Informatiebeveiligingsbeleid (IBB)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebeveiligingsbeleid (IBB)"

Transcriptie

1 Cmpetentie Thermmeter Niclaes Maesstraat 2 unit 216 Infrmatiebeveiligingsbeleid (IBB) De veiligheid van de sftware die Cmpetentie Thermmeter BV (hierna: CT) aanbiedt, staat hg in het vaandel. We hebben daarm een Infrmatiebeveiligingsbeleid (IBB) met prcedures en prtcllen pgesteld. Op deze manier is zwel intern als vr vr klanten helder he gehandeld dient te wrden in verschillende situaties. Het IBB is een frmeel beleidsdcument dat tweemaal per jaar wrdt herzien en aangevuld. Leeswijzer Dit dcument is de basis van een set dcumenten met betrekking tt veiligheid en privacy. Algemene Vrwaarden De vrwaarden van CT waarmee klanten akkrd gaan bij het aangaan van de Overeenkmst vr het gebruik van de sftware; Calamiteitenplan Intern dcument met beleid en beschrijving van de prcedures bij diverse calamiteiten zals een string, diefstal, datalek, nalatigheid f uitval; Privacyverklaring Beschrijving van de mgang met gegevens en gevelige infrmatie van klanten, waarin tevens wrdt aangegeven welke gegevens wrden verwerkt bij bezekers van de website en scial media; Prcedure Datalek Beschrijving van de prcedure in het geval van een datalek waarbij gevelige infrmatie van klanten dr derden kan wrden ingezien f gebruikt. De wet Melding Datalek vereist dat iedere rganisatie een prcedure heeft pgesteld in het geval van een datalek; Risic Instructie Instructie vr medewerkers en partners van CT met beschrijving van mgelijke gevaren en risic s van het werken met gevelige gegevens en een beschrijving van de verantwrdelijkheden, functies en taken van de verschillende persnen binnen de rganisatie; Verwerkersvereenkmst Overeenkmst die wettelijk gezien dr de klanten van CT in de rl van Verwerkingsverantwrdelijke, met CT in de rl van Verwerker met wrden afgeslten p basis van de Algemene Verrdening Gegevensbescherming. CT heeft hier een mdelvereenkmst vr pgesteld die wrdt vrgelegd aan de klanten.

2 Cmpetentie Thermmeter Niclaes Maesstraat 2 unit 216 Risic Management Team Binnen de rganisatie van Cmpetentie Thermmeter is een Risic Management Team verantwrdelijk vr de uitver van het Risic Management Prgramma (RMP) en het beheren van alle dcumenten zals genemd in de Leeswijzer. Het Risic Management Team bestaat uit: Data Prtectin Officer (DPO) Marten Wilmink Verantwrdelijk vr het Risic Management Prgramma en vrzitter RMT; Directeur Cmpetentie Thermmeter Daniel Hpman Verantwrdelijk vr Cmpetentie Thermmeter BV; Privacy Officer (indien ndzakelijk) Jst Kuhlmann Juridisch adviseur wet en regelgeving p het gebied van privacy en IT. Risic Management Prgramma Cmpetentie Thermmeter heeft vr het beheersen van haar Infrmatiebeveiligingsbeleid een Risic Management Prgramma (RMP) ingericht dat wrdt uitgeverd dr het Risic Management Team (RMT). Dit team bestaat uit de Data Prtectin Officer en Directeur CT en kmt iedere zes maanden bijeen vr: Analyse van risic s vr privacy en veiligheid binnen bedrijfsprcessen en uitvering; Evaluatie van eerder geïmplementeerde verbetermaatregelen en vrstel van eventuele aanpassingen; Opstellen cncrete actiepunten en verbetermaatregelen vr nieuwe en bestaande risic s; Verslaglegging (verantwrdelijkheid DPO); De aanpak van risic s binnen het RMP is gebaseerd p de Plan-D-Check-Act-cyclus. Dit betekent dat cntinu wrdt gekeken naar ptimalisatie van prcessen en beleid p het gebied van veiligheid, ntwikkeling en risic s: Plan Analyse beveiligingsrisic s, vaststellen pririteit en ntwerpplan van aanpak vr ptimalisatie. D - Uitvering geplande ptimalisatie; Check - Evaluatie resultaat van de ptimalisatie; Act - Bijstellen aan de hand van de gevnden resultaten bij Check. Human Resurces Alle medewerkers en partners van CT wrden gescreend alvrens ze in dienst treden bij CT p basis van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze screening zal peridiek wrden uitgeverd. Nieuwe medewerkers van CT en externe partijen die met gevelige infrmatie van CT werken, tekenen een geheimhudingsverklaring waarin ze bevestigen dat ze de Risic Instructie (RI), het Calamiteitenplan en de Prcedure Datalek die CT vrlegt bij indiensttreding, hebben gelezen en begrepen. De Risic Instructie bevat een verzicht van de verantwrdelijkheden die medewerkers aangaan bij indiensttreding en de bewustwrding van de mgelijke cnsequenties van nalatigheid f bepaalde beslissingen.

3 Cmpetentie Thermmeter Niclaes Maesstraat 2 unit 216 Alle dcumenten binnen het Infrmatiebeveiligingsbeleid wrden jaarlijks bijgewerkt als nderdeel van het Risic Management Prgramma. Medewerkers en externen wrden vervlgens van de aanpassingen p de hgte gesteld. Het pfrissen van de infrmatie uit de IBT, het Calamiteitenplan en de Prcedure Datalek is een vast nderdeel tijdens de jaarlijkse berdelingscyclus van CT met haar medewerkers en wrdt als dusdanig k vastgelegd in het gespreksverslag. Lgische tegang De Data Prtectin Officer is verantwrdelijk vr het beheer van de lgische tegang tt belangrijke gegevens met betrekking tt de applicatie. Hier valt te denken aan tegangscdes, sleutels en wachtwrden vr servers, sftware en databases. De lgische tegang vr de verschillende nderdelen van de rganisatie, zals de sftware, de servers, het CRM, diverse scial-mediakanalen en de website zijn vastgelegd in wachtwrd sftware met aparte kluizen vr verschillende niveaus en nderdelen. De directeur van Cmpetentie Thermmeter is verantwrdelijk vr de fysieke tegang tt panden, het sleutelbeleid en de alarminstallatie. Jaarlijks f indien ndzakelijk geacht, wrdt de lgische tegang als nderdeel van het PDCA van alle medewerkers en betrkkenen geëvalueerd en waar ndig bijgesteld. Indien gewenst kan een verzicht wrden gegeven van alle persnen met lgische tegang. Privacy Met betrekking tt de privacy van gebruikers en de verwerking van gegevens is een aparte Privacyverklaring pgesteld. Deze is te vinden p de website van CT ( Klanten van CT zijn wettelijk verplicht m in hun rl als Verwerkingsverantwrdelijke, zals gedefinieerd in de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (Verrdening EU 2016/679) (hierna: AVG ), een verwerkersvereenkmst aan te gaan met de Verwerker van persnsgegevens, in dit geval CT. CT biedt hiervr een Verwerkersvereenkmst aan die ndertekend kan wrden m aan deze plicht te vlden. In deze Verwerkersvereenkmst wrden de persnsgegevens beschreven die wrden verwerkt in pdracht van de Verwerkingsverantwrdelijke. Datalek In geval van een datalek treedt de Prcedure Datalek in werking en zal de aangestelde Data Prtectin Officer (DPO) binnen één werkdag melding maken aan de Verwerkingsverantwrdelijke ver de aard, mvang en impact van het betreffende incident. Tevens zal binnen twee dagen melding nadat de verantwrdelijke persn binnen CT er kennis van heeft genmen, het incident bij de Autriteit Persnsgegevens gemeld wrden. Lees vr meer infrmatie ver dit nderwerp het dcument Prcedure Datalek. Dit dcument is te vinden p de website van CT ( Sftwarentwikkeling Bij het ntwikkelen van de sftware vr CT is veiligheid en bescherming van de (persns)gegevens één van de belangrijkste pijlers. Naast het cntinu testen van de sftware dr ntwikkelaars en testers, wrden k de best practices aangehuden p het gebied van veilige sftware. Het bijwerken en updaten van alle gebruikte sftware, framewrks en mdules naar de meest recente versies is hiervan een belangrijk nderdeel.

4 Cmpetentie Thermmeter Niclaes Maesstraat 2 unit 216 Bij aanpassingen van de sftware f servercnfiguratie wrdt een impactanalyse uitgeverd. Cncreet wrden alle wijzigingen p een acceptatiemgeving die identiek is aan de prductiemgeving getest. De sftware wrdt p de acceptatiemgeving sftwarematig en handmatig getest m de werking te cntrleren en de impact van aanpassingen f upgrades p andere nderdelen binnen de sftware te analyseren. Updates wrden vlgens het Releasebeleid van CT uitgeverd. Onderdeel van dit beleid is de cmmunicatie richting gebruikers vr en na geplande update. Beveiligingsmaatregelen Verwerker neemt de bescherming van de Persnsgegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen m misbruik, verlies, nbevegde tegang, ngewenste penbaarmaking en ngerlfde wijziging tegen te gaan. Verwerker implementeert daarte de vlgende maatregelen met betrekking tt de sftware en infrastructuur: Beveiligingssftware: virusscanner en firewall; TLS (vrheen SSL): Verwerker verstuurt Persnsgegevens (en alle andere gegevens) via een beveiligde internetverbinding; DKIM en SPF: zijn twee internetstandaarden die Verwerker gebruikt m te vrkmen dat gebruikers uit naam van Verwerker s ntvangt die virussen bevatten, spam zijn f bedeld zijn m persnlijke (inlg)gegevens te bemachtigen. Leveranciers Hsting Verwerker slaat zwel applicatie als back-upgegevens p p servers van Amazn. Daarte gebruikt Verwerker het datacentrum van Amazn in Frankfurt, Duitsland. Amazn is een bedrijf dat gevestigd is in de Verenigde Staten. Amazn garandeert dat persnsgegevens die in Eurpa wrden pgeslagen nit naar de Verenigde Staten wrden getransprteerd, tenzij zij daarte wettelijk verplicht is. Mchten er tch persnsgegevens naar de Verenigde Staten wrden getransprteerd, dan garandeert Amazn dat p die gegevensverwerking in de Verenigde Staten hetzelfde strenge privacy-regime van tepassing is als in Eurpa. Om deze garantie te kunnen bieden is Verwerker met Amazn een vereenkmst aangegaan (AWS Data Prcessing Addendum) die Amazn heeft laten gedkeuren dr de Eurpese privacy tezichthuders. De Persnsgegevens van de gebruikers wrden dus k p deze servers pgeslagen. Persnsgegevens in de database zullen wrden pgeslagen p servers in en zullen niet wrden gekpieerd f verplaatst naar servers in landen waar een minder streng privacy-regime heerst dan in Eurpa. Via de vlgende link is na te lezen he Amazn de bescherming van persnsgegevens garandeert:

5 Cmpetentie Thermmeter Niclaes Maesstraat 2 unit 216 Certificering De hsting servers van Amazn zijn nder andere ISO 9001 en ISO gecertificeerd. Bekijk vr een vlledig verzicht van alle certificeringen de cmpliance pagina van Amazn p: Bedrijfscntinuïteit Vr het brgen van de bedrijfscntinuïteit is met een partner (Escrw4All) een prces ingericht waarin jaarlijks brncde, access en maintenance checks wrden uitgeverd. In het geval van faillissement f ngevallen, zal de applicatie drie maanden vlgens de gebruikelijke standaarden blijven werken. Hierin is het waarbrgen van data ns grtste belang. Het advies aan klanten is k m met enige regelmaat zelf exprts van gegevens te maken uit de applicatie. Indien klanten een Escrw-certificaat willen ntvangen en dit prces in gang willen zetten, dan is dat tegen vergeding mgelijk.

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken

Procedure Informatiebeveiligingsincidenten en datalekken DB2018040-1 Prcedure Infrmatiebeveiligingsincidenten en datalekken Versie: 0.1 Versiedatum 01-11-2018 V-Classificatie: Intern dcument / bedrijfsvertruwelijk Inhud 1. Inleiding...3 2. Wet- en regelgeving

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Isala en de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Isala en de Algemene Verordening Gegevensbescherming Isala en de Algemene Verrdening Gegevensbescherming Vanaf 25 mei 2018 is de General Data Prtectin Regulatin (GDPR) van kracht in alle EU-lidstaten. De Nederlandse implementatie daarvan is de Algemene Verrdening

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN Klk Grenprjecten (hierna te lezen als KGP) maakt gebruik van uw persnsgegevens cnfrm de wettelijke grndslagen vr de vlgende deleinden: KGP verzamelt

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersvereenkmst DB+ B.V. VERTROUWELIJK Pagina 1 van 11 Verwerkersvereenkmst De ndergetekenden: I. DB+ B.V., een beslten venntschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd aan het adres Naaldwijkseweg

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten 0 Checklist Ik weet welke persnsgegevens ik psla en p basis van welke grndslag dit is Ik heb verwerkersvereenkmsten afgeslten met alle bedrijven die vr mij persnsgegevens verwerken. Ik heb een duidelijk

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016

PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016 PRIVACY BELEID EN DATALEKKEN versie 2016 Pagina 1 van 5 Privacy p schlen van Kiem Dr de tenemende digitalisering wrdt in het nderwijs steeds meer gebruik gemaakt van ICT. En er wrden steeds meer gegevens

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerportaal voor onze cursisten.

CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerportaal voor onze cursisten. CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerprtaal vr nze. Wij maken nze trainingen p maat. Hiervr hebben wij teksten en andere gegevens van de deelnemers ndig. Deze gegevens slaan wij p in ns CRM-systeem

Nadere informatie

Model Verwerkersovereenkomst. Generieke e-learning

Model Verwerkersovereenkomst. Generieke e-learning Mdel Verwerkersvereenkmst Generieke e-learning Tussen De Staat der Nederlanden, namens Ministerie van Financiën, namens het Directraat-Generaal Belastingdienst En [leverancier], Hrend bij de aanbesteding:

Nadere informatie

CVO maart Bemiddelingsovereenkomst voor verzekeringsmakelaars

CVO maart Bemiddelingsovereenkomst voor verzekeringsmakelaars 1 CVO19011 26 maart 2019 Bemiddelingsvereenkmst vr verzekeringsmakelaars Sectrale instructies vr de verwerking van persnsgegevens ten beheve van een verwerkingsverantwrdelijke Inleiding De Eurpese Algemene

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden;

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden; Vrbeeld handvest De burgemeester, het cllege en de raad van de gemeente Muiden; Gelet p artikel 169, tweede en derde lid, en artikel 180, tweede en derde lid, Gemeentewet; Hebben de vlgende uitgangspunten

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

Privacyverklaring Logxstar

Privacyverklaring Logxstar Privacyverklaring Lgxstar De bescherming van uw persnsgegevens is belangrijk vr LOGXSTAR. Uw vertruwen heeft nze hgste pririteit. Daarm behandelen wij uw persnsgegevens altijd vertruwelijk en in vereenstemming

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

AVG-verantwoordelijke Patrick De Vos 0032/ IT-verantwoordelijke Conxion

AVG-verantwoordelijke Patrick De Vos 0032/ IT-verantwoordelijke Conxion Dit is het datalekken beleid van Wrld f Travel bvba. Dit beleid geeft een stappenplan weer dat dient gevlgd te wrden in het geval van een datalek. Een datalek f een inbreuk in verband met persnsgegevens

Nadere informatie

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen.

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen. Bijlage: Bewerkersvereenkmst FTM Fld Management Versie: 1.0 Datum: 01-01-2019 Deze bewerkersvereenkmst is een bijlage bij FTM Fld Management Algemene vrwaarden (hierna: de Hfdvereenkmst) tussen klant (hierna:

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen:

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen: Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. h..d.n. Hyptheekshp Nijmegen St. Annastraat en Huis & Hyptheek Wijchen

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING EIFD Dit is de Privacy- en ckieverklaring van het Examen Instituut Financiële Dienstverlening (hierna k: EIFD, ns f wij ). Wij zijn ns er van bewust dat je vertruwen stelt

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Reactie op uitkomsten audit Beheervoorziening BSN

Reactie op uitkomsten audit Beheervoorziening BSN Directie Dienstverlening, Regeldruk en infrmatiebeleid Cluster Infrmatiebeleid Basisvrzieningen Overheid Reactie p uitkmsten audit Beheervrziening BSN Bijlage nummer 1 Ons Kenmerk 2011-2000282822 Aanleiding

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ PRIVACY STATEMENT WOONTIJ Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 4 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 5 Wningzekende... 5

Nadere informatie

Privacyreglement. Inleiding

Privacyreglement. Inleiding Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vraagt Blkweg Financieel Adviseurs B.V. (Blkweg) veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN RVB10004.dc 1/5 RVB 2010/04 INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN Situering GEZONDHEID OP HET WERK : EEN GESTRUCTUREERDE AANPAK Preventie en Interim heeft in 2008, in het kader

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Toegangscontrole en (voor)aanmelding

Toegangscontrole en (voor)aanmelding Tegangscntrle en (vr)aanmelding Telichting ISPS Sinds 1 juli 2004 zijn passagiersschepen en vrachtschepen (BT 500 en meer) die internatinale reizen maken en havenfaciliteiten die deze vr internatinale

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht Het Verzekeringskantr Vleutenseweg 273 3532 HE Utrecht +31 30 754 06 60 inf@hetverzekeringskantr.nl www.hetverzekeringskantr.nl IBAN NL65 RABO 0151 0252 66 t.n.v. Vechtfinance B.V. KvK BTW 3028985 NL820658388B01

Nadere informatie

Privacy Policy Isendoorn College

Privacy Policy Isendoorn College Privacy Plicy Isendrn Cllege Inleiding: Het Isendrn Cllege hecht veel waarde aan de bescherming van persnsgegevens. In deze privacy plicy geven we heldere en transparante infrmatie ver he wij p een crrecte

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN Klachtenreglement Zrgkantr DWO/NWN Januari 2015 1. Algemene bepalingen De Wet langdurige zrg (Wlz) is vanaf 1 januari 2015 van kracht. Deze wet wrdt uitgeverd dr de zrgkantren. Deze kantren zijn vr smmige

Nadere informatie

Handleiding. Algemeen. Update

Handleiding. Algemeen. Update Handleiding Algemeen Update Nieuwstraat 86, 3590 Diepenbeek - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adslut.be 1 Inhud 1. Del van dcument... 2 2. Vrvereisten...

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT

IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT BIJLAGE 1 IMPLEMENTATIE WET VERPLICHTE MELDCODE HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING GEMEENTEN NOORDOOST-BRABANT 1. Inleiding Op 1 juli 2013 is de Wet verplichte meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling

Nadere informatie

Europees toezichthouder voor gegevensbescherming

Europees toezichthouder voor gegevensbescherming Eurpees tezichthuder vr gegevensbescherming JAARVERSLAG 2004 Samenvatting Het jaarverslag ver 2004 behandelt het eerste jaar in het bestaan van de Eurpese Tezichthuder vr gegevensbescherming (EDPS) als

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Brantjes Assurantiën BV h..d.n. De Hyptheekshp Beverwijk verzamelt, waarm we dit den, helang we de gegevens bewaren

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Privacy Policy en Cookieverklaring

Privacy Policy en Cookieverklaring Privacy Plicy en Ckieverklaring Algemeen Veerkartn BV heeft deze privacy plicy vr u pgesteld m u te kunnen vertellen he wij mgaan met de infrmatie, met name de persnsgegevens, die u aan ns verstrekt. Wij

Nadere informatie

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens?

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens? Privacyverklaring Tikkie app Deze privacyverklaring is gepubliceerd p 24 mei 2018. Dit is de Privacyverklaring van de Tikkie app ( Tikkie ). Tikkie wrdt aangebden dr ABN AMRO bank N.V., gevestigd aan de

Nadere informatie

Privacybeleid Froedel.nl

Privacybeleid Froedel.nl Privacybeleid Fredel.nl http://www.fredel.nl Over ns privacy-beleid Fredel.nl geeft veel m uw privacy. Wij verwerken daarm uitsluitend gegevens die wij ndig hebben vr (het verbeteren van) nze dienstverlening

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

De kenmerken van de AVG De belangrijkste kenmerken van de AVG zijn hieronder weergegeven.

De kenmerken van de AVG De belangrijkste kenmerken van de AVG zijn hieronder weergegeven. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) van tepassing. Een verrdening die vanaf die datum rechtstreeks van tepassing is in alle EU-lidstaten. Er geldt vanaf die datum dus ng

Nadere informatie

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Opdrachtgever en opdrachtnemer samen te noemen: partijen, verklaren te zijn overeengekomen als volgt: RAAMOVEREENKOMST INCL. BIJLAGEN: JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR DE GEMEENTE EDE DE ONDERGETEKENDEN: 1. De gemeente Ede, gevestigd aan Bergstraat 4 te 6711 DD Ede, rechtsgeldig vertegenwrdigd dr haar burgemeester,

Nadere informatie

Asbestbeleidsplan. Beleid en beheer asbest

Asbestbeleidsplan. Beleid en beheer asbest Asbestbeleidsplan Beleid en beheer asbest Dcumenttitel. Asbestbeleidsplan Status. Cncept Definitief Versie. 1.1 Datum. 22-03-2014 Organisatie. Wningcrpratie Rentree Opstellers. Wningcrpratie Rentree i.s.m.

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Reglement compliance officer

Reglement compliance officer Reglement Artikel 1. Definities a. bestuur: het bestuur van het fnds; b. : de functinaris die dr het bestuur van het fnds als vereenkmstig art. 12 lid 2 van de statuten van het fnds is benemd; c. directeur:

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

PARTIJEN. Achtergrond

PARTIJEN. Achtergrond PARTIJEN Het Cllege van de Onafhankelijke Pst- en Telecmmunicatieautriteit, vertegenwrdigd dr de vrzitter mr. C.A. Fnteijn, verder te nemen: OPTA; en De Minister van Binnenlandse Zaken en Kninkrijksrelaties,

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW Privacy statement Audittrail 2018 Vragen f pmerkingen naar aanleiding van dit stuk? Stuur deze naar mail@audittrail.nl Auteur: Audittrail Opdrachtgever: Stichting

Nadere informatie

Richtlijnen functioneringsgesprek evangelist. Versie 1.0

Richtlijnen functioneringsgesprek evangelist. Versie 1.0 Richtlijnen functineringsgesprek evangelist Versie 1.0 Datum: mei 2015 1. Inleiding In deze brchure krijgt u een praktische handreiking met betrekking tt het huden van een functineringsgesprek met een

Nadere informatie

Richtsnoeren en aanbevelingen Richtsnoeren voor de informatie die ratingbureaus periodiek aan ESMA moeten meedelen

Richtsnoeren en aanbevelingen Richtsnoeren voor de informatie die ratingbureaus periodiek aan ESMA moeten meedelen Richtsneren en aanbevelingen Richtsneren vr de infrmatie die ratingbureaus peridiek aan ESMA meten meedelen 23/06/15 ESMA/2015/609 Inhud 1 Tepassingsgebied... 3 2 Definities... 3 3 Del van de richtsneren...

Nadere informatie

Reglement compliance officer

Reglement compliance officer Reglement Artikel 1. Definities a. bestuur: het bestuur van het fnds; b. : de functinaris die dr het bestuur van het fnds als vereenkmstig art. 12 lid 2 van de statuten van het fnds is benemd; c. directeur:

Nadere informatie

V-ICT-OR begeleidt besturen in hun informatiehuishouding voor optimaal verloop van samenvoeging gemeente en OCMW

V-ICT-OR begeleidt besturen in hun informatiehuishouding voor optimaal verloop van samenvoeging gemeente en OCMW V-ICT-OR begeleidt besturen in hun infrmatiehuishuding vr ptimaal verlp van samenveging gemeente en OCMW De infrmatica in steden en gemeenten greide sinds de jaren 80 rganisch. Dat stapje bij stapje greien

Nadere informatie

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Privacyverklaring Hervrmde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Prtestantse Kerk in Nederland Brn: Mdel Privacyverklaring PKN Datum: 5 januari 2019 Versie: 1.2 (vrige versie 1.1 september 2018)

Nadere informatie

de persoonsgegevens zoals omschreven in Annex 1 en zoals nader gedefinieerd onder Persoonsgegevens.

de persoonsgegevens zoals omschreven in Annex 1 en zoals nader gedefinieerd onder Persoonsgegevens. PRIVACY VOORWAARDEN LUBBERSENFD B.V. Inclusief verwerkersvereenkmst 1. Algemeen In deze Privacy vrwaarden wrdt verstaan nder: Algemene vrwaarden de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing

Nadere informatie

EU GDPR Roadmap Belgium ACTIEPUNT 1 : screening en aanpassing regelgeving in het algemeen

EU GDPR Roadmap Belgium ACTIEPUNT 1 : screening en aanpassing regelgeving in het algemeen EU GDPR Radmap Belgium ACTIEPUNT 1 : screening en aanpassing regelgeving in het algemeen - de wet van 8 december 1992 tt bescherming van de persnlijke levenssfeer ten pzichte van de verwerking van persnsgegevens

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN Bnarius respecteert uw privacy. Bnarius draagt er zrg vr dat de infrmatie die Bnarius ver u verkrijgt, en die u aan Bnarius beschikbaar stelt, vertruwelijk en met de

Nadere informatie

Addendum stappenplan plaatsing

Addendum stappenplan plaatsing Addendum stappenplan plaatsing In het kader van de aangekndigde (vrgenmen) rerganisatie d.d. 4 december 2012 heeft er nader verleg plaatsgevnden tussen de betrkken vakbnden en de werkgever ver de inhud

Nadere informatie

PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV

PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV PRIVACY POLICY / COOKIE POLICY EGEDA NV Privacy plicy betreffende het gebruik van de website en het gebruik van ckies EGEDA N.V. is zich ervan bewust dat de privacy van zijn klanten en de bescherming van

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

BIJLAGE. Bevindingen en aanbevelingen van de auditors van DG REGIO

BIJLAGE. Bevindingen en aanbevelingen van de auditors van DG REGIO BIJLAGE Bevindingen en aanbevelingen van de auditrs van DG REGIO In september 2011 heeft de auditeenheid van Directraat-generaal Reginaal Beleid (DG REGIO) van de Eurpese Cmmissie een derdelijnscntrle

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES In deze plicy wrdt uiteengezet he het bedrijf mgaat met de persnsgegevens die zij verzameld en verkregen heeft via het internet

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen Privacyverklaring Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 nvember 2018 Plaats: Almere Auteur: Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastuderbureau Vereen De Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) is inmiddels

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie