Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:"

Transcriptie

1 KAM Opleidingen ISO 9001 trainingen

2 Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 9001 introductie en implementatie ISO 9001:2015 Training Cursus Interne Auditing ISO 9001 Lead Auditor ISO 9001 Combinatietraining ISO / ISO 9001 Contact

3 Welkom bij KAM Opleidingen Word zelf een professional op gebied van ISO certificeringen door een KAM opleiding te volgen. KAM Opleidingen is onderdeel van KAM Consultants, specialist in certificatiebegeleiding. Omdat wij hebben gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan praktische opleidingen op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu (KAM), waaronder ISO normen, zijn wij gestart met het aanbieden van KAM opleidingen. Als je een van onze cursussen volgt zit je niet stil. Je wordt door ons namelijk constant uitgedaagd om kennis direct in de praktijk te brengen aan de hand van casussen en opdrachten.

4 Waarom een opleiding bij KAM? KAM Opleidingen biedt, in tegenstelling tot andere aanbieders, trainingen die wél begrijpelijk zijn zodat je de kennis die je bij ons leert, direct in de praktijk kunt brengen. Hiervoor werken wij samen met docenten die specialist zijn op het gebied van management, normen en het opzetten en uitvoeren van interne en externe audits. Dat onze trainingen anders zijn merk je meteen door de speciale setting die wij kiezen. Bij ons zit je namelijk niet in de schoolbanken naast je mede cursisten maar zit je samen met hen én met de docent aan één grote tafel. Daarnaast word je tijdens onze trainingen constant uitgedaagd interactieve opdrachten te maken en mee te doen aan discussies. Wij zijn ervan overtuigd dat je op deze manier de lesstof snel oppakt en je meteen de praktische waarde hiervan gaat inzien. De waardevolle tijd die je in onze training investeert verdien je op die manier dus snel terug! Garanties Praktische ISO en Audit trainingen Kleine groepen met een persoonlijke aanpak In-company en klant-specifieke trainingen E-learning modules op maat Altijd een certificaat na afronding

5 Trainingslocaties In-Company Onze missie is zo veel mogelijk bedrijven op te leiden tot KAM of ISO experts, daarom bieden wij onze trainingen op verschillende manieren aan: je kunt (samen met andere cursisten) onze trainingen en workshops volgen in Roermond of wij trainen jouw werknemers bij jou op kantoor of elders in Nederland op flexplekken. Roermond Flexplekken in Nederland

6 InCompany training Wil je 3 of meer medewerkers een van onze cursussen laten volgen? Dan is het financieel interessant om de cursus op een eigen locatie te laten plaatsvinden. Je betaalt dan een vast dagtarief, waardoor het niet uitmaakt of je 3 of 8 medewerkers de cursus wil laten volgen. Heb je minder dan 3 cursisten, maar wil je de cursus toch liever op eigen locatie laten plaatsvinden? Ook dat kan! Vraag direct een offerte op voor een incompany training of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

7 Training op maat? Op zoek naar een cursus die aansluit bij jouw organisatie? KAM Opleidingen biedt ook trainingen op maat door advies en cursus samen te smelten. Een van onze docenten komt eerst bij jou op locatie, of heeft telefonisch contact met je, om samen door te spreken wat jouw specifieke behoeften zijn. Daarna gaat hij of zij voor jou aan de slag om een cursus te ontwikkelen die speciaal op jouw wensen is afgestemd. Vervolgens kiezen of je de cursus bij jou op locatie wil laten geven of dat je bij ons komt. Stap 1: Kennismaking en bepalen van behoefte Stap 2: Opstellen training op maat Stap 3: Uitvoering Stap 4: Nazorg en evaluatie Vraag direct een offerte op voor een training op maat of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

8 Training on the job Training on the job is een cursus in de vorm van een coaching traject. Wil jouw organisatie bijvoorbeeld het ISO 9001 certificaat behalen en wil je dat een of meerdere personen worden opgeleid tot interne auditor? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de eerste interne audits gezamenlijk met de kandidaten uitvoeren. Vervolgens voeren de kandidaten zelf een interne audit uit en worden hierbij beoordeeld. Ook het opzetten van het managementsysteem kan in een vergelijkbare vorm worden begeleid. De deelnemers ontvangen na afronding van het traject een certificaat. Vraag direct een offerte op voor een training on the job of neem contact op om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

9 ISO 9001 training opzetten en implementeren De cursus is speciaal ingericht voor mensen die nog geen of heel weinig kennis hebben van managementsystemen en graag een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem willen opzetten en implementeren. Tijdens deze 2-daagse cursus ISO 9001 introductie en implementatie leren we je de basis om uiteindelijk zelfstandig een managementsysteem conform de ISO 9001: 2015 norm op te zetten en toe te passen. We leren jou: Wat een managementsysteem is en hoe het is opgebouwd. We spreken met jou de ISO 9001 norm door zodat je hier goede kennis van hebt. Ook leren we jou hoe je, aan de hand van een stappenplan, gemakkelijk een managementsysteem conform de norm kunt opzetten en implementeren. Na afloop van deze cursus Weet je precies wat de ISO 9001: 2015 norm inhoud. Weet je wat een kwaliteitsmanagement systeem is en begrijp je het doel ervan. Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm. Weet je hoe de High Level Structure in elkaar zit en weet je hoe je managementsystemen moet integreren. Kun je geheel zelfstandig aan de slag met het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO Tijdsduur: 2 dagen. Lesgeld: 695,- Cursusdata: 10 en 11 januari 2018 Roermond 6 en 7 maart 2018 Roermond 5 en 6 juni 2018 Roermond Certificaat: Ja Heb je al kennis van hoe en kwaliteitsmanagementsysteem in elkaar zit? Dan is onze ISO 9001:2015 training waarschijnlijk een betere keuze voor jou. Je volgt dan alleen de 2 e dag van de cursus ISO 9001 introductie en implementatie.

10 ISO 9001:2015 training Ben jij al op de hoogte van het goed opzetten en implementeren van een managementsysteem, maar heb je nog geen kennis de ISO 9001:2015 norm? Heb jij bijvoorbeeld al een ISO 9001:2008 managementsysteem geïmplementeerd? Dan is deze cursus een goede opstap om meer te leren over de nieuwe norm! Heeft een managementsysteem niet veel geheimen meer voor jou maar heb je nog wel vraagtekens bij de ISO 9001:2015 norm? Laat je dan door ons bijscholen met onze ISO 9001 training zodat wij jouw vraagtekens kunnen wegnemen! In deze training wordt de ISO 9001:2015 norm uitgebreid behandeld en word je aan het werk gezet door de theorie meteen in praktijk te brengen tijdens onze discussies en door het maken van casussen. Na afloop van deze cursus Weet je precies wat de ISO 9001: 2015 norm inhoud. Weet je wat een kwaliteitsmanagement systeem is en begrijp je het doel ervan. Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm. Weet je hoe de High Level Structure in elkaar zit en weet je hoe je managementsystemen moet integreren. Kun je geheel zelfstandig aan de slag met het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO Tijdsduur: 1 dag. Lesgeld: 395,- Cursusdata: 14 december 2017 Roermond 11 januari 2018 Roermond 7 maart 2018 Roermond 10 april 2018 Roermond 6 juni 2018 Roermond Certificaat: Ja Wil je ook kennis opdoen over de basis van een kwaliteitsmanagementsysteem en de implementatie hiervan? Dan is het verstandiger om deze 2 daagse cursus te volgen.

11 Cursus Interne Auditing ISO 9001 Deze 2-daagse cursus is gericht op mensen die het maximale voordeel willen halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Deze cursus richt zich namelijk op: De basis van interne auditing. Verdieping van interne auditing gericht op een ISO 9001 managementsysteem. Na afloop van deze cursus Ben je bekend met de term Interne Audits en het doel ervan. Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits. Weet je hoe je interne audits efficiënt en doeltreffend kunt uitvoeren. Kun je een interne auditplanning opstellen. Weet je hoe je interne audits juist moet afhandelen en rapporteren. Om ervoor te zorgen dat jij een expert wordt op het gebied van een ISO 9001 managementsysteem spijkeren wij eerst jouw kennis over interne audits bij. We nemen tijd om je te leren hoe je audits goed kunt plannen, uitvoeren en afhandelen. Dit alles conform de ISO Interne Auditing norm. Verder gaan we in op de ISO 9001 norm. We leren je dan hoe je de kennis van de eerste dag specifiek kunt toepassen op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Tijdsduur: 2 dagen. Lesgeld: 695,- Cursusdatum: 11 en 15 januari 2018 Roermond 7 en 13 maart 2018 Roermond 6 en 12 juni 2018 Roermond Certificaat: Ja Wil je alleen meer weten over de basis van intern auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 9001? Bekijk dan eens onze Basiscursus Interne Audits.

12 Lead Auditor ISO 9001 Tijdens onze 5-daagse intensieve cursus Lead Auditor ISO 9001 leren we jou alles wat je nodig hebt om succesvol als Lead Auditor aan de slag te gaan. Wij leren je namelijk niet alleen de droge theorie maar we zorgen er ook voor dat jij alle tools in handen krijgt om dit daadwerkelijk in praktijk te brengen door het maken van casussen en opdrachten. Om het beste resultaat in een beperkt aantal dagen te halen vragen wij je ook thuis de handen uit de mouwen te steken. Wij geven een aantal huiswerkopdrachten mee en thuis studeren voor je examen is een pré. Je bent tijdens deze cursus dus niet alleen passief aanwezig. Je kunt rekenen op zo n 40 contacturen en gemiddeld 15 opdrachturen, maar daarna heb je ook wat! Na afloop van deze cursus Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen. Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO Tijdsduur: 5 dagen. Lesgeld: 1.895,- Cursusdata: 10, 11, 15, 23, 30 januari 2018 Roermond 6, 7, 13, 14, 20 maart 2018 Roermond 5, 6, 12, 13, 20 juni 2018 Roermond Certificaat: Ja Wil je alleen meer weten over de basis van intern auditen en heb je geen interesse in de verdieping op ISO 9001? Bekijk dan eens onze Basiscursus Interne Audits.

13 Combinatietraining ISO 17100/ISO 9001 Dankzij de nieuwe High Level Structure in de ISO normen wordt het steeds gemakkelijker om verschillende normen te integreren in één managementsysteem. Een interessante combinatie voor vertaalbureaus is het integreren van de vertaalnorm ISO en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. De normen tonen aan dat processen gericht op het vertaalproces voldoen aan hoge eisen en dat de kwaliteit van de vertaaldienst gewaarborgd wordt. Ze richten zich op continue verbetering en het verhogen van de klanttevredenheid. Na afloop van deze cursus Weet je wat de ISO en ISO 9001 betekenen voor jouw organisatie. Beschik je over een Plan van Aanpak en stappenplan voor het opzetten van een managementsysteem conform ISO en ISO Kun je de gedachte achter de ISO en ISO 9001 uitleggen en ben je bekend met de voordelen. Kun je zelf aan de slag met het behalen van het certificaat. Met deze 1-daagse cursus doe je in snel tempo kennis op van de ISO 17100:2015 en ISO 9001:2015 norm. In de ochtend wordt de ISO behandeld. In de middag lopen wij de hoofdlijnen van de ISO 9001 norm door. Tijdsduur: 1 dag Lesgeld: 495,- Cursusdata: op aanvraag Certificaat: Ja Het is handig als je al kennis hebt over managementsystemen in het algemeen. Bezit je deze kennis nog niet? Bekijk dan eens onze ISO 9001 introductie en implementatie! Als je deze cursus hebt gevolgd hoef je alleen nog een halve dag de ISO training te volgen.

14 Interesse? Of een vraag? Neem contact met ons op: Adres: Merumerkerkweg 1, 6049 AJ Roermond (Herten)

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 17100 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 17100 training Combinatietraining

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 14001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 14001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Ons aanbod ISO 9001 trainingen

Ons aanbod ISO 9001 trainingen Ons aanbod ISO 9001 trainingen Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagement Kennismaking managementsystemen Training ISO 9001 implementatie Training

Nadere informatie

KAM Consultants- workshops

KAM Consultants- workshops KAM Consultants- workshops Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. Workshop Continue Verbetering Workshop Procesmanagement Workshop Risicomanagement Waar kun je onze trainingen volgen?

Nadere informatie

ISO norm voor kwaliteitsmanagement

ISO norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001- norm voor kwaliteitsmanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 9001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten ISO 17100- kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 17100 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud

Nadere informatie

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen ISO 13485 norm gericht op medische hulpmiddelen 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 13485 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO Asset Management

ISO Asset Management ISO 55001 Asset Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 55001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO norm voor Zorg en Welzijn

ISO norm voor Zorg en Welzijn ISO 15224- norm voor Zorg en Welzijn 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 15224 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO ARBO-Management

ISO ARBO-Management ISO 45001 ARBO-Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 45001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens Welkom

Nadere informatie

BRL Mechanisch boren

BRL Mechanisch boren BRL 2100- Mechanisch boren 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. Advies diensten 5, Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO Post-editing of machine translation output certificering

ISO Post-editing of machine translation output certificering ISO 18587 Post-editing of machine translation output certificering 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 18587 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO norm voor milieumanagement

ISO norm voor milieumanagement ISO 14001- norm voor milieumanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 14001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. NEN 7510 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten BRL Groenkeur 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. VCA certificering 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon: KAM Consultants ISO 55001 Asset Management 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 55001 55001 4. 6. ISO ISO 55001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan

Nadere informatie

ISO Informatiebeveiliging

ISO Informatiebeveiliging ISO 27001 Informatiebeveiliging 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 27001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon: KAM Consultants ISO 14001 Milieunorm 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 14001 4. 6. ISO ISO 14001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6. 8. Coaching

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon: KAM Consultants ISO 15224 Zorg en Welzijn Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 15224 15224 4. 6. ISO ISO 15224 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6.

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon: KAM Consultants BRL 2100 Mechanisch Boren 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. BRL 2100 certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. VCA VCA certificering 4. 6. VCA VCA certificatiebegeleiding

Nadere informatie

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ norm 4. HKZ certificatiebegeleiding 5. Quick Scan 6. Coaching

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon: KAM Consultants FSC Certificaat 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. FSC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon: KAM Consultants PEFC Keurmerk 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC keurmerk 4. PEFC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE LEER EN GROEI MET NEN 1 Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Verbeteren van processen in industriële organisaties

Verbeteren van processen in industriële organisaties Verbeteren van processen in industriële organisaties met Lean Six Sigma Black Belt voor de Industrie Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat doet een Black Belt voor de Industrie? Een goed

Nadere informatie

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk.

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk. 20 Auditen Auditvaardigheden 0-3-4 4-5 2-3 -0 7-23-24 7-2-27 5-2-3 24-25 50,- Interne Auditor ISO 00-2 2-4 23-25 3-5 00,- Optimaliseren van uw audits 2 Masterclass Lead Auditor 27 30 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkomst

Nadere informatie

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V.

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V. Certificeren Waardevol?? KVGM Improvement Solutions: + Specialisten in verbetermanagement + 20 jaar ervaring + 6 deskundige, gedreven en pragmatische professionals + Praktische aanpak waarbij de klantorganisatie

Nadere informatie

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma Werkboek LES 1 Je eerste E-Learning Programma 1 LES 1 Wat e-learning voor jou als trainer of consultant kan betekenen en ook voor je klanten en de deelnemers aan je programma s. Les 1 2 Voor wie is e-learning

Nadere informatie

Brochure Lean Trainingen 2017

Brochure Lean Trainingen 2017 Brochure Lean Trainingen 2017 Fijn dat je interesse hebt in onze trainingen! Lean Public ontwikkelt mens en organisatie vanuit de Leanfilosofie. Wij geloven in de kracht van Lean en zien het als onze missie

Nadere informatie

Passie voor continu verbeteren!

Passie voor continu verbeteren! ID@5 Trainingen Passie voor continu verbeteren! Gecertificeerde Lean Belt trainingen voor individuele professionals én voor organisaties ID@5 is jouw partner op weg naar beter Als Lean specialist verzorgen

Nadere informatie

Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140

Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140 Hoog- en laagspanning NEN 3840 / NEN 3140 1 Hoog- en laagspanning Een groeiend aantal elektrotechnische medewerkers hebben met zowel laag- alsook hoogspanning te maken. Bij nieuwbouw dringt de hoogspanningsinstallatie

Nadere informatie

Sweeburg advies training opleiding

Sweeburg advies training opleiding Sweeburg advies training opleiding Algemene Brochure Praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor professionals individueel klassikaal incompany www.sweeburg.nl 1 Sweeburg Verbeter je kennis én haal

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact Training met impact Organisaties verduurzamen en veranderen continu. Positieve bedrijfsresultaten

Nadere informatie

Maatwerk & opleidingsadvies

Maatwerk & opleidingsadvies WO Maatwerk & opleidingsadvies HBO IS DE WATERKENNIS VAN JOUW ORGANISATIE OP PEIL? MBO H2O www.wateropleidingen.nl Lifelong Learning in de watersector Wat zijn de voorwaarden en gevolgen van doorstroming

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Spaans www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat

Nadere informatie

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? Een certificaat behalen Een certificaat behouden Waarom zou je het project zelf doen? de voor- en nadelen certificeringsadvies nederland 1 Inhoud

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Spaans voor beginners. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Spaans voor beginners. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Spaans voor beginners www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Informatieblad Training & Coaching

Informatieblad Training & Coaching E-learning Uitvoeren Risico-Inventarisatie & Evaluatie 2018 B.V. Nova Invicta Boerhaaveweg 23 3401 MN IJSSELSTEIN Het managementsysteem van Nova Invicta is ISO 9001: 2015 gecertificeerd. T: 030 633 20

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat Training Lean Green Belt Incompany Inclusief Green Belt certificaat Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil

Nadere informatie

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NAJAAR 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NEN TRAININGEN. LEREN, WERKEN EN GROEIEN MET NEN. NEN Trainingen Milieu & Energie NAJAAR 2018 1 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD 2 NEN Trainingen

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001

Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001 Zo ga jij in 4 stappen naar de nieuwe ISO 45001 Stap 1: PLAN Wil jij je organisatie naar de nieuwe ISO 45001 norm brengen? Maak kennis met ons handige vierstappenplan volgens de plan-do-check-act cyclus*

Nadere informatie

Investeren in kennis

Investeren in kennis Solutional Value through expertise Investeren in kennis Trainingen en e-learning Wij delen expertise en kennis Solutional Academy is opgericht met als doelstelling onze expertise en kennis van de asset

Nadere informatie

Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie

Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie Lean Six Sigma BlackBelt worden op het internationaal erkende niveau van het ASQ? Met onze Lean Six Sigma BlackBelt zelfstudie leer je op interactieve

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Rookstopconsulent Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Elfjulistraat 39a, 9000 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30

Nadere informatie

Informatiegids Onderwijs Met Gebaren

Informatiegids Onderwijs Met Gebaren 2018 / 2019 Informatiegids Onderwijs Met Gebaren Informatiegids Onderwijs Met Gebaren 1 Inleiding In deze informatiegids vindt u een overzicht van alle cursussen en workshops die worden aangeboden door

Nadere informatie

Praktisch Kwaliteitsmanagement

Praktisch Kwaliteitsmanagement Praktisch Kwaliteitsmanagement Een praktijkgerichte opleiding op HBO-niveau voor (aankomend) kwaliteitsmanagers 1 Inhoud... 1 Inleiding... 3 Leerdoelen... 3 Doelgroep en toelatingseisen... 3 Niveau...

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Arabisch

Proefhoofdstuk Arabisch Proefhoofdstuk Arabisch www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen januari september 2015 NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact LEREN OP AFSTAND MET E-LEARNING

Nadere informatie

PTC Praktijk Trainings Centrum

PTC Praktijk Trainings Centrum Pagina1 PTC Praktijk Trainings Centrum NEN 3140 Online Veiligheid en productiviteit op een hoger niveau www.ptcopleidingen.nl Pagina2 Het begint met kennis Het spreekt voor zich dat het opleiden van uw

Nadere informatie

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?!

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! Stichting QualityMasters Nieuwland Parc 157 3351 LJ Papendrecht 078-3030060 info@qualitymasters.com www.qualitymasters.com 02-2015 Inhoud Inleiding pagina 3 Van Oud naar

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE Bijlage 04 Kwaliteitsborging en auditing Inhoud 1 Inleiding 3 2 Aantonen kwaliteitsborging van de dienstverlening 4 3 Auditing 5 3.1 Wanneer toepassen

Nadere informatie

Training Lean Green Belt

Training Lean Green Belt Training Lean Green Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze

Nadere informatie

Intro ISO. Finance. Wie zijn wij? Producten. Programma

Intro ISO. Finance. Wie zijn wij? Producten. Programma 1 Intro 2 Wie zijn wij? Producten ISO Programma ICT Finance Producten 3 Visma/AccountView Vivaldi (Interim) (Financieel) Management Workshops & Trainingen De 4U way 4 Nadruk op training en kennisoverdracht.

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Portugees voor gevorderden.

Proefhoofdstuk Portugees voor gevorderden. Proefhoofdstuk Portugees voor gevorderden www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125,

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl. Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen Periode September t/m december 2016 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Bergse Bossen in Driebergen

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. www.huisartsvanmorgen.nl. Opleiding Periode maart t/m juni 2016 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Bergse Bossen in Driebergen www.huisartsvanmorgen.nl P R A K T I J K M A N A G E M E N T De opleiding tot praktijkmanager

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Hallo mogen wij ons even voorstellen

Hallo mogen wij ons even voorstellen Hallo mogen wij ons even voorstellen Wij zijn Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jou rijopleiding. Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en

Nadere informatie

IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM

IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM IN ZES STAPPEN MVO IMPLEMENTEREN IN UW KWALITEITSSYSTEEM De tijd dat MVO was voorbehouden aan idealisten ligt achter ons. Inmiddels wordt erkend dat MVO geen hype is, maar van strategisch belang voor ieder

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Hoogspanning. NEN 3840. Geef positieve lading aan je werk!

Hoogspanning. NEN 3840. Geef positieve lading aan je werk! Hoogspanning NEN 3840. Geef positieve lading aan je werk! 1 Hoogspanning NEN 3840 Een veilige werkomgeving levert veel op voor mens en organisatie; geen of minder ongelukken, lagere kosten en continuiteit

Nadere informatie

Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk!

Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk! Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk! Gaat de volgende versie van ISO 9001 echt iets anders betekenen voor haar gebruikers dan de huidige 2008 versie? Komt er nu een

Nadere informatie

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS)

Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Kaya Sagrado 24 Willemstad, Curaçao Willemstad, maart 2013 Hoe kies je een Learning Managment System (LMS) Er zijn vele Learning Management Systems en er komen steeds nieuwe bij. Geen overwogen keuze kan

Nadere informatie

Blijven groeien als KAM-professional

Blijven groeien als KAM-professional ISO 45001 ISO 31000 0 ISO 2600 ISO 14001 ISO 1901 1 MVO AUDITING Trainingen najaar 2016 Blijven groeien als KAM-professional 1 en 2-daagse trainingen & meerdaagse b eroepsopleidingen www.nen.nl/trainingenkam

Nadere informatie

Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus

Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus Informatiebrochure Lean Facilitator Cursus Training Lean Manufacturing voor facilitators/coördinatoren Het implementeren van Lean manufacturing doe je niet zomaar. Het succesvol invoeren van deze manier

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special ISO 9001 ACADEMY Dental Union s Kwaliteit in ISO 9001 Academy: unieke en belangrijke opleiding voor tandartsen Menno Bouman, adviesbureau Kwaliteit in Praktijk ISO 9001 Academy

Nadere informatie

SEGMENT. Opleidingsabonnement. Omgevingsrecht

SEGMENT. Opleidingsabonnement. Omgevingsrecht SEGMENT Opleidingsabonnement Omgevingsrecht 1 2 3 4 Het opleidingsabonnement van Segment Opleiden voor de nieuwe Omgevingswet De nieuwe Omgevingswet zorgt voor een duidelijke vraag naar nieuwe opleidingen.

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs.

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Kom je vrijblijvend informeren: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 +32 3 292 33 33 Maak van je opleiding Rok maken een succes! Beste toekomstige

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

Verspillingen leren voorkomen

Verspillingen leren voorkomen Verspillingen leren voorkomen met Lean Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat is Lean? Lean leert u op een andere manier kijken naar organisaties. Het is een verbetermethodiek om verspillingen

Nadere informatie

JE DATA SCIENCE- TEAM UITBREIDEN? WAT DACHT JE VAN EEN TECHIONISTA? Microsoft Azure Academy for Data Science powered by Techionista

JE DATA SCIENCE- TEAM UITBREIDEN? WAT DACHT JE VAN EEN TECHIONISTA? Microsoft Azure Academy for Data Science powered by Techionista I N V E S T E E R I N D E T O E K O M S T V A N D A T A S C I E N C E JE DATA SCIENCE- TEAM UITBREIDEN? WAT DACHT JE VAN EEN TECHIONISTA? Microsoft Azure Academy for Data Science powered by Techionista

Nadere informatie

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen.

Opleiding. Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen. Opleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg Dé opleiding voor en door praktijkmanagers van morgen Periode April t/m juni 2017 11 modules verdeeld over 6 lesdagen Locatie Driebergen en Eindhoven www.huisartsvanmorgen.nl

Nadere informatie

Opleidingsprogramma. Voorjaar 2012. Cursusprogramma

Opleidingsprogramma. Voorjaar 2012. Cursusprogramma Opleidingsprogramma Voorjaar 2012 Cursusprogramma Voorjaar 2012 In deze brochure bieden wij u het cursusaanbod voor het voorjaar van 2012 aan. Het betreft de gebruikerstrainingen voor PlanCare Dossier,

Nadere informatie

InAudit Opleidingskalender 2019

InAudit Opleidingskalender 2019 InAudit Opleidingskalender 2019 Beste relatie, Organisaties zijn net sportteams. Alle medewerkers dragen bij aan het succes van uw organisatie. Zonder goed getrainde, gemotiveerde en vakbekwame medewerkers

Nadere informatie

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics

Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics Lange cursus beschrijving van de cursus: ITIL basics ALGEMEEN Het inrichten van een ICT Beheerorganisatie is een complexe en tijdrovende aangelegenheid. Het resultaat is afhankelijk van veel aspecten.

Nadere informatie

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat Training Lean Black Belt Inclusief Black Belt certificaat Een Lean Black Belt certificaat van het LCS is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft niet alleen erkenning van jouw Lean capaciteiten

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Trainingen najaar 2016. De impact van de nieuwe ISO 45001. www.nen.nl/trainingarbo

Trainingen najaar 2016. De impact van de nieuwe ISO 45001. www.nen.nl/trainingarbo Trainingen najaar 2016 De impact van de nieuwe ISO 45001 www.nen.nl/trainingarbo Meer maatwerk met een bedrijfstraining Wist u dat we in 2015 ruim 2000 deelnemers met een bedrijfstraining hebben opgeleid?

Nadere informatie

Risicogebaseerd denken De PDCA-cyclus De procesbenadering... 50

Risicogebaseerd denken De PDCA-cyclus De procesbenadering... 50 INHOUD VOORWOORD... 13 HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 15 1.1. Introductie... 15 1.1.1. Naar een visie op kwaliteitsmanagement... 15 1.1.1.1. Het uitgangspunt van beheersing... 16 1.1.1.2. Het uitgangspunt van

Nadere informatie

Bij onze opleidingen hanteren we de volgende kernwaarden:

Bij onze opleidingen hanteren we de volgende kernwaarden: 2 SCOR-P De driedaagse cursus SCOR-P is voor professionals die nog niet bekend zijn met het Supply Chain Operations Reference (SCOR) framework en de invoering hiervan. Op basis van een samenhangend geheel

Nadere informatie

Trainingen najaar 2016. Zorg & Welzijn. Normen op de juiste manier toepassen. www.nen.nl/trainingenz&w

Trainingen najaar 2016. Zorg & Welzijn. Normen op de juiste manier toepassen. www.nen.nl/trainingenz&w Trainingen najaar 2016 Zorg & Welzijn Normen op de juiste manier toepassen www.nen.nl/trainingenz&w Meer maatwerk met een bedrijfstraining Wist u dat we in 2015 ruim 2000 deelnemers met een bedrijfstraining

Nadere informatie

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Introductie

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 14001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

Cursusaanbod Managementsystemen 2009

Cursusaanbod Managementsystemen 2009 Leveranciersbeoordeling Referentiekaders en relaties met diverse normen zoals o.a. ISO 9001, ISO 22000 en ISO 9004) De relaties in een leveringsketen Integrale ketenborging van gespecificeerde risicogebieden

Nadere informatie