SABADECO TERRACE 109 te BONAIRE....Riante designvilla op een unieke zeezicht locatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SABADECO TERRACE 109 te BONAIRE....Riante designvilla op een unieke zeezicht locatie"

Transcriptie

1 SABADECO TERRACE 109 te BONAIRE...Riante designvilla op een unieke zeezicht locatie

2

3 INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden

4 Vraagprijs: ,- k.k. Riante designvilla op een unieke zeezicht locatie. de zoutbergen in het zuiden. De zee ligt bijna aan uw voeten, u bent er vlakbij. Deze grote eigentijdse villa ligt op een van de mooiste locaties van de wijk Terrace, ten noorden van de stad Kralendijk. Terrace is het hoger gelegen deel van Sabadeco, dé villawijk van Bonaire. De villa staat op ruim 50 meter boven zeeniveau, aan de rand van een groene vallei met gegarandeerde privacy. Oase van rust, ruimte en privacy op ruim 2200 m2 De vrijstaande en doordacht ontworpen villa is in 2012 onder architectuur gebouwd op een gewilde hoeklocatie. Aan alle details is bijzonder veel aandacht besteed. Vanuit het huis en vanaf het grote terras heeft u een werkelijk adembenemend panoramisch uitzicht over de oceaan, de heuvels in het noorden, de stad, het eiland Klein Bonaire en Het huis is geheel gelijkvloers, een unicum in dit heuvelachtige landschap. Maar ook: volledig afgestemd op het tropische klimaat, energiezuinig, duurzaam en praktisch ingedeeld met veel mogelijkheden.

5 Opmerkelijk is de fraaie infinity-pool met ernaast een overdekt terras (de gazebo ). Het overlopende water creëert een visueel geheel met de oceaan. Het huis ligt ideaal op de verkoelende oostenwind, een must op dit mooie eiland. - de vleugel aan de andere zijde heeft twee gastenslaapkamers (elk met eigen badkamer en balkon), kitchenette en waskamer. Deze zijvleugel kan individueel gebruikt worden met een separate ingang Door deze indeling is het een echt familiehuis waar ieder z n eigen faciliteiten heeft, maar ook een huis voor mensen die gasten willen laten genieten van deze mooie locatie. Daarnaast beschikt het huis over een grote garage, een hobby/werkruimte, spoelunit voor duikuitrustingen en een extra gazebo aan de zijkant. Ideaal om te wonen of als privé vakantievilla op Bonaire De villa (woonoppervlak inclusief carport en terrassen 586 m2) is ontworpen op basis van 3 geschakelde modules: - een centraal gedeelte met hoofdentree, living, keuken en een breed overdekt terras - een zijvleugel aan de valleizijde met gang, master bedroom, badkamer, twee slaap/werkkamers met balkon en een gastentoilet

6 Vlakbij zee, stad en ongerepte natuur De wonderlijke onderwaterwereld waar Bonaire zo beroemd om is, ligt onderaan de heuvel van Terrace! U bent binnen enkele minuten op het strand en kunt zo de zee in om te zwemmen, snorkelen of duiken. De jachthaven en stad met alle faciliteiten liggen op 10 minuten van uw huis en het vliegveld op slechts een kwartier. Gaat u naar het heuvelachtige noorden dan komt u in het prachtige natuurgebied van Washington Park en het Goto Meer. De Lora s (kleine papegaaien) vliegen langs uw huis; u voelt zich elke dag midden in de natuur. Eigentijdse architectuur, veel doordachte details De moderne, functionele architectuur heeft veel voordelen. Grote ruimtes, veel schaduw en goede ventilatie door hoge shutter ramen met screens. Via de imposante entree met videofoon komt u in de ruime living met wanden waarin uitsparingen zijn opengelaten. Door de brede schuifpui te openen wordt de living één geheel met het riante overdekte terras. Op Bonaire staat het buitenleven centraal, daar is dit huis volledig op afgestemd. Moderne plafondventilatoren zorgen overal waar nodig voor verkoeling en extra verlichting.

7 Carport voor 2 auto s met extra ingangen, waarvan één direct naar de keuken Het gemak dient de mens. Via het automatische toegangshek rijdt u naar de grote design-carport met een ingang naar het guesthouse en een naar de eetkeuken. Tegenover deze ingangen is een trap naar het grote dakterras en een berging. Master bedroom met uitzicht op de oceaan en vallei De hoofdslaapkamer is gesitueerd op een van de mooiste plekken in het huis. Ruim, ramen van vloer tot plafond, schuifpui naar het terras en verticale solar-energy zonneschermen. Hier wakker worden is als in een droom. De kamer bevat een doorloop kast en een luxe badkamer met toilet, walk-in douche en twee aparte wastafels. De goed uitgeruste keuken met een centraal kookeiland en een schuifpui naar het terras is voorzien van een Amerikaanse side-by-side koelkast, vaatwasser, oven en magnetron, gasop-glas kookplaat, recirculatiekap en twee aparte spoelbakken.

8 Atelier, werkkamer, speelkamer of extra slaapkamers De gang in de rechter vleugel leidt naar een gastentoilet en twee verschillende kamers, die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden en uiteraard ook voorzien zijn van airconditioning. Beide beschikken over een fraai balkon met zonnescherm en uitzicht op de vallei. Elke kamer heeft een complete badkamer met glazen douche, dubbele wastafel en toilet. Gastenvleugel met volwaardige badkamers Aansluitend aan de eetkeuken ligt de toegang naar het gastenverblijf. Twee vrijwel identieke kamers met schuifpui naar een balkon dat in verbinding staat met de tuin, het grote terras en het zwembad.

9 Tussen de kamers bevindt zich een kitchenette met spoelbak, koelkast en magnetron. Ook is hier de waskamer met wasautomaat, wasdroger en kastruimte. Een ander unicum is het 70 m2 grote dakterras met een schitterend uitzicht van 360 over het eiland en de zee. Bij helder weer kunt u zelfs Curaçao zien aan de horizon en s avonds geniet u van een adembenemend sterrenbeeld. Magnesium zwembad en een topniveau dakterras Het ruime overloop-zwembad (infinity) heeft een magnesium systeem. Ideaal zacht mineraalwater, dat goed is voor de huid en weinig onderhoud vergt. De overloop werkt op een aparte pomp met afstandsbediening. Het computergestuurde systeem bevindt zich in het pomphuis onder het terras. Voor het schoonhouden van het betegelde zwembad is een poolrobot (op zonne-energie) beschikbaar.

10 Laag energieverbruik, zonneboilers voor warm water Het hele huis is voorzien van energiezuinige LED-verlichting waarvan een deel op zonne-energie. Hoge kwaliteit, aan alles is gedacht Het huis heeft niet alleen een eigentijdse architectuur maar voldoet ook technisch aan hoge eisen. Door de goede ligging op de wind, de reflecterend afgewerkte platte daken en solide muren wordt de warmte zoveel mogelijk buiten gehouden en is het gebruik van airconditioning beperkt. Alle slaapkamers zijn overigens voorzien van bullit fans en airconditioning. Twee grote zonneboilers op het dak zorgen voor warmwater in het hele huis. De zon schijnt hier immers vrijwel het hele jaar. Waar nodig heeft u verticale zonwering, natuurlijk ook op zonneenergie. Behalve de vele energiebesparende voorzieningen noemen we ook de fraaie aluminium ramen en deuren met Europees hang- en sluitwerk, kwaliteits tegelwerk op vloeren en wanden en de standby-generator die bij eventuele stroomuitval ingeschakeld kan worden. Onderhoudsarme tropische tuin Bij de bouw is de bestaande rotsgrond met bomen en struiken zoveel mogelijk behouden. Deze is aangevuld met mooie palmen die weinig onderhoud vergen. De diepe tuin

11 - Airconditioning/ventilatie aanwezig - Het huis heeft een gescheiden waterafvoersysteem. - Draadloos alarmsysteem in het hele huis. - Daken voorzien van zonwerende coating. met oprijlaan ligt grotendeels tussen het huis en de weg. Dus ook aan deze zijde veel privacy. Het grijze afvalwater wordt d.m.v. een irrigatiesysteem gebruikt voor de tuin. Hergebruik in optima forma. Wat kunt u verder nog verwachten? - Vloeren, badkamerwanden, gastentoilet, buitentrap en zwembad voorzien van Niro Granite Yura tegels, een product uit Zwitserland - Pooldeck en zwembad-coping is van Peruaans marmer. Kortom: een riant familiehuis in topconditie! Voor meer informatie, plattegronden en een video, zie

12 Omgeving Gelegen in de mooiste villawijk van Bonaire "Sabadeco Terrace", bekend om zijn spectaculaire uitzichten over zee en de stranden van Klein Bonaire. Vanuit het huis en vanaf het grote terras heeft u een werkelijk adembenemend panoramisch uitzicht over de oceaan, de heuvels in het noorden, de stad, het eiland Klein Bonaire en de zoutbergen in het zuiden. U vindt in Kralendijk vele goede restaurants en gezellige terrassen. U kunt er naast duiken/snorkelen, ook windsurfen, kiten, vissen, mountainbiken, fietsen, zwemmen, wandelen en natuurlijk: zwemmen in uw eigen zwembad en zonnen op het strand. De zee ligt bijna aan uw voeten, u bent er vlakbij. De wonderlijke onderwaterwereld waar Bonaire zo beroemd om is, ligt onderaan de heuvel van Terrace! U bent binnen enkele minuten op het strand en kunt zo de zee in om te zwemmen, snorkelen of duiken. De jachthaven en stad met alle faciliteiten liggen op 10 minuten van uw huis en het vliegveld op slechts een kwartier. Gaat u naar het heuvelachtige noorden dan komt u in het prachtige natuurgebied van Washington Park en het Goto Meer. De Lora s (kleine papegaaien) vliegen langs uw huis; u voelt zich elke dag midden in de natuur.

13 Plattegrond begane grond Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

14 Plattegronden overig Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

15

16 Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Spirit Vastgoed Parnashofweg CP Leidschendam Telefoonnummer: info@spirit-vastgoed.nl website : De door Spirit Vastgoed en verkoper verstrekte vrijblijvende informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of tot het uitbrengen van een bod. Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld, wordt noch door Spirit Vastgoed, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte of vermelde gegevens. Deze informatie is een globale beschrijving van het hierbij aangeboden huis. Het ontslaat de koper derhalve niet van zijn/haar onderzoeksplicht (een eventuele bouwkundige keuring, inzage in het bestemmingsplan en kadaster, etc.). Op verzoek geven wij u inzage in de door verkoper ingevulde vragenlijst alsmede het eigendomsbewijs zodat u volledig op de hoogte bent van hetgeen de verkoper over zijn/haar huis weet. Algemene verkoopcondities: Koper is ermee bekend dat binnen 4 weken na ondertekening van de koopakte een waarborgsom of onherroepelijke bankgarantie, ter grootte van 10% van de koopsom, gesteld dient te worden op rekening van de aangewezen notaris. Indien er ontbindende- of opschortende voorwaarden bij de onderhandelingen afgesproken zijn, dan worden deze in de koopakte opgenomen. De termijn voor het voorbehoud van financiering is 4 weken. Onze aanbieding is kosten koper, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Voor een nadere uitleg van deze term zie onze website Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de actuele voorwaarden vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze zijn gedeponeerd bij de KvK Utrecht en worden op verzoek verstrekt. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald

SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE....Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen

SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE....Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen SABADECO TERRACE 33 te BONAIRE...Zo n spectaculair huis kom je maar één keer in je leven tegen INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 1.667.712,-

Nadere informatie

SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE....Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan

SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE....Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE...Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 1.005.842,- k.k.

Nadere informatie

SABADECO COURT 41 te BONAIRE....Fantastische villa met zwembad en privéstrand

SABADECO COURT 41 te BONAIRE....Fantastische villa met zwembad en privéstrand SABADECO COURT 41 te BONAIRE...Fantastische villa met zwembad en privéstrand INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: Prijs op aanvraag Fantastische

Nadere informatie

LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG....Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats

LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG....Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG...Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken

Nadere informatie

WILLEM KLOOSLAAN 26 te VOORBURG....Een fijn gezinshuis met direct toegankelijke praktijk/kantoorruimte

WILLEM KLOOSLAAN 26 te VOORBURG....Een fijn gezinshuis met direct toegankelijke praktijk/kantoorruimte WILLEM KLOOSLAAN 26 te VOORBURG...Een fijn gezinshuis met direct toegankelijke praktijk/kantoorruimte INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

GROEN-BLAUWLAAN 170 te ZOETERMEER....Prachtig 3-kamer appartement met mooi groen uitzicht

GROEN-BLAUWLAAN 170 te ZOETERMEER....Prachtig 3-kamer appartement met mooi groen uitzicht GROEN-BLAUWLAAN 170 te ZOETERMEER...Prachtig 3-kamer appartement met mooi groen uitzicht INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR

Nadere informatie

ZALKERBOS 192 te ZOETERMEER....Mooi gerenoveerd appartement met schitterend groen uitzicht.

ZALKERBOS 192 te ZOETERMEER....Mooi gerenoveerd appartement met schitterend groen uitzicht. ZALKERBOS 192 te ZOETERMEER...Mooi gerenoveerd appartement met schitterend groen uitzicht. INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR

Nadere informatie

EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT!

EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT! EL ALTO 51, MARBELLA PRACHTIG GERENOVEERDE MAISONNETTE MET 2 TERRASSEN EN ADEMBENEMEND UITZICHT! El Alto 51, Marbella Vraagprijs: 345.000 k.k. (gemeubileerd) Dit spectaculaire appartement (125 m2) is

Nadere informatie

LINDELAAN 20 te RIJSWIJK. Sfeervol 4-kamer appartement met uitzonderlijk groot terras...

LINDELAAN 20 te RIJSWIJK. Sfeervol 4-kamer appartement met uitzonderlijk groot terras... LINDELAAN 20 te RIJSWIJK Sfeervol 4-kamer appartement met uitzonderlijk groot terras... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 169.000,-

Nadere informatie

BURGEMEESTER KEIJZERLAAN 148 te LEIDSCHENDAM.!...U zoekt een heerlijk licht en ruim appartement met uitzicht op het groen?...!

BURGEMEESTER KEIJZERLAAN 148 te LEIDSCHENDAM.!...U zoekt een heerlijk licht en ruim appartement met uitzicht op het groen?...! BURGEMEESTER KEIJZERLAAN 148 te LEIDSCHENDAM!...U zoekt een heerlijk licht en ruim appartement met uitzicht op het groen?...! INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met fotoís Omgeving Plattegronden Lijst van zaken

Nadere informatie

HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG....Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park

HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG....Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park HOEKWATERSTRAAT 54 te VOORBURG...Ruime 3-dubbele bovenwoning in rustige straat met mooi vrij uitzicht op park INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

VEURSELAAN 72 te VOORBURG....Sfeervol familiehuis met fantastisch grote tuin en heerlijk vrije ligging

VEURSELAAN 72 te VOORBURG....Sfeervol familiehuis met fantastisch grote tuin en heerlijk vrije ligging VEURSELAAN 72 te VOORBURG...Sfeervol familiehuis met fantastisch grote tuin en heerlijk vrije ligging INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

TEYLINGEN 31 te LEIDSCHENDAM....Riante vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte, heerlijk gelegen in het groen

TEYLINGEN 31 te LEIDSCHENDAM....Riante vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte, heerlijk gelegen in het groen TEYLINGEN 31 te LEIDSCHENDAM...Riante vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte, heerlijk gelegen in het groen INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden: - begane grond - 1 e verdieping

Nadere informatie

STOMPWIJKSEWEG 11A TE LEIDSCHENDAM....Paardenliefhebbers opgelet, een unieke kans

STOMPWIJKSEWEG 11A TE LEIDSCHENDAM....Paardenliefhebbers opgelet, een unieke kans STOMPWIJKSEWEG 11A TE LEIDSCHENDAM...Paardenliefhebbers opgelet, een unieke kans INHOUDSOPGAVE: Beschrijving locatie met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 695.000,- k.k.

Nadere informatie

KONINGIN JULIANALAAN 287 te VOORBURG....Prachtig 4-kamer appartement met adembenemend uitzicht

KONINGIN JULIANALAAN 287 te VOORBURG....Prachtig 4-kamer appartement met adembenemend uitzicht + KONINGIN JULIANALAAN 287 te VOORBURG...Prachtig 4-kamer appartement met adembenemend uitzicht INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

GEEST 77, S-GRAVENHAGE HEERLIJK RUIM EN ZONNIG APPARTEMENT MIDDEN IN DE STAD!

GEEST 77, S-GRAVENHAGE HEERLIJK RUIM EN ZONNIG APPARTEMENT MIDDEN IN DE STAD! GEEST 77, S-GRAVENHAGE HEERLIJK RUIM EN ZONNIG APPARTEMENT MIDDEN IN DE STAD! Geest 77, s-gravenhage Vraagprijs: 235.000 k.k. Dit heerlijke 3-kamer appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex

Nadere informatie

DAMPLEIN 32 te LEIDSCHENDAM. "...Wordt dit uw winkel in het nieuwe Damcentrum?..."

DAMPLEIN 32 te LEIDSCHENDAM. ...Wordt dit uw winkel in het nieuwe Damcentrum?... DAMPLEIN 32 te LEIDSCHENDAM "...Wordt dit uw winkel in het nieuwe Damcentrum?..." INHOUD: Beschrijving Plattegrond Omgeving Verkoopcondities Vraagprijs: EUR 235.000 k.k. Dit winkelpand ligt in het zojuist

Nadere informatie

ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE. "...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?..."

ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE. ...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?... ORANJELAAN 76 te ZOETERWOUDE "...Wordt dit uw bedrijfsunit met eigen parkeerplaats?..." INHOUD: Beschrijving Plattegrond Omgeving Verkoopcondities Vraagprijs: EUR 195.000 k.k. (excl. BW) In een hoogwaardig

Nadere informatie

TULPENTUIN 375 te VOORBURG....Heerlijk gezinshuis in het groen vlakbij de stad

TULPENTUIN 375 te VOORBURG....Heerlijk gezinshuis in het groen vlakbij de stad TULPENTUIN 375 te VOORBURG...Heerlijk gezinshuis in het groen vlakbij de stad INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 385.000,-

Nadere informatie

KONINGSSPIL 55 te LEIDSCHENDAM....Prachtig appartement met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen

KONINGSSPIL 55 te LEIDSCHENDAM....Prachtig appartement met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen KONINGSSPIL 55 te LEIDSCHENDAM...Prachtig appartement met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

SABADECO CROWN SHORES 57 te BONAIRE....Grootse villa in landhuis-stijl met uitzicht op zee

SABADECO CROWN SHORES 57 te BONAIRE....Grootse villa in landhuis-stijl met uitzicht op zee SABADECO CROWN SHORES 57 te BONAIRE...Grootse villa in landhuis-stijl met uitzicht op zee INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 895.000,- k.k. Grootse

Nadere informatie

CARTESIUSLAAN 11, OEGSTGEEST HEERLIJK FAMILIEHUIS MET VEEL RUIMTE!

CARTESIUSLAAN 11, OEGSTGEEST HEERLIJK FAMILIEHUIS MET VEEL RUIMTE! CARTESIUSLAAN 11, OEGSTGEEST HEERLIJK FAMILIEHUIS MET VEEL RUIMTE! Cartesiuslaan 11, Oegstgeest Vraagprijs: 427.500 k.k. Deze fijne eengezinswoning (circa 139 m2) is heerlijk zonnig en licht. Alle ruimtes

Nadere informatie

HEEMRAADSTRAAT 247 te DEN HAAG....Deze unieke hofjeswoning uit 1888 biedt de charme van oudbouw in combinatie met het comfort van nieuwbouw

HEEMRAADSTRAAT 247 te DEN HAAG....Deze unieke hofjeswoning uit 1888 biedt de charme van oudbouw in combinatie met het comfort van nieuwbouw HEEMRAADSTRAAT 247 te DEN HAAG...Deze unieke hofjeswoning uit 1888 biedt de charme van oudbouw in combinatie met het comfort van nieuwbouw INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden

Nadere informatie

JULIANA VAN STOLBERGLAAN 258 te DEN HAAG. "... Mooie zichtlokatie met ruim 7 meter frontbreedte!..."

JULIANA VAN STOLBERGLAAN 258 te DEN HAAG. ... Mooie zichtlokatie met ruim 7 meter frontbreedte!... JULIANA VAN STOLBERGLAAN 258 te DEN HAAG "... Mooie zichtlokatie met ruim 7 meter frontbreedte!..." INHOUD: Beschrijving Plattegrond Omgeving Verkoopcondities Vraagprijs: EUR 199.000 k.k. d) Gebruik ten

Nadere informatie

MEIJE 258 TE ZEGVELD....Vrijstaande villa voor bootliefhebbers met spectaculair uitzicht

MEIJE 258 TE ZEGVELD....Vrijstaande villa voor bootliefhebbers met spectaculair uitzicht MEIJE 258 TE ZEGVELD...Vrijstaande villa voor bootliefhebbers met spectaculair uitzicht INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 798.000,-

Nadere informatie

ZEEKANT 104 te s-gravenhage. Heerlijk rustig wonen met zeezicht en alle voorzieningen binnen handbereik

ZEEKANT 104 te s-gravenhage. Heerlijk rustig wonen met zeezicht en alle voorzieningen binnen handbereik ZEEKANT 104 te s-gravenhage Heerlijk rustig wonen met zeezicht en alle voorzieningen binnen handbereik INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

BEHRENSLIJN 7 te ZOETERMEER. Mooie villa met verrassend veel ruimte in groene omgeving...

BEHRENSLIJN 7 te ZOETERMEER. Mooie villa met verrassend veel ruimte in groene omgeving... BEHRENSLIJN 7 te ZOETERMEER Mooie villa met verrassend veel ruimte in groene omgeving... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR

Nadere informatie

IJSVOGELLAAN 90 te LEIDSCHENDAM....Een sfeervolle twee-onder-een-kap woning in topconditie

IJSVOGELLAAN 90 te LEIDSCHENDAM....Een sfeervolle twee-onder-een-kap woning in topconditie IJSVOGELLAAN 90 te LEIDSCHENDAM...Een sfeervolle twee-onder-een-kap woning in topconditie INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR

Nadere informatie

KAREKIETLAAN 52, LEIDSCHENDAM HEERLIJK LICHT PENTHOUSE MET RIANT TERRAS EN SPECTACULAIR UITZICHT!

KAREKIETLAAN 52, LEIDSCHENDAM HEERLIJK LICHT PENTHOUSE MET RIANT TERRAS EN SPECTACULAIR UITZICHT! KAREKIETLAAN 52, LEIDSCHENDAM HEERLIJK LICHT PENTHOUSE MET RIANT TERRAS EN SPECTACULAIR UITZICHT! Karekietlaan 52, Leidschendam Vraagprijs: 845.000 k.k. Dit prachtige penthouse (circa 166 m2) bevindt

Nadere informatie

PLASPOELSTRAAT 63 te LEIDSCHENDAM. Zeer aantrekkelijk, modern stadshuis met klassieke uitstraling en veel ruimte...

PLASPOELSTRAAT 63 te LEIDSCHENDAM. Zeer aantrekkelijk, modern stadshuis met klassieke uitstraling en veel ruimte... PLASPOELSTRAAT 63 te LEIDSCHENDAM Zeer aantrekkelijk, modern stadshuis met klassieke uitstraling en veel ruimte... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

MEXICOSINGEL 51 TE DEN HAAG....Uitstekend gelegen, modern familiehuis met uitzonderlijk veel ruimte!

MEXICOSINGEL 51 TE DEN HAAG....Uitstekend gelegen, modern familiehuis met uitzonderlijk veel ruimte! MEXICOSINGEL 51 TE DEN HAAG...Uitstekend gelegen, modern familiehuis met uitzonderlijk veel ruimte! INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap

RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap RN 19 - ROSOY SUR AMANCE (FRANCE)...Een heerlijk chateau met koetshuis in een prachtig Frans landschap INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden: Chateau - begane grond - 1 e verdieping

Nadere informatie

AAGT 2 TE PIJNACKER....Riante 2/1 kap villa met uniek afwerkingsniveau

AAGT 2 TE PIJNACKER....Riante 2/1 kap villa met uniek afwerkingsniveau AAGT 2 TE PIJNACKER...Riante 2/1 kap villa met uniek afwerkingsniveau INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 479.500,- k.k. Een

Nadere informatie

MALTA 39 te ZOETERMEER....Uitstekend afgewerkt familiehuis met tuin aan het water

MALTA 39 te ZOETERMEER....Uitstekend afgewerkt familiehuis met tuin aan het water MALTA 39 te ZOETERMEER...Uitstekend afgewerkt familiehuis met tuin aan het water INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 460.000,-

Nadere informatie

GRAAF JANLAAN 25, LEIDSCHENDAM CHARMANTE EENGEZINSWONING OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE!

GRAAF JANLAAN 25, LEIDSCHENDAM CHARMANTE EENGEZINSWONING OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE! GRAAF JANLAAN 25, LEIDSCHENDAM CHARMANTE EENGEZINSWONING OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE! Graaf Janlaan 25, Leidschendam Vraagprijs: 340.000 k.k. Dit fijne familiehuis (124 m2) is ideaal gelegen aan een mooie

Nadere informatie

AQUAMARIJN 17 te ZOETERMEER. Perfect onderhouden 2/1 kap woning met veel ruimte...

AQUAMARIJN 17 te ZOETERMEER. Perfect onderhouden 2/1 kap woning met veel ruimte... AQUAMARIJN 17 te ZOETERMEER Perfect onderhouden 2/1 kap woning met veel ruimte... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 375.000,-

Nadere informatie

PRINS BERNHARDLAAN 323 te VOORBURG....Prachtig 2/1 kap herenhuis met kantoor/praktijkruimte en geweldig veel ruimte

PRINS BERNHARDLAAN 323 te VOORBURG....Prachtig 2/1 kap herenhuis met kantoor/praktijkruimte en geweldig veel ruimte PRINS BERNHARDLAAN 323 te VOORBURG...Prachtig 2/1 kap herenhuis met kantoor/praktijkruimte en geweldig veel ruimte INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden: - begane grond - 1 e verdieping

Nadere informatie

LAAN VAN MEERDERVOORT te S-GRAVENHAGE....Prachtig 3-kamer hoekappartement met luxe uitstraling

LAAN VAN MEERDERVOORT te S-GRAVENHAGE....Prachtig 3-kamer hoekappartement met luxe uitstraling LAAN VAN MEERDERVOORT 84-14 te S-GRAVENHAGE...Prachtig 3-kamer hoekappartement met luxe uitstraling INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

Domeinweg 3 te Hilversum

Domeinweg 3 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op één van de mooiste en meest rustige plekjes in villawijk Trompenberg ligt

Nadere informatie

HULKWERF 1, ZOETERMEER GEWELDIG RUIM FAMILIEHUIS DIRECT AAN OPEN WATER!

HULKWERF 1, ZOETERMEER GEWELDIG RUIM FAMILIEHUIS DIRECT AAN OPEN WATER! HULKWERF 1, ZOETERMEER GEWELDIG RUIM FAMILIEHUIS DIRECT AAN OPEN WATER! Hulkwerf 1, Zoetermeer Vraagprijs: 670.000 k.k. Deze riante hoekwoning (circa 209 m2) ligt midden in de groene woonwijk De Leyens

Nadere informatie

De Maten 9 te Blaricum

De Maten 9 te Blaricum De Maten 9 te Blaricum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Bijzonder goed onderhouden en uitgebouwde kwadrantwoning

Nadere informatie

HOGEWAL 14A te s-gravenhage. Sfeervol 3-kamer appartement in monumentaal pand met riant, eigen terras op het Zuiden...

HOGEWAL 14A te s-gravenhage. Sfeervol 3-kamer appartement in monumentaal pand met riant, eigen terras op het Zuiden... HOGEWAL 14A te s-gravenhage Sfeervol 3-kamer appartement in monumentaal pand met riant, eigen terras op het Zuiden... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Melkweg 26a te Laren NH

Melkweg 26a te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Aan de rand van het gezellige centrum van Laren ligt deze romantisch rietgedekte

Nadere informatie

WEIMARSTRAAT 421 te s-gravenhage. ruim wonen met alle voorzieningen binnen handbereik...

WEIMARSTRAAT 421 te s-gravenhage. ruim wonen met alle voorzieningen binnen handbereik... WEIMARSTRAAT 421 te s-gravenhage ruim wonen met alle voorzieningen binnen handbereik... INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 165.000,-

Nadere informatie

Noolseweg 6 te Laren NH

Noolseweg 6 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op een van de mooiste plekjes van Laren ligt deze helft van dubbele woning

Nadere informatie

SCHARLAKENHOF 7 TE VOORBURG....Heerlijk familiehuis op een fijne locatie

SCHARLAKENHOF 7 TE VOORBURG....Heerlijk familiehuis op een fijne locatie SCHARLAKENHOF 7 TE VOORBURG...Heerlijk familiehuis op een fijne locatie INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 339.000,- k.k. Heerlijk

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Royale karaktervolle vrijstaande villa met inpandige ruime dubbele garage en

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, zeer ruime en goed

Nadere informatie

Rading 30 te Loosdrecht

Rading 30 te Loosdrecht T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl TWEE VRIJSTAANDE WONINGEN OP EEN PERCEEL? DAT KAN!!! EEN VRIJSTAANDE VILLA OP EEN HEERLIJKE PLEK

Nadere informatie

Breeweg 9 te Laren NH

Breeweg 9 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In boomrijke villawijk gelegen, zeer degelijk gebouwde en goed geïsoleerde

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Dennenweg 2-4 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Dennenweg 2-4 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Dennenweg 2-4 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Dit is een van de hoogst gepositioneerde villa s in de regio, gelegen op een absolute

Nadere informatie

NACHTEGAALLAAN 1A te WASSENAAR....Wonen in De Kieviet: rust, ruimte en klasse

NACHTEGAALLAAN 1A te WASSENAAR....Wonen in De Kieviet: rust, ruimte en klasse NACHTEGAALLAAN 1A te WASSENAAR...Wonen in De Kieviet: rust, ruimte en klasse INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR 1.795.000,-

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Strandwijck 2 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie op de begane grond gelegen gemoderniseerd royaal 4 kamer

Nadere informatie

DOUZASTRAAT 4 te S-GRAVENHAGE....Karakteristiek herenhuis op de rand van het Statenkwartier!

DOUZASTRAAT 4 te S-GRAVENHAGE....Karakteristiek herenhuis op de rand van het Statenkwartier! DOUZASTRAAT 4 te S-GRAVENHAGE...Karakteristiek herenhuis op de rand van het Statenkwartier! INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: EUR

Nadere informatie

Spoorstraat 22 te Hilversum

Spoorstraat 22 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Geheel in 2007 gerenoveerde stadswoning met eigen parkeerplaats en magnifiek

Nadere informatie

Te Koop Lensveltlaan 2, 3431 RG Nieuwegein

Te Koop Lensveltlaan 2, 3431 RG Nieuwegein Te Koop Lensveltlaan 2, 3431 RG Nieuwegein Lensveltlaan 2, 3431 RG Nieuwegein Vraagprijs : 439.000,= k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Jutphaas, sectie B, nummer 3002, 11357 en 8814 Inhoud :

Nadere informatie

Soestdijkerstraatweg 26 te Hilversum

Soestdijkerstraatweg 26 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In het bijzonder aardige en kleinschalige appartementencomplex Hoogoord gelegen

Nadere informatie

Vredelaan 24 te Laren NH

Vredelaan 24 te Laren NH T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met karakter? Een woning waar echt de originele details

Nadere informatie

Oude Torenstraat 5 te Hilversum

Oude Torenstraat 5 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen op loopafstand van het centrum

Nadere informatie

Naarderstraat 93 te Hilversum

Naarderstraat 93 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Centraal aan de rand, dus op loopafstand van het centrum van Hilversum, gelegen

Nadere informatie

Charley Tooropstraat 24 te Hilversum

Charley Tooropstraat 24 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl BENT U OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE WONING MET VEEL RUIMTE? NU EXTRA SCHERP GEPRIJSD Dan raden wij

Nadere informatie

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl RUIME GEZINSWONING OP UNIEKE LOCATIE ALGEMENE OMSCHRIJVING Mooie, zeer goed onderhouden, ruime dertiger

Nadere informatie

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: 799.000 k.k. Churchill-laan 51 Prachtige en uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele garage, gastenverblijf/ ontspanningsruimte van ca. 70 m2 en zeer

Nadere informatie

s-gravelandseweg 159 te Hilversum

s-gravelandseweg 159 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Rustig gelegen aan de rand van het Corversbos aan de rand van de fraaie villawijk

Nadere informatie

KUNUKU TERA BARRA te BONAIRE....Buiten leven op zijn best, op een magisch mooie plek!

KUNUKU TERA BARRA te BONAIRE....Buiten leven op zijn best, op een magisch mooie plek! KUNUKU TERA BARRA te BONAIRE...Buiten leven op zijn best, op een magisch mooie plek! INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 1.008.000,- Buiten leven

Nadere informatie

KONINGSSPIL 87 te LEIDSCHENDAM....Fantastisch penthouse met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen

KONINGSSPIL 87 te LEIDSCHENDAM....Fantastisch penthouse met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen KONINGSSPIL 87 te LEIDSCHENDAM...Fantastisch penthouse met een blijvend vrij uitzicht dat nooit zal vervelen INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

s-gravelandseweg 91 te Hilversum

s-gravelandseweg 91 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In het hart van t Gooi, tussen de prachtige natuurgebieden, ligt dé Mediastad

Nadere informatie

LUIKSESTRAAT 4 te DEN HAAG (Belgisch Park)...Villa Juliana : wonen met veel allure in het gewilde Belgisch Park

LUIKSESTRAAT 4 te DEN HAAG (Belgisch Park)...Villa Juliana : wonen met veel allure in het gewilde Belgisch Park LUIKSESTRAAT 4 te DEN HAAG (Belgisch Park)...Villa Juliana : wonen met veel allure in het gewilde Belgisch Park INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

Nadere informatie

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht

Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Te Koop Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Veilingstraat 77, 3521 BE Utrecht Vraagprijs : 362.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9615 A-52 Inhoud : 260 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Koepelweg 26 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Koepelweg 26 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Koepelweg 26 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie gelegen, pal op het Zuiden, hoog op de rand van de Zuidduinen

Nadere informatie

Taludweg 8 te Hilversum

Taludweg 8 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 info@wvmakelaardij.nl Groest 22 1211 EC HILVERSUM www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op prachtige locatie aan sfeervolle laan in het gewilde Schrijverskwartier

Nadere informatie

SINT LUCIABAAI 29, CAPELLE AAN DEN IJSSEL KEURIG ONDERHOUDEN GEZINSHUIS IN EEN HELE FIJNE BUURT.

SINT LUCIABAAI 29, CAPELLE AAN DEN IJSSEL KEURIG ONDERHOUDEN GEZINSHUIS IN EEN HELE FIJNE BUURT. SINT LUCIABAAI 29, CAPELLE AAN DEN IJSSEL KEURIG ONDERHOUDEN GEZINSHUIS IN EEN HELE FIJNE BUURT. Sint Luciabaai 29, Capelle aan den IJssel Vraagprijs: 217.500 k.k. Deze mooie eengezinswoning (circa 95

Nadere informatie

Lothariuslaan 20 te Bussum

Lothariuslaan 20 te Bussum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In een van de meest gewilde wijken van Bussum staat aan de zonnige kant deze

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Pieter Bedijnstraat 40 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op een geliefde locatie, nabij strand en duinen, gelegen zeer royale halfvrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij

Nadere informatie

Koningsspil 55, Leidschendam PRACHTIG APPARTEMENT MET EEN BLIJVEND VRIJ UITZICHT DAT NOOIT ZAL VERVELEN!

Koningsspil 55, Leidschendam PRACHTIG APPARTEMENT MET EEN BLIJVEND VRIJ UITZICHT DAT NOOIT ZAL VERVELEN! Koningsspil 55, Leidschendam PRACHTIG APPARTEMENT MET EEN BLIJVEND VRIJ UITZICHT DAT NOOIT ZAL VERVELEN! Koningsspil 55, Leidschendam Vraagprijs: 550.000 k.k. Dit uitstekend onderhouden 4-kamer appartement

Nadere informatie

Hugo de Grootsingel 4 te Huizen

Hugo de Grootsingel 4 te Huizen T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In het Vierde kwadrant gelegen, royale en moderne helft van dubbel woonhuis,

Nadere informatie

Sprengenberg 46 te Amersfoort

Sprengenberg 46 te Amersfoort T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op één van de fraaiste locaties van Vathorst ligt aan het Park der Tijden

Nadere informatie

Brugmolenweg 23. 6468 AA Kerkrade. Vraagprijs: 215.000,-- k.k..

Brugmolenweg 23. 6468 AA Kerkrade. Vraagprijs: 215.000,-- k.k.. Brugmolenweg 23 6468 AA Kerkrade Vraagprijs: 215.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een zeer fraaie locatie met schitterend vrij uitzicht over een groen daal met daarin kasteel Erenstein gelegen royale vrijstaande

Nadere informatie

Piramide 36 te Kortenhoef

Piramide 36 te Kortenhoef T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen zeer goed onderhouden ruime helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

Uithof 21 te Almere. T: F: Groest EC HILVERSUM

Uithof 21 te Almere. T: F: Groest EC HILVERSUM T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In een rustige en parkachtige omgeving ligt deze ruime 2 onder 1 kap woning

Nadere informatie

Schapendrift 1c te Blaricum

Schapendrift 1c te Blaricum Schapendrift 1c te Blaricum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl NABIJ HET OUDE DORP - 5 SLAAPKAMERS 4 BADKAMERS - 5 TOILETTEN - 272M²

Nadere informatie

Gooimeerpromenade 35 te Huizen

Gooimeerpromenade 35 te Huizen T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In, aan en op het Gooimeer liggen 5 werkelijk imposante appartementencomplexen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Duindistel 5 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Duindistel 5 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Duindistel 5 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op schitterende locatie gelegen uniek 4 kamer parterre-appartement in het Huis ter

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Beethovenweg 27 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Beethovenweg 27 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Beethovenweg 27 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op unieke locatie in de Zuidduinen, karakteristieke en sfeervolle vrijstaande villa

Nadere informatie

Muiderzand 38 te Huizen

Muiderzand 38 te Huizen T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Bijzonder ruime (geschakelde) helft van dubbel woonhuis met oprit voor meerdere

Nadere informatie

Wisseloordlaan 197 te Hilversum

Wisseloordlaan 197 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl EXCLUSIEF 4 KAMER APPARTEMENT IN VILLAWIJK TROMPENBERG WOONOPPERVLAK 117m² - TERRAS 23m² - VLOERVERWARMING

Nadere informatie

Vosmaerlaan 21 te Hilversum

Vosmaerlaan 21 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In Hilversum Zuid in het populaire 'Schrijvers- en dichterskwartier' ligt

Nadere informatie

Burg. Andriessenstraat 40 te Hilversum

Burg. Andriessenstraat 40 te Hilversum Burg. Andriessenstraat 40 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Gelegen in het fraaie en gewilde wijk

Nadere informatie

DE KOPPELS 7 te LEIDSCHENDAM....Het hele jaar een vakantiegevoel op een uniek plekje in de Randstad

DE KOPPELS 7 te LEIDSCHENDAM....Het hele jaar een vakantiegevoel op een uniek plekje in de Randstad DE KOPPELS 7 te LEIDSCHENDAM...Het hele jaar een vakantiegevoel op een uniek plekje in de Randstad INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden Vraagprijs:

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie

Veenendaalstraat 41 Tilburg

Veenendaalstraat 41 Tilburg Veenendaalstraat 41 Tilburg Tilburg, Veenendaalstraat 41 ( Koolhoven ) Een prachtige eindwoning in de jaren 30 stijl met riant perceel, een prachtige keuken, 3 slaapkamers en de mogelijkheid om op zolder

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Boerhaaveweg 25 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Boerhaaveweg 25 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Boerhaaveweg 25 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Dit is een van de hoogst gepositioneerde villa s in de regio, gelegen op een absolute

Nadere informatie

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K.

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. In overleg Deze fraaie vrijstaande woning ligt op een schitterende, gewilde en kindvriendelijke locatie. Een rustige plek met het centrum van Stiphout met alle voorzieningen

Nadere informatie

Delilaan 4 te Hilversum

Delilaan 4 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In boomrijke vooroorlogse villawijk gelegen, zeer degelijk gebouwde en goed

Nadere informatie

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! De Ring 52 Buitenpost Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! 1 De sterke punten van dit huis Of u nu van modern houdt

Nadere informatie

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg

Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT. 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Iekendonksevoort 11 te HELMOND-BRANDEVOORT 239.000,00 K.K. aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave.1.2.9 Plattegronden.. 10 13 Omschrijving Op een van de mooiste locaties van de wijk Brandevoort, in een

Nadere informatie

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs 489.000,- kosten koper TE KOOP Boomvalk 49 Venray ALGEMEEN UNIEK OBJECT: MODERNE VILLA MET STRAKKE VORMGEVING, RUIME EN LICHTE VERTREKKEN, TOPKWALITEIT EN OP PRACHTIGE

Nadere informatie

Utrechtseweg te Hilversum

Utrechtseweg te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op de derde verdieping van kleinschalig appartementencomplex gelegen 3-kamer

Nadere informatie

Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden

Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In ideale woonomgeving ligt deze gerenoveerde,

Nadere informatie