Klanttevredenheids- onderzoek over 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanttevredenheids- onderzoek over 2017"

Transcriptie

1 Klanttevredenheidsonderzoek Bewegingsvisie over 17 Klanttevredenheids- onderzoek over 17 Heckert & Van Lierop De Witbogt AG Eindhoven SBMC Houten IJsselmeerweg 100B 1411 DL Naarden tel: fax:

2

3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Hoofdstuk 1 Inleiding... 4 Hoofdstuk 2 Resultaten... 5 Algemeen... 5 Ons bedrijf... 6 Onze medewerkers... 7 Hulpvraag... 8 Verkregen voorziening... 9 Hoofdstuk 3 Resultaten per vestiging Hoofdstuk 4 Conclusie en aanbevelingen Bijlagen Resultaten totale onderzoek Vragenlijst Bewegingsvisie KTO Opmerkingen respondenten... 40

4 Hoofdstuk 1 Inleiding Voor u ligt het onderzoek dat SBMC voor Heckert & Van Lierop heeft uitgevoerd. De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd in de bijlage van dit rapport. In het adviesgedeelte van dit rapport worden de resultaten weergegeven die belangrijk zijn voor de beleidsvorming binnen Heckert & Van Lierop, dan wel die in het oog springen door de uitkomst van het onderzoek. Deze resultaten vormen dan ook de basis voor de conclusies en aanbevelingen zoals geformuleerd door SBMC en dienen daarmee als aanbeveling voor Heckert & Van Lierop. Probleemstelling Doel van het onderzoek onder de klanten van Heckert & Van Lierop is een meting naar de klanttevredenheid. Naast het meten van de klanttevredenheid is dit onderzoek ook gebruikt om de mening en behoeftes van de klanten te inventariseren. Methode van onderzoek Heckert & Van Lierop heeft de respondenten benaderd met een door Bewegingsvisie opgestelde vragenlijst. De ingevulde vragenlijsten zijn vervolgens gestuurd naar het kantoor van SBMC te Naarden, alwaar ze zijn geanalyseerd. Het adviesgedeelte van dit rapport vormt hiermee de uitkomst van deze analyse.

5 Hoofdstuk 2 Resultaten Voordat we overgaan tot het bespreken van de resultaten, maken we een verwijzing naar de bijlage voor de rapportage van alle resultaten. Daarnaast treft u in de bijlage de originele vragenlijst. In dit hoofdstuk gaan we in op de meest opvallende resultaten en de resultaten die te maken hebben met de punten uit de probleemstelling. We kijken hierbij naar de algemene resultaten van Heckert & Van Lierop ten opzichte van voorgaande jaren alsmede een vergelijking met de gemiddelde prestatie van Bewegingsvisie. In het volgende hoofdstuk kijken we naar de prestaties van de vestigingen onderling. Wij sluiten af met de conclusie waarin alle resultaten worden samengevat. Algemeen De vragenlijst is aan zo veel mogelijk klanten van Heckert & Van Lierop meegegeven. 43 vragenlijsten zijn geheel of gedeeltelijk ingevuld teruggestuurd naar SBMC. Dit jaar hebben geen van de respondenten een elastische kous ontvangen. De meeste respondenten zijn vrouw (72%) en de grootste groep respondenten is tussen de 71 en 80 jaar (29%). 21% van de respondenten is tussen de jaar en nog eens 21% is tussen de jaar. 7% heeft geen leeftijd ingevuld. Een overzicht van de verdeling van de overige leeftijdscategorieën is inzichtelijk gemaakt in de grafiek in de bijlage met de totale resultaten. Antwoord % van antwoorden % vrouw 72 man 28

6 Ons bedrijf De respondenten is gevraagd in hoeverre men tevreden is over ons bedrijf. Bij Heckert & Van Lierop zijn de respondenten behoorlijk tevreden over dit onderwerp. De tevredenheid wordt bepaald door de percentages antwoorden goed en zeer goed bij elkaar op te tellen. Het meest tevreden zijn de respondenten over de telefonische bereikbaarheid (97%). De bereikbaarheid van de spreekuurlocatie wordt met 92% (zeer) goed gewaardeerd. De wachtruimte en de parkeergelegenheid krijgen de waardering 90% (zeer) goed. Iets minder tevreden zijn de respondenten over de beschikbare informatie en de inventaris (beide 87%). 17 versus 16 Wanneer we de resultaten vergelijken met 16, zien we dat de tevredenheid over de telefonisch bereikbaarheid, de parkeergelengheid en de wachtruimte allemaal met 7% zijn toegenomen, een mooie prestatie. De waardering voor de beschikbare informatie is met 5% licht gedaald. De tevredenheid over de overige onderwerpen is ongeveer gelijk gebleven. Heckert & Van Lierop versus Bewegingsvisie Kijken we naar de prestaties van Heckert & Van Lierop in vergelijking met Bewegingsvisie, valt de tevredenheid over de inventaris positief op (5% boven het gemiddelde). De overige onderwerpen presteren allen rond het gemiddelde van Bewegingsvisie, goed gedaan!

7 Onze medewerkers Vervolgens is de respondenten gevraagd in hoeverre men tevreden is over onze medewerkers. In de onderstaande grafiek is de score van deze categorie vragen weergegeven. Het meest tevreden zijn de respondenten over de ontvangst en de deskundigheid van de behandelaar (beide 98%), gevolgd door de tevredenheid over de respectvolle werkwijze van de behandelaar. De respondenten waarderen dit met 97% (zeer) goed. De respondenten hebben ook een hoge waardering voor de omgang van de behandelaar met vragen en wensen (95%). 93% is tevreden met de wachttijd bij het maken van een afspraak. De informatie over gebruik en onderhoud wordt met 91% (zeer) goed beoordeeld. Het merendeel van de respondenten (73%) heeft geen ervaring met de afhandeling van een klacht of opmerking. Van de respondenten die hier wel ervaring mee hebben, geeft 91% aan hier (zeer) tevreden over te zijn. 17 versus 16 Op een aantal gebieden omgang van de behandelaar met deskundige vragen, de wachttijd bij het maken van een afspraak, informatie over gebruik en onderhoud en de service bij de afhandeling van klachten is de tevredenheid over de medewerkers in vergelijking met 16 licht (tussen de 4-6%) gedaald. Desalniettemin liggen de beoordelingen boven de 90% (zeer) goed, wederom een mooie prestatie. Heckert & Van Lierop versus Bewegingsvisie Over de gehele linie zien we dat de prestaties van Heckert & Van Lierop rond het gemiddelde van Bewegingsvisie liggen.

8 Hulpvraag In voorgaande jaren zagen we dat respondenten het blijkbaar lastig vinden om deze vragen te beoordelen. Dit gaat steeds beter, de vragen worden meer ingevuld. Wel blijven het lastige vragen voor respondenten. Dit kan komen doordat de vragen niet goed worden begrepen of wellicht zijn ze niet op de hoogte van de communicatie tussen arts en behandelaar. Ook kan het zijn dat de klant zelf contact opneemt met Bewegingsvisie en er dus geen sprake is van contact tussen behandelaar en verwijzer. 30% van de respondenten geeft aan dat de eerste vraag over de communicatie tussen arts en behandelaar niet voor hen van toepassing is. Van de overige respondenten geven allen aan (zeer) tevreden te zijn. De vraag over de interpretatie van de diagnose naar de voorziening is voor 35% van de respondenten niet van toepassing. Van de overige respondenten geeft 96% aan (zeer) tevreden over te zijn. De laatste hulpvraag over de uiteindelijke voorziening vanuit de hulpvraag is voor 21% niet van toepassing. Van de overige respondenten geven allen aan (zeer) tevreden te zijn. 17 versus 16 Geen noemenswaardige verschillen. Heckert & Van Lierop versus Bewegingsvisie De waardering voor de communicatie tussen de arts en behandelaar valt positief uit ten opzichte van het gemiddelde van Bewegingsvisie. Ook de tevredenheid over de uiteindelijke voorziening ligt dit jaar boven het gemiddelde. Goed gedaan.

9 Verkregen voorziening De grootste groep heeft een orthese (53%) ontvangen, gevolgd door 30% die een korset heeft gekregen. 7% van de respondenten geeft aan een prothese te hebben gekregen en 5% een andere voorziening. prothese 3 7 orthese therapeutisch elastische kousen 0 0 korset steunzolen 0 0 paar schoenen 0 0 anders n.l.: 2 5 Geen voorziening aangegeven % van de respondenten heeft een op maat gemaakt product ontvangen, 12% geeft aan dat het om een confectievoorziening gaat. Ongeveer de helft van de respondenten (53%) geeft aan dat het een eerste levering betrof, voor 44% was het een herhalingsvoorziening. 95% heeft zijn voorziening op de afgesproken levertijd ontvangen. De grootste groep respondenten heeft de voorziening binnen 1 week of 3 weken ontvangen (beide 23%), gevolgd door 19% die de voorziening binnen 2 weken heeft gekregen. Nog eens 16% heeft de voorziening langer dan 4 weken moeten wachten op de voorziening. De respondenten geven hier verscheidene redenen voor zoals: feestdagen ertussen, ik verhinderd was, ik zelf de afspraak voor levering heb verplaatst, ik erom gevraagd heb. En 14% heeft 4 weken moeten wachten. De grootste groep respondenten (35%) gebruikt het hulpmiddel langer dan 3 jaar, gevolgd door 30% die het hulpmiddel 0 tot 6 maanden gebruiken. 53% van de respondenten is bekend met het hulpmiddel, de overige 35% niet. Bijna de helft van de respondenten (47%) heeft 1 voorziening in het bezit, 25% heeft 2 voorzieningen. De meeste respondenten (51%) geven aan dat zijn het hulpmiddel als reserve bewaren en 26% geeft aan geen vorig hulpmiddel te hebben. 84% van de respondenten gebruikt het hulpmiddel dagelijks en 12% preventief. 49% draagt het hulpmiddel de gehele dag en 7% 6-9 uur. Dit geeft aan dat de voorziening geen obstakel vormt voor de klant en hij hem daarom ook niet snel uit of af hoeft te doen. Nog eens 21% draagt het hulpmiddel 4-7 uur per dag en 19% 1-3 uur. Bij de vraag wanneer het hulpmiddel aan vervanging toe is geeft 33% aan na 1-2 jaar. 19% geeft aan na 2-3 jaar. 2 respondenten geven aan 3 jaar of langer en nog eens twee respondenten geven aan dat het hulpmiddel na een jaar aan vervanging toe is. 40% heeft geen antwoord gegeven op de vraag. De respondenten is gevraagd in hoeverre men tevreden is over de verkregen voorziening. De resultaten goed en zeer goed zijn opnieuw bij elkaar opgeteld.

10 Alle respondenten geven aan (zeer) tevreden te zijn over het functioneren van de voorziening en de informatie over gebruik en onderhoud. Ook een hoge waardering hebben de respondenten voor de pasvorm, draagcomfort en afwerking en de mate waarin de voorziening voldoet aan de wensen van de cliënt (97%). Nog eens 97% van de respondenten waardeert de algehele indruk van Heckert & Van Lierop met (zeer) goed. Bij de vraag of men tevreden is over de service bij veranderingen en reparties gaf 59% aan dat dit niet van toepassing is. Van de respondenten die hier wel ervaring mee hebben, geeft 94% aan dat de service goed of zeer goed was. 17 versus 16 In vergelijking met de prestatie van vorig jaar, is de tevredenheid over de verkregen voorziening op toegenomen. De waardering voor het functioneren van de voorziening met 8%, de tevredenheid over de pasvorm, draagcomfort en afwerking met 7% en de mate waarin de voorziening voldoet aan de wensen eveneens met 7% (zeer) goed. Mooi resultaat. Heckert & Van Lierop versus Bewegingsvisie Heckert & Van Lierop scoort 9% boven het Beweginsvisie gemiddelde aangaande het functioneren van de voorziening, de pasvorm, comfort en afwerking, de mate waarin de voorziening voldoet aan de wensen en de informatie over gebruik en onderhoud vallen positief op.

11 Hoofdstuk 3 Resultaten per vestiging Dit jaar zijn de resultaten van de vestigingen Geldrop en Venlo vergeleken. De respons van de overige vestigingen was te laag om een representatief beeld te krijgen en is daarom niet meengenomen. Ook hier zijn de resultaten goed en zeer goed zijn bij elkaar opgeteld. De prestaties van Geldrop en Venlo zijn ook weer afgezet tegen het gemiddelde van Bewegingsvisie. Ons bedrijf Kijken we naar ons bedrijf, valt op dat de respondenten meer tevreden zijn over de parkeergelegenheid op de vestiging Venlo, dan op de vestiging Geldrop. De waardering voor de beschikbare informatie blijft op de vestiging Venlo achter bij de vestiging Geldrop. Over de bereikbaarheid van de locatie, de wachtruimte en de inventaris zijn de respondenten op de vestiging Geldrop meer tevreden. De telefonische bereikbaarheid wordt gelijk hoog gewaardeerd. Onze medewerkers

12 Wanneer we de tevredenheid over de medewerkers vergelijken, zien we dat de respondenten meer tevreden zijn over wachttijd bij het maken van een afspraak op de vestiging Geldrop dan in Venlo. Ook blijft de tevredenheid over ontvangst, deskundigheid van de behandelaar en de respectvolle werkwijze van de behandelaar iets achter op de vestiging Venlo. De verkregen informatie over gebruik, onderhoud en reparatie wordt door de respondenten van Heckert & Van Lierop beter beoordeeld op de vestiging Venlo. De voorziening Het valt op dat de vestiging Geldrop vergeleken met de vestiging Venlo achter blijft omtrent de geleverde service bij veranderingen en reparaties. De waardering voor de pasvorm, comfort en afwerking en de mate waarin de voorziening voldoet aan de wensen van de cliënt is hoger op de vestiging Geldrop. Ten slotte, hebben de respondenten een iets hogere algemene indruk van de vestiging Geldrop.

13 Hoofdstuk 4 Conclusie en aanbevelingen In dit hoofdstuk worden conclusies en aanbevelingen getrokken op basis van het hiervoor besproken onderzoek. De concrete aanbevelingen kunnen Bewegingsvisie in de toekomst helpen de bedrijfsuitvoering en de onderlinge relatie met de klant te verbeteren. Over het algemeen kunnen we concluderen dat Heckert & Van Lierop zeer tevreden klanten heeft. De tevredenheid is het afgelopen jaar toegenomen en ligt gemiddeld op 90% of hoger. Compliment. Uit de resultaten van de vestigingen blijkt dat de respondenten over het algemeen meer tevreden zijn over de vestiging Geldrop. Dit geldt echter niet voor alle onderwerpen. Over de parkeergelegenheid en de informatie over garantie, gebruik, onderhoud en reparatie zijn de respondenten op de vestiging Venlo meer tevreden. Bij de onderwerpen over ons bedrijf, zien we dat de tevredenheid over de telefonisch bereikbaarheid, de parkeergelegenheid en de wachtruimte allemaal zijn toegenomen. De waardering voor de beschikbare informatie over het bedrijf is licht gedaald. Stem goed af met clienten hoe zij dit ervaren. In het algemeen geldt dat goed geinformeerde klanten, tevreden klanten zijn. Blijf ook clienten die de vestiging Venlo bezoeken over de parkeergelegenheid. Wellicht kan dit de waardering voor het onderwerp wat stimuleren. Wanneer we kijken naar de beoordeling over de medewerkers, zien we dat op een aantal gebieden de tevredenheid over de medewerkers in vergelijking met 16 licht is gedaald. Desalniettemin liggen de beoordelingen boven de 90% (zeer) goed, wederom een mooie prestatie. De waardering voor de medewerkers ligt over het algemeen op de vestiging Geldrop hoger dan op de vestiging Venlo. De tevredenheid over de informatievoorziening over garantie, gebruik, onderhoud en reparatie ligt iets lager op de vestiging Geldrop. De respondenten van Heckert & Van Lierop zijn erg tevreden over de dienstverlening aansluitend bij hun hulpvraag. De interpretatie van de diagnose naar een voorziening is het afgelopen jaar licht gedaald. De waardering voor de communicatie tussen de arts en behandelaar valt positief op ten opzichte van het gemiddelde van Bewegingsvisie. Ook de tevredenheid over de uiteindelijke voorziening ligt dit jaar boven het gemiddelde. Goed gedaan. Over de voorziening zijn de respondenten van Heckert & Van Lierop ook dit jaar erg tevreden. Op een aantal onderwerpen het functioneren van de voorziening, pasvorm, draagcomfort en afwerking en de mate waarin de voorziening voldoet aan de wensen - is de tevredenheid toegenomen. Wederom een mooie prestatie. De respondenten hebben een betere algemene indruk van de vestiging Geldrop. Daarentegen wordt de tevredenheid over de service bij veranderingen en reparaties beter gewaardeerd op de vestiging Venlo. Aandacht en communicatie zal de tevredenheid verbeteren.

14 Opvallend is dat dit jaar 40% van de respondenten (vorig jaar was dit 14%) niet heeft ingevuld wanneer het hulpmiddel aan vervanging toe is. Het kan zijn dat de cliënt niet zeker weet wat de levensduur van het hulpmiddel is. Dit kan betekenen dat clienten te lang met een voorziening doorlopen waardoor de doelmatigheid in het gedrang komt. Zeker bij een eerste voorziening loopt men het risico dat de cliënt in één keer te veel informatie tot zich moet nemen, gebruik daarom ook de evaluatiemomenten om dit soort onderwerpen af te stemmen. Een aantal respondenten hebben een opmerking achter gelaten, deze zijn te vinden in de bijlage. De respondenten is gevraagd een algemeen rapportcijfer over Heckert & Van Lierop te geven. Het gemiddelde cijfer dat gegeven is komt uit op een 8,4. Een mooie prestatie!

15 Conclusie en aanbeveling Bewegingsvisie In dit hoofdstuk worden conclusies en aanbevelingen uiteengezet op basis van het hiervoor besproken onderzoek. De concrete aanbevelingen kunnen Bewegingsvisie in de toekomst helpen het product, de bedrijfsuitvoering en onderlinge relatie met de klant te verbeteren om zo aan de wensen van de klant te blijven voldoen. Om een juiste analyse te kunnen uitvoeren over de klanttevredenheid, is het van belang dat er voldoende respons is en dat deze evenredig verdeeld is over de leden van Bewegingsvisie. Ondanks de korte doorlooptijd van het onderzoek dit jaar (januari t/m oktober) zijn wij erin geslaagd voldoende respons te genereren om een representatief beeld van de gemiddelde prestaties te kunnen meten. Het afgelopen jaar hebben we 473 enquêtes retour ontvangen. Het blijft zo dat een aantal leden minder respons generen, maar deze verdeling wordt door de jaren heen gelijkmatiger. Het risico hierbij is dat bij een lage respons de resultaten snel beïnvloedbaar zijn door uitschieters. Bij de onderwerpen van Ons bedrijf zien we dat de tevredenheid over de parkeergelegenheid het afgelopen jaar is toegenomen. Blijf de cliënten van tevoren informeren over de parkeermogelijkheden. Verder worden de overige onderwerpen blijvend hooggewaardeerd. Er zijn wel interessante conclusies gebleken uit de vergelijking van cliënten die zijn geholpen op een vestiging of in het ziekenhuis Over de wachtruimte en de inventaris op vestigingen zijn cliënten meer tevreden dan in het ziekenhuis. Cliënten zijn minder tevreden over de informatievoorziening over ons bedrijf in het ziekenhuis. Respondenten blijven tevreden over de manier waarop klachten worden afgehandeld. Dat is mooi om te zien. Een klacht kan altijd voorkomen, maar samen met de cliënt tot een goede oplossing komen kan een uitdaging zijn. We kunnen concluderen dat de leden van Bewegingsvisie hier goed mee omgaan. Over de waardering van de onderwerpen Onze medewerkers zien wij weinig verschillen ten opzichte van vorig jaar. Op alle onderwerpen wordt wederom ruim boven 90% zeer goed gescoord. Hier mogen de leden trots op zijn. Ook hier is gekeken naar eventueel verschil in waardering door respondenten die zijn geholpen in het ziekenhuis of op de vestiging. Hierbij zien we dat respondenten die zijn geholpen op de vestiging, meer tevreden zijn over de respectvolle werkwijze van de behandelaar. De verkregen informatie over het gebruik van de voorziening wordt beter beoordeeld door de respondenten die zijn geholpen in het ziekenhuis. Blijf aandacht besteden aan het goed voorlichten van cliënten. Vooral bij nieuw cliënten kan de informatie in één keer te veel zijn. Gebruik de evaluatiemomenten om te beoordelen of er behoefte is aan meer informatie. De tevredenheid over de Hulpvraag is dit jaar anders gemeten dan voorgaande jaren. Vanwege het feit dat de hulpvraag niet voor iedereen van toepassing is, hebben wij alleen de resultaten berekend van de personen die een waardering hebben gegeven op het onderwerp. Hierdoor is de waardering over de hulpvraag dit jaar gemiddeld hoger dan voorgaande jaren. Dit is aangepast door ook over de voorgaande jaren de nieuwe manier van berekenen toe te passen.

16 Ondanks dat de waardering voor de onderwerpen omtrent de hulpvraag minimaal zijn afgenomen, signaleren we toch een trend. De minder hoge waardering wordt namelijk met name veroorzaakt door respondenten die een elastische kous hebben ontvangen. Kijken we alleen naar deze groep, zien we dat hier de tevredenheid over het onderwerp met gemiddeld 10% is afgenomen ten opzichte van 16. Zulke schommelingen in de waardering zien we niet veel bij Bewegingsvisie. We adviseren Bewegingsvisie dit te monitoren, ook omdat de tevredenheid over het functioneren van de kous en de mate waarin deze aan de wensen voldoet enigszins is afgenomen. De respondenten is gevraagd een algemeen rapportcijfer te geven voor de prestaties van hun leverancier. Ruim 360 respondenten hebben een cijfer gegeven, de overige hebben de vraag overgeslagen. Het gemiddelde rapportcijfer dat de respondenten geven is een 8,6 - iets hoger dan vorig jaar - een mooi resultaat.

17 Bijlagen 1. Resultaten totale onderzoek 2. Vragenlijst 3. Opmerkingen respondenten

18 Resultaten totale onderzoek 1.1. Ons bedrijf De telefonische bereikbaarheid is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Ons bedrijf De bereikbaarheid van onze bedrijfsspreekuurlocatie is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Ons bedrijf Er is voldoende parkeergelegenheid 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed 12 31

19 1.4. Ons bedrijf Er is voldoende informatie beschikbaar van ons bedrijf 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Ons bedrijf De wachtruimte ervaart u als 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Ons bedrijf Het inventaris is (koffie/thee, receptie, toilet, meubilair etc.) 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De voorziening / hulpmiddel werd aangemeten in: (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) Vestiging Verpleegtehuis 0 0 Ziekenhuis Anders 1 2

20 4.1. Onze medewerkers De ontvangst heeft u ervaren als 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Onze medewerkers De deskundigheid van uw behandelaar heeft u ervaren als 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Onze medewerkers Hoe ging de behandelaar met uw vragen en wensen om 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed 18 42

21 4.4. Onze medewerkers De behandelaar ging respectvol te werk 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Onze medewerkers De wachttijd bij het maken van een afspraak was 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Onze medewerkers De informatie over gebruik, onderhoud en reparatie was 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed 15 35

22 4.7. Onze medewerkers De afhandeling van uw opmerking of klacht gebeurde 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT Hulpvraag De communicatie over de diagnose tussen arts en behandelaar was 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT Niks ingevuld Hulpvraag Interpretatie van de diagnose naar de voorziening door onze medewerker is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT Niks ingevuld 1 2

23 5.3. Hulpvraag De uiteindelijke voorziening vanuit uw hulpvraag is naar uw mening 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT Niks ingevuld De verkregen voorziening De voorziening functioneert naar uw mening 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De verkregen voorziening Het hulpmiddel voldoet aan uw wensen (pasvorm, comfort, afwerking) 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed 16 40

24 6.3. De verkregen voorziening De voorziening voldoet aan uw wensen 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De verkregen voorziening De informatie over aan en uitdoen en verder gebruik is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De verkregen voorziening De service bij veranderingen en reparaties is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT 24 59

25 6.6. De verkregen voorziening De algehele indruk van ons bedrijf is 1 Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De verkregen voorziening is een: (Elke respondent kon MEERDERE antwoorden kiezen.) prothese 3 7 orthese therapeutisch elastische kousen 0 0 korset steunzolen 0 0 paar schoenen 0 0 anders n.l.: 2 5 Geen voorziening aangegeven Betreft het een (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) op maat gemaakt product confectieproduct 5 12 Geen van bovenstaande ingevuld 2 5

26 8. Was de voorziening een: (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) eerste levering herhalingsvoorziening reparatie 0 0 Geen van bovenstaande ingevuld Is de afgesproken levertijd nagekomen? (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) ja nee 0 0 Geen van bovenstaande ingevuld Hoeveel tijd is verstreken tussen de 1e afspraak (na toestemming van uw zorgverzekeraar) en de feitelijke levering? (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) direct week weken weken weken 6 14 langer, omdat 7 16 Geen van bovenstaande ingevuld 1 2

27 11. Hoe lang gebruikt u al een hulpmiddel? (Elke respondent kon MEERDERE antwoorden kiezen.) 0 tot 6 mnd tot 12 mnd tot 2 jaar tot 3 jaar 2 5 langer dan 3 jaar niet bekend 3 7 niet ingevuld Bent u bekend met het type voorziening? (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) nee ja niet ingevuld Hoeveel hulpmiddelen heeft u al in uw bezit? (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) Gemiddelde: 2,81 Mediaan: 2

28 14. Uw vorige hulpmiddel is (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) ik heb nog geen vorig hulpmiddel niet meer in gebruik 3 7 bewaard als reserve ingeleverd 0 0 anders nl: 4 9 Geen van bovenstaande ingevuld U gebruikt het hulpmiddel: (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) nog niet afgeleverd 0 0 dagelijks preventief 5 12 niet meer omdat: 0 0 Geen van bovenstaande ingevuld Mijn hulpmiddel draag ik gedurende: (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) de hele dag uur uur uur 8 19 incidenteel 0 0 Anders, gelieve te specificeren 1 2 Geen van bovenstaande ingevuld 1 2

29 18. Het hulpmiddel is aan vervanging toe na: (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) 1 jaar jaar jaar jaar of langer 2 5 Geen van bovenstaande opties ingevuld U geeft ons het volgende algemene rapportcijfer Slecht - Uitstekend (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) 0 Slecht Uitstekend 1 2 Gemiddelde: 8,38 Mediaan: 8

30 21. Tenslotte willen wij u enkele vragen stellen zodat wij de antwoorden (met behoud van privacy) beter kunnen rubriceren. (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) vrouw man Leeftijd (Elke respondent kon slechts ÉÉN van de volgende antwoorden kiezen.) ouder dan geen leeftijd ingevuld 3 7 Ander, gelieve te specificeren 0 0

31 Vragenlijst Bewegingsvisie KTO 17 Ons bedrijf Niet goed Neutraal Goed Zeer goed De telefonische bereikbaarheid is De bereikbaarheid van onze bedrijfsspreekuurlocatie is Er is voldoende parkeergelegenheid Er is voldoende informatie beschikbaar van ons bedrijf De wachtruimte ervaart u als Het inventaris is (koffie/thee, receptie, toilet, meubilair etc.) * De voorziening / hulpmiddel werd aangemeten in: Vestiging Verpleegtehuis Ziekenhuis Anders Niks ingevuld De voorziening / hulpmiddel werd aangemeten in:

32 Onze medewerkers Niet goed Neutraal Goed Zeer goed Nvt alleen bij afhandeling klacht/opmerking De ontvangst heeft u ervaren als De deskundigheid van uw behandelaar heeft u ervaren als Hoe ging de behandelaar met uw vragen en wensen om De behandelaar ging respectvol te werk De wachttijd bij het maken van een afspraak was De informatie over gebruik, onderhoud en reparatie was De afhandeling van uw opmerking of klacht gebeurde Hulpvraag Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT Niks ingevuld De communicatie over de diagnose tussen arts en behandelaar was Interpretatie van de diagnose naar de voorziening door onze medewerker is De uiteindelijke voorziening vanuit uw hulpvraag is naar uw mening

33 De verkregen voorziening Niet goed Neutraal Goed Zeer goed NVT alleen bij service en reparatie (4.5) De voorziening functioneert naar uw mening Het hulpmiddel voldoet aan uw wensen (pasvorm, comfort, afwerking) De voorziening voldoet aan uw wensen De informatie over aan en uitdoen en verder gebruik is De service bij veranderingen en reparaties is De algehele indruk van ons bedrijf is De verkregen voorziening is een: armprothese beenprothese orthese therapeutisch elastische kousen korset paar schoenen anders n.l.:... Geen voorziening aangegeven * Betreft het een op maat gemaakt product confectieproduct Geen van bovenstaande ingevuld

34 * Was de voorziening een: eerste levering herhalingsvoorziening reparatie Geen van bovenstaande ingevuld * Is de afgesproken levertijd nagekomen? ja nee Geen van bovenstaande ingevuld Hoeveel tijd is verstreken tussen de 1e afspraak (na toestemming van uw zorgverzekeraar) en de feitelijke levering? direct 1 week 2 weken 3 weken 4 weken langer, omdat... Geen van bovenstaande ingevuld * Hoe lang gebruikt u al een hulpmiddel? 0 tot 6 mnd 7 tot 12 mnd 1 tot 2 jaar 2 tot 3 jaar langer dan 3 jaar geen idee

35 Bent u bekend met het type voorziening? nee ja Hoeveel hulpmiddelen heeft u al in uw bezit? * Uw vorige hulpmiddel is ik heb nog geen vorig hulpmiddel niet meer in gebruik bewaard als reserve ingeleverd anders nl:... Geen van bovenstaande ingevuld U gebruikt het hulpmiddel: nog niet afgeleverd dagelijks preventief niet meer omdat:... Geen van bovenstaande ingevuld

36 Mijn hulpmiddel draag ik gedurende: de hele dag 6-9 uur 4-7 uur 1-3 uur incidenteel Anders, gelieve te specificeren... Geen van bovenstaande ingevuld De gebruiksduur kan worden verbeterd door: Het hulpmiddel is aan vervanging toe na: 1 jaar 1-2 jaar 2-3 jaar 3 jaar of langer Geen van bovenstaande opties ingevuld U geeft ons het volgende algemene rapportcijfer Slecht Uitstekend

37 Kunnen wij u met andere hulpmiddelen van dienst zijn? nee ja, namelijk:... * Staat u ons toe hierover contact met u op te nemen? Ja Nee Ja, geen contactgegevens ingevuld NVT Tenslotte willen wij u enkele vragen stellen zodat wij de antwoorden (met behoud van privacy) beter kunnen rubriceren. vrouw man Leeftijd ouder dan 90 geen leeftijd ingevuld Ander, gelieve te specificeren...

38 Wenst u over één of meerdere vragen een op- of aanmerking te geven? Wilt u dit hieronder aangeven zodat wij hier in de toekomst op in kunnen spelen. U kunt dit onderzoek anoniem invullen, maar mocht u behoefte hebben om uw adres in te vullen dan kan dat hier. Naam indiener: Adres: Postcode: Plaats: adres: Gelieve aangeven als er geen naam en adres is achtergelaten Geen naam en adres

39 * De betrokken bedrijven Van Dinter - Buchrnhornen Orthopedie Van Dinter Den Haag Gardeslen Orthopaedie B.V. Heckert & Van Lierop Kamer Orthopedie B.V. LM Orthopedie Meijer Orthopedie Orthopedie Techniek Heiloo Orthopaedie 00 Plexus Orthopedie ProReva Guido Schoenen Orthopedie Stel Orthopedie Vermolen O.M.S. Geen van bovenstaande

40 Opmerkingen respondenten Jullie gebruiken het woord hulpmiddel & voorziening door elkaar. Is mij niet helemaal duidelijk wat jullie precies bedoelen. Schriftelijke informatie gaat over kniebrace i.p.v. freestep! Wellicht aangepaste info maken! Met OV is het lastig te bereiken. Misschien op de website zetten hoe het te bereiken is met OV. Voor chronisch gebruik zou het wenselijk zijn om een 2e paar te verkrijgen. Voel me niet prettig in Venlo. Misschien iets vaker spreekuur in ziekenhuis Ben zéér tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van de heer Bas Gulpers!!! Hulde!! Wil wel even kwijt dat brace bij aflevering al op 2 plaatsen beschadigd was aan bovenzijde. Prima service voor reparatie. Kniebrace is twee keer gerepareerd laatste tijd (twee verschillende problemen). Aanmeten op locatie zou op meerdere dagen wenselijk zijn.

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018 Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch Vervolgmeting 2018 Afdeling Onderzoek & Statistiek Februari 2019 Samenvatting De gemeente geeft indicaties af voor Wmo hulpmiddelen. Welzorg verzorgt de

Nadere informatie

INLEIDING. Namens het managementteam van de SPGH, Mirjam Diderich. Directeur. Hellendoorn 15 januari 2015

INLEIDING. Namens het managementteam van de SPGH, Mirjam Diderich. Directeur. Hellendoorn 15 januari 2015 RESULTATEN OUDER-ENQUÊTE 01 INLEIDING In dit document worden de resultaten besproken van de ouderenquête die is afgenomen in november 01 (schooljaar 01-015). Doelstelling van de enquête is het meten van

Nadere informatie

Onderzoek naar patiënttevredenheid

Onderzoek naar patiënttevredenheid Onderzoek naar patiënttevredenheid Uitslag patiënten enquête 2012 Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Oktober 2012 Introductie In dit rapport vindt u de resultaten van het onderzoek naar de tevredenheid

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 / Optisport Barneveld. Optisport Barneveld Erik Boelen

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 / Optisport Barneveld. Optisport Barneveld Erik Boelen Klanttevredenheidsonderzoek / Optisport Barneveld Optisport Barneveld Erik Boelen Inhoudsopgave. Inleiding.... Onderzoeksopzet.... Resultaten.... Conclusie... Bijlage : Vragenlijst... . Inleiding Eind

Nadere informatie

Rapportage klanttevredenheidsonderzoek Inclusief vergelijk 2012. Koro Enveloppen & Koro PackVision

Rapportage klanttevredenheidsonderzoek Inclusief vergelijk 2012. Koro Enveloppen & Koro PackVision Rapportage klanttevredenheidsonderzoek Inclusief vergelijk 2012 Opdrachtgever: Uitvoering: Koro Enveloppen & Koro PackVision Tema BV December 2014 1 I N L E I D I N G In 2014 heeft Tema voor de vijfde

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Dienstverlening team Werk en Inkomen, gemeente Olst-Wijhe

Klanttevredenheidsonderzoek. Dienstverlening team Werk en Inkomen, gemeente Olst-Wijhe Klanttevredenheidsonderzoek Dienstverlening team Werk en Inkomen, gemeente Olst-Wijhe Aanleiding, methode en respons Aanleiding Gedurende de afgelopen jaren heeft de gemeente Olst-Wijhe meerdere onderzoeken

Nadere informatie

Rapportage cliëntervaringsonderzoek

Rapportage cliëntervaringsonderzoek Rapportage cliëntervaringsonderzoek Versie 2.0.0 Drs. J.J. Laninga december 2017 www.triqs.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Leeswijzer... 4 Methode... 5 Uitkomsten meting... 6 Samenvatting...

Nadere informatie

Enquête Dienstverlening in het stadhuis

Enquête Dienstverlening in het stadhuis Enquête Dienstverlening in het stadhuis Enquête Dienstverlening in het stadhuis Colofon Titel:Enquête Dienstverlening in het stadhuis Opdrachtgever: Gemeente Velsen Opdrachtnemer: Marieke Galesloot Datum:

Nadere informatie

Landelijk cliëntervaringsonderzoek

Landelijk cliëntervaringsonderzoek Landelijk cliëntervaringsonderzoek Monitor Januari t/m december 2016 Ons kenmerk: 17.0010587 Datum: 22-09-2017 Contactpersoon: Rosan Hilhorst E-mail: Contractbeheer@regiogv.nl Inhoud 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 1-op-1 Relaties Trajecten

Klanttevredenheidsonderzoek 1-op-1 Relaties Trajecten Klanttevredenheidsonderzoek 1-op-1 Relaties Trajecten Rapportage van de tevredenheid bij cliënten van de één-op-één Relaties Trajecten Uitgevoerd in opdracht van Stichting Welzijn Ouderen Arnhem November

Nadere informatie

Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 2011/2012

Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 2011/2012 Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 0/0 Stichting Personeelspensioenfonds Cordares (PPF) Astrid Currie, communicatieadviseur Maart 0 versie.0 Pagina versie.0 Inleiding Op initiatief

Nadere informatie

Klanttevredenheid Gemeentewinkel Zwijndrecht 2014

Klanttevredenheid Gemeentewinkel Zwijndrecht 2014 Klanttevredenheid Gemeentewinkel Zwijndrecht 2014 Inhoud 1. Conclusies en aanbevelingen 2. Dienstverlening Gemeentewinkel 3. Contact met de gemeente 4. Wensen en behoeften De gemeente Zwijndrecht heeft

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Dyslexie ONL

Tevredenheidsonderzoek Dyslexie ONL Tevredenheidsonderzoek Dyslexie ONL 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Respons... 3 Resultaten enquête... 4 Rapportcijfer behandeling... 4 Bereikbaarheid... 4 Wachttijden... 5 Informatievoorziening... 5

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep. Gemeente Ubbergen Juni 2013

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep. Gemeente Ubbergen Juni 2013 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep Gemeente Ubbergen Juni 2013 Colofon Uitgave I&O Research BV Zuiderval 70 7543 EZ Enschede tel. (053) 4825000 Rapportnummer 2013/033 Datum

Nadere informatie

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN. Centrum Zorg & Welzijn. Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID CLIËNTEN 2019 Centrum Zorg & Welzijn Makkelijk meer weten van klanten en medewerkers www.klantok.nl klantok CTO 2019 Centrum Zorg & Welzijn, v1 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING...

Nadere informatie

Gemeente Alphen-Chaam

Gemeente Alphen-Chaam Gemeente Alphen-Chaam Wmo-klanttevredenheidsonderzoek over 2014 23 oktober 2015 DATUM 23 oktober 2015 TITEL Wmo-klanttevredenheidsonderzoek over 2014 ONDERTITEL OPDRACHTGEVER AUTEUR(S) Gemeente Alphen-Chaam

Nadere informatie

Kwaliteitsonderzoek doelgroepenvervoer Zuidoost-Drenthe 2012 Eindrapport

Kwaliteitsonderzoek doelgroepenvervoer Zuidoost-Drenthe 2012 Eindrapport Kwaliteitsonderzoek doelgroepenvervoer Zuidoost-Drenthe 2012 Eindrapport Kwaliteitsonderzoek doelgroepenvervoer Zuidoost-Drenthe 2012 Eindrapport in opdracht van Gemeente Emmen, gemeente Coevorden en gemeente

Nadere informatie

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!!

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! De brief: Het Venster F.D. Rooseveltlaan 18 Postbus 2157 5600 CD Eindhoven Eindhoven, 29 november 2011 Betreft: Enquete cliënttevredenheid Beste

Nadere informatie

Enquête Telefonische dienstverlening

Enquête Telefonische dienstverlening Enquête Telefonische dienstverlening Enquête Telefonische dienstverlening Colofon Titel:Enquête Enquete Telefonische dienstverlening Opdrachtgever: Gemeente Velsen Opdrachtnemer: Marieke Galesloot Datum:

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011)

Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011) Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011) Inhoudsopgave Verslag 2-4 Grafieken 5-10 Samenvatting resultaten 11-16 Bijlage - Vragenlijst 17+18 Cohesie Cure and Care Hagerhofweg 2 5912 PN

Nadere informatie

Gemeente Moerdijk. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 20 juni 2017

Gemeente Moerdijk. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 20 juni 2017 Gemeente Cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2016 Onderzoeksrapportage 20 juni 2017 DATUM 20 juni 2017 Dimensus Beleidsonderzoek Wilhelminasingel 1a 4818 AA Breda info@dimensus.nl www.dimensus.nl (076) 515

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 20181217 Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 Geachte cliënt, In de maanden maart en oktober 2018 zijn er door de huisartsen, de fysiotherapie en de apotheek van Zorgplein Zuid vragenlijsten

Nadere informatie

Rapportage Tevredenheidonderzoek 2013 Collectief vervoer Gemeenten Noord-Oost Friesland

Rapportage Tevredenheidonderzoek 2013 Collectief vervoer Gemeenten Noord-Oost Friesland Rapportage Tevredenheidonderzoek 2013 Collectief vervoer Gemeenten Noord-Oost Friesland 25 juni 2014 Versie 1.0 Inhoudsopgave Doelstelling en Onderzoeksvragen 3 Werkwijze 4 Onderzoeksdoelgroep 5 Achtergrondinformatie

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK WMO-VERVOER GEMEENTE RIDDERKERK

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK WMO-VERVOER GEMEENTE RIDDERKERK KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK WMO-VERVOER GEMEENTE RIDDERKERK Klanttevredenheidsonderzoek Wmo-vervoer gemeente Ridderkerk Colofon Opdrachtgever Gemeente Ridderkerk Datum Augustus 2017 Auteur Tessa Schoot

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO

Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO Klanttevredenheidsonderzoeken PIKO Samenvatting Juni 2013 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding en respons p. 3 2. Algemene tevredenheid & loyaliteit p. 6 3. Communicatie & informatievoorziening p. 7 4. Opvangtijden

Nadere informatie

Datum publicatie: 22 oktober 2014. De ervaring van de cliënt Een onderzoek naar de klanttevredenheid onder de cliënten van InnZorg

Datum publicatie: 22 oktober 2014. De ervaring van de cliënt Een onderzoek naar de klanttevredenheid onder de cliënten van InnZorg Datum publicatie: oktober 1 Auteur: Remko Boonstra Een onderzoek naar de klanttevredenheid onder de cliënten van InnZorg Voorwoord Voor u ligt het onderzoeksrapport van het onderzoek naar de klanttevredenheid

Nadere informatie

Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2012

Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2012 Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2012 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Februari 2013 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek 3

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK RESULTATEN Marlijn Antonides Msc marlijnantonides@gmail.com Resultaten In deze rapportage bekijken we de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek 2017 van Kindercentra

Nadere informatie

Emcart. Vestiging Arnhem Periode onderzoek: 2011

Emcart. Vestiging Arnhem Periode onderzoek: 2011 Emcart Vestiging Arnhem Periode onderzoek: 2011 Korte samenvatting Over het algemeen zijn klanten tevreden over het leveren en het passen van de hulpmiddelden. Ook de deskundigheid en klantvriendelijkheid

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts

Ervaringen met de zorg van de huisarts Ervaringen met de zorg van de huisarts Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt - Huisarts Achterhuis te Amsterdam Rapportage patiëntervaringen mei 2017 ARGO BV, mei 2017 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Onderzoek klanttevredenheid Proces klachtbehandeling 2011... Antidiscriminatievoorziening Limburg

Onderzoek klanttevredenheid Proces klachtbehandeling 2011... Antidiscriminatievoorziening Limburg Proces klachtbehandeling 2011................................................................... Antidiscriminatievoorziening Limburg Mei 2012...................................................................

Nadere informatie

Dienstverlening Zwijndrecht KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

Dienstverlening Zwijndrecht KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 Dienstverlening Zwijndrecht KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Inhoud 1. Conclusies De gemeente Zwijndrecht doet haar best om de inwoners van Zwijndrecht zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar hoe waarderen

Nadere informatie

Jaarrapport Cenzo totaal 2013

Jaarrapport Cenzo totaal 2013 Jaarrapport Cenzo totaal 2013 Copyright Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cenzo worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor het gebruik van de informatie

Nadere informatie

CQ-Index GGZ Begeleid Zelfstandig Wonen

CQ-Index GGZ Begeleid Zelfstandig Wonen CQ-Index GGZ Begeleid Zelfstandig Wonen Rapportage cliëntervaringsonderzoek Levantogroep Uitkomsten 2014 november 2014 ARGO BV 2 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING EN UITVOERING VAN HET ONDERZOEK...

Nadere informatie

Tevredenheid Abw-cliënten. Benchmark rapportage gemeente Maassluis. December 2003

Tevredenheid Abw-cliënten. Benchmark rapportage gemeente Maassluis. December 2003 Tevredenheid Abw-cliënten Benchmark rapportage gemeente Maassluis December 2003 Benchmark Werk, Inkomen en Zorg Postbus 85932 2508CP Den Haag telefoon (070) 346 93 00 e-mail: gsd.benchmark@vng.nl website:

Nadere informatie

Rapport klanttevredenheid 2013

Rapport klanttevredenheid 2013 Rapport klanttevredenheid 2013 2014.1.73 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Procedure nieuwe verhuur 4 3. 3.1 Reparatieverzoeken Resultaten afgehandelde enquêtes Meerssen 2013 5 5 4. Procedure vertrekkende

Nadere informatie

Deelrapportage "Apotheken door Cliënten Bekeken" Vorige en huidige meting Apotheek Den Hoorn

Deelrapportage Apotheken door Cliënten Bekeken Vorige en huidige meting Apotheek Den Hoorn Deelrapportage "Apotheken door Cliënten Bekeken" Vorige en huidige meting Apotheek Den Hoorn E Inhoud 1. Inleiding en methode 1 1.1. Achtergrond 1 1.2. Doel van het kwaliteitstraject: meten en verbeteren

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015)

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) In het voorjaar van 2015 is een tevredenheidsonderzoek onder de particuliere klanten van Warmtenet Hengelo gehouden. Aan alle particuliere klanten van Warmtenet

Nadere informatie

1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010

1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010 1 Samenvatting kwaliteitsmeting 2010 1.1 Inleiding De acht deelnemende gemeenten in Noord-Groningen willen meer grip krijgen op de kwaliteit van het doelgroepenvervoer. Daarom hebben zij Mobycon gevraagd

Nadere informatie

Uitkomsten cliëntervaringsonderzoek Wmo 2015

Uitkomsten cliëntervaringsonderzoek Wmo 2015 Uitkomsten cliëntervaringsonderzoek Wmo 2015 1. Algemeen In het Westerkwartier is het cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2015 afgerond en zijn de resultaten hiervan inmiddels bekend. In 18 van de 23 Groningse

Nadere informatie

Rapportage op maat: klanttevredenheidsonderzoek

Rapportage op maat: klanttevredenheidsonderzoek Rapportage op maat: klanttevredenheidsonderzoek De belangrijkste resultaten voor Sint-Michielsgestel uit de klanttevredenheidsonderzoeken als onderdeel van Benchmarking Publiekszaken 2008 Juni 2008 Onderzoek

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts. Huisartsenpraktijk de Pelikaan

Ervaringen met de zorg van de huisarts. Huisartsenpraktijk de Pelikaan Ervaringen met de zorg van de huisarts Rapportage voor: Huisartsenpraktijk de Pelikaan te Zelhem december 2015 ARGO BV www.argo-rug.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1 Ervaringen met de zorg

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013)

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013) Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013) Inhoudsopgave Verslag 2-4 Grafieken 5-10 Samenvatting resultaten 11-15 Bijlage - Vragenlijst 16+18 Cohesie Cure and Care Hagerhofweg

Nadere informatie

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID 2017 WMO VERVOER - VLISSINGEN.

HOOFDRAPPORTAGE ONDERZOEK TEVREDENHEID 2017 WMO VERVOER - VLISSINGEN. ONDERZOEK TEVREDENHEID 2017 WMO VERVOER - VLISSINGEN HOOFDRAPPORTAGE www.klantok.nl O Inhoudsopgave Æ Inleiding 3 Æ Samenvatting 4 Æ Een overall beeld 5 Het onderzoek 5 Toegekend eindcijfer vervoer 6 Beoordeling

Nadere informatie

Sport- en Beweegkliniek IJsbaanlaan 4b 2024 AV Haarlem Tel.nr Website: www.

Sport- en Beweegkliniek IJsbaanlaan 4b 2024 AV Haarlem Tel.nr Website: www. Klanttevredenheidsonderzoek 2018 Sport- en Beweegkliniek IJsbaanlaan 4b 2024 AV Haarlem Tel.nr. 023-5258080 Email: info@sport-en-beweegkliniek.nl Website: www. Sport-en-beweegkliniek.nl KvK nr.: 412222732

Nadere informatie

KTO Publiekzaken Sliedrecht

KTO Publiekzaken Sliedrecht KTO Publiekzaken Sliedrecht BALIEDIENSTVERLENING PUBLIEKZAKEN SLIEDRECHT Inhoud 1. Conclusies en aanbevelingen 2. Dienstverlening Publiekszaken 3. Wensen en behoeften De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk

Nadere informatie

Tevredenheid over Dynamo

Tevredenheid over Dynamo Tevredenheid over Dynamo Inzicht in de tevredenheid van ouders van peuters op speelzalen, opvang en voorscholen Rapportage Dynamo April 2013, Amsterdam Referentie: 10594 Dynamo Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Cliëntervaringsonderzoek Wmo. Gemeente Bloemendaal. 5 oktober 2016 V1.0

Cliëntervaringsonderzoek Wmo. Gemeente Bloemendaal. 5 oktober 2016 V1.0 Cliëntervaringsonderzoek 2015 Wmo Gemeente Bloemendaal 5 oktober 2016 V1.0 Inhoudsopgave Doelstellingen Blz. 3 Werkwijze Blz. 4 Onderzoeksdoelgroep Blz. 5 Resultaten Tevredenheidsonderzoek Blz. 6 Contact

Nadere informatie

98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering!

98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering! 98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering! Colofon Werkgroep Klanttevredenheid Reizigersvaccinaties en advisering GGD Fryslân November 2014 November 2014

Nadere informatie

In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers

In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers Samenvatting KTO NV schade 2015 31 maart 2016 Situatie en centrale vraagstelling Onderzoek naar de tevredenheid en loyaliteit

Nadere informatie

M E M O R A A D. de leden van de raad college van Heusden Datum: 28 januari 2014 klanttevredenheid aan de publieksbalie ter kennisname/ter informatie

M E M O R A A D. de leden van de raad college van Heusden Datum: 28 januari 2014 klanttevredenheid aan de publieksbalie ter kennisname/ter informatie M E M O R A A D Aan: de leden van de raad Van: college van Heusden Datum: 28 januari 2014 Onderwerp: klanttevredenheid aan de publieksbalie Doel: ter kennisname/ter informatie Aanleiding: informatie (algemeen)

Nadere informatie

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Nulmeting 2017

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Nulmeting 2017 Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch Nulmeting 2017 Afdeling Onderzoek & Statistiek Maart 2017 Samenvatting De gemeente geeft indicaties af voor Wmo hulpmiddelen. Voor de levering van de hulpmiddelen

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE PLATAAN BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Plataan.

Nadere informatie

CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14

CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14 CarePower Cliënttevredenheidsonderzoek CarePower 2013/14 Datum : 01-02-2014 Auteur : Jaap Noorlander, Joris van Nimwegen Versie : 2 1 Inhoudsopgave Inleiding... Pagina 3 Vraagstelling... Pagina 3 Methode

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 Inleiding en toelichting Het jaarlijkse Wmo-klanttevredenheidsonderzoek is in april en mei 2015 naar de cliënten verstuurd. Aan de cliënten werd gevraagd of zij de

Nadere informatie

Klantenpanel RVO.nl Resultaten peiling 36: Koopsubsidie Januari 2016

Klantenpanel RVO.nl Resultaten peiling 36: Koopsubsidie Januari 2016 Klantenpanel RVO.nl Resultaten peiling 36: Koopsubsidie Januari 2016 1. Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de gebruikerspeiling over de regeling Koopsubsidie. Meer specifiek gaat het

Nadere informatie

De dienstverlening van Westerpark

De dienstverlening van Westerpark De dienstverlening van Westerpark Vanaf eind mei 2009 konden bewoners en ondernemers van Westerpark zich aanmelden bij het nieuw opgerichte digitale bewonerspanel. In deze rapportage wordt verslag gedaan

Nadere informatie

Werkbelevingsonderzoek 2013

Werkbelevingsonderzoek 2013 Werkbelevingsonderzoek 2013 voorbeeldrapport Den Haag, 17 september 2014 Ipso Facto beleidsonderzoek Raamweg 21, Postbus 82042, 2508EA Den Haag. Telefoon 070-3260456. Reg.K.v.K. Den Haag: 546.221.31. BTW-nummer:

Nadere informatie

Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2011

Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2011 Kinderdagverblijf LOULOU Klanttevredenheidsonderzoek 2011 Rapport klanttevredenheidsonderzoek Den Haag, Februari 2012 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Inleiding 1.1 Opbouw rapport 3 1.2 Werkwijze onderzoek 3

Nadere informatie

7,2 JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD. Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding

7,2 JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD. Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding JEUGDTHERMOMETER GGZ CENTRUM KINDEREN EN JEUGD Jongeren vanaf 12 jaar Ouders / verzorgers Ouderbegeleiding 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 7,2 Ralph Feenstra en Annet Nugter Afdeling Onderzoek & Monitoring Juli 2011

Nadere informatie

Gemeente Roosendaal. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 26 juni 2017

Gemeente Roosendaal. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 26 juni 2017 Gemeente Cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2016 Onderzoeksrapportage 26 juni 2017 DATUM 26 juni 2017 Dimensus Beleidsonderzoek Wilhelminasingel 1a 4818 AA Breda info@dimensus.nl www.dimensus.nl (076) 515

Nadere informatie

RAPPORTAGE ONDERZOEK CLIËNTTEVREDENHEID 2009. april 2009, uitgevoerd door: www.xs2quality.nl info@xs2quality.nl

RAPPORTAGE ONDERZOEK CLIËNTTEVREDENHEID 2009. april 2009, uitgevoerd door: www.xs2quality.nl info@xs2quality.nl RAPPORTAGE ONDERZOEK CLIËNTTEVREDENHEID 2009 april 2009, uitgevoerd door: www.xs2quality.nl info@xs2quality.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoeksvariabelen - Algemene gegevens 4 - Contact en omgang 6

Nadere informatie

EEN BEDRIJF IN BEWEGING

EEN BEDRIJF IN BEWEGING rochure Hecker&Van Lierop.indd 1 EEN BEDRIJF IN BEWEGING 24-12-13 14:24 Heckert & Van Lierop Na een lange staat van dienst als orthopedisch instrumentmakers besloten Huub Lucassen en Johan Bloks in 2005

Nadere informatie

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek Particuliere klanten van TVM verzekeringen

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek Particuliere klanten van TVM verzekeringen Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2015 2016 Particuliere klanten van TVM verzekeringen Welkom bij TVM verzekeringen Onderzoeksaanpak De doelgroep bestaat uit alle particuliere klanten van TVM verzekeringen.

Nadere informatie

Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009

Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009 Resultaten KTO Regiotaxi Utrecht najaar 2009 Inhoudsopgave 1. Aanleiding en doel 3 2. Uitvoeringsverantwoording 5 3. Resultaten 8 4. Conclusies 47 Klanttevredenheid Regiotaxi Utrecht najaar 2009 2 Aanleiding

Nadere informatie

Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018

Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018 Verslag Cliënt Tevredenheidsonderzoek 2018 Auteur: D. Lassauw, kwaliteitsmedewerker Periode meting: november- december 2018 Inleiding Een integraal onderdeel van het meten van kwaliteit is de cliëntmeting.

Nadere informatie

Resultaten van de patiënten enquête 2010

Resultaten van de patiënten enquête 2010 FYSIO HUIS patiënten enquête Resultaten patiëntenenquête Fysiohuis Resultaten van de patiënten enquête Inleiding In het kader van de doelstelling van het kwaliteitsjaarplan van om inzicht te krijgen in

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE SLEUTELBLOEM BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De

Nadere informatie

De dienstverlening van SURFnet Onderzoek onder aangesloten instellingen. - Eindrapportage -

De dienstverlening van SURFnet Onderzoek onder aangesloten instellingen. - Eindrapportage - De dienstverlening van Onderzoek onder aangesloten instellingen - Eindrapportage - 09-09-2009 Inhoud Inleiding 3 Managementsamenvatting 4 Onderzoeksopzet 5 Resultaten 6 Tevredenheid 6 Gebruik en waardering

Nadere informatie

Uitgevoerd door Dimensus Klanttevredenheidsonderzoek /20

Uitgevoerd door Dimensus Klanttevredenheidsonderzoek /20 Uitgevoerd door Dimensus Klanttevredenheidsonderzoek 2015 1/20 1. Inleiding In december 2015 is voor de gemeente De Bilt het tweejaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Hiervoor zijn personen

Nadere informatie

Rapportage cliëntervaringsonderzoek WMO Gemeente Aalburg

Rapportage cliëntervaringsonderzoek WMO Gemeente Aalburg Rapportage cliëntervaringsonderzoek WMO Versie 1.0.0 Drs. J.J. Laninga juni 2017 www.triqs.nl Voorwoord Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over het uitgevoerde cliëntervaringsonderzoek

Nadere informatie

Cliëntervaringsonderzoek 2015 Jeugd

Cliëntervaringsonderzoek 2015 Jeugd Cliëntervaringsonderzoek 2015 Jeugd Gemeente Heerhugowaard Gemeente Langedijk 3 oktober 2016 V1.0 Inhoudsopgave Doelstelling Blz. 3 Werkwijze Blz. 4 Onderzoeksdoelgroep Blz. 5 Resultaten cliëntervaringsonderzoek

Nadere informatie

CQ-Index GGZ Beschermd Wonen

CQ-Index GGZ Beschermd Wonen CQ-Index GGZ Beschermd Wonen Rapportage cliëntervaringsonderzoek Levantogroep Uitkomsten 2014 november 2014 ARGO BV 2 Inhoudsopgave HOOFDSTUK 1. INLEIDING EN UITVOERING VAN HET ONDERZOEK... 5 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

Klant Tevredenheids Onderzoek December Leerlingenvervoer Gemeenten. Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein

Klant Tevredenheids Onderzoek December Leerlingenvervoer Gemeenten. Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein Klant Tevredenheids Onderzoek December 2016 Leerlingenvervoer Gemeenten Lopik Montfoort Nieuwegein IJsselstein Blad 1 Inleiding Eind 2016, begin 2017 hebben wij een tweede Klant Tevredenheids Onderzoek

Nadere informatie

Medewerkerstevredenheidsonderzoek Fictivia 2008.V.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek Fictivia 2008.V. Medewerkerstevredenheidsonderzoek Fictivia 2008.V. Opdrachtgever: Uitvoerder: Plaats: Versie: Fictivia B.V. Junior Consult Groningen Fictief 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Directieoverzicht 4 Leiderschap.7

Nadere informatie

Rapportage tevredenheidonderzoek onder ouders Stichting Lentekind

Rapportage tevredenheidonderzoek onder ouders Stichting Lentekind Rapportage tevredenheidonderzoek onder ouders Stichting Lentekind Versie 1.0.0 November 2016 VOORWOORD Met genoegen hebben we een tevredenheidmeting onder onze ouders uitgevoerd. De resultaten van deze

Nadere informatie

Stichting Dichterbij unit Sterk voor Werk

Stichting Dichterbij unit Sterk voor Werk RAPPORT CLIËNTAUDIT 2012 / 2013 BLIK op WERK KEURMERK 1 Inhoudsopgave 2 Bevindingen 2.1 Algemeen 2.2 Voortraject inzicht in aanpak 2.3 Uitvoering 2.4 Begeleiding 2.5 Afronding 2.6 Communicatie en bereikbaarheid

Nadere informatie

BURGERS DIE VAN ZICH LATEN HOREN

BURGERS DIE VAN ZICH LATEN HOREN BURGERS DIE VAN ZICH LATEN HOREN Wie zitten er in het burgerpanel? Het burgerpanel telt 645 actieve leden. Aan het klanttevredenheidsonderzoek van 2011 hebben 264 burgers deelgenomen. Dit is 41% van de

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE WESTBROEK BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Westbroek.

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK LEERLINGENVERVOER GEMEENTE RIDDERKERK

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK LEERLINGENVERVOER GEMEENTE RIDDERKERK KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK LEERLINGENVERVOER GEMEENTE RIDDERKERK Klanttevredenheidsonderzoek Leerlingenvervoer gemeente Ridderkerk Colofon Opdrachtgever Gemeente Ridderkerk Datum Augustus 2017 Auteur

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 PANTA RHEI BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool Panta Rhei.

Nadere informatie

Klantbeleving Team Inkomen en Voorzieningen 2018

Klantbeleving Team Inkomen en Voorzieningen 2018 Klantbeleving Team Inkomen en Voorzieningen 2018 BWRI Gemeente Midden-Groningen Definitief rapport 17 mei 2018 Andrew Britt Annelieke van den Heuvel Talitha de Boer Projectnummer: P005387 Correspondentienummer:

Nadere informatie

Monitor en klachten meldpunt Sociaal Domein

Monitor en klachten meldpunt Sociaal Domein Monitor en klachten meldpunt Sociaal Domein De ingekochte individuele maatwerkvoorzieningen en de gemeentelijke dienstverlening worden gemeten op hun kwaliteit. Wat zijn de eerste bevindingen? Alice van

Nadere informatie

Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012.

Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012. Rapport Klant Tevredenheid Onderzoek KDV/PSZ 2012. In 2012 hebben wij een meting gehouden van de klanttevredenheid op onze kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Door 219 gezinnen zijn de vragenlijsten

Nadere informatie

De resultaten van het eindoordeel over de tevredenheidsonderzoek

De resultaten van het eindoordeel over de tevredenheidsonderzoek 4.2.2 Patiënttevredenheidsonderzoek Wij hebben in 2014 een patiënttevredenheidonderzoek uitgevoerd. Elke patiënt krijgt na behandeling een enquêteformulier. Van alle vragenlijsten hebben wij er 110 ingevuld

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK SCHOONMAAKDIENST GEMEENTE HAREN Klanttevredenheidsonderzoek Schoonmaakdienst gemeente Haren Colofon Opdrachtgever Gemeente Haren Datum December 2016 Auteurs Tessa Schoot Uiterkamp

Nadere informatie

1 Inleiding... 2. 2 Onderzoeksgroep en dataverzameling... 2. 3 Informatie... 4. 4 De aanvraag... 8. 5 Procedure... 14. 6 Wachttijd...

1 Inleiding... 2. 2 Onderzoeksgroep en dataverzameling... 2. 3 Informatie... 4. 4 De aanvraag... 8. 5 Procedure... 14. 6 Wachttijd... Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Onderzoeksgroep en dataverzameling... 2 3 Informatie... 4 4 De aanvraag... 8 5 Procedure... 14 6 Wachttijd... 16 7 Bejegening... 19 7 Toegewezen aanvragen...

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Balie

Klanttevredenheidsonderzoek Balie Klanttevredenheidsonderzoek Balie Gemeente Cranendonck 2016 mevrouw B. van Dalen MSc het PON, kennis in uitvoering Tilburg januari 2017 Colofon Het PON heeft dit onderzoek verricht in opdracht van gemeente

Nadere informatie

COLLEGEVOORSTEL. Onderwerp Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014. Te besluiten om:

COLLEGEVOORSTEL. Onderwerp Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014. Te besluiten om: COLLEGEVOORSTEL Onderwerp Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 Te besluiten om: 1. De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 in het kader van artikel 9 Wmo juncto artikel 8.9 vierde lid

Nadere informatie

ANALYSE PATIËNTERVARINGEN ELZ HAAKSBERGEN

ANALYSE PATIËNTERVARINGEN ELZ HAAKSBERGEN ANALYSE PATIËNTERVARINGEN ELZ HAAKSBERGEN Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer Definitieve versie 27 oktober 2014 ARGO BV Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN VRAAGSTELLING... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Vraagstelling...

Nadere informatie

Samenwerkende gemeenten West- Brabant: gemeente Moerdijk

Samenwerkende gemeenten West- Brabant: gemeente Moerdijk Samenwerkende gemeenten West- Brabant: gemeente Cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2015 Definitieve rapportage 4 augustus 2016 DATUM 4 augustus 2016 TITEL Cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2015 ONDERTITEL

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE LUNETTEN BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Lunetten.

Nadere informatie

HARTMANNS, PERSONEEL, BEGELEIDING & ADVIES CONTENZA

HARTMANNS, PERSONEEL, BEGELEIDING & ADVIES CONTENZA HARTMANNS, PERSONEEL, BEGELEIDING & ADVIES CONTENZA RAPPORTAGE KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 23 mei 2018 INLEIDING Dit rapport is een verslaglegging van de klanttevredenheid van Hartmanns, Personeel, Begeleiding

Nadere informatie

Klanttevredenheid Inspectieproces

Klanttevredenheid Inspectieproces Klanttevredenheid Inspectieproces afgenomen 30 mei - 20 juni 2011 Oasen N.V. Nieuwe Gouwe O.Z. 3 Postbus 122 2800 AC Gouda T 0182 59 35 30 www.oasen.nl Pagina 1 van 14 Klanttevredenheid Inspectieproces

Nadere informatie

Vergelijking resultaten

Vergelijking resultaten Vergelijking resultaten 2016 2 e nameting Uitkomsten cliëntenraadpleging Careander Utrecht, december 2016 Geschreven door: Drs. Dominique van t Schip Postbus 8224 3503 RE Utrecht Telefoon: 030 293 76 64

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Hahnemann Apotheek

Tevredenheidsonderzoek Hahnemann Apotheek Tevredenheidsonderzoek Hahnemann Apotheek Analyse enquête patiënten 2015 Mei 2016 Door Ingrid Versterre De antwoorden zijn online ingevuld en een enkele papierinversie ontvangen. Niet iedereen heeft de

Nadere informatie

Ziekenhuis Bethesda. Patiënttevredenheidsonderzoek. December 2008

Ziekenhuis Bethesda. Patiënttevredenheidsonderzoek. December 2008 Ziekenhuis Bethesda Patiënttevredenheidsonderzoek December 2008 Soort onderzoek : Patiënttevredenheidsonderzoek Uitgevoerd door : Right Marktonderzoek en Advies B.V. Datum : 11 december 2008 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Rapportage cliënttevredenheidsonderzoek

Rapportage cliënttevredenheidsonderzoek Rapportage cliënttevredenheidsonderzoek Versie 1.0.0 Drs. J.J. Laninga april 2017 www.triqs.nl Voorwoord Met genoegen bieden wij u hierbij de rapportage aan over het uitgevoerde cliënttevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Mate van tevredenheid van deelnemers aan de training in de cursuskalender

Mate van tevredenheid van deelnemers aan de training in de cursuskalender Mate van tevredenheid van deelnemers aan de training in de cursuskalender Digitaal Cursisten - Panelonderzoek 1 WoonWerk Jonna Stasse Woerden, mei 2007 In geval van overname van het datamateriaal is bronvermelding

Nadere informatie

Klantbeleving W&I 2018

Klantbeleving W&I 2018 Klantbeleving W&I 2018 Gemeente Hengelo Andrew Britt, Annelieke van den Heuvel, Laura Kirchner juni 2018 Projectnummer: P005387 Correspondentienummer: DH-0706-9250 INHOUD SAMENVATTING 1 HOOFDSTUK 1 INLEIDING

Nadere informatie