Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Vergelijkbare documenten
Sandakker 21, Duizel

Sandakker 25, Duizel

Koolhof 63, De Mortel

Watermunt 17, Schaijk

Spelleborg 23, Steenbergen

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Ballastwater 28, Houten

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Planetenlaan 17, Assen

Spelleborg 9, Steenbergen

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Tarwehullen 37, Assen

Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Waterjuffer 11, Krommenie

Standerdmolen 19, Gemert

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Teslastraat 173, Roosendaal

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Hatertseweg 116, Nijmegen

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Ziggenstraat 36, Geldrop

Heikampen 146, Nuenen

Welpenheuvel 18, De Mortel

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Bergse Maat 46, Westervoort

De Welle 46, Leeuwarden

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Sneeuwuil 14, Mierlo

Sleutelbloem 56, Boekel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Weerselostraat 22, Tilburg

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Muurkruid 13, De Meern

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel

Ovidiusstraat 8, Sittard

Madelief 6, Pijnacker

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Gareelhoek 28, Enschede

Werfstraat 15, Breda

Spartodonk 18, Maastricht

Prinzenstraat 19, Gemert

Hoylede 8, Pijnacker

Pijlhovestraat 19, Enschede

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Zwaluwstraat 22, Breda

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

IJssellaan 2-B, Gouda

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Oogstvelden 26, Best

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Jollenpad 6, Alkmaar

Pelgrimsweg 10, Handel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Prinzenstraat 8, Gemert

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Aa of Weerijs 32, Tilburg

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Kommavlinder 9, Tiel

Parcivalring 151, Den Bosch

Workumstraat 28, Amersfoort

Kommavlinder 3, Tiel

Overvoorde 10, Pijnacker

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Moerbeigaarde 1, Nieuwegein

Meizoentje 5, Gemert

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Bentismaheerd 154, Groningen

Groeskuilen 121, Gemert

Broeksteen 9, Zeeland

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Schokkerstraat 1, Dordrecht

van speijklaan 11, Son en Breugel

Reigersweg 17-A, Wapenveld

Waterstraat 162, Nijmegen

Korhoenstraat 25, De Rips

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Teunisbloem 16, Gemert

Dovenetelhof 1, Houten

Fransebaan 548, Eindhoven

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Marterstraat 8, Groesbeek

Julianastraat 28, Boekel

De Baander 5, Klijndijk

Hugo Verrieststraat 3, Eindhoven

Scholekster 55, Eemnes

Wagenmaker 1, Middelbeers

Transcriptie:

Smetsakker, Duizel

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 1 Kelder nee Zolder ja Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 130m2 Breedte 10m Diepte 13m Oppervlakte 30m2 Breedte 10m Diepte 3m Oppervlakte 32m2 Breedte 4m Diepte 8m

Ligging Ligging open ligging, aan rustige weg, gemeente, landelijk, in woonwijk Bouw Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Helft van dubbel Bouwjaar 2018 Raamwerk hardhout Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 236m2 Totale woonoppervlakte 201m2 Inhoud 553m3 Energie Verwarming warmtepomp, vloerverwarming gedeeltelijk, elektriciteit, overig Type warm water warmtepomp, elektrische boiler eigendom, andere Beglazing hoogrendementsglas Type isolatie dakisolatie, vloerisolatie, eco-bouw, muurisolatie, volledig geïsoleerd

Impressies 1/2

Impressies 2/2

Plattegrond

Plattegrond

Omschrijving Duizel-Noord Tweekapper type L Kavel 17 Royale tweekapper, ruime achtertuin met vrije achterom gelegen op uitstekende rustige kindvriendelijke woonlocatie tegen het buitengebied van Duizel, gemeente Eersel. De woning heeft een beukmaat van 5,7 meter, het perceel is 236 m² groot en de tuin is gelegen op het noorden. Aan de achterzijde is het perceel bereikbaar via een achterpad. Ruime living voorzien van vloerverwarming, de keuken en de badkamer zijn nog te selecteren, 3 slaapkamers, vaste trap naar grote ruime zolderetage die nog vrij in te richten is. Met het Droom wordt Woning traject is de woning nog aan te passen naar uw woonwensen. Zo is een garage en/of uitbouw een van de vele opties. Het gehele Duizel-Noord plan wordt ontwikkeld middels het Droom wordt Woning concept. De gehele wijk wordt duurzaam gebouwd. Alle woningen krijgen; geïntegreerde zonnepanelen, ventilatiewarmtepomp, verhoogde RC-waardes in de vloer, dak en gevel, vloerverwarming en douchegoot warmte terugwinning. Hierdoor zullen de vaste maandlasten een stuk lager uitvallen. INDELING: BEGANE GROND: De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De hal is ruim van opzet, hier is ruimte voor de meterkast en het toilet. De inrichting en afwerking van het toilet is naar wens te selecteren, in de VON-prijs is hiervoor een stelpost opgenomen. Daarnaast blijft er voldoende ruimte over voor de garderobe. De royale living is voorzien van vloerverwarming, de vloerafwerking is een afwerkvloer en nog naar eigen smaak in te richten, de wanden zijn behangklaar en het plafond is voorzien van spuitwerk (fijne korrel). Aan de achterzijde geeft een loopdeur toegang tot de tuin, daarnaast is er een groot raam gesitueerd waardoor er voldoende licht naar binnen valt. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en nog naar wens te selecteren, in de VON-prijs is hiervoor een stelpost opgenomen. In de hal staat de dichte trap welke toegang geeft tot de eerste verdieping, onder de trap is een trapkast gesitueerd. 1E VERDIEPING: De trapopgang, de overloop en alle slaapkamers worden behangklaar opgeleverd, ook op de verdieping is de vloer afgewerkt met een afwerkvloer waardoor de vloer zelf te selecteren is, het plafond is in alle ruimten voorzien van wit spuitwerk. Slaapkamer 1 bevind zich aan de voorzijde van de woning en er zijn voldoende stroompunten aanwezig. De ruimte wordt verwarmd met een elektrische radiator. Slaapkamer 2 bevind zich aan de achterzijde van de woning, ook hier zijn voldoende stroompunten aanwezig en wordt de ruimte verwarmd met een elektrische radiator. Slaapkamer 3 bevind zich ook aan de achterzijde van de woning, ook hier zijn voldoende stroompunten aanwezig en wordt de ruimte verwarmd met een elektrische radiator.

De badkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning. Deze is nog naar eigen wens in te richten, hiervoor is in de VON-prijs een stelpost opgenomen. De badkamer is voldoende groot voor een douche, toilet en een wastafel, eventueel kan de badkamer vergroot worden. 2E VERDIEPING: Via een vaste trap is de zolder te bereiken, deze ruime zolder is nog vrij in te delen. Naast de trap is de installatieruimte gesitueerd, daar is ruimte voor o.a. de ventilatiewarmtepomp en de boiler. Aan de andere zijde bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.