Nummer juli t/m 20 juli 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer juli t/m 20 juli 2017"

Transcriptie

1 Nummer juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Na iedere vergadering van de raad van bestuur schrijven Henri Plagge, Ton Borghs en Berry Meijers beurtelings een blog, waarin zij op eigen wijze de rode draad of een inspirerend thema uit de raad van bestuur vergadering met jullie delen. Blog Ton Borghs ICT-problemen "Waar lig jij nou wakker van?", werd mij laatst gevraagd. In de afgelopen tijd zijn we helaas met regelmaat geconfronteerd met allerlei ICT-storingen. Tijdens de medewerkersbijeenkomsten over kwaliteit en veiligheid, maar ook in talloze gesprekken met medewerkers komt het onderwerp regelmatig naar voren. In die gesprekken geven medewerkers aan dat zij vaak op een hele vervelende manier worden geconfronteerd met storingen in het ICT-systeem. De sterk toegenomen afhankelijkheid en kwetsbaarheid van informatietechnologie kan niet beter worden geïllustreerd dan door de mengeling van frustratie, onmacht en soms ook boosheid van onze medewerkers. Ook voor mijn nachtrust is dat niet goed. De toepassing van ICT heeft zich zeker in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Nog niet zo lang geleden was het eigenaarschap van hard- en software vooral een taak voor de afdeling 'automatisering'. De leidinggevende van de afdeling had duidelijk zicht op de toepassing van ICT en beveiligingsmaatregelen waren eigenlijk ook nog niet zo nodig. De ICTwereld leek toen nog een stuk overzichtelijker en hackers en datalekken lagen nog veel minder op de loer. Dat is wel sterk veranderd. De hele samenleving kan onmogelijk nog zonder ICT-diensten en infrastructuur. Uiteraard geldt dit ook voor de Zorgboog. Aan de ene kant nemen de mogelijkheden enorm toe en zijn onze eisen en verwachtingen daarmee ook naar boven bijgesteld. We moeten bijvoorbeeld locatie onafhankelijk kunnen werken en we communiceren via het eigen bedrijfsnetwerk, maar ook via allerlei internet/web based toepassingen, programma s en zelfs onze telefoons. Steeds meer voorzieningen zijn aan elkaar gekoppeld zoals telefoon, internet, domotica en alarmering.

2 Daarmee kunnen we risico's die gepaard gaan met ICT niet meer alleen beheersen vanuit de eigen organisatie. Op allerlei manieren en via allerlei applicaties en apparaten zijn wij onderdeel van een of meerdere ketens. De afhankelijkheid van anderen is daarmee toegenomen waarbij de organisatie uiteraard wel verantwoordelijk blijft voor bijvoorbeeld het beschermen van gevoelige informatie, het waarborgen van de correctheid en de volledigheid van de informatie en het zeker stellen dat informatie op de juiste momenten beschikbaar is voor de gebruikers. De toegenomen afhankelijkheid heeft onvermijdelijk ook geleid tot een grotere kwetsbaarheid op dit gebied. Met soms vervelende gevolgen, zoals ook blijkt uit de terechte en begrijpelijke gevoelens die het bij medewerkers oproept als het fout gaat en 'het systeem eruit ligt'. Om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen, moeten andere eisen worden gesteld aan de beheersing en de mate van controle die we vanuit de Zorgboog op deze processen kunnen uitoefenen. We zijn volop bezig met een verandering die ons in de nabije toekomst minder kwetsbaar zal maken en ons klaar stoomt voor de toekomst. In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat afspraken met bestaande leveranciers soms verschillend geïnterpreteerd worden, of dat leveranciers gemaakte afspraken niet nakomen. Om deze reden moeten we best veel dingen regelen waaronder het sluiten van contracten met (nieuwe) leveranciers of afspraken herzien met bestaande. Kortom: het is en blijft een lastig proces. Toch zijn wij er van overtuigd dat we samen met alle betrokken medewerkers van de afdeling ICT de juiste koers hebben bepaald die op zo kort mogelijk termijn zal leiden tot de gewenste verbeteringen. Verbeteringen die naar mijn overtuiging goed zijn voor de kwaliteit van zorg, voor de samenwerking met andere partijen in de keten en uiteindelijk ook voor de betaalbaarheid van de zorg. En niet in de laatste plaats 'onze nachtrust'! De betrokken medewerkers van de afdeling ICT doen er werkelijk alles aan om de storingen te voorkomen en te verhelpen. Maar daarnaast proberen ze ook om de verbeteringen zo snel mogelijk zichtbaar te maken voor een ieder van jullie. Daarom vraag ik om begrip en nog even om geduld voor de situatie waarin we ons bevinden Ton Borghs

3 Formele besluiten raad van bestuur De afgelopen weken stond in de IZI al een aantal belangrijke besluiten, die de afgelopen periode door de raad van bestuur zijn genomen. Volledigheidshalve hieronder de formele besluiten nog even op een rij: - Na positief advies van de medezeggenschapsorganen en goedkeuring van de raad van toezicht, heeft de rvb de jaarrekening en het jaarverslag 2016 van de Zorgboog vastgesteld. - Voor enkele locaties zijn extra niet meer uitstelbare kosten gemaakt in het kader van brandveiligheid (bijvoorbeeld in verband met het langer in gebruik zijn van locatie St. Jozefsheil). Deze extra investeringen worden gedaan omdat veiligheid geen discussiepunt mag zijn; het moet gewoon op orde zijn. - Het programma van eisen 'Het nieuwe werken kantoorhuisvesting' is vastgesteld door de rvb. In 2018 worden concrete stappen gezet naar andere kantoorhuisvesting. - De verzuimvisie is vastgesteld door de rvb en is ter bespreking voorgelegd aan de ondernemingsraad. - De notitie verplichte scholingen 2017 naar aanleiding van het leerbeleid is besproken met en vastgesteld door de OR. - In het kader van de ondernemingsovereenkomst heeft de OR gesproken over het advies inzake de stagevergoeding en kan zich hierin vinden. De rvb neemt besluit conform advies. - Naar aanleiding van het positief advies van de OR heeft de rvb de nieuwe autoleaseregeling formeel vastgesteld. - In het kader van het kwaliteitskader verpleeghuiszorg moet per 1 juli 2017 een aantal gegevens transparant op de website van zorgorganisaties beschikbaar zijn. Het betreft informatie over de personeelssamenstelling en lerende netwerken. Op het onderdeel kwaliteitsvenster op de website van de Zorgboog zijn deze gegevens in te zien. - De colleges in de Peelgemeenten hebben ja gezegd tegen het initiatief van een logeerhuis. Verdere voorbereidingen worden nu getroffen om een logeerhuis te realiseren in Franciscushof in Lieshout. - De gemeente Laarbeek, Bavaria, WOCOM en de Zorgboog willen een intentieovereenkomst aangaan om te onderzoeken of het de moeite loont om restwarmte van de Bavaria fabriek te gebruiken voor het verwarmen van twintig woningen van WOCOM en onze locatie Franciscushof. Zij zullen gezamenlijk investeren in het haalbaarheidsonderzoek.

4 - Uit onderzoek blijkt dat het huidige zorgplan wijkzorg van OMAHA tevens gebruikt kan worden voor Wlz-klanten (oude verzorgingshuis klanten). Na de zomer willen we ook voor de Wlzklanten (lage ZZP's) met hetzelfde dossier gaan werken als in de rest van de wijk. Dit komt ten goede aan eenduidigheid voor medewerkers in de wijk. Of OMAHA ook voor woonverpleging kan worden gebruikt, wordt duidelijk in september. - Met de vrijwilligersraad is afgesproken dat één van de rvb-leden standaard als overlegpartner deelneemt aan de vergaderingen van de vrijwilligersraad. Het aangepaste reglement vrijwilligersraad is vastgesteld door de rvb. - De rvb heeft de tekst van de Kaderbrief 2018 vastgesteld. De Kaderbrief wordt voor formeel advies voorgelegd aan de medezeggenschapsorganen en ter informatie voorgelegd aan de VVAR en de vrijwilligersraad. In het Zorgboogberaad van 11 juli jl. stond de kaderbrief op de agenda. - De rvb benoemt Berry Meijers als nieuwe voorzitter van de commissie onderzoek en praktijk. Dit vanwege het vertrek van Nicolle Mutsaers. - De rvb stelt het beleidsvoorstel ZZP 0 vast met de toevoeging dat het toepassingsgebied wordt uitgebreid met de Berken in Milheeze en de Wilbertdries in Bakel. In de Nieuwenhof, Ruijschenbergh, de Regt, de Pannehoeve, de Moeraseik, Wellenshof, de Wilbertsdries en de Berken blijft opname van ZZP 0 mogelijk. Dit gezien het belang voor de betreffende echtparen en het beperkt aantal cliënten waarover het in de praktijk gaat. Het is wel belangrijk om deze aantallen kritisch te blijven volgen. - De rvb is akkoord met een aantal overeenkomsten met leverancier KPN voor kavel communicatie. Hieronder valt telefonie (vast en mobiel), beheer van de telefooncentrales, WAN (Wide Area Network) en de hardware-as-a service (lease constructie). Op deze manier wordt een kwalitatieve impuls bereikt op het kavel communicatie, met uiteindelijk een verlaging van de kosten. De rvb is blij met deze stap voorwaarts. De rvb realiseert zich dat er bij de gehele ICT-transitie nog vervelende en vaak tijdrovende storingen zich kunnen voordoen die het werktempo en de werkplezier negatief kunnen beïnvloeden.

5 Leaseauto's Vorige week vonden onder grote belangstelling de voorlichtingsbijeenkomsten plaats over de nieuwe leaseautoregeling. In de bijlage van de IZI nr. 27 hebben jullie al het nodige kunnen lezen. Naar aanleiding van alle vragen die we hebben gekregen, volgt hieronder nog een korte aanvulling. Wie komt in aanmerking? Iedere medewerker met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, die dienstkilometers maakt, kán in aanmerking komen voor een leaseauto. Met dienstkilometers worden de zakelijk gereden kilometers bedoeld. De eigen bijdrage op de leaseauto is afhankelijk van het aantal gedeclareerde dienstkilometers van 2016 en opgegeven privékilometers. De auto is natuurlijk primair wel bedoeld voor dienstreizen. We hebben ook aanmeldingen ontvangen van mensen die geen of maar héél weinig dienstkilometers rijden en de auto eigenlijk nagenoeg alleen privé willen gebruiken. We zijn in overleg met de fiscalist wat de gevolgen zijn als we deze medewerkers ook in aanmerking laten komen. Afhankelijk van dat advies zullen we besluiten nemen. Is het altijd aantrekkelijk? Of het aantrekkelijk is, bepaal je zelf. Voor ambulante medewerkers is er een rekenmodel voorhanden waarbij je heel snel duidelijkheid krijgt. Voor niet-ambulante medewerkers en medewerkers die méér privékilometers dan dienstkilometers rijden, zijn we nog met de fiscalist in gesprek over de fiscale effecten. Hierover kunnen we op dit moment nog geen uitsluitsel geven. We laten dit zo snel mogelijk weten via de IZI. Ik rijd maar weinig dienstkilometers en geen privékilometers maar wil de auto wel rijden als reclame voor de Zorgboog. Mag dat? Als je geen of heel weinig privékilometers rijdt, is het aan je directeur om te bepalen of jij in aanmerking mag komen voor een leaseauto. Dit zal afhangen van de kosten-baten analyse. Er wordt in de regel altijd een minimale eigen bijdrage van 150,- gerekend. Hoe zit het met de eigen bijtelling en de eigen bijdrage? Je betaalt voor een dienstauto altijd een eigen bijdrage, de hoogte wordt bepaald door het aantal privékilometers dat je wenst te rijden. De minimale eigen bijdrage is 150,-. Deze eigen bijdrage mag je aftrekken van de fiscale bijtelling die je in de belastingopgave moet doen bij gebruik van een leaseauto.

6 We geven enige rekenvoorbeelden: Bijdrage 150,- = ca. 25,- bijtelling per maand Bijdrage 175,- = ca. 17,- bijtelling per maand Bijdrage 200,- = ca. 7,50 bijtelling per maand Bijdrage > 218, = ER GEEN BIJTELLING MEER De fiscale bijtelling wordt al via de salarisadministratie verrekend. Is er iets geregeld voor onderhoud? Onderhoud moet bij de Kia Dealer in Helmond worden uitgevoerd. Wat als mijn auto in onderhoud is? Vervangend vervoer de eerste 24 uur is voor eigen rekening of het moet al duidelijk zijn dat de auto langer dan 24 uur niet inzetbaar is. Ik heb me aangemeld en wat nu? De aanvraag wordt individueel beoordeeld en gecontroleerd. Zo nodig gaan we eerst nog in gesprek met de aanvrager. Als alles duidelijk is, krijg je de gebruikersovereenkomst per toegestuurd, die moet getekend retour en daarna gaan we de auto s bestellen. Wij hebben geen invloed op de levertijd. In onze eigen werkzaamheden gaan we voorrang geven aan de medewerkers die nu een leaseauto rijden en waarvan de overeenkomst binnenkort afloopt. Inschrijven voor wijkzorg symposium Vorige week hebben alle medewerkers van de divisie Wijkzorg en wijkverpleging een persoonlijke uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven voor een wijkzorg symposium in Lieshout in november dit jaar. Hier is al gretig gebruik van gemaakt! De uiterste inschrijfdatum is op 1 september aanstaande, dus wacht niet te lang met inschrijven. Heb je vragen over dit symposium? Stuur dan een naar symposium.wijkzorg@zorgboog.nl. Vlogs medewerkersbijeenkomsten Kwaliteit en Veiligheid Kwaliteit en veiligheid zijn onderwerpen die ons allemaal aangaan en die horen bij ons dagelijks werk. Of we nu werken bij de cliënt thuis of binnen één van onze locaties. De raad van bestuur en de VVAR (Verzorgende en Verpleegkundige Adviesraad) wil daarom dit jaar met zoveel mogelijk medewerkers hierover in gesprek. Bekijk de meest recente vlog over de stelling: Voel jij je wel eens onveilig tijdens je werk?

7 Nieuwe/geactualiseerde communicatieproducten De afdeling PR & Communicatie houdt jullie graag op de hoogte van nieuwe en geactualiseerde communicatiemiddelen. Hieronder een overzicht van producten die onlangs zijn geactualiseerd: - Dagactiviteiten(-plus) voor ouderen met geestelijke problematiek - Dagactiviteiten(-plus) voor ouderen met lichamelijke beperkingen Deze folders vind je: - op onze website onder het kopje Folders > Zorg en ondersteuning. - op het intranet onder Bestuursbureau > PR & communicatie > Folders > Overige folders - in de SelfServiceDesk onder PR & Communicatie > Folders > Folders overig. Deze folders zijn niet te bestellen via het AXI Webportaal, maar je kunt ze zelf in kleur printen. Logopedie Zorgboog in Balans geslaagd voor audit KIWA Na de fysiotherapie zijn nu ook onze collega's van logopedie van Zorgboog in Balans 'met vlag en wimpel geslaagd' voor de audit van KIWA. Gefeliciteerd! Agenda's 2018 bestellen De agenda's voor 2018 zijn te bestellen in het webportaal van Axi (applicatie Bestellen en fiatteren op startpagina intranet) onder 'Kantoorartikelen'. Aangezien het een assortimentsartikel betreft, moet je zelf de order verzenden naar de leverancier. Om er zeker van te zijn dat er nog voorraad is bij de leverancier, kunnen de agenda's tot uiterlijk 1 september a.s. worden besteld.

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer april t/m 28 april 2016

Nummer april t/m 28 april 2016 Nummer 17 22 april t/m 28 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016

Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016 Nummer 04 22 januari t/m 28 januari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer december t/m 14 december 2017

Nummer december t/m 14 december 2017 Nummer 50 08 december t/m 14 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer juli t/m 03 augustus 2017

Nummer juli t/m 03 augustus 2017 Nummer 31 28 juli t/m 03 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuwe manier van registreren

Nadere informatie

Ook telecom zonder zorgen? SMARTAB, de telecom oplosser van morgen.

Ook telecom zonder zorgen? SMARTAB, de telecom oplosser van morgen. Ook telecom zonder zorgen? SMARTAB, de telecom oplosser van morgen. Hardware Abonnementen MDM Accessoires Reparaties Service contract Maak kennis met SMARTAB Zakelijk Voor grotere bedrijven met meerdere

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer juli t/m 28 juli 2016

Nummer juli t/m 28 juli 2016 Nummer 30 22 juli t/m 28 juli 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer maart t/m 29 maart 2018

Nummer maart t/m 29 maart 2018 Nummer 13 23 maart t/m 29 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

GEHOORD GEZIEN GEHOLPEN

GEHOORD GEZIEN GEHOLPEN GEHOORD GEZIEN GEHOLPEN WAT IS REISREGIE? Het komt bijna dagelijks voor: verstoringen. Ondanks het feit dat we ons best doen om alles zo snel en goed mogelijk op te lossen, kunnen onze klanten toch last

Nadere informatie

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland Oer de nieuwsbrief voor medewerkers van ingels openbare scholengemeenschap Unieke -mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland In het onderwijs heb je zelden vanuit je functie het recht op een auto.

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties te verbeteren. Lees meer Cure Care Terug Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid

Nadere informatie

Nummer juni t/m 21 juni 2018

Nummer juni t/m 21 juni 2018 Nummer 25 15 juni t/m 21 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vieringen hoogste punt Zeilberg

Nadere informatie

Nummer april t/m 26 april 2018

Nummer april t/m 26 april 2018 Nummer 17 20 april t/m 26 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Afscheid Maandag 27 september

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BEWERKERSOVEREENKOMST

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BEWERKERSOVEREENKOMST VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BEWERKERSOVEREENKOMST Veelgestelde vragen over de bewerkersovereenkomst Wat is een bewerkersovereenkomst? Een bewerkersovereenkomst is wettelijk verplicht wanneer een partij

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Petitie advies intrekking verhoging bijtelling Youngtimers

Petitie advies intrekking verhoging bijtelling Youngtimers Petitie advies intrekking verhoging bijtelling Youngtimers 26 mei 2009 Door BijtellingOldtimer.nl / Wouter van Embden Namens 2.500 steunbetuigers en gesteund door onder andere: BijtellingOldtimer.nl De

Nadere informatie

veelgestelde vragen Private lease

veelgestelde vragen Private lease veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private

Nadere informatie

Nummer december t/m 28 december 2017

Nummer december t/m 28 december 2017 Nummer 52 22 december t/m 28 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017.

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna

Nadere informatie

Onderwerp: Beantwoording van de schriftelijke vragen van het raadslid A. Bonte (Groenlinks) over leaseauto's.

Onderwerp: Beantwoording van de schriftelijke vragen van het raadslid A. Bonte (Groenlinks) over leaseauto's. Rotterdam, 11 oktober 2011. Onderwerp: Beantwoording van de schriftelijke vragen van het raadslid A. Bonte (Groenlinks) over leaseauto's. Aan de Gemeenteraad. Op 29 augustus 2011 stelt het raadslid A.

Nadere informatie

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017.

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagensplan

Volkswagen Bedrijfswagensplan Fiscaal vriendelijk investeren Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016.

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016. De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016. Bijtelling, investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna

Nadere informatie

Privacy Policy P&L Office

Privacy Policy P&L Office Privacy Policy P&L Office P&L Office hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk

Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk Privacy Policy voor Administratiekantoor Hoogendijk Administratiekantoor Hoogendijk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Nummer mei t/m 02 juni 2016

Nummer mei t/m 02 juni 2016 Nummer 22 27 mei t/m 02 juni 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Veel gestelde vragen - Kienlease

Veel gestelde vragen - Kienlease Veel gestelde vragen - Kienlease Bestelling en contract Wat is privatelease? Wat zit er allemaal in jullie overeenkomst? Kan iedereen een privatelease overeenkomst afsluiten? Is het mogelijk om een bestelling

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond

FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Welzijn de Zorgboog Helmond INHOUDSOPGAVE pagina Jaarverslag / Bestuursverslag 1 Bestuur en vaststelling jaarrekening 2 Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2017 3 2

Nadere informatie

WAT PAST U ALS ZZP-ER?

WAT PAST U ALS ZZP-ER? ZAKELIJK OF PRIVATE LEASE WAT PAST U ALS ZZP-ER? INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE WHITEPAPER? 3 WAT IS LEASEN? 4 Twee leasevormen 4 Keuze voor zakelijke of private lease 5 ZAKELIJK LEASEN VOOR ZZP ERS 6 Wat betekent

Nadere informatie

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017 Nummer 01 30 december 2016 t/m 05 januari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Ruimte

Nadere informatie

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid)

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid) Beleid Mobiliteit Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid) Inleiding In het strategisch beleidsplan van de stichting staat als een van de vijf

Nadere informatie

Notitie: privégebruik auto van de zaak

Notitie: privégebruik auto van de zaak Notitie: privégebruik auto van de zaak Hebt u een personenauto of een bestelauto tot uw bedrijfsvermogen gerekend? En wordt deze auto door u of uw personeel ook privé gebruikt? U kunt dan de btw op de

Nadere informatie

Review CO2 reductiesysteem. Conform niveau 5 op de CO2-prestatieladder 2.1

Review CO2 reductiesysteem. Conform niveau 5 op de CO2-prestatieladder 2.1 Review CO2 reductiesysteem Conform niveau 5 op de CO2-prestatieladder 2.1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Invalshoek A: Inzicht 4 2.1. Footprintberekening 4 2.2. Kwaliteitsmanagement (ISO 14064-1 hoofdstuk

Nadere informatie

Gezond(er) werken in de zorg

Gezond(er) werken in de zorg Gezond(er) werken in de zorg 3 november 2016 StAZ Medezeggenschapsdag Marc Spoek Bart de Klerk Spoorboekje 1. Introductie 2. Hoe gezond werk je zelf? 3. Gezond en Veilig werken 4. Aanpak NWZ Stichting

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

Nummer juli t/m 11 juli 2019

Nummer juli t/m 11 juli 2019 Nummer 27 05 juli t/m 11 juli 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen? Twee lease vormen Keuze voor zakelijke

Nadere informatie

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark Met checklist 7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark De snelste weg naar direct besparen op uw autoregeling. Inleiding Ondernemers zoals u rijden en vergoeden heel wat zakelijke

Nadere informatie

Beleid en werkwijze declaraties en aannemen van geschenken en uitnodigingen Raad van Bestuur Koninklijke Visio. Raad van Toezicht, 6 december 2017

Beleid en werkwijze declaraties en aannemen van geschenken en uitnodigingen Raad van Bestuur Koninklijke Visio. Raad van Toezicht, 6 december 2017 Beleid en werkwijze declaraties en aannemen van geschenken en uitnodigingen Raad van Bestuur Koninklijke Visio Raad van Toezicht, 6 december 2017 Doel Met dit document wordt beoogd een kader vast te leggen

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst GMK en GMZ

Samenwerkingsovereenkomst GMK en GMZ De ondergetekenden: A. De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, vertegenwoordigd door de algemeen directeur van de Veiligheidsregio de heer M.T.C. van Lieshout, handelend namens het Dagelijks Bestuur

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden Algemene voorwaarden Kossies Design 1. Algemeen 1.A Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de klant en Kossies

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Koepel Adviesraden Sociaal Domein Zalmsteek 23, 3192 MC Hoogvliet-Rt T

Koepel Adviesraden Sociaal Domein Zalmsteek 23, 3192 MC Hoogvliet-Rt T Gemeente & adviesraad: 1 + 1 = 3? Waar wordt samengewerkt ontstaan successen, maar helaas ook wel eens teleurstellingen. Bij de samenwerking tussen gemeente en adviesraad is dat niet anders, zo is mijn

Nadere informatie

GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring

GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring Stap 1 GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring 34 { INTERVIEW Waarom hebben jullie gekozen voor een social intranet? Ons oude intranet

Nadere informatie

Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers

Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers Aan de deelnemers van de fysieke overlegtafel d.d. 5 juni 2014 Betreft: Communicatie richting cliënten en medewerkers Aanleiding In een eerder overleg is afgesproken om de communicatie richting cliënten

Nadere informatie

Bijeenkomst cliëntenraden Verpleging & Verzorging. 23 november, 27 november, 7 december, 12 december 2017

Bijeenkomst cliëntenraden Verpleging & Verzorging. 23 november, 27 november, 7 december, 12 december 2017 Bijeenkomst cliëntenraden Verpleging & Verzorging 23 november, 27 november, 7 december, 12 december 2017 Programma Welkom Zorginkoop 2018 Kwaliteitskader verpleeghuiszorg Pauze Workshop Plenaire afsluiting

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Op weg naar persoonlijk leren

Op weg naar persoonlijk leren Op weg naar persoonlijk leren Uw school kent een duidelijke missie, visie op het onderwijs en deze is verankerd in het onderwijsbeleid. Ruim de helft van de docenten kan er goed mee uit de voeten en buigt

Nadere informatie

Handleiding bazoeka V2. Gebruikershandleiding voor partners.bazoeka.com

Handleiding bazoeka V2. Gebruikershandleiding voor partners.bazoeka.com Handleiding bazoeka V2 Gebruikershandleiding voor partners.bazoeka.com Algemeen bazoeka heeft een dealerverkoopportaal voor het wederverkopen van de volgende productgroepen: Internet, Telefonie & TV Mobiel

Nadere informatie

Samenvatting Informatica Hoofdstuk 1, 2, 3 (Instruct)

Samenvatting Informatica Hoofdstuk 1, 2, 3 (Instruct) Samenvatting Informatica Hoofdstuk 1, 2, 3 (Instr) Samenvatting door een scholier 552 woorden 27 november 2003 5,5 33 keer beoordeeld Vak Informatica H1 Kenmerk van een bedrijf: het gezamenlijk nastreven

Nadere informatie

Nummer t/m 22 december 2016

Nummer t/m 22 december 2016 Nummer 51 16 t/m 22 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nominatie Zorgboog als Best

Nadere informatie

Roger Jongen 23 juni 2011. Smart Homes

Roger Jongen 23 juni 2011. Smart Homes Roger Jongen 23 juni 2011 Smart Homes zorg zorg zorg Behandelen wonen Welzijn Welzijn Welzijn Professie Commercie Gemeente Breda cliënt cliënt cliënt cliënt centrale Mantel Familie Familie Familie Buurt

Nadere informatie

De administratie. Administratie Noodzaak en nuttig. Kortom een (goede) administratie. De administratie. Eisen van een verkoopfactuur

De administratie. Administratie Noodzaak en nuttig. Kortom een (goede) administratie. De administratie. Eisen van een verkoopfactuur De Wat zijn de minimale eisen voor uw financiële (minimum)? De presentatie vind je op kvk.nl/startersdag Administratie Noodzaak en nuttig Kas/kassabonnen Financiële aantekeningen, inkoop- en verkoopboek

Nadere informatie

De Ridder forceertechniek B.V.

De Ridder forceertechniek B.V. CONCEPT Handboek bedrijfsbureau De Ridder forceertechniek B.V. Concept: Wordt nog aangevuld angevuld eind november 2008 na ERP implementatie Auteur: Koenders en Partners B.V. te Midwoud Datum: september

Nadere informatie

Raad van Toezicht Quickscan en checklist

Raad van Toezicht Quickscan en checklist Raad van Toezicht Quickscan en checklist Stade Advies BV Kwaliteit van samenleven Quickscan Raad van Toezicht (0 = onbekend; 1 = slecht; 2 = onvoldoende; 3 = voldoende; 4 = goed; 5 = uitstekend) 1. Hoe

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

Integriteitscode van de Veenendaalse Woningstichting

Integriteitscode van de Veenendaalse Woningstichting Integriteitscode van de Veenendaalse Woningstichting Vastgesteld in de vergadering van de Raad van Commissarissen d.d. 22 november 2017 Integriteitscode Veenendaalse Woningstichting Algemeen Het begrip

Nadere informatie

In het kort Verklaring geen privé-gebruik auto... 8

In het kort Verklaring geen privé-gebruik auto... 8 (Bestel)Auto van de zaak Inhoud In het kort... 1 Auto van de zaak vastleggen... 1 Volgorde van werken... 2 'Koppelen' van een auto van de zaak aan de werknemer(s)... 3 Percentage 100%... 4 Percentage

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 In het antwoord op vraag 32 geeft u aan dat er een minimaal opslagpercentage gehanteerd dient te worden van 1%. Geldt dit voor zowel Prijswens 1 en 2? In het prijzenblad

Nadere informatie