Manager Marketing, Strategie en Communicatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Manager Marketing, Strategie en Communicatie"

Transcriptie

1 Manager Marketing, Strategie en Communicatie Stevige senior die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken In antwoord op de vele veranderingen in het zorglandschap ontplooit Dichterbij verschillende initiatieven om hierop aan te haken én voor te (blijven) lopen in de gehandicaptenzorg. Jij zorgt voor structuur en centrale regie in dit proces, wat leidt tot een slagvaardige uitvoering van de verschillende initiatieven. Je maakt je sterk voor een integrale benadering op beleids- en uitvoeringsvlak en weet de onderliggende processen te verbinden aan de missie en strategische doelen van Dichterbij. Op het gebied van marketing en communicatie ben je in staat om het DNA van Dichterbij snel in kaart te brengen en de belangrijke waarden op een duidelijke en inspirerende wijze te vertalen naar in- en externe communicatie. Daarbij coördineer je het tot stand komen en actueel houden van een toekomstbestendig productportfolio. Je weet dat de ambitie om de cliënten van Dichterbij het beste van het beste te bieden wordt bereikt door koploper te zijn in de branche. Deze ambitie communiceer je met impact naar onze (potentiele) cliënten en medewerkers, wat Dichterbij een sterk en positief imago oplevert. Met jouw actieve inzet in de externe netwerken heb je invloed op de keuzes die op regionaal en landelijk niveau worden gemaakt. Je speelt in het contact met de externe omgeving een spilfunctie. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de samenleving die bepalend zijn voor externe communicatie. De omgeving betrekken bij de zorg, door middel van dialoog, interactie en communicatie en samen met binnenen buitenwereld nieuwe zorgdiensten in co-creatie ontwikkelen. Je vervult een rol als sparringpartner van Bestuur en Directie. Je denkt pro-actief aan de bestuurstafel mee, initieert en profileert beleid. In de inzet van middelen ga je op zoek naar aansprekende en vernieuwende ideeën. Naar jouw medewerkers toon je een inspirerende, coachende en participatieve leiderschapsstijl, en indien de situatie daarom vraagt ook een sturend leiderschap. Jouw leiderschap is erop gericht dat de medewerkers van de afdeling gestimuleerd en geïnspireerd worden om optimaal te presteren. Plaats in de organisatie Samen met de bestuursstaf ondersteun je de Raad van Bestuur bij hun bestuurlijk proces van richting en leidinggeven aan een grote organisatie. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het projectenbureau, afdeling marketing en communicatie en de strategische beleidsadvisering. Naast jouw aandachtsgebieden wordt de Raad van Bestuur ondersteund door de bestuursstaf waar het secretariaat, de juridisch en ethische adviseurs, geneesheer/medisch directeur en de medezeggenschap onder valt. Jouw werkplek is op ons bestuursbureau te Gennep. Daarnaast ben je regelmatig aanwezig bij externe bijeenkomsten en stakeholders.

2 Dichterbij Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Dichterbij streeft naar een samenleving waarin kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Waarin zij hun eigen keuzes maken, zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen inzetten. Een samenleving waarin zij lekker in hun vel zitten, zo gewoon mogelijk kunnen leven en op het juiste moment zorg en ondersteuning op maat krijgen thuis, op school en op onze eigen locaties. Onder de naam Stevig wordt ook specialistische en forensische zorg geleverd. Bij Dichterbij hebben we een bijzondere methode ontwikkeld om met onze cliënten en hun verwanten als team te praten over wensen en mogelijkheden. Die werkwijze heet Als je het mij vraagt. Door regelmatig met elkaar in gesprek te gaan over de vragen Wat wil je? en Wat is er nodig om dat te bereiken? leren we steeds beter op welke manier we onze cliënten en hun verwanten het prettigst kunnen ondersteunen en begeleiden. Als je het mij vraagt is de afgelopen jaren een positieve en zeer succesvolle benadering gebleken. In het Jaarplan 2018 is dan ook opgenomen dat Als je het mij vraagt nog steviger wordt ingebed in de zorg en dienstverlening van Dichterbij. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet. MT-Dichterbij Je maakt samen met regiodirecteuren, stafdirecteuren en Raad van Bestuur onderdeel uit van het MT-Dichterbij. Als lid van MT-Dichterbij rapporteer je direct aan de Raad van Bestuur. Je adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur bij de ontwikkeling en realisatie van het strategisch beleid in algemene zin en het marketing en communicatiebeleid in het bijzonder. Samen met de Raad van Bestuur en je collega s van MT-Dichterbij ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategie van de gehele organisatie. Om tot effectieve resultaten te komen is samenwerking in het team belangrijk en dienen de leden van het team elkaar te versterken o.a. door complementair te zijn. Daarom beschik je over het vermogen om resultaten te bereiken en zoek je naar verbinding. Dit ben jij Je bent een ervaren netwerker en bent sterk gericht op verbinden waar mogelijk. Dit zien we ook terug in de impact van jouw regierol intern: je weet wat er speelt en gaat spelen en brengt ook intern mensen in verbinding. Jij weet als geen ander de waarde van het merk Dichterbij te herleiden naar

3 resultaten van marketing en deze discipline inzichtelijk te maken voor interne en externe stakeholders. Je inspireert en faciliteert anderen ook buiten de directe werkomgeving om mogelijkheden tot groei van het portfolio te benutten. Je bent een voorbeeld door strategische kansen te zien en te komen tot een businessplan voor de organisatie of het onderdeel. Je hebt goed overzicht en ziet onderlinge verbanden direct. Adviezen heb je gedegen onderbouwd met data en feiten. Je denkt altijd een aantal stappen vooruit. Je hebt jouw doelen continu helder voor ogen en neemt je omgeving hierin mee. Je brengt structuur in onoverzichtelijke situaties en helpt mensen bij de kern te blijven. Je bent ook buiten kantooruren bereikbaar voor pers, bestuur en stakeholders. je hebt een relevante opleiding op WO-niveau afgerond; je hebt meerdere jaren ervaring met strategische marketing en strategisch projectmanagement in een complexe organisatie; je beschikt over een groot en relevant extern netwerk; je hebt hart voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen; je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in problemen en bezwaren maar in kansen en mogelijkheden; je hebt een proactieve, anticiperende, kritische en flexibele werkhouding. Dit bieden wij zinvol samenwerken met gemotiveerde en professionele collega s in een moderne omgeving; je maakt deel uit van een maatschappelijk organisatie waarin bevlogen en betrokken medewerkers zinvol werk doen; ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan jouw persoonlijke doelen te werken; een salaris van minimaal 5.009,- en maximaal 7.702,- bruto, conform CAO- Gehandicaptenzorg FWG 75 op basis van een 36-urige werkweek; een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag; de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering; een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging naar een vast contract voor onbepaalde tijd. Kies jij voor een carrière in de zorg? Voor meer (inhoudelijke) informatie kun je contact opnemen met Ellen van den Hoven of Jos Houben van Crown Gillmore, telefoonnummer Indien je na het lezen van de informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, stuur dan je CV en motivatie naar Crown Gillmore BV t.a.v. Marlous Bijl, Marlous.Bijl@crowngillmore.nl. Reageren kan tot uiterlijk 20 augustus 2018.

4 Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang. Voorafgaand een de selectiegesprekken wordt het instrument Management Drives ingezet. Tevens kan een assessment deel uitmaken van de selectieprocedure.

5 Bijlage I: Inrichting procedure en planning Wat: Wie: Wanneer: Week: Werving Gesprekken potentieel geschikte en Crown Gillmore Week 34/35 geïnteresseerde kandidaten te Woudenberg Kandidaten Ronde 1: CV Presentatie kandidaten (ca. 6) Selectiecommissie Week 36 (longlist) Crown Gillmore Keuzebepaling max. 4 kandidaten voor kennismakingsgesprekken (shortlist) Management Drives Kandidaten Crown Gillmore Week 36 Ronde 2a: Selectiegesprekken max. 4 potentieel Kandidaten Week 37 geschikte kandidaten. (shortlist) Selectiecommissie uur Crown Gillmore Ronde 2b: Adviesgesprekken adviescommissies met Kandidaten Week 37 max. 4 potentieel geschikte kandidaten Adviescommissies uur - Afvaardiging medewerkers afd. C&M - Afvaardiging MZ-platform Crown Gillmore Keuze selectiecommissie voor 1 kandidaat Selectiecommissie Week 37 Assessment (optie) Arbeidsvoorwaardengesprek Kandidaat Assessor (optie psycholoog Crown Gillmore) HR Kandidaat Optie Week 38 n.t.b. Week 39 Communicatie benoemde kandidaat Nader te bepalen n.t.b. Week 39 Benoeming Nader te bepalen Vóór 1 oktober Week 39 Aanstelling Bestuurder n.t.b.

Impact en opdracht HR. Dichterbij. MT-Dichterbij

Impact en opdracht HR. Dichterbij. MT-Dichterbij Directeur HR Een natuurlijke verbinder en bewezen visionair met slagkracht, die op vernieuwende wijze zorgt dat Dichterbij een onderscheidende werkgever wordt. De afdeling HR is een van de ondersteunende

Nadere informatie

Lid voor de Raad van Toezicht van Dichterbij / portefeuille Zorg, Kwaliteit & Veiligheid

Lid voor de Raad van Toezicht van Dichterbij / portefeuille Zorg, Kwaliteit & Veiligheid Lid voor de Raad van Toezicht van Dichterbij / portefeuille Zorg, Kwaliteit & Veiligheid zorg en ondersteuning die uitdaagt om gewoon te leven Dichterbij Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen

Nadere informatie

Directeur Jeugdzorg Nederland

Directeur Jeugdzorg Nederland Directeur Jeugdzorg Nederland met integrale verantwoordelijkheid voor een organisatie met zeer betrokken professionals, die begrijpt dat maatschappelijk ondernemerschap, affiniteit met de sector, natuurlijk

Nadere informatie

Directeur Zorg en Dienstverlening Stichting Land van Horne

Directeur Zorg en Dienstverlening Stichting Land van Horne Directeur Zorg en Dienstverlening Stichting Land van Horne Over Land van Horne De Stichting Land van Horne is een vitale organisatie voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg in de regio Midden-Limburg

Nadere informatie

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij

Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij Voorzitter van de Raad van Toezicht van Dichterbij zorg en ondersteuning die uitdaagt om gewoon te leven Conform het rooster van aftreden ontstaat per 1 januari 2020 bij Dichterbij een vacature voor de

Nadere informatie

Gemeenschapsmanager gemeente Dinkelland-Tubbergen

Gemeenschapsmanager gemeente Dinkelland-Tubbergen Gemeenschapsmanager gemeente Dinkelland-Tubbergen nieuwe functie in een sterk veranderende omgeving en organisatie met integrale verantwoordelijkheid voor een leefwerkgemeenschap Organisatie Omkijken naar

Nadere informatie

Directeur HR met overwicht

Directeur HR met overwicht Directeur HR met overwicht strategisch - koersvast - sparringpartner expert peoplemanager Korte schets context vacatureprofiel Dichterbij Dichterbij biedt zorg- en dienstverlening in het stroomgebied van

Nadere informatie

Twee leden Raad van Toezicht Stichting La Providence

Twee leden Raad van Toezicht Stichting La Providence Twee leden Raad van Toezicht Stichting La Providence Vacature 1 Lid Raad van Toezicht; zorginhoudelijke deskundigheid / aandachtsgebied kwaliteit op bindende voordracht van de Zusters Ursulinen van de

Nadere informatie

Manager Behandeling. De Twentse Zorgcentra algemeen

Manager Behandeling. De Twentse Zorgcentra algemeen Manager Behandeling Enthousiaste en inspirerende, zowel intern als extern verbindende verandermanager, met een helder perspectief op de rol van behandeling, in zorg en organisatie. De Twentse Zorgcentra

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte)

Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte) Directeur-Bestuurder La Providence (0,8 fte) Inspirerend, richtinggevend leider die zowel intern als extern zichtbaar is met ondernemerschap gericht op welzijn en kwaliteit voor cliënten en medewerkers

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht met expertise én bewezen (executie) ervaring HR strategie en organisatieontwikkeling

Lid Raad van Toezicht met expertise én bewezen (executie) ervaring HR strategie en organisatieontwikkeling Lid Raad van Toezicht met expertise én bewezen (executie) ervaring HR strategie en organisatieontwikkeling Aanleiding vacature / situatieschets organisatie Radar Een van de leden van de Raad van Toezicht

Nadere informatie

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Twee leden Raad van Toezicht Kennemerhart Haarlem. Financiën & Vastgoed. Strategische HR

Twee leden Raad van Toezicht Kennemerhart Haarlem. Financiën & Vastgoed. Strategische HR Twee leden Raad van Toezicht Kennemerhart Haarlem Financiën & Vastgoed Strategische HR Aanleiding en korte schets posities Conform het rooster van aftreden ontstaan twee vacatures in de Raad van Toezicht

Nadere informatie

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de

Nadere informatie

Manager Primair Proces

Manager Primair Proces Manager Primair Proces Verbindende en van buiten naar binnen denkende people manager met hands-on mentaliteit en ondernemerschap Korte profielschets ONS welzijn is dé aanbieder van welzijn en zorg in de

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering & Financial Control

Manager Bedrijfsvoering & Financial Control Manager Bedrijfsvoering & Financial Control inspirerend en verbindend manager met daadkracht Moveoo Moveoo werkt voor mensen met een kwetsbare positie in de samenleving bij voorbeeld doordat ze dak- of

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Inspirerende, verbindende manager en sparringpartner op strategisch niveau met gevoel voor ondernemerschap Korte profielschets ONS welzijn is dé aanbieder van welzijn en zorg in

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Bestuurder Klimmendaal

Bestuurder Klimmendaal Bestuurder Klimmendaal verbindende netwerker, betrokken en ondernemende leider met aantoonbare veranderervaring. Natuurlijk gezag en respect voor professionals en medewerkers, in staat hen te inspireren

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Juist daarom zoekt men aanvulling in de Raad van Toezicht van een lid dat aantoonbare expertise en ervaring meebrengt uit de sector zelf.

Juist daarom zoekt men aanvulling in de Raad van Toezicht van een lid dat aantoonbare expertise en ervaring meebrengt uit de sector zelf. Lid Raad van Toezicht MET ggz Specifieke expertise en kennis zorg (processen) GGZ en affiniteit met cliëntperspectief Huidige situatie / aanleiding vacature Directe aanleiding voor de vacature in de Raad

Nadere informatie

Manager HRM Koersvaste manager, kritisch expert en verbindend adviseur

Manager HRM Koersvaste manager, kritisch expert en verbindend adviseur Manager HRM Koersvaste manager, kritisch expert en verbindend adviseur Organisatie en context Vivantes Zorggroep (hierna Vivantes) biedt een totaalpakket van wonen met zorg, verpleging, thuiszorg en welzijn

Nadere informatie

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Tonnie van Ham Maastricht, juli 2017 ALGEMEEN ActiZ is de branchevereniging

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Profiel. Manager Financiën. 2 februari Opdrachtgever BrabantZorg

Profiel. Manager Financiën. 2 februari Opdrachtgever BrabantZorg Profiel Manager Financiën 2 februari 2018 Opdrachtgever BrabantZorg Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 290 047 23 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Teamleider Hartcatheterisatiekamer (HCK) Catharina Ziekenhuis

Teamleider Hartcatheterisatiekamer (HCK) Catharina Ziekenhuis Teamleider Hartcatheterisatiekamer (HCK) Catharina Ziekenhuis Enthousiaste manager die stevig in zijn/haar schoenen staat, een verbinder met humor en relativeringsvermogen, die out of the box kan denken

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

Manager Marketing & Communicatie Laurentius Ziekenhuis

Manager Marketing & Communicatie Laurentius Ziekenhuis Manager Marketing & Communicatie Laurentius Ziekenhuis Marketeer én Manager die vanuit verbinding overtuigt; in- én extern! Over Laurentius Ziekenhuis Het Laurentius Ziekenhuis is een modern algemeen ziekenhuis

Nadere informatie

Lid Raad van Bestuur BrabantZorg Portefeuille Financiën en Bedrijfsvoering

Lid Raad van Bestuur BrabantZorg Portefeuille Financiën en Bedrijfsvoering Profiel Lid Raad van Bestuur BrabantZorg Portefeuille Financiën en Bedrijfsvoering 2 maart 2018 Opdrachtgever BrabantZorg Auteur drs. Lidewij Geertsma Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven ERLY the consulting company Datum: mei 2018 Adviseur: drs. Tristan Vos Stichting Lezen & Schrijven Organisatie In Nederland hebben

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

Lid Raad van Toezicht met aantoonbare financiële expertise en ervaring

Lid Raad van Toezicht met aantoonbare financiële expertise en ervaring Lid Raad van Toezicht met aantoonbare financiële expertise en ervaring InteraktContour: verder met hersenletsel InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Profielschets Lid Raad van Bestuur

Profielschets Lid Raad van Bestuur Profielschets Lid Raad van Bestuur Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Bestuur en organisatie 3. Strategische agenda 4. Profiel lid Raad van Bestuur 5. Bezoldiging 6. Procedure en Planning 7. Informatie en sollicitatie

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht Lunet zorg

Profiel Raad van Toezicht Lunet zorg Profiel Raad van Toezicht Lunet zorg Complementair aan de huidige Raad van Toezicht zoeken wij een vicevoorzitter en twee leden met specifieke aandachtsgebieden: Bestuur & verandering, Innovatie & technologie

Nadere informatie

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier De functie van kwartiermaker griffie/beoogd griffier van de raad van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier kent twee opeenvolgende

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

PROFIELSCHETS BESTUURDER Savant Zorg

PROFIELSCHETS BESTUURDER Savant Zorg PROFIELSCHETS BESTUURDER Savant Zorg TIRIONS CONSULTANCY BV VERSIE 1 SEPTEMBER 2015 BESTEMD VOOR DE ORGANISATIE ANJA TIRIONS MHA Inleiding Savant Zorg is een grote, regionale, gecertificeerde organisatie

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Hoofd Onderwijs & Kwaliteit 3 mei 2019 Opdrachtgever De heer S. Maas, Hoofd P&O, MBO Utrecht Voor meer informatie over de functie Jessica van den Brink, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie

Coachende en verbindende manager, met veranderervaring en affiniteit voor behandelaren

Coachende en verbindende manager, met veranderervaring en affiniteit voor behandelaren Manager Behandelzaken Medische/Psychosociale Dienst Coachende en verbindende manager, met veranderervaring en affiniteit voor behandelaren Aanleiding vacature / situatieschets Evean biedt specialistische

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Niet betrokken medewerkers worden gecreëerd door de organisatie zelf.

Niet betrokken medewerkers worden gecreëerd door de organisatie zelf. Vandaag Winst maken is het hoogste doel. Er heerst controle en hiërarchie. Klanten worden bediend. Met de omgeving is geen tot reactief contact. Het gaat goed zoals het gaat. Maar hoelang nog? Slechts

Nadere informatie

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College Profiel & Selectieprocedure Directeur-bestuurder Stellingwerf College juni 2016 Onze school Het Stellingwerf College, een openbare school voor vmbo, mavo, havo, vwo en verrijkt en versneld vwo in Oosterwolde

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088)

Profiel. Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u. 24 december Opdrachtgever Evean. Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) Profiel Manager Zorg (lid MT) Evean Met u en voor u 24 december 2018 Opdrachtgever Evean Adviseur Truus Strijbis Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel mag

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Manager Regio Centrum (w.o. Het Dorp)

Manager Regio Centrum (w.o. Het Dorp) Manager Regio Centrum (w.o. Het Dorp) Voor Siza zoeken wij een betrokken, ervaren manager die vanuit oprechte aandacht en enthousiasme medewerkers inspireert om de ondersteuning die zij bieden aan mensen

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg Profiel Manager Zorg LVB 22 juli 2016 Opdrachtgever Tragel Zorg Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-29004723 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Psychiater Directeur behandelzaken Regio Helmond-Peelland en Huize Padua met aandachtsgebied in de volle breedte van de specialistische GGZ

Psychiater Directeur behandelzaken Regio Helmond-Peelland en Huize Padua met aandachtsgebied in de volle breedte van de specialistische GGZ Psychiater Directeur behandelzaken Regio Helmond-Peelland en Huize Padua met aandachtsgebied in de volle breedte van de specialistische GGZ Voor deze positie zoeken wij een Psychiater die in een collegiale

Nadere informatie

Bestuurder Stichting Joris Zorg

Bestuurder Stichting Joris Zorg Bestuurder Stichting Joris Zorg Inspirerende en richtinggevende leider met ondernemerschap gericht op welzijn en kwaliteit van leven van de cliënt Joris Zorg zoekt vanwege het geplande vertrek van de huidige

Nadere informatie

Manager Regio Noord - Oost

Manager Regio Noord - Oost Manager Regio Noord - Oost Voor Siza zoeken wij een energieke, ondernemende Manager die vanuit oprechte aandacht en enthousiasme medewerkers inspireert om de ondersteuning die zij bieden aan mensen met

Nadere informatie

Voorzitter Raad van Bestuur

Voorzitter Raad van Bestuur voor een beperkte periode van ca. anderhalf jaar zoekt Dichterbij een Voorzitter Raad van Bestuur ervaren zorgbestuurder met zichtbaar en inspirerend leiderschap, aantoonbare veranderervaring en een doortastende,

Nadere informatie

Lid Raad van Bestuur Laurentius ziekenhuis met ruime bestuurlijke ervaring voor periode van een jaar met mogelijke verlenging half jaar

Lid Raad van Bestuur Laurentius ziekenhuis met ruime bestuurlijke ervaring voor periode van een jaar met mogelijke verlenging half jaar Lid Raad van Bestuur Laurentius ziekenhuis met ruime bestuurlijke ervaring voor periode van een jaar met mogelijke verlenging half jaar Het ziekenhuis Het Laurentius Ziekenhuis Roermond (LZR) is een algemeen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS Inhoudsopgave 1 Diakonessenhuis 3 De organisatie 3 De structuur 3 Financiën/de Concerndienst 4 Vergroten van de wendbaarheid 4 2 Manager Finance 4 Plaats

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering eenheid Kind en Jeugd

Manager Bedrijfsvoering eenheid Kind en Jeugd Manager Bedrijfsvoering eenheid Kind en Jeugd Inspirerende, positieve en ervaren manager, die vooruitkijkt en (zich) duurzaam verbindt en duidelijk zichtbaar tussen de mensen staat. Organisatie Klimmendaal

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE Inhoudsopgave 1 De Marnix Academie 3 De organisatie 3 De missie 3 Visie 3 De thema s 3 Organogram 4 2 Opleidingsmanager 5 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning

Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning Profiel Kwartiermaker Maatschappelijke ondersteuning een verbinder die mensen en organisaties samenbrengt en teams meeneemt in de verandering naar meer zelfstandigheid. 14 juli 2016 Opdrachtgever InteraktContour

Nadere informatie

Teammanagers. Werken in een dynamische omgeving die partijen verbindt

Teammanagers. Werken in een dynamische omgeving die partijen verbindt Profiel Teammanagers Werken in een dynamische omgeving die partijen verbindt 11 mei 2018 Opdrachtgever Kifid Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Truus Strijbis, adviseurs Leeuwendaal

Nadere informatie

Nysingh. lid raad van bestuur

Nysingh. lid raad van bestuur Nysingh november 2018 De onderneming Nysingh N.V. biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan bedrijven, instellingen en overheden. Met locaties in Apeldoorn, Arnhem, Zwolle en Utrecht heeft Nysingh

Nadere informatie

Dichterbij zoekt een. voorzitter (collegiale) Raad van Bestuur

Dichterbij zoekt een. voorzitter (collegiale) Raad van Bestuur Dichterbij zoekt een voorzitter (collegiale) Raad van Bestuur Wij kijken uit naar een ervaren zorgbestuurder met een sterke persoonlijkheid, aantoonbare uitvoeringskracht en een goed gevoel voor effectieve

Nadere informatie

Regiodirecteur Noordoost-Nederland 11 januari 2016

Regiodirecteur Noordoost-Nederland 11 januari 2016 Profiel Regiodirecteur Noordoost-Nederland 11 januari 2016 Opdrachtgever s Heeren Loo Voor meer informatie over de functie drs. Peter Gerritsen MSc MHA Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam

Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam ! Profielschets Manager Wonen Stichting Orion te Rotterdam Rieken & Oomen Marèns Evers & Tonnie van Ham Houten, december 2016 Algemeen over Stichting Orion 1 Stichting Orion is een zorginstelling met een

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen ongeveer 62.000 mensen

Nadere informatie

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V.

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V. Profiel Manager Adviesgroep Apothekers VvAA Groep B.V. Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 1 Situatieschets 1 Doel van de functie 2 Plaats in de organisatie 2 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 2 Functieprofiel

Nadere informatie

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge Wervingsprofiel BESTUURDER 11 januari 2019 Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent Kenmerk 90170/MBE/HHO Adviseur Marcel ten Berge Aanvraagnummer A02110 Inhoudsopgave 1 De organisatie Farent 3 2 De bestuurder

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

strategisch communicatie- en marketingadviseur Stevige en vernieuwende communicatieadviseur met goede antenne voor marketing en de zorgbusiness

strategisch communicatie- en marketingadviseur Stevige en vernieuwende communicatieadviseur met goede antenne voor marketing en de zorgbusiness Profiel strategisch communicatie- en marketingadviseur Stevige en vernieuwende communicatieadviseur met goede antenne voor marketing en de zorgbusiness 15 mei 2017 Opdrachtgever Karin Manuel, Magentazorg

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland RUIMTE! VOOR EEN BEOOGD GEMEENTESECRETARIS / ALGEMEEN DIRECTEUR GEMEENTE HET HOGELAND De te vormen gemeente Het Hogeland

Nadere informatie

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253

Profiel. Manager Financiën en Bedrijfsvoering. 16 juni 2016. Opdrachtgever Cosis. Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Profiel Manager Financiën en Bedrijfsvoering 16 juni 2016 Opdrachtgever Cosis Voor meer informatie over de functie 088 8393253 Voor sollicitatie www.cosis.nu/vacatures rvb@cosis.nu Promens Care en NOVO

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Datum: 7 juni 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht

Profiel. Opleidingsmanager HBO-Rechten. 10 mei Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Profiel Opleidingsmanager HBO-Rechten 10 mei 2017 Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam Faculteit Maatschappij en Recht Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie gemeente Loon op Zand De gemeente Loon op Zand Loon op Zand is een toeristische, recreatieve

Nadere informatie

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleidsadviseur Sociaal Domein Kennis van de Overheid Beleidsadviseur Sociaal Domein Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs

Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs Profiel Directeur Commerciële en verbindende ondernemer met affiniteit met onderwijs 29 maart 2019 Opdrachtgever Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO) Voor meer informatie over de functie Jeannette

Nadere informatie

Manager Zorg. Inspirerende, daadkrachtige manager, met visie en focus op resultaat, goed zichtbaar én verbindend, zowel intern als extern

Manager Zorg. Inspirerende, daadkrachtige manager, met visie en focus op resultaat, goed zichtbaar én verbindend, zowel intern als extern Manager Zorg Inspirerende, daadkrachtige manager, met visie en focus op resultaat, goed zichtbaar én verbindend, zowel intern als extern Situatieschets De Rading biedt jeugdhulp in Midden Nederland aan

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Voorzitter Raad van Toezicht HilverZorg

Voorzitter Raad van Toezicht HilverZorg Voorzitter Raad van Toezicht HilverZorg met bestuurlijke ervaring in complexe organisaties; kennis van de ouderenzorg en die plezier beleeft aan modernisering van de governance. HilverZorg Stichting HilverZorg

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland Slachtofferhulp Nederland Profielschets Directeur Juridische Dienstverlening Baarn, 3 juni 2016 Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn tel.: 035 69 48 000; e-mail: office@galangroep.nl www.galangroep.nl

Nadere informatie