De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:"

Transcriptie

1 VOORWOORD In deze handleiding wordt de extra module Webwinkel van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de Webwinkel kunt beheren. De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: - H1 Onderhoud van de Webwinkel - H2 Invoeren van artikelen - H3 Bestellingen en Klanten Meer informatie over de Webwinkel module vindt u terug op de supportsite:

2 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 1 Inhoudsopgave 2 De Webwinkel 3 Een Webwinkel aanmaken 3 H1 Onderhoud 3 Stap 1; BTW 4 Een Btw-tarief toevoegen: 4 Stap 2; Levermethoden 5 Een levermethode toevoegen: 5 Stap 3; Betaalmethoden 6 Een betaalmethode toevoegen: 6 Stap 4; Orderstatussen 7 Een orderstatus toevoegen: 7 Stap 5; Staffelgroepen 8 Stapelen of Staffelen? 8 Staffelgroep toevoegen: 8 Stap 6; Offerteregels 9 Offerteregels toevoegen: 9 Stap 7; Specificaties 10 Een specificatie toevoegen: 10 H2 Artikelen 11 Invoeren 11 Artikel categorie aanmaken: 12 Artikel invoeren: 12 H3 Bestellingen en Klanten 13 Aanmelden klant: 13 Zelf een klant aanmaken: 14 Een klant zoeken: 15 Bestellingen: 16 Samenvatting 17

3 DE WEBWINKEL Wat is een webwinkel, en waarvoor dient deze? Met de module Webwinkel kunt u een online w inkel op de w ebsite plaatsen. Met deze module wordt het mogelijk om zelf deze Webwinkel te beheren en onderhouden. De volgende stappen zullen worden beschreven: Webwinkel - Bestellingen - Klanten - Artikelen Onderhoud - Specificaties - Offerteregels - Staffelgroepen - Orderstatussen - Betaalmethoden - Levermethoden - BTW EEN WEBWINKEL AANMAKEN Voordat de artikelen in de webwinkel kunnen worden toegevoegd, dient de webwinkel eerst te worden geconfigureerd. Het configureren van de webwinkel moet secuur worden gedaan en hier gaat flink wat tijd in zitten, echter het is een eenmalige configuratie die moet worden gedaan. H1 ONDERHOUD Waar te beginnen? In het onderhoud van de Webwinkel zijn er een x aantal stappen te nemen. Waar moet er nu worden begonnen? Het onderhoud begint in omgekeerde volgorde zoals die wordt weergegeven. De volgende punten zullen stap voor stap worden uitgelegd: 1. BTW 2. Levermethoden 3. Betaalmethoden 4. Orderstatussen 5. Staffelgroepen 6. Offerteregels 7. Specificaties. Opmerking: Bedenk van te voren van welke stappen u gebruikt wilt maken. Niet alle stappen zijn verplicht om in te voeren (Stap 4 t/m 7).

4 STAP 1; BTW De prijzen van de artikelen die in de Webwinkel worden getoond zijn allemaal exclusief de BTW (Belasting Toegevoegde Waarde). BTW algemeen: Over de omzet die u als ondernemer in Nederland maakt, moet u waarschijnlijk omzetbelasting betalen. In Nederland en in andere landen van de Europese Unie (EU) wordt omzetbelasting geheven volgens het BTWsysteem. Net als in het gewone taalgebruik wordt hier de term BTW gebruikt in plaats van omzetbelasting. Het systeem van de BTW komt er in het kort op neer dat u BTW bent verschuldigd over uw totale omzet, maar u mag de BTW die andere ondernemers aan u in rekening brengen daarvan aftrekken. In feite betaalt u dus belasting over de waarde die u toevoegt: het verschil tussen uw inkoopprijs (plus onkosten) en verkoopprijs. [Bron: De belastingdienst] Een BTW-tarief toevoegen: Om een BTW-tarief toe te voegen, klik u op BTW in het onderhoud van de Webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld zijn al enkele tarieven aangemaakt): K lik hier op BTW-tarief toevoegen, de wizard BTW-tarief toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor meer help informatie klikt u op de H ELP knop in de w izard.

5 STAP 2; LEVERMETHODEN De artikelen binnen de Webwinkel kunnen op verschillende wijzen worden geleverd, welke wijze dat zijn bepaalt u. Een levermethode zou bijvoorbeeld kunnen zijn; - Bezorgen door TPG, - Bezorgen door UPS. De levermethoden die hier worden aangemaakt kunnen later worden geselecteerd bij het plaatsen van een artikel. Zo kunt u zelf bepalen welke levermethode per artikel geldt. Een levermethode toevoegen: Om een levermethode toe te voegen, klikt u op Levermethoden in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld zijn al enkele levermethoden aangemaakt): K lik hier op Levermethode toevoegen de w izard Leverm ethode toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor meer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

6 STAP 3; BETAALMETHODEN Evenals in een gew one w inkel, zijn er in de w ebw inkel verschillende betaalm ethoden m ogelijk, w elke betaalmethode dit zijn bepaalt u. Een voorbeeld van een betaalmethode zou kunnen zijn: - Onder rembours, - Automatische incasso. De betaalmethoden die hier worden aangemaakt, kunnen later per klant worden geselecteerd. Zo kunt u bepalen of bijvoorbeeld een nieuwe klant wel of niet direct op rekening mag. Een betaalmethode toevoegen: Om een betaalmethode toe te voegen, klikt u op betaalmethoden in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld zijn al enkele betaalmethoden aangemaakt): Klik hier op betaalmethode toevoegen de w izard B etaalm ethode toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor meer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

7 STAP 4; ORDERSTATUSSEN Wanneer een klant een artikel heeft besteld, kunt u deze op de hoogte houden van de orderstatus doormiddel van . Een voorbeeld van een orderstatus zijn kunnen zijn: - Bestelling ontvangen, - Bestelling in backorder. Wanneer er een wijziging van orderstatus is, kunt u de klant eenvoudig op de hoogte laten brengen, geheel automatisch! Een orderstatus toevoegen: Om een orderstatus toe te voegen, klikt u op orderstatussen in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld zijn al enkele orderstatussen aangemaakt): K lik hier op orderstatus toevoegen de wizard Orderstatus toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor meer help informatie klikt u op de H ELP knop in de w izard.

8 STAP 5; STAFFELGROEPEN Een staffelgroep behoort ook tot de vele mogelijkheden van de Webwinkel. Maar wat is een staffelgroep? Met een staffelgroep kunt u de klant een toeslag of korting berekenen naarmate het aantal eenheden stijgt. Deze eenheden kunnen bestaat uit bijvoorbeeld; - Een gewicht (in Kg) - Een Prijs (in ) Tevens zijn er drie typen staffelgroepen te onderscheiden: - Stukprijs per staffel (Staffelen) - Stukprijs per staffel (Stapelen) - Totaalprijs per staffel Stapelen of Staffelen? De staffelgroep stukprijs per staffel bestaat uit twee varianten, staffelen of stapelen. Het verschil zit hem in de opbouw. Het verschil is te zien in het voorbeeld: Gegeven prijs vanaf: - 0 t/m 10 10, t/m Staffelen: 11 stuks = (11 x 8,50 -)= 93,50 - Stapelen: 11 stuks= (10 x 1 0,- + 1 x 8,50 )= 1 08,50 Staffelgroep toevoegen: Om een staffelgroep toe te voegen, klikt u op staffelgroepen in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld zijn al enkele staffelgroepen aangemaakt): K lik hier op staffelgroep toevoegen de wizard Staffelgroep toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor meer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

9 STAP 6; OFFERTEREGELS In een offerteregel staan de voorwaarden die voor een bepaald product gelden. Bijvoorbeeld: - Deze Actie is geldig t/m 21juni, - Wees er snel bij, want OP=OP. Wanneer een Artikel wordt toegevoegd, kunt u een offerteregel toevoegen aan het desbetreffende artikel. Offerteregels toevoegen: Om een offerteregel toe te voegen, klikt u op offerteregels in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld is al een offerteregel aangemaakt): Zoal u ziet, is het scherm in twee delen verdeeld. Links de categorie, rechts de offerteregel. Voordat er een offerteregel kan worden toegevoegd dien er eerst een categorie te worden aangemaakt (Zie voorbeeld: Acties). O m een offerteregeltoe te voegen, klik u onderin de pagina op Offerteregel toevoegen de wizard offerteregel toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. V oor m eer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

10 STAP 7; SPECIFICATIES Elk artikel beschikt over een specifatie, welke specificaties worden getoond is aan u! Een voorbeeld van een specificatie zou kunnen zijn (Bij de verkoop van autobanden): - Bandenmaat - Breedte De specificaties die worden aangemaakt, kunnen bij het aanmaken van een artikel worden geselecteerd. Een specificatie toevoegen: Om een specificatie toe te voegen, klikt u op specificaties in het onderhoud van de webwinkel. Het volgende scherm wordt getoond (in het voorbeeld is al een specificatie aangemaakt): Zoal u ziet, is het scherm in twee delen verdeeld. Links de categorie, rechts de offerteregel. Voordat er een offerteregel kan worden toegevoegd dien er eerst een categorie te worden aangemaakt (Zie voorbeeld: Detail). O m een specificatie toe te voegen, klik u onderin de pagina op specificatie toevoegen de wizard specificatie toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. V oor m eer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

11 H2 ARTIKELEN Nu de Webwinkel naar wens is geconfigureerd is het tijd voor de volgende stap, de artikelen invoeren. INVOEREN Om een een artikel in de Webwinkel in te voeren, klikt u op artikelen in Webwinkel. Het volgende (overzicht) scherm wordt getoond: Zoals te zien in het voorbeeld, is het scherm in twee delen verdeeld: - Links: De artikel categorieën, - Rechts: De artikelen in desbetreffende categorie. Voordat een artikel kan worden toegevoegd, dient er eerst een categorie voor het artikel te zijn aangemaakt.

12 Artikel categorie aanmaken: Een categorie zorgt er voor dat de artikelen gecategoriseerd w orden w eergegeven. Om een artikel categorie aan te m aken kies u voor onderaan het linker scherm, zie voorbeeld: artikel categorie toevoegen De wizard artikel categorie zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. Voor m eer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de w izard. Artikel invoeren: O m een artikel toe te voegen, klikt u op A rtikel toevoegen onderaan het overzicht. De wizard artikel toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. V oor m eer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard.

13 H3 BESTELLINGEN EN KLANTEN De Webwinkel is geconfigureerd de artikelen zijn ingevoerd, uw Webwinkel is klaar voor gebruik! AANMELDEN KLANT: Voordat een klant artikelen kan bestellen, dient deze eerst te zijn aangemeld. Hier moet deze verplichte en/of optionele gegevens invoeren. Hierna krijg de klant een automatisch gegenereerd wachtwoord en gebruikersnaam (deze wordt tevens naar het ingevoerde adres gestuurd). Met deze gegevens kan de klant later altijd weer inloggen.

14 ZELF EEN KLANT AANMAKEN: Zelf een klant aanmaken behoort uiteraard ook tot de opties. Om een klant toe te voegen klikt u op Klanten in de module Webwinkel (zie voorbeeld). Het volgende scherm wordt getoond: Zoals te zien in het voorbeeld is het scherm verdeel in drie delen: - Boven: Een zoekscherm, - Midden: De klanten, - Onder: Bestellingen.

15 O m zelf een klant toe te voegen, kiest u hier voor K lant toevoegen in het midden van het scherm: De wizard klant toevoegen zal worden getoond. Volg de stappen binnen de wizard. V oor m eer help inform atie klikt u op de H ELP knop in de wizard. EEN KLANT ZOEKEN: Wanneer u een klant uit de klantenlijst zoekt, kunt u dat eenvoudig doen met het zoekscherm. Om het zoekscherm te openen klikt u op klanten in de module Webwinkel: In het overzicht dat wordt getoond, bestaat het bovenste gedeelte uit het zoekscherm: Vul hier de gegevens in van de klant die u zoekt.

16 BESTELLINGEN: Wanneer een klant een bestelling heeft gemaakt, wordt deze automatisch in de lijst met bestellingen van desbetreffende klant geplaatst (Wanneer de beheerder inlogt, worden alle nieuwe bestellingen in een overzicht getoond). Zo kan per klant gezien worden welke bestellingen zijn geplaatst en wat de status is van deze bestelling. Om de een bestelling te bekijken, klikt u op klanten in de module Webwinkel: Het overzicht wordt getoond. Selecteer uit de lijst met klanten een klant: Wanneer u een klant heeft geselecteerd, zal in het onderste gedeelte een overzicht getoond worden met de besteling(en) van de klant: Opmerking: Wanneer de bestelling geselecteerd wordt, zal deze in een print voorbeeld worden getoond.

17 SAMENVATTING Deze handleiding beschrijft de basis functionaliteiten van de Webwinkel, voor meer informatie en uitleg verwijzen wij u naar de handleiding van de Webwinkel of naar: Wij wensen u vooral veel gemak en plezier met het beheren van uw Webwinkel. Team Onderneemonline.nl

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Nieuwsbrief van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Nieuwsbrief kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

VOORWOORD. Meer informatie over het Gastenboek vindt u terug op de supportsite:

VOORWOORD. Meer informatie over het Gastenboek vindt u terug op de supportsite: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Gastenboek van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u het Gastenboek kunt beheren. Meer informatie over het

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Vacature van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Vacature kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Webgalerij van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de Webgalerij kunt beheren. De stappenhandleiding is

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1210 Uitgestelde betaling en relatie beheer

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1210 Uitgestelde betaling en relatie beheer Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1210 Uitgestelde betaling en relatie beheer www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Configuratie...4 2.1Uitgestelde betaling instellingen...4

Nadere informatie

Handleiding voor de urenmodule

Handleiding voor de urenmodule Handleiding voor de urenmodule Deze handleiding gaat over het gebruik van de urenmodule. Handleiding voor de urenmodule e-boekhouden.nl Inhoud 1. Configuratie... 2 1.1 Uren > Configuratie > Projecten...

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Norman Security Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Mobility Platform

Handleiding Mobility Platform Handleiding Mobility Platform Inleiding Hoofdscherm Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van onze online calculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5 Athlonline is de interactieve internetsite van Athlon Car Lease, waarop u zelf een offerte voor uw nieuwe leaseauto maakt. Deze kunt u dan vervolgens zelf direct via Athlonline bestellen. Hier leest u

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding Partners van het Inmerce Netwerk

Handleiding Partners van het Inmerce Netwerk Handleiding Partners van het Inmerce Netwerk H1 Aanmelden Inmerce Netwerk Iedereen kan zich gemakkelijk aanmelden binnen het Inmerce Netwerk. Door het aanmeldformulier gemakkelijk in te vullen wordt binnen

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015

Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Handleiding Zelfservice Cloud voor rankingcoach Versie februari 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Hoofdstuk 2. Inleiding 3 Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Extra rechten kopen

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl.

In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl. Handleiding Uren 1 Uren In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl. 1.1 Configuratie U kunt in e-boekhouden.nl uw uren registreren en factureren. Voordat u de urenmodule

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding Webshop bestelling

Handleiding Webshop bestelling Handleiding Webshop bestelling 1 Inhoud valk.com/webshop... 3 Stap 1 Een productcategorie kiezen... 4 Stap 2 Product in Winkelmandje... 5 Stap 3 Aantal Producten Bestellen... 6 Stap 4 Inloggen... 7 Stap

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding SEOshop Installatie- & gebruikershandleiding Inhoud Instructie SEOshop plug-in... 3 De configuratie... 3 Het wijzigen van de verzendmethode(n)... 5 Het aanmaken van de labels... 6 Track & Trace mail...

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken Regel al uw postzaken online via MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Van het invoeren

Nadere informatie

Facturatie > Aanmanen

Facturatie > Aanmanen Facturatie > Aanmanen Let op: voordat u aanmaningsregels kunt toevoegen, kunt u het beste eerst een documenttemplate en e-mailtemplate aanmaken. Dit kunt u doen in respectievelijk de tabbladen 'Documenttemplates'

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Tblox Gebruikershandleiding 2012 Versie 1.0 2012 Inhoudsopgave: Inloggen in Tblox blz 3 De Tblox omgeving blz 5 Een bestelling maken blz 6 Bestelling van een vrije tekstorder blz 11 2 Inloggen in Tblox

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl

Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl Handleiding PrestaShop - factuursturen.nl www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van PrestaShop naar Factuursturen.nl. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding voor hoveniers

Handleiding voor hoveniers Handleiding voor hoveniers Handleiding gebruikt van module Modeltuin Op Maat www.modeltuinopmaat.nl Voor hoveniers aangesloten bij Zorgeloos Buitenleven Opgesteld door: StadWaterLand B.V. Maart 2010 Contact;

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl

Handleiding Webshop. http://webshop.natudis.nl Handleiding Webshop http://webshop.natudis.nl De Webshopbeheerder Versie 1.2 13-03-2008 Inhoudsopgave De Indeling Blz. 03 Authenticatie Blz. 05 Categorie Module Blz. 06 Merken Module Blz. 07 De Productweergave

Nadere informatie

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost

In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken. Regel al uw postzaken online via MijnPost In twee stappen uw eigen MijnPost-account aanmaken Regel al uw postzaken online via MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk al uw postzaken kunt regelen. Van het bestellen van

Nadere informatie

Installatie Handleiding. MyParcel plug-in

Installatie Handleiding. MyParcel plug-in Installatie Handleiding plug-in Inhoudsopgave Instructie POS Lightspeed plug-in... 3 De configuratie... 3 Het wijzigen van de verzendmethode(n)... 6 Het aanmaken van de labels... 7 Track & Trace mail...

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i AAN DE SLAG FACTUUR EN PARAPLU R ELATI ES i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Factuur relatie... 5 Paraplu relatie... 6 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht op onze online handleiding via

Nadere informatie

Handleiding VPNL Instore Communicatie

Handleiding VPNL Instore Communicatie Handleiding VPNL Instore Communicatie Inhoudsopgave. Gebruikersomgeving. Dia s maken. Presentaties maken 9 4. Uitzending bekijken VersPlatform Nederland Handleiding VPNL Instore Communicatie . Gebruikersomgeving

Nadere informatie

Handleiding. webcalculator pon privé lease

Handleiding. webcalculator pon privé lease Handleiding webcalculator pon privé lease 1 handleiding webcalculator pon privé lease Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Handleiding Bestelsite Ding Dong.

Handleiding Bestelsite Ding Dong. Handleiding Bestelsite Ding Dong. Versie 0.3 18-9-2017 Aanmelden Ga naar www.besteldingdong.nl en klik op Start hier of Aanmelden Klik op Begin met invullen om uw gegevens in te vullen. Vul alle (relevante)

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Bestellen is nu nog makkelijker.

Bestellen is nu nog makkelijker. Inloggen gebruikers Inloggen bij ExpressOrder Open uw browser. Ga naar www.staplesadvantage.nl. Log linksboven in voor ExpressOrder. 4 Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in. Voer uw wachtwoord in. 6

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Introductie WoonTotaal Silver

Introductie WoonTotaal Silver Introductie WoonTotaal Silver Wanneer uw registratie is goedgekeurd door Holland Haag, heeft u een email bericht ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u inloggen

Nadere informatie

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl

XIMEx handleiding Gebruiker. Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl XIMEx handleiding Gebruiker Uw XIMEx Portal URL: http://ximex.organisatie.nl Kwaliteitmanagementsysteem Document info Categorie: Sub-categorie: Titel document / Deelproduct: Filenaam: Auteur: Procedures

Nadere informatie

Stappenplan online verkopen via QSAP

Stappenplan online verkopen via QSAP Stappenplan online verkopen via QSAP Inhoudsopgave 1 Online verkopen?... 2 1.1 "SELL VIRTUALLY ANYTHING"... 2 1.2 QSAP [kjoe sèp]... 2 1.3 Stappenplan... 2 2 Aanmaken webshop... 3 2.1 Kies gebruikersnaam...

Nadere informatie

Handleiding PrestaShop - Reeleezee

Handleiding PrestaShop - Reeleezee Handleiding PrestaShop - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van PrestaShop naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in PrestaShop automatisch

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Documenten

Handleiding Site to Edit Module Documenten THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Documenten

Nadere informatie

SNELSTART VOOR DOCENTEN

SNELSTART VOOR DOCENTEN SNELSTART VOOR DOCENTEN INLEIDING Best docent, Bedankt voor het downloaden van de Ephorus Snelstart voor Docenten. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de Ephorus key user binnen uw onderwijsinstelling.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Logus

Handleiding Mijn Logus Handleiding Mijn Logus De webshop van LOGUS bouw- en afbouwmaterialen 1/9 Voorwoord Geachte lezer, Mijn Logus is de elektronische webwinkel van LOGUS bouw-en afbouwmaterialen. De webwinkel is volledig

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

De online leeromgeving voor het basisonderwijs

De online leeromgeving voor het basisonderwijs Starters handleiding De online leeromgeving voor het basisonderwijs Deze uitleg kunt u gebruiken als u kennis wilt maken met de belangrijkste functionaliteiten van Plannex. Waarom Plannex? Elke leerling

Nadere informatie

Q-global Handleiding AWMA-2 NL

Q-global Handleiding AWMA-2 NL Q-global Handleiding AWMA-2 NL Inhoud AANMELDEN... 3 Q-GLOBAL ACCOUNT ACTIVEREN... 3 UITLEGSCHERM... 3 STARTPAGINA... 4 AANMAKEN NIEUWE CLIËNT... 4 INVULLEN GEGEVENS... 5 GEGEVENS NIEUWE CLIËNT AANPASSEN...

Nadere informatie

Handleiding HRM. Benoemen medewerkers

Handleiding HRM. Benoemen medewerkers Handleiding HRM Benoemen medewerkers Inleiding Dit document beschrijft hoe je in Scouts Online (SOL) nieuwe medewerkers moet inschrijven voor de speleenheden die binnen je HIT plaats zijn aangemaakt. De

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek)

References. Handleiding. Intelly B.V. En nu verder (logistiek) Intelly B.V. Handleiding En nu verder (logistiek) References Project : 17V13688 v1.0 Intelly B.V. Datum : 1 augustus 2017 Laagveld 1 Auteur : Jenna Geraets 6014 DD ITTERVOORT Organisatie : Intelly B.V.

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Consols en Groupages Consols en Groupages Dit document beschrijft de werking van Consols en Groupages in Sprinter 2000.

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT Inleiding Deze handleiding biedt een rode draad over de werking van de nieuwe webwinkel van Veeakker, zoals deze door leden van Natuurpunt gebruikt kan worden

Nadere informatie

Overzicht btw en omzet

Overzicht btw en omzet Overzicht btw en omzet Ondersteuning Voor aanvullende vragen of ondersteuning kunt u contact opnemen met de RAAM helpdesk. Telefonisch: 088-946 22 73 Maandag tot en met donderdag van 09:00u tot 20:00u

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1

Tekst. Direct Connect. Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 Tekst Direct Connect Gebruikershandleiding versie 1.2 2015 1 1 Inhoudsopgave Inloggen Orders invoeren Orders bekijken Offertes maken Overig 3 4-10 11-13 14-19 20-23 2 Tekst Inloggen Welkom bij DirectConnect

Nadere informatie

Kadobon module. Achtergrond

Kadobon module. Achtergrond Kadobon module Achtergrond Een standaard reservering kan een betaling met zich meebrengen. Indien er een prijsberekening is ingesteld voor een te reserveren object, dan komt er na het vastleggen van de

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties

HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties HANDLEIDING Q1020 Sales & Acties Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Salesprijs aanmaken...4 Salesprijs velden op artikelkaart plaatsen...5 Salesprijzen artikelkaart autoriseren...7 Salesprijs van/voor

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 9-12-2015

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Handleiding Online bestelsysteem Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Beginnen... 4 2.1. Inloggen... 5 2.2. Meerdere debiteuren onder één

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u nieuwe producten kunt aanmaken en wijzigen in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud Een nieuw product aanmaken

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0.

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0. Handleiding Documentbeheer Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 2 2 Gebruik van de module...

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie