Kaas.nl Privacy Verklaring

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaas.nl Privacy Verklaring"

Transcriptie

1 Kaas.nl Privacy Verklaring Bij Kaas.nl velen wij ns verantwrdelijk vr het beschermen van de persnsgegevens van nze cnsumenten en zakelijke partners en het waarbrgen van uw privacy. Wij gelven in het belang van het transparant, persnlijk en betruwbaar huden van nze diensten. Wij ndigen u uit m kennis te maken met ns Privacy statement, dat wij hebben pgesteld m u te infrmeren ver de manier waarp wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. 1. Over deze Privacy Verklaring Dit Privacy statement beschrijft de verzameling en het gebruik van uw persnsgegevens dr Kaas.nl.. Dit Privacy statement kan gewijzigd wrden als nieuwe ntwikkelingen dat verlangen. Kaas.nl adviseert u dit Privacy statement regelmatig te lezen m p de hgte te blijven van eventuele wijzigingen. In geval van grte veranderingen prberen wij u practief te infrmeren. Dit Privacy statement is vr het laatst bijgewerkt p 19 mei In één gpslag He gebruiken wij uw gegevens Klik p de nderstaande nderwerpen m te zien he wij uw persnsgegevens gebruiken. Neemt u k een mment m het nderstaande nderdeel MEER INFORMATIE te lezen vr infrmatie ver: Uw gegevens delen met en ntvangen van anderen Uw gegevens pslaan Uw gegevens gebruiken m nze prducten en diensten te verbeteren Uw gegevens gebruiken m prfielen te maken Persnsgegevens van kinderen gebruiken Uw privacy rechten 2.1 Cntact pnemen met de klantenservice Wanneer u via custmerservice@kaas.nl cntact pneemt met nze klantenservice, registeren wij uw vraag in nze klantenservicedatabase. Wij registreren k uw naam, adres, telefnnummer, adres en alle andere persnsgegevens die u verstrekt. Wij gebruiken de gegevens alleen m u te antwrden, uw klachten af te handelen en, na het verwijderen van alle nderdelen die p u betrekking hebben, vr het verbeteren van nze prducten en diensten. Uw persnsgegevens wrden niet langer dan twee jaar bewaard. 2.2 Abnneren p een nieuwsbrief Wanneer u zich abnneert p nze nieuwsbrieven f uw telefnnummer vr dit del achterlaat, wrden uw naam, adres en telefnnummer gebruikt m u te infrmeren ver prducten van Kaas.nl en gerelateerde prmties en evenementen. U kunt ervr kiezen ns meer infrmatie te verstrekken, bijvrbeeld uw leeftijd, geslacht f berep. Wij slaan k uw interactie met nze nieuwsbrieven p, bijvrbeeld f u de gepend heeft f p artikelen in de nieuwsbrief heeft geklikt. Wij gebruiken deze infrmatie m u beter te leren kennen en nze nieuwsbrieven te persnaliseren, bijvrbeeld dr:

2 Evenementen die in uw regi wrden gerganiseerd te tnen Prducten f aanbiedingen p basis van uw leeftijd, geslacht f cnsumptiegedrag nder de aandacht te brengen Een speciale aanbieding p uw verjaardag te sturen Wij gebruiken de infrmatie k m advertenties te tnen van nze prducten die wellicht vr u interessant zijn p websites van derden, zals Facebk en Ggle. Indien u k met ns cmmuniceert via wedstrijden en evenementen, u pgeeft vr nze lyaliteitsprgramma s f nline een bestelling plaatst, vegen wij deze infrmatie te aan uw nieuwsbriefprfiel. Wij huden u p nze mailinglijsten ttdat u ervr kiest zich af te melden dr te klikken p de kppeling Afmelden in elke nieuwsbrief. U kunt k een sturen naar inf@kaas.nl. Als u wel nieuwsbrieven wilt blijven ntvangen, maar u gaat er niet mee akkrd dat wij uw gegevens delen vr het tnen van advertenties, zendt u ns dan k een Deelnemen aan wedstrijden, evenementen en lyaliteitsprgramma s U kunt deelnemen aan nze wedstrijden en evenementen, bijvrbeeld nze prijsvragen, geldterugacties, (gratis) mnsters, sweepstakes, lyaliteitsprgramma's en gerganiseerde excursies naar berderijen. Wij verzamelen uw persnsgegevens zals uw naam, adres, adres en leeftijd. Uw gegevens wrden gebruikt m uw registratie te bevestigen, na te gaan f u in aanmerking kmt en het desbetreffende evenement uit te veren. Als u zich abnneert p een nieuwsbrief wanneer u deelneemt aan een evenement, kppelen wij de gegevens aan uw (nieuwsbrief)prfiel. Campagnes f prmties kunnen naast dit Privacy statement nderwrpen zijn aan aanvullende privacy vrwaarden. Neemt u even de tijd m dergelijke vrwaarden te lezen vrdat u deelneemt aan campagnes f prmties. Uw gegevens wrden pgeslagen zlang de wedstrijd f evenement lpt en wat langer m gegevens te kunnen analyseren en de effectiviteit te kunnen meten. Dit is echter nit langer dan twee jaar nadat het evenement is geslten. 2.4 Online Bestellen Als u ervr kiest nze prducten in nze webwinkel te kpen, gebruiken wij uw gegevens m uw bestelling af te rnden, de prducten te verzenden en m cntact met u p te nemen ver uw bestelling. Wij leggen uw cntact- en betaalgegevens vast, zals naam, adres, adres, accunt, bankrekeningnummer en creditcardgegevens. Wij slaan k uw aankp- en betaalgeschiedenis p. Uw gegevens wrden gedurende twee jaar pgeslagen. Uw transactiegegevens (verbekingsgegevens) wrden langer bewaard m aan wetgeving te vlden.

3 2.5 Een Bezek aan nze Websites Wanneer u nze website gebruikt, verzamelen wij technische gegevens ver uw apparaat en uw interactie met nze websites. Wij verzamelen infrmatie zals: Het IP-adres van uw apparaat Infrmatie ver het besturingssysteem en de brwser van uw apparaat Uw interactie met nze websites, apps en nline advertenties Als u p de website die u bezekt f in de app die u gebruikt, kunt inlggen, kppelen wij de infrmatie k aan uw persnlijke accunt (zals uw accunt van de webwinkel f het lyaliteitsprgramma) m uw surfervaring te ptimaliseren en u relevante gegevens via alle kanalen te bieden. Lees hiernder in deel 3.4 meer ver he wij uw gegevens gebruiken m prfielen te creëren. Ckies Wij gebruiken ckies m de infrmatie te verzamelen. Ckies zijn kleine gegevensbestanden die wrden gecreëerd p het apparaat dat u gebruikt m nze website te bezeken. Ckies vrkmen dat u steeds weer uw gegevens met pgeven, uw keuzes met aangeven f prducten in uw winkelmandje met plaatsen. Zij stellen ns in staat u advertenties ver nze prducten te tnen p de websites van derden. Uw gegevens kmen daarm k beschikbaar vr de andere partijen die bij het publiceren van nze advertenties betrkken zijn. Wij zullen altijd uw testemming vragen vr wij dit type ckies gebruiken. Ckies die gebruikt wrden vr reclame wrden vr een maximale duur van twaalf maanden na uw laatste bezek p uw apparaat pgeslagen. U kunt te allen tijde ckies zelf uitschakelen f ze van uw apparaat verwijderen. In ns Ckiestatement kunt u alles hierver lezen. Als u ervr kiest ckies te verwijderen, werkt nze website mgelijk niet z ptimaal als vrheen en u kunt dan mgelijk niet langer gebruik maken van smmige diensten. Gelcatie / GPSM Wij gebruiken k uw lcatie in smmige van nze apps, maar uitsluitend wanneer u dat heeft ingeschakeld. Wij gebruiken het GPS-signaal van uw apparaat m bepaalde cntent naar uw apparaat te sturen, bijvrbeeld een film, lyaliteitspunten f een link naar een website wanneer u in de buurt bent van een specifieke lcatie f p een gegrafische lcatie bent. Wij slaan uw lcatiegeschiedenis niet p. Wij gebruiken alleen uw laatst bekende lcatie. Wij slaan alleen uw bezeken p aan gegrafische gebieden die zijn gemarkeerd vr specifieke campagnes f evenementen. Deze gegevens wrden verwijderd wanneer de campagne f het evenement is beëindigd. U kunt te allen tijde het delen van uw lcatie-/gps-gegevens in de instellingen van uw (mbiele) apparaat uitschakelen. 2.6 Deelnemen aan Panels, Preverijen en Enquêtes Als u ervr kiest deel te nemen aan een van nze cnsumentenpanels, preverijen f enquêtes, gebruiken wij uw input m nze prducten en diensten te verbeteren. Wij waarderen uw mening, aangezien deze ns in staat stelt hgwaardige zuivelprducten aan nze cnsumenten te leveren.

4 Als u af en te deelneemt aan een panel, preverij-evenement f enquêtes p straat f bij een van nze zakelijke partners, verzamelt en gebruikt Kaas.nl nrmaliter geen gegevens waarmee u geïdentificeerd kunt wrden, zals uw naam, adres f cntactgegevens. Wij kunnen wel vragen naar gegevens, f deze gebruiken, zals leeftijd en geslacht m uw input te kunnen analyseren en nze prducten succesvl p de markt te brengen. Als u deelneemt aan een nline enquête m uw mening ver nze prducten te geven, zals het klikken p een link naar een enquête in een van nze nieuwsbrieven, gebruiken wij uw identificatiegegevens dr: Het kppelen van enquêtes aan uw (lyaliteits-)accunt m autmatisch uw geslacht, leeftijd en regi vast te leggen Uw mening te kppelen aan uw cnsumptiegedrag, dat in uw prfiel is pgeslagen Dit stelt ns in staat meer waardevlle input van u te krijgen en uw vrkeuren beter te begrijpen. Naast het verbeteren van nze prducten vegen wij deze gegevens k te aan uw prfiel. Lees meer ver he wij prfielen creëren in het nderstaande nderdeel MEER INFORMATIE. 2.7 Interactie Via Scial Media Op nze scial-mediapagina's Wanneer u met ns in cntact treedt via scial media (Twitter, Pinterest, YuTube, Instagram, Facebk, LinkedIn enzvrt), ntvangen wij smmige van uw gegevens. U kunt via nze scial-mediapagina's met ns cmmuniceren dr: Een pmerking te plaatsen f een bericht te verzenden Media te upladen Ons te vlgen (bijvrbeeld dr het klikken p de vind ik leuk/like -knp f dr zich te abnneren p bijvrbeeld een YuTube-kanaal) Deel te nemen aan nze wedstrijden en campagnes p scial media (bijvrbeeld leadfrmulieren p Facebk) Wij ntvangen dan infrmatie zals u (gebruikers)naam, uw prfielft, de plaats waar u wnt, uw adres en uw geslacht. Vr meer infrmatie kunt u uw accuntinstellingen vr scial media en de scial media privacy statements bekijken. Wij gebruiken uw gegevens m te reageren p uw pmerkingen en berichten, m nze cnsumentenppulatie te analyseren en te meten en m u in staat te stellen deel te nemen aan nze wedstrijden en evenementen. Op uw scial-mediapagina's Wij gebruiken scial media k vr het tnen van advertenties. Dit wrdt gebaseerd p de gegevens die het scial-mediaplatfrm ver u heeft verzameld f p de gegevens die Kaas.nl ver u heeft verzameld, bijvrbeeld wanneer u zich abnneert p nze nieuwsbrieven (zie 2.2 hierbven).

5 Indien het scial-mediaplatfrm de gegevens heeft verzameld, krijgt Kaas.nl geen tegang tt die gegevens. Daarm hebben wij geen zeggenschap ver he het platfrm de infrmatie pslaat en gebruikt. Wij adviseren u de vrwaarden en privacy statements van uw scial-mediaprvider te lezen. Vaak bieden zij u k accuntinstellingen f andere middelen m uw privacy instellingen aan te passen. Indien wij uw persnsgegevens delen, zals uw adres f telefnnummer, gebruikt het scial-mediaplatfrm uw gegevens m u een bepaalde advertentie te tnen f u hiervan uit te sluiten. Uw gegevens wrden versleuteld (hashed) wanneer ze verznden wrden naar het scial-mediaplatfrm. Als u geen prfiel p een bepaald platfrm heeft, kan dat platfrm de infrmatie niet decderen en erachter kmen wie u bent. We kunnen k practief cntact met u pnemen p scial media als u met ns bent verbnden f een ft f vide met een link naar Kaas.nl f nze prducten plaatst. U kunt zich te allen tijde afmelden vr het delen van uw gegevens met scial-mediaplatfrms vr advertenties dr een te sturen naar custmerservice@kaas.nl 3. MEER INFORMATIE He Gebruiken Wij Uw Gegevens 3.1 Uw Gegevens Delen Met En Ontvangen Van Anderen Welke andere partijen hebben tegang tt uw gegevens? Kaas.nl verkpt uw gegevens niet aan anderen, maar we stellen persnsgegevens wel beschikbaar aan partners die met ns samenwerken m prducten en diensten te leveren f die ns helpen ze vr klanten p de markt te brengen. Of uw gegevens aan deze partners wrden verstrekt, hangt af van de aard van uw interactie met ns: marketingpartners, m u nze nieuwsbrieven te sturen, u te bellen f te sms en. Bestellingsfulfilmentpartners, m prducten naar u te verzenden Betaaldienstprviders, m uw betalingen (bestelde prducten) en nze betalingen (terugbetaling) te administreren Media-agentschappen, m nze website en apps te beheren en m advertenties p internet weer te geven Marketingbureaus, m ns te helpen bij het rganiseren van wedstrijden, prmties, het lyaliteitsprgramma en andere evenementen Bedrijven die ns helpen bij het analyseren van klantgegevens en het buwen van prfielen. Scial-mediaplatfrms, m u nze advertenties te tnen Onze partners gebruiken uw gegevens uitsluitend na nze instructie. Wij nemen maatregelen m ervr te zrgen dat uw gegevens uitsluitend wrden gebruikt vr de deleinden die zijn beschreven in dit Privacy statement. Persnsgegevens wrden alleen verstrekt aan tezichthudende instanties, fiscale autriteiten en/f nderzeksinstanties als Kaas.nl dit bij wet verplicht is. Van welke andere partijen ntvangen wij uw gegevens? Kaas.nl verzamelt uw persnsgegevens niet van anderen znder dat u dat eerst weet. Wanneer

6 wij gegevens van anderen ntvangen, zrgen wij er altijd vr dat wij uw testemming hebben m de gegevens te ntvangen en te gebruiken. 3.2 Uw Gegevens Opslaan Wij gebruiken verschillende systemen en databases m uw persnsgegevens p te slaan. Smmige wrden beheerd dr Zijerveld en andere dr nze partners (zie 3.1 hierbven). Omdat wij vlkmen begrijpen he belangrijk het is uw gegevens te beschermen, hebben wij verschillende technische en rganisatrische maatregelen genmen m uw gegevens te beschermen tegen verlies f neigenlijk gebruik. Onze systemen en applicaties wrden beschermd in vereenstemming met de geldende nrmen vr gegevensbeveiliging. De meeste persnsgegevens wrden binnen de Eurpese Unie pgeslagen. Indien persnsgegevens wrden drgegeven naar ntvangers in landen buiten de Eurpese Unie nemen wij aanvullende maatregelen m uw gegevens te beschermen. 3.3 Uw Gegevens Gebruiken m Onze Prducten en Diensten te Verbeteren Kaas.nl gebruikt de gegevens die u ns verstrekt vr het meten, analyseren en verbeteren van nze: Prducten, p basis van uw feedback Websites en apps, p basis van uw gebruik Nieuwsbrieven, p basis van uw interactie Wedstrijden en evenementen, p basis van uw deelname Advertenties, p basis van uw interactie met hen Uw gegevens wrden geannimiseerd alvrens ze gebruikt wrden. Wij hebben geen interesse in uw specifieke situatie, maar wel in trends en geaggregeerde gegevens. 3.4 Uw Gegevens Gebruiken m Prfielen te Maken Wanneer u zich abnneert p nze nieuwsbrieven, een accunt p nze website aanmaakt, nze apps gebruikt f deelneemt aan nze wedstrijden en evenementen, maken wij een prfiel vr u aan. Dit stelt ns in staat u te leren kennen en effectiever te adverteren en te cmmuniceren. Hierdr ntvangt u cmmunicatie-uitingen p basis van uw interesses en vrkeuren. Wij buwen prfielen als vlgt p: Wij kppelen uw surfgedrag p nze websites en apps aan uw prfiel Wij kppelen uw aankpen in nze webwinkels aan uw prfiel Wij kppelen gegevens ver uw deelname aan wedstrijden, evenementen, lyaliteitsprgramma's en nline enquêtes aan uw prfiel

7 Wij markeren uw (eventuele) interesses in uw prfiel, p basis van de bvenstaande infrmatie en demgrafische infrmatie, gegevens uit marktnderzek en uw interacties met ns 3.5 Persnsgegevens van Kinderen Wij begrijpen het belang van het beschermen van de privacy van kinderen. Wij verzamelen niet bewust persnsgegevens van kinderen znder de testemming van hun uders f wettelijke vgden. Wij vragen kinderen die jnger zijn dan 16 en die nze websites f apps zdanig gebruiken dat het verleggen van persnsgegevens ndig is aan hun uders f vgd te vragen hier testemming vr te geven. Wij kunnen leeftijdslimieten stellen aan deelname aan sweepstakes f andere prmties. Deze beperking wrdt dan genemd in de algemene vrwaarden vr deze activiteiten. Wij kunnen u vragen m uw persnsgegevens, zals uw gebrtedatum, m leeftijdscntrles uit te veren en dergelijke leeftijdsbeperkingen af te dwingen. 3.6 Uw Privacyrechten Verzeken tt inzage, crrectie en verwijdering van uw gegevens Als u wilt weten welke infrmatie wij ver u pslaan, heft u het ns maar te vragen en wij sturen u een verzicht van uw persnsgegevens. Hiervr wrden geen ksten in rekening gebracht. Als de infrmatie njuist blijkt f het bewaren ervan in strijd blijkt met gegevensbeschermingswetgeving, zullen we uw gegevens crrigeren f verwijderen. Als u een accunt heeft p nze websites f apps, kunt u uw gegevens k zelf bijwerken. Verzeken m te stppen met het gebruiken van uw gegevens U kunt ns k vragen geen gebruik meer te maken van uw infrmatie f deze niet meer p een bepaalde manier te gebruiken, bijvrbeeld vr het maken van prfielen f het delen met scial-mediaplatfrms (zie 3.4 hierbven). Wanneer u ns testemming heeft gegeven uw gegeven te gebruiken, kunt u deze testemming intrekken. Vragen en klachten Als u vragen heeft ver dit Privacy statement, stuurt u dan een aan inf@kaas.nl. Als u een klacht heeft ver de manier waarp wij uw gegevens gebruiken f ver he wij p uw verzeken en vragen met betrekking tt privacy reageren, kunt u k een klacht sturen naar uw natinale Autriteit Persnsgegevens. Cntact met ns pnemen en he wij p uw verzek reageren U kunt een verzek indienen dr te klikken p de cntactlink p de website waarvandaan dit Privacy statement naar u werd geznden f die dit statement publiceert. Wij kunnen verzeken afwijzen als wij uw identiteit niet kunnen vaststellen, als uw verzek nredelijk f niet-specifiek is f als uw verzek de privacy van anderen in gevaar brengt. Wij reageren in elk geval binnen vier weken.

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. PRIVACY POLICY Omnitise B.V. Wij zijn Omnitise B.V.. Wij respecteren juw privacy en persnlijke levenssfeer, maar sms hebben we persnlijke gegevens van ju ndig. In deze verklaring lees je welke gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon, of social media) verzamelen wij ook gegevens over u.

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon,  of social media) verzamelen wij ook gegevens over u. Privacyverklaring Deze Privacyverklaring beschrijft he wij gegevens ver u verzamelen, gebruiken en beschermen. U kunt hier k vinden he u cntact met ns p kunt nemen indien u ng met vragen zit, wij beantwrden

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

DOG CHEF PRIVACYBELEID

DOG CHEF PRIVACYBELEID DOG CHEF PRIVACYBELEID Ppjb BVBA ("we", "nze", "wij" f "Dg Chef") verbindt er zich te de privacy te beschermen van alle gebruikers van nze website, dgchef.be (hierna de "Site"). Gelieve nderstaande privacybeleid

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Privacybeleid van Simplintho

Privacybeleid van Simplintho Privacybeleid van Simplinth Bij het gebruiken van Simplinth-services, vertruwt u ns met uw gegevens. Dit Privacybeleid is bedeld m u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarm we deze gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( )

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( ) Privacyverklaring Carnegie-Stichting (16.05.2018) De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene verrdening gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacybeleid Froedel.nl

Privacybeleid Froedel.nl Privacybeleid Fredel.nl http://www.fredel.nl Over ns privacy-beleid Fredel.nl geeft veel m uw privacy. Wij verwerken daarm uitsluitend gegevens die wij ndig hebben vr (het verbeteren van) nze dienstverlening

Nadere informatie

Privacyverklaring Logxstar

Privacyverklaring Logxstar Privacyverklaring Lgxstar De bescherming van uw persnsgegevens is belangrijk vr LOGXSTAR. Uw vertruwen heeft nze hgste pririteit. Daarm behandelen wij uw persnsgegevens altijd vertruwelijk en in vereenstemming

Nadere informatie

COOKIEVERKLARING. FIXAM B.V. is gevestigd in Nederland en volgt bijgevolg de Nederlandse wetgeving inzake cookies.

COOKIEVERKLARING. FIXAM B.V. is gevestigd in Nederland en volgt bijgevolg de Nederlandse wetgeving inzake cookies. COOKIEVERKLARING 1 COOKIES Ckies zijn kleine data- f tekstbestanden die dr websites en applicaties p uw lkale cmputer wrden geplaatst. Dergelijke ckies kunnen verschillende deleinden hebben: er zijn technische

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten Privacy verklaring van VFU Het Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten Wij beschermen uw privacy. VFU, merknaam van Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten vzw, neemt de bescherming van de persnsgegevens van haar deelnemers

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Grip op reclame Internet (cookies)

Grip op reclame Internet (cookies) DDMA PRIVACY AUTORITEIT - CONSUMENTEN HANDBOEK Grip p reclame Internet (ckies) PRAKTISCH ADVIES BIJ COMMERCIËLE COMMUNICATIE Vrwrd Aan de hand van cncrete infrmatie en handige checklists bieden wij u via

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens?

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens? Privacyverklaring Tikkie app Deze privacyverklaring is gepubliceerd p 24 mei 2018. Dit is de Privacyverklaring van de Tikkie app ( Tikkie ). Tikkie wrdt aangebden dr ABN AMRO bank N.V., gevestigd aan de

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten 0 Checklist Ik weet welke persnsgegevens ik psla en p basis van welke grndslag dit is Ik heb verwerkersvereenkmsten afgeslten met alle bedrijven die vr mij persnsgegevens verwerken. Ik heb een duidelijk

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES In deze plicy wrdt uiteengezet he het bedrijf mgaat met de persnsgegevens die zij verzameld en verkregen heeft via het internet

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

PRIVACY POLICY Ingaande per 25 mei 2018 conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

PRIVACY POLICY Ingaande per 25 mei 2018 conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Ingaande per 25 mei 2018 cnfrm de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Wanneer u klant bent van LEIZ Mediaprducties f nze websites gebruikt, verzamelen en verwerken wij persnsgegevens ver u. Dit

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Privacyverklaring van de Bosto website

Privacyverklaring van de Bosto website Privacyverklaring van de Bst website Op wie is deze Privacyverklaring van tepassing? Deze site («Site») is eigendm van en wrdt beheerd dr Bst Nutritin c.v, met maatschappelijke zetel te Metrplstraat 19-2900

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV

PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV Privacy plicy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van ckies EGEDA N.V. is zich ervan bewust dat de privacy van zijn klanten en de bescherming van

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Brantjes Assurantiën BV h..d.n. De Hyptheekshp Beverwijk verzamelt, waarm we dit den, helang we de gegevens bewaren

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES EXPANSION PARTNERS N.V. is zich ervan bewust dat de privacy van zijn klanten en de bescherming van hun persnsgegevens belangrijk zijn. In deze plicy wrdt uiteengezet he we mgaan met de persnsgegevens die

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

Privacy Verklaring van de Sportlife website

Privacy Verklaring van de Sportlife website Privacy Verklaring van de Sprtlife website Laatste datum van herziening : 08/05/2018 Op wie is deze Privacy Verklaring van tepassing? Deze site («Site») is eigendm van en wrdt beheerd dr Cntinental Sweets

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen:

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen: Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. h..d.n. Hyptheekshp Nijmegen St. Annastraat en Huis & Hyptheek Wijchen

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt beslten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zjuist een accunt aangemaakt p het beslten deel van de website van wijkgemeente 1 (f u wilt uw prfiel bewerken). Hiernder vindt

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna WatBeters vr Overbetuwe) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van haar website van essentieel

Nadere informatie

Quandoo Privacybeleid

Quandoo Privacybeleid Quand Privacybeleid Dit privacybeleid geeft u een verzicht van de verwerking van uw persnlijke gegevens in het kader van het gebruik van de aanbiedingen en nline diensten binnen de Quand -website p www.quand.nl

Nadere informatie

Privacy policy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van cookies

Privacy policy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van cookies Privacy plicy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van ckies Agria is zich ervan bewust dat de privacy van zijn klanten en de bescherming van hun persnsgegevens belangrijk zijn. In deze

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna genemd WatBeters vr Heteren, Driel en Randwijk) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl Privacy en Ckie Plicy van we-spt.nl Wij We-spt BV hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze waarp wij

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Stichting Bridge t Bridge Arnhem Pstbus 5085 6802 EB ARNHEM inf@bridgetbridge.nl www.bridgetbridge.nl KvK 41049267 BTW NL IBAN NL36 RABO 0181991098 Privacyverklaring Stichting Bridge t Bridge Arnhem (hier

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht Het Verzekeringskantr Vleutenseweg 273 3532 HE Utrecht +31 30 754 06 60 inf@hetverzekeringskantr.nl www.hetverzekeringskantr.nl IBAN NL65 RABO 0151 0252 66 t.n.v. Vechtfinance B.V. KvK BTW 3028985 NL820658388B01

Nadere informatie

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY Care Prperty Invest NV, een penbare gereglementeerde vastgedvenntschap met zetel te Hrstebaan 3, 2900 Schten, België (hierna wij, we f CP Invest genaamd), verbindt zich erte

Nadere informatie

Privacy statement Carnegie-Stichting

Privacy statement Carnegie-Stichting Privacy statement Carnegie-Stichting De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verrdening Gegevensbescherming

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN Bnarius respecteert uw privacy. Bnarius draagt er zrg vr dat de infrmatie die Bnarius ver u verkrijgt, en die u aan Bnarius beschikbaar stelt, vertruwelijk en met de

Nadere informatie

Privacyovereenkomst en privacyverklaring

Privacyovereenkomst en privacyverklaring Privacyvereenkmst en privacyverklaring Dr deze privacyvereenkmst en privacyverklaring te accepteren, verklaar je de inhud te hebben gelezen en accepteer je dat juw persnsgegevens wrden verwerkt p de wijze

Nadere informatie

Pernod Ricard Online Privacy Policy

Pernod Ricard Online Privacy Policy Pernd Ricard Online Privacy Plicy Pernd Ricard respecteert uw recht p privacy wanneer u nze Digitale Media gebruikt (nze websites, nze mbiele applicaties, nze pagina's p sciale netwerken, nline frmulieren

Nadere informatie

AVG-PRIVACYVERKLARING VOOR WEBSITE

AVG-PRIVACYVERKLARING VOOR WEBSITE Laatst gewijzigd: 21/05/2018 AVG-PRIVACYVERKLARING VOOR WEBSITE MTD Prducts AG ("MTD", "wij", "we", "ns", "nze") vindt het belangrijk dat u begrijpt he wij infrmatie van en ver de bezekers van nze Website,

Nadere informatie

Versie van 29 mei Privacybeleid

Versie van 29 mei Privacybeleid Versie van 29 mei 2018 Privacybeleid 1. Algemene Bepalingen Dit privacybeleid (hierna «Privacybeleid») is van tepassing p de verwerking van gegevens dr CARFIXER, een beslten venntschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1 Handleiding vr het aanmaken van een prfiel en het beheer van vacatures en/f trainingen 1. Het aanmaken van een rganisatieprfiel 1 2. He het beheer van uw gegevens werkt 3 3. Vacatures 4 We verwachten van

Nadere informatie

INFORMATIE EN VOORWAARDEN VOOR LEDEN

INFORMATIE EN VOORWAARDEN VOOR LEDEN INFORMATIE EN VOORWAARDEN VOOR LEDEN Welkm bij Zwemvereniging Westland. U heeft zich aangemeld als lid. Aan het lidmaatschap zijn een aantal vrwaarden verbnden die hiernder vermeld staan. Lidmaatschap

Nadere informatie

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens? Privacy Statement Veel Beter Franchise B.V. en haar partners welke zijn gevestigd in het multidisciplinair verzamelgebuw aan de Elektrnweg 4 1362 JP te Almere Veel Beter Franchise B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

BESCHERMING VAN DE PRIVACY

BESCHERMING VAN DE PRIVACY BESCHERMING VAN DE PRIVACY Carrefur Belgium draagt zrg vr uw privacy en handelt hierbij steeds in vereenstemming met de bepalingen van de tepasselijke Belgische en Eurpese privacywetgeving, waarnder de

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD Dit is de Privacy- en ckieverklaring van het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (hierna k: EIFD, ns f wij ). Wij zijn ns er van bewust dat je vertruwen stelt

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Privacy Policy en Cookieverklaring

Privacy Policy en Cookieverklaring Privacy Plicy en Ckieverklaring Algemeen Veerkartn BV heeft deze privacy plicy vr u pgesteld m u te kunnen vertellen he wij mgaan met de infrmatie, met name de persnsgegevens, die u aan ns verstrekt. Wij

Nadere informatie

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst Mijn OndernemersPlatfrm Gebruikersvereenkmst Hartelijk dank vr je interesse in Mijn OndernemersPlatfrm. Hiernder staat de gebruikersvereenkmst, die bestaat uit: A. de vrwaarden vr het gebruik van de Mijn

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw PV CYCLE Extranet (https://extranet.pvcycle.rg) is een platfrm waarp de leden van PV CYCLE zich kunnen registreren, rapprtages maken en gegevens

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018 PRIVACYVERKLARING KENDR Versie 1.0 - september 2018 INTRODUCTIE Deze privacyverklaring van KendR legt uit wat we met uw persnsgegevens den, ngeacht f we een dienst aan u verlenen dan wel een dienst van

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Hieronder geven wij aan welke gegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken.

Hieronder geven wij aan welke gegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. OR Pathé hecht zeer veel waarde aan nze bezekers en de bescherming van de persnsgegevens van nze bezekers. Op 25 mei 2018 is de wetgeving mtrent de bescherming van persnsgegevens veranderd met de intrede

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 50+ Fit B.V. gevestigd aan Het Mauritsveld 7, 6982 EA Desburg, is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: Het Mauritsveld 7 6982 EA

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

DentalPlaza. De complete dentale doelgroep onder uw muisknop. Versie: 2.0 Datum: december 2008 Copyright DentalPlaza

DentalPlaza. De complete dentale doelgroep onder uw muisknop.  Versie: 2.0 Datum: december 2008 Copyright DentalPlaza DentalPlaza www.dentalplaza.nl De cmplete dentale delgrep nder uw muisknp Versie: 2.0 Datum: december 2008 Cpyright 2008 - DentalPlaza DentalPlaza is een initiatief van de InterEstate Grep Inleiding DentalPlaza

Nadere informatie

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W: IBAN BE

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W:  IBAN BE WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Lee&Ally hecht grte waarde aan de bescherming van uw privacy en persnsgegevens. Wij gebruiken en verwerken uw persnsgegevens uitsluitend in vereenstemming met de Privacywet

Nadere informatie

Bedrijfspagina op noa.nl

Bedrijfspagina op noa.nl Bedrijfspagina p na.nl Als NOA-lid heb je een eigen bedrijfspagina p NOA.nl. Vanuit nze ledendatabase zijn alleen de NAW-gegevens p juw pagina ingevuld, maar je kunt de infrmatie uitbreiden met bedrijfsinfrmatie,

Nadere informatie

Ondernemers Actief respecteert uw privacy

Ondernemers Actief respecteert uw privacy Ondernemers Actief respecteert uw privacy Privacyverklaring Onze privacyprincipes Respect We erkennen dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van een betrkkene een basisrecht is van elk individu

Nadere informatie