Julianastraat 28, Boekel

Vergelijkbare documenten
Korhoenstraat 25, De Rips

Bouwjaar: 1974 Inhoud: 350 m3 Perceel: 264 m2

Welpenheuvel 18, De Mortel

Standerdmolen 19, Gemert

Sleutelbloem 56, Boekel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Spelleborg 23, Steenbergen

Koolhof 63, De Mortel

Meizoentje 5, Gemert

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Groeskuilen 121, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Karperveen 457, Spijkenisse

Spelleborg 9, Steenbergen

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Welpenheuvel 3, De Mortel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Teunisbloem 16, Gemert

Sneeuwuil 14, Mierlo

Prinzenstraat 19, Gemert

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

van speijklaan 11, Son en Breugel

Pelgrimsweg 10, Handel

Heijtsveld 121, Gemert

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Heikampen 146, Nuenen

Kromstraat 43, Veldhoven

Spartodonk 18, Maastricht

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Oogstvelden 26, Best

Watermunt 17, Schaijk

Fransebaan 548, Eindhoven

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Arendnest 12, Boekel

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Ziggenstraat 36, Geldrop

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Simon Vestdijkhof 39, Doorn

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Dovenetelhof 1, Houten

Reigersweg 17-A, Wapenveld

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Venkelstraat 26, Tholen

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Broeksteen 9, Zeeland

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Tarwehullen 37, Assen

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Hugo Verrieststraat 3, Eindhoven

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Madelief 6, Pijnacker

Muurkruid 13, De Meern

Leenderweg 100, VALKENSWAARD

Hoekstraat 5, Venhorst

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Rode Schouw 67, Halsteren

Refelingse Erven 4, Nuenen

Ballastwater 28, Houten

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

De Quaystraat 23, Rijen

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Parcivalring 151, Den Bosch

De Bouw 119, Bovenkarspel

Valkenburgstraat 56, Uden

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Hatertseweg 116, Nijmegen

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Hoylede 8, Pijnacker

Wagenmaker 1, Middelbeers

Werfstraat 15, Breda

Schokkerstraat 1, Dordrecht

Collierstraat 37, Almere

Teslastraat 173, Roosendaal

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Aantal badkamers. Aantal WC's. Aantal woonlagen. Oppervlakte

Nieuwe Inslag 6, Breda

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Transcriptie:

Julianastraat 28, Boekel

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 17-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 2 Kelder nee Zolder ja Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte m2 Breedte m Diepte m Oppervlakte m2 Breedte m Diepte m Ligging Ligging Bouw in centrum

Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Helft van dubbel Bouwjaar 1998 Raamwerk kunststof Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 138m2 Totale woonoppervlakte 106m2 Inhoud 365m3 Energie Verwarming CV-ketel Type warm water CV-ketel Beglazing dubbel Type isolatie dakisolatie

Impressies 1/3

Impressies 2/3

Impressies 3/3

Omschrijving Julianastraat 28, Boekel lnstapklaar, compleet afgewerkt half vrijstaand woonhuis met berging, fraai aangelegde tuin en eigen achterom. De woning is gelegen aan een ventweg met een aantal parkeerhavens. Het centrum met alle voorzieningen bevindt zich op enkele minuten loopafstand. Aan de achterzijde is via een paadje een klein speeltuintje bereikbaar. Kenmerken Soort: Eengezinswoning Type: Helft van dubbel Slaapkamers: 3 Inhoud: 330 m3 Perceel: 138m2 Woonoppervlakte: 127m2 Bouwjaar: 1998 Indeling U komt binnen via de hal, afgewerkt met een beige terra tegelvloer en v.v. de meterkast. Speels ingedeelde woonkamer in L-vorm, 31 m2, afgewerkt met een fraaie houten vloer. Tussenportaal met trapopgang en de toiletruimte. Gesloten keuken v.v. een ahorn hoekinrichting met alle apparatuur. Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de luxe badkamer v.v. ligbad met whirlpool, douchecabine, hangtoilet, designradiator en een wastafelmeubel. Via een vaste trap naar royale zolderkamer v.v. groot Velux dakraam en schuifkasten, wasruimte en cv-ketel. Fraaie voor- en achtertuin met eigen achterom en stenen berging. Algemeen Ligging De woning is gelegen aan een ventweg met een aantal parkeerhavens. Het centrum met alle voorzieningen bevindt zich op enkele minuten loopafstand. Aan de achterzijde is via een paadje een klein speeltuintje bereikbaar. Afwerking Het woonhuis is gebouwd van steen (spouwmetselwerk) en is gedekt met pannen. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van draai-kiepramen met dubbele beglazing. Het overige isolatiepakket bestaat uit dak- vloer- en gevelisolatie. Verwarming en warm water geschieden via een combiketel van het merk Nefit met bouwjaar 2013. Tuin De voor- en achtertuin met bestrating, plantenborders, pergola met begroeiing en twee terrassen. Er is tuinverlichting, elektra en een

buitenkraantje aanwezig. De tuin wordt omheind door houten schuttingen met stenen penanten en is voorzien van een gedeelde achterom via de zijkant. Achter in de tuin is een stenen berging gelegen Begane grond Hal U komt binnen via de hal, afgewerkt met een beige/terra tegelvloer en voorzien van de meterkast (5 groepen met dubbele aardlekschakelaar). Woonkamer Woonkamer in L-vorm, speelse indeling en 31 m2. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie houten vloer en stucwerk wanden en spuitwerk plafond. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen en het eetgedeelte aan de achterzijde. Tussenportaal Tussenportaal met trapopgang naar de verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van deels betegelde wanden in de kleur wit en is voorzien van een toilet en een fonteintje. Keuken Gesloten keuken, afgewerkt met een beige/terra tegelvloer. De keuken is voorzien van een ahom hoekinrichting met extra lengteopstelling met spoelbak en dieplades. Aanwezige apparatuur: gasfornuis, afzuigkap, oven, magnetron (Miele) koelkast (alles van het merk Etna) en vaatwasser (Miele, '07). Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Eerste verdieping Overloop Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De gehele 1e verdieping is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer (houtstructuur met v-groef), stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. Slaapkamers Slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde en voorzien van aansluitingen voor televisie en telefoon, afmeting: 4,60 x 3,02 mtr. Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, afmeting: 3,40 x 3,06 mtr. Slaapkamer 3, eveneens aan de voorzijde gelegen, afmeting: 3,52 x 2,10 mtr. Badkamer De badkamer is compleet en luxe uitgevoerd in een lichte betegeling met pergamon sanitair zoals een ligbad met whirlpool, douchecabine met thermostaatkraan, hangtoilet, designradiator en een wastafelmeubel met spiegel en wandverlichting. Er zijn designkranen toegepast. Het plafond is voorzien van inbouwspots op dimmers. De badkamer kan zowel mechanisch als natuurlijk via het raam geventileerd worden.

Tweede verdieping Zolderkamer Via een vaste trapopgang komt u op de royale zolderkamer voorzien van een groot Velux dakraam en schuifkasten aan beide zijden voor extra opbergruimte. Deze ruimte is afgewerkt met een beuken laminaatvloer. De washoek en cv-opstelling zijn afgewerkt met een waterbestendige vloer. In de washoek bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. De cv-ketel is netjes weggewerkt in een kast. Deze zolderruimte is eenvoudig te wijzigen in een 4e extra slaapkamer.