Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw"

Transcriptie

1 Datum Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt, verklaart zich nvrwaardelijk akkrd met nderstaand reglement. Artikel 2: Algemene gedragscde Aangezien elk lid de BBC WYTEWA vertegenwrdigt, zal hij f zij zich p een vrbeeldige, sprtieve en crrecte manier gedragen zdat het imag van de club p een psitieve wijze naar buiten gedragen wrdt. Bij misdragingen kunnen eventuele sancties pgelegd wrden dr (in eerste instantie) de cach f het clubbestuur Elk lid vlgt de nderrichtingen van de bestuursleden, trainers, cachen, plegbegeleiders en de zaalverantwrdelijke. BBC Wytewa VZW is een vereniging van spelers, trainers, uders en bestuurders. Elk lid tracht zich 100% in te zetten p zwel sprtieve activiteiten als niet sprtieve activiteiten (feestelijke activiteiten). ARTIKEL 2 : Lidgeld Om lid te wrden van de basketbalclub BBC Wytewa dient lidgeld betaald te wrden. In dit lidgeld is inbegrepen: een spelerslicentie bij de VBL een verzekering bij de VBL vr lichamelijke ngevallen en burgelijke aansprakelijkheid alle trainingen (minimum 3 uur per week) alle wedstrijden (efenwedstrijden, bekerwedstrijden, cmpetitiewedstrijden, trnien) de vrijwillegersvergedingen van de pgeleide en gediplmeerde trainers de nksten van de scheidsrechters het ter beschikking stellen van de wedstrijdkledij het gebruik van de sprthal gratis tegang tt alle thuiswedstrijden van de A- pleg (p basis van de spelerslicentie) Zit niet vervat in het lidgeld :

2 Stages die de club bijkmend inricht, zijn niet inbegrepen in het lidgeld. Betes die pgelegd wrden dr de Bnd en waarvr de speler / speelster verantwrdelijk zijn. Bijkmende inf: Een speler die niet in rde is met zijn lidgeld is niet verzekerd en kan dus niet meespelen (geen trainingen en geen wedstrijden)!! Een deel van het lidgeld kan gerecupereerd wrden via het ziekenfnds. Bezrg ns tijdig uw ziekenfndsattest ter ndertekening. Ieder jaar krijgt de spelers 1 ds (+/- 7kg) pannenkeken en dient deze te verkpen in naam van de club aan de vrpgestelde prijs. Opbrengsten wrden drgegeven aan de club. De speler krijgt het seizen erp 1 Eur krting per verkchte kil p het lidgeld. Nieuwe leden (ng niet eerder aangeslten bij de Vlaamse Basketballiga VZW) krijgen de mgelijkheid m 3 trainingen gratis te vlgen. Er wrden geen verminderingen tegestaan vr spelers die maar gedeeltelijk de trainingen kunnen vlgen. Vr gezinnen kunnen we 10% krting geven p het lidgeld van de 2 de,3 de,.. aangeslten speler (niet p het eerste kind). Het lidgeld dient betaald te wrden vóór de vrpgestelde datum (meegegeven in de uitndiging tt betaling van het lidgeld). Dit teneinde de plegindelingen en respectievelijke caches vr het vlgende seizen te kunnen bepalen. Bij het niet tijdig indienen van de spelerslijsten vr vlgend seizen zal de bnd nze club een bete pleggen. Indien een lid niet f laattijdige zijn verplicht lidgeld betaald heeft kan het lid uitgeslten en geschrapt wrden uit nze club. ARTIKEL 3 : Medische Fiche Elk (nieuwe)speler/speelster dient vr aanvang van de fficiële cmpetitie een verplicht medisch nderzek aan te gaan. Elk heeft de keuze waar hij zich laat nderzeken. Een (nieuwe) speler/speelster kan pas spelen als het medische attest van de VBL, crrect ingevuld is dr de dkter en vr aanvang van de cmpetitie in het bezit is van de plegtrainer. De Medische attesten kan je dwnladen van nze site. BBC Wytewa zal een (kandidaat)speler/speelster weigeren m te spelen/trainen indien aan deze medische vereiste niet kan wrden vldaan. BBC Wytewa heeft het recht m bij revalidatie van een (nieuwe) speler/speelster een bijkmend medisch nderzek te eisen. ARTIKEL 4 : Drugs en alchl Drugs en alchl zullen nder geen enkele vrm getlereerd wrden binnen de club! Jeugdspelers: alchl & tabak zijn strikt verbden in de zaal f kleedkamers. Senirs: Alchl vr de wedstrijd zal niet wrden tegestaan en het strikte verbd p drugs is vanzelfsprekend k hier van tepassing.

3 Sancties bij inbreuk p bvenvermelde regels zullen enkel dr het clubbestuur uitgesprken wrden. ARIKEL 5 : gebruik van afbeeldingen en ft s Het lid geeft aan de vereniging de telating m in het kader van de activiteiten van de vereniging afbeeldingen van hem/haar te maken alsk m die afbeeldingen te gebruiken ter prmtie van de activiteiten van de vereniging Het lid heeft evenwel het recht m, indien er gewichtige redenen vr handen zijn, deze testemming p elk mment in te trekken. Eventuele schade die de intrekking vr de vereniging tt gevlg heeft zal dr het lid wrden verged. ARTIKEL 6 : aanwezigheden Afwezigheden p trainingen, wedstrijden f dr BBC WYTEWA gerganiseerde evenementen dienen z snel mgelijk verwittigd te wrden aan: 1. Eerst de trainer bij training : de trainer van de betreffende pleg wrdt dezelfde dag ten laatste 2 uur vraf verwittigd via telefn f SMS bij cmpetitiematchen : de trainer van de betreffende pleg wrdt ten laatste 1 dag vraf verwittigd via telefn f SMS 2. Dan de plegverantwrdelijke (indien de trainer/cach niet bereikt kan wrden) 3. Dan een bestuurslid Wanneer een speler ziek is, net vr een cmpetitiewedstrijd, dient hij de cach z snel mgelijk vraf te verwittigen zdanig dat de cach de ndige maatregelen kan treffen. Elk lid van de club ntvangt vr het begin van het seizen de ndige infrmatie m.b.t. verantwrdelijken en hun telefnnummers f kan deze infrmatie terugvinden p de website van de club. ARTIKEL 7 : Outfits Outfits vr de trainingen De utfit vr een training bestaat uit een T- shirt, shrt, skken, sprtschenen en eventueel trainingspak. Sprtschenen zijn prper (wrden dus niet buiten gedragen!), stevig en geven vldende steun zdat blessures kunnen vermeden wrden. Zlen dienen steeds kleurvast te zijn. Outfits vr wedstrijden

4 De club vraagt van iedere speler dat hij de wedstrijduitrusting die dr de club ter beschikking gesteld wrdt, behandelt als een gede huisvader. Deze uitrusting blijft eigendm van de club. De speler/plegverantwrdelijke meldt nmiddellijk iedere beschadiging f verlies van de kledij aan de club. In geval van verlies f beschadiging ten gevlge van een abnrmaal gebruik, vergedt de speler het verlies f de schade aan de club. De uitrusting mag dr de spelers enkel wrden gedragen tijdens wedstrijden (vriendschappelijk, cmpetitie f beker), maar niet tijdens trainingen f andere activiteiten buiten clubverband. Aan de ter beschikking gestelde uitrusting mag niets wrden gewijzigd, znder vrafgaande testemming van de club. Na de laatste wedstrijd wrden alle uitrustingen die in het begin van het seizen werden verhandigd aan de plegverantwrdelijke terug bezrgd aan de club. Een speler die de club verlaat, levert nmiddellijk de ter beschikking gestelde uitrusting in bij zijn plegbegeleider. Iedere plegverantwrdelijke zal instaan vr het crrect wassen van de wedstrijduitrustingen. Er wrdt in principe een beurtrl ingelast dr de uders / plegverantwrdelijken. ARTIKEL 8 : Discussies Discussies, die de gede gang van zaken binnen een pleg en/f de club in het gedrang brengen, dienen nmiddellijk te wrden uitgepraat tussen de betrkken persnen nderling. Eventueel kan dit nadien ng besprken wrden met het bestuur en/f trainers. ARTIKEL 9 : Trainingen TRAININGEN Iedereen dient 10 minuten vr aanvang van de trainingen aanwezig te zijn. Indien ndig dient een handje tegestken te wrden vr het klaarzetten van de zaal en/f bendigdheden. Om hygiënische redenen is het verplicht m zich te duchen na een training f wedstrijd. De training mag p geen enkel mment verlaten wrden znder telating van de trainer.

5 De uders kmen de kinderen tijdig phalen na de training. BBC Wytewa vrziet geen pvang van de spelers/speelsters. Nieuw basketmateriaal kst nze club ieder jaar heel veel geld en het is in ieders belang dat iedereen zrg draagt vr deze materialen. Indien een speler gebruikt maakt van de infrastructuur f de basketballen van de club, is hij/zij verantwrdelijk vr het crrect en zrgvuldig wegbergen van het materiaal. Al nze caches zullen hier streng ptreden indien dit niet gebeurt. ARTIKEL 10 : Wedstrijden JEUGD: 45 minuten vóór aanvang van een (thuis- )wedstrijd is iedereen aanwezig in de zaal IN UITRUSTING. 10 minuten vr het afgesprken uur van vertrek vr een uitwedstrijd dient iedereen aanwezig te zijn p de afgesprken plaats. Indien ndig zal gevraagd wrden m, enerzijds, te helpen de zaal klaar te zetten vr de wedstrijd en/f anderzijds de zaal na een wedstrijd te ntruimen Op de bank en naast het terrein zal steeds rde heersen, de kapitein van de pleg zrgt hiervr. Negatieve emtinele reacties zullen niet tegelaten wrden en kunnen leiden tt bijkmende sancties. Bij elke time- ut verzamelt de hele pleg zich rnd de cach. Op het terrein dienen de instructies van de cach gevlgd te wrden en zal geen wangedrag geduld wrden. Na een vijfde fut zal de speler p de bank blijven en zich niet gaan mkleden. Iedere speler én cach gedragen zich steeds crrect t..v. de scheidsrechter, k al zijn er fases van discussie tijdens de wedstrijd. Negatieve en discriminerende taal dr spelers, uders, supprters en sympathisanten van de club wrden NIET getlereerd en zijn vlledig uit den bze Vr én na elke wedstrijd zal iedere speler de tegenstrevers & scheidsrechter(s) de hand drukken. Na het spelen van een wedstrijd wrdt er steeds een duche genmen. Een gekwetste speler is, in de mate van het mgelijke, aanwezig p de wedstrijd. Spelers die p de bank zitten supprteren vr hun plegmaats.

6 SENIOREN: 60 minuten vóór aanvang van een wedstrijd is iedereen aanwezig in de zaal. 10 minuten vr het vertrek naar een uitwedstrijd is iedereen aanwezig p de afgesprken plaats. Bij elke time- ut verzamelt de hele pleg zich bij de cach. Op het terrein dienen de instructies van de cach gevlgd te wrden en zal geen wangedrag geduld wrden. Negatieve reacties zullen niet getlereerd wrden en kunnen leiden tt bijkmende sancties. Na een vijfde fut zal de speler p de bank blijven en zich niet gaan mkleden. Iedere speler én cach gedragen zich steeds crrect t..v. de scheidsrechter, k al zijn er fases van discussie tijdens de wedstrijd. Negatieve en discriminerende taal dr spelers,uders,supprters en sympathisanten van de club wrden NIET getlereerd en zijn vlledig uit den bze Na elke wedstrijd zal elke speler de tegenstrever en scheidsrechters de hand drukken. Een gekwetste speler is, in de mate van het mgelijke, k aanwezig p de wedstrijd. OUDERS EN SUPPORTERS: Prbeer zveel mgelijk aanwezig te zijn p de matchen van uw zn en/f dchter. Ze velen zich dan meer gesteund tijdens het beefenen van hun sprt. Bij een uitsluiting van uders/supprters wrden de ksten van de VBL drgerekend aan de desbetreffende uder/supprter. Cmmentaar p de wedstrijd gebeurt na de wedstrijd met de cach. Km k nze senirplegen steunen samen met uw zn/dchter. Prbeer k mee te den aan/f aanwezig te zijn bij de extra activiteiten van Wytewa. ARTIKEL 11 : Sancties BBC Wytewa zal iedere bete die ze ntvangt van de bnd drrekenen aan de speler/speelster. Zlang deze bete niet betaald is zu in verleg met de sprtieve cel een schrsing van wedstrijden pgelegd kunnen wrden. BBC Wytewa zal enkel schrsingen gebruiken bij Ongerlfde en/f nverwittigde afwezigheden p trainingen Ongerlfde en/f nverwittigde afwezigheden p wedstrijden Ongegrnd te laat kmen p trainingen

7 Ongegrnd te laat kmen p wedstrijden Wangedrag p en naast het terrein Handelingen / acties die het imag van de club in een negatief daglicht stellen. Eventuele sancties wrden bepaald dr de sprtieve cel in samenspraak met het dagelijkse bestuur. BBC Wytewa zal uitsluitingen gebruiken bij Gebruik van Drugs en Alchl Herhaaldelijk vertreden van bvenstaande punten ARTIKEL 12 : Inkmsten en Uitgaven INKOMSTEN: Een pleg in cmpetitie te brengen kst veel geld. BBC Wytewa tracht de lidgelden z laag mgelijk te huden. Dit kunnen we realiseren dr Spnsring: De cel spnsring zekt cntinue naar spnsrs. Indien je als uder een spnsr wilt aanbrengen dan kan je bij de cel spnsring altijd terecht vr infrmatie. Bij aankp van drankbnnen wrdt 10% gegeven aan de Wytewa. Drankbnnen kunt u tijdens de matches kpen in het sprtcafé aan de kassa f via de afgevaardigde. Deelname aan activiteiten zrgt vr extra inkmsten. Organisatie van wijnverkp, pannenkekenverkp, fuiven,. We zuden u dan k willen vragen m zveel deel te nemen en m zveel mgelijk familie/vrienden en kennissen hierin te betrekken. UITGAVEN: Het bestuur van BBC Wytewa treedt p als gede huisvader. Het in cmpetitie huden van de plegen is de belangrijkste taak. Het is aan het bestuur m te beslissen f dr de financiële situatie een pleg al dan niet kan starten aan het seizen Vr spelers wrden ksten zals vrijwilligersbijdrage, cmmissie p spnsrcntracten, kilmetervergeding, krting p lidgelden niet tegelaten (tenzij anders vermeld in een cntract). Het Wytewa bestuur

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Voetbalvereniging Leveroy

Voetbalvereniging Leveroy Vetbalvereniging Levery Huishudelijk Reglement Bijlage 5 - Gedragsregels Gedragsregels. 1. Inleiding. De vetbalvereniging Levery wil er aan bijdragen dat nze leden met plezier kunnen vetballen en zich

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE Het Huishudelijk Reglement is de leidraad vr iedereen die betrkken is bij KVV LUMMEN: spelers, staf en uders. Strikte naleving met er brg vr staan dat nze fundamentele waarden van respect, fair-play en

Nadere informatie

Het bestuur bestaat uit

Het bestuur bestaat uit Het bestuur bestaat uit Vrzit(s)ter : Nele Snauwaert Ondervrzit(s)ter : Ken Billaert Secretaris : Marleen Vanneste Penningmeester : Pascal Walrave Juridisch Expert : Pascal Walrave Hfdverantwrdelijke sprtieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF 2016 2017 Datum 10 Okt 2016 Beste speler, uders, Graag hadden wij jullie willen infrmeren via nderstaande nieuwsbrief. Op geregelde tijdstippen gaan wij U trachtten te infrmeren ver de werking

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 5 KSKOsthven

Nadere informatie

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR De Sprthal Lstraat 48 A 2220 Heist-p-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sprtheist@heist-p-den-berg.be www.heist-p-den-berg.be 1 Grepsindeling De kinderen wrden

Nadere informatie

PROTOCOL bij OVERLIJDEN

PROTOCOL bij OVERLIJDEN PROTOCOL bij OVERLIJDEN Vetbalvereniging Lenermark Lnapark 5 7371 EH Lenen Gld Tel.: 055-5051656 Versie: 27 augustus 2015 1 / 9 1. Inleiding Het prtcl 'Bij verlijden' treedt na vaststelling van het bestuur

Nadere informatie

LEIDRAAD INTERPROVINCIALE JEUGDOPLEIDINGSTORNOOIEN versie 23 april 2014

LEIDRAAD INTERPROVINCIALE JEUGDOPLEIDINGSTORNOOIEN versie 23 april 2014 LEIDRAAD INTERPROVINCIALE JEUGDOPLEIDINGSTORNOOIEN versie 23 april 2014 1. ALGEMEEN De interprvinciale jeugdpleidingstrnien zijn trnien waar de diverse selectiegrepen van de vijf Vlaamse prvincies tegen

Nadere informatie

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! De kmende tijd kmen jij en je uders een dagbehandeling vlgen in Heideheuvel. In Heideheuvel werken we in een

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT Reet SK

INTERN REGLEMENT Reet SK INTERN REGLEMENT Reet SK AFSPRAKEN en VERWACHTINGEN binnen REET SK vr de SPELER is vrzien : een vlwaardige pleiding als vetballer p maat met hetndige respect van pleiders, teambegeleiders, medewerkers,

Nadere informatie

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk. Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

Enkel spelers die hun lidgeld betaald hebben kunnen hun kledingpakket (zie bijgevoegde fiche) gaan passen bij de Primo-winkel.

Enkel spelers die hun lidgeld betaald hebben kunnen hun kledingpakket (zie bijgevoegde fiche) gaan passen bij de Primo-winkel. K.F.C. DUFFEL vzw STAMNUMMER 284 GESTICHT IN 1922 AANGESLOTEN BIJ DE KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBOND Vrzitter : Denis Ravescht 0495/48.91.06 G.C. : Geert Blmmaerts 0497/44.98.93 Chalet Sprtcentrum :

Nadere informatie

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn.

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn. RIZIV: Opleiden van werkzekenden, die erkend arbeidsngeschikt zijn. VERSIE 2015 Inhudspgave OOK ERKEND ARBEIDSONGESCHIKTE PERSONEN HEBBEN RECHT OP OPLEIDING...2 Visie...2 Delgrep...2 Partners in het traject...2

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

REGLEMENT VLAAMSE JEUGD CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015

REGLEMENT VLAAMSE JEUGD CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015 + REGLEMENT VLAAMSE JEUGD CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015 01. De Vlaamse Vlleybalbnd richt de VLAAMSE JEUGD CHAMPIONS LEAGUE in vr zwel jngens als vr meisjes en dit in de categrieën U19, U17, U15 en U13. 02.

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

Koninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw. De (UIT)BETALINGEN door de CLUB : KOSTENNOTA

Koninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw. De (UIT)BETALINGEN door de CLUB : KOSTENNOTA Kninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw De (UIT)BETALINGEN dr de CLUB : KOSTENNOTA RL: 39 Datum uitgave : 20 ktber 2012 Versie: 1 De (UIT)BETALINGEN dr de CLUB : KOSTENNOTA... 1 1 Srten van (uit)betalingen...

Nadere informatie

SMASHTGMEE PROJECT

SMASHTGMEE PROJECT PROJECT SMASHTGMEE Vlley Vlaanderen wil inzetten p inclusie van G-sprters binnen de vlleybalclub. We willen de clubs ndersteunen die via bijzndere initiaties p evenementen, in instellingen f revalidatiecentra

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OKTOBER 2013

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OKTOBER 2013 Nederlandse Rpe Skipping Organisatie Brediusweg 15 1401 AA, Bussum HUISHOUDELIJK REGLEMENT OKTOBER 2013 Inhud Het bestuur... 2 Bestuur invulling... 2 Algemene ledenvergadering... 2 Leden en verenigingen...

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen organisator en contracthouder

Schriftelijke overeenkomst tussen organisator en contracthouder Schriftelijke vereenkmst tussen rganisatr en cntracthuder Vlgende afspraken kmen tt stand tussen: 1. De rganisatr gezinspvang- en grepspvang: van VZW kinderpvang Wieltjeshve met secretariaat te Menen,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

JEUGDCHARTER KFCI IZEGEM

JEUGDCHARTER KFCI IZEGEM Aan alle jeugdleden, alle trainers, alle uders alle supprters JEUGDCHARTER KFCI IZEGEM KFC Izegem is in de regi al jaren vaste waarde, die veel belang hecht aan het jeugdvetbal. Het vrtdurend stijgende

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN ALGEMEEN BELEID

KSK OOSTHOVEN ALGEMEEN BELEID KSK OOSTHOVEN ALGEMEEN BELEID KSK Osthven Algemeen Beleid Inhudstabel Algemeen... 3 Engagement van de club en de spelers... 3 Huding... 3 Stiptheid... 3 Gebruik van de kleedkamers... 4 Kleding en materiaal...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Dr een club-gedragscde/reglement prbeert de club de spelers/speelsters, trainers plegbegeleiders, uders en supprters te vertuigen van het belang van a fairplay, Respect

Nadere informatie

Herk Sport Hasselt VZW

Herk Sport Hasselt VZW Herk Sprt Hasselt VZW Huishudelijk reglement 2015-2016 Herk Sprt Hasselt VZW HUISHOUDELIJK REGLEMENT EN GEDRAGSCODE Datum 1 juni 2015 Versie 1.2-1 - Herk Sprt Hasselt VZW Huishudelijk reglement 2015-2016

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE 1 INFO KINDEROPVANG OVEREENKOMST (1 per kind) Naam: VZW 3Wplus Kinderpvang Adres: Bsstraat 84, 1702 Grt-Bijgaarden A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen 02/356.95.83 mallebt.huizingen@3wplus.be

Nadere informatie

Algemeen reglement Waterpolo Eredivisie

Algemeen reglement Waterpolo Eredivisie E Algemeen reglement Waterpl Eredivisie Een vereniging verstrekt vr van de cmpetitie een teampgave aan de KNZB. Deze teampgave mag max. 25 spelers/sters bevatten Een pgave van de eerste 9 met pgegeven

Nadere informatie

Sportkampen Praktische informatie

Sportkampen Praktische informatie Sprtkampen Praktische infrmatie De Sprthal Lstraat 48 A 2220 Heist-p-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sprtheist@heist-p-den-berg.be www.heist-p-den-berg.be 1 2 Inschrijvingen + grepsindeling

Nadere informatie

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014 Infrmatiebrchure cmpetitiezwemmers januari 2014 TRAININGEN Maandag: - 18u tt 19u drgtraining - 19u tt 20u zwemtraining Wensdag: - 17u30 tt 18u30 drgtraining - 18u40 tt 19u30 zwemtraining Vrijdag: - 19u50

Nadere informatie

PROJECT JEUGDSPORTFONDS SEIZOEN 2014-2015

PROJECT JEUGDSPORTFONDS SEIZOEN 2014-2015 PROJECT JEUGDSPORTFONDS SEIZOEN 2014-201 Net als de vrige jaren geven we de clubs de kans infrmatie ver hun jeugdwerking dr te geven aan de Vlaamse Vlleybalbnd (VVB). Op basis van criteria waaraan de clubs

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw Het huishudelijk reglement Het huishudelijk reglement is bindend vr alle spelers en hun gendigden. De aansluiting bij betekent autmatisch dat men kennis genmen heeft van het huishudelijk reglement, en

Nadere informatie

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies Satusverzicht. Cnsultatie Unitmanagers/Lcatiemanagers mei 2011 evaluatie Cnsultatie cliëntenraad Besluit Bestuursgrep 22 april 2003 OR Alleen m.b.t. vergedingen pedaggisch Instemming medewerkers (hfdstuk

Nadere informatie

Medisch actieplan KSK GELUWE

Medisch actieplan KSK GELUWE Medisch actieplan KSK GELUWE Handleiding medische begeleiding van jnge vetballers in de preventie- en verzrgingsfase 1. Vrwrd Als je graag vetbalt is het altijd zuur m geblesseerd aan de kant te staan.

Nadere informatie

Info Jeugdtornooi V.C. Nazareth-Eke Zondag 17/08 U14/U15

Info Jeugdtornooi V.C. Nazareth-Eke Zondag 17/08 U14/U15 Jeugdtrni V.C. Nazareth Eke 2014 Inf Jeugdtrni V.C. Nazareth-Eke Zndag 17/08 U14/U15 Algemeen : Wedstrijden gaan dr p de terreinen van VCNE gelegen in Drapstraat 88, Nazareth (achter gemeentelijke sprthal

Nadere informatie

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen Time-ut, schrsing en verwijdering van kinderen Psitief advies GMR d.d. Definitief vastgesteld CvB d.d. 1 Inleiding De kindcentra van CKC Drenthe staan middenin de samenleving. Dat betekent

Nadere informatie

1. INSCHRIJVINGSFORMULIER INTERNAAT 2015-2016

1. INSCHRIJVINGSFORMULIER INTERNAAT 2015-2016 Middenschl KTA inf@campuswemmel.be 1. INSCHRIJVINGSFORMULIER INTERNAAT 2015-2016 STUDENT Naam + vrnaam: Klas: M / V Adres: GSM Intern Gebrteplaats + datum: Natinaliteit: Rijksregisternummer intern: Klas

Nadere informatie

Jeugdkatern www.kapelle-op-den-bos.be. Vakantieaanbod jeugd zomer 2015. Kleuter- en sportweek, Speelpleinwerking en inclusieve, BKO t Klawieterke

Jeugdkatern www.kapelle-op-den-bos.be. Vakantieaanbod jeugd zomer 2015. Kleuter- en sportweek, Speelpleinwerking en inclusieve, BKO t Klawieterke bijlage bij infkanaal mei 2015 zmervakantie 2015 Vakantieaanbd jeugd zmer 2015 Kleuter- en sprtweek, Speelpleinwerking en inclusieve, BKO t Klawieterke Jeugdkatern www.kapelle-p-den-bs.be Sprt Kleutersprtweek

Nadere informatie

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa)

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa) PEDAGOGISCHE VISIE A. Algemeen De pedaggische visie vertelt he de schl met leerlingen, persneel en uders van leerlingen wil mgaan en wat de schl verwacht ten aanzien van de relatie tussen leerlingen en

Nadere informatie

STAMNUMMER 284 GESTICHT IN 1922 AANGESLOTEN BIJ DE KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBOND

STAMNUMMER 284 GESTICHT IN 1922 AANGESLOTEN BIJ DE KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBOND K.F.C. UFFEL vzw STAMNUMMER 284 GESTICHT IN 1922 AANGESLOTEN BIJ E KONINKLIJKE BELGISCHE VOETBALBON Vrzitter : enis Ravescht 0495/48.91.06 G.C. : Geert Speelman 0497/64.38.63 Chalet Sprtcentrum : 015/31.56.58

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Prtcl tezichthuden vr huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Bij alle activiteiten van de huurders waarbij zich persnen in de zwemzaal bevinden, dienen er vldende en

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Pestprotocol basisschool Pieter Wijten

Pestprotocol basisschool Pieter Wijten Pestprtcl basisschl Pieter Wijten Basisschl Pieter Wijten werkt aan een veilig schlklimaat waarin kinderen respectvl met elkaar mgaan. Ze hanteert drie principes: Ik zrg ged vr mezelf Ik zrg ged vr de

Nadere informatie

Infonota aan de clubvoorzitters, -secretarissen en financieel verantwoordelijken. VVB-secretariaat. Online clubadministratie

Infonota aan de clubvoorzitters, -secretarissen en financieel verantwoordelijken. VVB-secretariaat. Online clubadministratie Infnta aan de clubvrzitters, -secretarissen en financieel verantwrdelijken VVB-secretariaat Online clubadministratie Het nieuwe systeem clubadministratie is sinds begin augustus 2014 in gebruik. Het zu

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal Besluit: Artikel 1 Gedkeuring te hechten aan het aangepaste gebruiksreglement van de zmertent 2014 waarbij de rganisatren bijkmend 12 uur krijgen vr de pbuw en 12 uur vr de afbuw van de activiteit. Deze

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

Veiligheidsbeleid Voordaan

Veiligheidsbeleid Voordaan Veiligheidsbeleid Vrdaan Cmmissie veilig vertruwd Vrdaan 15-11-2014 Inleiding Op verzek van het bestuur van MMHC Vrdaan is er een cmmissie veiligheid in het leven gerepen vr de club. Directe aanleiding

Nadere informatie

Beleid voor Alcoholmatiging

Beleid voor Alcoholmatiging Beleid vr Alchlmatiging Hiernder vindt u verschillende tips & tls die kunnen bijdragen aan een Veilig Sprtklimaat p het gebied van alchlmatiging en alchlbewustzijn binnen sprtverenigingen. Overzicht wettelijk

Nadere informatie

Infobrochure. Korfbalclub Floriant Merelbeke. www.floriantkorfbal.be

Infobrochure. Korfbalclub Floriant Merelbeke. www.floriantkorfbal.be Krfbalclub Flriant Merelbeke www.flriantkrfbal.be Infbrchure Krfbalclub Flriant Merelbeke Inleiding Welkm bij krfbalclub Flriant Merelbeke! In deze brchure willen we ju graag wegwijs maken in nze werking.

Nadere informatie

AVONDMARKTEN 2019 Roeselare - Houthulst Middelkerke Westende Lombardsijde De Panne Dadizele Heule

AVONDMARKTEN 2019 Roeselare - Houthulst Middelkerke Westende Lombardsijde De Panne Dadizele Heule www.avndmarktenkust.be AVONDMARKTEN 2019 Reselare - Huthulst Middelkerke Westende Lmbardsijde De Panne Dadizele Heule bvba Dacvan Verantwrdelijk uitgever: Danny Crnelis 0475/42.13.62 BVBA DACOVAN ORGANISATIE

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

AVONDMARKTEN 2018 Roeselare - Houthulst Middelkerke Westende Lombardsijde De Panne Dadizele Heule

AVONDMARKTEN 2018 Roeselare - Houthulst Middelkerke Westende Lombardsijde De Panne Dadizele Heule www.avndmarktenkust.be AVONDMARKTEN 2018 Reselare - Huthulst Middelkerke Westende Lmbardsijde De Panne Dadizele Heule bvba Dacvan Verantwrdelijk uitgever: Danny Crnelis 0475/42.13.62 BVBA DACOVAN ORGANISATIE

Nadere informatie

Agressiemanagement. Management Consulting and Research Kapeldreef 60, 3001 Heverlee Tel. 016/29 83 11 Fax 016/29 83 19 Website http://www.mcr-bvba.

Agressiemanagement. Management Consulting and Research Kapeldreef 60, 3001 Heverlee Tel. 016/29 83 11 Fax 016/29 83 19 Website http://www.mcr-bvba. Agressiemanagement Bedrijven, rganisaties en schlen krijgen steeds vaker met agressie te maken. Wanneer je met mensen werkt, bestaat er immers de kans p cnflicten. Z n cnflict kan escaleren in bedreigingen,

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Wie zijn we? Kernwaarden in ons handelen zijn:

Wie zijn we? Kernwaarden in ons handelen zijn: Wie zijn we? Zrggrep Kans is een zrginstelling die ptimale zrg, begeleiding en huisvesting biedt aan zwel jngvlwassenen met psychiatrische strnissen en daarmee samenhangende gedragsprblematiek, als aan

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang bs De Merwednk Merwe Dnk 4 6 4207 XB Grinchem Tel: 06-21601220 Fax: 0183 681109 ts@bs-de-merwednk.nl www.bs-de-merwednk.nl Huishudelijk reglement Tussen Schlse Opvang In dit reglement wrden de dagelijkse

Nadere informatie

1 JEUGDOPLEIDING JONG MALE VV

1 JEUGDOPLEIDING JONG MALE VV JEUGDBELEID 1 JEUGDOPLEIDING JONG MALE VV Jeugdpleiding is naast één van de meilijkste pgaven, k één der miste pgaven. Het geluk en plezier dat de spelertjes tijdens wedstrijden f trainingen uitstralen

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

Handboek Jeugd Kader 2011 / 2012

Handboek Jeugd Kader 2011 / 2012 Handbek Jeugd Kader 20 / 202 JEUGD. INLEIDING BLAD 2 van 2 ALLEN 26-0-205 0. INHOUD pagina 2. INLEIDING pagina 3 2. TAAKOMSCHRIJVING pagina 4 3. PROCEDURE pagina JEUGD. INLEIDING BLAD 3 van 2 ALLEN 26-0-205

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Purmerend. Verenigings Arbitrage Plan MHCP

Mixed Hockey Club Purmerend. Verenigings Arbitrage Plan MHCP Verenigings Arbitrage Plan MHCP Inleiding Arbitrage vrmt een integraal nderdeel van de hckeysprt in teamverband. De KNHB verplicht alle hckeyverenigingen m een Verenigings Arbitrage Plan (VAP) p te stellen.

Nadere informatie

Procedure afsluiting en nazorg

Procedure afsluiting en nazorg 3.3.3.1. Prcedure afsluiting en nazrg 1. Del De afsluit- en nazrgprcedure heeft tt del m alle medewerkers van De Steiger te laten weten welke acties en beslissingen meten genmen wrden wanneer de zrg vr

Nadere informatie

Klachtenregeling medewerkers

Klachtenregeling medewerkers Klachtenregeling medewerkers Inleiding De Tintengrep hecht veel waarde aan pen cmmunicatie en een ged werkklimaat. Het is belangrijk dat medewerkers nvrede en klachten ter sprake brengen, zdat er gezamenlijk

Nadere informatie

Aanvraagformulier structurele prestatiesubsidie (sport)verenigingen 2018

Aanvraagformulier structurele prestatiesubsidie (sport)verenigingen 2018 Aanvraagfrmulier structurele prestatiesubsidie (sprt)verenigingen 2018 Wanneer u in aanmerking wilt kmen vr een subsidie van de gemeente Sliedrecht kunt u dit aanvraagfrmulier invullen en ndertekend verzenden

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Meldcode huiselijk geweld en. kindermishandeling

Meldcode huiselijk geweld en. kindermishandeling Meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling OMO Schlengrep De Langstraat 10 maart 2014 Gedgekeurd in MR d.d. 17-3-2014 Meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling De schlleiding van OMO Schlengrep

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

Studie naar de uitkomst van chirurgische en conservatieve behandeling van densfracturen bij oudere patiënten

Studie naar de uitkomst van chirurgische en conservatieve behandeling van densfracturen bij oudere patiënten Studie naar de uitkmst van chirurgische en cnservatieve behandeling van densfracturen bij udere patiënten Deze infrmatie is bedeld vr patiënten van tenminste 55 jaar ud die recentelijk een densfractuur

Nadere informatie

JEUGDCHARTER Oktober 2018

JEUGDCHARTER Oktober 2018 JEUGDCHARTER Oktber 2018 WAAROM EEN JEUGDCHARTER? VOLLEYBALCLUB HZ93 heeft alle grte en kleine afspraken die ndig zijn m de club te laten functineren, p een manier waar iedereen zich ged bij velt, neergeschreven

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Eenheidsschema INHOUD. I. Woordje vooraf. II. Praktische afspraken A Trainingen B Oefenmatchen en tornooien C Wedstrijden

Eenheidsschema INHOUD. I. Woordje vooraf. II. Praktische afspraken A Trainingen B Oefenmatchen en tornooien C Wedstrijden Eenheidsschema INHOUD I. Wrdje vraf II. Praktische afspraken A Trainingen B Oefenmatchen en trnien C Wedstrijden III. Tactische afspraken A Blk/defense B Receptielijnen C Aanvalslijnen IV. Vrbereidingsschema

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hera? De rl van de OR bij de invering van Het Nieuwe Werken De kans is grt dat er in uw rganisatie al wrdt gesprken ver de invering van Het Nieuwe Werken. En z niet, dan

Nadere informatie

Klachtenregeling. Bureau Bloei - Valeriaan SP Nootdorp KvK

Klachtenregeling. Bureau Bloei - Valeriaan SP Nootdorp KvK Klachtenregeling Bureau Blei - Valeriaan 8-2631 SP Ntdrp - 015-8891964 - www.bureaublei.nl - inf@bureaublei.nl - KvK 55250955 1 Inhud 1. Intrductie... 3 2. Uitgangspunten... 4 3. Begripsmschrijvingen...

Nadere informatie

Vacaturebestand DVSA. DVSA gaat het ver schoppen en wil jij daaraan meewerken?

Vacaturebestand DVSA. DVSA gaat het ver schoppen en wil jij daaraan meewerken? Vacaturebestand DVSA DVSA gaat het ver schppen en wil jij daaraan meewerken? Het gaat weer ged met DVSA en met een jubileum van 75 jaar in 2020 vr de deur zijn er weer allemaal leuke nieuwe mijlpalen.

Nadere informatie

Gedragscode. Voorwoord

Gedragscode. Voorwoord Gedragscde Vrwrd 1.1.1 Omkadering Om te kunnen evlueren in de cmpetitie (Jeugd en Seniren) f in het Criterium, met iedere pleg beschikken ver een minimum aan mkadering vermeldt p het wedstrijdblad: 1 cach

Nadere informatie