veelgestelde vragen Private lease

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "veelgestelde vragen Private lease"

Transcriptie

1 veelgestelde vragen Private lease 1. Wat houdt private lease in? 2. Wat zijn voordelen van private lease? 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private lease en een auto abonnement? 5. Waar moet ik op letten, als ik het aanbod beoordeel? 6. Welke keuzes kan ik maken? 7. Hoe werkt het met de kilometers, die inclusief zijn? 8. Is private lease echt goedkoper dan het kopen van een nieuwe auto? 9. Mogen mijn partner, mijn kinderen of vrienden ook in de auto rijden? 10. Hoe wordt de bestelling exact afgehandeld? 11. Wat is de levertijd van de auto? 12. Kan het maandbedrag tijdens de looptijd wijzigen? 13. Mag ik met de auto ook naar het buitenland? 14. Word ik geregistreerd bij het BKR? 15. Sluit ik een lening af als ik een leasecontract aan ga? 16. Kan ik tussentijds van mijn contract af? 17. Waarom heb ik geen bijtelling bij private lease? 18. Ik heb een aantal schadevrije jaren. Ben ik die nu kwijt? 19. Ik ben ZZP er? Wat is er mogelijk? 20. Is de auto altijd gelijk aan de afbeeldingen op de site? 21. Kan ik mijn huidige auto inruilen? 1. Wat houdt private lease in? Privé een auto leasen is eigenlijk een vorm van huren, waarbij u als gebruiker dus geen eigenaar van de auto wordt. Er wordt een contract afgesloten voor een vooraf bepaalde looptijd en een inbegrepen aantal kilometers per jaar. In het leasecontract zijn alle kosten inbegrepen voor afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW. Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit, zijn feitelijk de kosten voor de brandstof, eventuele boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. 2. Wat zijn voordelen van private lease? U betaalt een vast bedrag per maand en daarnaast alleen nog de benzine. Zorgeloos rijden. U weet wat u elke maand moet betalen en komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het grote voordeel is ook, dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afschrijving en restwaarde. U rijdt in een nieuwe auto. Dat biedt zekerheid en de nieuwe auto s worden steeds zuiniger. Dat scheelt u

2 aanmerkelijk in de brandstofkosten. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd levert u de auto gewoon weer in. Zonder na te hoeven denken over de restwaarde. Bij private lease betaalt u géén bijtelling. 3. Wat zit er in de maandprijs, die ik betaal? In de maandprijs is opgenomen: Wegenbelasting All-risk verzekering Service en onderhoud Reparaties Vervanging van banden Pechhulp in Nederland Bij sommige aanbieders zit ook pechhulp in het buitenland, aanvullende verzekeringen en/of vervangend vervoer in het aanbod. Dit kunt u zien op de pagina: details van het aanbod. U hoeft niet na te denken over de aanschafprijs en de afschrijving van de auto. Dat is immers geregeld door de leasemaatschappij. 4. Wat is het verschil tussen privé lease, private lease en een auto abonnement? Privé Lease, Private Lease of auto-abonnement is eigenlijk hetzelfde. U gaat geen schuld aan, wat vaak wel het geval is bij een financial lease. U rijdt (huurt) een auto voor een vastgestelde periode tegen een vast tarief per maand. Als u gaat vergelijken tussen aanbieders, dan ontdekt u echter verschillen. Wat zit wel of niet in de maandprijs? Wij maken dit voor u makkelijker. Niet alleen de maandprijs, maar ook de voorwaarden worden meegewogen in onze veiling. Wij leveren u een aanbod, met een maandprijs, waar alles inzit. U betaalt dus daarnaast alleen nog de brandstof. Ook de verzekering en de wegenbelasting zijn in onze maandprijzen opgenomen. Dit wil nog wel eens anders zijn, als u op verschillende websites kijkt. De auto s die we aanbieden zijn bovendien vaak in een uitgebreide uitvoering met opties, zoals airconditioning, meerdere kleuren en 5 deurs. Dit kan een verschil betekenen van tientallen euro s per maand. Ook is het uiteraard van belang, hoe lang u een contract aan moet gaan en hoeveel kilometers er inbegrepen zijn op jaarbasis. 5. Waar moet ik op letten, als ik een aanbod beoordeel? Wij leveren u een aanbod, met een maandprijs, waar alles inzit. U betaalt dus alleen nog de brandstof. Ook de verzekering en de wegenbelasting zijn in onze maandprijzen opgenomen. Dit wil nog wel eens anders zijn, als u op verschillende websites kijkt. De auto s die we aanbieden zijn bovendien vaak in een uitgebreide uitvoering met opties, zoals airconditioning, meerdere kleuren en 5 deurs. Dit kan een verschil betekenen van tientallen euro s per maand.

3 Ook is het uiteraard van belang, hoe lang u een contract aan moet gaan en hoeveel kilometers er inbegrepen zijn op jaarbasis. Soms wordt door partijen een maandprijs getoond, waarbij er stickers met reclame op de auto zitten. Dat betekent een lagere maandprijs. Bij ons wordt dit duidelijk aangegeven, zowel in de foto s als in de prijsstelling en details. 6. Welke keuzes kan ik maken? Er is keuze uit meerdere merken en modellen. Tevens is het mogelijk om de looptijd en het aantal kilometers zelf aan te geven. Op basis van deze voorkeuren laten we dan het exacte aanbod zien. Op dat moment kunt u uw voorkeuren gewoon nog aanpassen of extra wensen aangeven, zoals kleur of uitvoering. 7. Hoe werkt het met de kilometers, die inclusief zijn? In het maandbedrag is een hoeveelheid kilometers inbegrepen. Deze worden op jaarbasis weergegeven bij ons aanbod. De hoeveelheid kilometers per jaar kunt u vergelijken met de belbundel voor een mobiele telefoon. Als u meer rijdt, dan betaalt u de extra kilometers apart tegen een prijs in centen per kilometer. Als u minder rijdt, krijgt u deze kilometers in sommige gevallen terug. Als dat zo is, dan wordt dat apart aangegeven in de details van het aanbod. Er zijn ook andere partijen, die km-bundels aanbieden op maandbasis of op kwartaalbasis. Dat vinden wij niet wenselijk. Bij kwartaalbundels wordt u namelijk elk kwartaal afgerekend en loopt u dus elk kwartaal het risico dat u moet bijbetalen of dat u uw niet gereden kilometers kwijt bent. Dat is namelijk regelmatig het geval, want de verschillen per kwartaal kunnen bij het gebruik van een auto best groot zijn. Dit is dus geen aantrekkelijke contractvorm. Wij zullen dit ook niet aanbieden. 8. Is private echt goedkoper dan het kopen van een nieuwe auto? Ja, u kunt een aanzienlijk bedrag per jaar besparen, als u kiest voor een abonnement. Indien u een nieuwe auto zou financieren bent u zeker voordeliger uit met privé lease. U betaalt als consument immers vrij veel rente. Maar ook zonder financiering is leasen aantrekkelijk. U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken. Zorgen over de restwaarde van uw auto bij inruil heeft u evenmin. Elke maand betaalt u een vast bedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Met een eigen auto heeft u die zekerheid niet. Dan kunt u onverwachte rekeningen krijgen voor onderhoud of reparaties. Wat u vooral niet moet vergeten, als u het vergelijkt, is de afschrijving. Uw auto wordt elke maand minder waard. Dat geld bent u kwijt, want dat krijgt u niet terug, als u de auto inruilt. De restwaarde of inruilwaarde is bij een abonnement niet meer relevant. Dat is de zorg van de leasemaatschappij. Het mooie is, dat u het geld van de verkoop van uw huidige auto op uw rekening heeft.

4 9. Mogen mijn partner, mijn kinderen of vrienden ook in de auto rijden? Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag in de auto rijden. Ook als u zelf niet de bestuurder bent, blijft u echter wel verantwoordelijk voor wat er met uw auto gebeurt. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn voor uw zorgvuldig opgebouwde, schadevrije jaren. 10. Hoe wordt de bestelling exact afgehandeld? Na uw bestelling wordt er door de leasemaatschappij binnen enkele dagen contact met u opgenomen. U kunt dan ook nog een en ander afstemmen of toevoegen. Uw bestelling is namelijk pas 14 dagen na dit contactmoment definitief. U heeft een wettelijke bedenktijd, waardoor u zonder opgaaf van redenen boetevrij kunt annuleren. 11. Wat is de levertijd van de auto? De meeste auto s zijn op voorraad en kunnen binnen enkele weken worden geleverd. Bij nieuw te bestellen auto s is de levertijd meestal 6 tot 12 weken. Dit wordt vaak aangegeven op de detailpagina. 12. Kan het maandbedrag tijdens de looptijd wijzigen? Het maandbedrag kan veranderen als gevolg van fiscale wijzigingen, zoals bijv. wijzigingen van de wegenbelasting, assurantiebelasting of de btw. Dit geldt overigens ook als u een auto koopt. 13. Mag ik met de auto ook naar het buitenland? U krijgt een Groene Kaart en mag naar alle landen die vermeld staan op deze groene kaart. U kunt op de detailpagina zien of uw pechhulp ook voor het buitenland geldig is. Anders kunt u dit tegen een kleine meerprijs gewoon regelen. 14. Word ik geregistreerd bij het BKR? Net als bij credit cards, leningen en doorlopende kredieten, kan het zijn dat u bij het afsluiten van een auto abonnement overeenkomst wordt geregistreerd bij het BKR. Dit verschilt per leasemaatschappij. Sommige doen dit wel en andere niet. Dit kunt u zien bij de details van het aanbod. 15. Sluit ik een lening af als ik een leasecontract aan ga? Nee. Met private lease gaat u namelijk geen lening aan. U gebruikt de auto voor een vaste periode. U kunt het beter vergelijken met het huren van een auto voor 2 of 3 jaar.

5 16. Kan ik tussentijds van mijn contract af? Op de uitslagpagina staat een button details aanbod. Als u daarop klikt, ziet u de voorwaarden van het specifieke aanbod. Hier staat ook of u het contract tussentijds kunt beëindigen. Vaak is dit mogelijk door het voldoen van 1 resttermijn of de resterende termijnen met een maximum. In geval van overlijden, scheiding of ontslag zijn de ontbindingsvoorwaarden vaak veel flexibeler. Soms kunt u dan kosteloos ontbinden, soms tegen een bedrag van bijvoorbeeld eenmalig 500, Waarom heb ik geen bijtelling bij private lease? Bijtelling is alleen van toepassing wanneer de werkgever een auto beschikbaar stelt en de rekeningen daarvoor betaalt. Dan is er sprake van een vorm van loon in natura. Omdat u het contract privé afsluit en betaalt, is er geen sprake van bijtelling. 18. Ik heb een aantal schadevrije jaren. Ben ik die nu kwijt? Nee, zodra u een auto gaat leasen, raden we aan uw huidige verzekering te beëindigen. Als u gedurende de leaseperiode geen schade heeft gereden dan tellen die jaren mee voor uw verzekering. Ze worden dus opgeteld bij de schadevrije jaren die u reeds heeft opgebouwd. 19. Ik ben ZZP er? Wat is er mogelijk? Als ZZP er wilt u de auto waarschijnlijk zowel zakelijk als privé gebruiken. Met een abonnement rijdt u relatief goedkoop. Ook is het eenvoudiger te regelen, dan een zakelijke leaseconstructie via de bank of een leasemaatschappij. Rijdt u in een auto via een abonnement, dan heeft u niet te maken met bijtelling. De zakelijke kilometers die u in de auto rijdt, kunt u vervolgens per gereden kilometer declareren en zakelijk aftrekken. Een abonnement is dus ook voor ZZP ers interessant. 20. Is de auto altijd gelijk aan de afbeeldingen op de site? Wij maken gebruik van afbeeldingen die beschikbaar zijn gesteld door de leasemaatschappij. De getoonde afbeeldingen op de website kunnen meer uitvoeringen bevatten. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site voorbehouden. Aan de foto kan ook geen rechten worden ontleend. 21. Kan ik mijn huidige auto inruilen? Wij adviseren om uw huidige auto zelf te verkopen. Hiervoor zijn meerdere websites en partijen geschikt. U kunt het doen via Marktplaats, via een lokale merkdealer of via de service van de ANWB. Via ANWB kunt u online direct een indicatie krijgen van wat uw auto waard is.

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen

Nadere informatie

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond In een keer alles rond met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Uw Volkswagen gekozen? Wij regelen ook een goede,

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden

Nadere informatie

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

EINDELOOS RIJPLEZIER. SEAT regelt de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY EINDELOOS RIJPLEZIER SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 ALLES IN EEN KEER GOED GEREGELD SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? ŠKODA Financial Services biedt u deze

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN PARTICULIER ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat

Nadere informatie

Particulier Volkswagen rijden.

Particulier Volkswagen rijden. Particulier Volkswagen rijden. Kiezen voor Volkswagen is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Volkswagen met de zekerheid dat u financieel niets kan gebeuren? Volkswagen Financial

Nadere informatie

Particulier Audi rijden

Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan? Audi Financial

Nadere informatie

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN

DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN 2 PRIVATE LEASE DS PRIVATE LEASE altijd de juiste keuze Kies nu de DS die bij u past en maak het rijden zo gemakkelijk mogelijk in combinatie

Nadere informatie

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden.

1 Particulier Audi rijden. Particulier Audi rijden. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid dat u niet voor verrassingen

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! 2 PEUGEOT PRIVATE LEASE ALTIJD DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. U BEPAALT ZELF DE LOOPTIJD

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN

CITROËN PRIVATE LEASE PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN 2 ALTIJD DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past. We bieden Private Lease aan van uitvoering Attraction

Nadere informatie

WAT PAST U ALS ZZP-ER?

WAT PAST U ALS ZZP-ER? ZAKELIJK OF PRIVATE LEASE WAT PAST U ALS ZZP-ER? INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE WHITEPAPER? 3 WAT IS LEASEN? 4 Twee leasevormen 4 Keuze voor zakelijke of private lease 5 ZAKELIJK LEASEN VOOR ZZP ERS 6 Wat betekent

Nadere informatie

Veel gestelde vragen - Kienlease

Veel gestelde vragen - Kienlease Veel gestelde vragen - Kienlease Bestelling en contract Wat is privatelease? Wat zit er allemaal in jullie overeenkomst? Kan iedereen een privatelease overeenkomst afsluiten? Is het mogelijk om een bestelling

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion Auto s en dan Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion De meest voorkomende leasevormen Full Operationele lease Netto Operationele lease Financial Lease Private

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ

PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ PRIVATE LEASE UW LAND ROVER KOMT STEEDS DICHTERBIJ MAAK KENNIS MET BRITSE STIJL EN KLASSE WELKOM BIJ LAND ROVER PRIVATE LEASE Land Rover staat al decennialang voor ongeëvenaarde veelzijdigheid en kracht.

Nadere informatie

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR LAAT UW AUTOHART SNELLER KLOPPEN WELKOM BIJ JAGUAR PRIVATE LEASE Een Jaguar rijden betekent de weg veroveren in stijl. Jaguar staat voor prestaties

Nadere informatie

CITROËN PRIVATE LEASE

CITROËN PRIVATE LEASE CITROËN PRIVATE LEASE UW ABONNEMENT OP ZORGELOOS GENIETEN CITROËN PRIVATE LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uit het gamma van Citroën Private Lease kunt u een auto kiezen die bij u past.

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen? Twee lease vormen Keuze voor zakelijke

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE

PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE ZONDER INVESTEREN LUXUEUS GENIETEN DS LEASE DS PRIVATE LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE DS PRIVATE LEASE Uit het gamma van DS Private Lease kunt u een auto kiezen die bij

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 Audi Private Lease Compleet Audi ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 20-01-12 11:19 ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 2 20-01-12 11:19 Audi Private Lease Vanaf nu kunt u ook eenvoudig

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Volkswagen Financial Lease Volkswagen Financial Lease: de enige financiering die is afgestemd

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen Twee lease vormen Mogelijkheden voor zzp

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet u een passend voorstel voor leasing of financiering.

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

Van Mossel Leasing Privé lease

Van Mossel Leasing Privé lease Van Mossel Leasing Privé lease Veelgestelde vragen Algemeen over privé lease Wat is privé lease? Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat u voor een langere periode betaalt voor het

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. VWPFS292-12 Volkswagen Financial Services Zakelijk v1.indd 1 20-06-16 15:48 Alles rond In een

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

U kiest zelf de financiering die bij u past

U kiest zelf de financiering die bij u past PRIVÉ U kiest zelf de financiering die bij u past Producten in deze brochure: Huurkoop Options Private Lease Flex Finance PRIVÉ WAT VIND IK WAAR? Wat is Ford Credit? pagina 04 Waar kan ik uit kiezen? pagina

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES CITROËN C ontrol SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN MET CITROËN C ontrol Iets in eigen hand hebben geeft zekerheid. U bepaalt zelf wat

Nadere informatie

Financieren of leasen?

Financieren of leasen? Volvo Car Finance Financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privéaankoop ligt een financierings constructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een lease constructie.

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN FINANCIEREN? EEN PRIMA OPTIE! Mobiel+ Autofinancieringen biedt verschillende financieringsvormen die helemaal kunnen

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services BMW Motorrad INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS. EERST UITKIEZEN. DAARNA DE FINANCIËN REGELEN. PRIVÉ 4 BMW Private Finance 5 BMW

Nadere informatie

Algemeen VEEL GESTELDE VRAGEN:

Algemeen VEEL GESTELDE VRAGEN: VEEL GESTELDE VRAGEN: Onderstaand vind u veel gestelde vragen omtrent een Myleasecar B.V. Private Lease contract. Mocht u na het lezen toch nog een vraag hebben, neemt u dan contact op met één van onze

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto niet in eigendom wilt, kunt u kiezen voor Full

Nadere informatie

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease

Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Veelgestelde Vragen Citroën Private lease Algemeen Wat houdt Citroën Private Lease in? Citroën Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat je geen aanbetaling doet en de volgende

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES.

GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig GENIET VAN UW VRIJHEID MET BMW FINANCIAL SERVICES. LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. INHOUD. UW FAVORIETE BMW MOTORFIETS.

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational

lease lease FINANCE VOLVO CAR FINANCE nee ja nee Particulier: Huurkoop met slottermijn Zakelijk: Financial Lease/VIP Full Operational VOLVO car FINANCe financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privé-aankoop ligt een financieringsconstructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een leaseconstructie.

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES

NOT NOR MAL JOUW MINI. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES JOUW MINI. DIE LEASE OF FINANCIER JE MET MINI FINANCIAL SERVICES NOT NOR MAL WEL ONTZETTEND GOED. MINI FINANCIAL SERVICES LEASING. FINANCIERING. VERZEKERING. ALLE WEGEN LEIDEN NAAR MINI. WELKE WEG NEEM

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Kies naast een van onze Betaalplannen voor de smart autoverzekering. Een complete WAcasco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte aan op nummer

Nadere informatie

Dienstenwijzer privé lease

Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Dienstenwijzer privé lease Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door SternLease B.V. Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en vertellen wij u graag meer over ons

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki

Suzuki Financial Services. Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki Suzuki Financial Services Financiële producten en diensten met de kwaliteit van Suzuki Inhoud pagina 1 pagina 2 pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 Suzuki Financial Services Zekerheid en overzicht: Suzuki

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren.

Financieren. Leasen. Verzekeren. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN NIEUWE SEAT SEAT Abonnement Financieren. Leasen. Verzekeren. GEEN AFSCHRIJVING, RENTE OF RESTSCHULD. EN VOOR REPARATIE EN ONDERHOUD KAN IK GEWOON NAAR MIJN EIGEN MERKDEALER.

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

Normering private lease

Normering private lease Normering private lease Betreft: Normering private lease Datum: 07-08-2015 Versienummer: 2.1 Inleiding Zakelijke rijders komen in de toekomst door veranderende omstandigheden in toenemende mate in aanraking

Nadere informatie

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ZAKELIJKE LEASE Altijd een leasevorm die bij u en uw bedrijf past Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u

Nadere informatie

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE DS LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen

---------------------------------------------------------------------------------- Algemeen Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Ford Lease ----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3.

Suzuki Private Lease. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Veelgestelde vragen. 1. Contract. 2. Financieel. 3. Geen verrassingen. Wel zo makkelijk. Suzuki Private Lease Suzuki Private Lease 1. Contract 2. Financieel 3. Verzekering 4. Schade en onderhoud 5. Contact 1. Contract Welke gegevens hebben we van je nodig?

Nadere informatie

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden.

Algemeen Welke modellen zijn er beschikbaar bij Volvo Car Lease? Het actuele aanbod van Volvo Car Lease is hier te vinden. Veel gestelde vragen / FAQ Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen over ons product beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Volvo Car Lease. Algemeen Welke modellen zijn

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

Normering private lease

Normering private lease Normering private lease Betreft: Normering private lease Datum: 06-03-2015 Versienummer: 1.2 Inleiding Zakelijke rijders komen in de toekomst door veranderende omstandigheden in toenemende mate in aanraking

Nadere informatie