Huishoudelijk reglement Stal Vincent Martens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huishoudelijk reglement Stal Vincent Martens"

Transcriptie

1 Huishudelijk reglement Stal Vincent Martens Gegevens pensinstal Naam: Stal Vincent Martens Adres: Ondanksstraat 2a 8700 Tielt Tel: 0472/ ALGEMEEN Iedereen die gebruik maakt van de accmmdaties van Stal Vincent Martens verklaart zich stilzwijgend akkrd met het huishudelijk reglement. Zij dienen zich te huden en/f te nderwerpen aan de punten pgenmen in dit huishudelijk reglement. WERKING club lidmaatschap Stal Vincent Martens en Rijvereniging Cavalli werken hand in hand. Wie les vlgt f zijn paard stalt bij Vincent Martens, dient lid te wrden van Rijvereniging Cavalli. Ok uw familieleden f truwe supprters meten lid zijn. Z kan u znder zrgen gebruik maken van nze accmmdatie. Wie les vlgt dient een jaarlijks lidgeld te betalen. Familieleden en truwe supprters zijn dan k meteen gratis aangeslten bij de club als niet-rijdend lid. Bvenp het lidgeld kan u een verzekering nemen. Deze verzekering is verplicht, tenzij u zelf ver een sprtverzekering beschikt en dit kan vrleggen aan de clubverantwrdelijke. Bij Stal Vincent Martens bieden wij enkel de CI-verzekering aan via VLP. Dit is de meest uitgebreide verzekering waarbij u zwel bij clubactiviteiten als erbuiten vldende verzekerd bent. Het lidmaatschap vr 1 lid bedraagt 35 eur. U kan het lidmaatschap + verzekering aanschaffen in een ttaalpakket vr 60. Rijvereniging Cavalli is de rganisatr van de wedstrijden die in samenwerking met stal Vincent Martens wrden gerganiseerd. PRIJZEN De prijzen vr lessen kan u terugvinden p de website via Equimanager. GEBRUIK ACCOMODATIE Het gebruik van nze accmmdatie kan gebekt wrden via Equimanager. De accmmdatie is tegankelijk van 7u s chtends tt 22u s avnds. Indien een klant van de stal de accmmdatie vreger f later wil betreden, kan dit enkel na verwittiging aan Vincent f Elïse.

2 Niet-leden, die familie f vrienden zijn van nze leden hebben vrije tegang tt de ntvangstruimte (tijdens peningsuren) en publiekzijde van de binnenpiste. Niet-leden meten zich steeds aanmelden in de kantine m p het dmein te verblijven. Indien niemand aanwezig is in de kantine, is er geen telating m het dmein te betreden Bij diefstal/ misbruik/ pzettelijke schade van materiaal zal een schadevergeding gevraagd wrden. ORDE EN NETHEID klanten wrden verwacht telkens vr- en na het rijden de ruimte die ze gebruikt hebben p te ruimen. Zwel de petsbx wegbrengen als de mgeving pvegen. Het is k verplicht de heven uit te krabben alvrens de stal te verlaten!!! Er wrdt van al nze leden verwacht met enige discipline de rde en netheid p het dmein te bewaren. Dit betekent: - In en m het stalgebuw verwachten wij dat iedereen meewerkt aan rde en netheid. De stalgangen, wasplaats, zadelkamer,pistes dienen steeds prper en net achter gelaten te wrden. - Mest dient te wrden pgeruimd in de daarte vrziene plaats! - Gelieve het str dat je paard meeneemt uit de stal weer in de stal te vegen. - Opzadelplaats en/f wasplaats netjes achterlaten (vegen + afval in vuilbak / mest p mesthp) - Tijdens lessen zal de lesgever f indien mgelijk de begeleider van de ruiter de mest pruimen. In elk ander geval is het aan de ruiter m de mest p te ruimen na het rijden ALVORENS DE PISTE TE VERLATEN. Mest die valt nderweg naar de piste, met pgeruimd wrden dr de ruiter zelf, vr f na de les. Bij misbruik kan de tegang tt de les / de piste ntzegd wrden. - Ok afval van hefsmid dient p dezelfde manier pgeruimd te wrden. - Dezelfde regels gelden p de parking. Indien uit een vrachtwagen f trailer mest wrdt verwijderd dan wrdt die naar de mesthp gebracht. - Papiertjes, sigarettenpeuken en verpakkingsmateriaal e.d. wrden in de vuilnisbakken gedepneerd. - Flesjes wrden niet mee naar buiten f uit de ntvangstruimte genmen. - Zadels en tebehren dienen te wrden pgebrgen in zadelkamer f kast. - Ok in de buitenpiste hren geen sneppapiertjes, sigarettenpeuken, verpakkingsmateriaal allerhande f lege blikjes thuis. - Bij niet naleving van het mestruimen vlgt een bete van minstens 10. Mcht dit geen nut hebben, gaan we ver tt zwaardere sancties. - Petsbxen meten steeds vr het rijden terug in de kast gezet wrden. - Uit principe wrden verlren vrwerpen verzameld en weggebrgen in een geslten kast. Wie zijn verlren vrwerp terug wil vinden, dient een waarbrg van 3 te dneren aan nze clubspaarpt. Deze clubspaarpt zal dienen m een clubactiviteit te rganiseren f een ged del te spnsren.

3 VEILIGHEID = SAFETY FIRST - Alle ruiters, jng f ud, beginner f gevrderd, zijn verplicht een cap te dragen wanneer zij p het paard zitten. Een cap met vrzien zijn van een driepuntssluiting en het keurmerk CE. - Kinderen t.e.m. 12 jaar zijn verplicht m een bdyprtectr te dragen. Kinderen t.e.m. 14 jaar zijn verplicht een bdyprtectr te dragen tijdens springlessen. Bij het niet-naleven van deze regels zal de tegang tt de piste ntzegd wrden - De (verplichte) rijkleding bestaat uit: helm f cap rijlaarzen f speciale schenen met chaps rijbrek - Het is verbden te lpen, te spelen en te repen in en m de stallen. Fietsen in gangen, inkmhal f tegen de muur te plaatsen. Te rken in de stallen f in de piste. PRIVACY Bij Stal Vincent Martens waken we ver uw gegevens. De verzamelde gegevens zullen enkel gebruikt wrden met deleinde de werking van de sprtlessen te faciliteren. De gegevens zullen nit wrden vergedragen aan derden. Het lid geeft de telating m in het kader van de activiteiten afbeeldingen van hem/haar te maken. Alsk m die afbeelding te gebruiken ter prmtie van de activiteiten van de vereniging. Het lid heeft evenwel het recht m, indien er gewichtige redenen vrhanden zijn, deze testemming p elk mment in te trekken. Eventuele schade die de intrekking vr de vereniging tt gevlg heeft, zal dr het lid wrden verged. STAL: ALGEMENE REGELS Om alles vlt te laten verlpen p stal, graag vlgende afspraken ter harte nemen: Het is ten strengste verbden te rken in de stalgebuwen en in de mgeving daarvan. Heven uitkrabben vr je het paard uit stal neemt. Als je paard klaar is m te rijden, gelieve de petsbak en de rest van de spullen weer terug te leggen in de zadelkast. Vrzie materiaal van naamplaatjes, zeker halsters Halsters die wij mgen gebruiken m uw paard uit de stal te nemen bevestigen in mgeving van de stal en zeker vrzien van een naamkaartje. GEEN HALSTER AAN DE STAL = NIET IN STAPMOLEN OF WEIDE De mensen die gebruik maken van de binnen- f de buitenpiste kennen de vrrangsregels. De hindernissen die p de buitenpiste staan, mgen gebruikt wrden, maar deze wrden weer p de rsprnkelijke plaats terug gezet. Balken mgen niet p de grnd blijven liggen. Geen natte spullen in kasten leggen. Geen cnsumpties buiten de ntvangstruimte.

4 Niet met meer dan 3 ruiters in de kleine piste en niet met meer dan 5 ruiters in de grte piste Les heeft steeds vrrang. Vr u een piste betreedt tijdens een les, gelieve steeds de tegang te vragen aan de aanwezige lesgever. De laatste ruiter dft de lichten. Na het in- en uitrijden telkens de tegangsprt sluiten. Z kunnen de pny s/ paarden k niet weg als ze per ngeluk uit de weide glippen. Enkel lngeren in de lngeerpiste Respect vr ieders materiaal. Blijf van andermans materiaal af als je daar geen testemming vr hebt. Het is verbden m znder testemming van de eigenaar bij een paard in de bx te gaan. Wasbak bij de stallen niet gebruiken m trep dr te spelen, gebruik hiervr de vuilnisbak. Indien u een hnd mee brengt dient deze aan de lijn gehuden te wrden. (Jutta en Eddy zijn de thuishnden en vrmen een uitzndering). In de pistes zijn hnden verbden. Laat bij afwezigheid aan ns weten wie uw paard tijdelijk verzrgt. Zijn er prblemen en/f vragen, meldt ze dan direct m (meer) ergernis te vrkmen! Stappen en halt huden gebeurt niet p de hefslag indien er meerdere ruiters aan het werk zijn! Dit kan in het middendeel van de piste. In/uitgang zveel mgelijk vrijhuden, prt vrij' zeggen alvrens de piste te betreden en wachten p het antwrd 'vrij'. Kijk naar elkaar en gun elkaar ruimte. Veiligheid eerst, kijk naar de beginners. Er dient crrect en plichtsbewust mgesprngen te wrden met verbruik van water en elektriciteit en andere (spring)materiaal. Heb respect vr nze medewerkers!! STRO, HOOI EN VOEDER - Het is verbden m zelf str, hi f veder te nemen znder testemming van de verantwrdelijken. De paarden krijgen dit van het persneel, en het is niet de bedeling dat klanten dit k ng eens den. Het pensnijden van een baal str/hi/vrdrg levert zware gevlgen, waarvr de uitbater een passende vergeding zal vragen. Indien u een hinet wenst te vullen m uw paard van hi te vrzien p verplaatsing, is dit mgelijk na testemming van verantwrdelijken. GEZONDHEID Een griep/tetanus vaccin is vr alle gestalde paarden een halfjaarlijkse verplichting. Het manegeteam (Vincent en/f Elïse) kan u vragen hiervan een bewijs vr te leggen. Wij raden de leden aan hun paarden minstens 4x/jaar te ntwrmen. Een lid wiens paard p nze manege gestald staat, dient naam en telefnnummer van zijn veearts dr te geven. Wanneer een lid weet heeft dat zijn paard een besmettelijke aandening heeft, dient

5 hij/zij nmiddellijk iemand van het manegeteam in te lichten. Dit teneinde gepaste maatregelen te kunnen tepassen. Het is verbden paarden te vederen die niet uw eigendm zijn. OPDRACHTEN AAN MEDEWERKERS Medewerkers mgen uitsluitend rders uitveren gegeven dr de verantwrdelijken. Indien een lid specifieke wensen heeft, kan hierp enkel wrden ingegaan in verleg met het Team Vincent en/f Elïse. ALLE PRIVE RUIMTEN ZIJN VERBODEN TOEGANG. Leden hebben geen tegang tt de privé ruimten. Enkel bij hgdringendheid kan u Vincent telefnisch bereiken. Het is ten strengste verbden de privéwning ngevraagd te betreden en dit zal k aanzien wrden als inbraak. SANCTIES Indien een lid medwillig f herhaaldelijk de punten pgenmen in het huishudelijk reglement van rijvereniging/stal negeert, zullen gepaste disciplinaire sancties getrffen wrden. Bij het niet naleven van bvenstaande punten zal het betrkken lid een eerste maal dr iemand van het team wrden aangesprken. Als bij een tweede maal blijkt dat men medwillig verder gaat, dan zal de aanmaning per aangetekend schrijven gebeuren. Indien dit niet afdend blijkt te zijn, dan vlgt een schrsing als lid. Hierbij wrdt deelname aan activiteiten en tegang tt de manege ntzegd vr betrkken ruiter en paard(en). Heb respect vr de paarden en vr elkaar! Iedere klant verklaart bekend te zijn met dit reglement en vereenkmstig dit reglement te zullen handelen, de betaling van stalgeld / lesgeld kmt vereen met akkrd van dit reglement. Iedereen die niet vereenkmstig dit reglement handelt kan hierp aangesprken wrden en eventueel wrden verwijderd van stal dr de eigenaars.

Huishoudelijk reglement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk reglement De Bosakkerhoeve Huishudelijk reglement De Bsakkerheve 1) Wie zijn we? Wat den we? De Bsakkerheve is een pensinstalling dat pgestart is in 2011 dr Kris D heer. Drdat hij de paardenkriebel van kleins af aan mee kreeg, beslt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege

Huishoudelijk reglement. Hof ter Couter. manege Huishoudelijk reglement Hof ter Couter manege Het Clubmaatschap Om deel te kunnen nemen aan activiteiten van Hof Ter Couter, zoals groepslessen, privélessen, clubwedstrijden, kampen, moet u lid zijn van

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Honden zijn omwille van de hygiëne en veiligheid niet toegelaten op het hele domein.

Honden zijn omwille van de hygiëne en veiligheid niet toegelaten op het hele domein. Huishudelijk reglement Tiliahf bvba Artikel 1: Tepassingsgebied Dit huishudelijk reglement is van tepassing p eenieder die het dmein van Tiliahf gelegen te Bruggestraat 306, Ingelmunster betreedt. Dr het

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement 1. Leden & bijdragen a. Het huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle ruiters en/of leden van Domein Leiedal. b. Wanneer een lid wenst gebruik te maken van de accommodaties

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE De beschikbare ruimten zijn gelegen in de grep van assistentiewningen en lkaal dienstencentrum Huis Driane, Mlenstraat 56 2270

Nadere informatie

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE gedgekeurd p gemeenteraad 4 december 2003 in vege p 1 januari 2004 GEBRUIKERSREGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE Art. 1: SPORTINFRASTRUCTUUR Het gemeentelijk sprtcentrum

Nadere informatie

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw Datum 01.04.2015 Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt,

Nadere informatie

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK Onthaalbrchure studenten Algemene afspraken stage WZC Sint Isabella - Arendnk: Huding van de studenten: we verwachten van de studenten een stijlvlle en crrecte

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 5 KSKOsthven

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Voetbalvereniging Leveroy

Voetbalvereniging Leveroy Vetbalvereniging Levery Huishudelijk Reglement Bijlage 5 - Gedragsregels Gedragsregels. 1. Inleiding. De vetbalvereniging Levery wil er aan bijdragen dat nze leden met plezier kunnen vetballen en zich

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve

Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve Huishoudelijk regelement De Bosakkerhoeve 1) Wie zijn we? Wat doen we? De Bosakkerhoeve is een pensionstalling dat opgestart is in 2011 door Kris D heer. Doordat hij de paardenkriebel van kleins af aan

Nadere informatie

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester Huishudelijk reglement JH Tveldeke vzw Dit huishudelijk reglement is geldig in het jeugdhuis Tveldeke en alle plaatsen waar Tveldeke vzw een activiteit rganiseert en dient dr elke bezeker nageleefd te

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk. Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw Het huishudelijk reglement Het huishudelijk reglement is bindend vr alle spelers en hun gendigden. De aansluiting bij betekent autmatisch dat men kennis genmen heeft van het huishudelijk reglement, en

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Protocol schorsing en verwijdering van leerlingen

Protocol schorsing en verwijdering van leerlingen Prtcl schrsing en verwijdering van leerlingen Inleiding Een veilig klimaat is de basis die ndig is vr leerlingen m te kunnen greien en vr medewerkers m hen z ged mgelijk te kunnen begeleiden. Alle medewerkers

Nadere informatie

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven

ERFGOEDDAG Goede afspraken om samen een succesverhaal te schrijven ERFGOEDDAG Gede afspraken m samen een succesverhaal te schrijven Inleiding In 2016 is Erfgeddag te aan zijn zestiende editie. Het is dr zijn aanpak, publieksbereik en innvatieve rl en vral dankzij de inzet

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE Het Huishudelijk Reglement is de leidraad vr iedereen die betrkken is bij KVV LUMMEN: spelers, staf en uders. Strikte naleving met er brg vr staan dat nze fundamentele waarden van respect, fair-play en

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014 Infrmatiebrchure cmpetitiezwemmers januari 2014 TRAININGEN Maandag: - 18u tt 19u drgtraining - 19u tt 20u zwemtraining Wensdag: - 17u30 tt 18u30 drgtraining - 18u40 tt 19u30 zwemtraining Vrijdag: - 19u50

Nadere informatie

Beleid Paulusgroep Leiden 2018

Beleid Paulusgroep Leiden 2018 Beleid Paulusgrep Leiden 2018 Juniren - Therie + CWO Alle btsen en kwartieren zijn verplicht zich in te zetten vr het behalen van hun CWO KB III examen, zwel het theretische als het praktische examen.

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

Reglement gebruik gemeentelijke sportinfrastructuur

Reglement gebruik gemeentelijke sportinfrastructuur Reglement gebruik gemeentelijke sprtinfrastructuur Artikel 1. Algemene bepalingen Omschrijving gemeentelijke sprtinfrastructuur Onder gemeentelijke sprtinfrastructuur wrden begrepen: de gemeentelijke turnzalen,

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) 1 Veiligheidsreglement van tepassing vr derden die werken uitveren in de Kninklijke Biblitheek van België (KBR) Dit reglement sluit aan bij de tepassing van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn

Nadere informatie

EXPERTISESTEEKKAART. 1) Naam van de school/dienst/voorziening: Het Gielsbos. Adresgegevens: Vosselaarseweg 1 2275 Gierle

EXPERTISESTEEKKAART. 1) Naam van de school/dienst/voorziening: Het Gielsbos. Adresgegevens: Vosselaarseweg 1 2275 Gierle EXPERTISESTEEKKAART 1) Naam van de schl/dienst/vrziening: Het Gielsbs Adresgegevens: Vsselaarseweg 1 2275 Gierle 2) Dmein van expertise: cmmunicatie/diagnstiek+behandeling 3) Beschrijving expertise: Bij

Nadere informatie

We willen de ouders nogmaals informeren dat de kribbe gesloten zal zijn op donderdag 30 april 2015 (bijscholing).

We willen de ouders nogmaals informeren dat de kribbe gesloten zal zijn op donderdag 30 april 2015 (bijscholing). Brussel, 13 april 2015 Beste uders, Graag cntrleren we f alle gegevens die we van de gezinnen hebben ng steeds crrect zijn. Een gsm- f vast telefnnummer, emailadres, werkgever (en dus telefnnummer) f pstadres

Nadere informatie

Meldcode bij een vermoeden van kindermishandeling voor scheidingsbegeleiders [versie 28-04-2009]

Meldcode bij een vermoeden van kindermishandeling voor scheidingsbegeleiders [versie 28-04-2009] 1 Algemeen Meldcde bij een vermeden van kindermishandeling vr scheidingsbegeleiders [versie 28-04-2009] 1.1 Iedere ScS Scheidingsspecialist, ScS Zandkasteelcach, ScS OKEE-cach, hierna te nemen scheidingsbegeleider,

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

HANDLEIDING ROBO ROBO

HANDLEIDING ROBO ROBO HANDLEIDING ROBO ROBO 1 Op vrhand 1.1 Materiaal klaarzetten 1 RbRb buwds per 2 kinderen Platen met parcurs vr RbRb Aut en dansvler vr RbRb Dancebt 1.2 Cmputers klaarmaken 1 cmputer per 2 kinderen met hierp

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT Reet SK

INTERN REGLEMENT Reet SK INTERN REGLEMENT Reet SK AFSPRAKEN en VERWACHTINGEN binnen REET SK vr de SPELER is vrzien : een vlwaardige pleiding als vetballer p maat met hetndige respect van pleiders, teambegeleiders, medewerkers,

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Inkomenstarief: - aanpassing voorschot vanaf tweede kwartaal antwoord op enkele veelgestelde vragen

Inkomenstarief: - aanpassing voorschot vanaf tweede kwartaal antwoord op enkele veelgestelde vragen 1 Inkmenstarief: - aanpassing vrscht vanaf tweede kwartaal 2016 - antwrd p enkele veelgestelde vragen Aan: rganisatren met subsidies inkmenstarief 21 maart 2016 Beste rganisatr, Kind en Gezin berekende

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang

Huishoudelijk reglement Tussen Schoolse Opvang bs De Merwednk Merwe Dnk 4 6 4207 XB Grinchem Tel: 06-21601220 Fax: 0183 681109 ts@bs-de-merwednk.nl www.bs-de-merwednk.nl Huishudelijk reglement Tussen Schlse Opvang In dit reglement wrden de dagelijkse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS

ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS Artikel 1 - Definities RP Wellness: Het nderdeel van Rmpt Vakanties dat zich bezig hud met de Wellness en Beauty centra p de Rmpt parken (de Parel

Nadere informatie

Wegwijzer. Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen

Wegwijzer. Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen Wegwijzer Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen WELKOM! In Heideheuvel gaan we uit van de vlgende kernwaarden: Zrg ged vr jezelf Zrg ged vr de ander Zrg ged vr je mgeving Ga uit van

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

Overeenkomst toedien medicijnen

Overeenkomst toedien medicijnen Overeenkmst tedien medicijnen 1. Hierbij geeft/geven..., uder(s)/verzrger(s) van..., testemming aan gastuder... m aan haar/zijn/hun/ kind tijdens het verblijf bij de gastuder het hierna genemde geneesmiddel/zelfzrgmiddel

Nadere informatie

Wegwijzer. Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Opname in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! In Heideheuvel gaan we uit van de vlgende kernwaarden: Zrg ged vr jezelf Zrg ged vr de ander Zrg ged vr je mgeving

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Het SportAG beslist over alle zaken die niet vermeld staan in dit huishoudelijk reglement.

Het SportAG beslist over alle zaken die niet vermeld staan in dit huishoudelijk reglement. Aalst Sprt- SprtAG Autnm Gemeentebedrijf Sprt Crrespndentieadres: Kapellekensbaan 8, 9320 Erembdegem 053 77 93 00 inf@aalstsprt.be www.aalstsprt.be Huishudelijk reglement van het stedelijk zwembad 1. Algemene

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1 Obs de Wezebm Prtcl verver bij uitstapjes nder schltijd Prtcl verver nder schltijd bs de Wezebm 1 Vrwrd Vr u ligt het prtcl: verver bij uitstapjes nder schltijd. Op schl wrden allerlei activiteiten gerganiseerd,

Nadere informatie

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 van 2018

Nieuwsbrief 6 van 2018 Nieuwsbrief 6 van 2018 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 23 juni hebben we nze vlgende infdag en nderstaande wrkshp. Cursus-wrkshp decders en verlichting inbuwen. In deze cursus-wrkshp die gegeven

Nadere informatie

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen Time-ut, schrsing en verwijdering van kinderen Psitief advies GMR d.d. Definitief vastgesteld CvB d.d. 1 Inleiding De kindcentra van CKC Drenthe staan middenin de samenleving. Dat betekent

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

SPREEKBEURT PAARD ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN. l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n

SPREEKBEURT PAARD ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN. l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n SPREEKBEURT PAARD l a n d e l i j k i n f r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n ZOOGDIEREN OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN WE HEBBEN DE BELANGRIJKSTE INFORMATIE OVER HET PAARD BIJ ELKAAR

Nadere informatie

Gedragscode gebruik persoonsgegevens

Gedragscode gebruik persoonsgegevens Gedragscde gebruik persnsgegevens 1. Inleiding Aanleiding en del Binnen TMG wrden p een grt aantal plaatsen en p diverse wijzen persnsgegevens Verwerkt (de definities van de wrden met een hfdletter staan

Nadere informatie

Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met informatie over studiereis Berlijn van 25 t.e.m. 30 maart voor het vijfde jaar 5D - 5 E 5F

Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met informatie over studiereis Berlijn van 25 t.e.m. 30 maart voor het vijfde jaar 5D - 5 E 5F Dilbeek, 13 maart 2014 Schikkingen einde tweede trimester maart 2014 met infrmatie ver studiereis Berlijn van 25 t.e.m. 30 maart vr het vijfde jaar 5D - 5 E 5F Geachte heer, mevruw Beste leerling Graag

Nadere informatie

Protocol en klachtenregeling ongewenst gedrag

Protocol en klachtenregeling ongewenst gedrag Prtcl en klachtenregeling ngewenst gedrag Geactualiseerd: december 2016 1 I. Vrkming van ngewenst gedrag 1. Binnen de Gruitprt wrdt agressie en geweld, (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten en

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

Wij hopen dat u bij ons een prettige tijd zult beleven. Hieronder vindt u onze huisregels.

Wij hopen dat u bij ons een prettige tijd zult beleven. Hieronder vindt u onze huisregels. HUISHOUDELIJK REGLEMENT GROEPSVERBLIJF DE BOSKABANNE Wij hpen dat u bij ns een prettige tijd zult beleven. Hiernder vindt u nze huisregels. Mcht u hier ng vragen ver hebben, dan hren wij dat graag! INHOUD

Nadere informatie

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken.

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken. Betreft: Praktische infrmatie Culi Stars kamp 2013 Kamp : 22 juli 26 juli 2013 Beste uders en Culi Stars, Alvast bedankt vr de inschrijving van uw dchter / zn in ns Culi Stars kamp! Wij kijken uit hem/haar

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Versie 2: 10.11.2005 SOCIAAL PLAN

Versie 2: 10.11.2005 SOCIAAL PLAN Versie 2: 10.11.2005 SOCIAAL PLAN De ndergetekenden, 1. Stichting Lindenhf te Schiedam, vr deze de heer L. Kppejan, zijnde ude werkgever 2. Stichting Bureau Jeugdzrg Stadsregi Rtterdam, vr deze de heer

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Jaarverslag cliëntenraad. Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Jaarverslag cliëntenraad. Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Jaarverslag 2015 cliëntenraad Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Vrwrd Gewaardeerde lezer, Graag bieden we u hierbij ns jaarverslag 2015 aan zdat u geïnfrmeerd bent ver nze inbreng in het beleid

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1 Handleiding vr het aanmaken van een prfiel en het beheer van vacatures en/f trainingen 1. Het aanmaken van een rganisatieprfiel 1 2. He het beheer van uw gegevens werkt 3 3. Vacatures 4 We verwachten van

Nadere informatie