Venkelstraat 26, Tholen

Vergelijkbare documenten
Venkelstraat 26 Tholen

Spelleborg 23, Steenbergen

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Pelgrimsweg 10, Handel

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Spelleborg 9, Steenbergen

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Prinzenstraat 19, Gemert

Oogstvelden 26, Best

Jollenpad 6, Alkmaar

Heikampen 146, Nuenen

Zwaluwstraat 22, Breda

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Sneeuwuil 14, Mierlo

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Werfstraat 15, Breda

Reigersweg 17-A, Wapenveld

Watermunt 17, Schaijk

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Fransebaan 548, Eindhoven

Sleutelbloem 56, Boekel

Tarwehullen 37, Assen

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Korhoenstraat 25, De Rips

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Welpenheuvel 18, De Mortel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Teunisbloem 16, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Prinzenstraat 8, Gemert

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Valkenburgstraat 56, Uden

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Breedstraat 7, Zierikzee

Hugo Verrieststraat 3, Eindhoven

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Karperveen 457, Spijkenisse

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Julianastraat 28, Boekel

Dotterbeek 6, Veldhoven

Ziggenstraat 36, Geldrop

Ananasstraat 30, Den Haag

van speijklaan 11, Son en Breugel

De Quaystraat 23, Rijen

Bergse Maat 46, Westervoort

Ramlehweg 27-B, Rotterdam

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Bentismaheerd 154, Groningen

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Bisonstraat 52, Breda

Langvennen-Oost 72-A, Oisterwijk

Groeskuilen 121, Gemert

Nieuwe Inslag 6, Breda

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Strausslaan 25, Groningen

Waterlandsingel 39, Den Haag

Heijtsveld 121, Gemert

Ballastwater 28, Houten

Looydijk 134, De Bilt

Pijlhovestraat 19, Enschede

IJssellaan 2-B, Gouda

Marie Curielaan 48, Utrecht

Hofstukken 707, Uden

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Hoekstraat 5, Venhorst

Welpenheuvel 3, De Mortel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Hatertseweg 116, Nijmegen

De Baander 5, Klijndijk

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Bijsterense Slagen 44, Putten

Waterjuffer 11, Krommenie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Meizoentje 5, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert

Koolhof 63, De Mortel

Witte Molenweg 19, Heesch

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Waterstraat 162, Nijmegen

Transcriptie:

Venkelstraat 26, Tholen

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 231.500 k.k. Aangeboden sinds 19-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 2 Kelder nee Zolder nee Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 80m2 Breedte 6.40m Diepte 12m Ligging Ligging aan park, aan rustige weg, stad centrum, in centrum, vrij uitzicht Bouw Woontype 1 woning Woontype 2 Standaard Woontype 3 Tussenwoning Bouwjaar 1920

Raamwerk hardhout, kunststof, draai- kiepramen Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 151m2 Totale woonoppervlakte 147m2 Inhoud 487m3 Energie Verwarming CV-ketel, open haard, gas, elektriciteit Type warm water CV-ketel Beglazing dubbel, overig Type isolatie dakisolatie, muurisolatie

Impressies 1/4

Impressies 2/4

Impressies 3/4

Impressies 4/4

Plattegrond

Omschrijving In één van de mooiste straten in het centrum van Tholen stad bieden wij een verrassend zeer ruime (4 slaapkamers) en goed onderhouden sfeervolle en karakteristieke woning aan. De woning is gelegen tegenover de molen De verwachting en sluit aan op het park dat deel uitmaakt van de oude vestingwallen van de stad Tholen. Vanuit de woonkamer heeft u een schilderachtig uitzicht op de molen en het park. Het is een kindvriendelijke en autoluwe buurt met een nieuwe speeltuin. Op loopafstand zijn diverse winkelvoorzieningen bereikbaar. De woning is gelegen op ca. 151 m2 eigen grond en met maar liefst 147m2 woonoppervlakte. Het bouwjaar van de woning is circa 1920 en is in diverse fases vergroot en gemoderniseerd. Naast alle moderne voorzieningen beschikt de woning over authentieke elementen zoals glas in lood ramen en inbouwkasten. De woning is rondom voorzien van dubbele beglazing, wand - en dakisolatie. De woning vergt weinig (schilder)onderhoud dankzij kunststof dakgoten en kozijnen op eerste verdieping. De woning beschikt over een veranda welke aansluit op de woonkamer. INDELING Begane grond: * U betreedt de woning via een royale entree met trap naar de eerste verdieping. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen, slimme gasen elektrameter en watermeter). * De hal beschikt over een betonnen vloer en is voorzien van plavuizen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet met fonteintje, en eetkeuken. * De woonkamer (36 m2) beschikt over een nostalgische schouw met een houtkachel, marmer tegelvloer en het plafond is afgewerkt met sierlijsten. De openslaande deuren geven toegang tot de veranda. * De eetkeuken (18,9m2) is voorzien van L-vormige keukenblok met diverse inbouwapparatuur (rvs afzuigkap, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat). Tevens is er een vast opbergkast aanwezig. Via twee openslaande deuren komt u in de tuin. Eerste verdieping: * Deze verdieping heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde (kunststof) dakkapellen met horren. * De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en badkamer. * Via een vaste trapopgang kunt u naar de tweede verdieping. * Slaapkamer 1 is 15m2 exclusief meerdere inbouwkasten en opbergruimte en is gelegen aan de achterzijde met zicht op de grote kerk. * Slaapkamer 2 is 12,3 m2 exclusief inbouw- en boekenkast. * Slaapkamer 3 is 10m2 exclusief inbouwkast. * Slaapkamers 2 en 3 bevinden zich aan de voorzijde met zicht op de molen. * De badkamer (6,3m2) is voorzien van bad meubel, douche, bad, designradiator en een 2de toilet. Tweede verdieping:

* Heeft een ruime overloop (11m2). Op deze overloop bevindt zich de CV Nefit Proline (nov 2008). * Via een deur komt u in slaapkamer 4 (12,5m2) met wederom veel opbergruimtes. * Deze verdieping is voorzien van 2 tuimeldakvensters waardoor er veel lichtval is. Tuin * De aangelegde zonnige achtertuin (westen gelegen) beschikt over verschillende niveaus/zitgedeeltes met buitenverlichting. * Er is stenen schuur (8 m2) met kunststof deurkozijn en voorzien van elektra. * De tuin sluit aan op de veranda. Bouwaard: * Woonhuis is opgetrokken in metselbaksteen met isolatie, begane grond betonvloer, 1e verdiepingsvloer en 2e verdiepingsvloer houten vloer, * Dak heeft dakisolatiepanelen en is gedekt met pannen. * De woning is voorzien van isolerende beglazing (m.u.v. glas in lood). Verwarming en warmwatervoorziening: De woning is voorzien van centrale verwarming. De HR-combiketel (Nefit Proline nov 2008, is opgesteld op de 2e verdieping en voorziet tevens in warmwater. Samengevat Een sfeervol ruim huis op een super locatie. Voor een juiste indruk dient u dit object beslist te bezichtigen en laat de ruimte en sfeer u overtuigen.