WEERT WONINGMAKELAARDIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEERT WONINGMAKELAARDIJ"

Transcriptie

1 Graanmolen 28 WEERT WONINGMAKELAARDIJ

2 Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

3 Ruimtelijk! Schitterende, ruime en levensloopbestendige woning op n rustige locatie!

4 Graanmolen 28 Weert Gewilde ligging op Molenakker! - Rustige ligging nabij scholen, winkels en voorzieningen! - Gelegen op een verkeersluw woonerf in de jonge en kindvriendelijke wijk Molenakker! - Op slechts enkele minuten van autosnelweg A2 Maastricht-Eindhoven en het Weerter centrum! - Levensloopbestendige woning met een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond! - Perfect onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen!

5 Via de fraai aangelegde voortuin toegang tot de overdekte entree.

6 Woonkamer: Royale L-vormige woonkamer met parketvloer en een modern maatwerk wandmeubel voorzien van gesloten gashaard. Vanuit de woonkamer via een schuifpui toegang tot het overdekte terras.

7 De woonkamer heeft aan de zijkant een speelse erker, is ruim van opzet en geniet veel lichtinval door de kamerhoge ramen. De gehele begane grond is voorzien van zonwering.

8 Keuken (2011): Via een schuifdeur toegang tot de keuken van de woning. De keuken geniet wederom veel daglichttoetreding door de hoge ramen en biedt via openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De keuken heeft een groot werkblad met spoelbak, een koelkast (Liebherr), oven-magnetron (Siemens), vaatwasser (Siemens) en veel bergruimte. Het kookeiland heeft een grote halogeenkookplaat (Atag), RVS afzuigkap (Siemens), veel berglades en een zitgelegenheid voor ca. 4 personen.

9 Bijkeuken: Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken. De bijkeuken is ruim van formaat, biedt veel bergruimte, een uitstortgootsteen en een deur naar de tuin. De bijkeuken is geheel licht betegeld en voorzien van vloerverwarming. Garage: Vanuit de bijkeuken is er een inpandige doorgang naar de garage. De garage is uitgerust met een elektrische sectionaalpoort, vloerverwarming, een lichtkoepel en heeft een carport en grote voorliggende oprit. De oprit biedt plaats voor een tweetal auto s. De bijkeuken biedt plaats aan de witgoedopstelling en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van extra witgoed (ter overname).

10 Slaapkamer begane grond: De levensloopbestendige hoofdslaapkamer is gelegen op de begane grond en is ruim van formaat. De slaapkamer heeft een lichte laminaatvloer, rolluiken aan de voorzijde, tv-aansluitingen en een kleedgedeelte. De kasten in het kleedgedeelte worden ter overname aangeboden.

11 Badkamer begane grond: Vanuit de slaapkamer toegang tot de en-suite badkamer. De complete badkamer biedt u een ligbad, douchecabine met zitgelegenheid, 2e toilet, designradiator en een wastafel met wastafelmeubel. De complete badkamer is geheel licht betegeld en voorzien van vloerverwarming.

12 Hal: Ruime ontvangsthal met meterkast en toegang tot de woonkamer, slaapkamer begane grond, de toiletruimte en de verdieping. De hal en toiletruimte hebben een fraai tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Toiletruimte: De toiletruimte is geheel licht betegeld en voorzien van hangcloset en een fonteintje.

13 Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is gelegen aan de linkerzijde van de woning en strekt over de volledige diepte van de woning. De slaapkamer heeft een laminaatvloer, een speelse dakkapel en een grote maatwerkkast.

14 Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is gelegen aan de rechterzijde van de woning en strekt wederom over de volledige diepte van de woning. Ook deze slaapkamer heeft een laminaatvloer, een grote maatwerk kastenwand en een dakkapel. Slaapkamer 4: De 4e slaapkamer is centraal gelegen en in gebruik als spa-ruimte. De kamer heeft een lichte laminaatvloer, een dakvenster en biedt toegang tot de royale berzolder via een vlizotrap. De zolder is op stahoogte en biedt veel extra bergruimte.

15 Badkamer 2: Ruime 2e badkamer gelegen op de verdieping. De badkamer is geheel betegeld, voorzien van vloerverwarming en heeft een dakkapel. Verder is de badkamer uitgerust met een 3e toilet, een douchecabine en een wastafel.

16 Overdekte terras: Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote aluminium overkapping gerealiseerd. Vanuit de overkapping geniet men een fraai zicht op het eigen perceel.

17 Tuin: De tuin biedt veel volwassen planten en struikgewassen, een groot gazon, een vijverpartij, een bergschuurtje en een achterom. De tuin heeft zon-en schaduwbiedende terrassen en geniet veel privacy.

18

19

20

21 Objectgegevens, kadaster en lijst van zaken Objectgegevens ter overname gaat mee blijft achter n.v.t. Inhoud: ca. 675 m3 Perceelsoppervlakte: 486 m2 Woonoppervlakte: ca. 170 m2 - De gehele woning is voorzien van een alarmsysteem met gekoppelde brand-en gasmelders. - De woning kent een uitstekende isolatiewaarde en is geheel voorzien van dubbele beglazing. - Snelle aanvaarding is bespreekbaar, informeer naar de mogelijkheden! Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Voet droogmolen Overige tuin, te weten: - Vijver, beeld waterpartij Vlaggenmast (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails - gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Airconditioning Allesbrander (Gas) haard met ombouw Kachels Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten (2011) Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - koelkast (Liebherr), halogeenkookplaat ( ATAG) - combi-oven, afzuigkap, vaatwasser (Siemens) Keukenaccessoires: - extra koelkast, extra vriezer Verlichting, te weten: - keukenverlichting en spotjes (Losse) kasten, legplanken, te weten: - Slaapkamerkast BG en losse zwarte kast op de verdieping Bureau Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Spiegel Sauna met toebehoren Waterslot wasautomaat

22 Regio Weert De regio Weert staat bekend om zijn landelijke omgeving en prachtige natuur om heerlijk relaxt te wandelen of te fietsen. Men kan er zwemmen in een subtropisch zwembad of golfen op de 18 holes golfbaan in het Weerter buitengebied. Ook op cultureel gebied heeft de regio Weert veel te bieden. Carnaval, kermis, theater en musea zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden. De regio Weert kenmerkt zich door de zeer gunstige ligging ten opzichte van Limburg en Brabant. Verzekeringen en consumptief krediet Schadeverzekeringen, levensverzekeringen, en/of consumptief krediet. Wanneer u een woning koopt of verkoopt krijgt u ongetwijfeld te maken met schade en levensverzekeringen en met consumptief krediet.. Bij Saelmans Makelaardij kan een Register Adviseur in Assurantiën u over deze onderwerpen adviseren en u, als u dat wenst in contact brengen met deskundige adviseurs. Zie ook Via de A2 heeft Weert een goede verbinding met Eindhoven, Heerlen en Maastricht en via de A73 met Nijmegen. Weert beschikt ook over een NS (intercity) station. Weert en omgeving een heerlijke plek om te wonen. Zie ook Taxaties Deskundige waardebepaling van onroerende zaken zoals woningen of bedrijfsgebouwen dient te worden uitgevoerd door makelaars/beëdigde taxateurs. Saelmans biedt met 30 jaar ervaring, unieke archivering en persoonlijke expertise van 2 gecertificeerde makelaars/taxateurs optimale taxatiediensten aan haar clientèle. In dat kader is Saelmans makelaardij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Indtituut ( NWWI). Zie ook www. nwwi.nl Bij Saelmans Bedrijfshuisvesting worden taxaties zelfs verheven naar waardeadvisering omdat bij fiscale en juridische waardebepaling van de onroerende zaak niet alleen de nuchtere cijfers spreken. Hypotheken Saelmans hypotheken kan u uitgebreid informeren over hypotheken en de fiscale financiële consequenties van de aankoop van een eigen huis. Saelmans hypotheken beschikt over een dienstverleningsdocument (DvD) waarin de werkwijze wordt uitgelegd en adviestarieven staan vermeld. Het uitgebreide palet aan aanbieders, de (fiscale) regels aangaande hypotheekverstrekking en de noodzaak dat uw huis ook op de lange termijn betaalbaar blijft vergt van u het maken van goede keuzes. Daarbij is Saelmans hypotheken u graag van dienst. Bij Saelmans Hypotheken analyseert een Erkend Hypothecair Planner uw wensen en toekomstverwachtingen en vertaalt deze Openingstijden kantoor aan de Onzelievevrouwestraat 2 te 6004 AC Weert Maandag t/m vrijdag: tot uur. Zaterdag: 9.00 tot uur. in een compleet hypotheekadvies. Zie ook Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij streven er naar om de informatie in deze brochure zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Saelmans Makelaardij BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie in deze brochure.

23

24 Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Oudenakkerstraat 60 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Elisabethsdal 27 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Gerenoveerd!

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Martinushof 35 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Centrum!

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Anna Paulownastraat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Saksen Weimarstraat 13 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Ittervoorterweg 77 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Graswinkellaan 177 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Tooroplaan 17 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Exclusief

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Leliestraat 9 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Royaal

Nadere informatie

VEULENWEIDE 10 VEGHEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 420 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m². Peter van den Groenendaal

VEULENWEIDE 10 VEGHEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 420 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m². Peter van den Groenendaal VEULENWEIDE 10 VEGHEL Bouwjaar: ca. 1988 Inhoud woning: ca. 420 m³ Woonoppervlakte: ca. 120 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter van den Groenendaal FRAAIE RUIME WONING! Twee-onder-éénkapwoning

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Onzelievevrouwestraat 39 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m² VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK Bouwjaar: 1982 Inhoud woning: ca 750 m³ Woonoppervlakte: ca 206 m² Perceelgrootte: 522 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand en riant wonen! Deze in landelijke

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Frederik Hendrikstraat 68 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Hendrik IV straat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Julianalaan 150, Raamsdonksveer

Julianalaan 150, Raamsdonksveer Julianalaan 150, Raamsdonksveer JULIANALAAN 150 RAAMSDONKSVEER Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning Woonhuis

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Roermondseweg 21 b3 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Veenbes 2 Gendringen

Veenbes 2 Gendringen Veenbes 2 Gendringen Vraagprijs: 174.000,- k.k. In een gewilde en kindvriendelijk wijk gelegen uitgebouwde HELFT VAN EEN DUBBELE WONING met inpandig te bereiken garage. De woning ligt in een rustig en

Nadere informatie

GERARD BROMLAAN 2 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 325 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m². Perceelgrootte: ca.

GERARD BROMLAAN 2 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 325 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m². Perceelgrootte: ca. GERARD BROMLAAN 2 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1961 Inhoud woning: ca. 325 m³ Woonoppervlakte: ca. 100 m² Perceelgrootte: ca. 150 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter de Kok Een ruime hoekwoning! Op rustige

Nadere informatie

MOLENZICHT 14, GELDERMALSEN VRAAGPRIJS 598.000,- K.K.

MOLENZICHT 14, GELDERMALSEN VRAAGPRIJS 598.000,- K.K. MOLENZICHT 14, GELDERMALSEN VRAAGPRIJS 598.000,- K.K. MOLENZICHT 14, GELDERMALSEN Wij presenteren met trots deze prachtige villa. Op één van de meest geliefde locaties van Geldermalsen in villapark ''De

Nadere informatie

ENGELSEWEG 151 HELMOND. Bouwjaar: ca 1970. Inhoud woning: ca 410 m³. Woonoppervlakte: ca 136 m². Perceelgrootte: ca 711 m²

ENGELSEWEG 151 HELMOND. Bouwjaar: ca 1970. Inhoud woning: ca 410 m³. Woonoppervlakte: ca 136 m². Perceelgrootte: ca 711 m² ENGELSEWEG 151 HELMOND Bouwjaar: ca 1970 Inhoud woning: ca 410 m³ Woonoppervlakte: ca 136 m² Perceelgrootte: ca 711 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bart Smits Een uitstekende hoekwoning Laat u overtuigen

Nadere informatie

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m²

DORENBOS 5 MIERLO. Bouwjaar: Inhoud woning: ca. 410m³. Woonoppervlakte: ca. 140m². Perceelgrootte: 217 m² DORENBOS 5 MIERLO Bouwjaar: 1970 Inhoud woning: ca. 410m³ Woonoppervlakte: ca. 140m² Perceelgrootte: 217 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bart Smits In een rustige woonwijk in Mierlo In een rustige

Nadere informatie

SLEGERSSTRAAT 20 HELMOND. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 435 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 525 m²

SLEGERSSTRAAT 20 HELMOND. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 435 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 525 m² SLEGERSSTRAAT 20 HELMOND Bouwjaar: 1960-1970 Inhoud woning: ca 435 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 525 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bart Smits Vrijstaande woning met diepe tuin

Nadere informatie

KOOLSTRAAT 7 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 300 m3. Woonoppervlakte: ca. 104 m2. Aanvaarding: in overleg

KOOLSTRAAT 7 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 300 m3. Woonoppervlakte: ca. 104 m2. Aanvaarding: in overleg KOOLSTRAAT 7 HELMOND Bouwjaar: ca. 2007 Inhoud woning: ca. 300 m3 Woonoppervlakte: ca. 104 m2 Aanvaarding: in overleg Makelaar: Patricia Goudswaard Keurig onderhouden maisonnette Centraal in het centrum

Nadere informatie

AMERIKALAAN 33 SON EN BREUGEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 144 m². Perceelgrootte: 255 m²

AMERIKALAAN 33 SON EN BREUGEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 144 m². Perceelgrootte: 255 m² AMERIKALAAN 33 SON EN BREUGEL Bouwjaar: ca. 1970 Inhoud woning: ca. 435 m³ Woonoppervlakte: ca. 144 m² Perceelgrootte: 255 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Peter de Kok www.eramakelaardijplus.nl Ruim

Nadere informatie

SCHANS 23 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 330 m³. Woonoppervlakte: ca 110 m². Perceelgrootte: ca 160 m²

SCHANS 23 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 330 m³. Woonoppervlakte: ca 110 m². Perceelgrootte: ca 160 m² SCHANS 23 EINDHOVEN Bouwjaar: ca 1972 Inhoud woning: ca 330 m³ Woonoppervlakte: ca 110 m² Perceelgrootte: ca 160 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Susanne Meurkens Ruim opgezette tussenwoning Speels

Nadere informatie

LAAN VAN TOLKIEN 194 GELDROP. Bouwjaar: 1999. Inhoud woning: 310 m³. Woonoppervlakte: 100 m². Perceelgrootte: 139 m²

LAAN VAN TOLKIEN 194 GELDROP. Bouwjaar: 1999. Inhoud woning: 310 m³. Woonoppervlakte: 100 m². Perceelgrootte: 139 m² LAAN VAN TOLKIEN 194 GELDROP Bouwjaar: 1999 Inhoud woning: 310 m³ Woonoppervlakte: 100 m² Perceelgrootte: 139 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Roel Jansen www.eramakelaardijplus.nl Wonen in jonge wijk

Nadere informatie

Parklaan 15 te Weert

Parklaan 15 te Weert Parklaan 15 te Weert Rust & Ruimte - Goed verzorgde vrijstaande woning met enkele slaapkamers en een badkamer op de begane grond - 5 ruime slaapkamers en mogelijkheden om extra slaapkamers te creëren -

Nadere informatie

ZANDGROEVE 10 EINDHOVEN. Bouwjaar: 2007. Inhoud woning: 550 m³. Woonoppervlakte: 150 m². Perceelgrootte: 303 m²

ZANDGROEVE 10 EINDHOVEN. Bouwjaar: 2007. Inhoud woning: 550 m³. Woonoppervlakte: 150 m². Perceelgrootte: 303 m² ZANDGROEVE 10 EINDHOVEN Bouwjaar: 2007 Inhoud woning: 550 m³ Woonoppervlakte: 150 m² Perceelgrootte: 303 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Roel Jansen www.eramakelaardijplus.nl Strakke architectuur

Nadere informatie

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Toren 2 NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Uitgebouwd!

Nadere informatie

GENERAAL VAN DEDEMLAAN 21 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca. 1962. Inhoud woning: ca. 390 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceelgrootte: 163 m²

GENERAAL VAN DEDEMLAAN 21 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca. 1962. Inhoud woning: ca. 390 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceelgrootte: 163 m² GENERAAL VAN DEDEMLAAN 21 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1962 Inhoud woning: ca. 390 m³ Woonoppervlakte: ca. 130 m² Perceelgrootte: 163 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Peter de Kok www.eramakelaardijplus.nl

Nadere informatie

Anholtseweg 53 GENDRINGEN

Anholtseweg 53 GENDRINGEN Anholtseweg 53 GENDRINGEN Vraagprijs vanaf: 275.000,- k.k. Verhuurprijs: 750,- per maand Aan fraaie laan met voornamelijk statige panden bieden wij u aan deze prachtige, karakteristieke vrijstaande villa

Nadere informatie

HENDRIK MANDESTRAAT 1 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 104 m². Perceelgrootte: ca.

HENDRIK MANDESTRAAT 1 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 104 m². Perceelgrootte: ca. HENDRIK MANDESTRAAT 1 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1958 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 104 m² Perceelgrootte: ca. 194 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Peter de Kok In een rustige straat

Nadere informatie

HEUSDENLAAN 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 546 m³. Woonoppervlakte: ca 158 m². Perceelgrootte: ca 241 m²

HEUSDENLAAN 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 546 m³. Woonoppervlakte: ca 158 m². Perceelgrootte: ca 241 m² HEUSDENLAAN 43 TILBURG Bouwjaar: ca 1990 Inhoud woning: ca 546 m³ Woonoppervlakte: ca 158 m² Perceelgrootte: ca 241 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum Heusdenlaan 43 De woning is

Nadere informatie

TUINSTRAAT 5 BUDEL. Bouwjaar: 1958. Inhoud woning: 480 m³. Woonoppervlakte: 97 m². Perceelgrootte: 239 m²

TUINSTRAAT 5 BUDEL. Bouwjaar: 1958. Inhoud woning: 480 m³. Woonoppervlakte: 97 m². Perceelgrootte: 239 m² TUINSTRAAT 5 BUDEL Bouwjaar: 1958 Inhoud woning: 480 m³ Woonoppervlakte: 97 m² Perceelgrootte: 239 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Susanne Meurkens www.eramakelaardijplus.nl Ideale gerenoveerde woning!

Nadere informatie

Eigentijds wonen. EINDHOVEN Biesven 13. vraagprijs k.k

Eigentijds wonen. EINDHOVEN Biesven 13. vraagprijs k.k Eigentijds wonen EINDHOVEN Biesven 13 vraagprijs 875.000 k.k. 040-2957957 info@alberti.nl www.alberti.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: 215 m² Perceeloppervlakte: 772 m² Inhoud: 1370 m³ Bouwjaar:

Nadere informatie

Koriander 2 GENDRINGEN

Koriander 2 GENDRINGEN Koriander 2 GENDRINGEN Vraagprijs: 259.000,- k.k. In de zeer gewilde nieuwbouwwijk bieden wij u aan deze riante helft van dubbel herenhuis met een aangebouwde schuur en veranda. De woning is zowel aan

Nadere informatie

Lotusberg 48, 4708 LS Roosendaal

Lotusberg 48, 4708 LS Roosendaal Lotusberg 48, 4708 LS Roosendaal Vraagprijs 225.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Lotusberg 48, 4708 LS Roosendaal Keurig

Nadere informatie

FLORASTATE 38 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 300 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m²

FLORASTATE 38 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 300 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m² FLORASTATE 38 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1996 Inhoud woning: ca. 300 m³ Woonoppervlakte: ca. 100 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter de Kok Luxe appartement Aan de rand van Eindhoven is het luxe appartementencomplex

Nadere informatie

Venlo Huiskensstraat 23 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Huiskensstraat 23 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Huiskensstraat 23 Vraagprijs 204.000, k.k. In kindvriendelijke buurtgemeenschap t Ven aan rustige straat gelegen ruime, halfvrijstaande, geschakelde woning. De zeer goed onderhouden woning heeft

Nadere informatie

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Vraagprijs 350.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Nadere informatie

TARANTOSTRAAT 32 EINDHOVEN. Bouwjaar: 1974. Inhoud woning: 350 m³. Woonoppervlakte: 110 m². Perceelgrootte: 246 m²

TARANTOSTRAAT 32 EINDHOVEN. Bouwjaar: 1974. Inhoud woning: 350 m³. Woonoppervlakte: 110 m². Perceelgrootte: 246 m² TARANTOSTRAAT 32 EINDHOVEN Bouwjaar: 1974 Inhoud woning: 350 m³ Woonoppervlakte: 110 m² Perceelgrootte: 246 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Peter de Kok www.eramakelaardijplus.nl Hoekwoning met 3

Nadere informatie

De Woerd 3 DINXPERLO

De Woerd 3 DINXPERLO De Woerd 3 DINXPERLO Vraagprijs: 179.000,- k.k. In een gewilde wijk staat deze keurig onderhouden midden woning met een zeer hoog afwerkingsniveau. Deze moderne woning met fraai aangelegde tuin is voorzien

Nadere informatie

NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ

NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ Bosstraat 25 NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Exclusief

Nadere informatie

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard ALGEMEEN *** STARTERSLENING MOGELIJK*** Bent u op zoek naar een leuke, net afgewerkte woning met zonnige achtertuin op het zuidoosten, dan kunt u deze woning

Nadere informatie

LEEUWARDEN - Euterpestraat 26

LEEUWARDEN - Euterpestraat 26 G.o.h. woning met mooi uitzicht en diepe, zonnige achtertuin LEEUWARDEN - Euterpestraat 26 Vraagprijs 137.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-215 15 00 e. bog@ldfaber.nl i. www.ldfaber.nl

Nadere informatie

Watermolenstraat 56 Westzaan

Watermolenstraat 56 Westzaan Watermolenstraat 56 Westzaan Vraagprijs: 239.000,- k.k. Heerlijk wonen in een landelijke omgeving, maar toch dichtbij allerlei voorzieningen? Dat kan! En de Watermolenstraat 56 biedt nog meer dan dat!

Nadere informatie

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k.

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k. Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs 136.500, k.k. Fraaie tussenwoning met o.a. grote kelder, gezellige woonkamer, keuken voorzien van keurige opstelling, 4 slaapkamers, badkamer en tuin met achterom. Uw

Nadere informatie

PEELMANSERF 5 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 550 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceelgrootte: 445 m²

PEELMANSERF 5 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 550 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceelgrootte: 445 m² PEELMANSERF 5 HELMOND Bouwjaar: ca. 2002 Inhoud woning: ca. 550 m³ Woonoppervlakte: ca. 130 m² Perceelgrootte: 445 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Patricia Goudswaard Semi-bungalow op riant perceel

Nadere informatie

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: 269.000,- k.k.

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Zeskamp 26 ULFT Vraagprijs: 269.000,- k.k. Voor de échte tuinliefhebber hebben wij te koop een zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met een inpandige garage en een unieke onder architectuur

Nadere informatie

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K.

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K. WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS 309.000, K.K. WIELEWAALLAAN 66, TIEL Op een hele mooie lokatie in Tiel staat dit fantastische gezinshuis! Dit HALFVRIJSTAANDE HERENHUIS met GARAGE is een van de ruimste

Nadere informatie

GRASKLOKJE 41 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 575 m³. Woonoppervlakte: ca 155 m². Perceelgrootte: ca 230 m²

GRASKLOKJE 41 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 575 m³. Woonoppervlakte: ca 155 m². Perceelgrootte: ca 230 m² GRASKLOKJE 41 EINDHOVEN Bouwjaar: ca 2003 Inhoud woning: ca 575 m³ Woonoppervlakte: ca 155 m² Perceelgrootte: ca 230 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter de Kok In rustige kindvriendelijke straat

Nadere informatie

RAPENLAND 18 GELDROP. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 350 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m². Perceelgrootte: 176 m². Aanvaarding: in overleg

RAPENLAND 18 GELDROP. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 350 m³. Woonoppervlakte: ca. 121 m². Perceelgrootte: 176 m². Aanvaarding: in overleg RAPENLAND 18 GELDROP Bouwjaar: ca. 1988 Inhoud woning: ca. 350 m³ Woonoppervlakte: ca. 121 m² Perceelgrootte: 176 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Roel Jansen www.eramakelaardijplus.nl Degelijk gebouwde

Nadere informatie

MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH

MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH MEESTER DE GROETLAAN 2, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 550 m³ 170 m² 285 m² 1992 Vraagprijs 415.000,- k.k. riante woonkamer gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Van Hallstraat K.K BN Vlissingen

TE KOOP. Van Hallstraat K.K BN Vlissingen TE KOOP 199.000 K.K. Van Hallstraat 89 4384 BN Vlissingen Van Hallstraat 89 4384 BN Vlissingen Inleiding Goed onderhouden en instapklare royale eengezinswoning met een zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 500 m³ 132 m² 234 m² 1995 Vraagprijs 335.000,- k.k. vrij gelegen tegenover

Nadere informatie

TE KOOP ,- Torenstraat 37 A 5268 AS Helvoirt. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt

TE KOOP ,- Torenstraat 37 A 5268 AS Helvoirt. Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt TE KOOP Torenstraat 37 A 5268 AS Helvoirt Makelaardij Van den Boer o.g. Gijzelsestraat 3 A 5268 KM Helvoirt 0411-642116 info@vandenboerog.nl vandenboerog.nl 375.000,- Royale twee-onder-één-kapwoning (ca.

Nadere informatie

RIVIERENSINGEL 47 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 225 m³. Woonoppervlakte: ca. 80 m². Perceelgrootte: ca. 172 m²

RIVIERENSINGEL 47 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 225 m³. Woonoppervlakte: ca. 80 m². Perceelgrootte: ca. 172 m² RIVIERENSINGEL 47 HELMOND Bouwjaar: ca. 1990 Inhoud woning: ca. 225 m³ Woonoppervlakte: ca. 80 m² Perceelgrootte: ca. 172 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Karel de Lau Goed onderhouden bungalow! Nette,

Nadere informatie

Venlo Clematisstraat 13 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Clematisstraat 13 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Clematisstraat 13 Vraagprijs 169.500, k.k. In rustige, kindvriendelijk woonwijk Klingerberg gelegen ruime, uitgebouwde tussenwoning met o.a. grote woonkamer, verdekt opgestelde keuken, 3 slaapkamers,

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs 234.500, kosten koper TE KOOP De Tapuit 22 Almelo ALGEMEEN INDELING Op uitstekende locatie, in de kindvriendelijke woonwijk 'Wiekslagen' gelegen UITGEBOUWDE GESCHAKELDE

Nadere informatie

EERSTE BUITENPEPERS 9 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 338 m³. Woonoppervlakte: ca. 105 m². Perceelgrootte: ca.

EERSTE BUITENPEPERS 9 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 338 m³. Woonoppervlakte: ca. 105 m². Perceelgrootte: ca. EERSTE BUITENPEPERS 9 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1975 Inhoud woning: ca. 338 m³ Woonoppervlakte: ca. 105 m² Perceelgrootte: ca. 161 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen Wonen nabij het

Nadere informatie

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Vraagprijs: 199.000,- k.k. Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk "Rooswijk" staat deze ruime en goed onderhouden geschakelde tussenwoning. De woning is op EIGEN

Nadere informatie

Velden Marijkestraat 5 Vraagprijs ,- k.k.

Velden Marijkestraat 5 Vraagprijs ,- k.k. Velden Marijkestraat 5 Vraagprijs 194.500, k.k. Aan rustige straat nabij het centrum van Velden gelegen uitgebouwde 2 onder1kapwoning met o.a. grote garage/ berging, ruime keuken en 3 slpkrs. Uw makelaars:

Nadere informatie

Morene 127 UDEN. Vraagprijs 229.000,- k.k.

Morene 127 UDEN. Vraagprijs 229.000,- k.k. Morene 127 UDEN Vraagprijs 229.000,- k.k. U BENT OP ZOEK NAAR EEN GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE WONING GELEGEN IN EEN PRETTIGE GROENE WOONOMGEVING MET ALLE GEMAKKEN IN DE DIRECTE NABIJHEID. DAN IS DEZE

Nadere informatie

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: 149.000,- k.k.

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Hogeweg 39 a ULFT Vraagprijs: 149.000,- k.k. Op een gewilde locatie gelegen bieden wij u aan dit halfvrijstaand woonhuis met stenen berging en vrijstaande garage. De woning is keurig onderhouden en recent

Nadere informatie

Frederikagracht 54 KERKRADE. leuke tuin met zonnig terras

Frederikagracht 54 KERKRADE. leuke tuin met zonnig terras Frederikagracht 54 KERKRADE leuke tuin met zonnig terras rustig gelegen Frederikagracht 54 KERKRADE met carport, tuin en berging ruime eetkeuken sfeervolle woonkamer Kadaster en lijst van zaken blijft

Nadere informatie

Alkmaardermeer 2, 3825 XD Amersfoort Vraagprijs ,- k.k.

Alkmaardermeer 2, 3825 XD Amersfoort Vraagprijs ,- k.k. Alkmaardermeer 2, 3825 XD Amersfoort Vraagprijs 550.000, k.k. Omschrijving Alkmaardermeer 2, 3825 XD Amersfoort UNIEKE KANS! Deze (geschakelde) vrijstaande woning heeft een moderne architectuur en een

Nadere informatie

Planken Wambuis 26, 4708 DZ Roosendaal

Planken Wambuis 26, 4708 DZ Roosendaal Planken Wambuis 26, 4708 DZ Roosendaal Vraagprijs 290.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Planken Wambuis 26, 4708 DZ Roosendaal

Nadere informatie

Port Saidweg 51, 1448 MS Purmerend

Port Saidweg 51, 1448 MS Purmerend Port Saidweg 51, 1448 MS Purmerend 449500, kk Tel: 0299428888 Fax: 0299420131 Email: info@kockennl Omschrijving Bijzonder wonen, het kan nog! Op deze locatie waan je je eigenlijk altijd een beetje op vakantie,

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Sint Willibrordstraat 11 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

TERREPLEIN 40 GEERTRUIDENBERG. Bouwjaar: 2008. Woonoppervlakte: ca. 141m². Inhoud: ca. 480m³. Perceelopppervlakte: 132m². Aanvaarding: In overleg

TERREPLEIN 40 GEERTRUIDENBERG. Bouwjaar: 2008. Woonoppervlakte: ca. 141m². Inhoud: ca. 480m³. Perceelopppervlakte: 132m². Aanvaarding: In overleg TERREPLEIN 40 GEERTRUIDENBERG Bouwjaar: 2008 Woonoppervlakte: ca. 141m² Inhoud: ca. 480m³ Perceelopppervlakte: 132m² Aanvaarding: In overleg Fraai gelegen Riante tussenwoning met parkeerplaats op mooie

Nadere informatie

BORODINSTRAAT 116 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 384 m³. Woonoppervlakte: ca 149 m². Perceelgrootte: ca 148 m²

BORODINSTRAAT 116 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 384 m³. Woonoppervlakte: ca 149 m². Perceelgrootte: ca 148 m² BORODINSTRAAT 116 TILBURG Bouwjaar: ca 1969 Inhoud woning: ca 384 m³ Woonoppervlakte: ca 149 m² Perceelgrootte: ca 148 m² Aanvaarding: Makelaar: direct Marlies van Rossum Borodinstraat 116 IN EEN RUSTIGE

Nadere informatie

LEEUWARDEN - Beemdgras 42

LEEUWARDEN - Beemdgras 42 Vraagprijs 287.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.ldfaber.nl T E K O O P Omschrijving Op uitstekende locatie, direct aan het Van Harinxmakanaal

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 105 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Almeloseweg 6 Wierden

Woonoppervlakte ca. 105 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Almeloseweg 6 Wierden Woonoppervlakte ca. 105 m 2 Vraagprijs 250.000, kosten koper TE KOOP Oude Almeloseweg 6 Wierden ALGEMEEN Aan de rand van het centrum van Wierden, nabij uitvalswegen en het buitengebied gelegen UITGEBOUWDE

Nadere informatie

Velmolenweg 72 UDEN. Vraagprijs 365.000,- k.k.

Velmolenweg 72 UDEN. Vraagprijs 365.000,- k.k. Velmolenweg 72 UDEN Vraagprijs 365.000,- k.k. Op gewilde locatie gelegen zeer royaal helft van dubbel woonhuis (560m3) met inpandig bereikbare garage. De woning kenmerkt zich door zijn ligging en ruimte.

Nadere informatie

WALSTRAAT 15 RAVENSTEIN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m². Perceelgrootte: ca. 117 m²

WALSTRAAT 15 RAVENSTEIN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 435 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m². Perceelgrootte: ca. 117 m² WALSTRAAT 15 RAVENSTEIN Bouwjaar: ca. 1982 Inhoud woning: ca. 435 m³ Woonoppervlakte: ca. 140 m² Perceelgrootte: ca. 117 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Bas Simons Royaal halfvrijstaand herenhuis,

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k.

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k. Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs 450.000, k.k. * Vrijstaande en sfeervolle jaren '30 woning * Fraaie tuin met veel privacy * Optimaal isolatiepakket * Rustig gelegen in doodlopende straat Uw makelaars:

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Stern 40 Almelo

Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Stern 40 Almelo Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs 179.500, kosten koper TE KOOP De Stern 40 Almelo ALGEMEEN Op een mooie en heerlijk rustige locatie in de gewilde wijk Wiekslagen gelegen TWEE ONDEREENKAPWONING MET

Nadere informatie

Noorderlaan 123, Dongen

Noorderlaan 123, Dongen Noorderlaan 123, Dongen NOORDERLAAN 123 DONGEN Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Woonhuis Koop 1972 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin

Nadere informatie

Dien van Hemertstraat 17 's-hertogenbosch

Dien van Hemertstraat 17 's-hertogenbosch Dien van Hemertstraat 17 's-hertogenbosch Vraagprijs 375.000,- k.k. Een ruime uitgebouwde tweekapper met garage en weids uitzicht over waterloop en Burggolfbaan Haverleij. Een supermarkt ligt aan het einde

Nadere informatie

Schoolstraat 116, 3351 AX Papendrecht

Schoolstraat 116, 3351 AX Papendrecht Schoolstraat 116, 3351 AX Papendrecht Vraagprijs 439.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Schoolstraat 116, 3351 AX Papendrecht

Nadere informatie

MENAAM - Graldasingel 22

MENAAM - Graldasingel 22 Op mooie locatie gelegen uitstekend onderhouden woonhuis met GARAGE MENAAM - Graldasingel 22 Vraagprijs 199.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@faber.frl i. www.ldfaber.nl

Nadere informatie

Kievitstraat 14 - LISSE. 244.000,- k.k.

Kievitstraat 14 - LISSE. 244.000,- k.k. Kievitstraat 14 LISSE 244.000, k.k. Kievitstraat 14 LISSE 244.000, k.k. Op zeer gewilde locatie gelegen, goed onderhouden eengezinswoning met tuin op het zuiden, vrijstaande stenen berging en achterom.

Nadere informatie

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m.

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. ** Jaarlijks maakt het blad Elsevier een overzicht van de beste buurten. In Lisse haalde

Nadere informatie

Goudveilstraat 29, 5247 HP Rosmalen

Goudveilstraat 29, 5247 HP Rosmalen Goudveilstraat 29, 5247 HP Rosmalen Vraagprijs 309.000, k.k. VDH Wonen Maijweg 2 5211 AA, 'SHERTOGENBOSCH Tel: 0736909874 Fax: Email: info@vdhwonen.nl Omschrijving Goudveilstraat 29, 5247 HP Rosmalen VDH

Nadere informatie

Iepenstraat 3 Ulft. Vraagprijs: 189.000,- k.k.

Iepenstraat 3 Ulft. Vraagprijs: 189.000,- k.k. Iepenstraat 3 Ulft Vraagprijs: 189.000,- k.k. Op een mooie locatie gelegen, bieden wij u aan deze zeer goed onderhouden halfvrijstaande woning met aangebouwde garage en veranda. Deze woning is voorzien

Nadere informatie

LINTHORST-HOMANLAAN 12 OOSTERHOUT. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 485 m³. Woonoppervlakte: ca 142 m². Perceelgrootte: ca 243 m².

LINTHORST-HOMANLAAN 12 OOSTERHOUT. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 485 m³. Woonoppervlakte: ca 142 m². Perceelgrootte: ca 243 m². LINTHORST-HOMANLAAN 12 OOSTERHOUT Bouwjaar: ca 1991 Inhoud woning: ca 485 m³ Woonoppervlakte: ca 142 m² Perceelgrootte: ca 243 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Linthorst-Homanlaan 12 Fraai afgewerkte

Nadere informatie

Christinastraat 16 Etten

Christinastraat 16 Etten Christinastraat 16 Etten Vraagprijs: 125.000,- k.k. Aan een rustige straat bieden wij u aan deze keurig onderhouden middenwoning. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze

Nadere informatie

KANAALDIJK-NOORD 1 LIEROP. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 650 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m². Perceelgrootte: ca. 990 m²

KANAALDIJK-NOORD 1 LIEROP. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 650 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m². Perceelgrootte: ca. 990 m² KANAALDIJK-NOORD 1 LIEROP Bouwjaar: ca. 1930 Inhoud woning: ca. 650 m³ Woonoppervlakte: ca. 160 m² Perceelgrootte: ca. 990 m² Makelaar: Tom van der Horst Vrij uitzicht! Deze unieke tweekapper is royaal

Nadere informatie

Reeshofbos 39, 6718 GC Ede. Vraagprijs 259.000,- k.k.

Reeshofbos 39, 6718 GC Ede. Vraagprijs 259.000,- k.k. Vraagprijs 259.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 259.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 377 m 3 Perceel

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Belfeld Soersbeekweg 76 Vraagprijs ,- k.k.

Belfeld Soersbeekweg 76 Vraagprijs ,- k.k. Belfeld Soersbeekweg 76 Vraagprijs 250.000, k.k. Ruime twee onder een kap woning met garage, aangelegde tuin en ideale ligging nabij voorzieningen maar ook dichtbij bosgebied. Uw makelaars: Bas van der

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noorderes 13 Almelo

Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noorderes 13 Almelo Woonoppervlakte ca. 108 m 2 Vraagprijs 195.000, kosten koper TE KOOP Noorderes 13 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, in een rustige woonstraat in 'Het Hofje' gelegen TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE

Nadere informatie

TUINSTRAAT 5 BUDEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 480 m³. Woonoppervlakte: ca 97 m². Perceelgrootte: ca 239 m²

TUINSTRAAT 5 BUDEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 480 m³. Woonoppervlakte: ca 97 m². Perceelgrootte: ca 239 m² TUINSTRAAT 5 BUDEL Bouwjaar: ca 1958 Inhoud woning: ca 480 m³ Woonoppervlakte: ca 97 m² Perceelgrootte: ca 239 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Susanne Meurkens Ideale gerenoveerde woning! Uitstekend

Nadere informatie

JEROEN BOSCHLAAN 221 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 200 m³. Woonoppervlakte: ca 68 m²

JEROEN BOSCHLAAN 221 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 200 m³. Woonoppervlakte: ca 68 m² JEROEN BOSCHLAAN 221 EINDHOVEN Bouwjaar: ca 1955 Inhoud woning: ca 200 m³ Woonoppervlakte: ca 68 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Susanne Meurkens 3-kamerappartement Op zoek naar een sfeervol en modern

Nadere informatie

VRIJSTAAND woonhuis met aangebouwde serre en garage

VRIJSTAAND woonhuis met aangebouwde serre en garage VRIJSTAAND woonhuis met aangebouwde serre en garage Vraagprijs 269.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@ldfaber.nl i. www.ldfaber.nl T E K O O P Omschrijving Open

Nadere informatie

PREVIEW. appartement/penthouse op 4e verdieping. Bongerd 15 m HEERLEN

PREVIEW. appartement/penthouse op 4e verdieping. Bongerd 15 m HEERLEN Bongerd 15 m HEERLEN appartement/penthouse op 4e verdieping Bongerd 15 m HEERLEN panoramisch uitzicht over Heerlen zeer ruim, met royaal balkon makelaars met n goed gevoel Kadaster en lijst van zaken

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE DEZE PRACHTIG UITGEBOUWDE HOEKWONING MET MOOIE VERANDA, AANGEBOUWD KANTOOR, GARAGE, GROTE SCHUUR EN HEERLIJKE TUIN. DE WONING IS RECENT VOORZIEN

Nadere informatie

MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 250 m³. Woonoppervlakte: ca. 82 m². Peter van den Groenendaal

MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 250 m³. Woonoppervlakte: ca. 82 m². Peter van den Groenendaal MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN Bouwjaar: ca. 1997 Inhoud woning: ca. 250 m³ Woonoppervlakte: ca. 82 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter van den Groenendaal WONEN MET MOOI UITZICHT Een ruim

Nadere informatie