Nummer september t/m 06 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer september t/m 06 oktober 2016"

Transcriptie

1 Nummer september t/m 06 oktober 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T Open dag Hospice de Populier in Bakel Op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg op zaterdag 8 oktober a.s. opent Hospice de Populier van uur haar deuren voor geïnteresseerden. Het doel van de open dag is om mensen bewust te maken van de betekenis van palliatieve zorg en de mogelijkheden binnen onze hospice. Het thema van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg is Living and dying in pain: it doesn t have to happen. Wil je kennismaken met deze mooie en bijzondere vorm van zorg? Voor jezelf of voor iemand uit je omgeving? Kom dan naar de open dag in Bakel. Er zijn rondleidingen en er wordt een informatieve film getoond. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Alzheimer Café Peelland In Nederland is een groot aantal Alzheimer Cafés actief. Mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden kunnen er maandelijks terecht om in een informele sfeer meer te weten te komen over de ziekte, hoe ermee om te gaan en om ideeën en ervaringen uit te wisselen. In Zuidoost-Brabant zijn vijf Alzheimer Cafés actief: Eindhoven, Helmond, Eersel, Maarheeze, Best/Sint-Oedenrode/Son en Breugel. Het aantal bezoekers uit Asten, Deurne en Someren is beperkt. Daarom wordt daar nu, dicht bij huis, een nieuw Alzheimer Café opgericht onder de naam Alzheimer Café Peelland. Doelstelling is om begin 2017 de deuren te openen. Een aantal lokale betrokkenen werkt bij de oprichting samen met professionele instellingen als Alzheimer Nederland, Amaliazorg, de KBO, Land van Horne, Onis welzijn, Savant en de Zorgboog. De organisatoren zijn op zoek naar bezoekers en vrijwilligers, die willen helpen bij de oprichting van het Alzheimer Café Peelland, en bij het organiseren van de avonden (ongeveer 10 per jaar). Op 11 oktober a.s. om uur in het Klok en Peel Museum in Asten is er een informatiebijeenkomst. Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wil je meepraten over het nieuwe Alzheimer Café? Meld je aan bij John Bankers via telefoonnummer of stuur een naar johnbankers@hotmail.com.

2 Start studenten in ZIN Vanaf september zijn twaalf studenten Mens en Gezondheid (HBO-V) gestart binnen het Zorg Innovatie Netwerk. Tien studenten lopen stage binnen de wijkteams en twee studenten lopen stage binnen de divisie woonverpleging. Op maandagmiddag hebben zij hun ZIN onderwijsmiddag in wijkgebouw Generaal Snijdersstraat; deze middag staan allerlei leeractiviteiten gepland, waarbij uitwisseling van kennis, leerervaringen en innovatie centraal staan. Ook medewerkers zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten en kennis en ervaringen te delen. De eerste stage-ervaringen zijn positief; de studenten geven aan zich welkom te voelen in de diverse teams en verwachten veel interessante leerervaringen op te kunnen doen. Tijdens de ZIN bijeenkomsten zijn drie deelinnovatieprojecten gepresenteerd aan de studenten, namelijk: digitale sleuteltoegang GRZ/aansluiting revalidatie na ontslag digitaal verpleegkundig spreekuur. Samen met de Ideeënfabriek en de betrokken afdelingen, gaan zij hier de komende tijd mee aan de slag. Transmurale Zorgbrug In samenwerking met de Zorgboog, Savant Zorg en Sint Annaklooster start het Elkerliek Ziekenhuis op 1 oktober 2016 met de Transmurale Zorgbrug. De Transmurale Zorgbrug is gericht op het behoud van functioneren en afname van sterfte van kwetsbare ouderen na opname in het ziekenhuis. Dit gebeurt door: in het ziekenhuis extra aandacht te geven aan hoog risico patiënten boven de 70 jaar; extra aandacht te geven aan de overgang van ziekenhuis naar huis; begeleiding in de thuissituatie door de wijkverpleegkundigen. Dinsdag 27 september jl. was de kick-off waarbij de projectleider de achtergrond en ontstaansgeschiedenis van de Transmurale Zorgbrug heeft uitgelegd. Een verpleegkundig specialist geriatrie van het Elkerliek ziekenhuis gaf uitleg over het traject op de afdeling tot en met het ontslag. Vervolgens gaven drie wijkverpleegkundigen van Savant, Sint Annaklooster en de Zorgboog (Andrea Vink) in een gezamenlijke presentatie aan hoe zij de 'warme overdracht' gaan vormgeven, waarvan de start in het ziekenhuis plaatsvindt. Behalve de cliënt wordt in het eerste gesprek in het ziekenhuis ook de mantelzorger meteen betrokken. Dit alles om de overdracht naar huis zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiterlijk twee dagen na het ontslag is het eerste huisbezoek. En in het volgende half jaar vinden nog enkele huisbezoeken plaats. Ook zal er gedurende het traject overleg zijn met de huisarts. Voor meer informatie kun je terecht bij Wilma van Asseldonk, adres wilma.van.asseldonk@zorgboog.nl of lees de folder Transmurale Zorgbrug bij het Zorgboognieuws van 28 september 2016 op intranet.

3 Oproep: crewleden gezocht voor revue 'Over grenzen heen' In de afgelopen maanden is er door collega s van de Zorgboog, Savant, ORO en Elkerliek hard gewerkt aan de revue 'Over grenzen heen'. De voorstellingen vinden binnenkort plaats en alles begint steeds meer op z n plek te vallen. Maar achter de schermen is nog wat hulp gewenst. Help een handje mee en maak de voorstelling(en) van dichtbij mee! * Donderdag 6 oktober, Speelhuis Helmond: Opruimen na afloop en alles klaarzetten voor de volgende dag. * Vrijdag 7 oktober, Speelhuis Helmond: Alles opruimen, inpakken en verhuizen naar Kunstkwartier aan de overkant van de straat. * Woensdag 12 oktober, De Ruchte in Someren: Middag: alle kostuums en attributen klaarzetten voor de voorstelling: garderobe, kaartverkoop, kaartcontrole, zaalwacht, grimeren. Na afloop: helpen opruimen en kostuums/attributen in verschillende auto s /busje zetten. * Zondag 16 oktober, Martien van Doorne Cultuurcentrum Deurne: Ochtend: alles kostuums en attributen klaarzetten Middag: grimeren Na afloop: helpen opruimen en in verschillende auto s/ busje zetten. Je hoeft niet met grote decorstukken te sjouwen. Heb je interesse om bij de crew van de revue te komen? Stuur dan een naar Renate van Maasakkers: revueovergrenzenheen@kunst-kwartier.nl. Geef aan op welke dagen en bij welke onderdelen je kunt ondersteunen. Het is het fijnst als je alle dagen dezelfde taken komt doen, omdat je daar dan een routine in ontwikkelt, maar dat is geen verplichting. Infectiepreventie De Zorgboog (Hygiëne Infectie Preventie commissie) wil graag weten wat de actuele situatie is rondom infectiepreventie binnen de Zorgboog. Door middel van werkbezoeken en interviews gaat het onderzoeksbureau Tensen en Nolte Infectiepreventie op 11, 19 en 25 oktober en op 8 november a.s. op vier locaties (Vitassist, Keyserinnedael, Ruijschenbergh en de Nieuwenhof) een inventarisatie doen. Aan de hand van de uitkomst hiervan maken zij een analyse en een voorstel voor een plan van aanpak.

4 Uitnodigingen Sinterklaas Zorgboog Sinterklaas is al begonnen met de voorbereidingen voor zijn bezoek aan de Zorgboog. Binnenkort worden voor het Sinterklaasfeest de uitnodigingen verstuurd. Het feest is dit jaar op zaterdag 19 november en is voor de kinderen (van 1 tot en met 8 jaar) van de medewerkers van de Zorgboog. Als je een uitnodiging wilt ontvangen, moeten je kinderen geregistreerd zijn in YouForce (eenmalig, ook voor de komende jaren). Als je kinderen niet zijn geregistreerd, krijgen ze geen uitnodiging. Ook je nieuw geboren kinderen moet je registreren. Registreren kan tot en met 7 oktober Daarna worden je kinderen niet meer meegenomen in de uitnodigingen. Geef dit ook door aan je nieuwe collega's die pas kort in dienst zijn. Voor vragen aan Sinterklaas kun je een sturen naar sinterklaas@zorgboog.nl. Kerst napperons, servet, placemats 2016 Ook dit jaar heeft leverancier King weer een groot assortiment Kerst tafelaankleding geselecteerd. Omdat het assortiment zo groot is (277 artikelen) is besloten om het niet in de Webshop AXI op te nemen. Als je als afdeling inzage wilt hebben in het assortiment, stuur dan een naar inkoop@zorgboog.nl. Je ontvangt dan een Excel bestand met het assortiment. In dit bestand staat de inkoopprijs incl. BTW vermeld per bestelbare verpakkingseenheid. Bij ieder product is een link bijgesloten zodat je een afbeelding kunt bekijken via Internet Explorer (even knippen en plakken). Product kan je dan via vrije aanvraag in Webshop AXI bestellen (21% BTW artikel selecteren). Leveranciersnummer van King is Gelieve artikelomschrijving over te nemen en in commentaarveld het King nummer te vermelden dat vermeld staat in het Excel bestand. Inkoop zal dan de order verder verwerken en versturen. Omdat de voorraad beperkt is, verzoeken we je om niet te wachten met bestellen tot het laatste moment. Op=op. Dankwoord Frans Voncken Samen met mijn gezin heb ik genoten van mijn afscheidsreceptie op 15 september jongstleden. Het was hartverwarmend. Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt of hierbij aanwezig is geweest. Dank ook voor de mails, kaarten en cadeaus op andere momenten. Ik kijk met plezier terug op 35 jaar Zorgboog. De band wordt nog niet helemaal verbroken, ik blijf een beperkt aantal uren beschikbaar als consulent voor de huisartsen in de eerste lijn. Veel geluk voor iedereen persoonlijk en de Zorgboog als organisatie.

5 Doe mee, jouw mening telt! Volgende week gaat het medewerkers- en vrijwilligersonderzoek weer van start. We horen graag jouw mening! Door middel van dit onderzoek willen we inzicht krijgen in wat er speelt binnen de Zorgboog. In het onderzoek krijg je uitgebreid de kans om aan geven wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Voor de organisatie en voor je team. Het onderzoek ziet er dit jaar anders uit dan je gewend bent. Er is meer ruimte voor tips en je eigen input. Ben jij bevlogen, betrokken en enthousiast? Heb jij goede ideeën over hoe zaken beter kunnen? De antwoorden die je geeft in het medewerkers- en vrijwilligers-onderzoek zijn input om als team, locatie en organisatie te groeien. Op maandag 3 oktober verstuurt extern onderzoekbureau Effectory de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Hier staat Effectory garant voor. Zodra de resultaten bekend zijn, wordt iedereen hierover geïnformeerd. Jubilea oktober 12½ jaar in dienst : Sandy Verbiest-Monteiro, verzorgende C, St. Jozefparochie Deurne, kleinschalig wonen, huisnummer 2, in dienst per Astrid van den Hoven-de Leest, kraamverzorgende, kraamzorg team 2, in dienst per Marion van Enckevort, medewerker schoonmaak, Zorgboog Schoon Deurne, de Nieuwenhof, in dienst per Els van Mierlo-van den Broek, medewerker catering, de Pannehoeve, in dienst per jaar in dienst: Annemarie Gerrits-van Els, wijkziekenverzorgende, nachtzorg continue, in dienst per Anja Plessen-Mahieu, vrijwilligerscoördinator, hospice de Populier, in dienst per Christel Sleegers-Duijmelinck, verzorgende, de Moeraseik, in dienst per Petri Vissers-van Rooij, verzorgende IG, wijkzorg Beek en Donk, Hermelijn, de Regt, in dienst per Petra van de Mosselaar-Kuypers, verzorgende IG, wijkzorg Beek en Donk, De Burcht, in dienst per Maria Sauve, secretaresse II, jeugdgezondheidszorg, Paterslaan, in dienst per

6 40 jaar in dienst: Mieke Raymakers- Sanders, verzorgende IG, wijkzorg Beek en Donk Hermelijn, de Regt, in dienst per (Flex)pensioen: Nelly Mennen, verzorgende C, wijkzorg Deurne Centrum, m.i.v Mariet van de Wouw-de Wit, medewerker schoonmaak, Zorgboog Schoon Deurne, m.i.v Mien Hillen, wijkverpleegkundige, jeugdgezondheidszorg Geldrop Mierlo, m.i.v

Nummer september t/m 19 september 2019

Nummer september t/m 19 september 2019 Nummer 37 13 september t/m 19 september 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Sint Jozefsheil

Nadere informatie

Nummer maart t/m 22 maart 2018

Nummer maart t/m 22 maart 2018 Nummer 12 16 maart t/m 22 maart 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Herverdeling directeuren

Nadere informatie

Nummer juni t/m 06 juli 2017

Nummer juni t/m 06 juli 2017 Nummer 27 30 juni t/m 06 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Symposium Wijkzorg 2017 Binnenkort

Nadere informatie

Nummer juli t/m 13 juli 2017

Nummer juli t/m 13 juli 2017 Nummer 28 07 juli t/m 13 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuws van de OR Advies OR

Nadere informatie

Nummer november t/m 08 november 2018

Nummer november t/m 08 november 2018 Nummer 45 02 november t/m 08 november 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Nummer november t/m 09 november 2017

Nummer november t/m 09 november 2017 Nummer 45 03 november t/m 09 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Wijkzorg symposium

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017

Nummer augustus t/m 31 augustus 2017 Nummer 35 25 augustus t/m 31 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Nummer april t/m 03 mei 2018

Nummer april t/m 03 mei 2018 Nummer 18 27 april t/m 03 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Nummer mei t/m 30 mei 2019

Nummer mei t/m 30 mei 2019 Nummer 21 24 mei t/m 30 mei 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Nummer september t/m 04 oktober 2018

Nummer september t/m 04 oktober 2018 Nummer 40 28 september t/m 04 oktober 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Tijdelijke sluiting

Nadere informatie

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016

Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 Nummer 13 25 maart t/m 31 maart 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Cliëntenoverleg locatie

Nadere informatie

Nummer maart t/m 05 april 2018

Nummer maart t/m 05 april 2018 Nummer 14 30 maart t/m 05 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Uitnodiging afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 02 november 2017

Nummer oktober t/m 02 november 2017 Nummer 44 27 oktober t/m 02 november 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog en RSZK

Nadere informatie

Nummer april t/m 27 april 2017

Nummer april t/m 27 april 2017 Nummer 17 21 april t/m 27 april 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Vliegende start van Expeditie

Nadere informatie

Nummer juli t/m 27 juli 2017

Nummer juli t/m 27 juli 2017 Nummer 30 21 juli t/m 27 juli 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 ICT-storing: Slimme techniek

Nadere informatie

Nummer mei t/m 18 mei 2017

Nummer mei t/m 18 mei 2017 Nummer 20 12 mei t/m 18 mei 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering van de

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 01 september 2016

Nummer augustus t/m 01 september 2016 Nummer 35 26 augustus t/m 01 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Visiecafé kanteling

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Nummer april t/m 19 april 2018

Nummer april t/m 19 april 2018 Nummer 16 13 april t/m 19 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Laatste werkweek Henri Plagge

Nadere informatie

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017

Nummer oktober t/m 12 oktober 2017 Nummer 41 06 oktober t/m 12 oktober 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten raad

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nummer juni t/m 13 juni 2019

Nummer juni t/m 13 juni 2019 Nummer 23 07 juni t/m 13 juni 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van de raad

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Nummer februari t/m 14 februari 2019

Nummer februari t/m 14 februari 2019 Nummer 06 08 februari t/m 14 februari 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Wil van de Laar

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg

De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg De Verpleging en verzorging in beweging; ontwikkelingen in wonen, welzijn en zorg Grande conference 2014 Henri Plagge, arts M&G MCM Voorzitter Raad van Bestuur De Zorgboog Zorgboog Voor alle generaties;

Nadere informatie

De positie van de(thuis)zorg. Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog

De positie van de(thuis)zorg. Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog De positie van de(thuis)zorg Henri Plagge, arts M&G MCM voorzitter Raad van Bestuur de Zorgboog de Zorgboog Voor alle generaties; dus kraamzorg, Jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar, behandelpraktijk (paramedici),

Nadere informatie

Nummer juni t/m 07 juni 2018

Nummer juni t/m 07 juni 2018 Nummer 23 01 juni t/m 07 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Workshop Wijkverpleging in het ziekenhuis

Workshop Wijkverpleging in het ziekenhuis Workshop Wijkverpleging in het ziekenhuis Samenwerking! Wijkverpleegkundige CareCure (Meander): Fred Slot Verpleegkundige wijkteam ANW Heerlen (Meander): Anke Kromhout Verpleegkundige wijkteam ANW (Sittard)

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

Nummer juli t/m 03 augustus 2017

Nummer juli t/m 03 augustus 2017 Nummer 31 28 juli t/m 03 augustus 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Nieuwe manier van registreren

Nadere informatie

Nummer december t/m 21 december 2017

Nummer december t/m 21 december 2017 Nummer 51 15 december t/m 21 december 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 ) rden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

Start Alzheimercafe s in Bère Miesen, psycholoog, psychogerontoloog

Start Alzheimercafe s in Bère Miesen, psycholoog, psychogerontoloog Start Alzheimercafe s in 1997 Bère Miesen, psycholoog, psychogerontoloog 8 Alzheimer cafe s + 1 Jungheimercafe Oosterwolde/Drachten/Leeuwarden/Franeker/Wolvega/ Sneek/Dokkum/Drachten Dementie is de naam

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie

NAH = Niet- Aangeboren Hersenletsel

NAH = Niet- Aangeboren Hersenletsel NAH = Niet- Aangeboren Hersenletsel Wie zijn wij? Partners 2017 GGZ Oost Brabant SVVE de Archipel MMC MEE Zuidoost Brabant Lunetzorg SWZ Stichting Valkenhof Zuidzorg Libra Revalidatie & Audiologie ORO

Nadere informatie

Nummer december t/m 15 december 2016

Nummer december t/m 15 december 2016 Nummer 50 09 december t/m 15 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 De Zorgboog doet mee

Nadere informatie

Mantelzorg en mantelzorgondersteuning

Mantelzorg en mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg en mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Mantelzorg en mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

De Transmurale Zorgbrug voor de oudere ziekenhuis patient

De Transmurale Zorgbrug voor de oudere ziekenhuis patient De Transmurale Zorgbrug voor de oudere ziekenhuis patient Als u zeventig jaar of ouder bent, is de kans groter dat u plotseling wordt opgenomen in het ziekenhuis. Dat is een ingrijpende gebeurtenis voor

Nadere informatie

Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg

Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg Sensire Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg is onderdeel van Sensire. Cliëntenraad en bewonersraden wonen met zorg De cliëntenraad van Sensire is er voor u. Wij behartigen de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Bijdragen aan een nog beter Elkerliek. Cliëntenraad. Elkerliek ziekenhuis

Bijdragen aan een nog beter Elkerliek. Cliëntenraad. Elkerliek ziekenhuis Bijdragen aan een nog beter Elkerliek Cliëntenraad Elkerliek ziekenhuis Jaarverslag 2017 Cliëntenraad: medezeggenschap namens patiënten De Cliëntenraad behartigt de belangen van alle patiënten van het

Nadere informatie

Overdracht Palliatieve Zorg Regionale Transmurale Afspraak Zuidoost Brabant

Overdracht Palliatieve Zorg Regionale Transmurale Afspraak Zuidoost Brabant Overdracht Palliatieve Zorg Regionale Transmurale Afspraak Zuidoost Brabant Doelstelling Verbetering van de continuïteit van zorg bij patiënten in de palliatieve fase, door afstemming van het beleid d.m.v.

Nadere informatie

BESCHRIJVING ZORGPROCES

BESCHRIJVING ZORGPROCES BESCHRIJVING ZORGPROCES Transmurale Zorgbrug Vechtdal (TZB) van order naar tot en met de nazorg na ontslag door thuiszorg Versie 12-09-2017 V0.2 Inleiding Door de transmurale zorg brug Vechtdal het zorgproces

Nadere informatie

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018

Nummer december 2017 t/m 4 januari 2018 Nummer 01 29 december 2017 t/m 4 januari 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Formele besluiten

Nadere informatie

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016

Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 Nummer 05 29 januari t/m 4 februari 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Belangrijk: Gevolgen

Nadere informatie

Nummer juni t/m 28 juni 2018

Nummer juni t/m 28 juni 2018 Nummer 26 22 juni t/m 28 juni 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Feitencheck Binnen de Zorgboog

Nadere informatie

Transmurale zorgbrug

Transmurale zorgbrug Transmurale zorgbrug 13 februari 2014 Geriatriedagen 2014 Renate Agterhof, verpleegkundig specialist Spaarne Ziekenhuis Marina Tol, onderzoekscoördinator AMC Programma Aanleiding, ontwikkeling en stand

Nadere informatie

CVA Zorgketen regio Helmond. de Nazorg

CVA Zorgketen regio Helmond. de Nazorg CVA Zorgketen regio Helmond de Nazorg Versie: 5 juli 2010 Ellen van den Einde-Meijer Programmacoördinator CVA ketenzorg Quartz Werkgroep: Mevrouw M. van den Heuvel, verpleegkundig expert De Zorgboog Mevrouw

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Sensire Thuiszorg. is onderdeel van Sensire.

Sensire Thuiszorg. is onderdeel van Sensire. Sensire Thuiszorg is onderdeel van Sensire. Dagelijks kom ik bij verschillende mensen thuis. De één heeft natuurlijk meer zorg en aandacht nodig dan de ander. Daarom werk ik ook niet volgens een strak

Nadere informatie

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016

Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 Nummer 37 9 september t/m 15 september 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na de vergadering

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.10 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels zijn Eva Bouwman en Wies van der Weijden al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2B. Thibo Verbunt, Tim Bouwman en Sam Prijden zijn aan het

Nadere informatie

Verpleegkundig spreekuur voor patiënten met de ziekte van Parkinson

Verpleegkundig spreekuur voor patiënten met de ziekte van Parkinson Verpleegkundig spreekuur voor patiënten met de ziekte van Parkinson Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent onder behandeling van de neuroloog omdat bij u de

Nadere informatie

Nummer februari t/m 09 februari 2017

Nummer februari t/m 09 februari 2017 Nummer 06 03 februari t/m 09 februari 2017 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Sensire Telesens: De verpleegkundige altijd bij u thuis

Sensire Telesens: De verpleegkundige altijd bij u thuis Sensire Telesens: De verpleegkundige altijd bij u thuis is onderdeel van Sensire. De verpleegkundige altijd bij u thuis In uw vertrouwde thuisomgeving de verpleegkundige zien op het moment dat het voor

Nadere informatie

Info December Telefoon: Website: Agenda december 2013

Info December Telefoon: Website:  Agenda december 2013 Info December 2013 Telefoon: 072-5403606 E-mail: st.matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Agenda december 2013 do 05 Sinterklaas; let op, de Sint komt s middags op school vr 06 studiedag;

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Detachering

Nieuwsbrief Detachering Inhoudsopgave: Voorwoord door Anouk Platvoet-Neef Nieuws van DCW-beschut Wijkteams Enschede Ziek en vakantie Betaaldata lonen 2017 Colofon Aankondiging redactie; De redactie wil jullie erop attent maken

Nadere informatie

Nummer mei t/m 17 mei 2018

Nummer mei t/m 17 mei 2018 Nummer 20 11 mei t/m 17 mei 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 IZI Thema: De nieuwe OR stelt

Nadere informatie

MantelzorgNieuws. Valkenswaard. Februari 2017

MantelzorgNieuws. Valkenswaard. Februari 2017 MantelzorgNieuws Valkenswaard Februari 2017 Café Brein NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Je hebt een beroerte gehad, een hersenoperatie of een ongeluk. Je hebt hersenletsel. De gevolgen hiervan

Nadere informatie

AD(H)D poli voor kinderen

AD(H)D poli voor kinderen AD(H)D poli voor kinderen De AD(H)D poli is bedoeld voor kinderen en jongeren die, vaak van jongs af aan, aandachts- en concentratieproblemen hebben en/of hyperactief en/of impulsief gedrag vertonen. Deze

Nadere informatie

Evaluatierapport Participatiecafé Deurne voorjaar Maak gebruik van eigen ervaring om anderen te helpen!

Evaluatierapport Participatiecafé Deurne voorjaar Maak gebruik van eigen ervaring om anderen te helpen! Evaluatierapport Participatiecafé Deurne voorjaar 2016 Maak gebruik van eigen ervaring om anderen te helpen! Inleiding Op 26 mei jl. vond alweer het negende Participatiecafé Deurne plaats. Ditmaal was

Nadere informatie

Zorgsteunpunt Heusden

Zorgsteunpunt Heusden Zorgsteunpunt Heusden Zorgcoöperatieve Ontwikkelingen Brabant 2011 Zorgsteunpunt Heusden Inleiding Bij het opzetten van een Platform Zorgcoöperatieve Ontwikkelingen Brabant behoort de omschrijving van

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.4

Nieuwsbrief no.4 Nieuwsbrief 2016-2017no.4 Directie ICT In het voorjaar 2015 is de gehele ICT-infrastructuur bij Stichting Meerkring en KPOA gezamenlijk Europees aanbesteed. Hierdoor zijn alle scholen voorzien van nieuwe

Nadere informatie

Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg Samen in beweging

Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg Samen in beweging Met elkaar in beweging voor een goede toekomst! Koersplan Savant Zorg 2017-2020 Samen in beweging De wens van cliënten staat voorop in onze zorg. Bij hen ligt de regie. We zijn samen in beweging Als organisatie

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

Zorgcoöperatie Helenaveen

Zorgcoöperatie Helenaveen Zorgcoöperatie Helenaveen Zorgcoöperatieve Ontwikkelingen Brabant 2011 Zorgcoöperatie Helenaveen Inleiding Bij het opzetten van een koepel Zorgcoöperatieve Ontwikkelingen Brabant behoort de omschrijving

Nadere informatie

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld

Voorwoord. De ontwikkeling in beeld De keuze van Savant 2015-2016 Voorwoord De langdurige zorg in Nederland wordt hervormd om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Ook de visie op zorg is veranderd. Er is een verschuiving van Zorgen

Nadere informatie

Kan zorg nog beter? Laat het ons weten! Wat betekent CQI? Waar kunnen cliënten terecht bij klachten over de zorg?

Kan zorg nog beter? Laat het ons weten! Wat betekent CQI? Waar kunnen cliënten terecht bij klachten over de zorg? Wat gebeurt er met de resultaten? De uitkomsten van het onderzoek helpen: zorgverleners bij het verbeteren van de zorg die zij geven de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) de gezondheidszorg beter

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019

Nummer augustus t/m 29 augustus 2019 Nummer 34 23 augustus t/m 29 augustus 2019 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via het SelfServicePortaal T 0492-504 813 Beide leden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuws van de Vrijwilligerscentrale De maand juni staat voor de Vrijwilligerscentrale in het teken van waardering. Veel inwoners uit Zutphen en Warnsveld zetten zich vrijwillig

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 Regio Waardenlanden Oktober 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws met daarin een oproep voor Superhelpers.

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

CHALLENGE#09. Ga een dag erop uit in de zorg! Deze challenge hoort bij de skill: Initiatief nemen Voor niveau: 3-4. gedrag

CHALLENGE#09. Ga een dag erop uit in de zorg! Deze challenge hoort bij de skill: Initiatief nemen Voor niveau: 3-4. gedrag Challenge voor de sector: Zorg, welzijn & Sport Beschrijving van de challenge: Je volgt een studie in de sector Zorg & Welzijn. Je gaat een dag meelopen in de zorg voor praktijkervaring. Vind een plek

Nadere informatie

Nummer april t/m 12 april 2018

Nummer april t/m 12 april 2018 Nummer 15 06 april t/m 12 april 2018 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Zorgboogevent 2018 Dit jaar

Nadere informatie

Thuiszorg in Amsterdam

Thuiszorg in Amsterdam Thuiszorg in Amsterdam Wat is thuiszorg? Er zijn verschillende vormen van thuiszorg. Bijvoorbeeld verpleegkundige handelingen zoals het toedienen van medicijnen of zuurstof, het aanbrengen van een infuus

Nadere informatie

Informatiefolder. Patiënteninformatie Zorgprogramma Dementie

Informatiefolder. Patiënteninformatie Zorgprogramma Dementie Informatiefolder Patiënteninformatie Zorgprogramma Dementie Uitgave van: Quartz, transmuraal centrum Versie maart 2016 Mariëlle Trompper, programmaleider Dementie en Oncologie Quartz Patiënteninformatie

Nadere informatie

1 Kent u iemand uit uw omgeving met dementie?

1 Kent u iemand uit uw omgeving met dementie? Dementie 6 1 Kent u iemand uit uw omgeving met dementie? 5 54% 41% 6% Ja Nee Weet niet Toelichting: 1 Ik werk met ouderen als wijkziekenverzorgende. 1 Ja de gemeente in het algeheel als je ze vraagt om

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

Sensire Wondzorg. is onderdeel van Sensire.

Sensire Wondzorg. is onderdeel van Sensire. Sensire Wondzorg is onderdeel van Sensire. Wondzorg Een wond kan zo ontstaan. Doordat u zich stoot of ergens aan openhaalt. Of door een ongelukje in de keuken met koken. Meestal geneest een wond met de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne.

NIEUWSBRIEF BESTE MENSEN, Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. NIEUWSBRIEF 1 2016 BESTE MENSEN, 1: Algemeen: Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Anne. Even voorstellen: Mijn naam is Anne Kraaijeveld

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

Hartrevalidatie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op

Hartrevalidatie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op Hartrevalidatie Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding De cardioloog, de hartfalenverpleegkundige of de ICD-verpleegkundige heeft u geadviseerd het poliklinische hartrevalidatieprogramma

Nadere informatie

Nummer december t/m 08 december 2016

Nummer december t/m 08 december 2016 Nummer 49 02 december t/m 08 december 2016 COLOFON Kopij kan (uiterlijk op dinsdag, 17.00 uur) worden aangeleverd bij de afdeling PR/Communicatie via de SelfServiceDesk T 0492-504813 Na iedere vergadering

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws februari Jaargang Maandnieuws februari 2019 WINTERPRET

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws februari Jaargang Maandnieuws februari 2019 WINTERPRET Maandnieuws februari 2018-2019 Jaargang 17 105 Maandnieuws februari 2019 Hilversum WINTERPRET Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit Maandnieuws

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Never again in the SHIT with your schedules

Never again in the SHIT with your schedules HANDLEIDING Never again in the SHIT with your schedules SJIFT Happens, the FREE schedule and communication application for hotels, restaurants and cafés. HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 2 Registratie.........3

Nadere informatie

Plannen en registreren in Ons Agenda*

Plannen en registreren in Ons Agenda* Plannen en registreren in Ons Agenda* Inhoudsopgave 1.WERKWIJZE NIEUWE CLIËNTEN... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 2. NAVIGEREN NAAR DE ONS AGENDA... 3 3. DE ONS AGENDA... 4 4. EEN AFSPRAAK TOEVOEGEN...

Nadere informatie