Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: info@zoomermakelaardij.nl

2 Kenmerken Vraagprijs : ,-- k.k. Soort woning Type woning : Eengezinswoning met losstaande garage : Twee-onder-een kapwoning Aantal kamers : 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers Inhoud woning : Ca. 260 m³ Perceel oppervlakte : 371 m 2 Gebruiksoppervlakte : Ca. 86 m² woonfunctie Bouwjaar : Ca Ligging : Aan doorgaande weg in hartje Dubbeldam Tuin : Voor-, zij- en achtertuin (achtertuin gesitueerd op het westen) Parkeren : Op eigen oprit of voor de deur Isolatie : Geheel v.v. isolerende beglazing Verwarming en warm water : Cv-combiketel Locatie Rechte Zandweg GR DORDRECHT

3 Omschrijving Op zeer gewilde locatie, in hartje Dubbeldam gelegen twee-onder-een kapwoning met losstaande garage. Het grote perceel eigen grond van maar liefst 371 m² maakt deze karakteristieke 4-kamer woning bijzonder interessant voor tuinliefhebbers, hobbyisten of voor mensen die plannen hebben om de woning uit te breiden en het geheel naar eigen visie te verbouwen. De Rechte Zandweg is een geliefde straat in het oorspronkelijke gedeelte van het voormalige dorp Dubbeldam en wordt gekenmerkt door de karakteristieke bebouwing uit het begin van de vorige eeuw. Twee supermarkten en diverse buurtwinkels liggen letterlijk op steenworp afstand aan het recentelijk opnieuw ingerichte Damplein. OMSCHRIJVING Begane grond - Entree/hal gesitueerd aan de achterzijde met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming; - Woonkamer in L-vorm met betonvloer, kelderkast, meterkast en gipsplaten plafond; - Open keuken, met kunststof keukeninrichting (grijs) in U-opstelling met onder- en bovenkasten, ladeblokken, 1½ spoelbak en inbouwapparatuur, t.w.: inductiekookplaat, rvsafzuigschouw, koel-vriescombinatie en een vaatwasmachine; - Toiletruimte met witte wandtegels, grijze vloertegels, wit sanitair, hangcloset; - Stook-/opbergkast met opstelplaats van de cv-combiketel; - Badkamer, gesitueerd aan de achterzijde v.v. grijze wand- en vloertegels, inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitpunt voor wasapparatuur. 1 e Verdieping - Overloop, met een toiletruimte en toegang tot 3 slaapkamers; - Toiletruimte, voorzien van een hangcloset. De wanden zijn v.v. watervaste gipsplaten en kan naar eigen smaak afgewerkt c.q. betegeld worden; - Slaapkamer 1, gesitueerd aan de achterzijde met dakkapel en buitendeur; - Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde met een dakkapel, inbouwkast en luik met toegang tot een bergvliering; - Slaapkamer 3, gesitueerd aan de voorzijde met een dakkapel. Bergvliering - Bereikbaar via luik in slaapkamer 2, de nokhoogte bedraagt ca cm. BUITENSHUIS - Achtertuin, afm. ca x 11.30/7.40 m., opvallend grote tuin gesitueerd op het westen. Naast de woning bevindt zich een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's. - Voortuin, afm. ca x 5.10 m. - Zijtuin/ oprit, afm. ca x 2.30 m. - Losstaande, betonnen garage, afm. ca x 3.00 m., met betonvloer, wateraansluiting, elektra en een bergvliering. AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN Begane grond (plafondhoogte ca m.) - Entree/gang achterzijde: ca x 1.90 m. - Woonkamer: ca x 4.64/3.34 m. - Open keuken: ca x 1.90 m. - Toiletruimte: ca x 0.87 m. - Badkamer: ca x 2.23 m.

4 1 e Verdieping (plafondhoogte ca m.) - Overloop: ca x 1.64/0.84 m. - Toiletruimte: ca x 0.84 m. - Slaapkamer 1, achterzijde: ca x 4.95 m. - Slaapkamer 2, voorzijde: ca x 2.37 m. - Slaapkamer 3, voorzijde: ca x 2.17 m. KADASTER - Gemeente DUBBELDAM, sectie A, nummer 6503, groot 371 m². ALGEMEEN - De woning is op staal gefundeerd. - Houten kozijnen, grotendeels voorzien van isolerende beglazing; - Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd; - Het binnenschilderwerk dateert uit 2018; - In ca. 1983/1984 is de woning (met bouwvergunning) aan de achterzijde vergroot. De garage is (eveneens met vergunning) geplaatst in ca groeps vloerverwarming t.p.v. hal achterzijde, toilet en badkamer. - In 2018 zijn de daklijsten/boeiboorden vernieuwd langs de zij-/achtergevel en aanbouw; - In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen waarin wordt vermeld dat de verkoper de woning niet zelf heeft bewoond en koper derhalve slechts beperkt kan informeren over specifieke eigenschappen van de woning. Ook wordt een ouderdomsclausule opgenomen. TECHNISCHE INSTALLATIES - Verdeelinrichting meterkast bestaande uit: 6 groepen, een 2-fase kookgroep en een aardlekschakelaar; - Verwarming via een gasgestookte cv-combiketel (Remeha Avanta, ca. 2012); - Glasvezelaansluiting. WAND EN VLOERAFWERKINGEN - Begane grond: Glad stucwerk wandafwerking (2018). Betonvloer vloerafwerking. - 1 e Verdieping: Glad stucwerk wandafwerking (2018). Originele plankenvloer als vloerafwerking. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden. De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte). De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Let op! De foto s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

5 Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling. Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

6 Foto's

7 Foto's

8 Foto's

9

10

11

12 Uittreksel kadastrale kaart:

13 Wie zijn wij Zoomer Makelaardij is een jong, kleinschalig en professioneel NVM makelaarskantoor met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de woningmakelaardij in de Drechtsteden. Deze ervaring staat ergens voor. Als geen ander weten wij wat er bij komt kijken om een particuliere woning te verkopen. Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening getuige nieuwe of terugkerende opdrachten, maar ook getuige de aanbevelingen die zij doen in hun familie, vrienden en relatiekring. Voor een groot deel moeten wij het dus hebben van een positieve mond-tot-mond reclame. In onze ogen de beste reclame die je kunt hebben! NVM Door ons lidmaatschap bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) bent u er van verzekerd dat wij aan kwaliteitsborging doen. De Erecode en de hieruit voortvloeiende gedragsregels voor de makelaardij sluiten goed aan bij de door Zoomer Makelaardij gehanteerde kwaliteitsnormen. Door permanente educatie blijft onze kennis overigens altijd up-to-date. Voor opdrachtgevers en klanten is het ook goed te weten dat wij een uitstekende beroeps - en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten. Dit is een vanzelfsprekendheid bij een NVM makelaarskantoor! Waarvoor kunt u bij Zoomer Makelaardij terecht? Verkoop dienstverlening; Aankoopbegeleiding; Taxaties (NWWI en Taxateurs Unie gevalideerd); Advies (o.a. herontwikkelingsvraagstukken); Nieuwbouwprojecten. Voor nadere informatie over onze dienstverlening verwijzen wij graag naar onze website: Waarom Zoomer Makelaardij? We hechten aan het persoonlijke contact, een open relatie en korte lijnen; We zijn proactief en geven u ook ongevraagd advies als dat nodig is; We denken creatief met u mee. Ieder huis of pand is anders en vraagt weer om nieuwe wegen om te verkopen; We beschikken over actuele marktkennis; We hebben een groot relatienetwerk; We snappen de kracht van internet, social media en goede communicatie. We zorgen o.a. voor een zeer aansprekende projectdocumentatie met mooie foto s; Geen 9 tot 5 mentaliteit; We staan met ons aanbod prominent op funda.nl; We bieden een prima prijs-kwaliteitverhouding; We zijn erkend NVM Makelaar in Dordrecht en de Drechtsteden. Gratis verkoopadvies Een verhuizing brengt vragen met zich mee. Bijvoorbeeld of uw woning op dit moment goed is te verkopen. Of over het te doorlopen proces en de bemiddelingskosten. Zoomer Makelaardij helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen. En zo n eerste, vrijblijvende gesprek kost u niets. Alleen een uurtje van uw tijd. Op basis van dit gratis adviesgesprek kunt u vervolgens uw verkoopplan concretiseren. En mocht u dan daadwerkelijk besluiten uw huis te koop te zetten, dan hopen we natuurlijk dat u aan ons denkt. Maar als dat niet zo is, hebben we in ieder geval een goed gesprek gehad!

14 Algemeen Zoomer Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u een woning wenst te kopen is het verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVMaankoopmakelaar. Uitgangspunt in onze koopovereenkomsten is dat de koper een bankgarantie / waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopsom. Wanneer u een woning wilt kopen is het belangrijk dat u uw hypotheek mogelijkheden van te voren kent en de hieruit voortvloeiende financiële consequenties. Zoomer Makelaardij verzorgt geen hypotheken. Zoomer Makelaardij werkt samen met enkele onafhankelijke, erkende hypotheekadviseurs. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij één van deze adviseurs een afspraak voor u maken om uw mogelijkheden te laten berekenen met als doel te komen tot de voor u meest passende hypotheek. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om een onderhandeling te treden, derhalve kunnen er aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Mocht u nog vragen hebben over de verkoopdocumentatie of woonwensen, dan raden wij u aan deze tijdig te stellen. Bij voorkeur via de . Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van uur tot en met uur. Op zaterdag zijn wij wel aan het werk van uur tot uur, maar is het kantoor gesloten. s Avonds alleen op afspraak. Contactgegevens Adres : Dudokplein 219 B, 3315 KH Dordrecht Telefoon : of info@zoomermakelaardij.nl Website :

Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs 169.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 169.500,-

Nadere informatie

Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs 175.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 175.000,--

Nadere informatie

Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs 225.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs 174.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.000,--

Nadere informatie

Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs 249.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 249.000,

Nadere informatie

Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs 129.000,-- k.k. Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs 129.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 129.000,--

Nadere informatie

Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs 179.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 179.500,--

Nadere informatie

Voorstraat 382 C, 3311 CX Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Voorstraat 382 C, 3311 CX Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Voorstraat 382 C, 3311 C Dordrecht Vraagprijs 249.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 249.000,--

Nadere informatie

Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs 199.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs

Nadere informatie

Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 195.000,--

Nadere informatie

Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs 249.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs 115.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs 225.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs 359.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 359.000,--

Nadere informatie

Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs 589.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 589.000,--

Nadere informatie

Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht

Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 199.500, -- k.k. Soort woning Type

Nadere informatie

Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k.

Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 229.000,

Nadere informatie

Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs 209.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 209.500,--

Nadere informatie

Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs ,- k.k.

Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs ,- k.k. Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs 189.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 189.000,

Nadere informatie

Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs ,-- k.k.

Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs ,-- k.k. Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs 215.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Bieden vanaf

Nadere informatie

Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs 282.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 282.500, --

Nadere informatie

Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs 229.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 229.500,--

Nadere informatie

Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs 245.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 245.000,00

Nadere informatie

Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs 295.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 295.000,--

Nadere informatie

Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs 169.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 169.500,--

Nadere informatie

Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs 159.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 159.500,--

Nadere informatie

Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs 325.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs Soort Type

Nadere informatie

De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs ,- k.k.

De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs ,- k.k. De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs 369.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Richtprijs

Nadere informatie

Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs ,- k.k

Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs ,- k.k Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs 295.000,- k.k Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 295.000,--

Nadere informatie

Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs 387.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 387.500,--

Nadere informatie

Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs 275.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 275.000,--

Nadere informatie

Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht

Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht Vraagprijs 197.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl

Nadere informatie

Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs 319.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 319.000,00

Nadere informatie

Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs 235.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 235.000,--

Nadere informatie

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs 595.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 595.000,-- k.k. Soort

Nadere informatie

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs 579.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 575.500,-- k.k. Soort

Nadere informatie

Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs 325.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 325.000,00

Nadere informatie

Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs 450.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 450.000,--

Nadere informatie

Vrieseweg 153, 3311 NV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Vrieseweg 153, 3311 NV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Vrieseweg 153, 3311 NV Dordrecht Vraagprijs 639.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 639.000,--

Nadere informatie

Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 349.000,--

Nadere informatie

Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs 829.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 829.000,--

Nadere informatie

Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs 775.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 775.000,--

Nadere informatie

Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k.

Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k. Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 375.000,--

Nadere informatie

Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs 535.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 535.000,--

Nadere informatie

Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs 589.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 589.000,--

Nadere informatie

Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs 1.075.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 1.075.000,--

Nadere informatie

Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k.

Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 349.000,--

Nadere informatie

Singel , 3311 KR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Singel , 3311 KR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Singel 197 199, 3311 KR Dordrecht Vraagprijs 595.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 595.000,--

Nadere informatie

Rechte Zandweg 89, 3319 GP Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rechte Zandweg 89, 3319 GP Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rechte Zandweg 89, 3319 GP Dordrecht Vraagprijs 699.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 699.000,

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Heimerstein 29 Vraagprijs 119.500,-- k.k. Deze Zaanse woning in de wijk sterrenburg III staat op een perceel van 175 m2 eigen grond en beschikt

Nadere informatie

Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs 439.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 439.000,--

Nadere informatie

Beekenstein 8, 3328 ZA Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Beekenstein 8, 3328 ZA Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Beekenstein 8, 3328 ZA Dordrecht Vraagprijs 275.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 275.000,--

Nadere informatie

Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs 275.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 275.000, --

Nadere informatie

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

Tudorhof 7, 3329 BH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Tudorhof 7, 3329 BH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Tudorhof 7, 3329 BH Dordrecht Vraagprijs 670.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 670.000,--

Nadere informatie

BILDERDIJKSTRAAT 5 DORDRECHT KRISPIJN. Vissersdijk Beneden 25 T E I

BILDERDIJKSTRAAT 5 DORDRECHT KRISPIJN. Vissersdijk Beneden 25 T E I Bent u op zoek naar een woning die u helemaal naar eigen smaak kan afwerken? En bent u tevens in het bezit van 2 rechterhanden? Kom dan zeker eens kijken bij deze ééngezinswoning! De woning aan de Bilderdijkstraat

Nadere informatie

Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500,- k.k. Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 139.500,

Nadere informatie

ALETTA JACOBS-ERF 97. Eengezins(hoek)woning met potentie!

ALETTA JACOBS-ERF 97. Eengezins(hoek)woning met potentie! Eengezins(hoek)woning met potentie! Deze voormalige huurwoning is altijd netjes bewoond geweest en ondanks het niet enorm luxe uitrustingsniveau zijn er zeker een aantal pluspunten te noemen. Vrijwel de

Nadere informatie

Adres : BRASEM 5 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES

Adres : BRASEM 5 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : PAPENDRECHT Adres : BRASEM 5 Vraagprijs 209.000,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning BOUWJAAR Circa 2000 BRUTO

Nadere informatie

Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K. Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR 120.000,= K.K. Te moderniseren 2-laagse tussenwoning met vier slaapkamers, tuin met grote berging en vrij uitzicht op de Zuidendijk, gelegen aan de rand van de

Nadere informatie

Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000,- k.k.

Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000,- k.k. Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Nieuwe Haven 31, 3311 AP Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Nieuwe Haven 31, 3311 AP Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Nieuwe Haven 31, 3311 AP Dordrecht Vraagprijs 795.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 795.000,--

Nadere informatie

AMAZONE 62. Om zo te betrekken!

AMAZONE 62. Om zo te betrekken! Om zo te betrekken! Op geliefde woonlocatie gelegen, goed onderhouden eengezinswoning met onder andere een eigen parkeerplaats, tuingerichte woonkamer en 3 slaapkamers in de geliefde woonwijk Oudelandshoek.

Nadere informatie

Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht

Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Vraagprijs 425.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Gravensingel 39, 3319 EN Dordrecht Niet

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000,- k.k.

Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000,- k.k. Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 285.000,

Nadere informatie

Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout.

Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout. Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout. De beschutte tuin heeft 2 terrassen, is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over vrij uitzicht

Nadere informatie

Iepenlaan 65, 3319 VD Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Iepenlaan 65, 3319 VD Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Iepenlaan 65, 3319 VD Dordrecht Vraagprijs 1.100.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 1.100.000,

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 100 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Hemelrijksdijkje 2 te HELMOND Vraagprijs Aanvaarding 175.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie hoeklocatie, in een rustige woonstraat gelegen, een perfect afgewerkte woning met

Nadere informatie

Adres : BAKEMA-ERF 111

Adres : BAKEMA-ERF 111 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : BAKEMA-ERF 111 Vraagprijs 425.000,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning (vrijstaand) BOUWJAAR

Nadere informatie

VAN MANDERSTRAAT 19 DORDRECHT KRISPIJN. Vissersdijk Beneden 25 T E I

VAN MANDERSTRAAT 19 DORDRECHT KRISPIJN. Vissersdijk Beneden 25 T E I Eindelijk weer eens te koop in leuke straat in dit inmiddels zeer geliefde stukje 19 e -eeuwse schil/oud Krispijn. Het betreft hier een goed onderhouden hoekwoning op een royaal perceel van maar liefst

Nadere informatie

Adres : RECHTE ZANDWEG 89

Adres : RECHTE ZANDWEG 89 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : RECHTE ZANDWEG 89 Vraagprijs 435.000,-- k.k. TYPE WONING Vrijstaande eengezinswoning BOUWJAAR

Nadere informatie

RIJNSTRAAT 31. Waar voor je geld!

RIJNSTRAAT 31. Waar voor je geld! Waar voor je geld! Karakteristieke eengezinswoning in een opkomend buurtje nabij het Centrum en op een steenworp afstand van rivier het Wantij. De huidige eigenaren hebben deze vooroorlogse woning op een

Nadere informatie

Weth. Lammersplantsoen 3

Weth. Lammersplantsoen 3 Weth. Lammersplantsoen 3 6023 BJ BUDEL-SCHOOT Vraagprijs: 169.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 169.000,- k.k. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1972 Algemene staat

Nadere informatie

Develweg 12 te Zwijndrecht

Develweg 12 te Zwijndrecht Develweg 12 te Zwijndrecht Ruime hoekwoning met dakopbouw, 4 slaapkamers en dubbele houten garage op 307 m2 eigen grond. Vraagprijs: 297.000,- k.k. Omschrijving Op een royaal perceel van 307 m2 eigen grond,

Nadere informatie

Dordrecht. Rechte Zandweg 42. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Rechte Zandweg 42. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Rechte Zandweg 42 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning met garage, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

TE KOOP. Rietven 4, 7534 NH Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Rietven 4, 7534 NH Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7534 NH Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Deze leuke eengezinswoning, type twee-onder-een-kap kan naar eigen smaak volledig gemoderniseerd worden. Het woonhuis is gelegen in de rustige woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 395.000,- k.k. Smaakvolle en karakteristieke 2-onder1 kapwoning met mooie living, groot onderhuis nabij de dorpskern op een fraaie locatie gelegen met 116m2 eigen grond. TE KOOP Indeling Begane

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL. Vraagprijs: 237.500,- k.k. 0495/497117 info@huijersvastgoed.nl www.huijersvastgoed.nl

Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL. Vraagprijs: 237.500,- k.k. 0495/497117 info@huijersvastgoed.nl www.huijersvastgoed.nl Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL Vraagprijs: 237.500,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 237.500,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1993 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

CANNENBURG 67. Prima aanbod in Sterrenburg!

CANNENBURG 67. Prima aanbod in Sterrenburg! Prima aanbod in Sterrenburg! Een solide eengezins(hoek)woning met de achtertuin op het zuidwesten en aan de voorzijde parkeergelegenheid voor twee auto s op eigen erf. De woning is geheel voorzien van

Nadere informatie

TESSELSCHADESTRAAT 69-71

TESSELSCHADESTRAAT 69-71 Gewoon een bijzonder ruim huis! Met een vloeroppervlak van ca. 100 m² is dit huis prima met een groot gezin te bewonen! De woning is voorzien van goede kozijnen, ramen en deuren, welke eigenlijk allemaal

Nadere informatie

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Poldermolen 47 6003 BC WEERT Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Geschakelde woning Bouwjaar 1992 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Toulonselaan 3, 3311 LT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Toulonselaan 3, 3311 LT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Toulonselaan 3, 3311 LT Dordrecht Vraagprijs 439.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 439.500,--

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 125.000,- k.k. In 2018 uitstekend gerenoveerde en gemoderniseerde woning met nieuwe aanbouw bij het centrum! Instapklaar! Deze onlangs uitstekend gerenoveerde en gemoderniseerde karakteristieke

Nadere informatie

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Muzieklaan 91 Oud-Beijerland Koopsom 230.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 4 kamers en berging aan. De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Poortwijk

Nadere informatie

Binnenpad 60 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

Binnenpad 60 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. Koopsom 180.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze nette tussenwoning met berging en tuin aan. De woning is gelegen aan de rand van de groene Zoomwijck met diverse voorzieningen, zoals openbaar vervoer,

Nadere informatie

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Hufkesstraat 13 6021 GX BUDEL Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1963 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Palissander MR Dordrecht. Vraagprijs: ,- k.k.

Palissander MR Dordrecht. Vraagprijs: ,- k.k. 078-7440182 Palissander 215 3315 MR Dordrecht Vraagprijs: 375.000,- k.k. Luxe, ruimte én comfort! Dat zijn de kernwoorden van deze bijzonder grote en luxe woning met aanbouw en vide aan de achterzijde,

Nadere informatie

ELZENLAAN 58. Betaalbaar wonen in Dubbeldam? Zoek dan niet verder!

ELZENLAAN 58. Betaalbaar wonen in Dubbeldam? Zoek dan niet verder! Betaalbaar wonen in Dubbeldam? Zoek dan niet verder! Deze goed onderhouden woning is gelegen op aantrekkelijke woonlocatie nabij het Damplein met al haar voorzieningen voor de dagelijkse behoeften, nabij

Nadere informatie

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k. Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs 195.000,- k.k. Omschrijving Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Hoekwoning met tuin op het zuiden, berging en achterom. Deze ééngezinswoning heeft een tuingerichte

Nadere informatie

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen www.vanhasselmakelaars.nl Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen Vraagprijs 215.000,00 kosten koper Exclusief achtergelegen garage (eventueel bij te kopen) Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900

Nadere informatie

Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k.

Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k. Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 549.000,00

Nadere informatie

SLAUERHOFFSTRAAT 16. Wat een geweldig mooie woning!

SLAUERHOFFSTRAAT 16. Wat een geweldig mooie woning! Wat een geweldig mooie woning! Goed onderhouden en volledig gerenoveerde tussenwoning in de gewilde wijk Dubbeldam. Met veel zorg en aandacht onderhouden woonhuis met een mooie, vrije ligging aan de voorzijde,

Nadere informatie

Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000,-- k.k.

Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000,-- k.k. Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 110.000, k.k.

Nadere informatie