PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN"

Transcriptie

1 PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN Bnarius respecteert uw privacy. Bnarius draagt er zrg vr dat de infrmatie die Bnarius ver u verkrijgt, en die u aan Bnarius beschikbaar stelt, vertruwelijk en met de grtst mgelijke zrgvuldigheid wrdt behandeld. Bnarius legt in deze privacyverklaring uit wanneer, he en waarm uw Persnsgegevens wrden gebruikt. 1. Definities Wij beginnen in deze privacyverklaring met het geven van uitleg ver een aantal begrippen die wij gebruiken: AVG: de Algemene Verrdening Gegevensbescherming; de nieuwe privacywet welke p 25 mei 2018 geldt. Bnarius (Bedrijven): Bnarius Service B.V. en Bnarius Techniek B.V., nderdelen van Bnarius Bedrijven. Opdrachtgever: elke partij die aan Bnarius een pdracht verstrekt (bijvrbeeld m de cv-ketels van huurders te laten nderhuden). Opdrachtnemer: elke partij die van Bnarius een pdracht verstrekt krijgt (bijvrbeeld tt het leveren van prducten zals gereedschappen). Particulier: iemand die gebruikt maakt van een nderhuds- f installatiedienst van Bnarius f waar een prject dr Bnarius wrdt uitgeverd. Persnsgegevens: gegevens die u (kunnen) identificeren als persn. Verwerken/verwerking: (reeks van) handelingen, zals: het verzamelen, vastleggen, registreren, pslaan, aanpassen f wijzigen, raadplegen, gebruiken, wissen f vernietigen van Persnsgegevens. Verwerkingsverantwrdelijke: de (verwerkings)verantwrdelijke (Bnarius in dit geval) bepaalt he en waarm Persnsgegevens wrden verwerkt. De cntactinfrmatie van de hfdvestiging is: Zwanenburgerdijk NL Zwanenburg T:

2 E: Websitebezeker: de Websitebezeker van de website van Bnarius: Werkzaamheden: het installeren, meten, registreren, repareren, vervangen, nderhuden en het plssen van stringen van cv-ketels. 2. De delen waarvr en de rechtsgrnd waarp wij Persnsgegevens verwerken Hiernder beschrijft Bnarius niet alleen wanneer en waarm uw Persnsgegevens wrden gebruikt maar k m welke Persnsgegevens het gaat. Uw Persnsgegevens wrden dr Bnarius gebruikt wanneer u: (i) als Opdrachtgever f Opdrachtnemer met Bnarius samenwerkt; (ii) als Websitebezeker de website van Bnarius raadpleegt; f, (iii) als Particulier gebruikmaakt van de (nderhuds- en installatie) diensten van Bnarius. Om dit privacybeleid z duidelijk mgelijk en leesvriendelijk vr u te maken hebben we het pgedeeld in deze verschillende delgrepen. Wanneer er naar aanleiding van deze privacyverklaring vragen vr u zijn, aarzelt u dan niet m cntact met ns p te nemen. We helpen u graag verder. Bent u een Opdrachtgever f Opdrachtnemer? Bnarius verwerkt uw Persnsgegevens m pdrachten te verstrekken en naar behren te kunnen uitveren. Bijvrbeeld vr de pmaak en het uitveren van vereenkmsten. Ok verwerken wij uw Persnsgegevens m de relatie met u te nderhuden. Wij slaan bijvrbeeld uw adres p in ns klantenbestand wanneer u de cntactpersn bent van de wningbuwcrpratie f leverancier waarmee Bnarius samenwerkt. Ok kunnen wij u een sturen m uw eventuele vragen met betrekking tt de dienstverlening van Bnarius te beantwrden. Krtm: uw Persnsgegevens wrden dr Bnarius alleen verwerkt vr de eigen bedrijfsvering en altijd p een zrgvuldige manier gebruikt. Bnarius kan de vlgende categrieën Persnsgegevens verwerken: naamgegevens (vrnaam, achternaam en vrletters); adresgegevens en wnplaatsgegevens; cntactgegevens (bijv. uw werktelefnnummer f uw werk adres); gegevens ver functie/berepsactiviteit; uw ( en brief)cmmunicatie met Bnarius; gegevens ver vrijetijdsbesteding en interesses en verige gegevens die ndzakelijk zijn m diensten aan ju te verlenen.

3 Bnarius verwerkt uw Persnsgegevens uitsluitend wanneer: dat ndzakelijk is m de vereenkmst bijvrbeeld de pdracht tt het uitveren van nderhud- f installatiediensten vr de cv-ketels in uw vastged- die we met u vereen gaan kmen f zijn vereengekmen ged uit te kunnen veren; er dr Bnarius aan een wettelijke verplichting, zals het delen van uw Persnsgegevens met wettelijke instanties, vldaan met wrden en/f er een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang bestaat van Bnarius m diensten en bedrijfsvering te beheren en te verbeteren en een adequaat klantenbestand bij te huden (Bnarius weegt dan f daarmee geen nevenredige inbreuk wrdt gemaakt p uw privacy). Bent u een Websitebezeker? U kunt nze website bezeken znder uw Persnsgegevens achter te laten. In smmige situaties kunt u wel zelf via de website uw Persnsgegevens verstrekken. Bijvrbeeld als u zich via de website inschrijft vr nze nieuwsbrief. Wij zullen uw Persnsgegevens dan pslaan in nze klantenbestand en gebruiken m de nieuwsbrief te sturen. Ok kunt u p de website nze adressen en cntactgegevens vinden. Als u ns bijvrbeeld een f brieft stuurt waarin u een vraag stelt slaan wij de (inhud van de) p m uw vraag te kunnen behandelen. Verder kunt u p de website een string melden f kunt u zich aanmelden vr de nderhudsdiensten van Bnarius. Gaat u een string melden f een nderhudsdienst afnemen? Leest u dan verder bij: Bent u een Particulier? Bnarius kan de vlgende categrieën Persnsgegevens verwerken: uw naam en adres (wanneer u ns een stuurt en vr het versturen van de nieuwsbrief); en/f, de inhud van een f brief die u ns stuurt. Bnarius verwerkt uw Persnsgegevens uitsluitend wanneer: er een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang bestaat van Bnarius m diensten en bedrijfsvering te beheren en te verbeteren en een adequaat klantenbestand bij te huden (Bnarius weegt dan f daarmee geen nevenredige inbreuk wrdt gemaakt p uw privacy) en/f u aan Bnarius testemming heeft gegeven m uw Persnsgegevens te verwerken, bijvrbeeld wanneer u de nieuwsbrief wenst te ntvangen. U mag deze testemming p ieder mment intrekken. Iedere mail bevat bijvrbeeld een link waarmee u zich direct kunt afmelden van de nieuwsbrief. In het vervlg zullen we uw Persnsgegevens dan in principe niet meer verwerken. Het intrekken van uw testemming is niet van invled p de rechtmatigheid van het eerdere gebruik van uw Persnsgegevens p basis van uw eerder verleende testemming.

4 Ckies: Bnarius maakt gebruik van ckies. Ckies zijn kleine stukjes infrmatie, die een website p uw apparatuur (zals uw cmputer, smartphne f tablet) achterlaat. Klik [hier] vr ns ckiebeleid. Bent u een Particulier? Bnarius verwerkt uw Persnsgegevens als Particulier m p de meest delmatige en deltreffende wijze Werkzaamheden te verrichten. Bij Bnarius kunt u als Particulier de nderhudsdienst basisservice f tp-service afnemen waardr u verzekerd bent van een warme en cmfrtabele wning dr een ged functinerende en veilige installatie. Op de website kunt u hiervr een aanvraagfrmulier invullen f u kunt telefnisch f via de cntact met ns pnemen. Bnarius kmt dan jaarlijks bij u langs vr een nderhudsbeurt en bij stringen kunt u Bnarius altijd bellen f nline p de website het stringsfrmulier invullen. Meer specifiek betekent dit bijvrbeeld dat de servicemnteur uw adres heeft m bij u langs te kmen vr het verrichten van nderhud. Een ander vrbeeld is de situatie wanneer u een string meldt en een medewerker van het serviceteam uw telefnnummer gebruikt m cntact met u te zeken. Ok is het mgelijk dat mnteurs uw adres gebruiken m langs te kmen m in pdracht van uw wningbuwvereniging- f crpratie een prject zals het plaatsen van nieuwe cv-ketels uit te veren. Bnarius kan de vlgende categrieën Persnsgegevens verwerken: infrmatie ver uw cv-ketel, leidingen en radiatren (zals het buwjaar en merk van uw cvketel); geslacht en cntactgegevens (telefnnummer en adres); naamgegevens (vrletters en achternaam); adresgegevens waarnder nderhuds- en factuuradres (straat, huisnummer, wnplaats en pstcde); uw srt klacht, stringscde, waterdruk, eventuele telichting en/f afbeelding (bij het invullen van het stringsfrmulier); wanneer u met ns cmmuniceert kan de cmmunicatie met u wrden pgeslagen f pgenmen vr service-, pleidings- en trainingsdeleinden en/f uw IBAN bankrekeningnummer (vr het sturen van facturen). Bnarius verwerkt uw Persnsgegevens uitsluitend wanneer: er een gerechtvaardigd (bedrijfs)belang bestaat van Bnarius m diensten en bedrijfsvering te beheren en te verbeteren en een adequaat klantenbestand bij te huden (Bnarius weegt dan f daarmee geen nevenredige inbreuk wrdt gemaakt p uw privacy); u met Bnarius een basis-service f tp-service cntract afsluit f gaat afsluiten; en/f, er dr Bnarius aan een wettelijke verplichting, zals het delen van uw Persnsgegevens met wettelijke instanties, vldaan met wrden.

5 3. He lang uw Persnsgegevens wrden bewaard Het bewaren van uw Persnsgegevens kan ndig zijn m vereenkmsten f Werkzaamheden ged uit te kunnen veren f m wettelijke verplichtingen te kunnen naleven. Uw Persnsgegeven wrden niet langer bewaard dan strikt ndzakelijk is vr het bereiken van het del. Bnarius sluit aan bij wettelijke bewaartermijnen, zals de fiscale bewaartermijn van zeven jaar. Bij het bepalen van bewaartermijnen hecht Bnarius belang aan pslagbeperking. 4. Wie uw Persnsgegevens ntvangen Bnarius zal uw Persnsgegevens nit verkpen f zmaar weggeven. In smmige gevallen is het ndig dat Bnarius uw Persnsgegevens kan delen. Dit zijn de ntvangers van uw Persnsgegevens: alle medewerkers van Bnarius, zals de directie, de leidinggevenden, het fficemanagement en de mnteurs; de partij die vr Bnarius de sftware levert m uw Persnsgegevens p te slaan heeft enkel tegang tt uw Persnsgegevens wanneer Bnarius testemming geeft m sftwareprblemen te verhelpen en assistentie te verlenen. Vr Bnarius bestaat er een gerechtvaardigd bedrijfsbelang dat de ICT ged werkt; de partij die vr Bnarius het systeembeheer regelt heeft enkel tegang tt uw Persnsgegevens wanneer dit vr het beheren van de back-up/uitwijk van uw Persnsgegevens ndzakelijk is. Vr Bnarius bestaat er een gerechtvaardigd bedrijfsbelang dat de ICT ged werkt; en/f, Bnarius kan haar bedrijf (deels) verkpen f verdragen. Deel van de verkp f verdracht hudt in dat wij Persnsgegevens kunnen drgeven aan iedereen die hierbij betrkken is. de verheid, wanneer Bnarius verplicht is m uw specifieke Persnsgegevens te delen met bijvrbeeld de Belastingdienst m te kunnen vlden aan wettelijke verplichtingen. 5. Wat zijn uw rechten In de AVG is een aantal rechten vastgelegd waarp u zich nder bepaalde vrwaarden kan berepen. Dit zijn de vlgende rechten: Recht p gegevensverdraagbaarheid: u heeft het recht m uw Persnsgegevens p te vragen m deze p te slaan vr persnlijk (her)gebruik. Ok heeft u het recht m Bnarius te verzeken uw Persnsgegevens ver te dragen aan een andere partij; Recht p inzage: u heeft de mgelijkheid m uw Persnsgegevens die Bnarius verwerkt p te vragen, in te zien en te cntrleren f, en p welke manier, uw Persnsgegevens wrden verwerkt. Recht p rectificatie: als duidelijk wrdt dat uw Persnsgegevens niet klppen, kan u een verzek indienen bij Bnarius m dit te crrigeren; Recht p beperking: u heeft het recht aan Bnarius te vragen m uw Persnsgegevens minder te gebruiken;

6 Recht p wissing: u heeft het recht m Bnarius te verzeken uw Persnsgegevens te laten wissen; Recht p bezwaar: u heeft het recht m bezwaar te maken tegen de verwerking van uw Persnsgegevens. Recht p klacht: u heeft het recht m een klacht in te dienen bij de tezichthudende autriteit; de Autriteit Persnsgegevens. Om gebruik te maken van uw rechten kunt u een schriftelijk verzek indienen. Dit verzek kan per naar: cmmunicatie@bnarius.cm f per brief naar: Bnarius Service B.V. t.a.v. afdeling cmmunicatie Zwanenburgerdijk NL Zwanenburg Bnarius hanteert een reactietermijn van vier weken, ingaand p de dag van ntvangst van uw verzek. Bnarius zal daarbij eerst uw identiteit cntrleren en vervlgens berdelen f uw verzek gerechtvaardigd is. Als uw verzek niet dr Bnarius wrdt pgevlgd, zal dit dr Bnarius aan u wrden tegelicht en heeft u de mgelijkheid m bezwaar te maken. U kunt dit bezwaar eveneens sturen naar de bvenstaande cntactgegevens. 6. Tt slt Deze privacyverklaring kan wrden aangepast wanneer dit p grnd van de wetgeving f ntwikkelingen ndzakelijk is. Wijzingen wrden bekendgemaakt p de website f dr cntact met u p te nemen. Indien u vragen heeft ver deze privacyverklaring aarzelt u dan niet m cntact p te nemen via: cmmunicatie@bnarius.cm. ***

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA)

PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA) PRIVACYVERKLARING BONARIUS OP AFSTAND (BOA) Bonarius respecteert uw privacy. Bonarius draagt er zorg voor dat de informatie die Bonarius over u verkrijgt, en die u aan Bonarius beschikbaar stelt, vertrouwelijk

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens?

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens? Privacyverklaring Tikkie app Deze privacyverklaring is gepubliceerd p 24 mei 2018. Dit is de Privacyverklaring van de Tikkie app ( Tikkie ). Tikkie wrdt aangebden dr ABN AMRO bank N.V., gevestigd aan de

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ PRIVACY STATEMENT WOONTIJ Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 4 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 5 Wningzekende... 5

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW Privacy statement Audittrail 2018 Vragen f pmerkingen naar aanleiding van dit stuk? Stuur deze naar mail@audittrail.nl Auteur: Audittrail Opdrachtgever: Stichting

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens? Privacy Statement Veel Beter Franchise B.V. en haar partners welke zijn gevestigd in het multidisciplinair verzamelgebuw aan de Elektrnweg 4 1362 JP te Almere Veel Beter Franchise B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( )

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( ) Privacyverklaring Carnegie-Stichting (16.05.2018) De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene verrdening gegevensbescherming

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht Het Verzekeringskantr Vleutenseweg 273 3532 HE Utrecht +31 30 754 06 60 inf@hetverzekeringskantr.nl www.hetverzekeringskantr.nl IBAN NL65 RABO 0151 0252 66 t.n.v. Vechtfinance B.V. KvK BTW 3028985 NL820658388B01

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Brantjes Assurantiën BV h..d.n. De Hyptheekshp Beverwijk verzamelt, waarm we dit den, helang we de gegevens bewaren

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Privacyverklaring Logxstar

Privacyverklaring Logxstar Privacyverklaring Lgxstar De bescherming van uw persnsgegevens is belangrijk vr LOGXSTAR. Uw vertruwen heeft nze hgste pririteit. Daarm behandelen wij uw persnsgegevens altijd vertruwelijk en in vereenstemming

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Wie zijn wij?

PRIVACY STATEMENT. Wie zijn wij? PRIVACY STATEMENT Wij hechten veel belang aan uw privacy. Wanneer u infrmatie aan ns verstrekt, zullen wij hier z zrgvuldig mgelijk mee mgaan. He wij dit den en vr welke deleinden wij de infrmatie gebruiken,

Nadere informatie

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN Klk Grenprjecten (hierna te lezen als KGP) maakt gebruik van uw persnsgegevens cnfrm de wettelijke grndslagen vr de vlgende deleinden: KGP verzamelt

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen:

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen: Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. h..d.n. Hyptheekshp Nijmegen St. Annastraat en Huis & Hyptheek Wijchen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon, of social media) verzamelen wij ook gegevens over u.

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon,  of social media) verzamelen wij ook gegevens over u. Privacyverklaring Deze Privacyverklaring beschrijft he wij gegevens ver u verzamelen, gebruiken en beschermen. U kunt hier k vinden he u cntact met ns p kunt nemen indien u ng met vragen zit, wij beantwrden

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018 PRIVACYVERKLARING KENDR Versie 1.0 - september 2018 INTRODUCTIE Deze privacyverklaring van KendR legt uit wat we met uw persnsgegevens den, ngeacht f we een dienst aan u verlenen dan wel een dienst van

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen Privacyverklaring Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 nvember 2018 Plaats: Almere Auteur: Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastuderbureau Vereen De Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) is inmiddels

Nadere informatie

COOKIEVERKLARING. FIXAM B.V. is gevestigd in Nederland en volgt bijgevolg de Nederlandse wetgeving inzake cookies.

COOKIEVERKLARING. FIXAM B.V. is gevestigd in Nederland en volgt bijgevolg de Nederlandse wetgeving inzake cookies. COOKIEVERKLARING 1 COOKIES Ckies zijn kleine data- f tekstbestanden die dr websites en applicaties p uw lkale cmputer wrden geplaatst. Dergelijke ckies kunnen verschillende deleinden hebben: er zijn technische

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD Dit is de Privacy- en ckieverklaring van het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (hierna k: EIFD, ns f wij ). Wij zijn ns er van bewust dat je vertruwen stelt

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna WatBeters vr Overbetuwe) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van haar website van essentieel

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna genemd WatBeters vr Heteren, Driel en Randwijk) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van

Nadere informatie

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Stichting Bridge t Bridge Arnhem Pstbus 5085 6802 EB ARNHEM inf@bridgetbridge.nl www.bridgetbridge.nl KvK 41049267 BTW NL IBAN NL36 RABO 0181991098 Privacyverklaring Stichting Bridge t Bridge Arnhem (hier

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl Privacy en Ckie Plicy van we-spt.nl Wij We-spt BV hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze waarp wij

Nadere informatie

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo Vragenlijst Aanmelding Stichting Mil Deze lijst graag z vlledig mgelijk invullen. Weet u iets niet (meer)? Plaats dan een vraagteken. De bijlage bij deze vragenlijst bevat nder meer een checklist van alle

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Privacy Policy en Cookieverklaring

Privacy Policy en Cookieverklaring Privacy Plicy en Ckieverklaring Algemeen Veerkartn BV heeft deze privacy plicy vr u pgesteld m u te kunnen vertellen he wij mgaan met de infrmatie, met name de persnsgegevens, die u aan ns verstrekt. Wij

Nadere informatie

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Privacyverklaring Hervrmde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Prtestantse Kerk in Nederland Brn: Mdel Privacyverklaring PKN Datum: 5 januari 2019 Versie: 1.2 (vrige versie 1.1 september 2018)

Nadere informatie

Privacybeleid Froedel.nl

Privacybeleid Froedel.nl Privacybeleid Fredel.nl http://www.fredel.nl Over ns privacy-beleid Fredel.nl geeft veel m uw privacy. Wij verwerken daarm uitsluitend gegevens die wij ndig hebben vr (het verbeteren van) nze dienstverlening

Nadere informatie

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten Privacy verklaring van VFU Het Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten Wij beschermen uw privacy. VFU, merknaam van Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten vzw, neemt de bescherming van de persnsgegevens van haar deelnemers

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo Vragenlijst Aanmelding Stichting Mil Deze lijst graag z vlledig mgelijk invullen. Weet u iets niet (meer)? Plaats dan een vraagteken. De bijlage bij deze vragenlijst bevat nder meer een checklist van alle

Nadere informatie

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken DB2018040-1 Prcedure Infrmatiebeveiligingsincidenten en datalekken Versie: 0.1 Versiedatum 01-11-2018 V-Classificatie: Intern dcument / bedrijfsvertruwelijk Inhud 1. Inleiding...3 2. Wet- en regelgeving

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Privacybeleid van Simplintho

Privacybeleid van Simplintho Privacybeleid van Simplinth Bij het gebruiken van Simplinth-services, vertruwt u ns met uw gegevens. Dit Privacybeleid is bedeld m u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarm we deze gegevens

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

Ondernemers Actief respecteert uw privacy

Ondernemers Actief respecteert uw privacy Ondernemers Actief respecteert uw privacy Privacyverklaring Onze privacyprincipes Respect We erkennen dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van een betrkkene een basisrecht is van elk individu

Nadere informatie

Privacybeleid Vinco GROUP B.V.

Privacybeleid Vinco GROUP B.V. Privacybeleid Vinc GROUP B.V. Inleiding Bij het gebruik van de prducten, diensten f website van VINCO GROUP BV (hierna "Vinc") wrden er persnsgegevens verwerkt (geen bijzndere persnsgegevens). Vinc hecht

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten 0 Checklist Ik weet welke persnsgegevens ik psla en p basis van welke grndslag dit is Ik heb verwerkersvereenkmsten afgeslten met alle bedrijven die vr mij persnsgegevens verwerken. Ik heb een duidelijk

Nadere informatie

Privacyreglement Praktijk Herstel

Privacyreglement Praktijk Herstel Praktijk Herstel Stevensweg 83 3319 AJ Drdrecht Privacyreglement Praktijk Herstel 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverleners, Elly van den Berg-IJmker en The van den Berg

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Ulla Wlters-Prnk handelend nder Verlies en Ruw Kind en Jngere, Kvk nummer: 67578896, te Gruttstraat

Nadere informatie

Privacyreglement Dolletje Fijn

Privacyreglement Dolletje Fijn Privacyreglement Dlletje Fijn 1 Inleiding Dlletje Fijn gaat zrgvuldig m met privacy gegevens van haar klanten, medewerkers en sllicitanten. Hierbij wrdt vldaan aan de Algemene Verrdening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie

DOG CHEF PRIVACYBELEID

DOG CHEF PRIVACYBELEID DOG CHEF PRIVACYBELEID Ppjb BVBA ("we", "nze", "wij" f "Dg Chef") verbindt er zich te de privacy te beschermen van alle gebruikers van nze website, dgchef.be (hierna de "Site"). Gelieve nderstaande privacybeleid

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W: IBAN BE

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W:  IBAN BE WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Lee&Ally hecht grte waarde aan de bescherming van uw privacy en persnsgegevens. Wij gebruiken en verwerken uw persnsgegevens uitsluitend in vereenstemming met de Privacywet

Nadere informatie

Privacyregelement 2018

Privacyregelement 2018 Privacyreglement 1 Inleiding Llifantjes gaat zrgvuldig m met privacy gegevens van haar klanten, medewerkers en sllicitanten. Hierbij wrdt vldaan aan de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) en

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV

PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV PRIVACYVERKLARING BELCHIM CROP PROTECTION NV (Van tepassing vanaf 25 mei 2018) Deze Privacyverklaring wrdt verstrekt dr Belchim Crp Prtectin NV/SA, Technlgielaan 7, 1840 Lnderzeel, België, ingeschreven

Nadere informatie

Privacyreglement. 1 Inleiding

Privacyreglement. 1 Inleiding Eigenaar Vr wie Datum RvB Klanten en medewerkers van Partu Juni 2017 1 Inleiding Partu gaat zrgvuldig m met privacy gegevens van haar klanten en persneel. Hierbij wrdt vldaan aan de Wet Bescherming Persnsgegevens

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag In te vullen dr gemeente: Cliëntnr: Werkprcesnr: Dssiernr: Datum ntvangst: Aanvraagfrmulier Individuele Inkmensteslag Wij adviseren u m eerst de telichting te lezen vrdat u het aanvraagfrmulier invult.

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES In deze plicy wrdt uiteengezet he het bedrijf mgaat met de persnsgegevens die zij verzameld en verkregen heeft via het internet

Nadere informatie

Privacyreglement. 1 Inleiding

Privacyreglement. 1 Inleiding Eigenaar Vr wie Datum RvB Klanten en medewerkers van Partu April 2018 1 Inleiding Partu gaat zrgvuldig m met privacy gegevens van haar klanten, medewerkers en sllicitanten. Hierbij wrdt vldaan aan de Algemene

Nadere informatie

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY Care Prperty Invest NV, een penbare gereglementeerde vastgedvenntschap met zetel te Hrstebaan 3, 2900 Schten, België (hierna wij, we f CP Invest genaamd), verbindt zich erte

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie