Nummer juni t/m 28 juni 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer juni t/m 28 juni 2018"

Transcriptie

1 Nummer juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Feitencheck Binnen de Zorgboog werken veel mensen, als betaalde kracht of als vrijwilliger. Goede onderlinge communicatie is een noodzakelijke voorwaarde voor het verlenen van goede zorg. Vanzelfsprekend wordt er veel informatie gedeeld. Feiten en meningen worden voortdurend uitgewisseld. Het valt ons op dat er nogal eens gehandeld wordt (of juist niet) op basis van onjuiste informatie. Dat wat als een feit wordt aangenomen en als iets vaststaand wordt gezien, blijkt bij nader inzien niet te kloppen. Daarom zijn we gestart met de rubriek feitencheck. Iedereen kan hiervoor vragen aanleveren, bijvoorbeeld als je informatie krijgt over hoe iets zit waarvan je eigenlijk niet kan geloven dat dat klopt. Of als je gewoon wilt nagaan of het echt waar is dat Je kunt je vraag per sturen naar bestuurssecretariaat@zorgboog.nl. Waarna je zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Veel van de vragen en antwoorden nemen we ook op in de IZI en bij het Zorgboognieuws op intranet. Waar/niet waar? Stelling: In het wijkgebouw in Someren staan een tafel en bureaulade die opgehaald kunnen worden, omdat wij ze hier niet meer gebruiken. Ik heb hier een transportaanvraag voor uitgezet en ik krijg een mededeling terug, dat de spullen niet meer kunnen worden bewaard en dat ze worden vernietigd. Klopt dat? Het zijn goede materialen die misschien elders een plekje kunnen krijgen. Ik vind het materiaalverkwisting en dus ook geldverspilling als hier zo mee wordt omgegaan binnen de organisatie. Antwoord: De leegstaande gebouwen op het landgoed in Bakel hebben een aantal jaren gefunctioneerd als magazijn voor het opslaan van nog bruikbare goederen die bijvoorbeeld tijdelijk niet meer werden gebruikt na een verhuizing van een afdeling. Met deze opgeslagen spullen is een groot aantal van de nieuwbouwprojecten opnieuw ingericht. Het ophalen, opslaan en weer afleveren van materialen was echter duur, door de vele vervoersbewegingen ook niet zo duurzaam én het aantal spullen dat werkelijk werd hergebruikt, nam snel af. Begin 2017 is daarom een nieuw beleid opgesteld

2 voor de opslag van spullen. Conclusie: materialen kunnen wel worden opgehaald, maar in het dienstengebouw worden geen goederen meer opgeslagen (met uitzondering van enkele kantoormeubelen en witgoed wat nog een acceptabele waarde heeft). Alle overige goederen worden opgehaald, maar vervolgens afgevoerd door derden (denk aan goede doelen, kringloop) of vernietigd. Het is dus waar dat de Zorgboog niet alle goede materialen bewaart. Het is niet waar, dat bewaren altijd goedkoper of duurzamer is dan niet bewaren. Wanneer de spullen die opgehaald worden, niet zomaar te herplaatsen zijn of de kosten/vervuiling van ophalen, opslag en weer afleveren (denk aan tijd, brandstof, verwarming magazijn) niet opwegen tegen de waarde van het materiaal, dan bewaart de Zorgboog deze spullen niet. Het is ook niet waar dat deze per definitie worden vernietigd. De spullen worden, daar waar mogelijk, door derden opgehaald voor hergebruik elders. Nieuwe naam voor kleinschalige woning in Stiphout Onder de inwoners van Stiphout is begin dit jaar een naamwedstrijd gehouden om een toepasselijke naam te verzinnen voor de kleinschalige woonvoorziening van de Zorgboog in de Dorpstraat 1 in Stiphout. Hier was behoefte aan vanuit de dorpsbewoners. De winnende naam was aanvankelijk Kleinschalig wonen de Lindehof. Een naam die verwijst naar de lindebomen die veel voorkomen in de buurt van de woonvoorziening. De naam de Lindehof bleek echter al in gebruik te zijn in Stiphout. Daarom is besloten de naam 'Kleinschalig wonen de Lindeboom' te hanteren. Nieuwe telefoonnummers Verpleegkundige voorwacht In de IZI nummer 24 zijn telefoonnummers bekend gemaakt waarop de verpleegkundige voorwacht te bereiken zou zijn. Deze telefoonnummers zijn inmiddels weer gewijzigd. De nieuwe telefoonnummers zijn als volgt: Telefoonnummer Gebied 1: bellen van tot uur (Gebied 1: NHD-WHL-JPD-SES-Zeilberg-WOH-KDH- BVH-Vitassist-Regenboog) Telefoonnummer Gebied 2: bellen van tot uur. (Gebied 2: PHH-Moeraseik-DOS-JWB-RBG-DRB-FHL- MGA-KSW Noord Gemert-Populier) Ambulante nachtzorg: bellen van tot uur. (Voor beide gebieden)

3 Vertrouwenspersonen Op je werk heb je altijd te maken met andere mensen: collega s, leidinggevenden, cliënten, familieleden, mantelzorgers, leveranciers, adviseurs, et cetera. Tijdens deze samenwerking kan het zijn, dat je behoefte hebt aan een luisterend oor, advies bij een dilemma, of dat je een situatie wilt toetsen of voorleggen aan iemand die onafhankelijk is, niet oordeelt en met je meekijkt. Ook kan het voorkomen dat je te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen zoals pesten, (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie en soms zelfs geweld. Binnen de Zorgboog willen we goed voor onze medewerkers zorgen. Wanneer je ergens tegenaan loopt en een bepaalde situatie niet goed kunt bespreken binnen je vaste netwerk (zoals naaste collega's, leidinggevende, etc.) of het leidt niet tot een oplossing, dan kun je terecht bij de ondernemingsraad of een HRadviseur. Maar een vertrouwenspersoon kan ook ondersteuning bieden. Meer informatie over de vertrouwenspersonen van de Zorgboog vind je in Joost onder Weten & Regelen > Kwaliteit & Veiligheid > Vertrouwenspersonen. Nieuwe uitgave Joost-nieuwsbrief Op 18 juni jl. is een nieuwe uitgave van de Joost-nieuwsbrief verschenen. Hiermee willen we jullie informeren over de stand van zaken rond Joost, de nieuwe digitale werkplek voor alle medewerkers - en in de toekomst ook vrijwilligers - van de Zorgboog. Je vindt de nieuwsbrief in Joost onder Zorgboog Nieuws. 'Rondje Zorgboog' geannuleerd Begin juni 2018 hebben alle medewerkers en vrijwilligers een uitnodiging gekregen voor het Zorgboogevent Rondje Zorgboog. Je kon daarvoor inschrijven tot en met afgelopen zondag 17 juni. Helaas is de belangstelling voor het event en daarmee ook het aantal inschrijvingen erg laag. Met dit lage aantal inschrijvingen is het om diverse redenen niet verantwoord om Rondje Zorgboog te laten plaatsvinden. In samenspraak met de raad van bestuur is dan ook de beslissing genomen om het Rondje Zorgboog niet te laten doorgaan. Heel erg jammer voor degenen die enthousiast op de uitnodiging hebben gereageerd en zich hebben aangemeld voor het event. We willen hen nogmaals hartelijk danken voor hun belangstelling.

4 Samenvoeging secretariaat Gemert en Deurne Het secretariaat Gemert en Deurne zijn samengevoegd in één secretariaat: Secretariaat Wijkzorg & Woonverpleging. Bij dit secretariaat zijn de volgende mensen werkzaam: Ans Schaap, bereikbaar via Judith Gevers, bereikbaar via Marjon Verbruggen, bereikbaar via Monique Hellings, bereikbaar via Monique van Lieshout, bereikbaar via Nelly Ploegmakers, bereikbaar via Op deze manier hopen we het werk beter te kunnen verdelen en een betere bezetting te kunnen realiseren. We gaan werken met twee verschillende adressen: De hoofden wijkzorg kunnen hun opdrachten mailen naar De hoofden woonverpleging kunnen hun opdrachten mailen naar De oude adressen en komen te zijner tijd te vervallen. We werken zoveel mogelijk met een vaste bezetting, maar dat is niet altijd haalbaar. Daarom het verzoek om ons zoveel mogelijk te contacteren via de secretariaatsmail. Deze wordt in principe elke dag uitgelezen, spoedzaken worden zoveel mogelijk direct opgepakt. Structurele financiering voor kennisontwikkeling ouderenzorg Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft besloten om de zes Samenwerkende Academische Netwerken Ouderenzorg (SANO) structurele financiering te verlenen. De Zorgboog is aangesloten bij UKON (universitair kennisnetwerk ouderenzorg Nijmegen) en het UKON maakt weer onderdeel uit van SANO. De zes netwerken hebben al jaren een bewezen substantieel aandeel in de wetenschappelijke kennisontwikkeling in de langdurige ouderenzorg; denk hierbij aan het niet meer vastbinden van ouderen in verpleeghuizen. De aanvullende structurele financiering, die wordt uitgevoerd door ZonMw, levert naar verwachting nieuwe kennis op over bijvoorbeeld effecten van innovaties in de organisatie van de ouderenzorg, slimme aansluitingen op de arbeidsmarkt en verdere verbetering van de kwaliteit van de verpleeghuiszorg. Deze nieuwe kennis komt landelijk beschikbaar voor alle verpleeghuizen in Nederland.

5 Met pensioen Els van Bilsen, voedingsassistent de Pannehoeve, is met ingang van met pensioen gegaan. Nieuwe versie Selfservicedesk en TOPdesk Binnen de Zorgboog gebruiken we de selfservicedesk voor het melden van storingen en het registreren van aanvragen en reserveringen. Komend weekend gaan we over op een nieuwe versie van de onderliggende software (TOPdesk). Op 22 juni 2018 om 17:00 uur gaan TOPdesk en de Selfservicedesk 'uit' en zijn ze tot en met zondag 24 juni niet beschikbaar. Alle meldingen, verzoeken en reserveringen die zijn bevestigd, gaan over naar de nieuwe versie. Mails naar worden vastgehouden en worden maandag 25 juni automatisch ingelezen in de nieuwe versie. Dan worden ook de mailbevestigingen verstuurd. Voor dringende ICT gerelateerde storingen of -verzoeken kun je 24 uur per dag, en dus ook tijdens het migratieweekend, contact opnemen met de ICT helpdesk op nummer Voor vragen over de migratie kun je contact opnemen met Patrick van der Spank: Voor zeer dringende zaken kun je Patrick ook bellen op Nieuwe naam: Selfserviceportaal Vanaf maandag 25 juni heeft de Selfservicedesk een nieuwe look & feel én een nieuwe naam, namelijk Selfserviceportaal. Hiermee sluiten we aan bij de gangbare benaming van dit programma. De achterliggende software blijft TOPdesk heten; hier loggen de 'behandelaars' in om de binnengekomen verzoeken af te handelen. De nieuwe versie biedt ook volop nieuwe functionaliteiten. Om het gewenningsproces makkelijker te laten verlopen, kiezen we er voor nu nog geen nieuwe functionaliteiten door te voeren. Na de zomervakantie gaan we stapsgewijs verbeteringen aanbrengen zodat de formulieren nog duidelijker worden en aanvragen makkelijker kunnen worden ingediend. Na de migratie gaan we tevens regelmatig tips geven om het Selfserviceportaal en TopDesk nog makkelijker te gebruiken.

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017 Nummer 01 30 december 2016 t/m 05 januari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Ruimte

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer december t/m 29 december 2016

Nummer december t/m 29 december 2016 Nummer 52 23 december t/m 29 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Nummer juni t/m 21 juni 2018

Nummer juni t/m 21 juni 2018 Nummer 25 15 juni t/m 21 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vieringen hoogste punt Zeilberg

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer april t/m 26 april 2018

Nummer april t/m 26 april 2018 Nummer 17 20 april t/m 26 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Afscheid Maandag 27 september

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Ongewenste omgangsvormen en de rol van de OR. 19 juni 2019 LOMOZ Saskia Verhagen en Liesbeth van Bakel

Ongewenste omgangsvormen en de rol van de OR. 19 juni 2019 LOMOZ Saskia Verhagen en Liesbeth van Bakel Ongewenste omgangsvormen en de rol van de OR 19 juni 2019 LOMOZ Saskia Verhagen en Liesbeth van Bakel 1 Vraag Welk ongewenst gedrag kom je wel eens tegen? Of Welk ongewenst gedrag komt wel eens voor op

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Nummer juli t/m 03 augustus 2017

Nummer juli t/m 03 augustus 2017 Nummer 31 28 juli t/m 03 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuwe manier van registreren

Nadere informatie

Klachtenregeling voor cliënten van Boogh

Klachtenregeling voor cliënten van Boogh Hendriklaan 7 3481 VR Harmelen (0348) 44 24 66 info@boogh.nl www.boogh.nl Kvk 411 77 680 Klachtenregeling voor cliënten van Boogh Versie: Evaluatie: Verantwoordelijke: 2.0 7 februari 2020 Adviseur kwaliteit

Nadere informatie

Vertrouwenspersoon. voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers. van. Het Venster. te Nunspeet

Vertrouwenspersoon. voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers. van. Het Venster. te Nunspeet Vertrouwenspersoon voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers van Het Venster te Nunspeet 2018 Vertrouwenspersoon Het Venster is een welzijnsorganisatie die uiteraard het welbevinden, het geluk van anderen

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Vertrouwenspersoon. voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers. van. Het Venster

Vertrouwenspersoon. voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers. van. Het Venster Vertrouwenspersoon voor cliënten en (vrijwillige) medewerkers van Het Venster te Nunspeet 2019 Vertrouwenspersoon Het Venster is een welzijnsorganisatie die uiteraard het welbevinden, het geluk van anderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Detachering

Nieuwsbrief Detachering Inhoudsopgave: Voorwoord door Anouk Platvoet-Neef Nieuws van DCW-beschut Wijkteams Enschede Ziek en vakantie Betaaldata lonen 2017 Colofon Aankondiging redactie; De redactie wil jullie erop attent maken

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Krijg GRIP op probleemgedrag bij dementie. Methodiek voor multidisciplinaire zorgteams

Krijg GRIP op probleemgedrag bij dementie. Methodiek voor multidisciplinaire zorgteams Krijg GRIP op probleemgedrag bij dementie Methodiek voor multidisciplinaire zorgteams GRIP is een methodiek waarmee probleemgedrag van mensen met dementie in zorginstellingen op een gestructureerde en

Nadere informatie

Uw rechten Recht op informatie Second opinion (tweede mening) Recht op privacy

Uw rechten Recht op informatie Second opinion (tweede mening) Recht op privacy Rechten en plichten Als er met uw gezondheid iets aan de hand is, heeft u de hulp van een arts of een andere behandelaar* nodig. Zodra de behandelaar u gaat onderzoeken of behandelen, is er sprake van

Nadere informatie

kers op de taart Onze vrijwilligers zorgen voor de De Riethorst Stromenland

kers op de taart Onze vrijwilligers zorgen voor de De Riethorst Stromenland Door oprechte aandacht te geven, door écht te kijken naar de mens, naar onze klant en écht te willen weten wat hem heeft gemaakt tot wie hij nu is en wat hij wenst, maken wij het leven van onze klanten

Nadere informatie

Richtlijn Integriteitsincidenten en Misstanden

Richtlijn Integriteitsincidenten en Misstanden Richtlijn Integriteitsincidenten en Misstanden We hebben regels hoe we binnen Stedin Groep met elkaar omgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen Stedin Groep prettig en veilig moet kunnen werken.

Nadere informatie

JAARVERSLAG EXTERNE VERTROUWENSPERSONEN ESPRIT SCHOLEN 2018

JAARVERSLAG EXTERNE VERTROUWENSPERSONEN ESPRIT SCHOLEN 2018 JAARVERSLAG EXTERNE VERTROUWENSPERSONEN ESPRIT SCHOLEN Alice Vlottes & Jac Reus April 2019 Het kader waarbinnen de vertrouwenspersoon werkt Bij Esprit Scholen geldt de Klachtenregeling Onderwijsstichting

Nadere informatie

Rechten en plichten. Uw rechten

Rechten en plichten. Uw rechten Rechten en plichten Als er met uw gezondheid iets aan de hand is, heeft u de hulp van een arts of een andere deskundige nodig. Zodra de behandelaar u gaat onderzoeken of behandelen, is er sprake van een

Nadere informatie

Algemene Klachtenregeling ROC A12

Algemene Klachtenregeling ROC A12 Algemene Klachtenregeling ROC A12 Instemming OR ROCA12 22 september 2017 Instemming Studentenraad ROC A12 5 oktober 2017 Vaststelling door CvB COG 30 oktober 2017 Algemene Klachtenregeling ROC A12 Waar

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer december t/m 28 december 2017

Nummer december t/m 28 december 2017 Nummer 52 22 december t/m 28 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Sociale veiligheid op school. Ongewenst gedrag? De coördinator sociale veiligheid luistert, helpt & verwijst

Sociale veiligheid op school. Ongewenst gedrag? De coördinator sociale veiligheid luistert, helpt & verwijst Sociale veiligheid op school Ongewenst gedrag? De coördinator sociale veiligheid luistert, helpt & verwijst Sociale veiligheid op school Een veilige school is voorwaarde om fijn te kunnen leren of werken.

Nadere informatie

Uw rechten Recht op informatie Second opinion (tweede mening) Recht op privacy

Uw rechten Recht op informatie Second opinion (tweede mening) Recht op privacy Rechten en plichten Als er met uw gezondheid iets aan de hand is, heeft u de hulp van een arts of een andere behandelaar* nodig. Zodra de behandelaar u gaat onderzoeken of behandelen, is er sprake van

Nadere informatie

Ongewenst gedrag? Meld dit! Informatiefolder over onze: Contactpersoon Vertrouwenspersoon Aandachtsfunctionaris

Ongewenst gedrag? Meld dit! Informatiefolder over onze: Contactpersoon Vertrouwenspersoon Aandachtsfunctionaris Ongewenst gedrag? Meld dit! Informatiefolder over onze: Contactpersoon Vertrouwenspersoon Aandachtsfunctionaris Op school, in de zorg of in de hulpverlening: overal kunnen helaas ongewenste omgangsvormen

Nadere informatie

Nummer juli t/m 11 juli 2019

Nummer juli t/m 11 juli 2019 Nummer 27 05 juli t/m 11 juli 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Handleiding nieuwe TOPdesk

Handleiding nieuwe TOPdesk Handleiding nieuwe TOPdesk April 2018 Wij denken graag met je mee T 088 410 10 20 infodesk@derolfgroep.nl www.derolfgroep.nl Voor al jouw vragen en meldingen rond ICT-middelen werk je online met TOPdesk.

Nadere informatie

Vorige versie: December 2011 Evaluatie: December 2016 Verantwoordelijke: Adviseur kwaliteit en beleid. Klachtenregeling voor cliënten van Boogh

Vorige versie: December 2011 Evaluatie: December 2016 Verantwoordelijke: Adviseur kwaliteit en beleid. Klachtenregeling voor cliënten van Boogh Vorige versie: December 2011 Evaluatie: December 2016 Verantwoordelijke: Adviseur kwaliteit en beleid Klachtenregeling voor cliënten van Boogh Versie: December 2014 Stroomschema klachtenregeling Onvrede

Nadere informatie

Nummer december t/m 14 december 2017

Nummer december t/m 14 december 2017 Nummer 50 08 december t/m 14 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Vertrouwenspersoon op Koninklijke UD

Vertrouwenspersoon op Koninklijke UD Vertrouwenspersoon op Koninklijke UD Op aanraden van NOC*NSF gaan veel sportverenigingen over op het aanstellen van een vertrouwenspersoon. Voor Koninklijke UD is dit Lars Stempher. Wat houdt deze vertrouwenspersoon

Nadere informatie

GEDRAGSCODE INLEIDING INHOUD GEDRAGSCODE

GEDRAGSCODE INLEIDING INHOUD GEDRAGSCODE GEDRAGSCODE INLEIDING Wij willen graag dat de klanten en donateurs die betrokken zijn bij DOA en de dieren die onder de verantwoordelijkheid vallen van DOA, tevreden zijn over onze dienstverlening. Ook

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond INHOUDSOPGAVE pagina Jaarverslag / Bestuursverslag 1 Bestuur en vaststelling jaarrekening 2 Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2017 3 2

Nadere informatie

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens?

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens? Privacy statement Stichting Welzijn Bergen verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. U kunt in dit Privacy Statement lezen welke persoonsgegevens wij van

Nadere informatie

24/7 hulplijn Vertrouwenspersoon Juridisch advies

24/7 hulplijn Vertrouwenspersoon Juridisch advies 24/7 hulplijn Vertrouwenspersoon Juridisch advies 24/7 Hulplijn Een hulpvraag kan zich op ieder moment van de dag voordoen. Het laat zich niet forceren door reguliere kantoortijden. Daarom bieden wij de

Nadere informatie

Integriteitscode. Zonder twijfel! Zo gaan we met elkaar om.

Integriteitscode. Zonder twijfel! Zo gaan we met elkaar om. Integriteitscode Zonder twijfel! Zo gaan we met elkaar om. Inleiding Wat is integriteit? Integriteit is doen wat je zegt en je houden aan je beloftes. Ook als er niemand meekijkt. Maar dat niet alleen.

Nadere informatie

Klachten- & klokkenluidersreglement medewerkers Eleos

Klachten- & klokkenluidersreglement medewerkers Eleos Klachten- & klokkenluidersreglement medewerkers Eleos Datum vaststelling: 23 januari 2019 Datum invoering: 23 januari 2019 Van toepassing voor: alle medewerkers Hiermee vervallen: versie 30 maart 2015

Nadere informatie

Heeft u een klacht? Blijf er niet mee zitten. informatie voor medewerkers

Heeft u een klacht? Blijf er niet mee zitten. informatie voor medewerkers Heeft u een klacht? Blijf er niet mee zitten informatie voor medewerkers Een klacht? Blijf er niet mee zitten In deze brochure worden twee verschillende klachtenregelingen beschreven: De klachtenregeling

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING SWOA

PRIVACYVERKLARING SWOA PRIVACYVERKLARING SWOA 190327 Privacyverklaring SWOA at kb jvda HK Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Verwerking van persoonsgegevens... 2 3. Beveiliging en geheimhouding... 3 4. Contact met SWOA... 4

Nadere informatie

AANPAK PESTEN. Roadmap voor ondernemingsraden Emmerik, M.L. (Martijn) van

AANPAK PESTEN. Roadmap voor ondernemingsraden Emmerik, M.L. (Martijn) van AANPAK PESTEN Roadmap voor ondernemingsraden Emmerik, M.L. (Martijn) van PROGRAMMA Context: Pesten Roadmap & Stellingen Route 1 Route 2 Route 3 Voorbeeld / demonstratie Ongewenst gedrag Extern: klanten,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum:

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum: Privacyverklaring Versie: 1.02 Datum: 24-07-2018 Quality Networks BV Niasstraat 1 3531WR Utrecht Tel: 088-6950500 email: info@qualitynetworks.nl Web: www.qualitynetworks.nl Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nummer juli t/m 28 juli 2016

Nummer juli t/m 28 juli 2016 Nummer 30 22 juli t/m 28 juli 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

OPSIS OOGZIEKENHUIS PRIVACYREGLEMENT. Patiënt bij Opsis Oogziekenhuis

OPSIS OOGZIEKENHUIS PRIVACYREGLEMENT. Patiënt bij Opsis Oogziekenhuis OPSIS OOGZIEKENHUIS PRIVACYREGLEMENT Patiënt bij Opsis Oogziekenhuis PRIVACYREGELING OPSIS OOGZIEKENHUIS Als patiënt heeft u het recht op bescherming van uw medische gegevens. Een zorgverlener (oogarts,

Nadere informatie

TOT HIER EN NIET VERDER! OVER ONGEWENSTE OMGANGSVORMEN OP HET WERK EN WAT JE ER TEGEN KUNT DOEN DE KLACHTENREGELING VAN WSD (VEREENVOUDIGDE VERSIE)

TOT HIER EN NIET VERDER! OVER ONGEWENSTE OMGANGSVORMEN OP HET WERK EN WAT JE ER TEGEN KUNT DOEN DE KLACHTENREGELING VAN WSD (VEREENVOUDIGDE VERSIE) TOT HIER EN NIET VERDER! OVER ONGEWENSTE OMGANGSVORMEN OP HET WERK EN WAT JE ER TEGEN KUNT DOEN DE KLACHTENREGELING VAN WSD (VEREENVOUDIGDE VERSIE) Inhoud Algemeen 2 Seksuele intimidatie 4 Agressie en

Nadere informatie

MELDPROCEDURE MISSTANDEN. Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland

MELDPROCEDURE MISSTANDEN. Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland MELDPROCEDURE MISSTANDEN Voor iedereen die werkzaam is bij een van de bedrijfsonderdelen van Transdev Nederland INLEIDING INHOUDSOPGAVE Bij Transdev Nederland willen we op een zo eerlijk en integer mogelijke

Nadere informatie

Werknemersenquête zorg en welzijn

Werknemersenquête zorg en welzijn Rapportage Werknemersenquête zorg en welzijn Uitkomsten 1e meting 0 Deze rapportage is gemaakt voor het Onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn (AZW). Francis van der Mooren Willem Gielen September

Nadere informatie

Bedrijfscode Haag Wonen

Bedrijfscode Haag Wonen Bedrijfscode Haag Wonen Bedrijfscode Haag Wonen 1 Dit is de bedrijfscode van woningcorporatie Haag Wonen. In deze code benoemen we onze uitgangspunten voor eerlijk en integer samen werken. Wij handelen

Nadere informatie

Preambule. Klachtenregeling De School voor Transitie 2/9

Preambule. Klachtenregeling De School voor Transitie 2/9 Klachtenregeling Preambule De School voor Transitie wil er zijn voor mensen die vorm willen geven aan werkelijke verandering. Wij geloven dat de ontwikkeling van medewerkers, leiderschap en organisaties

Nadere informatie

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Functionaris Gegevensbescherming (FG) Privacyverklaring Wonen Plus Welzijn In onze dienstverlening en in onze positie van werkgever en ketenpartner hechten wij veel waarde aan respect voor de persoonlijke levenssfeer van onze cliënten, medewerkers,

Nadere informatie

R.K. Jeugdraad Privacy beleid

R.K. Jeugdraad Privacy beleid Privacy beleid Stichting R.K. Jeugdraad Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens voor verenigingen 3 1.2 Systemen van de R.K. Jeugdraad 3 1.2.1 Financiën 3 1.2.2

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Onze gedragscode zorg

Onze gedragscode zorg INTERN RESULTAAT Afspraak is afspraak glashelder MELDPUNT intranet aandacht INZICHT dilemma s BETROUWBAAR Onze gedragscode zorg eerlijk vertrouwenspersonen meer vertrouwen Zo doen we dat samen bij Staedion

Nadere informatie

BESTUURSBESLUIT: VERTROUWENSPERSOON

BESTUURSBESLUIT: VERTROUWENSPERSOON BESTUURSBESLUIT: VERTROUWENSPERSOON Domburg, 22 februari 2017 Aanleiding: Soms gebeuren er op of rond de voetbalvelden helaas dingen waarmee je als lid niet graag te koop loopt of die voor de betrokkene(n)

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

Protocol ongewenste omgangsvormen

Protocol ongewenste omgangsvormen Protocol ongewenste omgangsvormen 1. Inleiding Het protocol ongewenste omgangsvormen is onderdeel van de Integriteitscode van Vidomes. De Integriteitscode bestaat uit de onderdelen: Zakelijke Integriteit

Nadere informatie

Welkom bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

Welkom bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Brochure voor naastbetrokkenen Welkom bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei ribw arnhem & veluwe vallei Brochure voor naastbetrokkenen Welkom bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei 4 Wij waren zó opgelucht toen hij

Nadere informatie

Financieringsverstrekkersportaal. Aansluitdocument

Financieringsverstrekkersportaal. Aansluitdocument Financieringsverstrekkersportaal Aansluitdocument Colofon Documentnaam: Fink financieringsverstrekkersportaal aansluitdocument Versie: 0.3 Datum: 17 september 2015 Versiebeheer Releasedatum Wijziging Versie

Nadere informatie

Heeft u een zorg, ontevreden gevoel of een klacht?

Heeft u een zorg, ontevreden gevoel of een klacht? Heeft u een zorg, ontevreden gevoel of een klacht? Wegwijzer Hoe te handelen? Bij wie kunt u terecht? Welke regelingen zijn er en waar zijn deze te vinden? Inleiding Binnen Stichting Vrijescholen Ithaka

Nadere informatie

Veiligheidsbeleid Een veilig klimaat voor Flash Veendam.

Veiligheidsbeleid Een veilig klimaat voor Flash Veendam. Veiligheidsbeleid Een veilig klimaat voor Flash Veendam. Flash Veendam is een vereniging waar een veilige en prettige sfeer heerst. Dit is niet vanzelfsprekend gezien de vervelende incidenten die er bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

MELD DIT! EEN ZORG, ONTEVREDEN GEVOEL OF KLACHT? U SIGNALEERT ONGEWENST GEDRAG? U HEEFT EEN VERMOEDEN VAN EEN MISSTAND?

MELD DIT! EEN ZORG, ONTEVREDEN GEVOEL OF KLACHT? U SIGNALEERT ONGEWENST GEDRAG? U HEEFT EEN VERMOEDEN VAN EEN MISSTAND? EEN ZORG, ONTEVREDEN GEVOEL OF KLACHT? U SIGNALEERT ONGEWENST GEDRAG? U HEEFT EEN VERMOEDEN VAN EEN MISSTAND? MELD DIT! Informatiefolder over: Hoe te handelen? Bij wie kunt u terecht? Welke regelingen

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Idris Afspraken en regelingen. Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers

Idris Afspraken en regelingen. Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Idris Afspraken en regelingen Informatiefolder voor cliënten en cliëntvertegenwoordigers Welkom bij Idris Welkom bij Idris. In onze dienstverlening draait het om mensen. Samen met u werken we aan de beste

Nadere informatie

REGELINGEN EUR HOLDING BV 1

REGELINGEN EUR HOLDING BV 1 REGELINGEN EUR HOLDING BV 1 Ongewenste omgangsvormen, waaronder wordt verstaan: seksuele intimidatie pesten discriminatie agressie (inclusief intimiderend gedrag) geweld in de werksituatie en de studieomgeving.

Nadere informatie

Privacy Statement Cordaad Welzijn

Privacy Statement Cordaad Welzijn Privacy Statement Cordaad Welzijn April 2018 1 Inhoud Inleiding... 3 Waarom heeft Cordaad Welzijn een Privacy Statement?... 3 Wat zijn persoonsgegevens?... 3 Waarop is dit Privacy Statement van toepassing?...

Nadere informatie

Privacyverklaring Neerlands diep

Privacyverklaring Neerlands diep Privacyverklaring Neerlands diep Versie 1.0 - Juni 2018 Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben wij deze privacyverklaring opgesteld waarin we onder andere uitleggen welke gegevens

Nadere informatie

Gedragscode. De doelen van de gedragscode zijn:

Gedragscode. De doelen van de gedragscode zijn: Gedragscode Wij willen graag dat cliënten aan wie NovaFarm-Grip haar zorg- en dienstverlening aanbiedt, daarover tevreden zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werk doen.

Nadere informatie

REGELINGEN EUR HOLDING BV 1

REGELINGEN EUR HOLDING BV 1 REGELINGEN EUR HOLDING BV 1 Ongewenste omgangsvormen, waaronder wordt verstaan: seksuele intimidatie pesten discriminatie agressie (inclusief intimiderend gedrag) geweld in de werksituatie en de studieomgeving.

Nadere informatie

A R-Vertrouwenspersoon. Proceseigenaar: RvB

A R-Vertrouwenspersoon. Proceseigenaar: RvB Vertrouwenspersoon Inhoud Vertrouwenspersoon... 1 Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Definities... 2 2. Functieomschrijving vertrouwenspersoon... 3 3. Taken vertrouwenspersoon... 3 3.1. Taken vertrouwenspersoon...

Nadere informatie

Zo werken we bij het CIZ. Gedragscode integriteit

Zo werken we bij het CIZ. Gedragscode integriteit Zo werken we bij het CIZ Gedragscode integriteit Voorwoord Houvast om juist te handelen Mag ik onder werktijd online kleding kopen? Er wordt een relatiegeschenk aangeboden door een leverancier, wat doe

Nadere informatie

ons kenmerk BAWI/U200701996 Lbr. 07/132

ons kenmerk BAWI/U200701996 Lbr. 07/132 Brief aan de leden T.a.v. het college informatiecentrum tel. BAWI (070) 373 8022 onderwerp vanaf 1 januari 2008 is het Digitaal Klantdossier wettelijk verplicht uw kenmerk ons kenmerk BAWI/U200701996 Lbr.

Nadere informatie

Notitie beschut werk. Aanleiding. Indicatiestelling beschut werk UWV

Notitie beschut werk. Aanleiding. Indicatiestelling beschut werk UWV Notitie beschut werk Aanleiding Met de inwerkingtreding van de Participatiewet is per 1 januari 2015 de toegang tot de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) afgesloten voor nieuwe instroom en kunnen personen

Nadere informatie

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid NEXT doet er alles aan om je privacy te garanderen. In deze privacyverklaring staat hoe we omgaan met persoonlijke gegevens. Zowel als je cliënt bij ons bent,

Nadere informatie

Studenten. Medewerkers. Wat verwachten we in het bijzonder van studenten?

Studenten. Medewerkers. Wat verwachten we in het bijzonder van studenten? Gedragscode Inleiding Deze gedragscode geldt voor alle studenten en medewerkers van ROC Rivor. Het doel van deze gedragscode is het leveren van een bijdrage aan een schoolklimaat dat zich kenmerkt door

Nadere informatie