Uw aanvraag verbindt noch ING België, noch uzelf, zolang de kredietovereenkomst niet in uw INGkantoor werd ondertekend, na controle door ING.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw aanvraag verbindt noch ING België, noch uzelf, zolang de kredietovereenkomst niet in uw INGkantoor werd ondertekend, na controle door ING."

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen Mijn aanvraag vr een ING-lening werd aanvaard. Waar met ik de cntracten tekenen? Wat is de minimumlptijd van een lening p afbetaling? Wat is de maximumlptijd van een lening p afbetaling? Waarm wrdt er gevraagd f ik rker ben? Wanneer kan ik ver het bedrag van mijn lening beschikken? Kan ik zelf de datum van de eerste aflssing van mijn lening kiezen? Met ik dssierksten betalen? Ik heb een aanvraag vr een kredietaanbd ingediend, maar ng geen antwrd gekregen. Wanneer kan ik dit verwachten? Heveel kan ik lenen? Wat is een JKP? Mijn lening werd geweigerd. Waarm? Wat is het minimumbedrag dat ik kan lenen? Ben ik verplicht m een schuldsaldverzekering af te sluiten? Kan ik mijn lening vrtijdig aflssen als ik dit wil? Waarm met mijn echtgen()t(e) f partner medekredietnemer zijn? Ik vraag een lening met een lptijd van 120 maanden en de simulatie geeft een maximale lptijd van 60 maanden aan. Waarm? Uw aanvraag verbindt nch ING België, nch uzelf, zlang de kredietvereenkmst niet in uw INGkantr werd ndertekend, na cntrle dr ING. De ING Tijdelijke Overlijdensverzekering wrdt u aangebden dr: Verzekeraar: ING Life Belgium nv, verzekeringsmaatschappij, tegelaten dr de CBFA nder het cdenummer Venntschapszetel: Sint-Michielswarande 70, B-1040 Brussel - RPR Brussel - Btw BE Tel inf-insurance@ing.be BIC: BBRUBEBB - Rekening: (IBAN: BE ). Verzekeringsbemiddelaar: ING België nv, verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij de CBFA nder het cdenummer 12381A. Venntschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel - RPR Brussel - Btw BE Tel inf@ing.be BIC: BBRUBEBB - Rekening: (IBAN: BE ).

2 Waarm met ik mijn inkmsten en uitgaven invullen? He met ik mijn inkmsten en uitgaven invullen? Welke dcumenten en bewijsstukken met ik samen met de kredietaanvraag bezrgen? Wat is een schuldsaldverzekering? Wat is een Eckrediet Imm? Kan ik een terugbetaling van schulden financieren? Uw aanvraag verbindt nch ING België, nch uzelf, zlang de kredietvereenkmst niet in uw INGkantr werd ndertekend, na cntrle dr ING. De ING Tijdelijke Overlijdensverzekering wrdt u aangebden dr: Verzekeraar: ING Life Belgium nv, verzekeringsmaatschappij, tegelaten dr de CBFA nder het cdenummer Venntschapszetel: Sint-Michielswarande 70, B-1040 Brussel - RPR Brussel - Btw BE Tel inf-insurance@ing.be BIC: BBRUBEBB - Rekening: (IBAN: BE ). Verzekeringsbemiddelaar: ING België nv, verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij de CBFA nder het cdenummer 12381A. Venntschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel - RPR Brussel - Btw BE Tel inf@ing.be BIC: BBRUBEBB - Rekening: (IBAN: BE ).

3 Mijn aanvraag vr een ING-lening werd aanvaard. Waar met ik de cntracten tekenen? U kunt naar een ING-kantr in uw buurt f naar een kantr van uw keuze gaan. Om een datum vr een afspraak vast te leggen gaat u naar en klikt u p "Maak een afspraak". Wat is de minimumlptijd van een lening p afbetaling? De minimumlptijd van een lening p afbetaling bedraagt zes maanden. Indien u een geldbehefte heeft p krtere termijn, adviseren wij u ING Cash Facility. Dit krediet laat u te nder bepaalde vrwaarden een negatief sald aan te huden p uw zichtrekening. Vr deze ING Cash Facility, k kredietpening genemd, is de lptijd nbepaald. Let wel: de wet verplicht u uw ING Cash Facility minstens eenmaal m de vijf jaar vlledig terug te betalen. Dit wil zeggen dat u verplicht bent m dan een psitief sald te hebben p uw rekening. Wat is de maximumlptijd van een lening? Lening f afbetaling: De maximumlptijd van een lening p afbetaling hangt af van het del van de lening, het geleende bedrag en de maximumlptijd pgelegd dr de reglementering p het cnsumentenkrediet. Kredietpening: Vr de kredietpening ING Cash Facility, waarbij u vlgens vastgelegde vrwaarden een negatief sald wrdt tegestaan p uw rekening, is de lptijd nbepaald. Let wel: de wet verplicht u uw ING Cash Facility minstens eenmaal m de vijf jaar vlledig terug te betalen. Dit wil zeggen dat u verplicht bent m dan een psitief sald te hebben p uw rekening. Waarm wrdt er gevraagd f ik rker ben? Rken heeft een invled p de berekening van de premie van uw schuldsaldverzekering.. Mag (een deel van) de betaling van de verzekeringspremie pgenmen wrden in het bedrag van mijn financiering? U kunt tt maximaal 10% van de financiering van uw verzekeringspremies in het gefinancierde bedrag pnemen.

4 Wanneer kan ik ver het bedrag van mijn lening beschikken? Is het ged al geleverd? Het bedrag van uw krediet wrdt maximaal 2 werkdagen na de dr u bepaalde datum ter beschikking gesteld p vrwaarde dat we ver alle dcumenten beschikken die ndig zijn m het kapitaal te kunnen vrijmaken (bestek, lastenbek, factuur, leveringsattest enzvrt). Is het ged ng niet geleverd? Het kapitaal wrdt ter beschikking gesteld maximaal 2 werkdagen na ntvangst van de dcumenten die we ndig hebben m het kapitaal te kunnen vrijmaken (bestek, lastenbek, factuur, leveringsattest enzvrt). Kan ik zelf de datum van de eerste aflssing van mijn lening kiezen? De eerste terugbetaling gebeurt in principe één maand na de datum waarp u het geld ntvangt. De datum kan wrden gewijzigd p het mment dat u uw kredietvereenkmst in een ING-kantr afsluit. Met ik dssierksten betalen? Nee, in het kader van een cnsumentenkrediet vr privégebruik rekenen wij geen dssierksten aan. Ik heb een aanvraag vr een leningsvrstel ingediend, maar ng geen antwrd gekregen. Wanneer kan ik dit verwachten? Wij brengen u binnen de twee werkdagen na uw aanvraag p de hgte van de genmen beslissing. Heveel kan ik lenen? Vr de kredietpening ING Cash Facility is het minimumbedrag eur. Vr een lening p afbetaling bij ING België is het minimumbedrag eur. Het maximumbedrag dat wij u kunnen tekennen, hangt k af van uw financiële situatie, uw terugbetalingscapaciteit en het del van het krediet.

5 Wat is een JKP? JKP staat vr Jaarlijks Ksten Percentage. Dit percentage geeft de ttale kstprijs van het krediet p jaarbasis weer en hudt rekening met alle vrwaarden van het krediet: het temp waarin u het kapitaal terugbetaalt; de betaling van de interesten; en de berekening van de eventuele ksten die gepaard gaan met de tekenning en/f het beheer van het krediet. Mijn lening werd geweigerd. Waarm? Elke kredietaanvraag wrdt geanalyseerd dr nze medewerkers, die beslissen p basis van uw gegevens ingevuld en van bjectieve criteria (finaciële situatie, terugbetalingscapaciteit, ). ING is vlgens de wet p het cnsumentenkrediet verplicht elke leningsaanvraag te weigeren die zu leiden tt een vermatige schuldenlast en die dus de financiële situatie van u en/f uw gezin in gevaar zu brengen. Wat is het minimumbedrag dat ik kan lenen? Vr de kredietpening ING Cash Facility, waarbij u binnen bepaalde vrwaarden een negatief sald p uw zichtrekening mag aanhuden, is het minimumbedrag eur. Vr een lening p afbetaling bij ING België is het minimumbedrag eur. Het bedrag dat ING België u tekent hangt k af van uw financiële situatie, uw terugbetalingscapaciteit en het del van de lening. Ben ik verplicht m een schuldsaldverzekering af te sluiten? Nee. Maar wij raden u tch sterk aan een dergelijke verzekering af te sluiten. Deze verzekering met beperkte premie verzekert u en eventueel k uw medekredietnemer bij verlijden: als een van beiden verlijdt wrdt het sald van de schuld in vereenstemming met de mdaliteiten van de verzekering kwijtgeschlden. Kan ik mijn lening vrtijdig aflssen als ik dit wil? De vervregde terugbetaling is mgelijk mits de cliënt een bepaalde vergeding betaalt. Die vergeding wrdt, p grnd van het vereengekmen jaarlijks kstenpercentage (JKP), berekend p het schuldsald p de datum van de vervregde terugbetaling en mag niet meer bedragen dan 1 % van het vervregd terugbetaalde kapitaal vr een resterende lptijd > 1 jaar 0,50 % van het vervregd terugbetaalde kapitaal vr een resterende lptijd 1 jaar Bvendien mag de wederbeleggingsvergeding niet hger zijn dan de interesten die de kredietnemer zu hebben betaald vr de peride tussen de vervregde terugbetaling en de einddatum van de kredietvereenkmst.

6 Waarm met mijn echtgen()t(e) f partner medekredietnemer zijn? Het algemeen beleid van ING vereist de handtekening van beide echtgenten f wettelijk samenwnende partners m te vermijden dat een van hen de financiële situatie van het gezin in het gedrang brengt. Ik vraag een lening met een lptijd van 120 maanden en de simulatie geeft een maximale lptijd van 60 maanden aan. Waarm? De maximumlptijd van uw krediet wrdt vastgesteld dr: de wet p het cnsumentenkrediet afhankelijk van het ntleend bedrag, ING-België p basis van het del van het krediet. Waarm met ik mijn inkmsten en lasten invullen? ING baseert zich p deze gegevens m uw terugbetalingscapaciteit nauwkeurig te bepalen. Op die manier zijn wij er zeker van dat u de lening kunt aflssen znder uw financiële situatie f die van uw gezin in het gedrang te brengen. Dit is een wettelijke verplichting. He met ik mijn inkmsten en lasten invullen? In de mdule "3. Uw financiële gegevens" ziet u inf knppen bij elk invulveld. Wanneer u daarver beweegt met uw PC-muis, leest u he u uw inkmsten en uitgaven best kan invullen. Nett maandelijks inkmen - In de rubriek Ln (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Uw nettmaandinkmen (dr uw werkgever p uw rekening gestrt). Vlgende gegevens mgen niet wrden ingevuld in bvenstaande rubriek * dertiende maand; vakantiegeld; bnus; * maaltijdcheques; * tegemetkming van de werkgever in de wn-werkverplaatsingen; * vergedingen vr verplaatsings- f vertegenwrdigingsksten; * vrdelen in natura zals een bedrijfswagen. - In de rubriek Vervangingsinkmen (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Uw maandelijks nettpensien Uw ziektevergeding Uw invaliditeitsuitkering Uitkering bij uderschapsverlf Vlgende gegevens mgen niet wrden ingevuld in bvenstaande rubriek * kinderbijslag * alimentatie

7 - In de rubriek Huurinkmsten (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): De sm van de nett huurgelden die u maandelijks ntvangt znder de te betalen elektriciteit, gas, water en syndicibijdragen. - In de rubriek Andere inkmsten (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Terugkerende en financiële inkmsten die lsstaan van uw hfdberep. Indien het m een jaarlijks inkmen gaat, deelt u het bedrag dr 12. Eenmalige inkmsten kmen niet in aanmerking. De inkmsten die wrden in getetst in de rubriek andere inkmsten (in eur) meten wrden bewezen. U vult tevens in ver welke inkmsten het gaat. Geen de inkmsten vrkmend in de bvenstaande rubrieken mgen wrden ingevuld in de rubriek andere inkmsten (in eur). Nett maandlasten - In de rubriek Huur (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): De huurbedrag dat u maandelijks betaalt vr een bepaald ged dat u huurt znder de bijdragen vr elektriciteit, water en gas en znder de maandelijkse ksten. - In de rubriek Onderhudsgeld (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Het maandelijkse bedrag aan alimentatiegeld dat u betaalt aan uw ex-partner, kinderen f aanverwanten. - In de rubriek Afbetaling vr je hypthecair krediet (niet-ing) (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Het ttale bedrag van de maandelijkse terugbetaling van uw hypthecair krediet dat u bij een andere bank heeft. Het maandelijks terug te betalen bedrag van een hypthecair ING krediet heft u hier dus niet in te vullen. - In de rubriek Afbetaling vr andere niet-ing kredieten (in eur) vult u de vlgende gegevens in (indien van tepassing): Het ttale bedrag van uw kredietlasten (andere dan hypthecaire) die u maandelijks betaalt aan andere financiële instellingen dan ING België nv. Het is belangrijk dat de ingevulde gegevens in de bvenstaande rubrieken exact wrden ingevuld en dus vereenkmen met de gegevens die vermeld staan p de bewijsstukken. Vanzelfsprekend dienen deze bewijsstukken te wrden vrgelegd bij de ndertekening van het cntract in het kantr. Welke dcumenten en bewijsstukken met ik samen met de kredietaanvraag bezrgen? uw identiteitskaart;

8 een bewijs van uw inkmsten (uw 3 laatste lnbrieven f uw laatste aanslagbiljet als u zelfstandige bent); een bewijs van uw vaste uitgaven (bv. autlening, huur); uw bestelbn vr een lening tt eur; uw factuur als de lening meer dan eur bedraagt. Vr een Eckrediet Imm zijn enkel finale facturen aanvaard, nhanfankelijk van het ntleend bedrag. Wat is een schuldsaldverzekering? Een schuldsaldverzekering is een tijdelijke verlijdensverzekering die het sald van de lening p afbetaling dekt in geval van verlijden van de verzekerde. De begunstigde wrdt vrij bepaald dr de verzekeringnemer. U kiest tussen de betaling van een eenmalige premie f terugkerende premies (jaarlijks, halfjaarlijks, driemaandelijks f maandelijks) die autmatisch van uw zichtrekening wrden afgehuden. De eerste premie zal wrden afgehuden p het genblik dat het geld van de financiering ter beschikking wrdt gesteld. De premies hangen af van het verzekerde kapitaal (minimaal eur), uw leeftijd p het genblik van de intekening, uw geslacht, van het feit f u rker f niet-rker bent en de lptijd van de verzekering. De lptijd van uw schuldsaldverzekering valt samen met de duur van de gedekte lening p afbetaling. Wat is een Eckrediet Imm? Het ING Eckrediet Imm is een lening vr privédeleinden, waarmee u tussen en eur kunt lenen m uw grene verbuwingswerken te financieren en genieten van een vrdelig tarief. Het Eckrediet Imm is bestemd vr de financiering van één f meerdere van de hierna vermeldde uitgaven, en dit ten belpe van minimum 80 % van het ttale geleende bedrag: Vervanging van een ude verwarmingsketel Onderhud van een verwarmingsketel Installatie van een verwarmingssysteem p znne-energie Plaatsing van znnecelpanelen vr de mzetting van znne-energie in elektrische energie Installatie van elke andere vrziening vr de pwekking van gethermische energie Installatie van dubbele beglazing Islatie van een dak en k vr vler- en muurislatie Installatie van thermstatische kranen f een kamerthermstaat met tijdschakelaar Energie-audit van de wning U met een finale factuur vrleggen. Opgelet: vrschtfacturen kunnen niet wrden weerhuden in een aanvraag Eckrediet Imm.

9 Terug naar de vragen Kan ik een terugbetaling van schulden financieren? U kunt via deze tepassing geen kredietaanvraag indienen vr de terugbetaling van schulden. ING raadt u aan m een afspraak te maken in een ING-kantr naar keuze. Daar zal een van de ING-medewerkers samen met u naar een plssing p maat zeken. Terug naar de vragen

GEBRUIKSAANWIJZING. U moet beschikken over het rekenprogramma Microsoft Excel versie 97 of hoger om dit rekenblad te kunnen gebruiken.

GEBRUIKSAANWIJZING. U moet beschikken over het rekenprogramma Microsoft Excel versie 97 of hoger om dit rekenblad te kunnen gebruiken. I.Alvrens te beginnen GEBRUIKSAANWIJZING U met beschikken ver het rekenprgramma Micrsft Excel versie 97 f hger m dit rekenblad te kunnen gebruiken. Installatie Opdat het rekenblad zu functineren is er

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag In te vullen dr gemeente: Cliëntnr: Werkprcesnr: Dssiernr: Datum ntvangst: Aanvraagfrmulier Individuele Inkmensteslag Wij adviseren u m eerst de telichting te lezen vrdat u het aanvraagfrmulier invult.

Nadere informatie

Toekenningsvoorwaarden Coöperantenbonussen 2018

Toekenningsvoorwaarden Coöperantenbonussen 2018 Tekenningsvrwaarden Cöperantenbnussen 2018 1. Definities 1.1 Crelan: De bank Crelan is een federatie van kredietinstellingen bestaande uit de NV Crelan en de CVBA CrelanC. Haar zetel is gevestigd te Sylvain

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan 1. Type levensverzekering. Waarborgen

Top-Hat Plus Plan 1. Type levensverzekering. Waarborgen Tp-Hat Plus Plan 1 Type levensverzekering Waarbrgen Levensverzekering met gewaarbrgde rentevet (Tak 21). Mgelijkheid m te kiezen vr een frmule waarbij dit met betrekking tt de winstdeelname gecmbineerd

Nadere informatie

Pleegkinderen en de Belastingaangifte. Thema-avon d Pleegouder support Zeeland

Pleegkinderen en de Belastingaangifte. Thema-avon d Pleegouder support Zeeland Pleegkinderen en de Belastingaangifte Thema-avn d Pleeguder supprt Zeeland Onderwerpen Op welke punten kmen kinderen vr in uw aangifte? Is er verschil tussen verschillende kind-begrippen? Veranderingen

Nadere informatie

2. Algemene toekenningsvoorwaarden

2. Algemene toekenningsvoorwaarden Tekenningsvrwaarden Cöperantenbnussen 2017 1. Definities 1.1 Crelan: De bank Crelan is een federatie van kredietinstellingen bestaande uit de NV Crelan en de CVBA CrelanC. Haar zetel is gevestigd te Sylvain

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015 Aanvraagfrmulier subsidieregeling islatiemaatregelen wningen 2015 Raadhuisplein 2 Pstbus 500 3850 AM Ermel t 0341 56 73 21 Vul dit frmulier in, zet uw handtekening en stuur het p naar de Gemeente Ermel,

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen

Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen Vrij Aanvullend Pensien vr Zelfstandigen Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarbrgen - In geval van leven van de verzekerde p de einddatum van het cntract waarbrgt het cntract

Nadere informatie

VOOR AL UW VRAGEN EN PROBLEMEN KAN U IN EERSTE INSTANTIE TERECHT BIJ ONS KANTOOR.

VOOR AL UW VRAGEN EN PROBLEMEN KAN U IN EERSTE INSTANTIE TERECHT BIJ ONS KANTOOR. De Neve Advieskantr inf@deneveadvieskantr.be - Tel: 051/60 63 60 - Fax: 051/63 52 30 - www.deneveadvieskantr.be Financieel verzicht - Vragenlijst vr de cliënt ( = verzekeringnemer): Naam: Vrnaam: Vr welke

Nadere informatie

Deze financiële informatiefiche beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 1 januari 2007.

Deze financiële informatiefiche beschrijft de productmodaliteiten die van toepassing zijn op 1 januari 2007. Type levensverzekering Levensverzekering verbnden met beleggingsfndsen van tak 23 (znder kapitaalbescherming).*. Waarbrgen Het kapitaal bij leven f verlijden p een gegeven mment kmt vereen met de reserve

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015 Aanvraagfrmulier bijzndere bijstand 2015 INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: Pstcde en

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

Inkomenstarief: - aanpassing voorschot vanaf tweede kwartaal antwoord op enkele veelgestelde vragen

Inkomenstarief: - aanpassing voorschot vanaf tweede kwartaal antwoord op enkele veelgestelde vragen 1 Inkmenstarief: - aanpassing vrscht vanaf tweede kwartaal 2016 - antwrd p enkele veelgestelde vragen Aan: rganisatren met subsidies inkmenstarief 21 maart 2016 Beste rganisatr, Kind en Gezin berekende

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015 Tegemetkming chrnisch zieken en Inwners van de gemeente Wudenberg met een laag inkmen en die chrnisch ziek f gehandicapt zijn, ntvangen mgelijk een financiële bijdrage. In dit aanvraagfrmulier staan de

Nadere informatie

Ooms Makelaars. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

Ooms Makelaars. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur Oms Makelaars Maaskade 113 3071 NJ Rtterdam telefn 010-424 88 88 fax 010 424 88 99 e-mail: inf@ms.cm Pstadres: Pstbus 24040 3007 DA Rtterdam Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tt 17.30 uur Pagina

Nadere informatie

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015 Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015 Inhud Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015...

Nadere informatie

Reglement renteloze energielening FRGE

Reglement renteloze energielening FRGE Reglement rentelze energielening FRGE Particuliere bewners delgrep 1 Definities 1.1 Lkale Entiteit is een instantie die, p het niveau van één f meerdere gemeenten, instaat vr de lkale realisering van de

Nadere informatie

Huurwoning. Ooms Makelaars

Huurwoning. Ooms Makelaars Huurwning Oms Makelaars Maaskade 113 3071 NJ Rtterdam telefn 010-424 88 88 fax 010 424 88 99 e-mail: inf@ms.cm Pstadres: Pstbus 24040 3007 DA Rtterdam Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tt 17.30

Nadere informatie

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv.

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv. Het hyptheektraject van: Adviesbur K&S bv. Om uw hyptheekaanvraag z ged mgelijk te kunnen afhandelen geven wij u graag een inzicht in nze werkwijze zdat u weet wat u van ns kunt en mag verwachten. Ons

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Werkgeversverklaring

Werkgeversverklaring Werkgeversverklaring Deze werkgeversverklaring met begeleidende brief kunt u geven aan uw werkgever. Het is erg belangrijk dat de verklaring zrgvuldig en vlledig wrdt ingevuld. Geachte werkgever, Uw werknemer

Nadere informatie

Reglement goedkope energielening FRGE

Reglement goedkope energielening FRGE Reglement gedkpe energielening FRGE Particuliere bewners niet-delgrep & particuliere verhuurders 1 Definities 1.1 Lkale Entiteit is een instantie die, p het niveau van één f meerdere gemeenten, instaat

Nadere informatie

U heeft ons verzocht, om gezamenlijk, een gedegen voorstel ten aanzien van uw hypotheek uit te brengen.

U heeft ons verzocht, om gezamenlijk, een gedegen voorstel ten aanzien van uw hypotheek uit te brengen. Vragenfrmulier Klant Beeld U heeft ns verzcht, m gezamenlijk, een gedegen vrstel ten aanzien van uw hyptheek uit te brengen. Onze bedrijfsfilsfie is, m samen met nze relaties, een inventarisatie te maken

Nadere informatie

Tijdelijke regeling diensten van algemeen economisch belang toegelaten instellingen volkshuisvesting. Q and A s: update d.d.

Tijdelijke regeling diensten van algemeen economisch belang toegelaten instellingen volkshuisvesting. Q and A s: update d.d. Tijdelijke regeling diensten van algemeen ecnmisch belang tegelaten instellingen vlkshuisvesting Q and A s: update d.d. februari 2013 Aanbesteding Hebben wningcrpraties de plicht m maatschappelijk vastged

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

Subsidiereglement Energiezorg op School 2014. Hoofdstuk I: Algemene bepalingen

Subsidiereglement Energiezorg op School 2014. Hoofdstuk I: Algemene bepalingen Subsidiereglement Energiezrg p Schl 2014 Hfdstuk I: Algemene bepalingen Artikel 1.- Stedenfnds De subsidie Energiezrg p Schl past in de Beleidsvereenkmst Stedenfnds tussen de Vlaamse Gemeenschap en de

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in een v..f. f c.v. Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN HOOG-LAAG LAAG-PENSIOEN f f LAAG -HOOG HOOG-PENSIOEN Vr pensiengerechtigden die de 65-jarige leeftijd ng niet bereikt hebben U kunt

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 juni 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Invulling van het begrip dagelijks bestuur in de zin

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

Naam: Voorletters: BSN: Naam: Voorletters: BSN:

Naam: Voorletters: BSN: Naam: Voorletters: BSN: BUDGETPLAN Persnsgebnden budget Wm / Jeugd U wilt bij de gemeente een Persnsgebnden budget (PGB) aanvragen waarmee u zelf zrg / ndersteuning / vrziening kunt inkpen. Als nderdeel van die aanvraag met een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand Aanvraagfrmulier Bijzndere Bijstand Alle gegevens die u p dit frmulier invult wrden gecntrleerd. De bijgevegde bewijsstukken gebruiken wij hiervr. Deze bewijsstukken wrden k vr cntrle uitgewisseld met

Nadere informatie

030-6661790 (dag en nacht)

030-6661790 (dag en nacht) UITVAARTCODICIL Veldzigt 53 3454 PW De Meern Centraal telefnnummer: 030-6661790 (dag en nacht) Wij adviseren u graag. De verzrging van een begrafenis f crematie Het afsluiten van een begrafenis f crematie

Nadere informatie

Hebben woningcorporaties de plicht om maatschappelijk vastgoed boven een bepaalde drempel Europees aan te besteden?

Hebben woningcorporaties de plicht om maatschappelijk vastgoed boven een bepaalde drempel Europees aan te besteden? Tijdelijke regeling diensten van algemeen ecnmisch belang tegelaten instellingen vlkshuisvesting Q and A s: update d.d. December 2011 Aanbesteding Hebben wningcrpraties de plicht m maatschappelijk vastged

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

Kredietkansen voor (startende) ondernemers.

Kredietkansen voor (startende) ondernemers. Kredietkansen vr (startende) ndernemers. Als ndernemer kan het zijn dat u m uw drmen te verwezenlijken ver nvldende middelen beschikt. Er is geld ndig! Vr startende ndernemers zijn er verschillende mgelijkheden

Nadere informatie

Voorwaarden Glasverzekering bedrijfsgebouw

Voorwaarden Glasverzekering bedrijfsgebouw Vrwaarden Glasverzekering bedrijfsgebuw Met de Glasverzekering bedrijfsgebuw verzekert u zich vr schade aan glas in uw bedrijfsgebuw(en). Lees de vrwaarden en het plisblad ged dr In deze vrwaarden leest

Nadere informatie

Kinderopvang Bowi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST. Naam Kind :

Kinderopvang Bowi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST. Naam Kind : Kinderpvang Bwi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Naam Kind : INHOUDSOPGAVE Schriftelijke vereenkmst Deel 1... 3 1. Cntactgegevens Kinderpvang Bwi vzw (= rganisatr)... 4 Administratieve zetel :...

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergoeding individueel gedupeerden

Aanvraagformulier vergoeding individueel gedupeerden Aanvraagfrmulier vergeding individueel gedupeerden Aanvraag vergeding in natura Met dit aanvraagfrmulier verzekt u de Stichting Bevrdering Kwaliteit Leefmgeving Schiphlregi (afgekrt: Stichting Leefmgeving

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

6 verschillende systemen derdebetaler

6 verschillende systemen derdebetaler 6 verschillende systemen derdebetaler Systeem 1: prcentuele tussenkmsten p abnnementen Systeem 2: tussenkmst p kaarten Systeem 3: tussenkmst p biljetten Systeem 4: gratis netabnnement vr bepaalde leeftijdscategrieën

Nadere informatie

Vraag en antwoorden over de volmacht

Vraag en antwoorden over de volmacht Vraag en antwrden ver de vlmacht Hiernder treft u een verzicht aan van de vragen en antwrden die zijn gesteld ver de vlmacht. Heeft de vlmacht een lptijd? Heeft de deelnemersraad psitief advies gegeven

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Zaaktype B1460 Frmulier vr: rechtspersn bestuurder, vennt, aandeelhuder BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN

Nadere informatie

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief?

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief? HOEVEEL BETAAL JE in een pvanglcatie met inkmenstarief? VOOR DE OPVANG VAN JE BABY OF PEUTER Als je kind pgevangen wrdt in een pvanglcatie met inkmenstarief dan vind je hier alle inf. Inkmenstarief is

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden Aanmeldfrmulier Gegevens rechthebbende (rechthebbende is degene die nder bewind gesteld gaat wrden) Gebrtenaam (gehuwden meisjesnaam vermelden) : Vrnamen : Vrletters : Natinaliteit : Adres (straat en huisnr)

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

SOFISK Biztax Bijkomende controles werden toegevoegd. Verzending in groep is beschikbaar

SOFISK Biztax Bijkomende controles werden toegevoegd. Verzending in groep is beschikbaar SOFISK 2013 Versie 2013.6.11 (22/10/2013) Inkmsten uit het buitenland De aanvullende gemeentebelasting werd sms verkeerd berekend. Belasting van niet-inwners (natuurlijke persnen) Beschikbaar vr Tax-n-web.

Nadere informatie

Tekst van de regeling

Tekst van de regeling Tekst van de regeling De raad van de gemeente Hgeveen, gelezen het vrstel van het cllege, gelet p de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet; besluit vast te stellen de vlgende verrdening: Verrdening activiteitenfnds

Nadere informatie

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE

EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE EASY BANKING APP: PRECONTRACTUELE INFORMATIE Infrmatie ver BNP Paribas Frtis NV Easy Banking App is een financiële dienst van BNP Paribas Frtis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0403.199.702,

Nadere informatie

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer Intakefrmulier Bewindvering & Inkmensbeheer Plus Bewindvering Pstbus 8931 1006 JC Amsterdam Tel: 0636492591 Email: inf@plusbewindveringnl Website: wwwplusbewindveringnl Intake frmulier Plus Bewindvering

Nadere informatie

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden.

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ADVISEUR Dit dcument wrdt u aangebden dr Olders Assurantie Adviseurs B.V. en Olders Hyptheek Adviseurs B.V. Pstbus 525 2003 RM Haarlem Intrductie: U verweegt een berep te den p

Nadere informatie

KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN

KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN KBC-BEDRIJFSPOLIS PERSONEELSVERZEKERINGEN De KBG Bedrijfsplis Persneelsverzekeringen beschermt alle arbeidskrachten in uw nderneming tegen de financiële gevlgen van een ngeval. Delgrep De KBG-Bedrijfsplis

Nadere informatie

Klantprofiel en inventarisatiemodel Werkgever

Klantprofiel en inventarisatiemodel Werkgever Klantprfiel en inventarisatiemdel Werkgever Algemene vragen Heveel uderdmspensien denkt u dat uw werknemers ndig hebben, wat is het ambitieniveau in de regeling? Tussen 70% en 100% van het laatst verdiende

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

www.pjongenbelastingadvies.nl

www.pjongenbelastingadvies.nl www.pjngenbelastingadvies.nl CHECKLIJST 2007 Telefnnummer: 0619163881 1. Uw Persnlijke gegevens Naam (achternaam) en Initialen Geslacht Man / Vruw Adres Pstcde en Wnplaats Gebrtedatum BSN (Sfi) nummer

Nadere informatie

VERO-Count Domicilieringen (SEPA).

VERO-Count Domicilieringen (SEPA). VERO-Cunt Dmicilieringen (SEPA) 1. Releases Versie Beschikbaar Vanaf VERO-Vng VERO-Vxp Ja Ja Zmer 2011 (71) 2. Van tepassing p VERO-Cunt Dmicilieringen (SEPA). 3. Omschrijving van de functie Vrtaan kunnen

Nadere informatie

Menukaart particulier

Menukaart particulier Menukaart particulier Intrductie U heeft aangegeven interesse te hebben in één van de plssingen die Life Benefits u kan bieden p het gebied van uw (persnlijke) financiële planning. Wij bieden u graag het

Nadere informatie

Gedragscode inzake bankverhuisdienst

Gedragscode inzake bankverhuisdienst Belgische Vereniging van Banken en Beursvenntschappen switching - selfregulatin- Nl (versie 2 van 15062009).dcx versin 0.5 Patrick Wynant 20/10/2009 Gedragscde inzake bankverhuisdienst Het Eurpean Banking

Nadere informatie

Voor het overige blijven alle bepalingen en voorwaarden van de akte van kredietopening van toepassing op de heropneming.

Voor het overige blijven alle bepalingen en voorwaarden van de akte van kredietopening van toepassing op de heropneming. PROSPECTUS GELDIG VOOR HYPOTHECAIR KREDIET (geregeld dr Bek VII van het Wetbek van ecnmisch recht) WAT IS HYPOTHECAIR KREDIET? Een hypthecair krediet is een krediet p lange termijn waarmee ONROERENDE gederen

Nadere informatie

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie².

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². RECORD PREMIUM 1 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². In geval van leven van

Nadere informatie

AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018

AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018 AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018 U KUNT UW AANVRAAG OOK DIGITAAL INVULLEN VIA WWW.HULPWIJZERHATTEM.NL. Vr hulp bij het invullen kunt u terecht bij Op K rs (zie telichting)

Nadere informatie

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN Met ik mijn kind aanmelden? Als u uw kind niet aanmeldt, kunt u het pas vanaf de eerste schldag van mei 2014 inschrijven vr het schljaar 2014-2015 in een Dilbeekse kleuter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 1. Partner in de kijker: Edenred In nze rubriek partner in de kijker stellen wij u graag nze bevrrechte partners vr. Edenred is deze keer aan de beurt. Via deze weg willen wij

Nadere informatie

Koninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw. De (UIT)BETALINGEN door de CLUB : KOSTENNOTA

Koninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw. De (UIT)BETALINGEN door de CLUB : KOSTENNOTA Kninklijke Atletiekclub A.S. RIEME vzw De (UIT)BETALINGEN dr de CLUB : KOSTENNOTA RL: 39 Datum uitgave : 20 ktber 2012 Versie: 1 De (UIT)BETALINGEN dr de CLUB : KOSTENNOTA... 1 1 Srten van (uit)betalingen...

Nadere informatie

HET IKG-SYSTEEM. informatiebrochure voor gezinnen

HET IKG-SYSTEEM. informatiebrochure voor gezinnen HET IKG-SYSTEEM infrmatiebrchure vr gezinnen INHOUDSTABEL 1. Inkmensgerelateerde kinderpvang f het ikg-systeem?... 4 1.1. Wat is het IKG-systeem?... 4 1.2. Wel f niet instappen in het IKG-systeem?...

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden.

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden. Telichting huurcntract Tijdelijke verhuur p basis Leegstandwet behrende bij het huurcntract p de website van Vereniging Eigen Huis datum van pstellen telichting: 14 december 2012 Inleiding Het verhuren

Nadere informatie

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Zwartsluis Verlengde Sprtlaan 16 Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl

Nadere informatie

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant -

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant - provincie Noord-Brabant - Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant - prvincie Nrd-Brabant - Het del van de Subsidieregeling ecnmie en innvatie Nrd-Brabant (ECOINNONB) is het realiseren van een aantal delstellingen uit het

Nadere informatie

BTW TERUGGAAF PAKKET (Centrale BTW Teruggave)

BTW TERUGGAAF PAKKET (Centrale BTW Teruggave) BTW TERUGGAAF PAKKET (Centrale BTW Teruggave) Beste relatie, U heeft bij ns znnepanelen gekcht en laten mnteren. De mgelijkheid bestaat dat u de BTW p uw znnepanelen terug kunt vragen. Deze mgelijkheid

Nadere informatie

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?...

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?... De arbeidsngevallen Inhud Wat is een arbeidsngeval?...2 Wat te den bij een arbeidsngeval?...3 He verlpt de uitbetaling?...4 En vr de leden van SMartBe?...5 Dit dcument werd gedwnlad van de site van SMartBe

Nadere informatie

2014 -- Loonheffing -- deel 3

2014 -- Loonheffing -- deel 3 Lnheffing les 3 prgramma Lnbelasting en premies vlksverzekeringen Tarieven lnbelasting en premies vlksverzekeringen Lnheffingskrting Tabellen, lntijdvak en tijdvaktabel Lnberekening Vlksverzekeringen Werknemersverzekeringen

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning Inschrijvingsfrmulier: Kandidaat vr een sciale kpwning In te vullen dr Wnpunt Mechelen: initialen medewerker:... Aanmeldingdatum:... Aanmeldingsuur:... Uw persnlijke infrmatie (kper 1) Persnlijke infrmatie

Nadere informatie

Facturatie in 2015 Definitieve regeling. Gonda Schelfhaut - Accountant/Belastingconsulent IAB Director VAT RSM Belgium InterTax

Facturatie in 2015 Definitieve regeling. Gonda Schelfhaut - Accountant/Belastingconsulent IAB Director VAT RSM Belgium InterTax Facturatie in 2015 Definitieve regeling Gnda Schelfhaut - Accuntant/Belastingcnsulent IAB Directr VAT RSM Belgium InterTax Inleiding Omzetting van Richtlijn 2010/45/EU in de Belgische wetgeving Unifrmiseren

Nadere informatie

O20lnventaris BAIVPBFEO1. A. Nog niet is geboekí de verkoop van oude inventaris met een boekwaarde. B. De creditnota

O20lnventaris BAIVPBFEO1. A. Nog niet is geboekí de verkoop van oude inventaris met een boekwaarde. B. De creditnota Onderwijscde: Opgave BAIVPBFEO1 Cllegejaar 200912010 H2 ( lfe ) I Handelsnderneming Faber verkpt tuingereedschap en aanverwante artikelen aan particulieren en hveniers. De verkpen aan hveniers geschieden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hasselt Het Kerspel 14 Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl Het Kerspel

Nadere informatie

Menukaart ondernemer

Menukaart ondernemer Menukaart ndernemer Intrductie U heeft aangegeven interesse te hebben in één van de plssingen die Life Benefits u kan bieden p het gebied van uw (persnlijke) financiële planning. Wij bieden u graag het

Nadere informatie

Inlichtingenformulier

Inlichtingenformulier Inlichtingenfrmulier (altijd vegen bij een aanvraag m Bijzndere Bijstand / Meedenregeling / Participatieteslag / Cmputerregeling / Kwijtschelding gemeentelijke belastingen) Belangrijk Als de frmulieren

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND

TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND STICHTING COLLECTIEF AGRARISCH NATUURBEHEER SCAN TOELICHTING KOSTEN MOZAÏEKBEHEER OPEN GRASLAND BESCHRIJVING De ksten mzaïekbeheer zijn een vergeding vr de ksten die p bedrijfsniveau gemaakt wrden vr het

Nadere informatie

AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING IN PLANSCHADE

AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING IN PLANSCHADE Gegevens gemeente Registratienummer: Datum ntvangst: Indienen bij afdeling: Dienstverlening Verzendadres gemeente Bunnik Pstbus 5, 3980 CA Bunnik Singelpark 1, 3984 NC Odijk AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0 Versie 2.0 1. Inleiding... 3 2. Vrbereidende werkzaamheden... 3 2.1. Algemene rekeningen... 3 2.2. Leveranciersfiches... 4 3. Het pstellen van de fiches... 6 3.1. Het vrbereidingsprgramma... 6 3.2. Het

Nadere informatie

Schadeverzekeringen Zakelijk Zorgverzekeringen. o o

Schadeverzekeringen Zakelijk Zorgverzekeringen. o o Dienstenwijzer Z zijn wij u graag van dienst Op de dienstverlening van ns kantr is de Wet p het financieel tezicht van tepassing. Eén van de eisen die uit deze wet vlgt is dat wij u tijdig infrmeren ver

Nadere informatie

Rechten & Plichten. Ziektewet Eigenrisicodragerverzekering

Rechten & Plichten. Ziektewet Eigenrisicodragerverzekering Rechten & Plichten Ziektewet Eigenrisicdragerverzekering De Rechten & Plichten die bij uw Verzuimverzekering hren zijn k van tepassing p uw Ziektewet Eigenrisicdragerverzekering en vullen deze Rechten

Nadere informatie

De kans is groot dat uw testament niet voldoet aan uw wensen, geen gebruik maakt van

De kans is groot dat uw testament niet voldoet aan uw wensen, geen gebruik maakt van Testamenten check Streep dr wat niet van tepassing is VRAAG 1 Is uw testament van vóór 2003? De kans is grt dat uw testament niet vldet aan uw wensen, geen gebruik maakt van de mgelijkheden sinds de invering

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte vr bestaande wningen 0. Vrwaarden vr aanvraag 0.1 Heeft u de duurzame warmtemaatregel vr 1 september 2008 gekcht f hiervr vr 1 september 2008 pdracht gegeven? O Ja: u

Nadere informatie

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Telichting bij het aanvraagfrmulier subsidie Regeling ter stimulering sedumdaken in Heerhugwaard 2018 Wanneer km ik vr subsidie in aanmerking? In de Regeling ter stimulering aanleg sedumdaken in Heerhugwaard

Nadere informatie

Gedragscode inzake reclame en informatieverstrekking over individuele levensverzekeringen: Toelichting bij de toepassing van de gedragscode

Gedragscode inzake reclame en informatieverstrekking over individuele levensverzekeringen: Toelichting bij de toepassing van de gedragscode VS10052 09.03.2012 Gedragscde inzake reclame en infrmatieverstrekking ver individuele levensverzekeringen: Telichting bij de tepassing van de gedragscde In deze nta wrdt nadere telichting gegeven bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl

Nieuwsbrief 1 Groen Licht www.nieuwkortenoord.nl Nieuwsbrief 1 Gren Licht www.nieuwkrtenrd.nl Nieuwsbrief 1 Gren Licht Dit is een nieuwsbrief, speciaal gericht p de actie Gren Licht in Nieuw Krtenrd. Subsidie beschikbaar gesteld dr Prvincie vr Gren Licht

Nadere informatie

Tegemoetkoming kosten kinderopvang

Tegemoetkoming kosten kinderopvang Tegemetkming ksten kinderpvang Met dit frmulier kunt u, in aanvulling p de kinderpvangteslag, bij de gemeente een extra tegemetkming aanvragen als u nder de delgrep valt (dit staat in vraag 4) f een tegemetkming

Nadere informatie

Indien u in de loop van 2011 de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft, of ouder bent, kan u op vrijwillige basis deelnemen aan dit initiatief.

Indien u in de loop van 2011 de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft, of ouder bent, kan u op vrijwillige basis deelnemen aan dit initiatief. GO! MEMO GO!mem/GPD/GB/2011-7 01-07-2011 Medische check-up Deze mem heeft betrekking p alle persneelsleden van de centrale administratie van het GO! die 50 jaar zijn f uder. Sinds enkele jaren biedt het

Nadere informatie