VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156."

Transcriptie

1 VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Voorzitter: Vice-voorzitter: Administratie: Notulen: Stefan Zonneveld. Marina van der Schans. Advies en Administratiekantoor MenL. Marina van der Schans. Betreft: Notulen ledenvergadering dd. 23 mei Leden VvE aanwezig: huisnr. 64, 66, 70, 72, 78, 88, 90, 98, 108, 110, 112, 114, 118, 122, 126, 130, 132, 134, 136, 140, 142, 150, 154, 156. Machtigingen: huisnr.: 76, 94, 96, 100, 102, 104, 106, 120, 124. Leden VvE afwezig: 62, 68, 74, 80, 82, 84, 86, 92, 116, 128, 138, 144, 146, 148, 152. Totaal aantal stemmen aanwezig 33, meerderheid van 24 stemmen is beslissend. 1. Opening door de voorzitter (Stefan). De voorzitter opent de vergadering om uur en heet ieder van harte welkom. Door de grote opkomst zijn er voldoende stemmen aanwezig om te kunnen stemmen. Voorzitter spreekt zijn waardering uit dat er zoveel leden aanwezig zijn. 2. Goedkeuring notulen ledenvergadering dd Geen op of aanmerkingen, notulen worden goedgekeurd. 3. Kascontrole Deze is uitgevoerd door Dhr. Schippers en Mevr. v.d. Linden en akkoord bevonden. 4. Verkiezing/ herverkiezing kascontrole commissie. Dhr. Schippers is het langst zittend lid van de kascommissie en dient af te treden. Dhr.v.d. Meijde geeft zich op als nieuw lid, zodat hij samen met Mevr.v.d. Linden de controle over 2012 zal verrichten in begin Lucia neemt in 2013 contact op voor een afspraak te maken.

2 5. Verkiezing Voorzitter/ vice voorzitter. Er hebben zich geen kandidaten gemeld. Huidig bestuur blijft aan maar roept de overige leden wel op om zich ook is kandidaat te stellen. Huidig bestuur trekt al heel lang de kar van de VvE. 6. Verkiezing TC. Tijdens de vergadering meld zich Dhr. Sam Muis aan als TC lid. Hij wil samen met Johan Poortman de TC gaan vormen. Massimo Demuru blijft hand en span diensten verrichten. Klachten kunnen via de mail worden doorgegeven. Het is niet de bedoeling dat men de TC benaderd via hun voordeur. 7. Verkiezing/ herverkiezing MenL. Johan Poortman vraagt of er volgend jaar offerte s aangevraagd kunnen worden voor een administratiekantoor, heeft het idee dat MenL wat aan de dure kant is. Bestuur zal offerte s aanvragen voor de ledenvergadering in Verkiezing/ herverkiezing Fris en Rein. Hier ontstaat flinke commotie. Er zijn een aantal leden niet tevreden over de schoonmaak werkzaamheden. Bestuur heeft het hele jaar geen klachten ontvangen. Dat is jammer want als er is schoongemaakt en er zijn klachten heeft het bestuur of MenL 24 uur de tijd om te bellen, het werk wordt dan gecontroleerd. Leden zouden ook graag een werkrooster zien in het mededelingsbord wat wanneer uitgevoerd wordt volgens het contract. Bijv. wanneer worden de kelder gangen geveegd of de ramen gezeemd. Bestuur en MenL zal Fris en Rein uitnodigen op de volgende bestuur vergadering en vragen een rooster op te stellen. 9. Exploitatie en begroting. Marcel bespreekt de exploitatie en begroting. Op zich zijn hier geen vragen over. Overzichten zijn duidelijk. Pakor is uit de betalingen gehaald. Al een aantal jaar niets meer van vernomen. Gemeente Vlaardingen: (woonverbetering Westwijk) Stefan legt in korte bewoordingen uit wat het traject is nadat we zijn ingeloot. Er is maximaal euro per woning wat geleend mag worden. Dit kan eventueel ook op individuele basis. Leden beslissen op een aparte vergadering of we hier mee verder gaan, hier moet een meerderheid van de leden voor zijn.

3 7 juni as is er een voorlichtingsavond door de Gemeente, zorg dat u er bij aanwezig bent. Hierna volgen er huiskamer bijeenkomsten, bedoeling hiervan is om in kleinere groepjes (± 8 personen) te brainstormen over wat we aan het flat willen laten opknappen. Leden die dit organiseren ontvangen een kleine vergoeding van de Gemeente voor koffie ed. Er is ook iemand van de Gemeente bij aanwezig. U kunt zich bij de werkgroep aanmelden indien u dit bij u thuis wil organiseren. Uit deze bijeenkomsten wordt de top 3 gekozen wat de leden van de VvE voor wensen hebben. Dit gebeurd door middel van een enquête. Sam Muis zou dit graag wat eerder willen doen zodat de werkgroep weet waar ze zich op kunnen gaan richten. Kan niet voor 7 juni gedaan worden, eerst de Informatieavond van de Gemeente afwachten. Een voorbeeld is: Vervangen van het hardhout aan de voorzijde flat door kunststof en dubbele beglazing. Er zal niet voor cosmetische items gekozen worden er moet echt verbetering aan het flat ontstaan. De heer v.d. Meijde vraagt waar het aan ligt dat de Viandenstraat na de opknap beurt nu pas 103 euro betaald. De bijdrage is verhoogt vanaf 80 euro per maand. Hadden ook een goede spaarpot waardoor er een flink eigen bedrag ingelegd kon worden. Hij heeft ook klachten van scheuren in het hardhout. De Gemeente maakt na inspectie van het flat een nieuw meerjarenplan voor de komende 15 jaar. Ondanks dat we dit zelf al hebben is dit een voorwaarde van de Gemeente. De kosten worden door de Gemeente betaald. Ook kan iedere bewoner zijn CV installatie en elektra laten controleren/ testen door de Gemeente. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Architecten die bij het project betrokken zijn, zijn bekend onder de naam A3 architecten en hebben in de Holy de Vogelbuurt opgeknapt. Daar zijn oa nieuwe entree s flat, balkons en hekken galerij gerealiseerd. Samenstelling werkgroep: Sam Muis, Johan Poortman namens de TC, Stefan en Marina namens het bestuur nemen deel aan de werkgroep vergaderingen. Helaas melden zich tijdens de vergadering geen andere leden die in de werkgroep mee willen werken. Inspectie Kewodak: Er is weer een inspectie van het dak uitgevoerd. Hieruit kwam naar voren dat het voegwerk van de schoorstenen erg slecht is. Dit kan de reden van lekkage zijn bij de bewoners op de 4 e etage. De rest van het dak zag er nog goed uit. Kewodak heeft een

4 kleine reparatie uitgevoerd wat betreft de lekkage bij nr Dit betrof onthechting van de dakbedekking bij dakdoorvoeren (4 stuks). Voegwerk schoorstenen adviseren zij een aannemer te benaderen en meerder offerte s aan te vragen. Offerte s liggen tijdens de pauze ter inzage voor de leden. Inschakelen Loodgietersbedrijf. Indien er tijdens het weekend of in de avonduren een verstopping plaats vindt van het riool (wat niet tot maandag of de volgende dag kan wachten) dan kan men zelf een Loodgietersbedrijf benaderen die een 24 uur service heeft. Van Uffelen heeft de laatste tijd een aantal verstoppingen verholpen aangezien v.poppelen niet meer bestaat. Dit is tot tevredenheid uitgevoerd. Op de volgende normale werkdag kan u het doorgeven aan MenL dat er een bedrijf is geweest. Standleidingen zijn voor rekening van de VvE, rest voor rekening van de eigenaar. Sam Muis verteld dat de firma v. Poppelen is overgenomen door de firma Kasdak. Hij is een ex werknemer van, van Poppelen en nu als ZZP-er gestart met een eigen bedrijf gespecialiseerd op riolering en waterleidingen. Vanuit de leden komt de vraag of we hem niet kunnen inhuren als vast bedrijf bij verstoppingen ed. MenL vraagt terecht naar zijn certificering. Is niet VSA gecertificeerd, wel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een aansprakelijkheids verzekering. Camera inspectie standleidingen is mogelijk via inhuur collega bedrijven. Uurloon bedraagt 30 euro. Na stemming wordt Sam Muis gekozen als bedrijf die de werkzaamheden voor de VvE wat betreft standleidingen/rioleringen gaat uitvoeren. Hij stuurt een kopie van zijn verzekering ed op naar MenL. Telefoonnummer van Sam is zal ook opgehangen worden in het mededelingsbord. Tijdens vakanties zal Sam zijn afwezigheid doorgeven aan het bestuur, zij hangen dit in het mededelingsbord zodat men weet dat er dan een ander bedrijf moet worden ingeschakeld. Verhoging indexering servicekosten miv Er zijn een aantal vragen met betrekking over dit onderwerp waarom indexering. VvE, heeft met normale indexerings verhogingen te maken bijv. verzekeringen, Fris en Rein ed. Vorig jaar heeft er geen indexering plaats gevonden. Met 6 stemmen tegen en 27 stemmen voor wordt de verhoging miv aangenomen. Declaratie uren MenL: Er wordt heel vaak een beroep gedaan op MenL. Vaak voor items waar zij niet voor ingehuurd worden. Mensen bellen ook zeer vaak voor hetzelfde. Geen geduld om af te wachten wanneer geld van verzekering binnenkomt. Ook vragen de Makelaars veel vaker een heel scala van papieren op. Bewoners gooien vaak hun eigen papieren weg met betrekking tot Akte van Splitsing ed. Bewaar u papieren goed met betrekking tot u huis, bij verkoop heeft u die nodig.

5 Ook de notulen van de leden vergadering moet u bewaren. Er zijn ook veel klachten van glas schade en lekkage schade. MenL registreert zijn uren die zij werken voor de VvE, indien dit extreem hoger uitvalt dan de normale uren declareren zij meerwerk. PAUZE offertes liggen ter inzage op de tafels. 10. Ingekomen stukken: Vliegen overlast: dit wordt veroorzaakt doordat vliegen hun eieren leggen in de spouwmuur bij de brandtrappen. Via de roosters in de stenen muur komen zij naar buiten. De volgende huisnummers geven aan dat zij klachten hebben:84, 88, 108, 132, 150, 152, 156. De Gemeente Vlaardingen is benaderd wie er voor verantwoordelijk is. In eerste instantie dient men dit particulier te doen. Mevr. Poortman meld dat horren plaatsen in de ramen al een hele verbetering van de klachten geeft. Indien de ongedierte bestrijding van de Gemeente wordt ingeschakeld zijn de kosten rond de 1000 euro. Tijdens de reparatie werkzaamheden van de schoorstenen op het dak staat er een steiger langs de kopgevel. Stefan en Johan zullen in die tijd de roosters afsluiten met horrengaas om te kijken of dit verbetering van de overlast geeft. Geluidsoverlast voor/achterdeur: Bewoners die direct naast het portiek wonen hebben veel last van de achterdeur die vaak blijft staan te klapperen omdat men de schakelaar uit zijn voegen trapt. Ook bij storm blijft de voordeur open gaan. Er zal een tijdklok op de achterdeur geplaatst worden die van 8 uur s morgens tot 8 uur s avonds werkt. Helpt dit niet voldoende dan gaat de elektriciteit ervan af en dient men de deur weer met de sleutel en de hand open te doen. Er zal dan weer een haakje aan de muur geplaatst worden. Gebruik van brandtrappen is ten strengste verboden voor normaal verkeer om van de ene naar de andere galerij te komen. Bewoners die aan de kopgevels wonen ervaren daar zeer veel geluidsoverlast door. 1 bewoonster geeft toe dit regelmatig te doen en zal haar leven beteren en niet meer via de brandtrappen naar beneden te gaan. Ook in het portiek dient men rekening te houden als men op skates ed naar beneden gaat. Kinderen hebben vaak de neiging om de laatste 4 treden naar beneden te springen. Dit geeft iedere keer veel geluidsoverlast bij bewoners die naast het portiek wonen. Ook honden uitlaten s avonds laat en dan gezellig napraten in het portiek geeft veel lawaai. Namens de bewoners naast het portiek denk na wat u doet, realiseer u dat zij alles horen en ook graag willen slapen.

6 Lekkage s dak: Een aantal bewoners heeft last van lekkage s. Vooral na hevige stortbuien. Er zijn 2 offerte s binnen gekomen met een groot prijs verschil. De Nieuwe Norm brengt een offerte uit ten bedrage van ruim 25 duizend euro inclusief BTW. J.Klarenbeek zit qua prijs rond de 3.650,-- euro. Hilversum doet de werkzaamheden voor ± 4.100,-- euro inclusief BTW. Zij zullen de schoorstenen ook behandelen met water afstotende middelen. Na stemming wordt de opdracht toegekend aan Hilversum. Ondanks het traject wat bij de Gemeente Vlaardingen loopt zal deze reparatie zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd. Schilderwerk voorzijde flat. Ook hier waren 3 offerte s voor aangevraagd. Dit onderhoud stond al in de planning voor 2012, voordat wij werden ingeloot bij het project van de Gemeente Vlaardingen. Mocht het traject van de Gemeente Vlaardingen niet doorgaan dan moet de VvE dit jaar een gedeelte van het schilderwerk gaan uitvoeren. Vooral de 4 e en 3 e etage hebben veel klachten van rottend hardhout. Ook een aantal balkondeuren zijn dringend aan vervanging toe. Marcel legt uit waarom we dit nu in stemming gaan brengen, er zijn nu genoeg leden aanwezig. Indien het project van de Gemeente Vlaardingen niet doorgaat kan het bestuur direct de opdracht gaan uitzetten bij de door de leden gekozen firma. De 3 offerte s zijn van: Kerssen Vastgoedzorg, Frank Evers Schilderwerken en Bravenboer Schilderwerken. In de eerste ronde valt Kersen af. Frank Evers offerte bedraagt rond de 47 duizend euro. Bravenboer heeft een offerte uitgebracht voor rond de 40 duizend euro met de optie van 5% korting. Beide offerte s zijn exclusief hekwerk balkons verven. Er word gekozen voor de Firma Bravenboer, meer prijs voor het verven van het hekwerk balkons zal worden aangevraagd. Let wel deze opdracht wordt pas gegeven als het project van de Gemeente Vlaardingen niet door gaat. Offerte wordt wel meegenomen in de werkgroep ter bespreking van de VvE met de Gemeente Vlaardingen. Bewoners die last van houtrot hardhout hebben of slechte balkondeuren dit graag melden via adres van de VvE of bij MenL. 2 bewoners melden het los zitten van het hekwerk van de balkons, TC zal hier actie op ondernemen.

7 11. Artikel 9 huishoudelijk reglement uitbreiden met boete clausule. Het voorstel wordt met over grote meerderheid aangenomen. Boete clausule zal dus direct ingaan. 12. Schadeverzekering SAA. Er zijn het afgelopen jaar veel schade meldingen ingediend. Dit betrof glasschade en lekkage schade.verzekering heeft aangegeven indien dit zo blijft zij de premie gaan verhogen. 13. Verhuur appartementen. Door de huidige crisis staan er veel appartementen te koop. Wat zijn de regels die u moet volgen indien u uw appartement wil gaan verhuren. 1. Hypotheek verstrekker moet toestemming geven voor verhuur appartement. 2. Verzekeringen moeten geïnformeerd worden. 3. Een kopie van de huurovereenkomst moet worden ingediend bij MenL, dit dient een door beide partijen een getekende huur overeenkomst te zijn. Uw makelaar kan u helpen bij het opstellen van een huur overeenkomst. 4. Gemeente Vlaardingen moet geïnformeerd worden dit in verband met de leegstand wet. Eventuele sanctie s zijn dat na een vergadering van de leden van de VvE de bewoners de toegang geweigerd kan worden tot het flat. Huurders moeten zich aan het huishoudelijk reglement houden. Bij overlast worden zij in eerste instantie aangesproken, bij aanhoudende klachten wordt de eigenaar op de overlast aangesproken. Iedereen begrijpt dat dit een moeilijke periode is voor verkoop van uw appartement. Maar ter voorkoming van illegale bewoning dienen er regels te zijn. Van 3 appartementen beschikt MenL niet over een getekende huur overeenkomst. Eigenaren zullen nogmaals een schrijven krijgen om dit in te dienen. Voorwaarde voor verhuur appartement worden met meerderheid van stemmen aangenomen. 14. Zaagtafel kelderbox 156. Er zijn maar weinig mensen die weten dat er allerlei apparatuur van de VvE in kelderbox 156 staan. Dit kan iedereen gebruiken. De kelder wordt gehuurd van Mevr. Derckx. TC zal een lijst van apparatuur maken zodat men weet wat er is. Voorlopig houden we de kelder aan.

8 15. Rondvraag. Overlast van hondenpoep. Honden worden direct op het grasveld naast de ingang uitgelaten. Dit geeft stank overlast. Ook in de hal of voor de ingang flat ligt vaak restanten van poep die aan de schoenen wordt meegenomen. Eigenaren honden dienen zelf zorg te dragen voor het opruimen van de overlast. Zwerfkat: sinds lange tijd ligt er onder een balkon materiaal voor huisvesting van een zwerfkat. Dit is een vervelend gezicht. Ook wordt de kat door meerdere mensen gevoed, ook door mensen die niet in ons flat wonen. Stop met voeden kat. Vergadertijd: verzoek van de leden om bij een volgende vergadering om uur te starten. Condens waterleiding: Dit is voor rekening eigenaar appartement. Grasmaaien: Dit is de afgelopen week 3x gedaan. We betalen 1 prijs voor het seizoen ongeacht hoe vaak er gemaaid wordt. Dak: Het is verboden om zich als particulier op het dak te begeven. Firma s die werkzaamheden uitvoeren tekenen een verklaring voordat zij toegang tot het dak krijgen. Sleutels achterdeur: Johan geeft aan dat de cilinder sloten versleten zijn, om deze te vervangen moeten er 4 nieuwe sloten worden gekocht en voor iedere eigenaar 2 nieuwe sleutels. Totale kosten rond de 800 euro, Johan zal een prijsopgave aanvragen. Leden stemmen voor vervanging sloten. 16. Sluiting. De voorzitter sluit de vergadering om uur en bedankt ieder voor zijn aanwezigheid.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Notulen ledenvergadering gehouden op 19-juli-2007. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 (even). Voorzitter: Vice-voorzitter: Adrie v.d. Winden. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen:

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Advies en Administratiekantoor M&L.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Advies en Administratiekantoor M&L. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Voorzitter: Vice-voorzitter: Stefan Zonneveld ai. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen: Advies

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru.

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156. Voorzitter: Vice-Voorzitter: Stefan Zonneveld. Marina v.d. Schans. Technische Comm.: Johan Poortman en Masimo Demuru. Administratie: Notulen: Advies

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156

VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 VERENIGING VAN EIGENAREN VAN BLANKENHEIMSTRAAT 62-156 Voorzitter: Vicevoorzitter: Administratie: Notulen: Stefan Zonneveld Marina van der Schans Advies en Administratiekantoor MenL Marina van der Schans

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Notulen ALV 7 april 2005

Notulen ALV 7 april 2005 Notulen ALV 7 april 2005 Juni 2005 Notulen van de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaren Lepelaarsingel 2 e complex, gehouden op 7 april 2005, in Wijkcentrum Holy, Aristide

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS STALKAARSEN

VERENIGING VAN EIGENAARS STALKAARSEN NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHOYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 1 JUNI 2006 TE GORINCHEM 1. OPENING De voorzitter, de heer J.J.C.

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 3 april 2017 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 21 JUNI 2007 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 VvE Krooneend Notulen van de Algemene ledenvergadering van de VvE Krooneend te Krimpen aan de IJssel gehouden op donderdag 31 maart 2011 1. Opening, stemmenaantal en vaststelling agenda De voorzitter,

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 19 augustus 2009 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 24 September 2014

Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Agenda Toelichting veranderende wet & regelgeving Impact op genomen besluiten Stemming Rondvraag 1 Totale (extra) kosten zijn te dragen, maar bestuur wil gedragen

Nadere informatie

De vz wijst op art 2 van het Modelreglement de eigenaars moeten zich naar elkaar overeenkomstig redelijkheid en billijkheid gedragen

De vz wijst op art 2 van het Modelreglement de eigenaars moeten zich naar elkaar overeenkomstig redelijkheid en billijkheid gedragen NOTULEN Nr. 2 Vereniging van Eigenaren Hof van Marquette Heemskerk Adres: Contact: Raadhuisstraat 149, 1961GN Heemskerk H.R. de Wildt vzhvm@ziggo.nl Datum: dinsdag 8 oktober 2013 Locatie: Cultureel Centrum

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering VvE Hoog Enghendael IV Datum vergadering Aanvang 29-11-2018 20:00 Opkomst Aanwezig Rubenslaan 148; Albert Cuyplaan 41; Rubenslaan 126; Rubenslaan 118; Albert Cuyplaan

Nadere informatie

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Buiten het geplande onderhoud, ofwel planmatig onderhoud genoemd, zullen er ook onderhoudsverzoeken komen van eigenaren. In de splitsingsakte die u bij de koop van

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Schierstins I 30 maart 2011, Amsterdam

Algemene Ledenvergadering Schierstins I 30 maart 2011, Amsterdam VERENIGING VAN EIGENAARS SCHIERSTINS I Administratie: Scheldestraat 69, 1078 GH Amsterdam Telefoon : 020-4701616 Fax: 020-4701666 Bank : ABN/AMRO Bank rek.nr. 41.60.68.987 E-mail : info@vanderpeijl.nl

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( )

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( ) Notulen Totaal aantal stemmen: 851; aantal stemmen vertegenwoordigd: 651 (76,5 procent) Aanwezig Mevrouw G.M.N. Nijenhuis, De heer J.H.G. Smit, De heer O.E. Widerberg, Ymere Wonen Oost Afwezig De heer

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Vergadering Algemene ledenvergadering VvE W. de Zwijgersingel/Statensingel te Gouda Locatie Kantoor Woonpartners, Achterwillenseweg 22a te Gouda Datum 27 oktober 2009

Nadere informatie

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861).

De Vergadering herdenkt het overlijden van de bewoners mevrouw Verhoeff (appartement 909) en de heer Van der Spek (appartement 861). Verslag van de 53 ste Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars, Merellaan 833 t/m 939 (oneven nummers) gehouden op 11 mei 2016, vanaf 20.00 uur in de Koningshof te Maassluis. 1. Opening

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 30 september 2009 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam

Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam Verslag Algemene Ledenvergadering Datum : Donderdag 1 maart 2012. Tijd : Aanvang 19.30 uur Locatie: Greenpark Hotel Weigelia 22, Leidschendam Opening door de voorzitter De voorzitter opent de vergadering

Nadere informatie

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen:

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen: Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen Juridische vragen: Kan ik mijn lidmaatschap van de VvE opzeggen? Nee. Als eigenaar van een appartement bent u verplicht

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering VVE 24 mei 2007

Notulen van de Algemene Ledenvergadering VVE 24 mei 2007 Algemene Leden Vergadering 24 mei 2007 Mei 2007 Notulen van de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Vereniging van Eigenaren 2 e complex, gehouden op 24 mei 2007 in Wijkcentrum Holy, Aristide Briandring

Nadere informatie

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016

Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 13 januari 2016 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) : R. van Deventer

Nadere informatie

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VvE Flatgebouw Schalkeroord 98 tot en met 144 HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Pagina 2 van 6 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Schalkeroord 98 tot en met 144 REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen in dit (later te noemen

Nadere informatie

Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën.

Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Stap 1 idee Heeft u uw idee(ën) opgeschreven? Heeft u het idee besproken met uw gezinsleden? Heeft u (genoeg)

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Zijpendaalstraat groot onderhoud

Zijpendaalstraat groot onderhoud Inhoud Wat komen we doen? Wie gaat het werk uitvoeren? Met wie heeft u contact? Planning Nieuwe sleutels Isolatieglas Steigers Wat doet de aannemer voor u? Wat wordt er van u verwacht? Rustwoning Bouwplaatsinrichting

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN. F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en

INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN. F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en INFORMATIEBOEKJE PLANMATIG ONDERHOUD EN ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN F. Nightingalestraat, C. de Langestraat, A. Jacobsstraat en A. Schweitzerslaan in Haarlem Informatie voor bewoners Aan dit boekje kunnen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam 1. Opening door de voorzitter. Mw. Brinkman opent de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering

bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering bijzondere voorwaarden bij uw opstalverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! bijzondere voorwaarden opstalverzekering Blad versie 13.0, van 01 maart 10 2015 Bijzondere voorwaarden opstalverzekering

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 28 juli 2010 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (lid,

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam Vereniging van Eigenaars Pieter Cornelisz Hooftstraat 170-176 Wanneer Locatie : om 10.00 uur : een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam De agenda luidt als volgt: 01. Opening

Nadere informatie

Toelichting op de Huurovereenkomst

Toelichting op de Huurovereenkomst Toelichting op de Huurovereenkomst In het eerste deel van de overeenkomst staat omschreven met welke huurder(s) Tiwos een huurovereenkomst heeft getekend. De genoemde personen zijn ieder voor de volle

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 6 DECEMBER 2010 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties aan uw huurwoning Als huurder heeft u het voordeel dat Openbaar Belang het onderhoud van uw woning verzorgt. Dat proberen wij op de beste manier te doen.

Nadere informatie

Wij staan klaar voor iedereen

Wij staan klaar voor iedereen Wij staan klaar voor iedereen Openbaar Belang is er voor alle mensen die een geschikte huurwoning nodig hebben. Onze medewerkers helpen mensen graag. In elke individuele situatie is er serieuze aandacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

VP&A Vastgoedmanagement

VP&A Vastgoedmanagement Notulen van de Ledenvergadering van de VvE Flatgebouw Vredenoordlaan 46a t/m 68d (even) gehouden te Rotterdam op 10 mei 2007. Namens VP&A is aanwezig de heer R. van t Ende. 1. Opening. De heer R. van t

Nadere informatie

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist) Goedgekeurde Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 25 juni 2014 Aanwezig: : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris,

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017.

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Beste medebewoners, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief VvE Vijverstaete I&II van het jaar 2017. Nieuwe bewoners Ook het afgelopen jaar zijn een aantal van onze appartementen van eigenaar gewisseld.

Nadere informatie

Vragen/opmerkingen van bewoners:

Vragen/opmerkingen van bewoners: Verslag vergadering 16-7-2019 (extra ledenvergadering) Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Voordat we beginnen met de vergadering zijn er nog een aantal mededelingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg

Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg Nieuwsbrief Résidence Ruimzicht Domburg nummer 27 5 september 2011. Geachte leden, Minderhout 5 september 2011, Hierbij ontvangt u Nieuwsbrief 27. Oplevering 1. Ongeveer 2 weken vóór de oplevering wordt

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 http://www.vvecederstraattilburg.nl ******************************* 1. Opening vergadering: Ton van Roy opent om 20.10 uur de vergadering.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

KOPIE VOOR ADMINISTRATF

KOPIE VOOR ADMINISTRATF GESCAND ~ ~ A~R, '[~lr; KOPIE VOOR ADMINISTRATF VERZONDEN 18 ~j ':;, iu'll Aan de leden van de Vereniging Amsterdam. 17 april 2012 VvE nr: D9299 VvE: Hof van Hoytema Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte

Nadere informatie

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 6 januari 2014 Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 1. Opening / wie zijn wij Marc Reijs opent de informatieavond en heet iedereen van harte welkom. Foolen & Reijs Vastgoed BV (FRV) houd zich bezig

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 3 november 2008

Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 3 november 2008 Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 3 november 2008 Aanwezig : R. Hoen (voorz.) : A. Verschuren (vice voorz. + voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

VvE Zeekant / Gevers Deynootweg te Den Haag

VvE Zeekant / Gevers Deynootweg te Den Haag VvE Zeekant / Gevers Deynootweg te Den Haag Algemene Ledenvergadering van de VvE Zeekant / Gevers Deynootweg te Den Haag, gehouden op dinsdag 22 april 2008 20.00 uur Pier Scheveningen 1. Opening, welkom

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën.

De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Checklist Verbouwen algemeen De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. U kunt de lijst printen en de hokjes eventueel afvinken en om tijdens het verbouwproces te gebruiken.

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra.

In 2008 is de heer Frans van der Put gestopt met zijn werkzaamheden als secretaris en is opgevolgd door Piet Feenstra. Nieuwsbrief maart 2009 nr.1. Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 26 maart 2009 2. POPEL Jaarverslag 2008 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. SIMA Service abonnement C.V.-installatie

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013

Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013 Verslag algemene ledenvergadering gehouden op 30 mei 2013 1 Opening van de vergadering en vaststellen aantal aanwezige stemmen De voorzitter, Bart Bouman, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

Nadere informatie

N O T U L E N. : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam

N O T U L E N. : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam N O T U L E N Vergadering : Vereniging van Eigenaars Noordmolenwerf te Rotterdam Datum vergadering : 29 september 2008 Locatie Aanwezig : Doopsgezinde Gemeente aan de Noordmolenwerf 3 te Rotterdam : Van

Nadere informatie

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013 Notulen Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1 Datum: Aanwezig namens het bestuur: Gerard van Schaik (GS) Ton van der Rijst (TR) Benjamin van der Meer (BM) Aanwezig leden: Eschersingel

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 27 JUNI 2011 TE GORINCHEM LOCATIE BASISSCHOOL DE ROTONDE TE

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20.

Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die zal worden gehouden op dinsdag, 25 maart 2008 aanvang 20. Vereniging Van Eigenaren Flat Jan Steenstraat nrs.42-144 Maassluis Uitnodiging 13 maart 2008 Geachte mede-eigenaren, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van de 43e algemene ledenvergadering die

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 20 februari 2013 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 2 december 2006.

Nieuwsbrief nr 2 december 2006. Inhoud: 1. Samenstelling van het bestuur van POPEL 2. Verslag Algemene ledenvergadering op 30 maart 2006 3. Service abonnement RRS-rioolreiniging 4. Offertes van kozijnen en dubbelglas 5. Glazenwasser

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

Verslag Extra Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat Zwolle

Verslag Extra Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = KC = MJOP = Website VvE= Dinsdag 6 november 2012, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie