteiten hier gren licht krijgen, ntstaan er tijdelijke werkgrepjes die k weer hun eigen verantwrdelijkheid krijgen tegewezen. De verantwrdelijke van een activiteit dient na de activiteit een activiteitenverslag binnen te brengen bij het bestuur. Dit maakt het in de tekmst een stuk makkelijker m een gelijkaardige activiteit te rganiseren. Minimum één kernlid vlgt de vergaderingen van de jeugdraad Leden Jngeren vanaf 16 (f het jaar waarin ze 16 wrden) jaar die graag van alle activiteiten willen meegenieten zijn welkm. Enkel jngeren die reeds 16 jaar zijn, kunnen alchl cnsumeren met uitzndering van sterke drank. Dr lid te wrden van Jeugdhuis Tveldeke kan je genieten van bepaalde krtingen p activiteiten f krijg je vrrang p inschrijvingen van een activiteit met een limiet p het aantal inschrijvingen Extra tappers Dit zijn jngeren die lid zijn van Jeugdhuis Tveldeke en die graag eens p een activiteit helpen tappen. Zij zullen k belnd wrden afhankelijk van de shift(en) die ze verricht hebben Bezekers De meeste activiteiten van Jeugdhuis Tveldeke zijn tegankelijk vr alle bezekers. Een beperkt aantal activiteiten zal enkel vr (bestuurs-)leden gerganiseerd wrden.

3 2. Algemene bepalingen i.v.m. de mgeving en het lkaal Van iedereen, zwel leden als niet-leden, die JH Tveldeke betreedt, wrdt verwacht dat zij nder alle mstandigheden, de sfeer en de pvattingen eigen aan het jeugdhuis respecteren Fietsen en vertuigen Fietsen en vertuigen dienen p de vrziene plaatsen gestald te wrden. Ze mgen geen nduitgangen blkkeren en dienen p simpel verzek van de kern verplaatst te wrden Tegankelijke ruimtes Jeugdhuis Tveldeke bestaat uit tegankelijke en private ruimtes. Het sanitair, de centrale ruimte en alle vrziene drgangen naar deze ruimtes zijn publiek tegankelijk. Private ruimtes zijn enkel tegankelijk vr de kern en het bestuur. Uitznderingen zijn mgelijk mits testemming van de kern f het bestuur Huisdieren Huisdieren zijn niet tegelaten, tenzij deze een hulpverlenende functie uitefenen Veiligheid Iedereen is verantwrdelijk vr de veiligheid van JH Tveldeke en zijn bezekers. De kern en het bestuur zullen hierin een vrbeeldrl dragen. Tveldeke is niet verantwrdelijk vr gebeurlijke ngevallen f diefstal Respect Alle persnen die het jeugdhuis betreden, zwel leden als niet-leden, meten de reglementen respecteren en nderschrijven nvrwaardelijk het huishudelijk reglement van de Jeugdhuis Tveldeke vzw. Alle bezekers dienen respect te hebben vr de waarden en nrmen waarvr JH Tveldeke staat. Ok dient iedereen respect te tnen vr het materiaal van Jeugdhuis Tveldeke, de buren, het lkaal en de mgeving Verlren vrwerpen Iedere bezeker is verantwrdelijk vr zijn eigen spullen. Jeugdhuis Tveldeke kan hiervr niet aansprakelijk gesteld wrden.

4 3. Openingsuren JH Tveldeke is elke wensdag en vrijdag (tenzij anders aangegeven p nze facebkpagina) pen vanaf 20 uur. Vr elke activiteit die Tveldeke rganiseert, zal het begin uur meegedeeld wrden via nze website, facebk en eventueel flyers/psters, Sluitingsuren wrden niet p vrhand bepaalt en zijn afhankelijk van verscheidene factren zals het aantal (bestuurs-)leden ng aanwezig, het type evenement, etc. 4. Privacy Tijdens nze evenementen zwel binnen als buiten het jeugdhuis zelf wrden vaak ft s f ander beeldmateriaal genmen dr kernleden van JH Tveldeke vzw f persnen in pdracht van het jeugdhuis. Dr aanwezig te zijn in het jeugdhuis f p een dr ns gerganiseerd evenement, geef je je testemming m ft s f ander beeldmateriaal te staan en dat deze nline mgen. Deze ft s en ander beeldmateriaal kmen te staan p nze Facebkpagina. Sta je p een ft f ander beeldmateriaal en wil je dit liever niet? Stuur dan een mail naar verhuur@tveldeke.be f stuur een privébericht naar nze facebkpagina en geef hierin duidelijk aan ver welke ft het gaat en waarm je deze liever niet nline hebt. Wanneer je lid wrdt van JH Tveldeke vzw, vragen we een aantal persnsgegevens. We bewaren je naam, adres en wnplaats, maar k je gebrtedatum. De gebrtedatum van nze leden huden we bij m p je verjaardag een attentie te kunnen geven. Tveldeke vzw garandeert dat deze gegevens wrden p een veilige manier verwerkt wrden. 5. Openhuden Om het jeugdhuis pen te huden, met je behren tt het bestuur f tt de kern. Tegetreden leden mgen, mits testemming van het bestuur, helpen p een activiteit. De persn die penhudt is verantwrdelijk vr het materiaal aan de bar evenals het geld in de kas. Bij sluiting wrdt de kassa geledigd en verwerkt p de manier afgesprken met het bestuur. De barman/-vruw met alchlische dranken weigeren aan persnen die duidelijk in drnken testand zijn f aan jngeren nder de 16 jaar. Het bestuur f de kern kunnen de tegang tt het jeugdhuis weigeren aan persnen die duidelijk in drnken testand verkeren f persnen die nrust zaaien. Er wrdt geen gratis drank weggegeven, tenzij het bestuur hier telating vr geeft Er kmen geen nbevegden achter de tg. De verantwrdelijke zrgt dat het jeugdhuis prper wrdt achtergelaten en dat alles ged afgeslten is bij vertrek. 6. Discbar/cmputer Enkel bestuursleden, de kern/actieve leden die het jeugdhuis penhuden en zij die telating kregen van het bestuur, mgen de discbar f cmputer bedienen. Er staan maximaal 2 persnen achter de discbar. Van de DJ wrdt verwacht dat hij de installatie crrect bedient, enige kennis heeft van een muziekinstallatie en de cd s p hun plaats terugzet. De discbar wrdt niet uitgeleend f verhuurd.

5 8. Onregelmatigheden en sancties Indien de tuchthandhaving geen geweld vereist mag deze dr de kern bewerkstelligd wrden. Indien er wel geweld ndzakelijk is zullen de bevegde wettelijke instanties hiervr gecntacteerd wrden Onregelmatigheden Daden die strijdig zijn met de penbare rde, de gede zeden f het huishudelijk reglement van jeugdhuis Tveldeke. Frauduleuze praktijken zals verduistering en/f diefstal van geld f gederen. Illegale praktijken zals het verhandelen, het bezit, het aanzetten tt gebruik f het gebruik van de dr de Belgische wetgeving verbden middelen zals verdvende middelen e.d. in en in de mgeving van jeugdhuis Tveldeke. Medwillig schade berkkenen aan persnen en/f zaken eigen aan het jeugdhuis f zijn bezekers. Openbare drnkenschap Rken in het jeugdhuis. Rkers kunnen buiten p de daarvr vrziene plaatsen rken en hun peuken in de asbak achterlaten. Duidelijke tekenen vertnen van nder invled zijn van verdvende middelen. Agressief gedrag f het uitlkken van ruzies Weigeren genuttigde dranken te betalen. Exhibitinisme Discriminatie Eigen drank meebrengen Geluidsverlast in en rnd het jeugdhuis Tveldeke Sluikstrten in de mgeving van het jeugdhuis Sancties Vlgende sancties kunnen genmen wrden bij eventueel geweld, penbaar drnkenschap, nregelmatigheden, Een verwittiging Een tijdelijke ntzegging van de tegang tt het jeugdhuis. Lidmaatschap intrekken Een definitieve ntzegging van de tegang tt het jeugdhuis. Het betalen van een schadevergeding in geld f natura. Het bedrag met binnen de 30 dagen, vanaf de dag dat het bedrag van de vergeding werd bepaald, betaald wrden. Indien dit niet wrdt gedaan binnen deze peride, wrdt de persn belast tt het betalen van de sm en de tegang tt het jeugdhuis Tveldeke geweigerd, tt de dag dat het bedrag betaald wrdt. Een alternatieve straf bepaald dr het bestuur en de kern. Dit kan enkel als de persn/persnen in kwestie ermee akkrd gaan. Z niet wrdt er een andere sanctie pgelegd. Klacht indienen bij de lkale f federale plitie Enkel vr bestuurs- f kernleden: ntslag uit het bestuur f kern en de ntheffing uit zijn f haar functie. Een cmbinatie van vrgaande sancties

6 De strafbepaling wrdt dr het bestuur en de kern bepaald, indien ndig na stemming en is nherrepelijk. Deze wrdt bij elke vergadering geëvalueerd. De persn in kwestie mag zijn/haar versie verkndigen p de bestuursvergadering. Bij afwezigheid wrdt er vanuit gegaan dat er van dit recht wrdt afgezien. De desbetreffende persn wrdt van de beslissing p de hgte gebracht dr de vrzitter. De sanctie treedt in werking vanaf de eerste dag van de uitspraak. Indien de persn verzaakt aan de pgelegde sanctie, wrdt zijn sanctie met één maand verlengd en wrdt er klacht neergelegd bij de lkale f federale plitie Onregelmatigheden en de pgelegde sanctie Rken is vlstrekt verbden in het jeugdhuis Tveldeke. Bij het meermaals negeren van verwittigingen is men verplicht het jeugdhuis Tveldeke te verlaten. Indien ndig kan het jeugdhuis Tveldeke de plitie verwittigen bij agressiviteit f uitlkking tt geweld. Het bezit, gebruik en/f verhandelen van illegale verdvende middelen is niet tegelaten in het jeugdhuis. Als men zich hier niet aan hudt, vlgt er een nmiddellijke verwijdering uit het jeugdhuis. Bij uitblijving van betaling wrdt men nmiddellijk verwijderd uit het jeugdhuis. Het bezit van wapens is strikt verbden. Een nmiddellijke verwijdering vlgt en de plitie wrdt meteen verwittigd. Bij diefstal wrdt de plitie meteen verwittigd en een klacht wrdt ingediend. Het bestuur beschikt ver het recht reglementeringen te wijzigen f uitznderingen p de regel te maken met verleg en testemming van de werkende leden indien dit ndig geacht wrdt.

1. Structuur Nieuw Pagode vzw

1. Structuur Nieuw Pagode vzw Dit huishoudelijk reglement is geldig in het jeugdhuis Pagode en alle plaatsen waar Nieuw Pagode vzw een activiteit organiseert en dient door elke bezoeker nageleefd te worden. De basis voor dit huishoudelijk

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk. Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

Model-veiligheidsplan

Model-veiligheidsplan Mdel-veiligheidsplan Inleiding Vr evenementen waarbij meer dan 500 bezekers p hetzelfde mment aanwezig zijn en die plaatsvinden in de penlucht f een tent is een veiligheidsplan verplicht. Bij de verige

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE De beschikbare ruimten zijn gelegen in de grep van assistentiewningen en lkaal dienstencentrum Huis Driane, Mlenstraat 56 2270

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe.

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. Vrwaarden eenmalige vrije huwelijkslcaties ALGEMEEN De huwelijkslcatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. De huwelijkslcatie met vlden aan de eisen van penbare rde en gede zeden.

Nadere informatie

Protocol en klachtenregeling ongewenst gedrag

Protocol en klachtenregeling ongewenst gedrag Prtcl en klachtenregeling ngewenst gedrag Geactualiseerd: december 2016 1 I. Vrkming van ngewenst gedrag 1. Binnen de Gruitprt wrdt agressie en geweld, (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten en

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST ANIMATOREN

VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST ANIMATOREN Naam: VRIJWILLIGERSOVEREENKOMST ANIMATOREN JOC Ieper vzw Fchlaan 3, 8900 Ieper Tel: 057/239 560 sprrewan@jcieper.be Wesley van Sprrewan f www.facebk.cm/speelpleinwerkingsprrewan @sprrewan1 Sprrewan Sprrewan

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Beleid voor Alcoholmatiging

Beleid voor Alcoholmatiging Beleid vr Alchlmatiging Hiernder vindt u verschillende tips & tls die kunnen bijdragen aan een Veilig Sprtklimaat p het gebied van alchlmatiging en alchlbewustzijn binnen sprtverenigingen. Overzicht wettelijk

Nadere informatie

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven ERFGOEDDAG Gede afspraken m samen een succesverhaal te schrijven Inleiding In 2016 is Erfgeddag te aan zijn zestiende editie. Het is dr zijn aanpak, publieksbereik en innvatieve rl en vral dankzij de inzet

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten Privacy verklaring van VFU Het Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten Wij beschermen uw privacy. VFU, merknaam van Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten vzw, neemt de bescherming van de persnsgegevens van haar deelnemers

Nadere informatie

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mbiliteit 1 De mzetting van de nieuwe Eurpese Richtlijn (2006/126/EG) ver het mtrrijbewijs is nu uiteindelijk in de Belgische wetgeving vergenmen en

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden )

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden ) Veenendaalse Atletiek Vereniging Reglement Kantine-Cmmissie ( del / taken / bevegdheden ) Mei 2015 Reglement Kantine-Cmmissie VAV ( del / taken / bevegdheden ) Inleiding. In de Statuten van de Veenendaalse

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Stichting Ruilhandel Oosterhout Vastgesteld in de bestuursvergadering van 3 november 2015

Huishoudelijk reglement van de Stichting Ruilhandel Oosterhout Vastgesteld in de bestuursvergadering van 3 november 2015 Huishudelijk reglement van de Stichting Ruilhandel Osterhut Vastgesteld in de bestuursvergadering van 3 nvember 2015 1. Begripsbepaling In dit reglement wrdt verstaan nder: de stichting: de Stichting Ruilhandel

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw Datum 01.04.2015 Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt,

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Bridgeclub MAANDAGMIDDAG BRIDGECLUB (verder aangeduid als vereniging)

Bridgeclub MAANDAGMIDDAG BRIDGECLUB (verder aangeduid als vereniging) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Algemeen Bridgeclub MAANDAGMIDDAG BRIDGECLUB (verder aangeduid als vereniging) Speellcatie: Drpshuis, Lede 13, 3209 AT Hekelingen Speelmiddag p maandagmiddag Ingeschreven

Nadere informatie

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE gedgekeurd p gemeenteraad 4 december 2003 in vege p 1 januari 2004 GEBRUIKERSREGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE Art. 1: SPORTINFRASTRUCTUUR Het gemeentelijk sprtcentrum

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Stichting Kamermuziek Hengelo Vastgesteld in de bestuursvergadering dd 20 juli 2015

Huishoudelijk reglement van de Stichting Kamermuziek Hengelo Vastgesteld in de bestuursvergadering dd 20 juli 2015 Huishudelijk reglement van de Stichting Kamermuziek Hengel Vastgesteld in de bestuursvergadering dd 20 juli 2015 Begripsbepaling In dit reglement wrdt verstaan nder: de stichting: de Stichting Kamermuziek

Nadere informatie

Bijlage 1. Gedragscode vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid

Bijlage 1. Gedragscode vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid Bijlage 1 Gedragscde vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid Als B.S.V. vinden wij het belangrijk m afspraken te maken ver de manier waarp we met elkaar mgaan. Daarm hebben we een aantal mgangsregels

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! De kmende tijd kmen jij en je uders een dagbehandeling vlgen in Heideheuvel. In Heideheuvel werken we in een

Nadere informatie

Om behandelingen zo efficiënt en zo prettig mogelijk te laten verlopen vragen wij u het volgende:

Om behandelingen zo efficiënt en zo prettig mogelijk te laten verlopen vragen wij u het volgende: Algemene vrwaarden Kwaliteit Kwaliteit vinden wij bij Rugkliniek Zetermeer erg belangrijk. Alle fysitherapeuten binnen nze praktijk zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Kninklijk

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG Inhudstabel Artikel 1: Delstelling van dit reglement... 2 Artikel 2: Aangewezen verantwrdelijken en veiligheidscnsulent... 2 Artikel 3: Gebruik van patiëntengegevens...

Nadere informatie

Je bent aangesteld voor een bepaalde periode. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je de volledige periode beschikbaar bent.

Je bent aangesteld voor een bepaalde periode. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je de volledige periode beschikbaar bent. GOED OM TE WETEN! AANVRAAG VERLOFDAG Je bent aangesteld vr een bepaalde peride. Er wrdt dan k van ju verwacht dat je de vlledige peride beschikbaar bent. Bij uitzndering kunnen er vrije dagen in het uurrster

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA Wij heten u van harte welkm in de Grep Assistentiewningen St.-Anna. Wij hpen dat u snel zal wennen aan uw nieuwe wnmgeving en dat u zich hier thuis

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Prtcl tezichthuden vr huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Bij alle activiteiten van de huurders waarbij zich persnen in de zwemzaal bevinden, dienen er vldende en

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Volmacht voor aandeelhouder

Volmacht voor aandeelhouder Vlmacht vr aandeelhuder Ondergetekende naam: (indien aandeelhuder een venntschap is) Juridische vrm Adres / maatschappelijke zetel: eigenaar van: venntschapsnaam: aande(e)l(en) van de Venntschap: UNITED

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein plaatsen van materialen f tijdelijke pstellingen p (f ver) de penbare weg, penbaar dmein f een publiek tegankelijk terrein Altijd een vrije drgang van minimaal 4 m hgte en 4 m breedte vrzien: Opstelling

Nadere informatie

3. De werking van de geledingen wordt omschreven in procedures. De procedures kunnen ten alle tijde gewijzigd worden door de Raad van Bestuur.

3. De werking van de geledingen wordt omschreven in procedures. De procedures kunnen ten alle tijde gewijzigd worden door de Raad van Bestuur. Organiek Reglement. Wijziging. Raad van Bestuur 25/11/2017 A. Ref. Art. 6, 7 en 9 statuten. Geledingen & prcedures. 1. Onder geledingen wrdt verstaan de prvinciale afdelingen Antwerpen Limburg Ost-Vlaanderen

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW Reglement van inwendige rde sprthal Ostbrek te Nevele geëxpliteerd dr Farys TMVW Vastgesteld dr het Directiecmité secundaire diensten van DE BEHEERDER (btw-nr.: BE 0200.068.636) met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de vereniging ZZPPS (ZZP-Podium Smallingerland) Vastgesteld in de bestuursvergadering <datum>

Huishoudelijk reglement van de vereniging ZZPPS (ZZP-Podium Smallingerland) Vastgesteld in de bestuursvergadering <datum> Huishudelijk reglement van de vereniging ZZPPS (ZZP-Pdium Smallingerland) Vastgesteld in de bestuursvergadering Begripsbepaling In dit reglement wrdt verstaan nder: de vereniging: de vereniging

Nadere informatie

Isala en de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Isala en de Algemene Verordening Gegevensbescherming Isala en de Algemene Verrdening Gegevensbescherming Vanaf 25 mei 2018 is de General Data Prtectin Regulatin (GDPR) van kracht in alle EU-lidstaten. De Nederlandse implementatie daarvan is de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen Time-ut, schrsing en verwijdering van kinderen Psitief advies GMR d.d. Definitief vastgesteld CvB d.d. 1 Inleiding De kindcentra van CKC Drenthe staan middenin de samenleving. Dat betekent

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Ouderblik. Vrijwilligers in de ouderwerking verzekeren

Ouderblik. Vrijwilligers in de ouderwerking verzekeren Ouderblik Vrijwilligers in de uderwerking verzekeren Inleiding Ouderparticipatie p schl kan verschillende vrmen aannemen aangepast aan de nden van de schl en de uders: een maandelijks udercafé, kffiechtenden,

Nadere informatie

VERKIEZINGSREGLEMENT NATIONALE BESTUURSVERKIEZINGEN TITEL I: ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1: PROCEDURE VERKIEZING NATIONAAL BESTUUR

VERKIEZINGSREGLEMENT NATIONALE BESTUURSVERKIEZINGEN TITEL I: ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1: PROCEDURE VERKIEZING NATIONAAL BESTUUR NATIONALE BESTUURSVERKIEZINGEN 2018-2019 VERKIEZINGSREGLEMENT TITEL I: ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1: PROCEDURE VERKIEZING NATIONAAL BESTUUR - Cnfrm de statuten van Jngscialisten vzw wrden tweejaarlijks

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015 HART4DOORNENBURG Presentatie café avnd 28 nvember 2015 Een initiatief van zes drnenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Inhud presentatie Ontstaan van

Nadere informatie

Beleid Paulusgroep Leiden 2018

Beleid Paulusgroep Leiden 2018 Beleid Paulusgrep Leiden 2018 Juniren - Therie + CWO Alle btsen en kwartieren zijn verplicht zich in te zetten vr het behalen van hun CWO KB III examen, zwel het theretische als het praktische examen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 van 2018

Nieuwsbrief 6 van 2018 Nieuwsbrief 6 van 2018 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 23 juni hebben we nze vlgende infdag en nderstaande wrkshp. Cursus-wrkshp decders en verlichting inbuwen. In deze cursus-wrkshp die gegeven

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang bs De Merwednk Merwe Dnk 4 6 4207 XB Grinchem Tel: 06-21601220 Fax: 0183 681109 ts@bs-de-merwednk.nl www.bs-de-merwednk.nl Huishudelijk reglement Tussen Schlse Opvang In dit reglement wrden de dagelijkse

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Schoolreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN. Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audiovisuele Kunsten 1/6

Schoolreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN. Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audiovisuele Kunsten 1/6 Schlreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audivisuele Kunsten 1/6 Hfdstuk 1 Tepassingsgebied Art. 1 Dit schlreglement is van tepassing

Nadere informatie

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1 Obs de Wezebm Prtcl verver bij uitstapjes nder schltijd Prtcl verver nder schltijd bs de Wezebm 1 Vrwrd Vr u ligt het prtcl: verver bij uitstapjes nder schltijd. Op schl wrden allerlei activiteiten gerganiseerd,

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 5 KSKOsthven

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

Voetbalvereniging Leveroy

Voetbalvereniging Leveroy Vetbalvereniging Levery Huishudelijk Reglement Bijlage 5 - Gedragsregels Gedragsregels. 1. Inleiding. De vetbalvereniging Levery wil er aan bijdragen dat nze leden met plezier kunnen vetballen en zich

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE 1 INFO KINDEROPVANG OVEREENKOMST (1 per kind) Naam: VZW 3Wplus Kinderpvang Adres: Bsstraat 84, 1702 Grt-Bijgaarden A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen 02/356.95.83 mallebt.huizingen@3wplus.be

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie