Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017"

Transcriptie

1 Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Symposium Ruimte voor Inhoud voor medewerkers Woonverpleging Vanwege het grote enthousiasme bij de deelnemers van de divisie Wijkzorg & wijkverpleging, heeft de directie Woonverpleging overleg gevoerd met het organiserende comité met de vraag of dit programma nog een keer kan worden aangeboden aan medewerkers uit de divisie Woonverpleging. Dit willen ze graag doen. Het streven is om in maart 2017 medewerkers eenmalig de gelegenheid te geven om deel te nemen aan het symposium Ruimte voor inhoud. Er is plaats voor tweehonderd medewerkers en vol is vol. De dag begint om uur en eindigt om uur. In het plenaire deel spreekt een gastspreker op een ludieke manier over gastvrijheid en bejegening. Iedere deelnemer schrijft zichzelf in voor vier verschillende workshops (afhankelijk van je deskundigheidsniveau). Onderwerpen als verplaatsingstechnieken, wondzorg, dementie, hulpmiddelen, ambulante compressie therapie en gedragsproblemen komen in de workshops aan de orde. In de pauze is er een heerlijke lunch en kun je verschillende stands bekijken. Aangezien deze dag in eigen tijd is, willen we eerst de animo hiervoor meten. Medewerkers van de divisie Woonverpleging kunnen vóór half januari 2017 hun belangstelling kenbaar maken door een te sturen naar symposium.wijkzorg@zorgboog.nl. Afhankelijk van de animo maken we de keuze om deze dag nog een keer te plannen. Laat je belangstelling weten, zodat we de organisatie in gang kunnen zetten. Aanpassing Algemene Leveringsvoorwaarden Met ingang van 1 januari 2017 worden de algemene leveringsvoorwaarden voor nieuwe cliënten in de VVT aangepast. Deze aanpassing betekent vooral een vereenvoudiging van de bestaande voorwaarden; inhoudelijk verandert er nauwelijks iets. De voorwaarden zijn van toepassing voor zorgovereenkomsten die 1 januari 2017 worden afgesloten. De nieuwe algemene voorwaarden voor Zorg met en zonder Verblijf zijn uiterlijk 1 januari 2017 beschikbaar op

2 Het betreft de volgende documenten: Leveringsvoorwaarden Zorg zonder verblijf Leveringsvoorwaarden Zorg zonder verblijf modulair en volledig pakket thuis Leveringsvoorwaarden Zorg met verblijf Leveringsvoorwaarden Zorg met verblijf en BOPZ Leveringsvoorwaarden Zorg met verblijf kortdurend verblijf Leveringsvoorwaarden Zorg met verblijf geriatrische revalidatiezorg Zoals uit dit overzicht blijkt, zijn de van toepassing zijnde leveringsvoorwaarden afhankelijk van de zorg die een cliënt ontvangt. Bij het afsluiten van de zorgovereenkomst moet hier nadrukkelijk bij worden stilgestaan. Afhankelijk van de keuze van de cliënt kan hij/zij gebruik maken van de online versie of krijgt hij een exemplaar uitgereikt samen met de zorgovereenkomst. Dit wordt expliciet in de zorgovereenkomst vastgelegd. We proberen zo veel mogelijk te sturen op digitaal beschikbaar stellen van de leveringsvoorwaarden. De algemene voorwaarden voor Kraamzorg en JGZ worden in januari aangepast en zullen in de loop van die maand beschikbaar zijn. Naast de leveringsvoorwaarden is ook de model zorgovereenkomst aangepast. Deze wordt opgenomen in QIC; de zorgcoördinator vult deze verder in. In de overeenkomst wordt verwezen naar het zorg(leef)plan en eventuele aanvullende afspraken over dienstverlening. Denk hierbij aan de diensten zoals verwoord in de brochure Wlz verstrekkingen en aanvullende dienstverlening, maar ook aan andere aanvullende diensten voor mensen die gebruik maken van zorg zonder verblijf. We kunnen ons voorstellen dat de toepassing van de nieuwe overeenkomst en/of de leveringsvoorwaarden vragen oproept. In eerste instantie verwijzen wij naar een overzicht van veelgestelde vragen (FAQ-lijst) die we op Intranet onder Kenniscentrum > Leveringsvoorwaarden hebben opgenomen. Vind je hier het antwoord op je vraag niet, dan kun je contact opnemen met Miranda van Dongen, tel of Gaby Bos, tel van de Cliëntenadministratie.

3 Medewerkers Thuiszorgwinkel per 1 januari in dienst van Medireva Zoals al langer bekend, is de firma Medireva vanaf 1 januari 2017 onze nieuwe hulpmiddelenleverancier. De overname van de exploitatie van de thuiszorgwinkel en de webshop is al op 1 november 2016 ingegaan. Hoewel de Thuiszorgwinkel ook in de toekomst verder gaat als Thuiszorgwinkel Zorgboog hebben we in goed overleg met de betrokken medewerkers en de leverancier besloten om de detachering van de medewerkers om te zetten in een dienstverband met Medireva. Belangrijkste reden hiervoor is dat de inhoudelijke aansturing van de medewerkers beter bij de exploitant van de winkel kan liggen dan bij de Zorgboog. Inmiddels heeft de OR een positief advies uitgebracht over deze verandering. Los van de verandering van het formele werkgeverschap verandert er weinig, omdat de bekende medewerkers hun werkzaamheden vanuit dezelfde winkel zullen blijven verrichten. Dit biedt ook in de toekomst de beste kansen dat, indien dit aan de orde is, kan worden doorverwezen naar diensten van de Zorgboog. Op 22 december jl. is op informele wijze aandacht besteed aan de overgang van de medewerkers. Hoewel de relatie met hen volop in tact blijft, werden de medewerkers met een bloemetje bedankt voor hun inzet als werknemer van de Zorgboog. Tweede bouwbulletin Stiphout verschenen Het tweede bouwbulletin Stiphout is verschenen. In deze nieuwsbrief lees je over de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van een kleinschalige woonvoorziening in de Van der Weidenstraat in Stiphout. Je vindt het bouwbulletin op intranet onder de knop Wonen en welzijn. Veel leesplezier! Kerstevent, extra uitgifte en ruilen Van 14 tot en met 16 december jl. vond het Kerstevent van de Zorgboog plaats. Kon je niet aanwezig zijn op het kerstevent en heb je de uitgiftemoment van 24 december jl. gemist? Dan kun je het geschenk komen ophalen tijdens een extra uitgiftemoment op donderdag 5 januari 2017 van tot uur in het voormalige personeelsrestaurant de Verket in het dienstengebouw op het landgoed Bakel. Hier kun je ook jouw ovenschaal komen ruilen als deze beschadigd is. Gaat dat niet lukken, stuur dan een mail naar communicatie@zorgboog.nl, dan regelen wij het. Als je met de auto komt, dan kun je deze het beste parkeren op de parkeerplaats bij de Jan de Witkliniek.

4 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV op SBS6 Op zaterdag 24 december jl. is de Zorgboog op nationale televisie geweest als Best Presterende Werkgever 2016 in de regionale zorginstellingenbranche. In het programma ArbeidsmarktTV ging Henri Plagge in gesprek met presentator Arnold VanderLyde. Ook is een kort bedrijfsfilmpje over de Zorgboog getoond. Het programma wordt op zondag 1 januari 2017 om uur herhaald op SBS6. Aanvragen van uitleenartikelen/ad voorzieningen extramuraal Hulpmiddelenleverancier MediReva verzorgt per 1 januari 2017 de uitleen van verpleegartikelen. (Kersten stopt per 31 december 2016). Zij kunnen voor elke zorgverzekering de uitleen verzorgen. Zowel verpleegartikelen als AD-materiaal. Je kunt op verschillende manieren een aanvraag doen: 1. dit is uitsluitend voor zorgprofessionals. Daarvoor heb je een inlogcode nodig. Deze is via deze site aan te vragen. Aanvragen worden dezelfde dag nog behandeld. 2. Telefonisch door te bellen met Klantenservice MediReva via telefoonnummer Dit nummer kunnen cliënten zelf ook gebruiken om een aanvraag te doen. 3. Stuur een mailtje naar info.revalidatie@medireva.nl. Vermeld altijd de naam, geboortedatum en telefoonnummer van de cliënt en/of contactpersoon. Cliënten worden dezelfde dag nog teruggebeld. 4. Spoedaanvragen buiten kantoortijden, via de Zorgboog Zorgcentrale. Zij kunnen doorverbinden naar de desbetreffende medewerker van MediReva die bereikbare dienst draait. Artikelen die in de auto kunnen worden vervoerd, mogen door cliënten/klanten opgehaald worden in de Zorgboog Thuiszorgwinkel, Kanaaldijk Noord Oost 18, 5701 SB Helmond. adres info@zorgboogthuiszorgwinkel.nl. Artikelen van groot formaat worden bij klanten thuisbezorgd. Contactpersoon is Jose van Dommelen, teamleider verkoopadviseurs Tel Tel (na ) Tel (na ) jose.van.dommelen@zorgboog.nl (tot ) j.vandommelen@zorgboogthuiszorgwinkel.nl (na )

5 Werkwijze hulpmiddelen MediReva voor divisie Woonverpleging/GRZ Binnen kantoortijden ( uur) - alle aanvragen (aanvraag en inname hulpmiddelen en storingen) voor intramuraal/grz worden aangevraagd via het Medirevanet. Als medewerker heb je hier een inlogcode voor nodig. Deze kun je aanvragen via Marly Haazen. - Spoedzaken: in de aanvraag vermelden dat het spoed heeft. Of bellen naar klantenservice MediReva via telefoonnummer: Aan de hand van de vraag bepalen zij naar welke afdeling ze dit binnen MediReva gaan doorzetten. Buiten kantoortijden (17.00 uur tot werkdag uur) ook in weekenden en feestdagen Kijk eerst in protocol storingsdienst Zorgboog wat te doen bij welke storingen. Indien echt nodig bel je rechtstreeks naar Klantenservice MediReva: Deze klantenservice bepaald dan wat doorgezet gaat worden naar hun technische dienst. Je krijgt dan van hun een 06 nummer wat je moet bellen. Contactpersoon Intramuraal/GRZ: Marly Haazen, medewerker beleid en projecten. Marly werkt van maandag tot en met donderdag van tot uur. marly.haazen@zorgboog.nl, tel , postvak Rectificatie: Afdelingsnamen Woonverpleging per In het aangeleverde bericht voor de IZI-nummer 52 waren enkele benamingen van afdelingen van de divisie Woonverpleging niet correct vermeld. In onderstaand overzicht staan de juiste namen vermeld. SVP dit overzicht aanhouden. De correcties betreffen de locatie Mariëngaarde Aarle Rixtel de toevoeging, bij de locatie Nieuwenhof Deurne de toevoeging NHD en verwijdering van vermelding GW en wijziging van de nummering van de afdelingen in 1 en 2, bij de locatie Someren Eind de toevoeging SES en bij de locatie Jan de Witkliniek Bakel toevoeging nummering van de afdelingen 1 en 2. In 2014 is het principebesluit genomen om de afdelingsnamen van de divisie Woonverpleging op de verschillende locaties langzaam maar zeker te vervangen door nummers of letters. Een belangrijke overweging daartoe was dat we het 'instellingsdenken' meer en meer wilden loslaten. Na invoering van dit besluit kwamen er diverse reacties op de nieuwe benamingen van de afdelingen. In het voorjaar van 2016 is daarom afgesproken om dit mee te nemen als onderwerp op de agenda s van het cliëntenoverleg en in het cliëntenoverleg een besluit te nemen over de naam van de afdeling.

6 In het najaar zijn in het cliëntenoverleg de besluiten hierover genomen. Hieronder een overzicht van de nieuwe benamingen. Een aantal namen is gewijzigd en een aantal is gelijk gebleven. Deze nieuwe namen worden per 1 januari 2017 ingevoerd. Zoveel als mogelijk is daarvoor al in de systemen geregeld. Aan iedereen het verzoek om kennis te nemen van de wijzigingen en daar waar gewenst/noodzakelijk dit bericht te delen met collega s en relaties voor wie deze informatie van belang is. Plaats/ locatie Deurne / Liessel Helmond Cluster Hoofd Oude benaming 1 Corrie van der Gaarden / Rebecca de Laat (waarnemend hoofd WHL en JPD) 2 Frank Hermans WHL 2, 14, 26, 38 JPD 2, 4, 6, 8 PHH 2a Benaming per WHL 2, 14, 26, 38 JPD 2, 4, 6, 8 PHH 2a Gemert RBG 2, 4, 6, 8, RBG 2, 4, 6, RBG 10 8, 10 Beek en DRB 21A, 21B, DRB Donk, De 21C, 21D 21A,21B, Regt 21C, 21D Helmond 3 Hetty van Hoof WOH 116, WOH 116, 116A, 116B, 116A, 116B, 116C 116C Lieshout FHL FHL Helmond BVH BVH Aarle- 4 Elly van Rooy KSW 1 Rixtel KSW 2 KSW 3 Aarle- Rixtel Aarle- Rixtel Aarle- Rixtel/ Helmond / KDH 5 Annelies Boermeester Molendreef 1 en 2 Appartementen en studio's GPW KDH At/m F Hof van Aarle Hof van Rixtel Hof van Croy Molendreef 1 en 2 Lindenlaan Hurkersdreef 1 & 2 KDH A t/m F

7 Helmond/ PHH Helmond/ PHH Helmond/ PHH Deurne / NHD Deurne/ NHD Deurne/ NHD 6 Vera Verdonschot / waarnemend hoofd Lian Brouwers 7 Jos van Schijndel PHH Hilbeemden PHH 1a en 1b PHH GPW etage 3 PHH GPW etage 4 NHD De lelie NHD De Grote Beemd PHH 3a en 3b PHH 4a en 4b NHD De Lelie 1 NHD De Lelie 2 NHD De Grote Beemd 1 NHD De Grote Beemd 2 NHD de Bongerd NHD De Bongerd 1 NHD De Bongerd 2 De Moeraseik De Moeraseik Helmond 8 Cathe van Neerven Beek en De Oever DRB De Oever DRB Donk, De Regt Helmond / 9 Leonie KDH G en H KDH G en H KDH Stevens Helmond De Regenboog De Regenboog Someren Eind 10 Petra Rijnders Woning 1 Woning 2 Woning 3 SES Torenplein 15 SES Einderplein 6 SES Einderplein 2 Helmond KDH de Rinck KDH De Rinck Bakel/ JWB 11 Gerard Verkoelen JWB De Rossum JWB De Rossum 1 JWB De Rossum 2 Bakel/ JWB JWB De Vlier JWB De Vlier 1 JWB De Vlier 2 Bakel/ JWB JWB De Meidoorn JWB De Meidoorn 1 JWB De Meidoorn 2

8 Bakel/ JWB JWB De Lindert JWB De Lindert 1 JWB De Lindert 2 Bakel 12 Lijanne Lans De Populier Bakel De Populier Bakel Helmond 13 Rianne van Lieshout Vitassist Helmond Vitassist Helmond

Nummer december t/m 29 december 2016

Nummer december t/m 29 december 2016 Nummer 52 23 december t/m 29 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Inhoudsopgave blz 4 6 8 Prettig en sfeervol wonen bij Savant Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen in een woonzorgcentrum in uw

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer januari t/m 27 januari 2017

Nummer januari t/m 27 januari 2017 Nummer 04 21 januari t/m 27 januari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond INHOUDSOPGAVE pagina Jaarverslag / Bestuursverslag 1 Bestuur en vaststelling jaarrekening 2 Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2017 3 2

Nadere informatie

Nummer december t/m 14 december 2017

Nummer december t/m 14 december 2017 Nummer 50 08 december t/m 14 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juni t/m 21 juni 2018

Nummer juni t/m 21 juni 2018 Nummer 25 15 juni t/m 21 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vieringen hoogste punt Zeilberg

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer juli t/m 03 augustus 2017

Nummer juli t/m 03 augustus 2017 Nummer 31 28 juli t/m 03 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuwe manier van registreren

Nadere informatie

Informatiebrochure. Méér dan een thuiszorgwinkel. Kopen, huren én lenen

Informatiebrochure. Méér dan een thuiszorgwinkel. Kopen, huren én lenen Informatiebrochure Méér dan een thuiszorgwinkel Kopen, huren én lenen Welkom bij de Zorgboog thuiszorgwinkel Kopen huren én lenen Bij de Zorgboog thuiszorgwinkel in Helmond kunt u terecht voor al uw zorghulpmiddelen.

Nadere informatie

Verpleegartikelen en hulpmiddelen Kopen, huren én lenen

Verpleegartikelen en hulpmiddelen Kopen, huren én lenen Informatiefolder Verpleegartikelen en hulpmiddelen Kopen, huren én lenen Welkom bij de Zorgboog Thuiszorgwinkel Kopen huren én lenen Bij de Zorgboog Thuiszorgwinkel in Helmond kunt u terecht voor al uw

Nadere informatie

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor mensen

Nadere informatie

De Wmo. en de woonvoorzieningen gehandicapten. januari 2013

De Wmo. en de woonvoorzieningen gehandicapten. januari 2013 De Wmo en de woonvoorzieningen gehandicapten januari 2013 De Wmo en de woonvoorzieningen gehandicapten De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners zo lang

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 3.2

Nadere informatie

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg Grande conference 2014 Henri Plagge, arts M&G MCM Voorzitter Raad van Bestuur De Zorgboog Zorgboog Voor alle generaties;

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Nummer april t/m 28 april 2016

Nummer april t/m 28 april 2016 Nummer 17 22 april t/m 28 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer december t/m 28 december 2017

Nummer december t/m 28 december 2017 Nummer 52 22 december t/m 28 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2013 Stichting Welzijn de Zorgboog

FINANCIEEL VERSLAG 2013 Stichting Welzijn de Zorgboog FINANCIEEL VERSLAG 2013 Stichting Welzijn de Zorgboog INHOUDSOPGAVE pagina Jaarverslag / Bestuursverslag 1 Bestuur en vaststelling jaarrekening 3 Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2013 4 2 Resultatenrekening

Nadere informatie

Addendum 2016 behorende bij Huishoudelijke Ondersteuning, Peelgemeenten, getekend december 2014

Addendum 2016 behorende bij Huishoudelijke Ondersteuning, Peelgemeenten, getekend december 2014 Addendum 2016 behorende bij Huishoudelijke Ondersteuning, Peelgemeenten, getekend december 2014 De navolgende partijen: Peel 6.1 Zorg en Ondersteuning, namens de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel,

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers

Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers Aanleiding In een eerder overleg is afgesproken om de communicatie richting cliënten

Nadere informatie

Nummer juli t/m 28 juli 2016

Nummer juli t/m 28 juli 2016 Nummer 30 22 juli t/m 28 juli 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Televisie, telefoon en internet aan uw bed

Televisie, telefoon en internet aan uw bed Televisie, telefoon en internet aan uw bed U bent opgenomen in het Radboudumc. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u bij uw bed gebruik maken van radio, televisie, telefoon en internet.

Nadere informatie

Sensire De Sensire Thuiszorgwinkels

Sensire De Sensire Thuiszorgwinkels Sensire De Sensire Thuiszorgwinkels is onderdeel van Sensire. Verpleegartikelen en hulpmiddelen Bij de thuiszorgwinkels van Sensire in Doetinchem, Zutphen, Winterswijk, Lochem en Ulft heeft u keus uit

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Grotel s hof Bakel Algemeen Herberg Grotel s Hof is een prachtig restaurant gelegen in bosrijke omgeving. Hier kunt u culinair genieten in de bossen. U

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

(Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs

(Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs (Thuis)bezorgen reisdocument en rijbewijs Twee keer naar het Stadskantoor voor een nieuw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs is niet meer nodig. Nu kunt u uw document veilig thuis of bijvoorbeeld op

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Sensire Het Sensire Servicehuis in Vorden

Sensire Het Sensire Servicehuis in Vorden Sensire Het Sensire Servicehuis in Vorden is onderdeel van Sensire. Het Sensire Servicehuis in Vorden Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de thuiszorgwinkels van Sensire. Onze winkels zijn door

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Servicegaranties. Disclaimer

Servicegaranties. Disclaimer Servicegaranties Disclaimer Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. En daarbij leggen wij de lat bewust hoog. Maar dat kunnen we alleen met uw medewerking. Daarom

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 6 Nuenen Oost } Eindhoven Station 21 Beek en Donk } Gerwen } Eindhoven Station 22 Helmond } Gerwen } Eindhoven Station 25 Beek en Donk } Helmond 121 Uden } Gemert } Eindhoven Station 122 Gemert } Eindhoven

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Dementiepoli. Ouderen

Dementiepoli. Ouderen Dementiepoli Ouderen Dementiepoli Informatie voor cliënten, familie en betrokkenen Met deze folder willen we u en uw familieleden en/of verzorgers graag informeren over de gang van zaken bij de dementiepoli.

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Detachering

Nieuwsbrief Detachering Inhoudsopgave: Voorwoord door Anouk Platvoet-Neef Nieuws van DCW-beschut Wijkteams Enschede Ziek en vakantie Betaaldata lonen 2017 Colofon Aankondiging redactie; De redactie wil jullie erop attent maken

Nadere informatie

Vervallen haltes koningsdag 2016.

Vervallen haltes koningsdag 2016. Vervallen haltes koningsdag 2016. Lijn 1. Lijn 2. Lijn 3. Lijn 4. Lijn 5. Lijn 6. Lijn 7. Eindhoven. Lijn 8. Lijn 9. Son en Breugel. Lijn 10. Eindhoven. 18 Septemberplein Dommelstraat Havenhoofd Daf museum

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015

De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015 De verzorging van persoonsgebonden was gaat veranderen. 3, 4 en 5 maart 2015 Agenda Welkom Het huidige wasprogramma De aanleiding voor de verandering Het proces en besluitvorming De verandering De nieuwe

Nadere informatie

Nummer mei t/m 02 juni 2016

Nummer mei t/m 02 juni 2016 Nummer 22 27 mei t/m 02 juni 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over het Persoonsgebonden budget (PGB) jeugdhulp, Inhoudsopgave

Vragen en antwoorden over het Persoonsgebonden budget (PGB) jeugdhulp, Inhoudsopgave Vragen en antwoorden over het Persoonsgebonden budget (PGB) jeugdhulp, Inhoudsopgave 1. Wijzigingen per 1 januari 2015 Algemeen 2. Meest gestelde vragen van mensen die nu een PGB hebben 3. PGB trekkingsrecht

Nadere informatie

Ledenraad / Medezeggenschapsraad

Ledenraad / Medezeggenschapsraad Notulen (v.h. actiepunten/besluitenlijst) Datum: 03.05.2018 Tijdstip: 18.30-21:00 uur Locatie: Helmond, Paterslaan, grote vergaderkamer Voorzitter: de heer Ton Teerling (toerbeurt) Notulist: mevrouw Saskia

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VVT-database zorgorganisaties

Algemene voorwaarden VVT-database zorgorganisaties Algemene voorwaarden VVT-database zorgorganisaties Niet-leden van ActiZ Maart 2017, versie 1.1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Toelatingscriteria VVT-database... 4 3. Deelname VVT-database en aanmelding voor

Nadere informatie

Nummer september t/m 06 oktober 2016

Nummer september t/m 06 oktober 2016 Nummer 40 30 september t/m 06 oktober 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Open dag Hospice de

Nadere informatie

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever

Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Handleiding invoeren Werkplein vacature door de werkgever Je voert als werkgever een nieuwe vacature in. Op het moment dat je bij vacaturetype kiest voor de optie werkplein, openen er extra velden die

Nadere informatie

Teleservice. Wat is het & hoe werkt het?

Teleservice. Wat is het & hoe werkt het? Teleservice Wat is het & hoe werkt het? Inhoud 1. INLEIDING 2. WAT IS TELESERVICE? 3. DE MARKT VOOR TELESERVICE 4. RISICO VAN NIET BEANTWOORDE GESPREKKEN 5. WIE GEBUIKT TELESERVICE? 6. HOE WERKT TELESERVICE?

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Dementiepoli. Ouderen

Dementiepoli. Ouderen Dementiepoli Ouderen Dementiepoli Informatie voor cliënten, familie en betrokkenen Met deze folder willen we u en uw familieleden en/of verzorgers graag informeren over de gang van zaken bij de dementiepoli.

Nadere informatie

Meander Beschut en Beschermd Wonen

Meander Beschut en Beschermd Wonen Meander Beschut en Beschermd Wonen Met zorg omgeven Mensen met aandacht Meander Beschut en Beschermd Wonen Mensen voelen zich het meest thuis in de eigen vertrouwde woonomgeving. Daarom biedt MeanderGroep

Nadere informatie

Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein. 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder.

Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein. 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder. Feitenrelaas Aanvraag Vergunning Jaar van Park en Plein 5 november 2018 Mokum Reclaimed dient vergunningaanvraag in, zie bewijs hieronder. 13 november 2018 Conform bovenstaand bericht zou er binnen 5 werkdagen

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie februari 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Bijvoorbeeld als het aantal uren

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTRANET KLANTEN

HANDLEIDING EXTRANET KLANTEN HANDLEIDING EXTRANET KLANTEN INHOUDSTAFEL 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 HOE LOGT U IN OP UW KLANTENZONE? UW PERSOONLIJKE GEGEVENS WIJZIGEN EEN VERTEGENWOORDIGER AANMAKEN DE BEDRIJFSSTRUCTUUR WIJZIGEN/AANPASSEN

Nadere informatie

Werkgevershandleiding. Mijn Account/MijnIZA

Werkgevershandleiding. Mijn Account/MijnIZA Werkgevershandleiding Mijn Account/MijnIZA Inhoudsopgave 1. Werkgevershandleiding 3 2. Mijn Account/Mijn IZA 4 3. Doorgeven van wijzigingen voor werknemers 12 4. Koppelen van contracten 17 2 1. Werkgevershandleiding

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen & Extra Roostervrije dagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1 Opvoeren

Nadere informatie

Examen VMBO-BB versie blauw

Examen VMBO-BB versie blauw Examen VMBO-BB versie blauw 2018 gedurende 100 minuten profielvak E&O CSPE BB onderdeel A Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit 5 opdrachten.

Nadere informatie

Handleiding extranet klanten

Handleiding extranet klanten Handleiding extranet klanten Inhoudstafel 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 HOE LOGT U IN OP UW KLANTENZONE? UW PERSOONLIJKE GEGEVENS WIJZIGEN EEN VERTEGENWOORDIGER AANMAKEN DE BEDRIJFSSTRUCTUUR WIJZIGEN/AANPASSEN

Nadere informatie

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER T-Point voor Bedrijven Als opdrachtgever van Tempo-Team kunt u op T-Point de actuele informatie vinden van uw opdrachten bij Tempo-Team. U kunt declaraties controleren

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB I N H O U D Week van de Mantezorg; een terugblik Dag van de Mantelzorg; vooruitblik Uitnodiging lezing Cora Postema Ordenen administratie Veranderingen in het PGB Activiteiten steunpunt Mantelzorg Workshop

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

p a t i ë n t e n i n f o r m a t i e 2

p a t i ë n t e n i n f o r m a t i e 2 Afdeling Orthopedie Afdeling orthopedie Welkom op afdeling orthopedie U bent opgenomen op verpleegafdeling orthopedie van Zuyderland Medisch Centrum Heerlen. Wij realiseren ons dat een opname een ingrijpende

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E personenalarmering@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1113 Basis van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met het Basis

Nadere informatie

Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg

Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg is onderdeel van Sensire. Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg De cliëntenraad van Sensire is er voor u. Wij behartigen de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Aanvraag Drank- en Horecawetvergunning

Aanvraag Drank- en Horecawetvergunning Aanvraag Drank- en Horecawetvergunning Model A De aanvraag ter verkrijging van een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie