Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers."

Transcriptie

1 Harmony Mijn online rooster. Handleiding voor medewerkers. 1. Inleiding Harmony WebAcces is het programma waarmee medewerkers toegang hebben tot het roosterprogramma Harmony. Via OLVG, locatie West intranet is het rooster online beschikbaar. Afhankelijk van het afdelingsbeleid kunt u alleen uw persoonlijke rooster bekijken of ook het rooster van de afdeling. U kunt zien wanneer u dienst heeft en met welke collega s u dienst heeft. U kunt verschillende kaarten raadplegen om te kijken hoeveel verlof uren u nog heeft en hoeveel uren u nog moet werken. U kunt kijken of de diensten goed gerealiseerd zijn en u kunt verlof aanvragen.

2 2. Opstarten Mijn online rooster Inloggen via Intranet Uw leidinggevende of roosteraar geeft u de rechten voor het online rooster. Via de startpagina van OLVG, locatie West intranet kunt u toegang krijgen voor het online rooster. U selecteert op het intranet onder het kopje 'Algemeen' Mijn online rooster. Inloggen via Internet De medewerker kan inloggen met zijn windows account gegevens op internet: Uw persoonlijk venster

3 Hier ziet u uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens komen uit het personeelsinformatiesysteem Beaufort. Indien er onjuistheden in dit overzicht staan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan de dienst Personeel&Organisatie middels het daarvoor bestemde formulier wijziging persoonlijke gegevens wat u kunt vinden op intranet. Wachtwoord wijzigen Wanneer u de eerste keer met het online rooster gaat werken is uw wachtwoord uw personeelsnummer. Dit wachtwoord kunt u wijzigen in een door u gekozen wachtwoord. Klik hiervoor in het rechter deel van het venster op Wachtwoord wijzigen.

4 Typ eerst uw oude wachtwoord. Typ daarna twee maal uw nieuwe wachtwoord in. Klik op de knop wijzigen. Op het venster verschijnt een bevestiging dat uw wachtwoord is gewijzigd. De leidinggevende/roosteraar heeft niet de mogelijkheid uw gewijzigde wachtwoord te bekijken. Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u uw leidinggevende/roosteraar wel vragen uw wachtwoord terug te zetten op uw personeelsnummer. Daarna kunt u uw wachtwoord opnieuw wijzigen in een wachtwoord naar keuze. 3. Het rooster Uw eigen rooster Klik hiervoor in het rechter deel van het venster op Dienstrooster en Mijn rooster.

5 U kunt de periode aanpassen door de datum te selecteren en een nieuwe datum in te typen of via de kalender en de pijltjes. Hierbij dient u er rekening mee te houden dat het hier om een periode tot gaat en niet t/m. Controleren wijzigingen binnen een dienst Door dubbel te klikken op een dienst kunt u de hierbij behorende tijden zien. Hier kunt u controleren of eventuele wijzigingen binnen een dienst door uw roosteraar goed zijn ingevoerd.

6 Het rooster van de afdeling Niet alle leidinggevenden hebben toestemming gegeven om het rooster van de hele afdeling in te kunnen zien. Indien uw leidinggevende wel toestemming heeft gegeven, kunt u dit op de volgende manier inzien. Klik hiervoor in het rechter deel van het venster op uw afdeling. U kunt de periode aanpassen door de datum te selecteren en een nieuwe datum in te typen of via de kalender en de pijltjes. Hierbij dient u er rekening mee te houden dat het hier om een periode tot gaat en niet t/m. Het rooster wordt per week voor alle medewerkers op alfabetische volgorde weergegeven. Zoeken naar een dienst U kunt zoeken naar een dienst op een bepaalde dag, om bijvoorbeeld te bekijken met welke collega s u dezelfde dienst heeft. Alle medewerkers van de afdeling die de geselecteerde dienst draaien worden in het venster getoond. Klik in het rechter deel van het venster op Zoeken. Klik in het invoerveld Dienst en selecteer de gewenste dienst. Klik in het invoerveld datum of op de kalander en kies de gewenste datum Klik op Zoek de persoon. In het venster verschijnt nu een lijst met collega s die de geselecteerde dienst draaien. 4. Kaarten Door het invullen van diensten en vakantie etc. in het rooster worden er automatisch een aantal kaarten bijgewerkt.

7 01. JUS Op de JUS (jaarurensysteem) kaart kunt u zien hoeveel uren u nog moet werken over de geselecteerde periode. Omdat er mogelijk afwisselend meer of minder gewerkt wordt, afhankelijk van bijvoorbeeld uw wensen of drukte op de afdeling, adviseren wij u een zo lang mogelijke periode te selecteren vanaf 1 januari. Bij voorkeur selecteert u het hele jaar, echter indien het rooster voor een kortere periode (bijvoorbeeld 6 weken) aangemaakt wordt selecteert u de periode vanaf 1 januari tot het einde van het laatst ingevoerde rooster. Hierbij dient u er rekening mee te houden dat het hier om een periode tot gaat en niet t/m. Deze kaart is niet geschikt voor artsen, hiervoor wordt u verwezen naar de MAX kaart. Klik op 01. JUS. Selecteer bij de datum 1 januari tot 1 januari. In dit overzicht ziet u verschillende rubrieken die hieronder kort omschreven worden. Alle rubrieken geven het aantal uren per week, door op het plusje te klikken ziet u het aantal uren per dag. Jaarlijkse arbeidsduur. Het aantal uren dat een fulltimer gedurende een heel kalenderjaar moet werken bedraagt 1878 uur (parttimer naar rato). Hieronder volgen de rubrieken die in mindering gebracht worden op de te werken uren. Vakantieverlof. Zodra vakantie uren van uw verlofkaart worden ingeroosterd worden deze in mindering gebracht op uw jaaruren. Dit is geen overzicht van uw vakantierechten, deze kunt u vinden op uw verlofkaart. Compensatie feestdagen. Voor iedere doordeweekse feestdag wordt er 7,2 uur (parttimers naar rato) in mindering gebracht op uw jaaruren, ongeacht of u deze dag werkt of vrij bent. Gewerkte uren.

8 Alle uren die u werkt worden in mindering gebracht op uw jaaruren. Ziekte uren. Alle uren die u ziek bent geweest worden in mindering gebracht op uw jaaruren. Opgenomen PLB. Alle opgenomen PLB uren worden in mindering gebracht op uw jaaruren. Opgenomen bijzonder verlof. Alle opgenomen bijzonder verlof uren worden in mindering gebracht op uw jaaruren. ABC. Alle vergoedingen voor het draaien van ABC diensten (aanwezigheid-bereikbaarheidconsignatie, artikel 11.4 van de CAO ziekenhuizen), dit zijn de 1/18 uren, worden in mindering gebracht op uw jaaruren. Restant JUS vorig jaar. Te veel of te weinig gewerkte uren van vorig jaar worden verrekend. Totaal. Onderaan vindt u het totaalsaldo. U bent begonnen met een positief saldo uren dat u moet werken. Alle gewerkte uren worden hiervan afgetrokken. Een positief totaal saldo betekent dat u volgens de huidige planning nog meer uren moet werken en een negatief totaalsaldo betekent dat u volgens de huidige planning teveel werkt. Let hierbij op de geselecteerde datum. 02. Verlof Klik op 02. Verlof. Selecteer bij de datum 1 januari tot 1 januari. U ziet hier achtereenvolgens de rubrieken afgerond verlofrecht, opgenomen verlof en restant verlof vorig jaar. Het totaalsaldo is positief als u nog een verlof tegoed heeft. 03. ORT Klik op 03. ORT. Hier ziet u per percentage hoeveel uur er in aanmerking komt voor onregelmatigheidstoeslag. Door bij de weken op het plusje te klikken ziet u om welke dag het gaat. 05. Meeruren Klik op 05. Meeruren. Hier ziet u het aantal meeruren. Meeruren zijn extra gewerkte uren van parttimers die met goedkeuring van het diensthoofd/bedrijfsleider direct worden uitbetaald. (Bij de handleiding van Harmony op intranet vindt u alle informatie over meeruren). 06. Optioneel Overwerk

9 Klik op 06. Optioneel overwerk. Hier ziet u het aantal optionele overwerk uren. Optioneel overwerk zijn extra gewerkte uren van fulltimers die in tijd moeten worden gecompenseerd. (Bij de handleiding van Harmony op intranet vindt u alle informatie over optioneel overwerk). 07. Overuren Klik op 07. Overuren. Hier ziet u het aantal direct uitbetaalde overuren bij fulltimers, dit kan alleen met toestemming van het diensthoofd/bedrijfsleider. (Bij de handleiding van Harmony op intranet vindt u alle informatie over overuren). 08. ABC gewerkte uren Klik op 08 ABC gewerkte uren. Hier ziet u per percentage hoeveel gewerkte uren tijdens ABC (aanwezigheid-bereikbaarheidconsignatie) er in aanmerking komen voor de vergoeding conform artikel 11.5 van de CAO ziekenhuizen. Door bij de weken op het plusje te klikken ziet u om welke dag het gaat. MAX kaart (vakgroepen) Klik op MAX kaart. Deze kaart is bij een fulltime dienstverband gebaseerd op een werkweek inclusief studie uren van 48 uur. Voor de verdere uitleg, zie informatie onder Kaarten 01. JUS. MKSA kaart Klik op MKSA kaart. Selecteer bij de datum 1 januari tot 1 januari. U ziet hier de uren die u in het kader van MKSA eventueel aan het sparen bent voor een geld doel. PLB Klik op PLB. Selecteer bij de datum 1 januari tot 1 januari. U ziet hier achtereenvolgens de rubrieken afgerond PLB recht, opgenomen PLB en restant PLB vorig jaar.

10 Het totaalsaldo is positief als u nog een PLB tegoed heeft. Spaarverlofkaart Klik op Spaarverlofkaart. Selecteer bij de datum 1 januari tot 1 januari. U ziet hier de uren die u in het kader van MKSA eventueel aan het sparen bent voor een tijd doel. 5. Overige Voor alle andere vragen met betrekking tot het raadplegen en gebruik van de verschillende functies van de Harmony WebAccess wordt u verwezen naar de door de leverancier verstrekte handleiding Module WebAcces, die u kunt vinden op intranet, onder handleidingen, Harmony, gebruikershandleiding en manual module webacces. Mocht u na het raadplegen van deze vereenvoudigde handleiding en de hierboven genoemde handleiding van de leverancier nog vragen hebben dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw leidinggevende/roosteraar.

Harmony GB: Webaccess

Harmony GB: Webaccess Harmony GB: Webaccess Doel Handleiding Harmony Webaccess Toepassingsgebied St. Elisabeth Ziekenhuis Bevoegdheden en verantwoordelijkheden De medewerker is zelf verantwoordelijk voor controle op een correcte

Nadere informatie

JAARURENKAART Harmony WebAccess. Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade

JAARURENKAART Harmony WebAccess. Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade JAARURENKAART Harmony WebAccess Gebruikersdocumentatie medewerker Reade 2011 Reade 1 Jaarurenkaart Harmony WebAccess toegang (inkijk+wens+realisatie) Inhoud Inleiding...3 1. Hoe log ik in?...3 1.1 Het

Nadere informatie

Roosterinformatie in Mijn Rooster

Roosterinformatie in Mijn Rooster Roosterinformatie in Mijn Rooster Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 a. Mijn Rooster... 2 b. Home... 2 c. Uitloggen... 2 d. Persoonlijk... 3 e. Wijzig contract... 3 2. Rooster... 4 a. Weekrooster... 5 b.

Nadere informatie

Uitleg rubrieken kaart Verlofoverzicht

Uitleg rubrieken kaart Verlofoverzicht Uitleg rubrieken kaart Verlofoverzicht Bij de weergave van de kaart verlofoverzicht dien je eerst een kalenderjaar te selecteren (bijvoorbeeld van 1-1-2014 tot 1-1-2015 of 1-1-2015 tot 1-1-2016). Vervolgens

Nadere informatie

Werkinstructie Verlof e.v.

Werkinstructie Verlof e.v. SDB*ZORGPLANNER Werkinstructie Verlof e.v. Er zijn verschillende soorten van verlof; 1) Wettelijk verlof 2) PBL 3) Feestdag / FDC 4) Opbouw extra uren en opname hiervan (compensatie verlof) 5) Roostervrij

Nadere informatie

Open Internet op je computer en ga naar: www.archipelzorggroep.nl/medewerkers

Open Internet op je computer en ga naar: www.archipelzorggroep.nl/medewerkers Handleiding mijn rooster. Aanmelden: Je kunt vanaf nu zelf thuis je rooster bekijken. Naast je rooster kun je in mijn rooster nog een aantal zaken inzien: Jaarplan (je rooster) Rapport maandgerealiseerd

Nadere informatie

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster)

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Inleiding Kantoormedewerkers (medewerkers met een vast rooster) kunnen in Aysist zelf hun werk, verlof- en ziekteuren registreren.

Nadere informatie

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster)

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Inleiding Kantoormedewerkers (medewerkers met een vast rooster) kunnen in Aysist zelf hun werk, verlof- en ziekteuren registreren.

Nadere informatie

Handleiding/werkinstructie personeelsapp

Handleiding/werkinstructie personeelsapp Handleiding/werkinstructie personeelsapp Voor eindgebruikers Aangepaste versie voor Nummereen September 2018 Inhoud Introductie... 3 Inloggen... 4 Agenda... 6 Verlof aanvragen... 9 Diensten accorderen...

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS)

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS) JUS Jaarurensystematiek een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg JaarUrenSystematiek (JUS) Inleiding In de CAO Gehandicaptenzorg 2007-2008 (CAO) is opgenomen dat per 1 januari

Nadere informatie

Werkinstructie Mijn Rooster

Werkinstructie Mijn Rooster Werkinstructie Mijn Rooster Inhoudsopgave Inleiding. 3 Inloggen. 3 Wachtwoord wijzigen.. 3 Wachtwoord vereisten. 3 Navigatie informatie... 4 Weekrooster.. 5 Werkplekbezetting. 5 Dienstrooster. 6 Persoonlijk

Nadere informatie

Handleiding WebAccess inclusief shiftbidding Noorderbreedte Banen

Handleiding WebAccess inclusief shiftbidding Noorderbreedte Banen Handleiding WebAccess inclusief shiftbidding Noorderbreedte Banen Handleiding WebAccess inclusief shiftbidding Noorderbreedte Banen Inhoudsopgave 1 Wat is WebAccess? 3 2 Waar vind ik WebAccess? 4 2.1 WebAccess

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

September 2012. Uitleg Perdislijst. Loonstrook twk PS/ MR

September 2012. Uitleg Perdislijst. Loonstrook twk PS/ MR September 2012 Uitleg Perdislijst Loonstrook twk PS/ MR Perdis uitleg Deel A voor zowel FT-er als PT-er A. Personeelsnummer B. Naam C. Code voor uitbetaling D. datum periode Code Gebruikt voor: 115 Fulltimer

Nadere informatie

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven:

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven: Gebruikershandleiding Vrijedagen.nl Inloggen in Vrijedagen.nl Via e-mail heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen in Vrijedagen.nl. Door middel van de link in deze e-mail

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Handleiding ONS Medewerkerportaal

Handleiding ONS Medewerkerportaal Handleiding ONS Medewerkerportaal Inhoud Inleiding... 2 1. Inloggen... 2 2. Instellingen... 3 3. De Mobiele ONS App koppelen... 4 4. Planning bekijken... 5 5. Rooster bekijken... 5 6. Werkstaat, ondertekenen

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3 (Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker Versie 0.3 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1) Inloggen... 4 2) Jaaroverzicht... 5 3) Verlof bekijken... 8 4) Verlof aanvragen... 10 5) Buitengewoon

Nadere informatie

Handleiding urenportal TMI er

Handleiding urenportal TMI er Handleiding urenportal TMI er Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 2.1 Inloggen op de urenportal... 3 2.2 Geen inloggegevens... 3 3 De urenportal... 4 3.1 Start... 4 3.2 Mijn gegevens... 4 3.3

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Handleiding Collectief verlofuren toekennen

Handleiding Collectief verlofuren toekennen Handleiding Collectief verlofuren toekennen In deze handleiding zal je een beschrijving lezen over de werking van het collectief toekennen van verlofuren. Met de term collectief wordt bedoeld dat je vanuit

Nadere informatie

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a Handleiding ProNet 1 P a g i n a ni- (standaard) Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. ProNet opstarten... 3 2. Homepage... 4 3. Algemene informatie... 5 4. ProNetEE Vandaag... 5 5. Acties... 6 5.1. Wachtwoord

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gemeente Den Haag. - mede gelet op het gestelde in artikel 125 Ambtenarenwet juncto artikel 160 Gemeentewet,

Gemeente Den Haag. - mede gelet op het gestelde in artikel 125 Ambtenarenwet juncto artikel 160 Gemeentewet, RIS151950_30-JAN-2008 Gemeente Den Haag Ons kenmerk BSD/2007.4102 RIS 151950 REGELING 36-URIGE WERKWEEK HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, - gelet op het bepaalde in artikel 4:2 van de Arbeidsvoorwaardenregeling

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Uren indienen Flexwrapp

Uren indienen Flexwrapp Uren indienen Flexwrapp Download de App Flexwrapp in de Appstore of in de Google Play Store of ga naar www.flexwrapp.nl Pander en Lier werkt o.a. met het digitaal ondertekenen van documenten met Flexwrapp.

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Protocol: (Vakantie)verlof. Auteur: Hoofd P,O&O. Autorisator: Raad van Bestuur. Beoordelaars: Medewerker P,O&O. Goedgekeurd (paraaf)

Protocol: (Vakantie)verlof. Auteur: Hoofd P,O&O. Autorisator: Raad van Bestuur. Beoordelaars: Medewerker P,O&O. Goedgekeurd (paraaf) Protocol: (Vakantie)verlof Auteur: Autorisator: Beoordelaars: Hoofd P,O&O Raad van Bestuur Medewerker P,O&O Goedgekeurd (paraaf) Komende Evaluatiedatum: December 2014 Dienst P.O&O. / (Vakantie)verlof /

Nadere informatie

Handleiding voor leerbedrijven

Handleiding voor leerbedrijven Handleiding voor leerbedrijven Uren goedkeuren (online) Versie 1.0 6-1-2016 In deze handleiding leest u meer over: Persoonlijke pagina pag. 3 Autorisatie - inloggen pag. 4 Autorisatie collega aanmelden

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

ONLINE ROOSTER. I Inloggen

ONLINE ROOSTER. I Inloggen ONLINE ROOSTER Jouw wekelijkse rooster is online beschikbaar. Wanneer je deze uitleg ontvangt kan je je rooster bekijken op www. bhg.nl/rooster. I Inloggen Je logt in met je username (dit is het privé-emailadres

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Wil je meer weten over de opties om zelf een systeem op maat te laten maken? Neem dan contact op met Ter Zake Excel via mail (info@terzake-excel.nl) of bel ons (0317-200009).

Nadere informatie

Handleiding Mijn OVO. -voor leidinggevenden-

Handleiding Mijn OVO. -voor leidinggevenden- Handleiding Mijn OVO -voor leidinggevenden- VERSIE 02.2016 INHOUDSOPGAVE Inloggen in Mijn OVO 3 Verzuim 5 Ziekmelden 6 Ziekteverloop melden 7 Betermelden 8 Aanpassen ziekmelding / zwangerschap 9 Zwangerschap

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Via de mail heb je een registratie nummer en wachtwoord gekregen. Voer deze in bij:

Via de mail heb je een registratie nummer en wachtwoord gekregen. Voer deze in bij: Memo aan: alle medewerkers van: Marcel Poulisse datum: 01-04-2014 betreft: Handleiding medewerkers Digitale urenbriefje Digitale urenbriefje: Deze handleiding leidt je door het hele systeem. Steeds als

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding Primetime voor medewerkers

Handleiding Primetime voor medewerkers Handleiding Primetime voor medewerkers Inhoudstafel 1. Aanmelden. p 2 2. Opbouw homescherm p 3 3. Aanvragen versturen... p 4 Aanvraag vakantie, credit, klein verlet p 5 Aanvraag persoonlijke roosterwissel.

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

verlof en cao Alle in dit document vermelde berekeningen en verwijzingen naar de CAO zijn gebaseerd op de CAO voor het kappersbedrijf 2010-2011.

verlof en cao Alle in dit document vermelde berekeningen en verwijzingen naar de CAO zijn gebaseerd op de CAO voor het kappersbedrijf 2010-2011. verlof en cao Salonhub biedt werkgevers gereedschap om op eenvoudige wijze de verlofkaart van medewerkers bij te werken. Het bijwerken van de verlofkaart gebeurt vrijwel geheel automatisch op basis van

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Roosters instellen Locaties en Activiteiten Pasjes / druppels Weekstaten Wie is binnen Rapportages Roosters instellen Wanneer een medewerker weekstaten indient,

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Versie 23 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET

HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET HANDLEIDING Versie: 1.0 Datum: 27-07-2016 Afdeling: HR & Payroll Solutions Versie: 1.0 HANDLEIDING INDIVIDUEEL KEUZEBUDGET Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Menu IKB 5 2.1

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Aan de slag. Werken met OnsRooster. (voor medewerkers)

Aan de slag. Werken met OnsRooster. (voor medewerkers) Aan de slag Werken met OnsRooster (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om OnsRooster te gebruiken voor roostering en tijdregistratie. OnsRooster is een programma waarmee

Nadere informatie

Werkinstructie digitale weekstaat

Werkinstructie digitale weekstaat Werkinstructie digitale weekstaat Versie 1.0 28-11-2017 Onderwerp : Invullen weekstaat in webportal Weekstaat Versie : 1.0 Datum : November 2017 Stappen: WERKINSTRUCTIE 1) Ga naar de medewerkersportal:

Nadere informatie

Handleiding Roostertools -alleen het Roosterprogramma-

Handleiding Roostertools -alleen het Roosterprogramma- Handleiding Roostertools -alleen het Roosterprogramma- 1 Aan de slag met de tool Roosterprogramma Op welke dagen en welke uren werkt een medewerker? Hoeveel tijd hiervan staat deze medewerker voor de klas

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder. Voor beheerders en roostercoördinatoren

Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder. Voor beheerders en roostercoördinatoren Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder Voor beheerders en roostercoördinatoren versie 1.1 Januari 2018 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Taal wijzigen...4 Rollen...5

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP. Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket. Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0

GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP. Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket. Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0 GEBRUIKERS HANDLEIDING IKAP Individuele Keuze Arbeidsvoorwaarden Pakket Gebruikershandleiding IKAP 1.3 0 Inhoudsopgave: Wat is IKAP?... 2 Aanvragen IKAP... 3 IKAP-bronnen... 4 IKAP-doelen... 6 Uitbreiding

Nadere informatie

Handleiding online urenportal TMI er

Handleiding online urenportal TMI er Handleiding online urenportal TMI er Deze handleiding is aan verandering onderhevig. Gebruik altijd de nieuwste versie. 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Inloggen... 4 2.1 Inloggen op de urenportal...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite

Werkinstructie Insite 27 september Handleiding Insite Handleiding Insite 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Startpagina Insite 3 2. Mijn insite 4 2.1 Wijzigen 4 2.2 Bekijken 5 2.2.1 Mijn digitale dossier 5 2.2.2 Alles over mijzelf 7 2.2.3. Wie is wie 7 3.

Nadere informatie

Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016

Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016 Handleiding Mijn OVO VERSIE 01.2016 INHOUDSOPGAVE Inloggen in Mijn OVO 3 Uitleg over de startpagina 5 Mijn Proforma 8 Stel een vraag 8 Vragen over Mijn OVO 9 2 Inloggen in Mijn OVO Mijn OVO is de startpagina

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie intern digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie intern digitaal invoeren Beste collega, In deze handleiding wordt beschreven hoe je jouw maandstaat met overheaduren (zoals (kort) verlof, ziekte en bijzonder verlofuren) digitaal kunt inleveren bij je manager. Eén keer per maand,

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Bijlage gemeente Houten: IS

Bijlage gemeente Houten: IS Bijlage gemeente Houten: IS18.00294 Burgemeester en wethouders van Houten; Gelet op artikel 160, eerste lid sub c van de Gemeentewet; Gelet op hoofdstuk 4, 4a en 6 van de Collectieve arbeidsvoorwaardenregeling

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

Regeling werktijden, vakantie en verlof OOP Pontes Scholengroep

Regeling werktijden, vakantie en verlof OOP Pontes Scholengroep Regeling werktijden, vakantie en verlof OOP Pontes Scholengroep Regeling werktijden, vakantie en verlof OOP Pontes Scholengroep De regeling werktijden, vakantie en verlof is per 1 januari 2012 aangepast

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Medewerkers in Bitcare Personeel

Medewerkers in Bitcare Personeel Medewerkers invoeren in Bitcare Personeel - Juli 2017 Medewerkers in Bitcare Personeel Welkom en wat leuk dat u aan de slag gaat met Bitcare en Bitcare Personeel. In dit document leggen wij uit hoe u een

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding

Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Module Tijdregistratie Medewerkers Handleiding Deze handleiding legt aan medewerkers uit hoe ze in Vrijedagen hun gewerkte tijden kunnen registreren met de module Tijdregistratie. De handleiding legt uit

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister.

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. Handleiding Magister Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. In het volgende scherm dat verschijnt, kunt u uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Aan de slag met Meldverzuim

Aan de slag met Meldverzuim Aan de slag met Meldverzuim Inhoudsopgave Inloggen... Risicoscan... Wachtwoord wijzigen... Werknemer aanmelden... Werknemer ziek melden... Loonstrook werknemer uploaden... 5 7 Werknemer beter melden...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED

Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters. Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED Klik hier voor uitleg over inschrijven voor BLS voor dokters Klik hier voor uitleg over inschrijven voor de herhalingscursus Reanimatie BLS/AED St Jansdal Leert: Inschrijven op de training BLS voor dokters

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Handleiding Intranet

Handleiding Intranet Geschreven door: Helpdesk ICT Laatst bijgewerkt op: 14-6-2017 Handleiding Intranet Voor thuisgebruikers is het mogelijk om in te loggen binnen het intranet pagina van Charim. Hier kun je de laatste Charim

Nadere informatie