LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG....Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG....Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats"

Transcriptie

1 LAAN VAN LEIDSCHENVEEN 299 te DEN HAAG...Licht en zonnig 3-kamer hoekappartement met een groot terras en eigen parkeerplaats

2 INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegrond Lijst van zaken Verkoopvoorwaarden

3 Vraagprijs: EUR ,- k.k. U zoekt een licht en zonnig 3-kamer hoekappartement (circa 86 m2) met een groot terras? U wilt u nieuwe huis zo kunnen betrekken? Dit sfeervolle appartement ligt op de begane grond en maakt deel uit van het appartementencomplex De Poort van Lanen. Wat direct opvalt zijn de mooie, strakke wanden met glasvliesbehang en de Jatoba parketvloer; deze geven direct een goede indruk van de klasse van het gehele appartement. Hier woont u EN centraal EN dichtbij het groen. Het appartement ligt op loopafstand van het metro/tram-station (Randstadrail) Leidschenveen en nabij winkelcentrum t Hoge Veen, gezondheidscentrum Leidschenveen, stadsboerderij Landzigt, crèches, scholen, sportcentra en andere voorzieningen. Uitvalswegen (A4/A12) liggen vlakbij. Vanuit de hal heeft u toegang tot de living met open keuken, de 2 slaapkamers, de badkamer, de berging/wasruimte en het separate toilet met fonteintje. centraal wonen met alle voorzieningen binnen handbereik U bereikt het appartement via uw eigen opgang. Vanuit hier betreedt u de ruime hal.

4 De living is meer dan riant te noemen (circa 35 m2). Het is een heerlijke leefruimte; heel licht door de grote raampartijen. Er ligt een stijlvolle, Jatoba parketvloer, een donkere soort hout met een warme uitstraling dat goed past bij zowel een modern als een klassiek interieur. De master bedroom is royaal (ruim 14 m2) en heeft een vaste kledingkast. Er ligt mooie vloerbedekking. Ook vanuit de master bedroom heeft u toegang tot het privé terras. Vanuit de living heeft u direct toegang tot het zonnige privé terras (zuid/west), welke overgaat in een gezamenlijke binnentuin met heerlijke terrassen en groenborders. De living gaat over in de open keuken. werkelijk iedere ruimte in het appartement is mooi afgewerkt De open keuken heeft een heel compleet, L-vormige keukenblok voorzien van alle kwaliteitsinbouwapparatuur (waaronder een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koel/vriescombinatie, een vaatwasmachine, een magnetron en een oven van 90 cm breed). Naast de master bedroom vindt u de moderne, ruime badkamer met eigentijdse uitstraling. De badkamer heeft een bad inclusief douchescherm, een designradiator en een houten wastafelmeubel met kast en spiegel.

5 Op het gezellige, zonnige privé terras kunt u vele uurtjes genieten van de zon en het buiten-zijn. Het heeft een perfecte zonligging (zuid/west). Aan de voorzijde van het appartement ligt de 2e slaapkamer met een prima formaat (circa 11 m2). Het heeft een inbouwkast en er ligt vloerbedekking. een woning om zo te betrekken Wat kunt u verder nog verwachten? - Mechanische ventilatie; - Geheel voorzien van dubbele beglazing; - Eigen parkeerplaats op het afgesloten overdekte binnenterrein; - Gezamenlijke fietsenstalling; - Bijdrage VVE bedraagt EUR 122,09 (2012); - Meterkast met 7 groepen en 2 ALS; - Geen energieprestatiecertificaat aanwezig; In de berging vindt u de was- en droogmachine aansluitingen.

6 Kernpunten: Inhoud: circa 225 m3 Vloeroppervlakte: circa 86 m2 Aantal kamers: 3 Onderhoud: uitstekend Balkon: zuid/west Bouwjaar: 2009 Voor meer foto s, informatie en een video zie onze website: Kortom: een zonnig, perfect afgewerkt hoekappartement met royaal terras. Uw bezichtiging meer dan waard!

7 Omgeving Dit sfeervolle appartement ligt op de begane grond en maakt deel uit van het appartementencomplex De Poort van Lanen. Hier woont u EN centraal EN dichtbij het groen. Het appartement ligt op loopafstand van het metro/tram-station (Randstadrail) Leidschenveen en nabij winkelcentrum t Hoge Veen, gezondheidscentrum Leidschenveen, stadsboerderij Landzigt, crèches, scholen, sportcentra en andere voorzieningen. Uitvalswegen (A4/A12) liggen vlakbij.

8 Plattegrond begane grond Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

9

10 Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Spirit Vastgoed Parnashofweg CP Leidschendam Telefoonnummer: website : De door Spirit Vastgoed en verkoper verstrekte vrijblijvende informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of tot het uitbrengen van een bod. Hoewel deze informatie met zorg is samengesteld, wordt noch door Spirit Vastgoed, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte of vermelde gegevens. Deze informatie is een globale beschrijving van het hierbij aangeboden huis. Het ontslaat de koper derhalve niet van zijn/haar onderzoeksplicht (een eventuele bouwkundige keuring, inzage in het bestemmingsplan en kadaster, etc.). Op verzoek geven wij u inzage in de door verkoper ingevulde vragenlijst alsmede het eigendomsbewijs zodat u volledig op de hoogte bent van hetgeen de verkoper over zijn/haar huis weet. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Algemene verkoopcondities: Koper is ermee bekend dat binnen 4 weken na ondertekening van de koopakte een waarborgsom of onherroepelijke bankgarantie, ter grootte van 10% van de koopsom, gesteld dient te worden op rekening van de aangewezen notaris. Indien er ontbindende- of opschortende voorwaarden bij de onderhandelingen afgesproken zijn, dan worden deze in de koopakte opgenomen. De termijn voor het voorbehoud van financiering is 4 weken. De keuze van de notaris ligt bij de koper, mits deze zich in de regio Leiden/Haaglanden bevindt. Indien genoemde notaris voor royementskosten aan verkoper meer in rekening brengt dan de gebruikelijke EUR 150,- (incl. BTW) per doorhaling, dan komen de meerkosten voor rekening van koper. Onze aanbieding is kosten koper, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Voor een nadere uitleg van deze term zie onze website Al onze werkzaamheden worden verricht overeenkomstig de actuele voorwaarden vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze zijn gedeponeerd bij de KvK Utrecht en worden op verzoek verstrekt. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.