1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname"

Transcriptie

1 Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden zijn van tepassing p de Wedstrijd Win UEFA Champins League tickets bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC (hierna: Wedstrijd ) die gerganiseerd wrdt dr Santander Cnsumer Finance Benelux B.V., gevestigd te Merelbeke, Guldensprenpark 81 (hierna: Santander ). 2. Wedstrijdperide 2.1. De Wedstrijd start p 11 februari 2019 en eindigt p 24 februari 2019 m 23:59 uur (hierna: Wedstrijdperide ). Deelname na de Wedstrijdperide is niet meer mgelijk. De Wedstrijd wrdt uitsluitend gehuden in België. 3. Deelname 3.1. Deelname aan de Wedstrijd staat pen vr alle in België wnachtige natuurlijke persnen van 18 jaar en uder, die beschikken ver een vaste wn- f verblijfplaats waar zij als bewner staan ingeschreven en die zich aanmelden p de pagina vr deze Wedstrijd, de vraag z ged mgelijk beantwrden die als eis vr deelname wrdt gesteld (hierna: Wedstrijdvraag en hierna te nemen: Deelnemer ). De deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen aan de Wedstrijd Deelname is uitgeslten vr werknemers (en inwnende partners f familie van werknemers) van Santander en dr Santander bij de rganisatie van de Wedstrijd ingeschakelde bedrijven Santander is gerechtigd een deelnemer te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deze niet cnfrm deze Wedstrijdvrwaarden handelt dan wel indien zij van mening is dat de deelnemer zich anderszins frauduleus gedraagt.

2 3.4. Deelname aan de Wedstrijd: Gedurende de Wedstrijdperide kan men zich inschrijven vr de Wedstrijd via het deelnamefrmulier p de website (hierna: Wedstrijdsite ), de Wedstrijdvraag z ged mgelijk te beantwrden en zijn/haar naam, adres, telefnnummer, wnplaats en geslacht in te vullen en akkrd te gaan met deze Wedstrijdvrwaarden en het bijbehrende Privacy statement. Uitsluitend persnen die zich via de hierbven genemde manier, p crrecte wijze hebben ingeschreven, den mee aan de Wedstrijd en zijn Deelnemer. 4. Prijs In het kader van de Wedstrijd kan de deelnemer twee tickets winnen vr het bezeken van een UEFA Champins League wedstrijd in 2019 van Paris Saint-Germain versus Manchester United FC p 06 maart 2019.Transprt naar en van Parijs en verblijf van 1 nacht wrdt aangebden dr Santander. Santander kiest het transprtmiddel en verblijf. Ok wrdt 50 zakgeld aangebden m van het bezek een nvergetelijke ervaring te maken. In ttaal geeft Santander deze prijs één keer weg. De prijs bestaat uitsluitend uit het vlgende: Twee tickets vr een Champins League wedstrijd van Paris Saint-Germain versus Manchester United FC p 06 maart 2019; 50 zakgeld in de vrm van card f munten (f in cntanten als er geen specifiek betaalmiddel vrhanden is). Overnachting in Parijs, verblijf gekzen dr Santander Transprt heen- en terug naar Parijs, gekzen dr Santander De prijs is niet verdraagbaar aan anderen en is niet inwisselbaar vr geld, waardebnnen f een andere prijs. 5. Aanwijzing en bekendmaking winnaar 5.1. De deelnemer die als eerste de Wedstrijdvraag crrect f z crrect mgelijk heeft beantwrd zal p 25 februari 2019 p de hgte wrden gesteld via het pgegeven adres f telefnnummer. Nadat een winnaar p de hgte is gesteld, heeft hij/zij 24 uur de tijd m de prijs te accepteren. Onder accepteren wrdt verstaan: het per bevestigen aan itwrdtnu@santander.be dat een winnaar de prijs in ntvangst zal nemen en het ter beschikking stellen van alle bendigde infrmatie van zwel de winnaar als de dr de winnaar gekzen gendigde vr het beken van de tickets. Wanneer de prijs dr een winnaar is geaccepteerd, ntvangt een winnaar spedig meer details ver de prijs Indien een winnaar de prijs niet binnen 24 uur accepteert, dan vervalt diens recht p de prijs. In dat geval zal Santander via f telefn cntact pnemen met de eerstvlgende winnaar in lijn, ttdat een winnaar binnen de gestelde termijn de prijs tijdig accepteert. Indien geen van de winnaars de prijs tijdig accepteert, dan vervalt de prijs aan Santander.

3 5.3. Over de uitslag wrdt niet gecrrespndeerd. 6. Aansprakelijkheid 6.1. Santander is niet aansprakelijk vr schade van welke aard dan k, die vrtvleit uit f samenhangt met deelname aan de Wedstrijd f dr welke schade f letsel dan k aan eigendmmen en/f persnen, als gevlg van gebruik f inzet van de uitgekeerde prijs Santander besteedt de grtst mgelijke zrg aan de rganisatie van de Wedstrijd. Tch kan het vrkmen dat de weergegeven f verstrekte infrmatie niet vlledig f njuist is. Eventuele nzrgvuldigheden, spelfuten f andere vergelijkbare futen p de dr Santander penbaar gemaakte (prmtie)materialen n- f ffline, kunnen niet aan Santander wrden tegengewrpen f enige verplichting vr Santander laten ntstaan. Vr zver rechtens mgelijk, kunnen nch Santander nch instanties die betrkken zijn bij deze Wedstrijd aansprakelijk wrden gesteld vr enig verlies f schade verrzaakt in verband met deze Wedstrijd Santander is niet aansprakelijk vr (de gevlgen van) eventuele gebreken in de dr Santander en/f dr derden te verstrekken prijs. Deelname aan de Wedstrijd en gebruik maken van de prijs is geheel p eigen risic. Santander aanvaardt dan k geen aansprakelijkheid met betrekking tt de prijs. De deelnemer erkent dat eventuele vrwaarden die van tepassing zijn p de prijs aan hem ter beschikking zijn gesteld Bvenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Santander gelden k vr dr Santander ingeschakeld persneel en dr haar ingeschakelde derden Deelnemer vrijwaart Santander van alle aanspraken van derden die verband huden met zijn deelname aan de Wedstrijd. 7. Privacy 7.1. Santander is verantwrdelijk vr het verzamelen en het gebruik van de persnsgegevens van de deelnemer in het kader van de Wedstrijd. Als aanvulling p deze Wedstrijdvrwaarden en het Privacy statement gelden vr de Wedstrijd de vlgende bepalingen k: 7.2. Wanneer een deelnemer zich inschrijft vr de Wedstrijd, dan wrdt aan hem/haar gevraagd m bepaalde persnsgegevens aan Santander te verstrekken via het deelnamefrmulier p titel (bijv. Dhr., Mevr.), naam, vrnaam, adres, wnplaats en telefnnummer. De persnsgegevens die wrden verzameld in het kader van de Wedstrijd zullen alleen wrden gebruikt vr het rganiseren en uitveren van de Wedstrijd, meer in het bijznder vr het aanwijzen en p de hgte stellen van de winnaar van de Wedstrijd, het reserveren van de tickets en het uitreiken van de Prijs. Santander zal via een pt-in mgelijkheid tevens vragen f deelnemer p de hgte wil blijven van aanbiedingen en ander nieuws van Santander Santander verstrekt de persnsgegevens niet aan derden, behalve vr de hierbven mschreven deleinden aan andere grepsmaatschappijen van Santander e.e.a. in vereenstemming met

4 tepasselijke wetgeving. Santander verplicht haar dienstverlener m uitsluitend persnsgegevens te verwerken cnfrm diens instructies, en m de veiligheid van de persnsgegevens te garanderen dr het nemen van passende technische en rganisatrische maatregelen Santander zrgt vr passende technische en rganisatrische, bestuurlijke, technische en fysieke waarbrgen m persnsgegevens te beveiligen, zals tegen accidentele f nrechtmatige verspreiding, tegang f misbruik. De persnsgegevens zullen wrden vernietigd uiterlijk drie jaar (in 2022) nadat de Wedstrijd is afgelpen. Ok kunnen beeldpnames van de uitreiking en de wedstrijd wrden gemaakt en gepubliceerd, zals beschreven in artikel 9.2. Wanneer Deelnemer heeft aangegeven aanbiedingen van Santander te willen ntvangen, zullen de persnsgegevens van Deelnemer eveneens wrden bewaard met het uitsluitende del m deze dienst te kunnen leveren Dr het accepteren van deze Wedstrijdvrwaarden aanvaardt Deelnemer dat de in het kader van de Wedstrijd verzamelde persnsgegevens zullen wrden gebruikt p de wijze zals hierbven wrdt mschreven. 8. Klachten 8.1. Vragen, pmerkingen f klachten ver de Wedstrijd f deze Wedstrijdvrwaarden kunnen kenbaar wrden gemaakt aan Santander. Wij zullen ns inspannen m eventuele klachten z spedig als redelijkerwijs mgelijk is af te handelen. 9. Overige 9.1. Deze Wedstrijdvrwaarden zijn te raadplegen p de Wedstrijdsite en wrden p verzek schriftelijk tegestuurd na tezending van een aan uzelf geadresseerde en gefrankeerde envelp aan Santander, Guldensprenpark 81, Merelbeke In het kader van deze Wedstrijd zal Santander mgelijk beeldpnames maken van de winnaars en hun gendigden. Deze beelden zijn bestemd m te wrden gebruikt vr publicitaire deleinden ter prmtie van Santander. Na het uitreiken van de Prijs dienen zwel de winnaar als de dr hem/haar gekzen gendigde te bevestigen dat het gebruik van de beelden vr publicitaire deleinden ter prmtie van Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. akkrd is, dr middel van het ndertekenen van een zgenaamd Mdellenrecht frmulier. Gendigden die de leeftijd van 18 jaar ng niet hebben bereikt, dienen het Mdellenrecht frmulier te laten ndertekenen dr een uder f wettelijk vertegenwrdiger. Dit frmulier zal aan de winnaars wrden tegestuurd per Santander is gerechtigd naar eigen inzicht en znder vrafgaande kennisgeving de Wedstrijd en/f deze Wedstrijdvrwaarden gedurende de lptijd van de Wedstrijd te wijzigen, dan wel znder pgave van reden deze Wedstrijd te staken, znder dat Santander daardr p enigerlei wijze tt vergeding van schade gehuden is jegens de deelnemer. Wijziging van de Wedstrijd en/f deze Wedstrijdvrwaarden dan wel staking van de Wedstrijd, zal dr Santander bekend wrden gemaakt p de Wedstrijdsite.

5 9.4. Indien één f meer bepalingen van deze Wedstrijdvrwaarden nietig zijn f wrden vernietigd, is Santander gerechtigd één f meer vervangende bepalingen vast te stellen die de aard en de strekking van de nietige f vernietigde bepaling benaderen znder zelf nietig f vernietigbaar te zijn Op de Wedstrijd en deze Wedstrijdvrwaarden is Belgisch recht van tepassing. Eventuele geschillen vrtvleiende uit deze Wedstrijdvrwaarden f de Wedstrijd kunnen uitsluitend wrden vrgelegd aan de bevegde rechter te Gent. Versie: BE-8/01 februari 2019

Actievoorwaarden Mastercard-promotie 90 jaar Mickey-magie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie 90 jaar Mickey-magie Actievrwaarden Mastercard-prmtie 90 jaar Mickey-magie 1. Actievrwaarden 1.1. Deze actievrwaarden (hierna: Actievrwaarden ) zijn van tepassing p actie 90 jaar Mickey-magie (hierna: Actie ) die gerganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie

Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie Actievoorwaarden Bloemenbureau Holland Vier de zomer Promotie 1. Actievoorwaarden Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Vier de Zomer (hierna: Actie ) die georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie. UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Mastercard-promotie UEFA Champions League Finale Kiev 2018 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie UEFA Champions League

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard Actievoorwaarden Mastercard-promotie de BRIT Awards 2019 met Mastercard 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie de BRIT Awards 2019 met Mastercard

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Roland-Garros 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Roland- Garros 2018 (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Cannes Filmfestival 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Cannes Filmfestival 2018 (hierna: Actie

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard -promotie WE Fashion & Mastercard Veldhelden UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie WE Fashion

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie AMF Priceless Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie AMF Priceless Surprises (hierna: Actie ) die

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een volledig verzorgde reis naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Win een volledig

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League

Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League Actievoorwaarden MasterCard -promotie MasterCard Kids Line-Up UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard Kids Line-Up

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard bij TennisDirect.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard bij TennisDirect. Actievoorwaarden Mastercard -promotie Win een reis naar Roland-Garros 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Win een reis naar Roland-Garros (hierna:

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises Actievoorwaarden MasterCard-promotie Mysteryland Last Minute Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Mysteryland Last Minute Surprises (hierna:

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar de UEFA Champions League Finale 2017 in Cardiff 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie win

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard Gold creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie Tomorrowland Surprises 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Tomorrowland Priceless Surprises (hierna: Actie

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg

Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg Actievoorwaarden MasterCard-promotie MasterCard Veldhelden UEFA Champions League PSV-VfL Wolfsburg 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie MasterCard

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard T-Mobile/ Xperia van Sony - Kids Line-Up UEFA Champions League

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard T-Mobile/ Xperia van Sony - Kids Line-Up UEFA Champions League Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard T-Mobile/ Xperia van Sony - Kids Line-Up UEFA Champions League 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie De BRIT Awards met Mastercard 2018

Actievoorwaarden Mastercard-promotie De BRIT Awards met Mastercard 2018 Actievoorwaarden Mastercard-promotie De BRIT Awards met Mastercard 2018 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie De BRIT Awards met Mastercard

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Hahnenkamm Races. 1. Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Hahnenkamm Races. 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Mastercard-promotie Hahnenkamm Races 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Hahnenkamm Races (hierna: Actie ) die georganiseerd

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de Mastercard creditcard. Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar Lapland 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie win een reis naar Lapland (hierna: Actie )

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar Cannes film festival

Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar Cannes film festival Actievoorwaarden Mastercard -promotie win een reis naar Cannes film festival 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie win een reis naar Cannes film

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Privacy -reglement

Privacy -reglement Dit reglement is gebaseerd p de Wet Bescherming Persnsgegevens (augustus 2001), die de Wet persnsregistratie vervangt. 1. Begripsbepalingen 1. Persnsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard.

1.2 De Actie wordt georganiseerd ter promotie van het betalen met de MasterCard creditcard. Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Frozen 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Frozen (hierna: Actie )

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen Vrbehuden en risicvlle handelingen binnen het primair nderwijs Prtcl Medisch Handelen J.C. v.d. Wal September 2013 INHOUD Inleiding... 3 1 De leerling wrdt ziek p schl... 4 2 Het verstrekken van medicatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Privacyreglement NFG versie:

Privacyreglement NFG versie: Privacyreglement NFG versie: 20180502 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, M.J.T. Maslijn handelend nder PsychMrfse- praktijk vr psychlgische hulp, caching & advies,

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling https://dckinga.magister.net/accunt#/inlggen Stichting Inspecteur Belensschl Schiermnnikg Klkkenluidersregeling 1 Regeling inzake het mgaan met een vermeden van een misstand binnen de Inspecteur Belensschl

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener Versie: 20180502 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Esther Relfs handelend nder Praktijk Mirte / Mirte Kids / Mirte in Bedrijf,

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

In onze praktijken wordt u als eerste te woord gestaan door één van onze assistentes.

In onze praktijken wordt u als eerste te woord gestaan door één van onze assistentes. Geachte mijnheer/mevruw, Wij heten u van harte welkm als patiënt van de SHG! In nze praktijken wrdt u als eerste te wrd gestaan dr één van nze assistentes. Om de vergang van uw huidige huisarts naar uw

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Overeenkomst toedien medicijnen

Overeenkomst toedien medicijnen Overeenkmst tedien medicijnen 1. Hierbij geeft/geven..., uder(s)/verzrger(s) van..., testemming aan gastuder... m aan haar/zijn/hun/ kind tijdens het verblijf bij de gastuder het hierna genemde geneesmiddel/zelfzrgmiddel

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Inlichtingenformulier

Inlichtingenformulier Inlichtingenfrmulier (altijd vegen bij een aanvraag m Bijzndere Bijstand / Meedenregeling / Participatieteslag / Cmputerregeling / Kwijtschelding gemeentelijke belastingen) Belangrijk Als de frmulieren

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent)

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Sap id:.. Frmatieplaats:.. FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Vr wijzigingen in een bestaand dienstverband s.v.p. het mutatiefrmulier gebruiken Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:...

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding Vrstelfrmulier vr een Kninklijke nderscheiding Wie wilt u vrdragen vr een lintje? Vul hier de gegevens in van degene die u wilt vrdragen. Persnsgegevens Vrnamen (vluit): Tussenvegsel(s): Achternaam: Geslacht

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE

PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE Evaluatiedatum : 10-06-2018 Bestemd vr: Iedereen Dcumentbeheerder: Secretariaat Versie:1 Privacyreglement SBO Bernisse De Wet bescherming persnsgegevens (WBP) is p 1 september

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Melding van vrgenmen geregistreerd partnerschap Partner 1 1 2 Geslachtsnaam: 3 Vrnamen: 4 5 Gebrteplaats / -land 6, pstcde, wnplaats en land 7 Natinaliteit(en) 8 Burgerlijke staat ngehuwd / geen geregistreerd

Nadere informatie

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer Intakefrmulier Bewindvering & Inkmensbeheer Plus Bewindvering Pstbus 8931 1006 JC Amsterdam Tel: 0636492591 Email: inf@plusbewindveringnl Website: wwwplusbewindveringnl Intake frmulier Plus Bewindvering

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Ulla Wlters-Prnk handelend nder Verlies en Ruw Kind en Jngere, Kvk nummer: 67578896, te Gruttstraat

Nadere informatie

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R Pauline Siebers Caching A A N M E L D I N G H E R F S T A C T I E 2 0 1 5 Dank vr je interesse in nze aanbieding! We willen startende ndernemers niet alleen fcus maar k slagkracht meegeven. Daarm wrdt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk

Melding van voorgenomen huwelijk Melding van vrgenmen huwelijk Echtgen()t(e) 1 1 2 Geslachtsnaam: 3 Vrnamen: 4 5 Gebrteplaats / -land 6, pstcde, wnplaats en land 7 Natinaliteit(en) 8 Burgerlijke staat ngehuwd / geen geregistreerd partnerschap

Nadere informatie