Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs 129.000,-- k.k."

Transcriptie

1 Leeuwstraat 6, 3318 VD Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: info@zoomermakelaardij.nl

2 Kenmerken Vraagprijs : ,-- k.k. Soort : Appartement Aantal kamers : 4 kamers, waarvan 2 slaapkamers Inhoud woning : Circa 270 m 3 Gebruiksoppervlakte : Circa 88 m 2 woonfunctie Soort appartement : Galerijwoning Bouwjaar : Circa 1960 Ligging : Wijk Sterrenburg I, rustige weg, vrij uitzicht achterzijde Balkon : Circa 8 m² (oost) Verwarming : Cv-combiketel Isolatie : Isolerende beglazing, muurisolatie t.p.v. zijgevel Locatie Leeuwstraat VD DORDRECHT

3 Omschrijving Wauw wat een bijzonder fraai uitzicht! En dat ook nog eens in combinatie met de nodige privacy! Wat een fantastisch mooi uitzicht op de ecologische zone tussen de Leeuwstraat en de Stevensweg. Dit uitzicht maakt van dit appartement direct een bijzondere woning. Het betreft een 4-kamer woning met balkon op het oosten, gesitueerd op de 1e verdieping van een verzorgd complex met liftinstallatie. Er is een eigen praktische berging op de begane grond. Deze comfortabele woning is gerenoveerd in 2008 en voorzien van een nette keukeninrichting met enkele apparaten en een prima badkamer met o.a. een douche. Verwarming en warmwatervoorziening via een eigen cv-combiketel. Goede ligging in de wijk Sterrenburg I, nabij winkelcentrum Sterrenburg, uitvalswegen, openbaar vervoer en de Hollandse Biesbosch. Vermeldenswaard is nog dat er volop vrije parkeergelegenheid is bij het appartementencomplex. INDELING: Begane grond/ 1e verdieping: - Entree, hal, stookkast, meterkast, bergkast/ garderobekast; - Woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde met balkondeur en vaste kast. Open doorgang naar eetkamer; - Eetkamer; - Half open keuken, gesitueerd aan de voorzijde met gedeeltelijk betegelde wanden, vanille kleurige inrichting in hoekopstelling met paneelfronten met enkele rvs spoelbak, diverse onder en bovenkasten, laden, apparatuur: rvs afzuigunit (recirculatie), 4-pits gaskookplaat en een oven. Vaste kast; - L-gang, 3 bergkasten, toilet, - Toilet met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, fontein; - Slaapkamer 1, gesitueerd aan de voorzijde; - Slaapkamer 2, gesitueerd aan de voorzijde; - Badkamer met geheel betegelde wanden, plavuizen vloer, wit sanitair, wastafel, douche met thermostaatkraan en opstelplaats wasmachine. Buitenshuis - Balkon: ca. 8 m², gesitueerd op het oosten. - Berging: ca x 2.75 m., voorzien van verlichting en gesitueerd op de begane grond. AFMETINGEN/ OPPERVLAKTEN - Hal: ca x 1.39 m. (inclusief stookkast, meterkast en bergkast). - Woonkamer: ca x 3.70 m. - Eetkamer: ca x 4.52 m. - Half open keuken: ca x 2.19 m. - L-gang: ca. 9 m² (inclusief 3 bergkasten). - Toilet: ca x 0.87 m. - Slaapkamer 1: ca x 2.79 m. - Slaapkamer 2: ca x 2.79 m. - Badkamer: ca x 2.06 m.

4 KADASTER - Gemeente Dordrecht, sectie N, complexnummer 4815 A1 (woning). - Gemeente Dordrecht, sectie N, complexnummer 4815 A67(berging). ALGEMEEN - Bijdrage VvE 136,98 per maand (woning en berging); - Isolerende beglazing, muurisolatie t.p.v. zijgevel; - Hardhouten ramen (draai -/ kiep); - Plafondhoogte ca m; - Politiekeurmerk. TECHNISCHE INSTALLATIES - Meterkast bestaande uit: 4 groepen en een aardlekschakelaar; - Verwarming en warmwatervoorziening via een gasgestookte cv-combiketel (Agpo Econpact HR, ca. 2003); - Intercominstallatie; - Glasvezel aansluiting. WAND EN VLOERAFWERKINGEN Behang wandafwerking. Vloerbedekking en vinyl vloerafwerking.

5 Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden. De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte). De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van NEN-2580, conform de meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen NVM, VastgoedPro, VBO, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer, versiedatum januari De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Let op! De foto s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto s te spiegelen aan de vermelde afmetingen! Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling. Heeft u als geïnteresseerde deze woning bezichtigd met Zoomer Makelaardij, dan willen wij u graag verzoeken om ons binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Zoomer Makelaardij verlangt bij een verkooptransactie dat de kopende partij t.b.v. de verkopende partij een bankgarantie stelt c.q. waarborgsom stort ter grootte van 10% van de koopsom kosten koper. Dit ter meerdere zekerheid tot nakoming van de verplichtingen die voortvloeien uit de koopakte voor de kopende partij. Besluit u tot aankoop van een woning, denkt u dan aan een NVM aankoopmakelaar voor het behartigen van uw belangen.

6 Foto's

7 Foto's

8 Foto's

9 Foto's

10 Foto's

11 Kadastrale kaart

12 Wie zijn wij Zoomer Makelaardij is een jong, kleinschalig en professioneel NVM makelaarskantoor met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van de woningmakelaardij in de Drechtsteden. Deze ervaring staat ergens voor. Als geen ander weten wij wat er bij komt kijken om een particuliere woning te verkopen. Onze opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening getuige nieuwe of terugkerende opdrachten, maar ook getuige de aanbevelingen die zij doen in hun familie, vrienden en relatiekring. Voor een groot deel moeten wij het dus hebben van een positieve mond-tot-mond reclame. In onze ogen de beste reclame die je kunt hebben! NVM Door ons lidmaatschap bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) bent u er van verzekerd dat wij aan kwaliteitsborging doen. De Erecode en de hieruit voortvloeiende gedragsregels voor de makelaardij sluiten goed aan bij de door Zoomer Makelaardij gehanteerde kwaliteitsnormen. Door permanente educatie blijft onze kennis overigens altijd up-to-date. Voor opdrachtgevers en klanten is het ook goed te weten dat wij een uitstekende beroeps - en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten. Dit is een vanzelfsprekendheid bij een NVM makelaarskantoor! Waarvoor kunt u bij Zoomer Makelaardij terecht? Verkoop dienstverlening; Aankoopbegeleiding; Taxaties (NWWI en Taxateurs Unie gevalideerd); Advies (o.a. herontwikkelingsvraagstukken); Nieuwbouwprojecten. Voor nadere informatie over onze dienstverlening verwijzen wij graag naar onze website: Waarom Zoomer Makelaardij? We hechten aan het persoonlijke contact, een open relatie en korte lijnen; We zijn proactief en geven u ook ongevraagd advies als dat nodig is; We denken creatief met u mee. Ieder huis of pand is anders en vraagt weer om nieuwe wegen om te verkopen; We beschikken over actuele marktkennis; We hebben een groot relatienetwerk; We snappen de kracht van internet, social media en goede communicatie. We zorgen o.a. voor een zeer aansprekende projectdocumentatie met mooie foto s; Geen 9 tot 5 mentaliteit; We staan met ons aanbod prominent op funda.nl; We bieden een prima prijs-kwaliteitverhouding; We zijn erkend NVM Makelaar in Dordrecht en de Drechtsteden. Gratis verkoopadvies Een verhuizing brengt vragen met zich mee. Bijvoorbeeld of uw woning op dit moment goed is te verkopen. Of over het te doorlopen proces en de bemiddelingskosten. Zoomer Makelaardij helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen. En zo n eerste, vrijblijvende gesprek kost u niets. Alleen een uurtje van uw tijd.

13 Op basis van dit gratis adviesgesprek kunt u vervolgens uw verkoopplan concretiseren. En mocht u dan daadwerkelijk besluiten uw huis te koop te zetten, dan hopen we natuurlijk dat u aan ons denkt. Maar als dat niet zo is, hebben we in ieder geval een goed gesprek gehad! Algemeen Zoomer Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u een woning wenst te kopen is het verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVMaankoopmakelaar. Uitgangspunt in onze koopovereenkomsten is dat de koper een bankgarantie / waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopsom. Wanneer u een woning wilt kopen is het belangrijk dat u uw hypotheek mogelijkheden van te voren kent en de hieruit voortvloeiende financiële consequenties. Zoomer Makelaardij verzorgt geen hypotheken. Zoomer Makelaardij werkt samen met enkele onafhankelijke, erkende hypotheekadviseurs. Geheel vrijblijvend kunnen wij bij één van deze adviseurs een afspraak voor u maken om uw mogelijkheden te laten berekenen met als doel te komen tot de voor u meest passende hypotheek. Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om een onderhandeling te treden, derhalve kunnen er aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Mocht u nog vragen hebben over de verkoopdocumentatie of woonwensen, dan raden wij u aan deze tijdig te stellen. Bij voorkeur via de . Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met uur. s Avonds en zaterdag op afspraak. Contactgegevens Adres : Dudokplein 219 B, 3315 KH Dordrecht Telefoon : of info@zoomermakelaardij.nl Website :

Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Sterrenburgplein 33, 3318 JT Dordrecht Vraagprijs 174.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.000,--

Nadere informatie

Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rijnstraat 27, 3313 GV Dordrecht Vraagprijs 169.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 169.500,-

Nadere informatie

Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Minnaertweg 111, 3328 HM Dordrecht Vraagprijs 225.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Lange Breestraat 48, 3311 VK Dordrecht Vraagprijs 115.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k.

Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Eikenlaan 46, 3319 SC Dordrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 229.000,

Nadere informatie

Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Doornenburg 64, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 195.000,--

Nadere informatie

Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Cannenburg 172, 3328 AZ Dordrecht Vraagprijs 175.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 175.000,--

Nadere informatie

Voorstraat 382 C, 3311 CX Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Voorstraat 382 C, 3311 CX Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Voorstraat 382 C, 3311 C Dordrecht Vraagprijs 249.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 249.000,--

Nadere informatie

Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Museumstraat 41, 3311 XP Dordrecht Vraagprijs 249.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 249.000,

Nadere informatie

Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rijksstraatweg 339, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs ,- k.k.

Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs ,- k.k. Zernikelaan 712, 3356 XT Papendrecht Vraagprijs 189.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 189.000,

Nadere informatie

Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k.

Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k. Statenplaats 9 A, 3311 XV Dordrecht Vraagprijs 375.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 375.000,--

Nadere informatie

Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Vijverlaan 75, 3319 SN Dordrecht Vraagprijs 450.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 450.000,--

Nadere informatie

Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Voorstraat 290 A, 3311 ET Dordrecht Vraagprijs 179.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 179.500,--

Nadere informatie

Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht

Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht Thorbeckeweg 5 A, 3317 EA Dordrecht Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 199.500, -- k.k. Soort woning Type

Nadere informatie

Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rijksstraatweg 325, 3316 EG Dordrecht Vraagprijs 229.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 229.500,--

Nadere informatie

Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Doornenburg 59, 3328 AC Dordrecht Vraagprijs 209.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 209.500,--

Nadere informatie

Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Buitengrave 3, 3317 MH Dordrecht Vraagprijs 589.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 589.000,--

Nadere informatie

Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rechte Zandweg 8, 3319 GR Dordrecht Vraagprijs 299.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 299.000,--

Nadere informatie

Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Branco 126, 3315 WT Dordrecht Vraagprijs 359.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 359.000,--

Nadere informatie

Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Aletta Jacobs-erf 138, 3315 EH Dordrecht Vraagprijs 225.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Essenburg 115, 3328 CE Dordrecht Vraagprijs 169.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 169.500,--

Nadere informatie

Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Korte Breestraat 20-22, 3311 ND Dordrecht Vraagprijs 199.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs

Nadere informatie

Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Noorderkroonstraat 154, 3318 VT Dordrecht Vraagprijs 249.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k.

Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Binnen Kalkhaven 5, 3311 JC Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 349.000,--

Nadere informatie

Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Wijnstraat 24, 3311 BW Dordrecht Vraagprijs 589.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 589.000,--

Nadere informatie

Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Singel 86, 3311 PE Dordrecht Vraagprijs 535.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 535.000,--

Nadere informatie

Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 193 VRAAGPRIJS EUR 100.000,= K.K.

Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 193 VRAAGPRIJS EUR 100.000,= K.K. Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 193 VRAAGPRIJS EUR 100.000,= K.K. Ruime 4-kamer maisonnette met balkon, gelegen in appartementencomplex met lift en centraal gelegen aan de rand van de wijk Crabbehof.

Nadere informatie

Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500,- k.k. Nessestraat 25, 3312 NP Dordrecht Vraagprijs 139.500, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 139.500,

Nadere informatie

Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs ,-- k.k.

Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs ,-- k.k. Damstraat 53, 3319 BB Dordrecht Bieden vanaf prijs 215.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Bieden vanaf

Nadere informatie

Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Herradesstraat 9, 3312 NK Dordrecht Vraagprijs 159.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 159.500,--

Nadere informatie

Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Noorderstraat 43, 3311 RS Dordrecht Vraagprijs 319.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 319.000,00

Nadere informatie

Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht

Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht Weeshuisplein 23, Weeshuisplein 24-25/ Zakkendragersstraat 12, 3311 SX Dordrecht Vraagprijs 197.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl

Nadere informatie

Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Merbau 164, 3315 RV Dordrecht Vraagprijs 282.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 282.500, --

Nadere informatie

Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs ,- k.k

Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs ,- k.k Joop den Uylstraat 53, 3317 NW Dordrecht Vraagprijs 295.000,- k.k Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 295.000,--

Nadere informatie

Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Branco 12, 3315 WR Dordrecht Vraagprijs 387.500,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 387.500,--

Nadere informatie

Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Meranti 178, 3315 TT Dordrecht Vraagprijs 245.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 245.000,00

Nadere informatie

Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Hoge Bakstraat 13, 3311 WJ Dordrecht Vraagprijs 295.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 295.000,--

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Octant 217. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Octant 217. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Octant 217 Vraagprijs 115.000,-- k.k. Op de 12e verdieping van een keurig appartementencomplex aan de rand van de wijk Sterrenburg is dit ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Regenboogstraat 31. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Regenboogstraat 31. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Regenboogstraat 31 Vraagprijs 112.500,-- k.k. Royaal 5-kamerappartement (woonoppervlakte circa 100 m2) met balkon op het westen, op de tweede

Nadere informatie

Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000,- k.k.

Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000,- k.k. Van Baerleplantsoen 12, 3314 BH Dordrecht Vraagprijs 239.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs :

Nadere informatie

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs 579.500,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 575.500,-- k.k. Soort

Nadere informatie

Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Hovenlaan 102, 3329 BC Dordrecht Vraagprijs 829.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 829.000,--

Nadere informatie

Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht

Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht Vraagprijs 125.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Nieuwkerksplein 7, 3311 TJ Dordrecht

Nadere informatie

Adres : SLANGENBURG 72

Adres : SLANGENBURG 72 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : SLANGENBURG 72 Vraagprijs 189.000,-- K.K. TYPE WONING Appartement BOUWJAAR Circa 1978 BRUTO

Nadere informatie

Dordrecht W.H. Vliegenstraat 29

Dordrecht W.H. Vliegenstraat 29 Vraagprijs 124.500,-- k.k. Op nette woonlocatie gelegen, compleet gerenoveerd 4-kamerappartement aan de rand van de wijk Crabbehof. De huidige eigenaar heeft er de laatste jaren alles aan gedaan om het

Nadere informatie

Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Spieghelstraat 13, 3314 AS Dordrecht Vraagprijs 235.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 235.000,--

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Heimerstein 29. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Heimerstein 29 Vraagprijs 119.500,-- k.k. Deze Zaanse woning in de wijk sterrenburg III staat op een perceel van 175 m2 eigen grond en beschikt

Nadere informatie

Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k.

Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k. Nieuwe Haven 34, 3311 AR Dordrecht Vraagprijs 549.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 549.000,00

Nadere informatie

Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Marslaan 33, 3318 JE Dordrecht Vraagprijs 275.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 275.000,--

Nadere informatie

Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR ,= K.K. Dordrecht, Schaperstraat 15 VRAAGPRIJS EUR 120.000,= K.K. Te moderniseren 2-laagse tussenwoning met vier slaapkamers, tuin met grote berging en vrij uitzicht op de Zuidendijk, gelegen aan de rand van de

Nadere informatie

Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Rudyard Kipling-erf 35, 3315 AA Dordrecht Vraagprijs 225.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Eb 2, 3312 WC Dordrecht Vraagprijs 595.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 595.000,-- k.k. Soort

Nadere informatie

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht

Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Vraagprijs 132.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Torenstraat 41, 3311 TP Dordrecht Bieden

Nadere informatie

Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000,-- k.k.

Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000,-- k.k. Eigenhaard 8, 3312 EH Dordrecht Vraagprijs 110.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 110.000, k.k.

Nadere informatie

Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000,- k.k.

Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000,- k.k. Brederodestraat 1, 3314 ZA Dordrecht Vraagprijs 285.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 285.000,

Nadere informatie

Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Wijnstraat 168 A, 3311 BZ Dordrecht Vraagprijs 439.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 439.000,--

Nadere informatie

Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Oudendijk 173, 3329 KN Dordrecht Vraagprijs 1.075.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 1.075.000,--

Nadere informatie

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 275, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 185.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 275, 3312 KW

Nadere informatie

Dubbelsteynlaan Oost 260, 3319 EH Dordrecht Vraagprijs 289.000,-- k.k.

Dubbelsteynlaan Oost 260, 3319 EH Dordrecht Vraagprijs 289.000,-- k.k. Dubbelsteynlaan Oost 260, 3319 EH Dordrecht Vraagprijs 289.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs

Nadere informatie

Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Zuidendijk 123, 3314 CS Dordrecht Vraagprijs 325.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs Soort Type

Nadere informatie

Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 173 VRAAGPRIJS

Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 173 VRAAGPRIJS Dordrecht, S.M. Hugo van Gijnweg 173 VRAAGPRIJS EUR 109.500,= K.K. Op de eerste en tweede woonlaag gelegen 4-kamermaisonnette met drie slaapkamers, ruim balkon en inpandig bereikbare garage en berging

Nadere informatie

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Vraagprijs 99.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Thorbeckeweg

Nadere informatie

Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k.

Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs ,-- k.k. Balsa 14, 3315 ND Dordrecht Vraagprijs 275.000,-- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 085-4867660 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 275.000, --

Nadere informatie

Adres : R. Kipling-erf 7

Adres : R. Kipling-erf 7 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : R. Kipling-erf 7 Vraagprijs 188.500,-- k.k. TYPE WONING Eengezinswoning (hoek) BOUWJAAR Circa

Nadere informatie

Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester de Roostraat 30, 3319 CC Dordrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs

Nadere informatie

Adres : VESTSTRAAT 22

Adres : VESTSTRAAT 22 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : VESTSTRAAT 22 Vraagprijs 185.000,-- K.K. TYPE WONING Appartement BOUWJAAR Circa 2001 BRUTO

Nadere informatie

Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR ,= K.K.

Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR ,= K.K. Dordrecht, Mauritsweg 118 A VRAAGPRIJS EUR 245.000,= K.K. Mooi appartement! In geliefd complex De Prinsemarij gelegen royaal 3- kamerappartement met prachtig vrij uitzicht op het Weizigtpark en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Bakema-erf 79, 3315 JB Dordrecht Vraagprijs 349.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken : Vraagprijs : 349.000,--

Nadere informatie

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.6 Plattegrond....7 Algemeen...8 Omschrijving Zeer centraal gelegen,

Nadere informatie

Een ruim 3-kamerappartement op de tweede verdieping met groot balkon op het westen.

Een ruim 3-kamerappartement op de tweede verdieping met groot balkon op het westen. TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Regenboogstraat 29 Vraagprijs 95.000,-- k.k. Een ruim 3-kamerappartement op de tweede verdieping met groot balkon op het westen. Het appartement

Nadere informatie

ADJ. H.P. KOSTERSTRAAT 18

ADJ. H.P. KOSTERSTRAAT 18 Starters opgelet!!! Een zo te betrekken 3 kamer appartement gelegen op de 2 e verdieping, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een vrij uitzicht op het groen aan de voorzijde.

Nadere informatie

VAN DEN BROEK-ERF 121

VAN DEN BROEK-ERF 121 Bijna nooit te koop! Goed onderhouden bungalow met onder andere 3 slaapkamers, zonnige achtertuin, lichte woonkamer en nette keuken- en badkamerinrichting in de geliefde woonwijk Stadspolders. Deze woning

Nadere informatie

ABRAHAM KUYPERWEG 226

ABRAHAM KUYPERWEG 226 Aantrekkelijk 3-kamerappartement (2 slaapkamers) van ca. 70 m² op de 1 e verdieping met een royale berging in de kelder en een zolderberging, eenvoudige keuken- en badkamerinrichting en een eigen CV-combiketel.

Nadere informatie

Singel , 3311 KR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Singel , 3311 KR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Singel 197 199, 3311 KR Dordrecht Vraagprijs 595.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 595.000,--

Nadere informatie

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht

Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Leerparkpromenade 147, 3312 KW Dordrecht Vraagprijs 195.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Leerparkpromenade 147, 3312 KW

Nadere informatie

HERMANN HESSE-ERF 28. Interesse? Bel dan snel met voor een afspraak. DORDRECHT STADSPOLDERS

HERMANN HESSE-ERF 28. Interesse? Bel dan snel met voor een afspraak. DORDRECHT STADSPOLDERS Met trots presenteert OZP Makelaars dit schitterende 3-kamerappartement (type maisonnette) op de 3 e en 4 e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan het Hermann Hesse-erf (Stadspolders)

Nadere informatie

TE KOOP. Haagdijk 142 b15 Breda. Koopsom ,- K.K.

TE KOOP. Haagdijk 142 b15 Breda.  Koopsom ,- K.K. TE KOOP Ideaal 2-kamer appartement met lift (rustig gelegen aan de achterzijde) voor iedereen die een goed afgewerkt appartement zoekt met een ruim balkon, lage servicekosten, eigen parkeerplaats en eigen

Nadere informatie

Palissander MR Dordrecht. Vraagprijs: ,- k.k.

Palissander MR Dordrecht. Vraagprijs: ,- k.k. 078-7440182 Palissander 215 3315 MR Dordrecht Vraagprijs: 375.000,- k.k. Luxe, ruimte én comfort! Dat zijn de kernwoorden van deze bijzonder grote en luxe woning met aanbouw en vide aan de achterzijde,

Nadere informatie

Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Luchtenburg 124, 3328 AR Dordrecht Vraagprijs 325.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl : Kenmerken Vraagprijs : 325.000,00

Nadere informatie

Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k.

Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs ,- k.k. Rijksstraatweg 172, 3316 EJ Dordrecht Vraagprijs 775.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 775.000,--

Nadere informatie

LEEUWSTRAAT 16. Dit fantastische uitzicht is eindelijk weer eens te koop!

LEEUWSTRAAT 16. Dit fantastische uitzicht is eindelijk weer eens te koop! Dit fantastische uitzicht is eindelijk weer eens te koop! Dit in 2016 volledig gerenoveerde 3-kamerappartement heeft werkelijk een schitterend uitzicht op een mooi aangelegd park met waterpartij. In 2016

Nadere informatie

JONKERBOS 66 / MEERZICHT / WIJK

JONKERBOS 66 / MEERZICHT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 136.000,= k.k. Bouwjaar 1972 Woonoppervlakte 90 m² Inhoud 245 m³ Servicekosten 216,= per maand Aanvaarding In overleg Uitstekend onderhouden ruim vierkamer appartement met

Nadere informatie

GRAFELIJKHEIDSWEG 26 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

GRAFELIJKHEIDSWEG 26 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I Wonen in Dordrecht in de wijk Sterrenburg met veel privacy, alles gelijkvloers en daardoor zeer geschikt als 55-pluswoning? Kijk dan eens naar het appartementencomplex aan de Grafelijkheidsweg. Hier staat

Nadere informatie

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

Adres : IROKO 193 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES

Adres : IROKO 193 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : IROKO 193 Vraagprijs 289.500,-- K.K. TYPE WONING Eengezinswoning BOUWJAAR Circa 1997 (opbouw

Nadere informatie

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Numansgors 197 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 259.000,- k.k. Fraai gesitueerde splitlevel woning met berging. De woning heeft ook een eigen parkeerplaats, ligplaats (8 x 3 mtr.) voor een boot, twee slaapkamers en een woonkamer met

Nadere informatie

De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs ,- k.k.

De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs ,- k.k. De Raadtweg 13, 3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht Vraagprijs 369.000,- k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 078-3036666 E-mail: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Richtprijs

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een gelijkvloers appartement, maar wel met een tuin? Dit is uw kans!

Bent u op zoek naar een gelijkvloers appartement, maar wel met een tuin? Dit is uw kans! Bent u op zoek naar een gelijkvloers appartement, maar wel met een tuin? Dit is uw kans! Op geliefde woonlocatie aan het Oostkilpark in Sterrenburg 3 gelegen 3-kamerappartement met zonnige tuin op het

Nadere informatie

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

H.M. VAN RANDWIJKHOVE 91 / BUYTENWEGH

H.M. VAN RANDWIJKHOVE 91 / BUYTENWEGH TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 139.500,= k.k. Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 76 m² Inhoud 200 m³ Servicekosten 134,= per maand Aanvaarding In overleg Recent volledig gerenoveerd (2012) driekamer appartement

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Blaauwweg 381. Koopsom ,-- k.k Koopgarant woning!

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Blaauwweg 381. Koopsom ,-- k.k Koopgarant woning! TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Blaauwweg 381 Koopsom 76.500,-- k.k. Koopgarant woning! Optimaal ingedeeld 2-kamerappartement op de 8e verdieping met fijn balkon op het westen.

Nadere informatie

Windsorhof 12, 3329 BG Dordrecht Vraagprijs 535.000,- k.k.

Windsorhof 12, 3329 BG Dordrecht Vraagprijs 535.000,- k.k. Windsorhof 12, 3329 BG Dordrecht Vraagprijs 535.000, k.k. Zoomer Makelaardij B.V. Dudokplein 219 B 3315 KH, DORDRECHT Tel: 0854867660 Email: info@zoomermakelaardij.nl Kenmerken Vraagprijs : 535.000, k.k.

Nadere informatie

CANNENBURG 67. Prima aanbod in Sterrenburg!

CANNENBURG 67. Prima aanbod in Sterrenburg! Prima aanbod in Sterrenburg! Een solide eengezins(hoek)woning met de achtertuin op het zuidwesten en aan de voorzijde parkeergelegenheid voor twee auto s op eigen erf. De woning is geheel voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Wesseler-nering 47 18, 7544 JC Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Wesseler-nering 47 18, 7544 JC Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7544 JC Vraagprijs 189.500,- k.k. Omschrijving Gelegen op een fraaie, levendige locatie, op korte afstand van het vernieuwde winkelcentrum Zuid, ligt dit royale en functioneel ingedeelde 3-kamer

Nadere informatie

Bennekom Florence Nightingalelaan 28

Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Op een mooie en rustige locatie gelegen GESCHAKELDE HOEKWONING Grote, inpandige berging Ruime woonkamer met gashaard en tuindeur naar terras Fraaie, vrij gelegen achtertuin

Nadere informatie

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM Zeer ruim 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Erfpacht afgekocht tot en met 9 mei 2044. Ruim balkon. Woonoppervlakte

Nadere informatie

's-gravendeel, Onder de Molen 26

's-gravendeel, Onder de Molen 26 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Onder de Molen 26 Mooi afgewerkt, op de begane grond gesitueerd, 2-kamer hoekappartement, met een terras van circa

Nadere informatie