Nummer februari t/m 14 februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer februari t/m 14 februari 2019"

Transcriptie

1 Nummer februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T Wil van de Laar gestart als lid raad van bestuur Op vrijdag 1 februari is Wil van de Laar gestart als lid van de raad van bestuur. De komende maanden gaat zij kennismaken met de Zorgboog en zich inwerken in alle onderdelen en facetten van onze organisatie. Met de komst van Wil van de Laar is de raad van bestuur weer compleet. Binnen de raad van bestuur hebben Coby Nogarede en Wil van de Laar de volgende portefeuilleverdeling: Coby Nogarede: Zorg: jeugdgezondheidszorg, kraamzorg, geriatrische revalidatiezorg - zorghotel Ondersteuning: ondersteunende diensten, bestuursbureau Vitassist, UKON, Peel Duurzaam Gezond - Zorgcampus Plezant logeerhuis, Mekander Ondernemingsraad Stuurgroep ICT, Stuurgroep Zorgboog Management Ondersteuning, Stuurgroep Huisvesting Stichting Vrienden van de Zorgboog Strategische projecten: landgoed Bakel en integrale Visie op zorg Wil van de Laar: Zorg: woonverpleging, wijkzorg en wijkverpleging Ondersteuning: wonen & welzijn Gemeenten, NHA-samenwerkingsverband Quartz Zorgboog in Balans, Profportaal Zorg, Ledenraad Zorgboogextra Medezeggenschap cliënten, VVAR, Adviesraad vrijwilligers Projecten: acute zorg regio, ouderen met gedragsproblemen (GGD - Savant Zorg - Zorgboog) Samenvatting Jaarverslag adviesraad vrijwilligers 2018 In de bijlage van deze IZI vind je een samenvatting van het jaarverslag 2018 van de adviesraad vrijwilligers. Mocht je graag het volledige verslag ontvangen, dan kun je dat kenbaar maken door een te sturen naar adviesraad.vrijwilligers@zorgboog.nl.

2 Schrijf je in voor het UKON-symposium 2019 Op dinsdag 9 april a.s. vindt weer een UKON-symposium plaats in 1931, Congrescentrum s Hertogenbosch. Dit jaar is het thema: Laten we het vandaag hebben over.!, waarbij de onderwerpen intimiteit en seksualiteit, dood en afscheid, boosheid en verdriet bespreekbaar worden gemaakt. De dag begint met een theatervoorstelling van BINT, waarna Debby Gerritsen (Radboudumc) je meeneemt in het thema boosheid en verdriet. Riët Daniël wordt geïnterviewd over het onderwerp intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis. Je kunt deelnemen aan diverse (mini-)workshops, onderzoeksessies en belevingsworkshops. De Hans van den Bosch-prijs wordt weer uitgereikt. Verder is er een expositie getiteld: 'Er is iets groots, iets wilds en rustigs gaande'. Per organisatie kunnen vijfentwintig zorgprofessionals deelnemen. Wanneer dit aantal is bereikt, is dat zichtbaar op de website en kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Mochten er drie weken voor aanvang nog plaatsen open zijn, dan worden deze opgevuld. Iedereen moet zich individueel aanmelden. Accreditatie wordt aangevraagd voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en artsen. Inschrijven kan via Heb je nog vragen, dan kun je een sturen naar UKONsymposium@radboudumc.nl. Sluiting consultatiebureaus De gemeente Gemert-Bakel heeft besloten om per 1 maart 2019 de consultatiebureaus in Elsendorp, De Rips en Bakel te sluiten. Dit besluit is voortgekomen uit de bezuinigingen die de gemeente Gemert-Bakel heeft doorgevoerd. De financiële middelen die als huur voor locaties worden bespaard, worden ingezet voor diverse programma's zoals Stevig Ouderschap en Videohome training. Deze programma's ondersteunen ouders met opvoedvragen. Ouders die de consultatiebureaus bezoeken in Elsendorp, De Rips en Bakel kunnen vanaf 1 maart 2019 terecht op het consultatiebureau in de Palissade, Julianastraat 2.T000 in Gemert. Het spreekuur in Bakel blijft behouden en zal elke dinsdag tussen uur plaatsvinden in de Wilbertsdries. Jeugdgezondheidszorg blijft zich inspannen om de ondersteuning voor kinderen en ouders optimaal te houden, bijvoorbeeld door een extra huisbezoek. Bovendien zijn de tijden uitgebreid om een afspraak in te plannen. In de nabije toekomst is het mogelijk om in de avonduren het consultatiebureau in Gemert te bezoeken.

3 Nieuwe website Zorgboog in Balans Zorgboog in Balans heeft een nieuwe, frisse en bovenal overzichtelijke website. De site is gebruiksvriendelijk en bezoekers lezen de meest relevante en actuele informatie over de disciplines, aandoeningen, tarieven en behandellocaties. De nieuwe website is volledig responsive, wat betekent dat de site op de pc, laptop en mobiele telefoon goed te bekijken is. De website heeft een positief effect op de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Neem eens een kijkje op Aangepaste data ontmoetingsmomenten de Werkboog In verband met de week van zorg en welzijn is de planning van de ontmoetingsmomenten wat aangepast. Hieronder de planning voor de komende periode: zaterdag 9 februari 2019: uur, Keyserinnedael vrijdag 22 februari 2019: uur, Mariëngaarde Week van Zorg en welzijn: woensdag 13 maart uur, de Nieuwenhof donderdag 14 maart: uur, Ruijschenbergh zaterdag 16 maart: uur, Keyserinnedael zaterdag 13 april 2019: uur, Vitassist vrijdag 10 mei 2019: uur, de Pannehoeve zaterdag 25 mei 2019: uur, Keyserinnedael In de IZI die afgelopen donderdag is verschenen, stond vrijdag 19 maart genoemd voor de Wilbertdries. Hiermee werd vrijdag 22 maart bedoeld, maar deze komt in verband met de week van zorg en welzijn te vervallen.

4 Bijlage: Samenvatting Jaarverslag adviesraad vrijwilligers 2018 Voorwoord Het jaarverslag adviesraad vrijwilligers 2018 heeft als doel inzicht geven in de werkzaamheden van de adviesraad vrijwilligers. Daar waar in 2017 de doorontwikkeling van de adviesraad naar een officieel adviesorgaan als rode draad gold, kenmerkt 2018 zich door de grote veranderingen in de Zorgboog organisatie zelf. De veranderingen binnen de Raad van Bestuur naast de veranderingen op directieniveau hebben ook zijn weerslag gehad op onze adviesraad. Het onverwacht overlijden van Ton Borghs heeft ons zeer aangegrepen. Met respect denken wij aan hem terug als een warme en zeer betrokken bestuurder. Mevrouw Coby Nogarede-Hoekstra, de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur, werd door het plotseling overlijden van Ton, gedwongen versneld de organisatie eigen te maken. Wij kijken met vertrouwen uit naar de verdere doorontwikkeling van de Zorgboog organisatie onder haar leiding. Inleiding Als adviesraad zijn wij ons bewust dat een aantal van de voor 2018 beoogde doelstellingen niet of nauwelijks gerealiseerd zijn. De reden en het waarom heeft vooral te maken met persoonlijke beperkingen en het tussentijds aftreden van een aantal bestuursleden. Ook het tijdelijk minder beschikbaar zijn van de secretariële ondersteuning door Zorgboog Vrijwilligers Organisatie (ZVO) heeft hierbij een rol gespeeld. Toch willen wij, evenals voorgaande jaarverslag, met een korte samenvatting, gevolgd door een beschrijvend verslag inzicht geven in de werkzaamheden van de adviesraad over het afgelopen kalenderjaar Ook nu willen wij dit doen aan de hand van de eerder vastgestelde hoofdlijnen, te weten: doorontwikkelen van een eigen identiteit. direct contact zoeken met de vrijwilligers op de werkvloer. verankering van de adviesraad in de organisatie van de Zorgboog. Ook nu bieden wij een doorkijk naar 2019 waarbij de adviesraad in lijn met haar gedragscode, haar werkzaamheden wil uitvoeren. Onze gedragscode staat voor: door zelfreflectie bewust blijven van onze houding en opstelling. kritisch maar coöperatief samenwerken, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. in contact blijven door te communiceren en toegankelijk zijn. Onze dank gaat uit naar de Zorgboog Vrijwilligers Organisatie (ZVO) voor de ondersteuning van onze adviesraad in het afgelopen jaar.

5 Samenvatting Het jaar 2018 kenmerkte zich door de vele veranderingen in de Zorgboog Organisatie op het niveau van de Raad van Bestuur en het management team. Deze veranderingen hebben haar weerslag gehad op onze adviesraad. Daarnaast hebben de ontstane vacatures en de beperkingen in beschikbaarheid van sommige leden en van ZVO, er voor gezorgd dat een aantal van onze doelstellingen niet gerealiseerd zijn. Onze grootste tekortkoming is het directe contact zoeken met de vrijwilligers op locatie. Waar wij wel succesvol zijn geweest, is de doorontwikkeling van onze eigen identiteit en de verankering van de adviesraad in de organisatie. Met een doorkijk naar 2019 geven wij in hoofdlijnen aan waar de adviesraad in 2019 zich voor wil inzetten. Met het inhoudelijk verslag geven wij meer detail over de inzet van de adviesraad. Hier gebruiken wij de drie gestelde hoofddoelen, waarbij wij per hoofddoel verantwoording afleggen. Doorkijk naar 2019 Wanneer wij kijken naar 2019 staat voor de adviesraad met stip op 1 genoteerd: Het directe contact met de vrijwilligers zoeken en zichtbaar zijn. Dit willen wij doen door per locatie ontmoetingsmomenten af te spreken en met de vrijwilliger in gesprek te gaan. Daarnaast willen wij: De Zorgboog organisatie adviseren en motiveren over zaken die van belang zijn voor vrijwilligers. Lopende en nieuwe projecten van invloed op de taken van vrijwilligers evalueren. In het jaarplan 2019 zullen de grote lijnen vertaald zijn naar meer concreet te nemen initiatieven en of plannen. Nadat het jaarplan 2019 is vastgesteld wordt het ter beschikking gesteld aan de vrijwilligers. Hierbij zullen onderstaande aspecten aan de hand waarvan de adviesraad in 2019 wil werken, worden meegenomen: Door zelfreflectie bewust blijven van onze houding en opstelling. Kritisch maar coöperatief samenwerken, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. In contact blijven door te communiceren en toegankelijk zijn. Namens de Adviesraad Vrijwilligers Frans Dijcks Voorzitter

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer april t/m 25 april 2019

Nummer april t/m 25 april 2019 Nummer 16 19 april t/m 25 april 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Blog Wil van de Laar,

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg Grande conference 2014 Henri Plagge, arts M&G MCM Voorzitter Raad van Bestuur De Zorgboog Zorgboog Voor alle generaties;

Nadere informatie

Nummer december t/m 14 december 2017

Nummer december t/m 14 december 2017 Nummer 50 08 december t/m 14 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Nummer juli t/m 20 juli 2017

Nummer juli t/m 20 juli 2017 Nummer 29 14 juli t/m 20 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016

Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 Nummer 14 01 april t/m 07 april 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 NIEUWS VAN DE OR Laatste

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

Nummer september t/m 26 september 2019

Nummer september t/m 26 september 2019 Nummer 38 20 september t/m 26 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Trainingen

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Samen. houden we koers

Samen. houden we koers Samen de Zorgboog Postbus 16 5760 AA Bakel T 0900-899 86 36 info@zorgboog.nl www.zorgboog.nl www.facebook.com/zorgboog DeZorgboog Zorgboog houden we koers voorwoord De strategische koers van de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Jaarverslag Ledenraad Zorgboogextra 2016

Jaarverslag Ledenraad Zorgboogextra 2016 Jaarverslag Ledenraad Zorgboogextra 2016 Inleiding Dit is het tweede jaarverslag van de ledenraad van de coöperatieve Zorgboogextra U.A. De ledenraad vertegenwoordigt de meningen en belangen van alle leden

Nadere informatie

Nummer september t/m 04 oktober 2018

Nummer september t/m 04 oktober 2018 Nummer 40 28 september t/m 04 oktober 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Tijdelijke sluiting

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Wanneer genezing niet meer mogelijk is. Palliatieve zorg en consultatie

Wanneer genezing niet meer mogelijk is. Palliatieve zorg en consultatie Wanneer genezing niet meer mogelijk is Palliatieve zorg en consultatie Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in Eindhoven en Helmond. Met een op maat gesneden aanbod

Nadere informatie

De positie van de(thuis)zorg. Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog

De positie van de(thuis)zorg. Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog De positie van de(thuis)zorg Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog de Zorgboog Voor alle generaties; dus kraamzorg, Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar, behandelpraktijk (paramedici),

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie

Ouderenzorg en UKON in beweging

Ouderenzorg en UKON in beweging EVALUATIE symposium 204 Ouderenzorg en UKON in beweging Deelnemers Totaal aantal aanmeldingen: 346 32 UKON 4 Radboudumc 2 overig (+8 alleen middag) Totaal aantal deelnemers: 332 Aanmeldingen: Verzorgende

Nadere informatie

Moeder- en kindcentrum

Moeder- en kindcentrum Moeder- en kindcentrum Jaarverslag 2012 'Een Duurzame Toekomst 2011-2014' Februari 2013 Moeder- en Kindcentrum Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 58 20 06 19 45 43 47 info@bij-1.nl Stichting

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

Jaarverslag Wmo-raad Bunnik 2011

Jaarverslag Wmo-raad Bunnik 2011 Jaarverslag Wmo-raad Bunnik 2011 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Activiteiten 3. Adviezen 4. Bijeenkomsten en netwerkcontacten 1. Voorwoord In dit jaarverslag kunt u lezen welke activiteiten de Wmo raad

Nadere informatie

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016

Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 Nummer 10 04 maart t/m 10 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van

Nadere informatie

Twee leden voor de Raad van Toezicht

Twee leden voor de Raad van Toezicht Vertrouwd, Liefdevol, Ondernemend en Gastvrij! De Blije Borgh organiseert cliëntgericht en herkenbaar in de buurt haar diensten. Cliëntgericht wil zeggen dat de wens van de cliënt centraal staat en zijn

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Profielschets lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Liemerije Liemerije is sinds 1976 het adres voor ouderenzorg in

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profielschets lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Liemerije Liemerije is sinds 1976 het

Nadere informatie

Programma Computer Cursussen

Programma Computer Cursussen Programma Computer Cursussen van januari t/m juni 2016 versie 3 Voorwoord De Stichting Ontmoetingsruimte voor en door Ouderen in de Plantage-Weesperbuurt, kortweg SOOP, presenteert hier het programma voor

Nadere informatie

Nummer mei t/m 02 juni 2016

Nummer mei t/m 02 juni 2016 Nummer 22 27 mei t/m 02 juni 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Nummer december t/m 07 december 2017

Nummer december t/m 07 december 2017 Nummer 49 01 december t/m 07 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Blog Jessica Heuperman,

Nadere informatie

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016

Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 Nummer 06 5 februari t/m 11 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Wonen, Welzijn en Zorg voor mensen met dementie. Scholingsprogramma

Wonen, Welzijn en Zorg voor mensen met dementie. Scholingsprogramma Wonen, Welzijn en Zorg voor mensen met dementie Scholingsprogramma 24 februari 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Visiedag Raden van Bestuur en medewerkers... 5 2. Inspiratiebijeenkomst op locatie...

Nadere informatie

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Inhoudsopgave 1. IEKC (Integraal Educatief Kind Centrum) Lichtenvoorde... 2 1.1 De structuur... 2 1.2 De organisatie van het IEKC... 3 1.3 Ambitie, visie en

Nadere informatie

Nummer december t/m 28 december 2017

Nummer december t/m 28 december 2017 Nummer 52 22 december t/m 28 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer september t/m 13 september 2018

Nummer september t/m 13 september 2018 Nummer 37 07 september t/m 13 september 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Nieuwe directeur

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017

Nummer december 2016 t/m 05 januari 2017 Nummer 01 30 december 2016 t/m 05 januari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Ruimte

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015

Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 Nummer 52 25 december t/m 31 december 2015 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Programma Computer Cursussen

Programma Computer Cursussen Programma Computer Cursussen van februari t/m juni 2017 versie 1 Voorwoord De Stichting Ontmoetingsruimte voor en door Ouderen in de Plantage-Weesperbuurt, kortweg SOOP, presenteert hier het programma

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Ledenraad / Medezeggenschapsraad

Ledenraad / Medezeggenschapsraad Notulen (v.h. actiepunten/besluitenlijst) Datum: 03.05.2018 Tijdstip: 18.30-21:00 uur Locatie: Helmond, Paterslaan, grote vergaderkamer Voorzitter: de heer Ton Teerling (toerbeurt) Notulist: mevrouw Saskia

Nadere informatie

Over seks gesproken! Uitnodiging symposium 'Over seks gesproken'

Over seks gesproken! Uitnodiging symposium 'Over seks gesproken' Uitnodiging symposium 'Over seks gesproken' Over seks gesproken! GGZ ingeest organiseert op donderdag 7 november 2013 een symposium over seksualiteit en intimiteit in het OZW-gebouw in Amsterdam. Dit symposium

Nadere informatie

Scholingen Najaar 2015

Scholingen Najaar 2015 Scholingen Najaar 2015 verpleegkundigen en verzorgenden Expertisecentrum Palliatieve Zorg Basiscursus Palliatieve Zorg verpleegkundigen De basistraining Palliatieve Zorg voor verpleegkundigen besteedt

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

LID RAAD VAN TOEZICHT (voordracht Cliëntenraad)

LID RAAD VAN TOEZICHT (voordracht Cliëntenraad) STICHTING GELRE ZIEKENHUIZEN LID RAAD VAN TOEZICHT (voordracht Cliëntenraad) Februari 2016 HCG/TK/ES DE ORGANISATIE is met ruim 3.500 medewerkers, 190 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied

Nadere informatie

Nummer juli t/m 11 juli 2019

Nummer juli t/m 11 juli 2019 Nummer 27 05 juli t/m 11 juli 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Februari 2014, jr 5 - no 5 Laatste week Op dit moment brengen we de laatste dagen door in ons oude gebouw. We zijn heel erg trots op ons nieuwe gebouw, maar we kunnen een

Nadere informatie

Naam:... man/vrouw. Geboortedatum:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Telefoonnummer:... Mobiel nummer:... adres:...

Naam:... man/vrouw. Geboortedatum:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Telefoonnummer:... Mobiel nummer:...  adres:... Aanmeldingsformulier Oncologische Revalidatie Jeroen Bosch Ziekenhuis Herstel & Balans of Fysieke training Om in aanmerking te komen voor Oncologische Revalidatie moet u het aanmeldingsformulier invullen

Nadere informatie

WERKPLAN Introductie ontwikkelingen in de zorg. 1. Mensenrechteneducatie (MRE):

WERKPLAN Introductie ontwikkelingen in de zorg. 1. Mensenrechteneducatie (MRE): WERKPLAN 2018 Introductie ontwikkelingen in de zorg Het regeringsakkoord van het kabinet Rutte III biedt nauwelijks verbetering van de positie van kwetsbare groepen in de gezondheidszorg. Er wordt wel

Nadere informatie

Marktonderzoek wonen en zorg Lorentz genootschap. Chris Theuws Directeur-bestuurder Bergopwaarts

Marktonderzoek wonen en zorg Lorentz genootschap. Chris Theuws Directeur-bestuurder Bergopwaarts Marktonderzoek wonen en zorg Lorentz genootschap Chris Theuws Directeur-bestuurder Bergopwaarts Lorentz genootschap 2013 Zorginstelling woningcorporatie Veranderingen in de zorg Proactief Lorentz zaal

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht

Profiel Lid Raad van Toezicht Profiel Lid Raad van Toezicht Profielschets lid Raad van Toezicht Liemerije Liemerije is sinds 1976 het adres voor ouderenzorg in de Liemers. Onze cliënten zijn bij onze deskundige medewerkers in goede

Nadere informatie

Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017

Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017 Adviesraad Wmo Arnhem Jaarplan 2017 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 3 2. Missie, visie en uitgangspunten van de Adviesraad Wmo 2.1 De Verordening adviesraad Wmo 4 2.2 Missie 4 2.3 Visie 4 2.4 Uitgangspunten

Nadere informatie

Nummer december t/m 29 december 2016

Nummer december t/m 29 december 2016 Nummer 52 23 december t/m 29 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog op ArbeidsmarktTV

Nadere informatie

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase

Hospice de Regenboog. Zorg in de laatste levensfase Hospice de Regenboog Zorg in de laatste levensfase Even voorstellen Hospice De Regenboog is onderdeel van Stichting Sint Annaklooster. Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015

Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Jaargang 3 nummer 8-4 september 2015 Algemeen nieuws De kop is er af! Het schooljaar is alweer twee weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen.

Nadere informatie

Programma Computer Cursussen

Programma Computer Cursussen Programma Computer Cursussen van september 2015 t/m januari 2016 versie 3 Voorwoord De Stichting Ontmoetingsruimte voor en door Ouderen in de Plantage-Weesperbuurt, kortweg SOOP, presenteert hier het programma

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg interventies. Pre- en postnataal

Jeugdgezondheidszorg interventies. Pre- en postnataal Jeugdgezondheidszorg interventies Pre- en postnataal Prenatale zorg; hoe is dat geregeld!? Het is belangrijk om de zwangere goed voor te bereiden op de bevalling en de komst van een baby. Soms zijn bij

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week Week 1 75 2 Interval 75 min. D1 met 6 x 3 min. D2, P 3 min. 60 3 Tempoduur 60 min. D1-D2 training met 20 min. D2 75 4 Duurtraining 75 min. 270 Week 2 75 2 Interval 75 min. D1 met 5 x 4 min. D2, P 2 min.

Nadere informatie

Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals

Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals Scholing en training 2016 Het CCE biedt scholing voor zorgprofessionals die werken met cliënten met ernstig en aanhoudend probleemgedrag. De cliënten bij wie wij betrokken zijn, hebben een stoornis of

Nadere informatie

CLIЁNTENRAAD SYNTHESE JAARVERSLAG 2015 EN WERKPLAN 2016 VOORWOORD

CLIЁNTENRAAD SYNTHESE JAARVERSLAG 2015 EN WERKPLAN 2016 VOORWOORD CLIЁNTENRAAD SYNTHESE JAARVERSLAG 2015 EN WERKPLAN 2016 VOORWOORD De cliëntenraad van Synthese doet hierbij verslag van haar activiteiten in 2015 en geeft aan waar zij in 2016 aandacht aan wil besteden.

Nadere informatie

Lid Collegiale Raad van Bestuur

Lid Collegiale Raad van Bestuur Lid Collegiale Raad van Bestuur met kennis van de context en ontwikkelingen in de Care door aantoonbaar omvangrijke ervaring vanuit een integrale (eind)verantwoordelijkheid bij voorkeur opgedaan in een

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2013 2014 OUDEREN ADVIES RAAD AMSTERDAM CENTRUM Colofon Juni 2015 Ouderen Advies Raad Amsterdam Centrum De Ouderen Advies Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het Stadsdeelbestuur en

Nadere informatie

VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP

VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP VAN REGIE NAAR EIGENAARSCHAP THUIS IS WAAR IK LEKKER KAN UITBLAZEN Sinds 2012 zet Volckaert in op een verandering van cultuur- en organisatie waar de cliëntvraag leidend is en regie en eigenaarschap van

Nadere informatie

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Kalender Jarigen Week 46 Week 47 Week 48 Week 49 Vrijdag 16 november Ouderfeest Maandag 19 november Verslagen mee Donderdag 22 november Verslaggesprekken Dinsdag 27

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Commissie Medezeggenschap

Commissie Medezeggenschap Notulen Commissie medezeggenschap (CIE MZ) (v.h. actiepunten/besluitenlijst commissie Medezeggenschap) Datum: 03.05.2018 Tijdstip: 18.30-21:00 uur Locatie: Helmond, Paterslaan, grote vergaderkamer Voorzitter:

Nadere informatie

INTEGRALE KWALITEITSZORG PASSEND ONDERWIJS GOEREE-OVERFLAKKEE

INTEGRALE KWALITEITSZORG PASSEND ONDERWIJS GOEREE-OVERFLAKKEE INTEGRALE KWALITEITSZORG PASSEND ONDERWIJS GOEREE-OVERFLAKKEE Inhoud 1. Inleiding 2. Kwaliteit gedefinieerd 3. Parameters en normen 4. Het cyclische systeem van kwaliteitszorg 5. Instrumenten 6. Planning

Nadere informatie

Kinderdialyse Radboud universitair medisch centrum

Kinderdialyse Radboud universitair medisch centrum Kinderdialyse Door de behandelend arts is uw kind doorverwezen naar de kinderdialyseafdeling voor dialysebehandeling en/of plasmafiltratiebehandeling. Als uw kind al langer onder behandeling is bij de

Nadere informatie

EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo

EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo EEn ProfEssionElE website voor uw Praktijk MEt bsl Praktijkinfo è Eenvoudig en snel uw eigen website è Met handige functionaliteiten die u ondersteunen bij de dagelijkse praktijkvoering è Probeer een maand

Nadere informatie

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019 Programmaboekje Voorjaar 2019 Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles Vóór 50 + (en jonger) en dóór 50 + Leren in een rustig tempo SeniorWeb Veldhoven is een stichting met als doelstelling

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING

AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING AANMELDINGSFORMULIER ONCOLOGISCHE NAZORG HERSTEL & BALANS OF FYSIEKE TRAINING Om in aanmerking te komen voor Oncologische Nazorg dient u het aanmeldingsformulier invullen en binnen drie weken retourneren

Nadere informatie

Dit jaarplan bevat een overzicht van onderwerpen, die de GMR in het schooljaar 2019/2019 wil behandelen.

Dit jaarplan bevat een overzicht van onderwerpen, die de GMR in het schooljaar 2019/2019 wil behandelen. Inleiding Voor u ligt het jaarplan van de GMR van Stichting Allure, het bevoegd gezag van de openbare scholen voor basisonderwijs in de gemeenten: Medemblik (cluster A), Koggeland (cluster B) en Opmeer

Nadere informatie

Uitkomsten zorgverlenersvragenlijst 2015

Uitkomsten zorgverlenersvragenlijst 2015 Uitkomsten zorgverlenersvragenlijst 2015 Geboortezorg Consortium Midden-Nederland Auteur: Lianne Zondag, MSc Datum: 21.3.2016 1 Samenvatting Achtergrond Een van de doelstellingen van het GCMN is om de

Nadere informatie

Ledenraad / Medezeggenschapsraad

Ledenraad / Medezeggenschapsraad Notulen (v.h. actiepunten/besluitenlijst) Datum: 22.03.2018 Tijdstip: 19:00-21:00 uur Locatie: Helmond, Paterslaan, grote vergaderkamer Voorzitter: mevrouw Iet Heystee (toerbeurt) Notulist: mevrouw Saskia

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie