VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T"

Transcriptie

1 VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T Vastgesteld op 29 mei 2012 Inleiding Dit Huishoudelijk Reglement (HHR) heeft tot doel kaders te scheppen voor de wijze waarop de eigenaren, verenigd in de VvE Eihof Blok A, het complex, bestaande uit de blokken A1 en A2 met het bijbehorende ondergrondse gebouw, de gronden en gemeenschappelijke ruimtes, met elkaar in stand willen houden. Als basis voor het HHR dient het Modelreglement (MR) -modelreglement app 2006.pdf- met de wijzigingen vermeld in de Akte van Splitsing (AS). Bij gebruik in dit HHR van termen met een mannelijke betekenis, b.v. de woorden 'eigenaar', 'hij' en 'zijn', worden ook de vrouwelijke equivalenten bedoeld. De bepalingen in dit HHR dienen zowel naar de letter als naar de geest begrepen te worden. Artikel 1 Definities Administrateur Door de vereniging gecontracteerde partij die de administratie van de vereniging voert onder voorwaarden zoals tussen vereniging en administrateur overeengekomen. Ook andere taken kunnen door de vereniging bij de administrateur worden ondergebracht. Eigenaar In de artikelen 2 en 3 wordt onder 'eigenaar' ook verstaan 'gebruiker'. Fietsen Fietsen, bromfietsen, bromscooters en snorfietsen. Gemeenschappelijke ruimtes De entree met de postkasten, de fietsenstalling/boosterruimte, de lifthal, de lift, het (hoofd)trappenhuis, de vluchttrap, de gangen in de bergingsruimten, de parkeergarage, N.B. onder de term 'gemeenschappelijke ruimtes' wordt niet begrepen: het dak, de liftmachinekamer, de hydrofoorruimte, de werkkast. Deze ruimtes mogen alleen betreden worden door daartoe bevoegde personen inzake inspectie, controle en/of onderhoud. HHR Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Eihof Blok A gevestigd te Castricum. MR Model Reglement bij splitsing in appartement rechten 2006,vastgesteld bij akte verleden op 17 januari 2006 door mr. A.G.Hartman, notaris te Amsterdam. Privéruimtes Het appartement met de balkon(s), dakterras met berging, de afgesloten berging in de parkeerkelder, de parkeerplaats(en) in de parkeerkelder.

2 Vereniging De Vereniging van Eigenaars "Eihof Blok A" vertegenwoordigende de eigenaren. Vergadering De algemene ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars (VvE) "Eihof Blok A". Voorzitter Waar in dit HHR de term 'voorzitter' wordt gebruikt, wordt bij zijn afwezigheid de vice-voorzitter bedoeld, tenzij anders aangegeven. Artikel 2 Gemeenschappelijke ruimtes De gemeenschappelijke ruimtes mogen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn bestemd, tenzij anders in dit reglement is vermeld. 1. Roken binnen in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. Buiten, op de galerij bij de privévoordeur, mag wel gerookt worden mits er geen peuken op de galerij, platte dak e.d. worden gegooid en peuken, asbakken e.d. na gebruik worden opgeruimd. 2. Het doen van reparaties aan motorvoertuigen, (snor en/of brom)fietsen, kinderwagens, e.d. in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. Dit uitgezonderd een noodzakelijk reparatie om een herstelwerkplaats te kunnen bereiken. 3. Het wassen van motorvoertuigen, fietsen, kinderwagens, e.d. in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. 4. Fietsen, rolschaatsen, skeeleren, skaten en/of voetballen en dergelijke in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. 5. Het achterlaten van kranten, brieven of foldermateriaal in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. 6. Het plaatsen van huisvuil, in welke vorm dan ook in de gemeenschappelijke ruimtes, is niet toegestaan. 7. Grof vuil mag, voorafgaande aan afvoer, niet in gemeenschappelijke ruimtes worden opgeslagen. 8. Huisdieren dienen bij het betreden van de gemeenschappelijke ruimtes te zijn aangelijnd. 9. Het permanent plaatsen van fietsen of kinderwagens e.d. in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. E.e.a. met in achtneming van lid 13 van dit artikel. 10. Het plaatsen van fietsen, kinderwagens en andere voorwerpen tegen de buitengevels op welke plaats dan ook, is niet toegestaan. 11. Parkeren is alleen toegestaan binnen de daarvoor bedoelde parkeervakken. Het parkeren van motorvoertuigen voor de entree is niet toegestaan. Laden en/of lossen van goederen en in- en/of uitstappen van passagiers is wel toegestaan. Het parkeren van caravans is toegestaan conform de regelgeving in de Algemene Plaatselijke Verordening van Castricum (APV), nl. 3x24 uur. Parkeren dient op een zo min mogelijk overlast gevende wijze te gebeuren. Onder 'caravan' wordt verstaan elk voertuig dat genoemd wordt in het deel van de APV waar het parkeren van caravans op de openbare weg geregeld wordt.

3 12. De opkomplaats van de brandweer of ambulance moet te allen tijde worden vrij gehouden. 13. Het stallen van fietsen of kinderwagens geschiedt bij voorkeur in de privé-berging dan wel in een andere privé-ruimte. Er mogen geen fietsen worden gestald in de centrale hal. 14. Vloeistoflekkages, veroorzaakt door lekkages van motorvoertuigen of brom- en snorfietsen, moeten door de eigenaar zo spoedig mogelijk worden opgeruimd. 15. Het blokkeren van (de) lift(deuren) is niet toegestaan. 16. Het in open stand blokkeren van toegangsdeuren is alleen toegestaan, zolang de situatie dit nodig maakt (b.v. voor het laden en/of lossen van goederen). 17. Het aangegeven maximum gewicht in de lift mag nimmer worden overschreden. 18. Voor het melden van gebreken of storingen aan gebouwen en apparatuur zullen telefoonnummers worden bekend gemaakt. 19. Het permanent ophangen aan wand of plafond, of op de vloer zetten of neerleggen van voorwerpen in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. 20. Het boren van gaten en het ophangen van borden, affiches e.d. aan de muren in de gemeenschappelijke ruimtes is niet toegestaan. Dit geldt ook voor de buitenzijde van de gebouwen. 21. Bewoners zien erop toe dat kinderen niet spelen in de gemeenschappelijke ruimtes. 22. Vervuiling van de gemeenschappelijke ruimtes dient door de daarvoor verantwoordelijke eigenaar te worden opgeruimd. Bij in gebreke blijven hiervan kan het bestuur c.q. De administrateur opdracht tot opruiming aan derden geven, e.e.a. voor rekening van de betrokken eigenaar. De verantwoordelijke eigenaar wordt hierover schriftelijk geïnformeerd. 23. Het aanbrengen van iedere op-, aan- of onderbouw in gemeenschappelijke ruimtes zonder toestemming van de vergadering is niet toegestaan. Toestemming kan niet worden gegeven indien de hechtheid van het gebouw door de verandering in gevaar wordt gebracht. Het bestuur bevestigt schriftelijk de toestemming van de vergadering. 24. In de bergingen is het alleen tegen vergoeding van kosten toegestaan om permanent elektrische apparaten op het lichtnet aan te sluiten. 25. Het is niet toegestaan om motoren in de parkeergarage te laten draaien anders dan om de parkeergarage in of uit te gaan. Artikel 3 Gebruik, beheer en onderhoud van de privéruimtes. 1. Verbouwingen van privéruimtes of het aanbrengen van een op-, aan- of onderbouw, inclusief klimaatbeheersingsapparatuur, aan privéruimtes zijn slechts toegestaan met toestemming vooraf van de vergadering. Het bestuur is gerechtigd, indien zij dit nodig acht, vooraf en op kosten van de aanvrager bouwtechnisch advies in te winnen. Het bestuur bevestigt schriftelijk de toestemming van de vergadering.

4 2. Het boren in vloeren is niet toegestaan. Dit in verband met het risico van lekkages. 3. Ter beperking van contactgeluiden, zoals bij het lopen en het schuiven van meubels, gelden de regels uit de AS alinea G; artikel 26 blz De eigenaar blijft te allen tijde volledig verantwoordelijk voor de gevolgen van eventuele geluidsoverlast, veroorzaakt door een harde vloerbedekking. 4. Het is de VvE, dan wel elke eigenaar afzonderlijk, niet toegestaan buitenshuis een (schotel)antenne, zichtbaar vanaf de openbare weg, te plaatsen. 5. Het is niet toegestaan aircoapparatuur, of de uitlaat ervan, in of aan de buitengevel aan te brengen. 6. Om brandgevaar, rook- en reukoverlast te voorkomen, is het toepassen van open vuur, zoals vuurkorven of houtskoolbarbecues, op het balkon en/of dakterras niet toegestaan. 7. Vervangen van door de VvE geplaatste naambordjes bij de postkasten is niet toegestaan. 8. Het opslaan van brandbaar, chemisch en/of explosief materiaal in een privé-ruimte, anders dan bedoeld voor direct huishoudelijk en/of kampeergebruik, is niet toegestaan. 9. Het is niet toegestaan buiten de gevel, uit de ramen en/of buiten het balkon wasgoed en/of bloembakken op te hangen of kleden uit te kloppen. Bloembakken mogen wel aan de binnenzijde van het balkon worden opgehangen. 10. Het is niet toegestaan (resten van) etenswaren, ook als dit dient om dieren te voederen, naar buiten te werpen. Tevens is het verboden voorwerpen, anders dan in noodsituaties, naar buiten te werpen. 11. Het aanbrengen van reclameposters en/of borden die een bedrijfsuitoefening o.i.d. aanduiden, aan gevels en/of op balkons, is niet toegestaan tenzij de vergadering hier positief over heeft beslist en het bestuur hier schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. 12. Het plaatsen van zware plantenbakken, aarde en dergelijke daarbij inbegrepen, die de maximale draagkracht van het balkon te boven gaan, is verboden. Zie hiervoor ook MR artikel Het hebben van duiven, pluimvee, reptielen, gevaarlijke of giftige dieren en andere potentieel overlast gevende dieren door eigenaren, is niet toegestaan. 14. Het plaatsen van hokken voor dierverblijven op het balkon en/of dakterras is niet toegestaan. 15. Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan onbekenden toegang te verlenen tot het gebouw. 16. De eigenaar is aansprakelijk voor door hem veroorzaakte schade en hinder. Dit geldt ook voor personen die met toestemming van de eigenaar in het gebouw aanwezig zijn. 17. Iedere eigenaar is gehouden zorg te dragen voor de rust in het gebouw en geen geluidshinder, zowel in zijn privéruimtes als in de gemeenschappelijke ruimtes, te veroorzaken. Activiteiten zoals boren en timmeren, zijn niet toegestaan van 20:00 tot 08:00 uur. Op zon- en feestdagen moeten deze activiteiten zo veel mogelijk beperkt worden.

5 18. De eigenaar heeft te gedogen het laten uitvoeren van alle werkzaamheden (inspecties en opnemen daarin begrepen) welke door het bestuur of openbare nutsbedrijven noodzakelijk worden geacht. De met zulke werkzaamheden belaste persoon of personen dient c.q. dienen na legitimatie en/of een schriftelijke opdracht van een bestuurslid de vrije toegang te worden verleend tot de relevante privégedeelten van de eigenaar. 19. Een appartement is bestemd om te worden gebruikt als woning. Voor het geheel of gedeeltelijk wijzigen van deze bestemming is toestemming van de vergadering vereist. Aan deze toestemming kunnen beperkingen en/of voorwaarden worden verbonden. De vergadering kan verleende toestemming te allen tijde weer intrekken. Het bestuur bevestigt schriftelijk het besluit van de vergadering. 20. Voor het uitoefenen van een bedrijf of beroep in een appartement (anders dan de winkels), gepaard gaande met het bezoek van cliënten aan het appartement, is toestemming vereist van de vergadering. Aan deze toestemming kunnen bepaalde beperkingen of voorwaarden worden verbonden. De vergadering kan deze toestemming te allen tijde intrekken. Het bestuur bevestigt schriftelijk de toestemming van de vergadering. 21. Bij langere afwezigheid van een eigenaar is het raadzaam dat die eigenaar de sleutel(s) van zijn privéruimtes aan een andere eigenaar in bewaring geeft en het bestuur daarover informeert. Bij voorkomende calamiteiten, zoals brand, gas- en/of waterlekkages, kan dan toegang tot de privéruimtes verkregen worden zonder deuren te forceren. 22. Het plaatsen van zonwering anders dan van voorgeschreven kleur(en) is niet toegestaan. 23. In verband met het optreden van steenaanslag in leidingen, is het gebruik van ontstoppingszout niet toegestaan. Vloeibaar ontstoppingsmiddel is prima. 24.De eigenaar houdt de afvoer van hemelwater op zijn balkon en/of dakterras vrij. 25. De privé parkeerplaatsen buiten zijn bedoeld om motorvoertuigen te parkeren. Het is niet toegestaan om daar andere goederen en/of zaken te plaatsen of op te slaan.

6 Artikel 4 Vervreemding van het appartementsrecht 1. Bij verkoop van het appartementsrecht dient de huidige eigenaar het bestuur hiervan in kennis te stellen. 2. Bij voorgenomen verkoop dient de verkoper de kandidaat-koper vooraf in het bezit te stellen van een exemplaar van het Modelreglement (MR), de Akte van Splitsing (AS) en het Huishoudelijk Reglement (HHR). 3. Het bestuur is gerechtigd de kandidaat-koper, al dan niet via de notaris, te berichten over algemene en bijzondere verplichtingen uit hoofde van het appartementsrecht, met name opgenomen in de reglementen. 4. In afwijking van art. 3 lid 12 is het bij het te koop zetten van het appartement toegestaan om verkoopbord(en) op het balkon te plaatsen en/of affiches achter de ramen te plaatsen. Artikel 5 Het in gebruik geven door een eigenaar van zijn privégedeelte aan andere gebruiker 1. In het MR artikel 35 zijn de regels beschreven ten aanzien van het in gebruik geven van een privéruimte aan een andere gebruiker. Deze regels zijn ook van toepassing op alle gemeenschappelijke ruimtes. 2. De eigenaar is verplicht om de beoogde gebruiker een gedagtekende verklaring in tweevoud te laten onder tekenen, zoals vermeld in MR artikel 35. In deze verklaring wordt de beoogde gebruiker ook gewezen op de mogelijkheid van interventie van het bestuur als bedoeld in MR artikel Van de verklaring genoemd in dit artikel, 2e lid, behoudt zowel de gebruiker als het bestuur een exemplaar. 4. De eigenaar is verplicht zorg te dragen dat zijn privéruimte niet wordt betrokken door een gebruiker die de verklaring bedoeld in artikel 5.2 niet heeft ondertekend. Een gebruiker die genoemde verklaring niet heeft ondertekend kan door het bestuur worden verwijderd. Een en ander conform MR artikel Voor het laten inwonen van huisgenoten of een tot dusver niet tot zijn huisgenoten behorend persoon is geen verklaring nodig zoals beschreven in artikel 5, lid Zie hiervoor ook MR artikel 34.

7 Artikel 6 Vergadering van eigenaren en het bestuur van de VvE Wordt later opgezet wanneer rollen van bestuur en administratiekantoor bepaald zijn. Artikel 7 Financiële zaken Wordt later opgezet wanneer rollen van bestuur en administratiekantoor bepaald zijn. Artikel 8 Slotbepalingen 1. Voor zover de bepalingen van dit Huishoudelijk Reglement in strijd mochten zijn met het Burgerlijk Wetboek, de Splitsingsakte of het Modelreglement en aanvullende wijzigingen, prevaleren de bepalingen uit het Burgerlijk Wetboek, de Splitsingsakte of het Modelreglement. 2. Voor alle gevallen waarin het HHR niet in voorziet, beslist de vergadering. 3. Wijziging van dit Huishoudelijk reglement geschiedt bij besluit van de vergadering. 4. Bij overtreding van één der bepalingen uit het HHR is het bestuur gerechtigd betrokkene(n) schriftelijk te waarschuwen. Indien betrokkene/betrokkenen hierop naar de mening van het bestuur niet of onvoldoende reageert/reageren, zal het bestuur de vergadering voorstellen de zaak aan de kantonrechter voor te leggen.

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement VvE Neerstraat 109 t/m 191 te s-hertogenbosch Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Toegang en orde... 4 3 Geluidshinder... 5 4 Energie... 6 5 Huisdieren... 7 6 Gebruik gemeenschappelijke ruimten... 8 7 Gebruik

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Kadoelerbos 1-191 te Zoetermeer Vastgesteld d.d. 16-05-2012 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen 1. Dit reglement bevat de huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan Den Haag (Ypenburg)

Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan Den Haag (Ypenburg) Vereniging van Eigenaars Complex Fluitschiplaan 295 357 Den Haag (Ypenburg) onder de naam VvE Carmiggelt te Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vastgesteld d.d. 1 juni 2011 Gewijzigd d.d. 16 februari 2017

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Plan Waterrijk De Viermeren te Woerden 1. Doelstelling De bepalingen van het huishoudelijk reglement beogen een waarborg te scheppen voor alle bewoners

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam U bent eigenaar en/of gebruiker van een eengezinswoning of appartement in het appartementencomplex genaamd VVE Korianderhof, gelegen tussen de Willem

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: Artikel 1: De huurder c.q. de eigenaar staat het plaatsen van steigerwerk en het betreden van balkons, terrassen en galerijen, door personeel belast met reiniging

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaren HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Pisuissestraat 301-497 te Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vastgesteld op: 14 juni 2007 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Artikel 1 Definities pagina 3 Artikel 2 Bestuur en kascommissie

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van eigenaars Abel Tasman, Meer en Oever Blok 1, Amsterdam Versie 1.2 Inleiding In de notariële leveringsakte van elke eigenaar is verwezen naar de akte van splitsing

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Inleiding: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Palace-app II, Gevers Deynootweg 832 t/m 966-A (Wilhelmina Staete) VvE Palace-app III, Gevers Deynootweg 994 t/m 1128-A (Emma Staete) VvE Auto-opstelplaatsen Palacegebouw

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Versie 2.1, 10 november 2008 INHOUD Artikel 1. Algemene Bepalingen Artikel 2. Algemeen gebruik van het gebouw Artikel 3. Gebruik gemeenschappelijke

Nadere informatie

Overlegsessie met Bewoners over een nieuw Huishoudelijk Reglement t Raveleyn. 6 september 2017

Overlegsessie met Bewoners over een nieuw Huishoudelijk Reglement t Raveleyn. 6 september 2017 Overlegsessie met Bewoners over een nieuw Huishoudelijk Reglement t Raveleyn 6 september 2017 Bestuur van t Raveleyn krijgt hulp van Werkgroep / Commissie 2017 Eigenaars van de vier VvE s zijn de beslissers

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Pagina 2 van 6 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Schalkeroord 98 tot en met 144 REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen in dit (later te noemen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

KOPIE VOOR ADMINISTRATIE

KOPIE VOOR ADMINISTRATIE '-Pc VvE Woningen nieuwbouw te ROTTERDAM Struysenburcht Aan de leden van de Vereniging KOPIE VOOR ADMINISTRATIE Rijswijk, 14 november 2008 07294 Geachte leden, Zoals besproken in de ledenvergadering van

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars Du Meelaan (VvED1) huisnummers 396 en 400 t/m 576 te Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement van de vereniging van Eigenaars Du Meelaan 396 en 400 tot en met 576 te Zoetermeer, zoals vastgesteld in de Algemene vergadering van Eigenaars van 29 januari 1987 en gewijzigd,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Nieuwendamlaan 308 t/m 560 (even nummers) te Den Haag Algemeen 1. Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoner en gebruikers van het

Nadere informatie

Begrippen. Overwegingen. VvE s Parkeergarage Timmerwerf fase 1 en fase 2. dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid als: `Huishoudelijk Reglement

Begrippen. Overwegingen. VvE s Parkeergarage Timmerwerf fase 1 en fase 2. dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid als: `Huishoudelijk Reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING VAN EIGENAARS PARKEERGARAGE TIMMERWERF FASE 1 EN VERENIGING VAN EIGENAARS PARKEERGARAGE TIMMERWERF FASE 2 TE UTRECHT dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Inleiding: Het huishoudelijk reglement is een praktische aanvulling op en nader uitwerking van de betreffende bepalingen in het Burgerlijk Wetboek (boek

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Het Zwaard B. Versie 2011

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Het Zwaard B. Versie 2011 Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Het Zwaard B Versie 2011 Inhoudsopgave Huishoudelijk Regelement 1. Inleiding... 3 a. Algemeen... 3 b. Definities... 3 c. Modelreglement en Huishoudelijk

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees Huishoudelijk Reglement VVE Anthoniushof te Maashees Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 4 Instructies aan het bestuur 5 Orde van de vergadering

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT (ook van toepassing op gebruikers/huurders) Appartementencomplex Kersengaarde 2-272 (even) te Voorburg en de bijbehorende parkeergarage. Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars (VvE) Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle VvE Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle HR - 1 van 5 1. Doel De bepalingen van dit huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Pagina 1 van 3 juni 2010.

Pagina 1 van 3 juni 2010. Pagina 1 van 3 juni 2010. VERENIGING VAN EIGENAARS xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Inleiding Huishoudelijk Reglement. 1. Doelstelling H.H. Reglement. Ter aanvulling op het Model Reglement en de Splitsingsakte

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Inleiding : Dit huishoudelijk reglement bevat regelgeving ter aanvulling op hetgeen reeds geregeld is in de statuten van de vereniging en het reglement van splitsing van eigendom

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN Het huishoudelijk reglement beoogt voor iedere bewoner van een appartement of werkruimte, een waarborg te scheppen voor een optimaal woon en gebruiksgenot. Dit alles binnen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement (HR)

Huishoudelijk Reglement (HR) Vereniging van Eigenaars Jaap Edendreef 2 tot en met 196 (even nummering) te Utrecht Inleiding In de tekst zal de Vereniging van Eigenaars Jaap Edendreef worden aangeduid als de VvE. Indien er sprake is

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Algemene regels Huishoudelijk Reglement Als aanvulling op de splitsingsakte en het Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten, versie januari 2006, is dit Huishoudelijk Reglement van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT HUISHOUDELIJK REGLEMENT APPARTEMENTENCOMPLEXEN WONINGSTICHTING WOENSDRECHT Inleiding De bepalingen van dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op het bepaalde in de huurovereenkomst tussen huurder

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein Definities 1. Dit Huishoudelijk Reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van onder-ondereigenaars parkeerdek Blok A

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van onder-ondereigenaars parkeerdek Blok A Huishoudelijk Reglement Vereniging van onder-ondereigenaars parkeerdek Blok A 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van onder-ondereigenaars parkeerdek Blok A dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 10.060/01 16 juni 2009 Pagina 2 van 7 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Bergschenhof te Bergschenhoek. REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS De Hooghe Hes te Rotterdam Het Huishoudelijk Reglement is vooral bedoeld om in praktische zin de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren en gebruikers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Gebouw The Double te Amsterdam en Vereniging van Eigenaars Ondersplitsing Gebouw The Double te Amsterdam Huishoudelijk Reglement Voorstel t.b.v. de algemene ledenvergadering dd.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement (reglement van inwendige orde) Richtlijnen voor het woongenot! Probeer normale leef geluiden van elkaar te accepteren. 777 Informeer je buren over(incidentele) herrie. Hierdoor

Nadere informatie

Residence Wisseloord

Residence Wisseloord correspondentieadres: Postbus 13633, 2501 EP Den Haag I e-mail: wisseloord@vbrem.n1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE BEWONERS Beheerder VB Real Estate Management B.V. I Postbus 13633, 2501 EP Den Haag I

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook Huishoudelijk Reglement VVE Residentie Mookerschans te Mook Januari 2009 Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 5 Instructies aan het bestuur

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars appartementencomplex Quattro Inhoud Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 Blad 5 Blad 6 Voorblad Artikel 01. Algemeen Artikel 02. Gemeenschappelijke delen Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Van de. Vereniging van Eigenaars. Groote Dok Oost te Hellevoetsluis

Huishoudelijk Reglement. Van de. Vereniging van Eigenaars. Groote Dok Oost te Hellevoetsluis Huishoudelijk Reglement Van de Vereniging van Eigenaars Groote Dok Oost te Hellevoetsluis VvE Groote Dok Oost, gelegen aan de Industriehaven te Hellevoetsluis. Algemeen Doel en strekking van dit Huishoudelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de VERENIGING VAN EIGENAREN 19 appartementen Jacob Catsstraat te Krimpen aan de Lek

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de VERENIGING VAN EIGENAREN 19 appartementen Jacob Catsstraat te Krimpen aan de Lek HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de VERENIGING VAN EIGENAREN 19 appartementen Jacob Catsstraat te Krimpen aan de Lek Definities Artikel 1 In het reglement wordt verstaan onder: a) de akte : de akte van splitsing;

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huishoudelijk Reglement t.b.v. de Vereniging van Eigenaren Résidence Ruimzicht Appartementen, appartementencomplex, Schelpweg 24, 4357 BR Domburg. Dit reglement is vastgesteld op

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Lijtweg / Aert van Neslaan I t/m IV te Oegstgeest

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Vereniging van Eigenaars Lijtweg / Aert van Neslaan I t/m IV te Oegstgeest HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Lijtweg / Aert van Neslaan I t/m IV te Oegstgeest Inleiding: Het huishoudelijk reglement is een praktische aanvulling op en nadere uitwerking van de betreffende

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam

Huishoudelijk Reglement. VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam Huishoudelijk Reglement VVE IJburg Blok 7 te, Amsterdam Algemene zaken Artikel 1 De bepalingen van dit huishoudelijk reglement (hierna te noemen HR) hebben als doel een waarborg van een optimaal woongenot

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS WATERHOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2e editie Vastgesteld in de vergadering van Eigenaars dd. 16/03/2006. 25/05/2006 Revisie Oktober 2008 Het Bestuur: Voorzitter: Henk den Besten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING van EIGENAARS DE AANLEG INHOUD Blad1 - Voorblad/inhoudsopgave Blad 2 - art. 01. Algemeen - art. 02. Gemeenschappelijke delen - art. 03. Tuinen - art. 04. Parkeren - art.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Papsouwselaan/Artemisstraat te Delft HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 10.084/01 Concept 18 december 2007 Pagina 2 van 6 Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaren / bewoners van. HET

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zuiderterras 1 120 en Carnissesingel 5 33

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zuiderterras 1 120 en Carnissesingel 5 33 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zuiderterras 1 120 en Carnissesingel 5 33 ARTIKEL 1 1. Het huishoudelijk reglement omvat een aanvulling op de artikelen zoals omschreven in het reglement van Splitsing van eigendom

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VvE Huidekoperstraat 25-29 te Amsterdam

Huishoudelijk Reglement VvE Huidekoperstraat 25-29 te Amsterdam Inleiding en begrippen Bij akte, gedateerd 26 augustus 1994, verleden door notaris E.IJ. Spier, is het gebouw (in aanbouw), kadastraal bekend als sectie I nummer 7340, gesplitst in appartementsrechten

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement CONCEPT dd 8 mei 2015. Dit reglement is bestemd voor eigenaren, huurders en gebruikers van een bedrijfsruimte deel uitmakend van bedrijfsverzamelgebouw Hazepad 8, 4825 AV te Breda.

Nadere informatie

VVE Velperplein A7 te Arnhem

VVE Velperplein A7 te Arnhem HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN VELPERPLEIN A7 VASTGESTELD OP 31 MAART 2010 VVE Velperplein A7 te Arnhem HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen Dit huishoudelijk reglement is vastgesteld in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 Beste buren, Deze laatste nieuwsbrief van 2014 wil het VvE bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Correcte contactgegevens

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam

Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam Huishoudelijk Reglement VvE Westerkaap II op het Westerdokseiland, Amsterdam Inleiding en begrippen De bepalingen van dit huishoudelijk reglement zijn een aanvulling op het bepaalde in de akte van splitsing

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Huishoudelijk Reglement _a_hhr_ _ Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Huishoudelijk Reglement _a_hhr_ _ Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Huishoudelijk Reglement - 7213_a_hhr_12-04-2017_327503................................ 2 Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl

Nadere informatie

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004.

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. INHOUD Huisregels Artikel 1 - Algemene bepalingen Artikel 2 - Algemeen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. 2. Voor de in dit HR gebruikte termen wordt verwezen naar artikel 1. van het reglement. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen. Artikel 1: 1. De regelgeving voor de bewoners van bovengenoemd appartementencomplex is vastgelegd in: a. het Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten vastgesteld

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Uden

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Uden HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Uden Algemeen Appartementsrechten De in volle eigendom uitgegeven grond, de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement, V.V.E. Quarakter IV Landgoed Nederhoven 1-71, Krimpen aan den IJssel ( december 2008)

Huishoudelijk Reglement, V.V.E. Quarakter IV Landgoed Nederhoven 1-71, Krimpen aan den IJssel ( december 2008) Huishoudelijk Reglement, V.V.E. Quarakter IV Landgoed Nederhoven 1-71, Krimpen aan den IJssel ( december 2008) Artikel 1: Algemene regels Als aanvulling op de splitsingsakte en het Modelreglement bij splitsing

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Rijksweg 70 tot en met 86 te Duiven, (even nummers)

Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Rijksweg 70 tot en met 86 te Duiven, (even nummers) Artikel 1: Alle artikelen in dit huishoudelijk reglement zijn ondergeschikt aan de artikelen genoemd in de akte aangaande splitsing in appartementsrechten van 10 oktober 2008; plaatselijk bekend als Rijksweg

Nadere informatie

Aldus vastgesteld in de vergadering van de Vereniging van Eigenaars De Groene Akker, gehouden op 3 november 2014.

Aldus vastgesteld in de vergadering van de Vereniging van Eigenaars De Groene Akker, gehouden op 3 november 2014. november 2014 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING VAN EIGENAARS D E G R O E N E A K K E R TE DE BILT INLEIDING Dit reglement bevat als aanvulling op het bepaalde in de Akte van Splitsing huishoudelijke

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

Iedere eigenaar van één der 88 appartementsrechten is automatisch lid van de vereniging van eigenaars.

Iedere eigenaar van één der 88 appartementsrechten is automatisch lid van de vereniging van eigenaars. Huishoudelijk Reglement VVE Loo I en II Voorwoord Dit is het Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars t Loo I en II, gevestigd te Cuijk. Deze vereniging is opgericht bij notariële akte van

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

1.2 Definities Onder de in dit reglement genoemde begrippen wordt hetzelfde verstaan als hetgeen in het Reglement van Splitsing is genoemd.

1.2 Definities Onder de in dit reglement genoemde begrippen wordt hetzelfde verstaan als hetgeen in het Reglement van Splitsing is genoemd. Langheckweg 26 6468 EL Kerkrade 045 5352000 (T) 045 5352525 (F) www.bovens-bouwadvies.nl info@bovens-bouwadvies.nl VvE Eisenhowerstraat 385/552 (blok IV) Huishoudelijk Reglement 1. Inleiding 1.1 Algemeen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaren Boxcomplex Zoetermeer Algemeen Appartementsrechten De in volle eigendom uitgegeven grond, de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten.

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT Deppenbroekstraat Enschede

Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT Deppenbroekstraat Enschede HUISHOUDELIJK REGLEMENT DEFINITIEF Vereniging van Eigenaren WAALSTRAAT 79-245 Deppenbroekstraat 45-59 Enschede INHOUD Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 - Inhoudsopgave - art. 01. Definities - art. 02. Wijzigingen

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars

Vereniging van Eigenaars HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS "RESIDENTIE PARKZICHT, LANGSWATER 801 T/M 917" te AMSTERDAM Behorende bij de akte van splitsing in appartementsrechten, welke op 05-01-2000 werd gepasseerd

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Versie 3

Huishoudelijk Reglement Versie 3 Huishoudelijk Reglement Versie 3 Algemeen Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaars, bewoners en gebruikers van het appartementencomplex Cum Laude Boedapestlaan, kadastraal bekend Gemeente

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van het appartementsgebouw Neptunus Waterfront 300 t/m 388A kadastraal bekend als gemeente Terneuzen, sectie M, nr. 2957 Vastgesteld in Algemene Vergadering van Eigenaars d.d. 04-03-2014

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Eigenaars Karel Doorman Woningen te Rotterdam Introductie Dit reglement bevat huishoudelijke regels inzake de bewoning van de appartementen en het gebruik

Nadere informatie

Met deze uitgangspunten wordt voorkomen dat de zonwering gaat detoneren.

Met deze uitgangspunten wordt voorkomen dat de zonwering gaat detoneren. Huishoudelijk reglement Vereniging van eigenaars Velpsche Veste V Prinses Maximastraat 12 t/m 84 (even nummers) te Velp Artikel 1: Alle artikelen in dit huishoudelijk reglement zijn ondergeschikt aan de

Nadere informatie

Vereniging van. Eigenaars (VvE) Huishoudelijk reglement. appartementengebouw. Parckstede. Coornhertkade. Alkmaar

Vereniging van. Eigenaars (VvE) Huishoudelijk reglement. appartementengebouw. Parckstede. Coornhertkade. Alkmaar Vereniging van Eigenaars (VvE) Huishoudelijk reglement appartementengebouw Parckstede Coornhertkade Alkmaar Bestemd voor alle bewoners eigenaars, huurders en gebruikers - van gebouw Parckstede, Coornhertkade

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars Madridplantsoen 1-191, betreffende:

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars Madridplantsoen 1-191, betreffende: Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaars Madridplantsoen 1-191, betreffende: Apartementen Madridplantsoen 1 t/m 191 (oneven); en Parkeerplaatsen Madridplantsoen genummerd M1 t/m M19 te Haarlem

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR VERENIGING VAN EIGENAREN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR VERENIGING VAN EIGENAREN Huishoudelijk reglement Dit huishoudelijk reglement is opgemaakt in overeenstemming met het modelreglement bij splitsing in appartementsrechten en vormt een aanvulling op het reglement in de akte van algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS De Hooghe Hes te Rotterdam Het Huishoudelijk Reglement is vooral bedoeld om in praktische zin de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren en gebruikers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Appartementencomplex Justus van Effenhof te Alkmaar

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Appartementencomplex Justus van Effenhof te Alkmaar VVE Justus van Effenhof Vereniging van Eigenaren Secretariaat : J. v. Effenstraat 27 1813 KW Alkmaar 2013 2013 Website : www.justusvaneffenhof.nl Emailadres : vvejustus@gmail.com Inhoudsopgave Algemeen...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Voorwoord Doel van dit reglement is om het woongenot ten opzichte van elkaar zo groot mogelijk te maken. Dit reglement wordt door het bestuur aan iedere eigenaar verstrekt, zodat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Huishoudelijk Reglement _a_hhr_ _

Inhoudsopgave. Huishoudelijk Reglement _a_hhr_ _ Inhoudsopgave Huishoudelijk Reglement - 7213_a_hhr_10-04-2019_434225................................ 2 Huishoudelijk Reglement 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN JORIS IVENSPLEIN TE AMSTERDAM

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat Terneuzen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat Terneuzen HUISHOUDELIJK REGLEMENT appartementsgebouw Breitnerstraat 121-167 Terneuzen Artikel 1. Algemeen. Dit Huishoudelijk Reglement is van toepassing op de eigenaren en bewoners van het appartementsgebouw: Breitnerstraat

Nadere informatie

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad Jaar: 2010 Nummer: 81 Besluit: B&W 7 september 2010 Gemeenteblad GARAGEREGLEMENT HELMOND 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Parkeerder: de eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de VvE Hoogkade te Amsterdam Vastgesteld 31 mei 2001, laatstelijk gewijzigd 20 juli 2016

Huishoudelijk Reglement van de VvE Hoogkade te Amsterdam Vastgesteld 31 mei 2001, laatstelijk gewijzigd 20 juli 2016 Artikel 1. Wat betreft het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten en zaken: De vergadering van eigenaars is bevoegd regels te stellen betreffende het gebruik van de gedeelten die niet bestemd zijn

Nadere informatie

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten HUISHOUDELIJK REGLEMENT D.D. 7 juni 2013 als bedoeld in artikel 59 van het splitsingsreglement van appartementencomplex "De Rozenburgh" aan de Zandvoortselaan 84 te Heemstede A. Regels voor het gebruik,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam

Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam Huishoudelijk reglement VvE Korianderhof te Amsterdam U bent eigenaar en/of gebruiker van een eengezinswoning of appartement in het appartementencomplex genaamd VVE Korianderhof, gelegen tussen de Willem

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1.

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw Camelot te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1. Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar Algemeen Artikel 1. Waarin dit Reglement wordt gesproken over: Vereniging Vergadering Voorzitter Bestuur Administrateur

Nadere informatie

vereniging van eigenaars stadsvilla D Markenhoven HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Inleiding

vereniging van eigenaars stadsvilla D Markenhoven HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Inleiding HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. Inleiding a. Iedere eigenaar, bewoner, gebruiker en/of gezinslid wordt geacht het Standaardreglement en het hierna volgende te hebben gelezen, te kennen en nauwgezet

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam. VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE) Buizenwerf 1 tot en met 277(oneven nummers) en Oostmaaslaan 79 tot en met 91(oneven nummers) te Rotterdam. ======================= HUISHOUDELIJK REGLEMENT =======================

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

VERORDENING op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen voor het parkeren Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling

VERORDENING op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen voor het parkeren Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling VERORDENING op het gebruik van parkeerplaatsen en de verlening van vergunningen voor het parkeren Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Lelystad Officiële naam

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Appartementencomplex Lindestaete

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Appartementencomplex Lindestaete HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Appartementencomplex Lindestaete 1 2 1 SPLITSINGSAKTE VERSUS HUISHOUDELIJK REGLEMENT... 4 1.1 Het reglement... 4 1.2 Uitleg en toepassing van het huishoudelijk reglement...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Inleiding HUISHOUDELIJK REGLEMENT Het gezamenlijk bewonen door een aantal huishoudens van een appartementencomplex veronderstelt een aantal regels,die in acht moeten worden genomen om onderling een goede

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Residentie Rijnsigt

Huishoudelijk Reglement. Residentie Rijnsigt Huishoudelijk Reglement Residentie Inhoudsopgave Artikel 1 Inleiding... 3 Artikel 2 Definities... 3 Artikel 3 Algemene Bepalingen... 3 Artikel 4 Gebruik gemeenschappelijke gedeelten en zaken... 4 Artikel

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Kastanjelaan Duiven

Vereniging van Eigenaars Kastanjelaan Duiven Vereniging van Eigenaars Kastanjelaan Duiven Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Alle artikelen in dit Huishoudelijk Reglement zijn ondergeschikt aan de artikelen genoemd in de akte van splitsing in appartementsrechten;

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Parkeerverordening. C!! emborg

Parkeerverordening. C!! emborg Parkeerverordening 202 C!! emborg De raad van de gemeente Culemborg gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 12 juni 2012, registratienummer 1207821/4134; gelet op artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement VvE Palace-appartementen I, Gevers Deynootweg 676 t/m 780 (Juliana Staete) Inleiding: 1. Het huishoudelijk reglement is een praktische aanvulling op en nadere uitwerking van de

Nadere informatie