Nummer april t/m 12 april 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer april t/m 12 april 2018"

Transcriptie

1 Nummer april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Zorgboogevent 2018 Dit jaar organiseert de Zorgboog weer een Zorgboogevent voor medewerkers en vrijwilligers. De plannen zijn nog volop in ontwikkeling, maar noteer alvast 29 of 30 juni in je agenda voor een gezond rondje door de regio én pomp de banden van je fiets goed op! ;-) Kom kijken bij Plezant! Op zaterdag 7 april 2018 organiseert Plezant, logeerhuis voor mensen met dementie, van tot uur een open huis. Iedereen is van harte welkom! Plezant is gevestigd in woonzorglocatie Franciscushof in Lieshout. Kijk voor meer informatie op

2 Uitsluitsel herwaarderingstraject functie Verpleegkundige Onlangs is het herwaarderingstraject voor de functie Verpleegkundige afgerond. De raad van bestuur heeft akkoord gegeven op het advies, dat reeds is uitgevoerd. De uitkomst is als volgt: De functie van Verpleegkundige Algemeen blijft in FWG 40. Deze functie geldt voor de verpleegkundigen die werken binnen Woonverpleging en/of als oproepkracht via de Flexboog of in de wijk. Reden dat deze functie niet wijzigt, is omdat de coördinatie taken, die FWG verhogend zijn, niet door hen worden uitgevoerd. De functie van Coördinator Zorg met verpleegkundige achtergrond, gaat naar FWG 45. De functie van Verpleegkundige werkzaam in de wijk gaat naar FWG 45. Zij krijgen de functie Verpleegkundige Wijkzorg. De functietitel Verpleegkundige met specialisatie vervalt voor de verpleegkundigen werkzaam in de wijk. Zij krijgen de functietitel Verpleegkundige Wijkzorg. De functietitel Wijkverpleegkundige met specialisatie vervalt. De medewerkers op deze functie krijgen de titel Wijkverpleegkundige. De functies van 1e Verpleegkundige en (Wijk)Verpleegkundige met teamcoördinatie blijft ongewijzigd. Deze vorm van coördinatie rondom het team is niet FWG verhogend ten opzichte van coördinatie rondom de cliënt. De medewerkers met een wijziging in functie(titel) en/of inschaling, hebben inmiddels een brief ontvangen. De functie van Jeugdverpleegkundige is niet meegenomen in deze herwaardering. Deze functie wordt later in het jaar door de Zorgboog en Zuidzorg gezamenlijk bekeken. Feitencheck Binnen de Zorgboog werken veel mensen, als betaalde kracht of als vrijwilliger. Goede onderlinge communicatie is een noodzakelijke voorwaarde voor het verlenen van goede zorg. Vanzelfsprekend wordt er veel informatie gedeeld. Feiten en meningen worden voortdurend uitgewisseld. Het valt ons op dat er nogal eens gehandeld wordt (of juist niet) op basis van onjuiste informatie. Dat wat als een feit wordt aangenomen en als iets vaststaand wordt gezien, blijkt bij nader inzien niet te kloppen. Daarom zijn we gestart met de rubriek feitencheck. Iedereen kan hiervoor vragen aanleveren, bijvoorbeeld als je informatie krijgt over hoe iets zit waarvan je eigenlijk niet kan geloven dat dat klopt. Of als je gewoon wilt nagaan of het echt waar is dat Je kunt je vraag per sturen naar Waarna je zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Veel van de vragen en antwoorden nemen we ook op in de IZI en bij het Zorgboognieuws op intranet.

3 Waar/niet waar? Stelling: Wanneer spreek je van een verschoven dienst? Is het een verschoven dienst als je binnen 24 uur wordt gevraagd om een dienst te werken terwijl je vrij bent? Of spreek je alleen van een verschoven dienst als het letterlijk een verschoven dienst is? Bijvoorbeeld in plaats van een dagdienst, op dezelfde dag/binnen 24 uur, een late dienst werken? In de cao VVT staat wel dat er een vergoeding is voor een verschoven dienst. Antwoord: Het antwoord is te vinden in artikel 5.15 van de cao VVT en is specifiek voor de verpleeghuizen. Tekst artikel 5.15: 1. Je werkgever kan, als het dienstbelang dit vereist, vanwege bijzondere omstandigheden met een incidenteel karakter, na overleg met jou, afwijken van: a. artikel 5.1 lid 3 (werk- en rusttijden); b. artikel 5.3 (vrije weekenden) en/of; c. wijzigingen aanbrengen in de al vastgestelde werktijden. Als een aantal aaneengesloten uren, waarop je werkzaam zou zijn volgens de voor jou vastgestelde werktijden, worden verplaatst naar een moment waarop je niet werkzaam zou zijn volgens de voor jou vastgestelde werktijden, dan is er sprake van een verschoven dienst. 2. Als je werkgever lid 1 toepast ontvang je een schadevergoeding als je al uitgaven hebt gedaan voor vrijetijdsbesteding. 3. Als er door de mededeling van de werkgever binnen 24 uur een verschuiving van de eerder vastgestelde werktijdenregeling plaatsvindt, ontvang je tevens, naast je loon over de uren van de verschoven dienst, uitsluitend een toeslag in de vorm van een percentage van het uurloon volgens artikel 5.16 lid 4 (overwerk V&V). Samengevat: Een verschoven dienst is van toepassing als een reeds geplande dienst, binnen 24 uur, wordt verschoven. Het gaat altijd in overleg met de medewerker, het heeft een incidenteel karakter en het is van toepassing vanwege bijzondere omstandigheden. Ben je vrij en word je gevraagd om een dienst te komen werken? Dan is er geen sprake van een verschoven dienst, maar werk je een extra dienst. Je ontvangt dan salaris op basis van deze extra gewerkte uren conform cao. Het is belangrijk dat de (extra en/of verschoven) diensten goed in het roosterprogramma worden geregistreerd. Het rooster-programma is namelijk de informatiebron om het juiste salaris te betalen.

4 Magazine Fijn! #20 Vorige week is de lente-editie van het magazine Fijn! bij alle leden van Zorgboogextra en dus ook bij alle medewerkers en vrijwilligers thuis bezorgd. In alle woonlocaties, wijkgebouwen en consultatiebureaus van de Zorgboog komen zoals gebruikelijk ook exemplaren van Fijn! te liggen die cliënten, hun familie, bezoekers, et cetera kunnen meenemen. Graag horen we weer wat je van de nieuwe Fijn! vindt via 'Time to move' bijeenkomst gaat niet door De verzorgende en verpleegkundige adviesraad (VVAR) heeft helaas moeten beslissen om het symposium 'Time to move' van 19 april aanstaande niet door te laten gaan. Dit in verband met te weinig aanmeldingen. Deze bijeenkomst, over het belang van beweging in de zorg voor cliënten, wordt verplaatst naar het najaar. Nog drie plekken vrij voor training Grip op een gezonde werk-privé balans Eind 2017 hebben achttien Zorgboog-medewerkers deelgenomen aan de in company training 'Grip op een gezonde werk-privé balans'. Uit evaluatie blijkt dat de training heeft bijgedragen aan een betere balans tussen werk en privé. Deelnemers geven aan bewuster keuzes te maken, meer zicht te hebben op 'energielekken', handvatten te hebben gekregen om de balans te bewaken en niet meer altijd ja te zeggen, maar beter voor zichzelf en de eigen balans te kiezen. Een mooi resultaat! Daarom biedt de Zorgboog in samenwerking met Bas van Poppel (trainer The Lab of Life) in 2018 opnieuw deze training aan. Je mag de training gratis volgen. Per deelnemer komt 250,- ten laste van de betreffende afdeling/team waar je werkt. Bespreek je deelname dan ook met je leidinggevende vóór aanmelding! Deelname aan de training is in eigen tijd (vijf bijeenkomsten/twee uur per bijeenkomst). De training wordt in 2018 twee keer aangeboden: één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. De eerste bijeenkomst is op maandag 16 april a.s. van tot uur. Vervolgbijeenkomsten zijn gepland op 30 april, 14 mei, 28 mei en 11 juni a.s. van tot uur. Aanmelden kan door een te sturen naar onder vermelding van je naam, personeelsnummer en adres (waarop we je kunnen benaderen). Alle bijeenkomsten vinden plaats in Keyserinnedael in Helmond (in 'de Waeghe' op de eerste verdieping). Er kunnen maximaal twaalf deelnemers starten en vol is vol. In de zomer van dit jaar kun je je aanmelden voor de training die in het najaar (op 1 oktober) begint. Berichtgeving hierover volgt. Voor meer informatie zie of neem contact op met een van de leden van de expertgroep Duurzame Inzetbaarheid (Astrid van Hoof, Helmi Hendriks, Richard Tomesen of Sanne Kuijpers).

5 De Zorgboog gaat KPN Hotspots activeren op haar locaties Op alle locaties van de Zorgboog zal de komende weken internettoegang via WiFi voor privé en derden, KPN Hotspot worden geactiveerd. ZBG-Gast gaat dan verdwijnen. Op de proeflocatie 'Tolpost' is dat donderdag 29 maart al succesvol gebeurd. Mensen die nu ZBG-Gast gebruiken op hun telefoon, tablet of laptop, kunnen dan voor WiFi-punten zoeken naar 'KPN' en daar op inloggen. Je hebt geen wachtwoord nodig. Je komt automatisch op een internetpagina met de knop 'Start nu'. Als je daarop klikt, zit je op internet. De nieuw uitgegeven apparatuur voor Zorgboog-medewerkers, die via WiFi werken, hebben daar geen last van. Het werkt hetzelfde als KPN Hotspots bij vliegvelden, trein en andere publieke plaatsen. De locatiecoördinatoren worden geïnformeerd, wanneer hun locatie aan de beurt is. In de bijlage van deze IZI (en bij het Zorgboognieuwsbericht op intranet en Joost) vind je een brochure met meer uitleg over hoe je kunt inloggen. Mocht je zelf ZBG-Gast gebruiken via WiFi of bijvoorbeeld bewoners spreken, die dat doen. Geef dan aan dat ze in plaats van ZBG- Gast naar 'KPN' kunnen zoeken en dan de instructies op het scherm volgen. We doen dit om veiligheidsredenen en om het internetverkeer van derden te scheiden van de capaciteit voor Zorgboog-applicaties. Er komt dus meer capaciteit beschikbaar voor de Zorgboog-applicaties. De werkzaamheden zullen de rest van de ICT, zorgalarmering en telefonie niet raken en alleen de personen, die dan op ZBG-Gast zitten, zullen het merken. Oefening crisisteam de Zorgboog voor herhaling vatbaar De Zorgboog wil graag voorbereid zijn op onverwachte calamiteiten en gebeurtenissen. Als organisatie hopen we natuurlijk nooit met een dergelijke situatie te worden geconfronteerd. 100% veiligheid bestaat echter niet. Ook in crisissituaties moeten onze cliënten kunnen vertrouwen op onze kwaliteit en continuïteit van zorg. Op de locaties houden we regelmatig oefeningen en trainingen om voorbereid te zijn op mogelijke calamiteiten. Het is belangrijk dat we ook op centraal niveau zijn voorbereid op een grootschalige calamiteit. Op dinsdag 27 maart jl. kwam het crisisteam van de Zorgboog daarom bij elkaar voor een oefening onder begeleiding van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Tijdens de oefening werd een realistische situatie geschetst, in dit geval een uitslaande brand in een nabijgelegen pand, met grote impact op een woonzorglocatie van de Zorgboog. De oefening was er onder meer op gericht om het crisisteam bewust te laten worden van de rollen en taken in het team en inzicht te geven in de wijze waarop effectief met elkaar kan worden samengewerkt. Belangrijk uitgangspunt was de werkwijze van beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming (BOB). Uit de oefening bleek hoe belangrijk het is om vertrouwd te raken met het in kaart brengen van dergelijke crisissituaties, het vaststellen van een plan van aanpak en het nemen van adequate maatregelen. Het crisisteam kijkt terug op een geslaagde oefening met voldoende leerpunten, die zeker voor herhaling vatbaar is.

6 OR-verkiezingen gaan niet door Eén van de kandidaten voor de OR-verkiezingen heeft besloten om zich terug te trekken. Het aantal kandidaten voor de verkiezingen is hiermee gelijk aan het aantal in te vullen zetels. Dit betekent dat er, conform het reglement van de OR, geen verkiezingen zullen plaatsvinden en dat de kandidaten van de OR hiermee verkozen zijn. Het reglement van de OR vind je op intranet onder de knop Medezeggenschap > Ondernemingsraad > Reglement en Facilitering. In Joost kun je je lid maken van de groep 'Ondernemingsraad' en het reglement vinden onder het tabblad DOCUMENTEN > Reglement en convenant raad van bestuur-or. De samenstelling van de OR komt er als volgt uit te zien: Caroline Gielen - verzorgende IG KSW Someren Eind Josefa Lorenzo Verhorevoort - teamcoördinator verzorging dagactiviteiten Monika van Kempen - wijkverpleegkundige Deurne Susan Meulensteen - diëtiste Zorgboog in Balans Ine Matla - verzorgende IG Nieuwenhof Deurne Esther Peeters - 1e verpleegkundige Moeraseik Helmond. Anita Rooijakkers - hoofd algemene dienst Netty Prins - geestelijk verzorger Gea Verschuuren - verzorgende IG, de Berken Milheeze Henriëtte van de Laar - activiteitenbegeleider Pannenhoeve Helmond Gerrit Ugen - wijkziekenverzorgende Tolpost Helmond De nieuwe OR-leden worden tijdens de overlegvergadering van 17 april a.s. door de raad van bestuur geïnstalleerd. Binnenkort zullen zij zich nader aan jullie voorstellen via het Zorgboognieuws en de IZI.

7 Bijlage

8

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer maart t/m 29 maart 2018

Nummer maart t/m 29 maart 2018 Nummer 13 23 maart t/m 29 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer juli t/m 11 juli 2019

Nummer juli t/m 11 juli 2019 Nummer 27 05 juli t/m 11 juli 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer september t/m 13 september 2018

Nummer september t/m 13 september 2018 Nummer 37 07 september t/m 13 september 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Nieuwe directeur

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie

Nummer april t/m 26 april 2018

Nummer april t/m 26 april 2018 Nummer 17 20 april t/m 26 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Afscheid Maandag 27 september

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juni t/m 21 juni 2018

Nummer juni t/m 21 juni 2018 Nummer 25 15 juni t/m 21 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vieringen hoogste punt Zeilberg

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

Werk en rusttijden. Wat regelt de Arbeidstijdenwet? Wat regelt de CAO GHZ? Wat regel je met de werkgever? CNV Vakcentrale

Werk en rusttijden. Wat regelt de Arbeidstijdenwet? Wat regelt de CAO GHZ? Wat regel je met de werkgever? CNV Vakcentrale Werk en rusttijden Wat regelt de Arbeidstijdenwet? Wat regelt de CAO GHZ? Wat regel je met de werkgever? Sonja Baljeu Eur. Erg. Beleidsadviseur CNV Vakcentrale Drs. A. Mellema Bestuurder Zorg Wat regelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED St Jansdal Leert: Inschrijven op de training BLS voor dokters

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Optimale personeelssamenstelling

Optimale personeelssamenstelling Optimale personeelssamenstelling Een handreiking voor cliëntenraden in de verpleeghuiszorg Uitgave van LOC Waardevolle zorg - april 2019 Wees welkom om de informatie uit deze brochure verder te verspreiden.

Nadere informatie

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED St Jansdal Leert: Inschrijven op de training BLS voor dokters

Nadere informatie

software voor samenwerken en verbinden

software voor samenwerken en verbinden software voor samenwerken en verbinden gemaakt door het team van Nedap. Onze missie is om mooie tools te maken die het belangrijkste beroep in Nederland helpt en ondersteunt in het werk. Een beroep waar

Nadere informatie

Q2 1. Bent u een man of vrouw?

Q2 1. Bent u een man of vrouw? Q2 1. Bent u een man of vrouw? man vrouw man vrouw 69,71% 267 30,29% 116 Q3 2. Wat is uw leeftijd? 15-24 25-34 35-45 45-54 55-65 ouder dan 65 15-24 25-34 35-45 45-54 55-65 ouder dan 65 1,31% 5 11,49% 44

Nadere informatie

Medewerkers in Bitcare Personeel

Medewerkers in Bitcare Personeel Medewerkers invoeren in Bitcare Personeel - Juli 2017 Medewerkers in Bitcare Personeel Welkom en wat leuk dat u aan de slag gaat met Bitcare en Bitcare Personeel. In dit document leggen wij uit hoe u een

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

KADEROPLEIDING BASIS. Iets voor jou?

KADEROPLEIDING BASIS. Iets voor jou? KADEROPLEIDING BASIS Iets voor jou? KADEROPLEIDING BASIS KaderOpleiding Basis is de opleiding voor beginnende vrijwilligers van FNV. Voor mensen die samen met hun collega s actief aan belangenbehartiging

Nadere informatie

Handleiding Remote Portaal. Versie 4.0

Handleiding Remote Portaal. Versie 4.0 Handleiding Remote Portaal Inhoudsopgave 1 Remote Portaal instellen:... 1 1.1 Inleiding:... 1 1.2 Remote Portaal instellen op een Windows 7 pc:... 1 1.3 Remote Portaal instellen op een Windows 8 pc:...

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Mijn Philadelphia. Welkom bij

Mijn Philadelphia. Welkom bij Welkom bij Mijn Philadelphia Mijn Philadelphia is uw persoonlijke online omgeving. Wanneer u inlogt op deze omgeving, krijgt u toegang tot alle websites en apps van Philadelphia die voor u relevant zijn.

Nadere informatie

ARBEIDSTIJDEN VOOR AIOS EN ANIOS

ARBEIDSTIJDEN VOOR AIOS EN ANIOS ARBEIDSTIJDEN VOOR AIOS EN ANIOS 2 inhoud BELANGRIJKE DEFINITIES 4 ARBEIDS- EN RUSTTIJDEN OVERZICHT 6 CAO S 8 CAO GGZ 14 SLOTWOORD 19 Per 1 augustus 2011 is het Arbeidstijdenbesluit gewijzigd. De wijziging

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Laatste kans om aan de slag te gaan met het kader. 5 Beleidsvrijheid organisaties terug te zien in

Laatste kans om aan de slag te gaan met het kader. 5 Beleidsvrijheid organisaties terug te zien in NIEUWSBRIEF nr. 5 februari 2017 1 Workshops voorjaar 2017 3 Laatste kans om aan de slag te gaan met het kader Resultaten monitor 3 bekend 4 5 Beleidsvrijheid organisaties terug te zien in afspraken kader

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Oktober 2015 Handleiding Cliëntportaal Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé Het cliëntportaal geeft u toegang tot de belangrijkste informatie uit uw zorgdossier (het Elektronisch Cliënt Dossier). U hebt

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr Werktijdenregeling 2015 e.v. gemeente Best

GEMEENTEBLAD. Nr Werktijdenregeling 2015 e.v. gemeente Best GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Best. Nr. 113012 30 november 2015 Werktijdenregeling 2015 e.v. gemeente Best Paragraaf 1 algemene bepalingen Werktijdenregeling 2015 e.v. gemeente Best Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Roef

Nieuwsbrief De Roef Nieuwsbrief De Roef 05-06-2015 Omdat we constateren dat er ruis is ontstaan in de communicatie rondom De Roef (binnen de verschillende locaties zingt er diverse informatie rond), hebben we besloten een

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Nummer december t/m 28 december 2017

Nummer december t/m 28 december 2017 Nummer 52 22 december t/m 28 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Aanmelden voor bekwaamheidstoets

Aanmelden voor bekwaamheidstoets Aanmelden voor bekwaamheidstoets 1. Start je internetbrowser en typ www.opleidingenlumc.nl om naar de homepage van Educatie Zorgsector te gaan. 2. Kies aan de rechterkant voor de hoofdgroep Nascholingen

Nadere informatie

WIS Academie Manager - Handboek docent -

WIS Academie Manager - Handboek docent - WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Tabblad Home... 3 3. Tabblad Academie-aanbod... 4 4. Tabblad Conferentie Aanbod... 5 5. Tabblad Mijn Academie...

Nadere informatie

Toelichting arbeidsvoorwaarden

Toelichting arbeidsvoorwaarden Toelichting arbeidsvoorwaarden Maart 2016 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding Pagina 3 2. Individueel Keuze Budget (IKB) Pagina 4 3. Functioneringstoelage / uitloopschalen / promotieronde (Cao wijziging) Pagina

Nadere informatie

Flexibiliteit binnen grenzen. Platformstudiedag 2017

Flexibiliteit binnen grenzen. Platformstudiedag 2017 Flexibiliteit binnen grenzen Platformstudiedag 2017 Achtergrond informatie Regeerakkoord 2017 Arbeidsrecht en flexibiliteit Arbeidstijdenwet Wet op de ondernemingsraad Cao-bibliotheken ARBO-catalogus Wet

Nadere informatie

Transponeringstabel en paginaindeling CAO VVT

Transponeringstabel en paginaindeling CAO VVT 1.1 Definities 1.1 Definities lid 17 Werkgever lid 18 Werknemer lid 1 Aanwezigheidsdienst lid 2 Arbeidsduur lid 3 Bereikbaarheidsdienst lid 4 Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) lid 5 Consignatiedienst lid

Nadere informatie

Transponeringstabel CAO VVT

Transponeringstabel CAO VVT 1.1 Definities 1.1 Definities lid 17 Werkgever lid 18 Werknemer lid 1 Aanwezigheidsdienst lid 2 Arbeidsduur lid 3 Bereikbaarheidsdienst lid 4 Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) lid 5 Consignatiedienst lid

Nadere informatie

InPreventie naar de BvAA

InPreventie naar de BvAA NIEUWSBRIEF Maart 2015 InPreventie naar de BvAA Na een jaar lang overleggen is het gelukt. Op 24 maart heeft Pieter namens de beroepsvereniging het contract met TNO getekend bij het ministerie van Sociale

Nadere informatie

Competentieontwikkeling Crisisteams Introductie presentatie ABLE BV

Competentieontwikkeling Crisisteams Introductie presentatie ABLE BV Competentieontwikkeling Crisisteams Introductie presentatie Doel introductiebijeenkomst: 1. Vertrouwd raken met competentiedenken t.a.v. Crisis Management Teams. 2. Inzicht krijgen in doel, functie, opzet

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

lid 1. Werkgever lid 2. Werknemer lid 3. Aanwezigheidsdienst lid 4. Arbeidsduur lid 5. Bereikbaarheidsdienst lid 6. Beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

lid 1. Werkgever lid 2. Werknemer lid 3. Aanwezigheidsdienst lid 4. Arbeidsduur lid 5. Bereikbaarheidsdienst lid 6. Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) 1.1 Definities 1.1 Definities lid 17 Werkgever lid 18 Werknemer lid 1 Aanwezigheidsdienst lid 2 Arbeidsduur lid 3 Bereikbaarheidsdienst lid 4 Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) lid 5 Consignatiedienst lid

Nadere informatie

Handleiding HR en salaris online selfservice

Handleiding HR en salaris online selfservice Handleiding HR en salaris online selfservice Accountants Belastingadviseurs Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Loonopdracht 4 2.1 Loonrun draaien 4 2.2 Zichtbaar maken documentviewer en medewerkerlogin 5 2.3

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Van start in de ondernemingsraad

Van start in de ondernemingsraad Van start in de ondernemingsraad Inleiding Dit stuk is een handreiking voor startende ondernemingsraden. De volgende onderwerpen komen aanbod: Na de verkiezingen Taakverdeling in de OR; Vaststellen van

Nadere informatie

Jaarverslag Zeggenschap

Jaarverslag Zeggenschap Jaarverslag Zeggenschap 2014 1 Odion, januari 2015 hallo Hallo, 2014 is voorbij gevolgen. Er is weer veel gebeurd op het gebied van zeggenschap. In dit verslag breng ik jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen,

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse

Mantelzorgadvies Hillegom Lisse Mantelzorgadvies Hillegom Lisse 1 Beste mantelzorger, Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018 met informatie voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. Wij informeren u middels deze nieuwsbrief over zaken

Nadere informatie

Handleiding Horizontale Verantwoording (Toezichtinformatie en Informatieveiligheid)

Handleiding Horizontale Verantwoording (Toezichtinformatie en Informatieveiligheid) Handleiding Horizontale Verantwoording (Toezichtinformatie en Informatieveiligheid) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen bestaand account... 4 1.2 Inloggen nieuw account... 5 1.3 Verschil specialist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

wsbrf Een nieuw jaar, een eigentijdse nieuwsbrief! Digitale nieuwsbrief nr. 1 MeerderWeert

wsbrf Een nieuw jaar, een eigentijdse nieuwsbrief! Digitale nieuwsbrief nr. 1 MeerderWeert wsbrf Digitale nieuwsbrief nr. 1 MeerderWeert Het bestuur, de bovenschoolse directie en de staf wensen alle medewerkers van MeerderWeert een gezond, voorspoedig en gelukkig 2011 toe! Een nieuw jaar, een

Nadere informatie

Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers.

Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers. Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers. 1. Inleiding Harmony WebAcces is het programma waarmee medewerkers toegang hebben tot het roosterprogramma Harmony. Via OLVG, locatie West intranet

Nadere informatie

Kwaliteit van Goed Werkgeverschap

Kwaliteit van Goed Werkgeverschap Kwaliteit van Goed Werkgeverschap Meting KWH-Goed Werkgeverschaplabel Rapportage opgesteld door KWH in samenwerking met EVZ organisatie-advies Bijlagen Corporatie Rotterdam, 20xx Inhoudsopgave

Nadere informatie

Evaluatieverslag SIS-oefening als onderdeel van ZiROP-oefening Ik vertrek Maxima Medisch Centrum en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost op 17 juni 2017

Evaluatieverslag SIS-oefening als onderdeel van ZiROP-oefening Ik vertrek Maxima Medisch Centrum en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost op 17 juni 2017 Evaluatieverslag SIS-oefening als onderdeel van ZiROP-oefening Ik vertrek Maxima Medisch Centrum en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost op 17 juni 2017 Samenvatting Inhoud 1. Inleiding 2. Verloop van de

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers

Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers Inhoudsopgave Vragen en uitleg:... 3 Telefonische helpdesk... 3 Begin scherm en tabbladen... 4 Mailings... 5 Berichten... 8 Agenda... 9 Klassen... 10

Nadere informatie

Handleiding ONS Medewerkersportaal DNZT

Handleiding ONS Medewerkersportaal DNZT Handleiding ONS Medewerkersportaal DNZT Doelgroep Deze handleiding is voor medewerkers DNZT. Inleiding Bij deze ontvang je de handleiding die je kan gebruiken bij het werken met het medewerkersportaal

Nadere informatie

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen Online inschrijven Datum, versie 20 april 2018, 1.0 Status definitief Wijzigingshistorie Versie Datum Wijzigingen v0.1 05-04-2018 Initiële versie v.1.0 20-04-2018 Aangepast aan situatie Annen Online inschrijven

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

BROCHURE BASISTRAINING SYSTEMISCH PEDAGOOCHELEN

BROCHURE BASISTRAINING SYSTEMISCH PEDAGOOCHELEN BROCHURE BASISTRAINING SYSTEMISCH PEDAGOOCHELEN Janneke Hendriks Langenakker 33 5731 JX Mierlo www.magnoliacoaching.nl Tel: 06-46224126 WELKOM Leuk dat je interesse hebt in de basistraining Systemisch

Nadere informatie

Instructie t.b.v. gebruikers (versie )

Instructie t.b.v. gebruikers (versie ) Inhoudsopgave. Inloggen.... Contact maken met server.... Inloggen gebruiker figuur....3 Wachtwoord vergeten figuur.... Patiëntgegevens... 3. Openen patiënt dossiers... 3.. Startscherm zorgpad figuur 6...

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet!

Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! Inloggen op intranet? Of je wachtwoord wijzigen? Lees hier hoe je dat doet! In deze handleiding is beschreven: 1. Voor wie is deze handleiding? 2. Hoe log je de eerste keer in? 3. Wachtwoord kwijt? 4.

Nadere informatie

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www)

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www) Betreft: instructie Ons Beste medewerker, Thuiszorg Groot Gelre gebruikt een urenregistratiesysteem (Ons) waarin medewerkers zelf hun uren en declaraties verwerken. Ook kun je berichten van de organisatie

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie