Nummer april t/m 27 april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer april t/m 27 april 2017"

Transcriptie

1 Nummer april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Vliegende start van Expeditie Zorgboog Op dinsdag 18 april is Expeditie Zorgboog van start gegaan om van de Zorgboog een duurzame organisatie te maken. Tijdens de ochtend hield spreker Wigger Verschoor (Urgenda) een inspirerend betoog over verduurzaming van de zorg in de breedste zin van het woord. Daarna zijn de aanwezigen in groepen aan de slag gegaan om kansen, dilemma's en streefbeelden op te halen ten aanzien van de thema's milieu, duurzaam vastgoed en maatschappelijk verantwoord inkopen. De uitkomsten hiervan vormen het 'basiskamp' voor het vervolg van de expeditie: werksessies rondom de genoemde thema's waarin concrete acties en afspraken worden gemaakt om zo telkens een kamp hoger te komen. Een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, kent een juiste balans tussen people (mensen), planet (milieu) en profit (opbrengst). De Zorgboog presteert al prima op het onderdeel people en zal zich daarom het komende half jaar richten op het onderdeel planet. Alle medewerkers en vrijwilligers kunnen met kleine stapjes en dicht bij onze werkomgeving een bijdrage leveren aan een duurzame organisatie. Tablets stichting Welzijn de Zorgboog Er is veel belangstelling om een van de tablets aan te schaffen voor een bedrag van 50,-. Door een wijziging in de procedure beschikken we op dit moment echter nog niet over alle mailadressen van diegenen die nog conform de oude procedure een tablet hebben besteld en ook hebben betaald. Als je inmiddels hebt betaald, maar nog geen volgnummer hebt ontvangen stuur dan een mail naar bestuurssecretariaat@zorgboog.nl zodat we je een volgnummer kunnen geven en jij jouw exemplaar kunt komen ophalen. Nieuwsbrief Verdraaid! De tweede nieuwsbrief Verdraaid! is verschenen. Binnen de divisie Woonverpleging helpt Verdraaid! de teams op weg naar meer zelforganisatie om zo de tevredenheid van cliënten en medewerkers te verhogen en de kwaliteitszorg verder te verbeteren. Je vindt de nieuwsbrief Verdraaid! bij de nieuwsberichten op de startpagina van het intranet.

2 ISO controle audit: GESLAAGD! De afgelopen twee weken hebben externe auditors op verschillende dagen binnen alle divisies gesprekken gevoerd met medewerkers, cliënten, cliënt vertegenwoordigers, ledenraad, directeur, et cetera. De insteek van de gesprekken was het lerend vermogen van de organisatie en dat hebben we goed laten zien. Afgelopen week vond de eindbespreking plaats en wij mogen het certificaat met voldoening weer uitdragen komend jaar! Een aantal uitspraken die wij hebben terug ontvangen: medewerkers tonen een goede professionele houding en gedrag; ze weten goed waar ze mee bezig zijn; de Zorgboog is voortvarend aan de slag gegaan met zelforganisatie. Er is steeds meer zelfinzicht binnen de teams, we zien het beter terug in de praktijk en dat is mooi om te zien; de Zorgboog beweegt goed mee in de veranderlijke zorgmarkt, de doorontwikkeling op vele fronten is voelbaar en zichtbaar. De auditoren hebben één aandachtspunt teruggekoppeld, wat om een specifieke opvolging vraagt. Hier wordt volgend jaar zeker naar gekeken tijdens de controle audit. Wij willen iedereen die heeft meegewerkt bedanken voor hun bijdrage, openheid en enthousiaste gesprekken! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust aan je leidinggevende of mail naar Mariella Joosten of Ellen van den Einde. Inloopspreekuren Zorgboog in Balans Kinderpraktijk Zorgboog in Balans Kinderpraktijk is gestart met gratis inloopspreekuren op de consultatiebureaus in Helmond (Generaal Snijdersstraat), Beek en Donk (de Regt) en Deurne (de Nieuwenhof). Ouders met vragen over hun kind kunnen op eigen initiatief of op doorverwijzing vanuit het consultatiebureau vrijblijvend terecht op deze multidisciplinaire spreekuren. Alle disciplines (kinderergotherapie, pre-logopedie, kinderfysiotherapie, kinderdiëtetiek) zijn afwisselend aanwezig. Door de nauwe samenwerking en ervaring kunnen de therapeuten ook vragen voor elkaar beantwoorden. Een telefonische achterwacht is beschikbaar om meer specifieke vragen te beantwoorden. Meer informatie op Tijdelijke verhuizing Pannehoeve 2a naar Bakel Vijfenzestig cliënten van Archipel Zorggroep hebben vanwege een ingrijpende verbouwing ruim een jaar lang gewoond in St. Jozefsheil in Bakel als tijdelijke huisvesting. Afgelopen week zijn alle bewoners weer terug verhuisd naar hun gerenoveerde locatie. De diverse ruimten op de begane grond zullen overigens niet lang leeg staan. Op de tweede etage van de Pannehoeve worden alle badkamers van de appartementen gerenoveerd. De 22 bewoners die momenteel op de tweede etage wonen, verhuizen op 10 mei tijdelijk naar St. Jozefsheil en verblijven daar ongeveer twee maanden.

3 Dagactiviteit Brandenvoort sluit haar deuren Door een teruglopend cliëntenaantal heeft de Zorgboog de keuze moeten maken om de dagactiviteiten op locatie Brandenvoort na 10 jaar te sluiten. Donderdag 20 april was de laatste dag dat cliënten hier terecht konden voor activiteiten. Alle cliënten hebben een plekje gevonden op een andere locatie. De medewerker dagactiviteiten Brandevoort is herplaatst naar de dagactiviteit op locatie Keyserinnedael. Ook alle vrijwilligers die graag hun werk wilden blijven voortzetten binnen de Zorgboog, hebben een nieuwe plek gevonden op een andere locatie. Gezocht: vrijwilligerscoördinator hospice de Populier Bij jij een enthousiast organisatietalent met coachende en begeleidende vaardigheden die het een uitdaging vind om ca. 85 vrijwilligers te coördineren? Dan ben jij de kandidaat waar we naar op zoek zijn! Interesse? Kijk dan op om de volledige vacaturetekst te lezen. Gezocht: medewerkers locatie Kleinschalig Wonen Stiphout In september gaan de deuren open van onze nieuwe locatie met Kleinschalig Wonen in het centrum van Stiphout. Een nieuwe locatie betekent een nieuw team. Naast collega's vanuit de Zorgboog zijn we op zoek naar Verzorgenden C en IG, een enthousiaste 1e verpleegkundige en Coördinatoren Zorg die warm lopen voor een nieuw begin. Is je interesse gewekt, kijk dan snel op om de volledige vacatureteksten te lezen. Aspergeactie t.b.v. Tovertafel kleinschalig wonen Stiphout Tafelronde 119 Peelland organiseert een aspergeactie om geld in te zamelen ten behoeve van een Tovertafel voor de nieuwe kleinschalige woonvoorziening in Stiphout. Het aspergepakket bestaat naast asperges ook uit beenham, scharreleieren, aardappelkrieltjes en een fles lekkere Riesling. Je kunt een bijdrage leveren door één of meerdere aspergepakketten te bestellen op De pakket(ten) kunnen worden opgehaald op 13 mei of 27 mei tussen en uur bij De Brandevoortse Hoeve - Medevoort 23, 5707 DD Helmond. Zie voor meer informatie de bijlage bij deze IZI.

4 Begeleiders 'Ervaringsleren' gezocht Voor de divisie Woonverpleging zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders voor de intervisiebijeenkomsten 'Ervaringsleren'. Deze methode brengt intervisie en motiverende gespreksvoering samen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt van en met elkaar geleerd. In 2016 zijn we gestart met de uitrol van deze bijeenkomsten, die worden begeleid door 1e verpleegkundigen (die daarvoor een train-de-trainer programma hebben gevolgd) en gecoacht door ervaren begeleiders. Om het tempo van de uitrol verder te bespoedigen, zijn we op zoek naar medewerkers, die het begeleiden van intervisie (Ervaringsleren) op enthousiaste wijze mee op kunnen pakken. Het volledige profiel vind je in de bijlage van deze IZI. Heb je belangstelling of heb je nog vragen, mail dan vóór 5 mei aanstaande naar lijanne.lans@zorgboog.nl of naar jessie.hoorn@zorgboog.nl. Cursus Waarde(n)vol Communiceren met je Kind Dinsdag 23 mei starten we in Helmond met een nieuwe reeks van de cursus Waarde(n)vol communiceren met je kind. In deze interactieve cursus krijg je handvatten om de eindeloze uitdagingen van het opvoeden aan te kunnen. In vijf lessen van twee uur worden de basisprincipes van het communiceren met je kind uiteengezet. Je leert zo luisteren dat je kind zich begrepen voelt, zo praten dat jij ook begrepen wordt, zo conflicten oplossen zodat niemand verliest en zo afspraken maken dat iedereen zich er aan houdt. Durf je de uitdaging aan? Meld je dan nu aan! Kijk voor meer informatie over data, locatie en kosten op Of neem contact op met Cursussen en diensten de Zorgboog via cursussendiensten@zorgboog.nl of telefoonnummer Onderzoek Actiz i.s.m. het arbeidsmarktfonds A+O VVT We leven steeds gezonder en dat kun je merken. Onze levensverwachting is flink gestegen. Een paar jaar extra leven betekent ook een paar jaar extra werken. Volgens de voorspellingen gaan de jongeren van nu met pensioen op hun 72e. Werkgevers en werknemers onderzoeken nu hoe medewerkers vitaal, vakkundig en met plezier hun werk in de VVT branche kunnen blijven uitvoeren. Met de uitkomsten van het onderzoek wordt in kaart gebracht waar de behoefte ligt van medewerkers in de VVT-branche op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. En daar kan de Zorgboog dan mogelijk ook weer gebruik van maken. Wil je als medewerker van de Zorgboog je input leveren aan dit onderzoek dan kun je via onderstaande link (anoniem) een vragenlijst in te vullen. Het invullen kost ongeveer vijf tot tien minuten van je tijd:

5 Bijlage 1 Profiel Begeleiders 'Ervaringsleren' Voor de divisie Woonverpleging zijn we op zoek naar enthousiaste begeleiders voor de intervisiebijeenkomsten 'Ervaringsleren'. Van deze medewerkers verwachten we dat ze, naast de bereidheid om intervisiegroepen te gaan begeleiden (buiten je dienstverband, of in goed overleg met je clusterhoofd binnen je dienstverband): bereid zijn om de train-de-trainer bijeenkomst te volgen (één dagdeel van 3 uur); de scholing Motiverende gespreksvoering hebben gevolgd, of bereid zijn om deze scholing te volgen; op een heldere manier informatie kunnen overbrengen; affiniteit hebben met en/of beschikken over didactische vaardigheden om te werken met groepen; werkzaam zijn als verpleegkundige of verzorgende IG binnen de divisie Woonverpleging en een dienstverband hebben van minimaal 16 uur per week; bereid zijn om een of twee intervisiebijeenkomsten per zes weken te begeleiden. Wat bieden we? een train-de-trainer programma Ervaringsleren; een scholing Motiverende gespreksvoering (indien niet eerder gevolgd); coaching door een ervaren begeleider/facilitator. Heb je belangstelling om je in de rol van begeleider Ervaringsleren te verdiepen en als begeleider aan de slag te gaan, of heb je nog vragen, mail dan vóór 5 mei aanstaande naar lijanne.lans@zorgboog.nl of naar jessie.hoorn@zorgboog.nl.

6 Bijlage 2

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 1. 07-09 - 2017 Mededelingen van de school Start van het schooljaar Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer gestart. De nieuwe kinderen in onze groepen 1 en de kinderen die van

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt!

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt! Nummer: 1131 28 november 2018 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nummer 9.2. 16 september 2015 INHOUDSOPGAVE:

Nummer 9.2. 16 september 2015 INHOUDSOPGAVE: Nummer 9.2. 16 september 2015 Sint Trudo Info Pagina INHOUDSOPGAVE: Informatieavonden 1 Unieke samenwerking 4 Kinderkerk 4 Jeugddisco Stiphout 5 Inschrijfformulier Spurriebemmels 5 Durf jij de uitdaging

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Aandachtsfunctionaris Academie

Aandachtsfunctionaris Academie Aandachtsfunctionaris Academie Waarom een Aandachtsfunctionaris Academie? De aandachtsfunctionaris is dé spil in elke organisatie die serieus werk maakt van de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer juli t/m 03 augustus 2017

Nummer juli t/m 03 augustus 2017 Nummer 31 28 juli t/m 03 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuwe manier van registreren

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018

DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 1 29 augustus 2018 AGENDA 10 september Vergadering OV 12 september Vergadering

Nadere informatie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie

Verslag kwaliteit 2017 cliëntversie Pagina 1 van 14 Inhoud Inleiding... 3 Bouwsteen 1: de zorg die jij krijgt... 4 Bouwsteen 2: ervaringen van de cliënt... 7 Bouwsteen 3: functioneren van de teams...11 Leren van klachten en incidenten...13

Nadere informatie

Aandachtsfunctionaris Academie

Aandachtsfunctionaris Academie Aandachtsfunctionaris Academie Waarom een Aandachtsfunctionaris Academie? De aandachtsfunctionaris is dé spil in elke organisatie die serieus werk maakt van de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.10 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels zijn Eva Bouwman en Wies van der Weijden al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2B. Thibo Verbunt, Tim Bouwman en Sam Prijden zijn aan het

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging De kortste weg naar een passende baan Uw functie bij Van Oord komt te vervallen en u moet op zoek naar een nieuwe baan. Deze

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s,

Leesmij. Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari Beste ouder(s), kinderen en collega s, Leesmij Jaargang 18, nummer 10 Helmond, 16 januari 2018 Even voorstellen We zijn blij te mogen vermelden dat er op woensdag een nieuwe vrijwilliger werkt op onze school. Hij stelt zich hieronder even aan

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

De poster van de maand december heeft als titel "Vrolijk kerstfeest". Lieve papa en mama,

De poster van de maand december heeft als titel Vrolijk kerstfeest. Lieve papa en mama, FlexFlits Nr. 4 7 december 2018 Anti-pestbeleid op basisschool De Piramide De poster van de maand december heeft als titel "Vrolijk kerstfeest". Lieve papa en mama, Kerst is een tijd van vrede en liefde,

Nadere informatie

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015

Suc6 Cursussen voor mensen. Suc6 Cursusboek 2014/2015 Cursussen voor mensen Suc6 Cursusboek 2014/2015 Inleiding Leren is leuk. Als je iets leert, weet je meer of kun je meer! In dit boekje staan alle cursussen die je bij Suc6 kunt leren. Je kunt samen met

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.6 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 19-01-2018 nr.6 Op de agenda 22-01-2018 25-01-2018 01-02-2018 08-02-2018 09-02-2018 inleveren Studiedag, alle kinderen zijn vrij Inloopspreekuur

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Aanbod cursussen en trainingen

Aanbod cursussen en trainingen Aanbod cursussen en trainingen 2019-2020 Naar een positieve groep Maak van jouw klas een positieve groep; kinderen die zich veilig voelen, presteren beter. Deze praktische cursus is bedoeld voor leerkrachten

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby

Zwanger, bevallen en je baby Cursussen en diensten de Zorgboog Telefoon 0492-504 821 cursussendiensten@zorgboog.nl Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Cursussen en diensten de Zorgboog heeft geen winstoogmerk en is onderdeel

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

8 Tips voor het werken met Positieve Gezondheid

8 Tips voor het werken met Positieve Gezondheid 8 Tips voor het werken met Positieve Gezondheid Betrek de bestuurder bij de veranderingen Maak het gesprek een vanzelfsprekend onderdeel van je handelen Leg de uitkomsten van een gesprek vast Hoor de wensen

Nadere informatie

Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016

Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016 Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen. Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren

Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen. Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Het is nooit saai,

Nadere informatie

Opleiding Teamcoaching voor managers

Opleiding Teamcoaching voor managers Opleiding Teamcoaching voor managers Leer bouwen aan teamontwikkeling door te coachen op de bovenstroom én onderstroom Ga bewuster om met je systemische plek binnen het teamen organisatiesysteem Ontwikkel

Nadere informatie

Trainingen die je in beweging brengen!

Trainingen die je in beweging brengen! Trainingen die je in beweging brengen! Een training bij Caro van Roon brengt je in beweging. Dat levert je inzichten, ervaringen en kennis op over jezelf en de ander. Je leert vanuit je eigen persoonlijkheid

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Over zontrainingen 3 3. Over

Nadere informatie

Kwaliteitsrapportage 2017

Kwaliteitsrapportage 2017 Kwaliteitsrapportage 2017 Wonen bij Kentalis VOOR BEWONERS Samen sterk in communicatie Kwaliteitsrapportage 2017 Wonen bij Kentalis versie voor bewoners Koninklijke Kentalis Theerestraat 42?????? Sint-Michielsgestel

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Nummer juli t/m 11 juli 2019

Nummer juli t/m 11 juli 2019 Nummer 27 05 juli t/m 11 juli 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 13-01-2016 Nummer 9 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Stichting Wel.kom - Holding Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel Stichting Wel.kom - Roermond

Stichting Wel.kom - Holding Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel Stichting Wel.kom - Roermond Stichting Wel.kom - Holding Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel Stichting Wel.kom - Roermond Inhoudsopgave Welkomstwoord Missie en visie Organisatiestructuur Dienstverlening en aanbod Informatie voor vrijwilligers

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Op zoek naar de kracht van partnerschap

Op zoek naar de kracht van partnerschap Op zoek naar de kracht van partnerschap Samenvatting Kwaliteitsrapport 2017 Humanitas DMH Wij zijn een landelijk verspreide en lokaal verankerde zorgorganisatie. Bij ons werken ongeveer 1250 medewerkers

Nadere informatie

Najaarsaanbod van het CJG Barneveld

Najaarsaanbod van het CJG Barneveld Najaarsaanbod van het CJG Barneveld Cursussen, workshops en lezingen Kinderen, jongeren, ouders en opvoeders Kijk op www.cjgbarneveld.nl/cursussen voor informatie, data & tijden Speciale editie voor De

Nadere informatie

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname!

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Het hart kent redenen die de rede niet kent Pascal Je kunt pas anderen managen, als je jezelf kunt managen Johan Cruyff Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Business Development - Training

Nadere informatie

MEE: PARTNER IN HET CJG

MEE: PARTNER IN HET CJG 1e kwartaal 2016 MEE: PARTNER IN HET CJG MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door

Nadere informatie

DEELNEMEN AAN HET ACTIEF NETWERK Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid - IN ZORG

DEELNEMEN AAN HET ACTIEF NETWERK Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid - IN ZORG DEELNEMEN AAN HET ACTIEF NETWERK Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid - IN ZORG Samen met collega- zorgorganisaties aan de slag met duurzame inzetbaarheid! Aanleiding voor een ACTIEF Netwerk De gezondheidszorg

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 14001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 14001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Gesprekswijzer Duurzame Inzetbaarheid

Gesprekswijzer Duurzame Inzetbaarheid Gesprekswijzer Duurzame Inzetbaarheid Deze gesprekswijzer Duurzame Inzetbaarheid is gemaakt door Berenschot in opdracht van A+O in het kader van het Sectorplan Metalektro. Inleiding Deze gesprekswijzer

Nadere informatie

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt?

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Kwaliteitsverslag Wat gaat er goed en wat kan er beter? Informatie voor cliënten

Kwaliteitsverslag Wat gaat er goed en wat kan er beter? Informatie voor cliënten Kwaliteitsverslag 2017 Wat gaat er goed en wat kan er beter? Informatie voor Kwaliteitsverslag Amsta Karaad 2017 Datum 9 april 2018 Amsta geeft hulp aan mensen in Amsterdam die niet zelfstandig kunnen

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 9001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 9001 introductie en implementatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Nummer april t/m 26 april 2018

Nummer april t/m 26 april 2018 Nummer 17 20 april t/m 26 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Afscheid Maandag 27 september

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg 15 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt wonen op de Generaal

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Projectmatig werken voor de secretaresse

Projectmatig werken voor de secretaresse Nationale Secretaresse Dag 2009 www.secretary.nl/officemanagement Schriftelijke cursus in vijf lessen met twee bijeenkomsten Startdatum 9 april 2009 Projectmatig werken voor de secretaresse Postzegel niet

Nadere informatie

Handleiding bij het opstellen van een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Handleiding bij het opstellen van een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) Handleiding bij het opstellen van een Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) In de voorbereiding op het Pop gesprek stelt de medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Hierbij maakt de medewerker gebruik

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Fase 1 klaar! Half november is de renovatie gestart met de realisatie van een nieuwe keuken bij het restaurant en een spoelkeuken.

Fase 1 klaar! Half november is de renovatie gestart met de realisatie van een nieuwe keuken bij het restaurant en een spoelkeuken. Voor u ligt de tweede nieuwsbrief over de renovatie van Locatie De Wieken. Inmiddels zijn we ook in fase 2 beland en loopt het project gestaag verder. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de actuele

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie

Kwaliteitsjaarplan Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept. Samen aan de slag! Gewoon goede zorg

Kwaliteitsjaarplan Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept. Samen aan de slag! Gewoon goede zorg Locatie Reggersoord 3 en 4 Datum: augustus 2018 concept Samen aan de slag! Gewoon goede zorg 1 Voorwoord Dit is het kwaliteitsjaarplan van verpleeghuis Reggersoord (etages 3 en 4). Op beide etages zijn

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Nieuwsbrief van vrijdag 1 februari 2019 nummer: 6 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Aanstelling interim directeur Zoals u eerder

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee?

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Waar gaat het dan over? Ik wil storingen uitlezen, net als mijn collega. Ik doe zwaar lichamelijk werk. Hoe kan ik dit volhouden? Hoe kan ik beter omgaan met

Nadere informatie