VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR"

Transcriptie

1 VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR HET LAAGLAND Het Laagland is dé professionele jeugdtheatervoorziening van Limburg die in eigen huis en op locatie, op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek verrast en verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert. Het Laagland maakt deel uit van de Basisinfrastructuur en wordt in dat kader structureel gefinancierd door het Ministerie van OC&W en de Provincie Limburg. Daarin gefaciliteerd door de gemeente Sittard-Geleen resideert het gezelschap in de Stadsschouwburg Sittard-Geleen. Onze missie is kinderen en volwassenen aanmoedigen om te ontdekken wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan. Al spelend, vertellend en verbeeldend brengen we verhalen tot leven, die gaan over ieders verlangen, angst en moed om groter te groeien en om je eigen waardevolle plek in de wereld in te durven nemen, precies zoals je bent. Vanuit de kernwaarden groeien, verbonden zijn en in balans zijn vinden wij het belangrijk elkaar te inspireren, onze talenten te ontwikkelen, eigen verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken. Het Laagland produceert jaarlijks landelijke tourneevoorstellingen voor de grote, midden- of kleine zaal. In Limburg bieden we scholenprojecten voor het basis- en voortgezet onderwijs in samenwerking met regionale partners en in de klas. Daarnaast (co)produceren we voorstellingen en theaterroutes op locatie. Wij zijn continu in ontwikkeling, waarbij de speerpunten voor de komende jaren liggen bij internationalisering en innovatieve vormen van educatie. Vanuit ons solide theaterhuis bieden we graag ruimte aan jonge talenten. Daartoe begeleiden we professioneel (regie)talent en kunnen jonge mensen uit Sittard e.o. zich ontwikkelen in onze Jong Laagland Theaterwerkplaats. Het Laagland bestaat momenteel uit 10 vaste medewerkers en 5 acteurs en daarnaast uit een groot aantal freelancers, vrijwilligers en tijdelijke krachten. Vanwege het vertrek van onze zakelijk directeur per 1 juli 2015 zoeken wij een GEBODEN ALGEMEEN DIRECTEUR ( 0,8-1,0 FTE) Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Nederlands Theater

2 DE PROCEDURE Een beperkt aantal kandidaten zal een selectiegesprek voeren met de sollicitatiecommissie op vrijdag 15 mei Eventuele tweede gesprekken worden gepland op donderdag 21 of vrijdag 22 mei. De geselecteerde kandidaat zal vervolgens een kennismakingsgesprek voeren met (een vertegenwoordiging van) het personeel en de raad van toezicht op vrijdag 29 mei. CONTACT- EN VACATURE INFORMATIE Stuur uw motivatie en cv uiterlijk 5 mei :00 uur naar directie@hetlaagland.nl t.a.v. Inèz Derksen, artistiek directeur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M. de Groot, zakelijk directeur van Het Laagland op mare@hetlaagland.nl. Solliciteren en inlichtingen uitsluitend per . Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen. HET LAAGLAND Postbus AC Sittard Bezoekadres : Mgr. Claessensstraat 2, Sittard Meer informatie over het gezelschap is beschikbaar via BIJLAGE Profiel algemeen directeur en artistiek directeur Het Laagland. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

3 PROFIEL ALGEMEEN DIRECTEUR HET LAAGLAND FUNCTIE-INHOUD Samen met de artistiek directeur bepaal je het strategisch beleid op basis van de missie en visie van het gezelschap. Je opdracht is het verbinden van het gezelschap met de omgeving door actief kansen te zoeken en aan te grijpen voor samenwerkingen, geldstromen en opdrachten, gericht op (kwalitatieve) groei van het gezelschap, marktverbreding en publieksbereik. Speerpunten voor de komende jaren daarin zijn internationalisering en innovatie van de educatie-activiteiten. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het gezelschap en afleggen van verantwoording aan overheden en (overige) subsidiegevers over de resultaten en de gemaakte keuzes. Je geeft leiding aan het niet-artistiek personeel waarbij persoonlijke groei en ontwikkelingskansen van medewerkers voorop staan en legt verantwoording af aan de raad van toezicht. PLAATS IN DE ORGANISATIE De stichting kent een tweehoofdige statutaire directie met een algemeen directeur en een artistiek directeur. Beide zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie met ieder een eigen aandachtsgebied. Als primus inter pares is de algemeen directeur eindverantwoordelijk. De algemeen directeur legt verantwoording af aan de raad van toezicht. FUNCTIEOMSCHRIJVING STRATEGISCH BELEID EN VERTALING NAAR DE PRAKTIJK Het in samenwerking met de artistiek directeur aangeven van missie en visie, ontwikkelingsmogelijkheden en succesfactoren. Het uitwerken van de visie in (vier)jaarlijkse doelstellingen. Het op basis van externe en interne oriëntatie en in samenwerking met de artistiek directeur opstellen van een strategisch meerjarenbeleidsplan, gericht op de continuïteit van het gezelschap in de basisinfrastructuur. Het vertalen van het strategische beleidsplan in een meerjarenbegroting. Het opstellen van jaarbegrotingen en jaarplannen, productie- en afdelingsbudgetten. ONDERNEMERSCHAP Het verbinden van het gezelschap met de omgeving door actief kansen te zoeken en aan te grijpen voor samenwerkingen, allianties en opdrachten, gericht op (kwalitatieve) groei van het gezelschap, marktverbreding en publieksbereik. Brengt en houdt geldstromen op gang en brengt (alternatieve) financieringsbronnen en fondsen binnen. Het in samenwerking met de artistiek directeur bouwen aan internationalisering van het gezelschap. Het uitbouwen en verder ontwikkelen van het educatief aanbod voor en in samenwerking met het onderwijs.

4 BEDRIJFSVOERING Stuurt de (personeels)administratie administratie aan en zorgt voor een adequate financiële bedrijfsvoering met sluitende interne controle, budgettering en management informatie. Is aanspreekpunt voor de externe accountant. De (aansturing op) verkoop van voorstellingen aan theaters, bemiddelaars, scholen en andere afnemers. Het vaststellen van uitkoop- en garantiesommen, leerlingenbijdragen en overige verkoopvoorwaarden. Het afleggen van verantwoording aan overheden, Raad voor Cultuur en (overige) subsidiegevers over de resultaten en de gemaakte keuzes. Het verzorgen van de jaarverslaglegging, inclusief prestatiecijfers en bestuursverslag. Het, samen met de artistiek directeur, representeren van de stichting bij overheden, afnemers, culturele veld en andere relevante gelegenheden. PERSONEELSZAKEN Het als leidinggevende zorg dragen voor de inzet en persoonlijke groei van de niet-artistieke medewerkers langs de leidraad van visie en kernwaarden. Het aansturen van zelfstandig opererende projectteams op diverse producties en projecten, bestaande uit vaste medewerkers en freelancers. Het werven, selecteren en aanstellen van niet-artistiek personeel, binnen de randvoorwaarden van de vastgestelde begroting. Het jaarlijks houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken met niet-artistieke medewerkers en exitgesprekken met tijdelijke medewerkers. Het informeren van medewerkers over administratieve organisatie (AO), medezeggenschap en arbeidsvoorwaardenbeleid (CAO Theater). EIGENSCHAPPEN/COMPETENTIES Academisch werk- en denkniveau. Bedrijfsmatige denker die gevoel heeft voor en plezier heeft in de waarden die in de wereld van podiumkunsten van belang zijn. Vormt als evenwichtige en solide persoonlijkheid in complementariteit een gebalanceerd team met de artistiek directeur. Onderschrijft de missie en visie van Het Laagland. Kan zowel praktisch als strategisch denken en handelen. Heeft leidinggevende ervaring. Proactieve netwerker en verbinder, gericht op samenwerken. Internationale 'neus' en/of beschikbaar cultureel internationaal netwerk. Affiniteit met de educatieve taak van het gezelschap. Woonachtig in de regio of bereidheid (op termijn) te verhuizen.

5 PROFIEL ARTISTIEK DIRECTEUR HET LAAGLAND FUNCTIEOMSCHRIJVING STRATEGISCH BELEID EN VERTALING NAAR DE PRAKTIJK Het in samenwerking met de algemeen directeur aangeven van missie en visie, ontwikkelingsmogelijkheden en succesfactoren. Het uitwerken van de visie in (vier)jaarlijkse doelstellingen. Het op basis van externe en interne oriëntatie en in samenwerking met de algemeen directeur opstellen van een strategisch meerjarenbeleidsplan, gericht op de continuïteit van het gezelschap in de basisinfrastructuur. Het opstellen van jaarplannen en -programmering. Het afleggen van verantwoording aan de Raad voor Cultuur, overheden en (overige) subsidiegevers over de gemaakte keuzes op artistiek terrein. ARTISTIEK LEIDERSCHAP Het als leidinggevende en regisseur zorg dragen voor de inzet en persoonlijke groei van de artistieke medewerkers langs de leidraad van visie en kernwaarden. Het als regisseur verzorgen van minimaal één regie per seizoen. Het begeleiden van regies van gasten. Het in samenwerking met de artistiek directeur bouwen aan internationalisering van het gezelschap. Het scouten van potentieel, jong c.q. nieuw talent. Het, samen met de algemeen directeur, representeren van de stichting bij overheden, afnemers, culturele veld en andere relevante gelegenheden. PERSONEELSZAKEN Het werven, selecteren en aanstellen van nieuwe artistieke medewerkers binnen de randvoorwaarden van de vastgestelde begroting. Het jaarlijks houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de artistieke medewerkers en exitgesprekken met tijdelijke artistieke medewerkers.

Functie profiel. Toneelgroep Oostpool. Zakelijk Directeur DE ORGANISATIE POSITIE KANDIDAAT PROFIEL PROCEDURE

Functie profiel. Toneelgroep Oostpool. Zakelijk Directeur DE ORGANISATIE POSITIE KANDIDAAT PROFIEL PROCEDURE Functie profiel Toneelgroep Oostpool Zakelijk Directeur Maes & Lunau handelt geheel in overeenstemming met de huidige privacywetgeving en haar opdrachtgevers dienen overeenkomstig te handelen. De persoonsgegevens

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF FUNCTIEPROFIEL Bestuurder voor 0,5 WTF VITUS ZUID is een nieuwe organisatie die met ingang van 1 augustus 2015, het bevoegd gezag wordt van een van de vier instellingen voor Cluster 2 onderwijs in Nederland.

Nadere informatie

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver (S08 CAO-VO) Aanleiding: Per 1 september 2018 zijn we op zoek naar een pedagogisch begeleider voor de locatie Swalmen en Reuver. Informatie:

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

Jaarlijks verschijnt een verslag van de Anne Frank Stichting met daarin de belangrijkste activiteiten van het voorafgaande jaar: Jaarverslag 2010.

Jaarlijks verschijnt een verslag van de Anne Frank Stichting met daarin de belangrijkste activiteiten van het voorafgaande jaar: Jaarverslag 2010. Vacature De Anne Frank Stichting is een onafhankelijke organisatie die de plek beheert waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog was ondergedoken en waar zij haar dagboek schreef. De Stichting brengt

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR DRENTHE COLLEGE Inhoudsopgave 1 Drenthe College 3 De organisatie 3 De missie 3 De thema s 3 2 Lid College van Bestuur 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Inleiding In het kader van de vorming van RUD Zuid-Limburg gaat na de oprichtingsfase de inrichtingsfase van start. Onderdeel van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013.

FUNCTIEPROFIEL. Clusterdirecteur. Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre. Veldhoven, 4 april 2013. FUNCTIEPROFIEL Clusterdirecteur Basisschool De Drijfveer en Christoffel Waalre Veldhoven, 4 april 2013. De organisatie SKOzoK is de afkorting van Samen Koersen op Zichtbare Onderwijs Kwaliteit. SKOzoK

Nadere informatie

BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP

BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP FUNCTIEPROFIEL BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP Inhoud 1 Almeerse Scholen Groep... 3 De organisatie... 3 Missie ASG... 3 Bedrijfsbureau... 3 Stafdienst... 4 Kengetallen ASG... 4 Aanvullende informatie

Nadere informatie

Directeur Markland College Zevenbergen

Directeur Markland College Zevenbergen School- en functieprofiel Directeur Markland College Zevenbergen (S14 CAO-VO) Versie 31/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht

Profiel Lid Raad van Toezicht Profiel Lid Raad van Toezicht Profielschets lid Raad van Toezicht Liemerije Liemerije is sinds 1976 het adres voor ouderenzorg in de Liemers. Onze cliënten zijn bij onze deskundige medewerkers in goede

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR ALFA-COLLEGE Inhoudsopgave 1 Alfa-college 3 De organisatie 3 De missie en visie 3 De structuur 4 De thema s 4 2 Lid College van Bestuur 5 Plaats in de organisatie

Nadere informatie

Profiel. Directeur ICT. 25 mei 2016. Opdrachtgever Albeda College

Profiel. Directeur ICT. 25 mei 2016. Opdrachtgever Albeda College Profiel Directeur ICT 25 mei 2016 Opdrachtgever Albeda College Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00 47 45 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

voor SKBO en Stichting OOG

voor SKBO en Stichting OOG Directeur Financien, Facilitair en Beheer voor SKBO en Stichting OOG SKBO en Stichting OOG Per januari 2018 vormen SKBO en stichting OOG één organisatie. Zij gaan een fusie aan en bundelen hun krachten.

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte)

Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte) Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte) Inspirerend, richtinggevend leider die zowel intern als extern zichtbaar is met ondernemerschap gericht op welzijn en kwaliteit voor cliënten en medewerkers

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe Ontwikkelgerichte en stabiele manager en adviseur met kennis van de gemeentelijke overheid en van organisatieontwikkeling die resultaatgericht

Nadere informatie

Functieprofiel: Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren

Functieprofiel: Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren Postadres Postbus 571 2800 AN Gouda Procedure voor het aantrekken van een Directeur Gezondheidscentrum Korte Akkeren Procedure: 1. Functie intern en evt. extern openstellen. 2. Interne gesprekken december

Nadere informatie

Organisatie en Functieprofiel

Organisatie en Functieprofiel Organisatie en Functieprofiel Twee leden Raad van Toezicht Stichting KONOT Noord Oost Twente Inhoudsopgave 1. Stichting KONOT 3 1.1 De situatie 3 1.2 Identiteit 3 1.3 Missie en visie 3 1.4 Kernwaarden

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 >Profiel Kenmerk >16.072 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Bestuurder-Directeur

Nadere informatie

Profiel. Directeur Finance & Control. 5 september Opdrachtgever Albeda College

Profiel. Directeur Finance & Control. 5 september Opdrachtgever Albeda College Profiel Directeur Finance & Control 5 september 2016 Opdrachtgever Albeda College Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00 47 45 Voor

Nadere informatie

Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond zoekt een lid (collegiale) raad van bestuur

Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond zoekt een lid (collegiale) raad van bestuur Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond zoekt een lid (collegiale) raad van bestuur Wij kijken uit naar een enthousiaste bestuurder met aantoonbare uitvoeringskracht, oog voor de interne werkomgeving, en een

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR AANGEPAST FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR DRENTHE COLLEGE Inhoudsopgave 1 Drenthe College 3 De organisatie 3 De missie 3 De thema s 3 2 Lid College van Bestuur 5 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV

Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV Besturingsmodel en bestuursprofielen NKBV Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) De NKBV kent de volgende doelen zoals vastgelegd in de statuten: het bevorderen van de klim- en bergsport;

Nadere informatie

Vacaturetekst. werving en selectie. Twee leden Raad van Toezicht INOS. Breda

Vacaturetekst. werving en selectie. Twee leden Raad van Toezicht INOS. Breda Vacaturetekst werving en selectie Twee leden Raad van Toezicht INOS Breda Hengelo (o), 14 november 2018 1 Inhoudsopgave 1.Informatie over het INOS 3 Algemene informatie 3 Kernwaarden 3 Strategisch Beleidsplan

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam. PublicSpirit. De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant

PROFIELSCHETS. Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam. PublicSpirit. De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant PROFIELSCHETS Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam PublicSpirit De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant Amersfoort, 18 januari 2016 Organisatie en context Havensteder is een woningcorporatie

Nadere informatie

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel Datum: 16 april 2019 Vooraf en inhoud In dit profiel komen de volgende onderdelen aan bod: Sollicitatieprocedure.

Nadere informatie

Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI

Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI Situatie- en profielschets STICHTING PANTA RHEI Werving en selectie voorzitter College van Bestuur Hoorn, april 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Kenmerken Stichting Panta Rhei 1 Wie zijn wij? Stichting

Nadere informatie

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting

Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting Profielschets Directeur-bestuurder Catharina Stichting ERLY the consulting company Datum: juni 2017 Adviseur: drs. Lilian Vos Catharina Stichting De Catharina Stichting is een kleinschalige zorg- en welzijnsorganisatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN BESTUUR CVO ROTTERDAM E.O.

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN BESTUUR CVO ROTTERDAM E.O. FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN BESTUUR CVO ROTTERDAM E.O. Inhoudsopgave 1 CVO Rotterdam e.o. 3 De vereniging CVO Rotterdam en omstreken 3 De bestuurlijke opgave voor de komende jaren 3 Samen Sterk! 4 2 Lid

Nadere informatie

Profielschets directeur/bestuurder

Profielschets directeur/bestuurder Profielschets directeur/bestuurder Per 01 juni 2018, omvang 1,0 fte. 12 april 2018 Versie 0.3 1. De organisaties Sinds 1 januari 2016 zijn Stichting Welzijn Albrandswaard en Stichting KijkopWelzijn samenwerkingspartners

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE

VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE PROFIEL @ VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE voor meer informatie over de functie: dhr. mr. E.G. Martinus, Bestuurssecretaris, telefoon (088) 878 98 03 of 06 207 441 66 ORGANISATIE

Nadere informatie

Profiel. Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest. Algemeen Directeur

Profiel. Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest. Algemeen Directeur Profiel Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest Algemeen Directeur 1 Fusieorganisatie Orkest van het Oosten / Het Gelders Orkest Algemeen Directeur Achtergrond van de fusie Het Orkest

Nadere informatie

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK Oktober 2018 De organisatie RIBW Kennemerland / Amstelland en de Meerlanden De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland / Amstelland

Nadere informatie

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel

HABEKO WONEN. lid raad van commissarissen. profiel HABEKO WONEN profiel MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMERSCHAP / HRM Juni 2019 Pagina 1 De organisatie Habeko wonen Habeko wonen is dé woningcorporatie voor Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Benthuizen en

Nadere informatie

Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van

Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van Profiel voor de nieuwe bestuurder Voorzitter college van bestuur van Karen Kragt & Nicole Boevé Van der Laan & Company BV Baarn, 21 juli 2016 1 Over Tabijn Tabijn is een stichting voor katholiek, protestants-christelijk,

Nadere informatie

Impact en opdracht HR. Dichterbij. MT-Dichterbij

Impact en opdracht HR. Dichterbij. MT-Dichterbij Directeur HR Een natuurlijke verbinder en bewezen visionair met slagkracht, die op vernieuwende wijze zorgt dat Dichterbij een onderscheidende werkgever wordt. De afdeling HR is een van de ondersteunende

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

De organisatie. Omschrijving/kenmerken. Missie. Visie

De organisatie. Omschrijving/kenmerken. Missie. Visie Profiel directeur/bestuurder Stichting WoonZorgCentrum Het Hooge Heem Grootegast Versie oktober 2016 Vanwege het vertrek van de huidige directeur/bestuurder, is Stichting WoonzorgCentrum Het Hooge Heem

Nadere informatie

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG

Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG Directeur Personeel, Onderwijs en Kwaliteit voor SKBO en Stichting OOG SKBO en Stichting OOG Per januari 2018 vormen SKBO en stichting OOG één organisatie. Zij gaan een fusie aan en bundelen hun krachten.

Nadere informatie

november 2016 Profielschets Bestuurder

november 2016 Profielschets Bestuurder november 2016 Profielschets Bestuurder 1. Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer De Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer (SHG) is de overkoepelende organisatie van de gezondheidscentra Overbos,

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Profielschets lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied bedrijfsvoering Liemerije Liemerije is sinds 1976 het adres voor ouderenzorg in

Nadere informatie

Profiel Voorzitter Raad van Toezicht

Profiel Voorzitter Raad van Toezicht Profiel Voorzitter Raad van Toezicht Profielschets voorzitter Raad van Toezicht Liemerije Liemerije is sinds 1976 het adres voor ouderenzorg in de Liemers. Onze cliënten zijn bij onze deskundige medewerkers

Nadere informatie

Profiel. Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties. Voorzitter Bestuur

Profiel. Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties. Voorzitter Bestuur Profiel Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties Voorzitter Bestuur Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties Voorzitter bestuur Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profielschets lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Liemerije Liemerije is sinds 1976 het

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Vacaturetekst werving en selectie. Lid Raad van Toezicht Dongemond college. Raamsdonksveer - Made

Vacaturetekst werving en selectie. Lid Raad van Toezicht Dongemond college. Raamsdonksveer - Made Vacaturetekst werving en selectie Lid Raad van Toezicht Dongemond college Raamsdonksveer - Made Hengelo (o), 6 april 2019 1 Inhoudsopgave 1.Informatie over het Dongemond college Algemene informatie Organisatiestructuur

Nadere informatie

Profiel. Kwest Kinderopvang. Directeur

Profiel. Kwest Kinderopvang. Directeur Profiel Kwest Kinderopvang Directeur Kwest Kinderopvang Directeur Organisatie Kwest is een professionele kinderopvangorganisatie in de Westland en verzorgt kinderopvang voor kinderen van 0 tot het moment

Nadere informatie

Functieprofiel directeur-bestuurder Wijkracht

Functieprofiel directeur-bestuurder Wijkracht Functieprofiel directeur-bestuurder Wijkracht Vastgesteld door de RvT 18-12-2017 Informatie over Wijkracht Wijkracht is een jonge organisatie die streeft naar een samenleving waarin alle mensen mee kunnen

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

Manager Marketing, Strategie en Communicatie

Manager Marketing, Strategie en Communicatie Manager Marketing, Strategie en Communicatie Stevige senior die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken In antwoord op de vele veranderingen in het zorglandschap

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij zorg en ondersteuning die uitdaagt om gewoon te leven Conform het rooster van aftreden ontstaat per 1 januari 2020 bij Dichterbij een vacature voor de

Nadere informatie

Directeur Helicon MBO Nijmegen

Directeur Helicon MBO Nijmegen School- en functieprofiel Directeur Helicon MBO Nijmegen versie 24 oktober 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets directiefunctie Jenapleinschool

Profiel- en situatieschets directiefunctie Jenapleinschool Profiel- en situatieschets directiefunctie Jenapleinschool De Jenapleinschool is een leuke school in een prachtig gebouw aan een levendig plein in het hart van de negentiende-eeuwse wijk Assendorp in Zwolle.

Nadere informatie

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PROFIEL Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, oktober 2014 Organisatie & context

Nadere informatie

Profielschets (Vice-) Voorzitter raad van toezicht KRO-NCRV tevens voorzitter raad van toezicht NCRV

Profielschets (Vice-) Voorzitter raad van toezicht KRO-NCRV tevens voorzitter raad van toezicht NCRV Profielschets (Vice-) Voorzitter raad van toezicht KRO-NCRV tevens voorzitter raad van toezicht NCRV 1. Inleiding De Vereniging KRO-NCRV is een samenwerkingsomroep met twee leden, de Vereniging KRO en

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Functieprofiel Raad van Toezicht

Functieprofiel Raad van Toezicht Functieprofiel Raad van Toezicht Opgesteld: november 2014 Vastgesteld: 25 november 2014 Functieprofiel Raad van Toezicht SALTO 1 Functieprofiel Raad van Toezicht SALTO Organisatieschets In 2001 zijn de

Nadere informatie

Profielschets LID RAAD VAN TOEZICHT. Stichting UN1EK

Profielschets LID RAAD VAN TOEZICHT. Stichting UN1EK Profielschets LID RAAD VAN TOEZICHT (aandachtsgebied: HRM) Stichting UN1EK 15 oktober 2018 Drs. Annette Ettes, directeur/consultant Organisatie Stichting UN1EK onderwijs en opvang (hierna: UN1EK) is op

Nadere informatie

Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel

Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel Landstede Groep Lid Raad van Toezicht met onderwijskundig profiel Organisatie Landstede Groep) is een onderwijsorganisatie die voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en onderwijs voor volwassenen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering)

FUNCTIEPROFIEL. VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering) FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT EN LID RAAD VAN TOEZICHT (profiel bedrijfsvoering) April 2016 DE ORGANISATIE Stichting is een onafhankelijke Nederlandse stichting die zich wereldwijd richt

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie manager bedrijfsvoering Amsterdam, augustus 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Kenmerken KALISTO en PROFIEL 1 Wie zijn wij Kalisto verwoordt met haar

Nadere informatie

VOORZITTER / LID COLLEGE VAN BESTUUR

VOORZITTER / LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL VOORZITTER / LID COLLEGE VAN BESTUUR SCALDA Voorgenomen besluit RvT: 22 mei 2014 Advies Ondernemingsraad: 13 juni 2014 Advies Studentenraad: 10 juni 2014 Definitief besluit RvT: 17 juni

Nadere informatie

Profiel. Directeur Facilitair & Huisvesting. 25 mei 2016. Opdrachtgever Albeda College

Profiel. Directeur Facilitair & Huisvesting. 25 mei 2016. Opdrachtgever Albeda College Profiel Directeur Facilitair & Huisvesting 25 mei 2016 Opdrachtgever Albeda College Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00 47 45

Nadere informatie

Profiel. Directeur. Academie voor Medisch Specialisten. 6 oktober Opdrachtgever

Profiel. Directeur. Academie voor Medisch Specialisten. 6 oktober Opdrachtgever Profiel Directeur Academie voor Medisch Specialisten 6 oktober 2016 Opdrachtgever Academie voor Medisch Specialisten Voor meer informatie over de functie Manon Min, Leeuwendaal Telefoon (088) 008 68 00

Nadere informatie

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool

Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Functieprofiel voor de functie van Directeur Meester Duisterhoutschool Organisatie De Meester Duisterhoutschool is een Openbare school voor speciaal- en voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. De school

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Profiel Directeur Stichting De Tamboer

Profiel Directeur Stichting De Tamboer www.detamboer.nl Profiel Directeur Stichting De Tamboer juni 2017 Inleiding Theater De Tamboer is gevestigd in het centrum van de stad Hoogeveen. De gemeente Hoogeveen telt ruim 55.000 inwoners, waarvan

Nadere informatie

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave

Vacature. Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Inhoudsopgave Vacature Trainee Control en Financiën Stafdienst SOML (salarisschaal 9) Ter ondersteuning van de Controller en de afdeling Financiën is SOML op zoek naar een Trainee Control en Financiën voor de duur van

Nadere informatie

Functieprofiel directeur de Rijzert

Functieprofiel directeur de Rijzert Functieprofiel directeur de Rijzert 1 De organisatie De Rijzert is een school voor praktijkonderwijs in s-hertogenbosch die ressorteert onder de Stichting Praktijkonderwijs s-hertogenbosch. De stichting

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

Profielschets Directeur Techniekcollege

Profielschets Directeur Techniekcollege Profielschets Directeur Techniekcollege september 2017 1. Techniekcollege ROC Arcus College en ROC Leeuwenborgh hebben hun technische opleidingen gebundeld in een samenwerking onder de naam Techniekcollege.

Nadere informatie

Informatie werving & selectie Leden van de Raad van Toezicht. December 2014

Informatie werving & selectie Leden van de Raad van Toezicht. December 2014 Informatie werving & selectie Leden van de Raad van Toezicht December 2014 Stichting Pallas Stichting Pallas verenigt veertien vrijescholen voor basisonderwijs in Midden en Zuid Nederland Centraal in het

Nadere informatie

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE ROC van Flevoland ROC van Flevoland Het Regionaal Opleidingen centrum van Flevoland behoort tot een van de ruim 40 ROC s van ons land. Inspelend op de veranderende

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht Stadsschouwburg Utrecht Bijeenkomst culturele instellingen 6 juli 2007 Verschil Maken Uitwerking: twee loketten 1. Artistieke beslissingen: fondsen persoongerichte subsidies (inter)nationale projecten

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht Versie 17 januari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PROFIEL Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, november 2015 Organisatie & context Het

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KOM LEREN Maastricht, vastgesteld op 16 september 2015 1 Inhoudsopgave 1. Stichting kom Leren Stichting kom Leren Missie en visie Organisatiestructuur

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

LID RAAD VAN BESTUUR (0,8 FTE)

LID RAAD VAN BESTUUR (0,8 FTE) LID RAAD VAN BESTUUR (0,8 FTE) DE ORGANISATIE Revant biedt medisch-specialistische revalidatie aan volwassenen en kinderen in West-Brabant en Zeeland. De revalidatie kan zowel klinisch (voor volwassenen)

Nadere informatie

Wervingsprofiel voor Directeur

Wervingsprofiel voor Directeur Wervingsprofiel voor Directeur Nicolette van Helsdingen Nicole Boevé Partners Van der Laan & Co September 2017 VanderLaan&Company BV I Stationsplein 62 I 3743 KM Baarn I The Netherlands I KvK 52866203

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie