Sandakker 25, Duizel

Vergelijkbare documenten
Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Sandakker 21, Duizel

Watermunt 17, Schaijk

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Spelleborg 23, Steenbergen

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Ballastwater 28, Houten

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Koolhof 63, De Mortel

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Waterjuffer 11, Krommenie

Spelleborg 9, Steenbergen

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Madelief 6, Pijnacker

Teslastraat 173, Roosendaal

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Ziggenstraat 36, Geldrop

Heikampen 146, Nuenen

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Planetenlaan 17, Assen

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Oogstvelden 26, Best

Welpenheuvel 18, De Mortel

Tarwehullen 37, Assen

Sneeuwuil 14, Mierlo

Kommavlinder 9, Tiel

Werfstraat 15, Breda

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Hoylede 8, Pijnacker

De Welle 46, Leeuwarden

Standerdmolen 19, Gemert

Sleutelbloem 56, Boekel

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Weerselostraat 22, Tilburg

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Overvoorde 10, Pijnacker

Bergse Maat 46, Westervoort

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Kommavlinder 3, Tiel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Hatertseweg 116, Nijmegen

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Workumstraat 28, Amersfoort

Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel

Dovenetelhof 1, Houten

Scholekster 55, Eemnes

Spartodonk 18, Maastricht

Hoogbosch 3, Maastricht

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Ovidiusstraat 8, Sittard

Jollenpad 6, Alkmaar

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Fransebaan 548, Eindhoven

Gareelhoek 28, Enschede

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Drontermeer 38, Zoetermeer

Marterstraat 8, Groesbeek

Wilgenplantsoen 37, Waspik

Aa of Weerijs 32, Tilburg

van speijklaan 11, Son en Breugel

Muurkruid 13, De Meern

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen

Bentismaheerd 154, Groningen

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Broeksteen 9, Zeeland

Prinzenstraat 19, Gemert

Parcivalring 151, Den Bosch

Teunisbloem 16, Gemert

Wagenmaker 1, Middelbeers

IJssellaan 2-B, Gouda

Welpenheuvel 3, De Mortel

Houtensewetering 45, Houten

Venkelstraat 26, Tholen

Lage heiweg 10, Vianen

Vuurvlinder 116, Apeldoorn

Zwaluwstraat 22, Breda

Prinzenstraat 8, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Korhoenstraat 25, De Rips

Moerbeigaarde 1, Nieuwegein

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Groeskuilen 121, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

De Baander 5, Klijndijk

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Jozef Israëlsstraat 51, Nijmegen

Transcriptie:

Sandakker 25, Duizel

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 230.700 v.o.n. Aangeboden sinds 23-03-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 1 Kelder nee Zolder ja Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 102.6m2 Breedte 5.7m Diepte 18m Oppervlakte 20m2 Breedte 5.7m Diepte 3.5m Ligging Ligging Bouw open ligging, aan rustige weg, gemeente, landelijk, in woonwijk, vrij uitzicht

Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Tussenwoning Bouwjaar 2017 Raamwerk hardhout, draai- kiepramen Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 174m2 Totale woonoppervlakte 154m2 Inhoud 404m3 Energie Verwarming warmtepomp, vloerverwarming gedeeltelijk, elektriciteit, overig Type warm water warmtepomp, elektrische boiler eigendom Beglazing hoogrendementsglas Type isolatie dakisolatie, vloerisolatie, eco-bouw, muurisolatie, volledig geïsoleerd

Impressies

Plattegrond

Plattegrond

Omschrijving Duizel-Noord Tussenwoning Kavel 28 Sandakker 25 Royale tussenwoning, mooie achtertuin met vrije achterom gelegen op uitstekende rustige kindvriendelijke woonlocatie tegen het buitengebied van Duizel gemeente Eersel. De woning met een beukmaat van 5,7 meter heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over het buitengebied. Ruime living voorzien van vloerverwarming en een groot raam aan de achterzijde, de keuken en de badkamer zijn naar wens te selecteren, 3 slaapkamers, vaste trap naar grote ruime zolderetage die nog vrij in te richten is (4e slaapkamer). Met het Droom wordt Woning traject is de woning nog aan te passen naar uw woonwensen. Het gehele Duizel-Noord plan wordt ontwikkeld middels het Droom wordt Woning concept. De gehele wijk wordt duurzaam gebouwd. Alle woningen krijgen; geïntegreerde zonnepanelen, een ventilatiewarmtepomp, verhoogde RC-waardes in de vloer, dak en gevel, vloerverwarming en douchegoot warmte terugwinning. Hierdoor is het beste energielabel gegarandeerd en zullen de vaste maandlasten voor energie een stuk lager uitvallen dan bij een traditionele woning. INDELING: BEGANE GROND: De entree bevind zich aan de voorzijde van de woning. De hal is ruim van opzet, hier is ruimte voor de meterkast en het toilet. De inrichting en afwerking van het toilet is naar wens te selecteren, in de VON-prijs is hiervoor een stelpost opgenomen. Daarnaast is er ruimte voldoende ruimte over voor de garderobe. De royale living is voorzien van vloerverwarming, de vloerafwerking is een afwerkvloer en nog naar eigen smaak in te richten, de wanden zijn behangklaar en het plafond is voorzien van spuitwerk (fijne korrel). Aan de achterzijde geeft een loopdeur toegang tot de tuin, daarnaast is er een groot raam gesitueerd waardoor er voldoende licht naar binnen valt. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en nog naar wens te selecteren, in de VON-prijs is hiervoor een stelpost opgenomen. In de hal staat de dichte trap welke toegang geeft tot de eerste verdieping, onder de trap is een trapkast gesitueerd. 1E VERDIEPING: De trapopgang, de overloop en alle slaapkamers worden behangklaar opgeleverd, ook op de verdieping is de vloer afgewerkt met een afwerkvloer waardoor de vloer zelf te selecteren is, het plafond is in alle ruimten voorzien van wit spuitwerk. Slaapkamer 1 bevind zich aan de voorzijde van de woning en er zijn voldoende stroompunten aanwezig. De ruimte wordt verwarmd met een elektrische radiator. Slaapkamer 2 bevind zich aan de achterzijde van de woning, ook hier zijn voldoende stroompunten aanwezig en wordt de ruimte verwarmd met een elektrische radiator. Slaapkamer 3 bevind zich ook aan de achterzijde van de woning, ook hier zijn voldoende stroompunten aanwezig en wordt de ruimte verwarmd met een elektrische radiator. De badkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning. Deze is nog naar eigen wens in te richten, hiervoor is in de VON-prijs een

stelpost opgenomen. De badkamer is voldoende groot voor een douche, toilet en een wastafel, eventueel kan de badkamer vergroot worden. 2E VERDIEPING: Via een vaste trap is de zolder te bereiken, deze ruime zolder is nog vrij in te delen. Naast de trap is de installatieruimte gesitueerd, daar is ruimte voor o.a. de ventilatiewarmtepomp en de boiler. Aan de andere zijde bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.