VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Advies en Administratiekantoor M&L.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Advies en Administratiekantoor M&L."

Transcriptie

1 VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Voorzitter: Vice-voorzitter: Stefan Zonneveld ai. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen: Advies en Administratiekantoor M&L. Marina v.d. Schans. Betreft: Notulen ledenvergadering gehouden op 12 mei Aanwezig: Volmachten: 14 leden. 5 maal. Totaal aantal stemmen vertegenwoordigd op de vergadering 19 van de 48 leden. Er zijn te weinig stemmen aanwezig om besluiten te nemen. 1. Opening door vice-voorzitter.. Om uur wordt de vergadering geopend. Een speciaal welkom voor de nieuwe leden van de VvE. 2. Verkiezing voorzitter. Er zijn geen reactie s binnen gekomen van de overige leden om zich kandidaat te stellen als voorzitter. Na de vergadering van 17 april 2008 heeft Stefan Zonneveld zich aangemeld als kandidaat voorzitter. Hij heeft het afgelopen jaar alle bestuursvergaderingen bijgewoond. Hij wordt gekozen als voorzitter en zal de vergadering verder voorzitten. 3. Goedkeuring notulen ledenvergadering dd. 17 april Geen op of aanmerkingen, notulen worden goedgekeurd. 4. Kascontrole Verkiezing/herverkiezing kascontrole commissie. Kascontrole is uitgevoerd door Mevr.v.d. Linden en Dhr. Dukker. Dhr. Dukker is langst zittend lid kascontrole commissie en dient af te treden. De heer Wissekerke meldt zich aan als lid kascontrole commissie

2 5. Verkiezing/herverkiezing overige bestuur/tc. Er hebben zich geen nieuwe leden TC aangemeld. Johan Poortman heeft aangegeven zich terug te trekken als aanspreekpunt TC. Er zal een adres geopend worden door Stefan Zonneveld, waarop men klachten bij het bestuur kan indienen. Deze zullen dan op de eerst volgende bestuursvergadering besproken worden. Bestuur komt ieder kwartaal bij elkaar. Geldt uiteraard niet voor spoed eisende klachten, zoals lekkage s en glasschade. In dat geval kan men contact opnemen met de voorzitter of vicevoorzitter. adres is: Van.Blankenheimstraat@gmail.nl Men kan zich altijd alsnog aanmelden bij het bestuur indien men lid wil worden van de TC. 6. Exploitatie en begroting. Verhoging servicekosten miv Op dit moment zijn er bijna geen achterstanden in de betalingen VvE. Enkele leden hebben er geen erg in gehad dat men vooruit dient te betalen en zijn dus de verhoging miv vergeten in de eerste maandelijkse betaling. Betalingen worden gekoppeld aan het huisnummer. Indien men een periode niet in staat is zijn betaling verplichtingen te voldoen kan men altijd met M&L contact opnemen om een betalingsregeling af te spreken. Uiteraard als men de gemaakte afspraken niet na komt wordt de deurwaarde ingeschakeld. Eind van het jaar maakt M&L de balans op en schrijft de leden aan die teveel of te weinig betaald hebben. Als men teveel heeft betaald wordt dit terug gestort. Één van de leden vraagt waarom leden die achterstand hebben met naam worden genoemd in de notulen. Tijdens de vergadering hebben de overige leden recht op de verklaring hoeveel achterstand er is in betalingen. Notulen is een verslag van de vergadering. Service kosten zijn de afgelopen jaren te laag geweest. Indexering dient minimal plaats te vinden ieder jaar. Ook zijn VvE s tegenwoordig verplicht om een reservefonds op te bouwen. Bij verkoop van U huis wordt daar ook naar gekeken door kandidaat koper/makelaar. Notarissen vragen bedrag reserve fonds op voor verkoop. Voor dit jaar staat het verfwerk galerij op de begroting. Het is gebleken dat er flink wat beton reparatie s verricht moeten worden voordat TC kan gaan verven. Hier is een offerte voor aangevraagd.

3 Ook dienen we rekening te houden met vervanging van standleidingen. Deze hebben een houdbaarheid van maximal 50 jaar, gebouw staat sinds Met wat kleine dakreparatie s wordt er weer een garantie afgegeven voor 5 jaar. VvE dient reserve op te bouwen voor toekomstige dakreparatie s/ vervanging dakbedekking. Ook dienen we te gaan sparen voor vervanging balkondeuren, bij onderhoud in 2008 zijn er een aantal vervangen die in zo n slechte staat waren dat zij niet meer geschilderd konden worden. Leden VvE zijn zelf verantwoordelijk voor onderhoud verfwerk binnenzijde woning. Dit wordt verder bij punt 7 besproken. Er is een vraag van één van de leden wat er gebeurd indien men zelf al balkondeuren heeft vervangen, krijgen die hun geld terug? Net als bij de vervanging van de ramen in de kopgevel is met één van de bewoners die zelf al het raam had laten vervangen een regeling getroffen over terug betaling. Uiteraard wordt dan gekeken hoeveel jaar geleden dat gebeurd is. Als men een woning koopt dient men zelf alert te zijn op achterstallig onderhoud in de woning wat betreft schilderwerk binnenzijde, muren en plafonds ed. Men kan later niet de VvE aansprakelijk stellen voor achterstalling onderhoud. Akte van Splitsing staat boven het huishoudelijk reglement. Helaas is het niet mogelijk om te stemmen over de begroting en verhoging servicekosten wegens het te weinig aanwezig zijn van het aantal leden/stemmen VvE. 7. Voorstel/stemming herziening bijlage Huishoudelijk reglement artikel 15. Is al gedeeltelijk besproken bij punt 6. Er volgt een flinke discussie over voorstel bestuur. Pagina twee van het voorstel 1e alinea zal iets aangepast worden qua tekst. De tekst binnen 1 maand na het schrijven zal gewijzigd worden in termijn zal in overleg met bestuur / TC worden afgesproken. Ook dit onderwerp kan wegens te weinig stemmen die aanwezig zijn niet afgerond worden. Er zijn nog wat andere vragen van leden VvE. Mevr. Tuscherer heeft last van douche afvoer, valt dit onder de VvE. Nee, alleen de standleiding valt onder de VvE. Er is een trekveer aanwezig die kan men lenen bij de TC. Verder dient men zelf een loodgieters bedrijf te bellen bij verstopping afvoer.

4 Een andere vraag is indien men na aankoop appartement zelf de standleiding wil vervangen bij verbouwingen is dit dan voor kosten VvE. Nee, alleen indien de standleiding kapot gaat tijdens bewoning, is dit voor rekening VvE. 8. Bespreking artikelen Huishoudelijk reglement nr.5, nr.8, art.11, nr.16, nr.19. Plaatsen antenne s dak. Artikel 5: Helaas zien de galerijen er op sommige plaatsen niet uit, ramen worden niet gezeemd, houtwerk niet schoongemaakt, galerij vloeren niet geboend en afvoerputjes groeien hele tuinen in. Bij lekkage onderburen door verstopping afvoerputje galerij is de schade voor kosten voor eigenaar bovenliggend appartement indien men afvoerputje niet schoon houdt. Artikel 8: Er zijn veel klachten over blaffende honden overdag. Men dient zich ervan bewust te zijn als dieren niet alleen thuis kunnen zijn, dat een eigenaar een oplossing moet zoeken om deze overlast tegen te gaan. Ook harde muziek overdag kan voor andere leden storend zijn. Men is zich niet bewust hoe erg het doorklinkt in een flatgebouw. Komt er iemand klagen over geluids overlast loop dan eens mee om te luisteren hoe het in een ander appartement klinkt. Vaak is dit al voldoende om irritatie weg te nemen bij leden onderling. Artikel 11: Er is zonder toestemming van de leden VvE een grote antenne op het dak geplaatst. Bij schade aan het dak of bij stormschade is de eigenaar van de antenne aansprakelijk en niet de VvE. Eigenaar zal aangetekend aangeschreven worden om de antenne te verwijderen. Artikel 16: Is ten onrechten vermeldt bij bespreking Huishoudelijk reglement. Artikel 19: Doorgeven van acute storingen aan de Technische commissie wordt vervangen in doorgeven aan voorzitter / vice voorzitter. Overige vragen aan het bestuur kunnen gesteld worden via adres Van.Blankenheim@gmail.nl.

5 9. Verkiezing/herverkiezing Fris en Rein. Aanwezige leden zijn het eens dat ook met 2 keer schoonmaken per week de hal en het trappenhuis er soms niet uit ziet. Dit is niet de schuld van Fris en Rein. Leden zelf maken er een grote rotzooi van. Bij verbouwingen wordt er niet zelf even geveegd indien men puin heeft laten vallen. Bij regenachtig weer of na grasmaaien lopen honden bezitters veel vuil naar binnen. Men gooit peuken achter zich neer en ook zwerfvuil ligt in de hal en het trappenhuis. Papierbak is verwijderd en men gooit nu de reclame folders boven op de brievenbus. Indien men deze niet wil ontvangen kan men op het Gemeentehuis een sticker ophalen waarop vermeld staat dat men geen reclame folders in de brievenbus wenst te ontvangen. Dit voorkomt veel zwerfvuil. U kunt papier inleveren in de container bij school of papierbakken bij de winkels. LATEN WE MET ELKAAR HET LEEFBAAR EN TOONBAAR HOUDEN. Ook bij verkoop van U appartement is dit de eerste indruk die een aspirant koper krijgt. 10. Brandpreventie / wetswijziging. Opgave aantal bewoners per appartement. Marcel en Marina zijn 27 maart in Ahoy geweest bij een bijeenkomst van VvE Belang. Zij hebben een workshop bijgewoond betreffende brandpreventie. Aanwezigen leden krijgen kopie sheets ter bespreking. Miv november 2008 zijn er wetswijzigingen betreffende Gebruiksbesluit 2008 brandpreventie. Bestuur is verplicht zijn leden in kennis te stellen over de veranderingen. Een aantal sheets wordt verder besproken. Er zal een plattegrond moeten komen met vluchtroute s. Vluchtroute s dienen vrij te zijn van obstakels. Dus galerijen niet volbouwen met allerlei materiaal zoals hekjes die niet snel geopend kunnen worden. Banken / plantenbakken die doorgang belemmeren. Er zal een Plan van Aanpak moeten worden opgesteld Ook zal bekend moeten zijn hoeveel bewoners er in een appartement aanwezig kunnen zijn.

6 Wat kan men zelf doen ter voorkoming van brand. Met een aantal simpele zaken zijn de risico s al terug te brengen. Voorbeelden: rookmelders plaatsen in huis, blusdeken in keuken binnen bereik ophangen. Beperken op slaan van brandbaar materiaal in kelders zoals verfresten, motorolie ed. Maar ook papier in hal en kelders vormt een brandgevaar. Ook blijft momenteel vele dagen achteréén het licht branden in kelder nr Bij oververhitting kan ook brand ontstaan. Op is een checklijst voor woningen wat betreft brandpreventie. VvE dienen een aantal zaken te regelen, hiervoor zal een werkgroep worden opgericht.vrijwilligers kunnen zich opgeven bij het bestuur. Er zijn al rookmelders geplaatst in de keldergangen. In de lange gang gaan 2 sirene s af bij rook ontwikkeling in de korte keldergang 1. Mevrouw Heindijk wil aan haar schoonvader vragen om een tekening van de vluchtroute s te maken. Er worden steeds meer wettelijke eisen aan een VvE gesteld. Ook kunt u de site van de brandweer bekijken voor meer informatie Rondvraag: Johan Poortman vraagt nogmaals aandacht voor geluidsoverlast ook overdag. Blaffende honden worden nogmaals genoemd. Door meerdere leden van de VvE. Mevrouw v.d. Schans vraagt aandacht voor het weggooien van sigaretten peuken, bij mooi weer zit men gezellig bij elkaar op de galerij. Het is al bij meerdere bewoners op de onderste galerij voorgekomen dat weg geworpen sigaretten peuken op het wasgoed terecht kwamen Dit heeft al verschillende kleding stukken dermate beschadigd dat deze weggegooid konden worden. Zet u aub een asbak bij u neer op de galerij. Stefan Zonneveld doet verslag van het bijwonen van informatie avonden Gemeente Vlaardingen. Deze heeft een voorstel ingediend bij de Gemeente raad ter verbetering woningen noordrand Westwijk. Dit houdt in als het goedgekeurd wordt door de Gemeenteraad VvE tegen een laag rente tarief geld kunnen lenen ter verbetering van de woningen. Denk daarbij aan het opknappen van balkons, plaatsen van dubbelglas, aanleggen van een lift, opknappen hal en trappenhuis door middel van afsluitbare portiek en intercom, galerij vloeren en dakbedekking vervangen. Op 1 juli stemt de Gemeenteraad hierover.

7 Doel is de omgeving op te knappen en leefbaarder te maken door achterstallig onderhoud en cosmetisch onderhoud uit te voeren. Men moet zich wel bewust blijven dat het een lening betreft en het hoe dan ook terug betaald dient te worden. Service kosten gaan dan flink omhoog maandelijks. Er zal door een architect een meerjarenplan en kosten berekening gemaakt worden. Men sluit geen persoonlijke lening af maar de VvE doet dit. VvE dient dan zijn geldzaken onder te brengen bij de Nederlandse Gemeente Bank. Stefan zal de informatie avonden blijven bezoeken en de leden op de hoogte houden. Aanwezige leden willen graag op korte termijn een 2 e vergadering bij elkaar roepen zodat er besluiten genomen kunnen worden. Volgens het Reglement van Splitsing kan binnen 6 weken een 2 e vergadering bijeen geroepen worden en ongeacht het aantal aanwezige stemmen kan op deze vergadering besluiten genomen worden. Wilt u de begroting en exploitatie rekening aub bewaren, deze zal niet opnieuw toegezonden worden. Dit ter voorkoming van flinke uitgaven voor kopieerwerk. DINSDAG 23 JUNI ZAL DEZE 2 E VERGADERING PLAATS VINDEN. Komt allen of geeft de volmacht mee aan 1 van de andere leden die wel de vergadering bijwonen. 12. Sluiting. Voorzitter sluit de vergadering.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Voorzitter: Vice-voorzitter: Adrie v.d. Winden. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen:

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Voorzitter: Vice-voorzitter: Administratie: Notulen: Stefan Zonneveld. Marina van der Schans. Advies en Administratiekantoor MenL. Marina van der

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Voorzitter: Vice-Voorzitter: Stefan Zonneveld. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen: Advies

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 Voorzitter: Vicevoorzitter: Administratie: Notulen: Stefan Zonneveld Marina van der Schans Advies en Administratiekantoor MenL Marina van der Schans

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: Artikel 1: De huurder c.q. de eigenaar staat het plaatsen van steigerwerk en het betreden van balkons, terrassen en galerijen, door personeel belast met reiniging

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

Notulen ALV 7 april 2005

Notulen ALV 7 april 2005 Notulen ALV 7 april 2005 Juni 2005 Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaren Lepelaarsingel 2 e complex, gehouden op 7 april 2005, in Wijkcentrum Holy, Aristide

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen:

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen: Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen Juridische vragen: Kan ik mijn lidmaatschap van de VvE opzeggen? Nee. Als eigenaar van een appartement bent u verplicht

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN

EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN EEN SCHONE EN VEILIGE WIJK: DAT DOE JE SAMEN Wonen is meer dan een dak boven je hoofd. Prettig wonen doe je ook in een schone veilige woonomgeving. De Veenendaalse Woningstichting (VWS) wil graag dat

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 3 april 2017 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) : R. van Deventer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861).

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861). Verslag van de 53 ste Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars, Merellaan 833 t/m 939 (oneven nummers) gehouden op 11 mei 2016, vanaf 20.00 uur in de Koningshof te Maassluis. 1. Opening

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering VvE Hoog Enghendael IV Datum vergadering Aanvang 29-11-2018 20:00 Opkomst Aanwezig Rubenslaan 148; Albert Cuyplaan 41; Rubenslaan 126; Rubenslaan 118; Albert Cuyplaan

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement van de vereniging van Eigenaars Du Meelaan 396 en 400 tot en met 576 te Zoetermeer, zoals vastgesteld in de Algemene vergadering van Eigenaars van 29 januari 1987 en gewijzigd,

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T

VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T Vastgesteld op 29 mei 2012 Inleiding Dit Huishoudelijk Reglement (HHR) heeft tot doel kaders te scheppen voor de wijze

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam 1. Opening door de voorzitter. Mw. Brinkman opent de

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013

Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013 Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013 1 Opening van de vergadering en vaststellen aantal aanwezige stemmen De voorzitter, Bart Bouman, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Schierstins I 30 maart 2011, Amsterdam

Algemene Ledenvergadering Schierstins I 30 maart 2011, Amsterdam VERENIGING VAN EIGENAARS SCHIERSTINS I Administratie: Scheldestraat 69, 1078 GH Amsterdam Telefoon : 020-4701616 Fax: 020-4701666 Bank : ABN/AMRO Bank rek.nr. 41.60.68.987 E-mail : info@vanderpeijl.nl

Nadere informatie

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus 2010 033 253 94 39 Kenmerk Onderwerp E-mail Financiering t.n.v. uw VVE Geachte heer/mevrouw Van Beugen, Vandaag hebben wij met u gesproken over de noodzakelijke

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Inleiding : Dit huishoudelijk reglement bevat regelgeving ter aanvulling op hetgeen reeds geregeld is in de statuten van de vereniging en het reglement van splitsing van eigendom

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Vergadering Algemene ledenvergadering VvE W. de Zwijgersingel/Statensingel te Gouda Locatie Kantoor Woonpartners, Achterwillenseweg 22a te Gouda Datum 27 oktober 2009

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 6 DECEMBER 2010 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement (reglement van inwendige orde) Richtlijnen voor het woongenot! Probeer normale leef geluiden van elkaar te accepteren. 777 Informeer je buren over(incidentele) herrie. Hierdoor

Nadere informatie

Geachte leden VvE Hemonystraat 20,

Geachte leden VvE Hemonystraat 20, 140106 Drs Ing H. Chr. Bremer Hemonystraat 20-3 1074BP Amsterdam Aan: Leden VvE Hemonystraat 20 020-6719453 /06-45494294 per email HansBremer@zonnet.nl Amsterdam, 6 januari 2014 Geachte leden VvE Hemonystraat

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 15 maart 2011 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo

nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo VVE t Raveleyn Postbus 81, 7140 AB Groenlo. Groenlo, juni 2017 nieuwsbrief voor de bewoners en eigenaars van complex t Raveleyn te Groenlo De besturen van de VvE s van ons complex hebben voldoende onderwerpen

Nadere informatie

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing)

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) VVE De Höfte Jaarrekening 2015 Begroting 2016 Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) Vereniging van Eigenaars Grotestraat 230 tot en met 232f te Borne (ondersplitsing)

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

Woon- en leefregels Portiekwoningen

Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie dan wel de V.V.E. (vereniging

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ VERENIGING VAN EIGENAARS Bij de aankoop van een appartement koopt u in feite een appartementsrecht. Dit geeft u eigenlijk het exclusieve gebruiksrecht

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 13 maart 2008 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 23 juni 2010 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam Vereniging van Eigenaars Pieter Cornelisz Hooftstraat 170-176 Wanneer Locatie : om 10.00 uur : een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam De agenda luidt als volgt: 01. Opening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 Beste buren, Deze nieuwsbrief wil het bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Aankondiging ALV 2015 2 Nieuwe website

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN TRANSWIJK 3 JAARREKENING 2015

VERENIGING VAN EIGENAREN TRANSWIJK 3 JAARREKENING 2015 VERENIGING VAN EIGENAREN TRANSWIJK 3 JAARREKENING 2015 JAARREKENING DECEMBER 2015 BALANS PER 31-12-2015 V.v.E. Transwijk 3 ACTIVA 2015 2014 PASSIVA 2015 2014 ING spaarrekening 85.415,01 109.607,32 Algemene

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen. Artikel 1: 1. De regelgeving voor de bewoners van bovengenoemd appartementencomplex is vastgelegd in: a. het Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten vastgesteld

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 http://www.vvecederstraattilburg.nl ******************************* 1. Opening vergadering: Ton van Roy opent om 20.10 uur de vergadering.

Nadere informatie

Meest gestelde vragen Orionstraat 1 t/m 36b Versie

Meest gestelde vragen Orionstraat 1 t/m 36b Versie Meest gestelde vragen Orionstraat 1 t/m 36b Versie 20-08-2018 Inhoud Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?... 1 Hoe lang wisten jullie dit al?... 2 Is er een wijziging in de wetgeving geweest waardoor

Nadere informatie

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 25 juni 2014 Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 21 JUNI 2007 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars appartementencomplex Quattro Inhoud Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 Blad 5 Blad 6 Voorblad Artikel 01. Algemeen Artikel 02. Gemeenschappelijke delen Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement VERENIGING VAN EIGENAREN FLATGEBOUW VAN DER WERFFSTRAAT 254 T/M 380 TE VLAARDINGEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGELS VOOR BEHEER, BEWONING EN GEBRUIK Artikel 1. Reglement 1. Het doel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Voorwoord Doel van dit reglement is om het woongenot ten opzichte van elkaar zo groot mogelijk te maken. Dit reglement wordt door het bestuur aan iedere eigenaar verstrekt, zodat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 VvE-Meter 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 2 VvE-Meter 4 VvE Belang Postbus 210, 4900 AE Oosterhout Tel. 0900-20 20 510 ( 0,10/min) Fax. 0162-46 15 26 E-mail: info@vvebelang.nl

Nadere informatie

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven)

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) 1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) Etro Vastgoedzorg Handelsweg 15 1521NH Wormerveer 075-6280244 www.etro.nl Opdrachtgever: Hoogte

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

Pieter Jacobszstraat 10-B Amsterdam

Pieter Jacobszstraat 10-B Amsterdam Pieter Jacobszstraat 10-B Amsterdam OMGEVING De woning is gelegen in hartje Amsterdam, tussen de Oudezijds Voorburgwal en de Nes. In de directe omgeving treft u een zeer grote diversiteit aan gezellige

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam Introductie Dit reglement bevat huishoudelijke regels inzake de bewoning van de appartementen en het gebruik

Nadere informatie

Notulen ALV 18 April 2002

Notulen ALV 18 April 2002 Notulen ALV 18 April 2002 Mei 2002 Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaren Lepelaarsingel 2 de complex, gehouden op 18 april 2002, in Wijkcentrum Holy, Aristide

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder.

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Servicekosten Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Uw woonplezier. Onze service! Wij bieden u graag service... Als u een woning van ons huurt, huurt u niet

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Algemene woonregels

Huurdersinformatie. Algemene woonregels 1 Huurdersinformatie Algemene woonregels Woonregels want afspraak is afspraak! Als u een woning van Rochdale huurt, maken we afspraken. Veel van deze afspraken zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. In

Nadere informatie

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren.

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren. Huishoudelijk reglement VERENIGING VAN EIGENAREN FLATGEBOUW VAN DER WERFFSTRAAT 254 T/M 380 TE VLAARDINGEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGELS VOOR BEHEER, BEWONING EN GEBRUIK Artikel 1. Reglement 1. Het doel

Nadere informatie

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Pagina 2 van 6 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Schalkeroord 98 tot en met 144 REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen in dit (later te noemen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 VvE Krooneend Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 1. Opening, stemmenaantal en vaststelling agenda De voorzitter,

Nadere informatie

Notulen vergadering Vereniging van Eigenaren Gebouw Louis Couperusplaats 3-t/m 313 te Capelle aan den IJssel gehouden op 3 november 2014

Notulen vergadering Vereniging van Eigenaren Gebouw Louis Couperusplaats 3-t/m 313 te Capelle aan den IJssel gehouden op 3 november 2014 Vereniging Van Eigenaars Gebouw Louis Couperusplaats 3 t/m 313 Postadres: Louis Couperusplaats 1 2902 XA Capelle aan den IJssel AMRO Rek:456.913.653 Email:info@vve-couperusplaats.nl Website:www.vve-couperusplaats.nl

Nadere informatie

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN Partner voor Verenigingen van Eigenaren Zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw VvE en het onderhoud van uw pand? Wij zijn een onafhankelijke en professionele partner

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Datum : Donderdag 23 maart 2017 Locatie : : Buurthuis De Kolk, Klampersstraat 1, 1506 VP Zaandam. Aanvang

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie

Nadere informatie

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Mooi, volledig gemeubileerd 3-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon en prachtig uitzicht over het Boerengat. De ruime woonkamer en openkeuken maken het

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Beheervereniging de Bomenweide 14 maart 2018 Algemene ledenvergadering Het bestuur, bestaande uit Edwin de Jong (penningmeester) Dirk-Jan Niggebrugge (voorzitter) Justin van Zeeland

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 24 maart 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering 24 maart 2010 VvE Diepenbrockrode te Zoetermeer Datum: Donderdag 24 maart 2010 aanvang 19.00 uur Locatie: W ijkgebouw Chez Cesar, Cesar Franckrode 60 te Zoetermeer Complexcode: 141 W ebsite: http:///personal/141diepenbrock.html

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Notulen Vereniging van Eigenaars van het Gebouw Bentinckstraat 51, te Amsterdam. Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Totaal aantal stemmen: 5; aantal

Nadere informatie

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht

Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Cooperatieve Vereniging Winkelcentrum Tolsteeg Hoograven U.A. Utrecht Pagina 2 Toelichting 2012. Het financieel jaarverslag bestaat uit de Balans en de Exploitatierekening. De Balans geeft inzicht in de

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 139; aantal stemmen vertegenwoordigd: 71 (51,08 procent) 1. Opening en benoeming Voorzitter van de Vergadering De heer E.G. Zaagsma opent de Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 27 JUNI 2011 TE GORINCHEM LOCATIE BASISSCHOOL DE ROTONDE TE

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1.

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw Camelot te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1. Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar Algemeen Artikel 1. Waarin dit Reglement wordt gesproken over: Vereniging Vergadering Voorzitter Bestuur Administrateur

Nadere informatie

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing)

VVE De Höfte. Jaarrekening. Begroting. Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) VVE De Höfte Jaarrekening 2014 Begroting 2015 Vereniging van Eigenaars Grotestraat 228/234 te Borne I (hoofdsplitsing) Vereniging van Eigenaars Grotestraat 230 tot en met 232f te Borne (ondersplitsing)

Nadere informatie

Jaarrekening VvE Orion

Jaarrekening VvE Orion VvE Orion Versie 3 mei 2018 Aan het bestuur van VvE Orion p.a. De heer R.J.P. Dobbelaer Dampkring 35 1705 TA HEERHUGOWAARD Zuidschermer, 3 mei 2018 Inzake : Financieel jaarverslag Betreft: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

De vz wijst op art 2 van het Modelreglement de eigenaars moeten zich naar elkaar overeenkomstig redelijkheid en billijkheid gedragen

De vz wijst op art 2 van het Modelreglement de eigenaars moeten zich naar elkaar overeenkomstig redelijkheid en billijkheid gedragen NOTULEN Nr. 2 Vereniging van Eigenaren Hof van Marquette Heemskerk Adres: Contact: Raadhuisstraat 149, 1961GN Heemskerk H.R. de Wildt vzhvm@ziggo.nl Datum: dinsdag 8 oktober 2013 Locatie: Cultureel Centrum

Nadere informatie