Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015"

Transcriptie

1 Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015 Vraag 1: Pagina 2. De praktijk leert dat bij inschrijving via aanbesteding er door aanbieders met hoge kortingen en minimale marges wordt gecalculeerd. Dit geldt ook voor het gevraagde R.O.B. contract. Daarnaast vraagt u nog eens 5 % van de totale onderhoudskosten over de gehele looptijd te besteden aan Social Return On Investment. Bent u bereid om deze eis van Social Return On Investment te laten vervallen? Antwoord vraag 1: Vraag 2: Pagina 3. In paragraaf 1.5 verwijst u naar uw Algemene Inkoopvoorwaarden. Een verzoek of u dit document beschikbaar wilt stellen. Antwoord vraag 2: Zie de bijlage bij deze Nota. Vraag 3: Pagina 5. Planning. Na het verschijnen van de Nota van Inlichtingen is het gebruikelijk dat er vragen gesteld kunnen worden over de antwoorden van de Nota van Inlichtingen. Deze dienen dan per direct gesteld te worden. Vraag: Kunt u instemmen dit verzoek? Antwoord vraag 3: U kunt tot en met 7 september 2015 vragen stellen over de antwoorden in deze Nota. Wij zullen de antwoorden dan uiterlijk 8 september 2015 publiceren op Tenderned. De inschrijfdatum blijft ongewijzigd. Vraag 4: Pagina 5. Inschrijving. Mogen er meerdere offertes per type worden uitgebracht? Indien ja, mogen er dan meerdere inschrijfbiljetten ingediend worden? Antwoord vraag 4: Het is de bedoeling dat er per type voertuig slechts 1 merk aangeboden wordt. U zult hierin dus een keuze moeten maken. U schrijft in met het voertuig dat de gunstigste TCO heeft. Vraag 5: Pagina 9. Eis 5. U vraagt in het bestek om emissienorm Euro 6. Niet alle bestelwagenfabrikanten hebben op dit moment voertuigen beschikbaar in Euro 6 of nog niet in alle verschillende modelvarianten. Hierdoor wordt de keuze aanzienlijk beperkter. Deze emissienorm is overigens pas verplicht is per Mogen de voertuigen welke geleverd worden voor voldoen aan de Euro 5b+ norm?in principe beschrijft u dit al bij programma van eisen punt 5 ; dieselmotoren moeten minimaal voldoen aan de emissienorm zoals die geldt in het jaar van aflevering.maar dit wordt vervolgens weer uitgesloten door de toevoeging en moet minimaal een euro 6 motor zijn Antwoord vraag 5: Levering vóór 1 september 2016 dienen te voldoen aan de Euro 5 norm. Vanaf 1 september 2016 dienen de voertuigen te voldoen aan minimaal de Euro 6 norm of de emissienorm die geldt in het jaar van aflevering.

2 Vraag 6: Pagina 9. Eis 5. U heeft als eis dat de bestelwagens voorzien zijn van Euro 6. De Euro 6 norm wordt nog niet vereist binnen de Europese wetgeving. Het aantal aanbieders met Euro 6 zal naar alle waarschijnlijkheid gering zijn. Wij voldoen aan de huidige eis Euro 5. Gaat u hiermee akkoord? Antwoord vraag 6: Zie antwoord vraag 5. Vraag 7: Pagina 9. Eis 5. Euro 6 dieselmotoren zijn momenteel niet beschikbaar bij alle gevraagde types. zijn Euro 5 dieselmotoren akkoord? Antwoord vraag 7: Zie antwoord vraag 5. Vraag 8: Pagina 9. Eis 5. Mocht Euro 6 dieselmotor leverbaar zijn, echter tegen verhoogde prijs, wat heeft dan de voorkeur? Euro 6 of een lagere prijs? Hoe dit aan te geven in het inschrijfbiljet Antwoord vraag 8: Zie antwoord vraag 5. Vraag 9: Pagina 9. Eis 6. Het merk X biedt u een maximale R.O.B. termijn met restwaardegarantie van 5 jaar. 10 Jaar is niet mogelijk. Bent u bereid om deze eis aan te passen naar maximaal 5 jaar? Antwoord vraag 9: Vraag 10: Pagina 9. Eis 6. Het merk X biedt u maximale termijn van 5 jaar voor een R.O.B. Contract, is mogelijk om een R.O.B. contract aan te bieden voor 5 jaar en een terugkoopwaarde op te geven na 10 jaar gebruik? Antwoord vraag 10: Vraag 11: Pagina 9. Eis 11 ev. In het programma van eisen vraagt u om een levertijd van 4 maanden. Aangezien u een specifieke kleur (RAL2000) wenst betekent dit altijd een langere levertijd. De gemiddelde levertijd voor een bedrijfswagen met een standaard kleur bedraagt 3 maanden, de extra levertijd voor een speciale lakkleur is gemiddeld 1 maand. De type voertuigen D en E dienen ook nog voorzien te worden van een carrosserie opbouw wat gemiddeld zo n 3 tot 4 weken duurt. Een levertijd van 4 maanden is dus niet reëel en niet haalbaar voor met name de allereerste leveringen. Voor de latere leveringen is dit niet aan de orde. Deze voertuigen kunnen vroegtijdiger besteld worden waardoor ze tijdig gereed zijn. Kunt u de levertijd aanpassen naar 5 maanden? Antwoord vraag 11: Wij passen de levertijd aan naar 6 maanden.

3 Vraag 12: Pagina 9. Eis 11. De boete zoals gesteld in het programma van eisen, 500 per week (= 2000 per maand), is buitensporig in verhouding tot de investering. De productie en transport van een nieuw voertuig zijn veelal niet zeer nauwkeurig te plannen. Na aankomst moeten de voertuigen bij de dealer ook nog eens voorzien worden van diverse accessoires wat ook enige tijd vergt. Wij zijn van mening dat de aflevering van voertuigen 100% kwalitatief goed moet zijn en dit niet nadelig beïnvloed mag worden door tijdsdruk door een dergelijke, buitensporige, boeteclausule per week. Kunt u de boeteclausule aanpassen naar, een meer realistischer bedrag van, 500 per maand? Antwoord vraag 12: Vraag 13: Pagina 9. Eis 11. Voor te late levering is een boete genoemd van 500 per week. Is hieraan een maximum aantal weken verbonden? Antwoord vraag 13: Vraag 14: Pagina 9. Eis 11. Boete 500,00 per week. Gebruikelijk is om de boete te maximeren op 5% van de waarde van het voertuig. Vraag: Bent u bereid om uw eis aan te passen? Antwoord vraag 14: Vraag 15: Pagina 9. Eis 11 ev. Mag de levertijd van auto s in een speciale kleur en/of voorzien van ombouw langer zijn dan 4 maanden? Bijvoorbeeld 6 maanden zonder boete. In de praktijk is 4 maanden gemiddeld genomen niet haalbaar. Antwoord vraag 15: Zie antwoord vraag 11. Vraag 16: Pagina 9. Eis 11 ev. U vraagt om de voertuigen in de kleur RAL 2000 uit te voeren. Het merk X kan deze kleur op speciale bestelling leveren, maar omdat het een speciale bestelling is er een extra levertijd van 16 weken naast de normale levertijd van 10 weken. De totale levertijd wordt dan 26 weken. U geeft aan dat levertijd maximaal 4 maanden mag zijn, anders volgt er een boeteclausule. Gaat u akkoord met de levertijd van 26 weken en het laten vervallen van de boeteclausule? Antwoord vraag 16: Vraag 17: Pagina 9. Eis 11. In het programma van eisen (punt 11) staat vermeldt dat de levering van voertuigen moet geschieden binnen 4 maanden na bestelling. Geldt dit ook voor de auto's met laadbak die omgebouwd moeten worden? Gezien het feit dat dit ombouwen toch wel wat tijd vergt lijkt het een onmogelijke eis wanneer alles binnen 4 maanden geleverd moet zijn. Mag dit dan ook verlengt worden naar 6 maanden? Antwoord vraag 17: Zie antwoord vraag 11.

4 Vraag 18: Pagina 9. Eis 14. Houdt u er rekening dat restwaardegarantie en/of terugkoopwaarden gebaseerd zijn op voertuigen die in onberispelijke staat verkeren en bent u bereid om er rekening mee te houden dat na 10 jaar gebruik gebruiksschades / beschadigingen worden afgetrokken van de opgegeven restwaarde / terugkoopbedragen? Antwoord vraag 18: U dient in uw restwaarde rekening te houden met gangbare, kleinere gebruiksschades en beschadigingen. Vraag 19: Pagina 10. U vraagt gefaseerde levering over 3 jaar. In 3 jaar tijd kunnen er zich modelwijzigingen voordoen, daarom is het eigenlijk onmogelijk om een prijsopgave te doen voor voertuigen die in 2016 / 2017 / 2018 geleverd gaan worden. Hoe gaat u hiermee om? Antwoord vraag 19: U dient uit te gaan van de huidige situatie. Dit is de basis voor de beoordeling Kortingspercentages ed. blijven gedurende overeenkomst onveranderd. Vraag 20: Pagina 11 en 12. Bij type A en B staat: laadruimtebekleding nader af te spreken. Mag hiervoor in de offerte een bedrag worden opgenomen? Zoja, kunt u dan een stelpost opgeven, aangezien de uitvoering nog niet bekend is. Antwoord vraag 20: U dient rekening te houden met een laadvloer en dichte zijwandbekleding van multiplex. Vraag 21: Pagina 11 en 12. U stelt dat laadruimte bekleding nader wordt besproken. Waar dient inschrijver haar aanbieding op te baseren indien dit nog niet is bepaald? Of mag inschrijver een aanbieding te maken op basis van een laadruimtebekleding en zijn eventuele afwijkende wensen en mogelijke (prijs)consequenties voor rekening van opdrachtgever? Een verzoek dit nader toe te lichten. Antwoord vraag 21: Zie antwoord vraag 20. Vraag 22: Pagina 11 ev. Bij type A, B, D en E staat : Led zwaailamp (nader af te spreken). Mag hiervoor in de offerte een bedrag worden opgenomen? Zoja, kunt u dan een stelpost opgeven, aangezien de uitvoering en type nog niet bekend is. Antwoord vraag 22: U dient rekening te houden met één LED zwaailampbalk. Vraag 23: Pagina 11 ev. U stelt dat led-zwaailamp, lichtbalk of zwaailampbalken nader wordt besproken. Het is onduidelijk waar inschrijver haar aanbieding op dient te baseren als dit nader wordt bepaald. Indien u een prijs wenst veronderstellen wij redelijkerwijs dat eventuele (prijs)consequenties door een afwijkende keus van type en montagelocatie voor rekening is van opdrachtgever. Is dit correct? Zo nee, een vriendelijk verzoek nader toe te lichten hoe hiermee om te gaan. Antwoord vraag 23: Zie antwoord vraag 22. Vraag 24: Pagina 11 ev. Wij veronderstellen dat met overeenkomstige fabriekskleur wordt verstaan een fabriekskleur die de gevraagde kleur zo dicht mogelijk benaderd. Is dit correct? Antwoord vraag 24: Nee, het dient RAL 2000 te zijn.

5 Vraag 25: Pagina 11. Type A. 55Kw dieselmotor akkoord? Wijkt iets meer dan 2% af Antwoord vraag 25: Voor type A is dit akkoord. Vraag 26: Pagina 11. Type A. Laadvermogen van 580 kg akkoord? Wijkt iets meer dan 2% af Antwoord vraag 26: Voor type A is dit akkoord. Vraag 27: Pagina 12. Type B. Voor de gesloten bestelwagen groot B vereist u een laadvermogen van minimaal kg en u vereist ook een rijbewijs B. Gezien het lediggewicht van de gemiddelde bestelwagen zal dit de keuze flink beperken. Kunt u het laadvermogen bijstellen naar bijvoorbeeld kg? We overschrijden anders de kg GVW. Antwoord vraag 27: Voor type B handhaven wij een laadvermogen van minimaal kg. Vraag 28: Pagina 13. Type C. Mag dit een 5 persoons personenauto zijn, zogenaamde hatchback?? Antwoord vraag 28: Het dient een 5-deurs stationwagen of een type A in 5 persoonsuitvoering. Vraag 29: Pagina 13. Type C. Mag het laadvermogen tussen de 500 -en 600 kg liggen? Antwoord vraag 29: Ja. Vraag 30: Pagina 13. Type C. De omschrijving 5 zits bestelwagen stationwagen is niet duidelijk. Wenst u een gesloten bestelwagen met een dubbele cabine? Antwoord vraag 30: Zie antwoord vraag 28. Vraag 31: Pagina 13. Type C. Bij de 5-zits bestelwagen/station auto C vraagt u bij de schuifdeuren getint glas en bij de 5 deurs privé glas. Mag de 5 deurs ook met getint glas geleverd worden? Antwoord vraag 31: Ja. Vraag 32: Pagina 13. Type C. U vraagt om een standaard neutrale donkere fabriekskleur. Kunt u svp een concrete kleur aangeven welke u wenst? Antwoord vraag 32: Zwart metallic. Vraag 33: Pagina 14. Bij omschrijving type Pick Up klein. Voor de Pickup klein D wordt achterwielaandrijving gevraagd. Ons beoogde model is alleen leverbaar met voorwielaandrijving. Gaat u hiermee akkoord? Antwoord vraag 33: Ja, voor type D gaan wij hier mee akkoord.

6 Vraag 34: Pagina 14. Bij omschrijving type Pick Up klein vraagt u om achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, het merk X levert voorwielaandrijving, het voordeel hiervan is de lagere laadvloer. Bent u bereid om akkoord te gaan met voorwielaandrijving? Antwoord vraag 34: Ja, voor type D gaan wij hier mee akkoord. Vraag 35: Pagina 14. Omschrijving type kleine Pick up. Achterwielaandrijving of vierwielaandrijving. Is er een specifieke reden waarom dit geen voorwielaandrijving mag zijn? Mocht het laadvermogen van 600 Kg behaald worden, is dan een voorwiel aangedreven auto ook toegestaan? Antwoord vraag 35: Ja, voor type D gaan wij hier mee akkoord. Vraag 36: Pagina 14. Omschrijving type kleine Pick up. Is een afwijking van 10% toegestaan betreffende de lengte van de laadbak? Dit in verband met laadbaklengte t.o.v. de trekhaak. Antwoord vraag 36: Vraag 37: Pagina 15. Bij omschrijving type Pick Up groot/breed vraagt u om achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, het merk X levert voorwielaandrijving, het voordeel hiervan is de lagere laadvloer. Bent u bereid om akkoord te gaan met voorwielaandrijving? Antwoord vraag 37: Voor type E Pick-Up groot/breed handhaven wij achterwielaandrijving. Vraag 38: Pagina 15. Type E. U vraagt om een laadvermogen van 1500 kg. Een dergelijk voertuig heeft zonder opbouw al een eigen gewicht van ca. 2000/2200kg. Na opbouw van een kipper laadbak is een laadvermogen van 1500kg nooit haalbaar, technisch wel, maar wettelijk niet ivm met registratie op B-rijbewijs klasse. Bij registratie op 3500kg (B-rijbewijs) is een maximaal laadvermogen haalbaar van ca. 900/1000kg. Wenst u een laadvermogen van 900/1000kg op B-rijbewijs of wenst u een voertuig met een laadvermogen van 1500kg op C- rijbewijs? Antwoord vraag 38: Wij wensen een voertuig met een laadvermogen van kg met registratie op Rijbewijs C.

7 Vraag 39: Pagina 15. Type E. Voor de Pickup groot/breed E vereist u een laadvermogen van minimaal kg en u vereist ook een rijbewijs B. Gezien het lediggewicht van de gemiddelde Pickup is dit onmogelijk. Kunt u het laadvermogen bijstellen naar bijvoorbeeld kg? We overschrijden anders de kg GVW. Antwoord vraag 39: Vraag 40: Pagina 15. Type E. I.v.m. eigen gewicht voertuig en gewicht van 3 zijdige kippende laadbak is het Laadvermogen van 1500 kg niet haalbaar met een B-rijbewijs. Versie boven de 3500 kg met C- rijbewijsverplichting aanbieden? Antwoord vraag 40: Vraag 41: Pagina 15. Omschrijving type grote Pick up. De eis van 1500 Kg laadvermogen in combinatie met B-rijbewijs en achterwielaandrijving is technisch onmogelijk. Is bij dit laadvermogen de laadbak inbegrepen? Anders is deze eis niet te vervullen. Volstaat het om het gewicht van de laadbak van het laadvermogen af te trekken? Antwoord vraag 41: Vraag 42: Pagina 15. Omschrijving type grote Pick up. Voor zover wij kunnen overzien is een laadvermogen van 1500kg. op geen enkel voertuig realiseerbaar. Kan het gewenste laadvermogen om deze reden worden verlaagd? Antwoord vraag 42: Vraag 43: Pagina 15. Omschrijving type grote Pick up. Is er een specifieke reden voor het driezijdig kippen of voldoet een enkelzijdige kipper tevens? Antwoord vraag 43: Het dient een driezijdige kipper te zijn. Vraag 44: Pagina 15. Omschrijving type grote Pick up. Tijdens het vervoeren van spullen in de laadbak is een afdeknet wettelijk verplicht. Dient een afdeknet te worden meegeleverd? Antwoord vraag 44: Ja, auto moet compleet afgeleverd volgens wettelijke bepalingen. Vraag 45: Pagina 15. Omschrijving type grote Pick up. Dient de opbouw te voldoen aan de Arbo richtlijnen en als zodanig gecertificeerd te zijn? Antwoord vraag 45: De aangeboden auto s dienen te voldoen aan de geldende arbo-eisen.

Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7

Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7 Nota van Inlichtingen Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark koop SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-025, review 7

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

Aanbesteding raamcontract voertuigen inclusief onderhoud (CI907)

Aanbesteding raamcontract voertuigen inclusief onderhoud (CI907) Aanbesteding raamcontract voertuigen inclusief onderhoud (CI907) Gemeente Terneuzen augustus 2015 1 1. Algemeen 1.1 Inleiding De gemeente Terneuzen wil op objectieve wijze een keuze maken voor de levering

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie:

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: Nota van Inlichtingen EA Kantoorautomatisering Aanbesteding EA Kantoorautomatisering Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: 2017.102 Omschrijving: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen 24 juni 2015 # Docume Paragraaf, Paginanr Vraag Awoord artikel,

Nadere informatie

Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen

Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen Nota van Inlichtingen Datum : donderdag 9 juli 2015 Kenmerk : Beuningen OPK- 2015 Copyright Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9 Nota van Inlichtingen Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-030, review

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Diverse voertuigen

Nota van Inlichtingen Diverse voertuigen Nota van Inlichtingen 2016-29013 Diverse voertuigen Betreft 5.2.1. Eisen bestelauto stadstoezicht. Eis 6. 5.2.1. Eisen bestelauto stadstoezicht. Eis 18 bijlage B -1 Bestelauto inhoud 3m3 5.2.2. Eisen bestelauto

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 1 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 21 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Nota van Inlichtingen ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Gemeente

Nadere informatie

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Nota van Inlichtingen Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbesteding Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Omschrijving: Herinrichting

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit.

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Definities a- Roodbosch interieurstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Roodbosch interieurstyling

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Technische gegevens. Aandrijflijn 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Cilinderinhoud [cm³] 1.968 1.968 1.968 1.968 Aantal cilinders 4 4 4 4 Max. vermogen [kw (pk)] 75 (102) 90 (122) 103 (140)

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten Aanbesteding Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen behorende bij de Europese aanbesteding "Aanschaf bedrijfswagens buitendienst van de afdeling Gemeentewerken"

Nota van Inlichtingen behorende bij de Europese aanbesteding Aanschaf bedrijfswagens buitendienst van de afdeling Gemeentewerken Nota van Inlichtingen behorende bij de Europese aanbesteding "Aanschaf bedrijfswagens buitendienst van de afdeling Gemeentewerken" Borculo, 5 november 2015 Vraag nr. Document Paragraaf/pagina Vraag/opmerking

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013 In deze nota van inlichtingen geeft de aanbestedende dienst antwoord op de in kader van de hierboven

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Nota van inlichtingen Betreft 2 e Nota van Inlichtingen Datum 20 januari 2017 Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Project Europese aanbesteding ICT hardware Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Aanbesteding postdiensten Nota van inlichtingen Kenmerk: 2016-150 Status: Definitief Aantal pagina s: 8 Datum: 11-11-2016 1 Deze nota van inlichtingen behoort bij en maakt integraal onderdeel uit van de

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen 2016-2019 8454 d.d. 1-3-2016 Onderstaand treft u de ontvangen vragen aan m.b.t. bovengenoemde aanbesteding

Nadere informatie

nr. 292 van MATTHIAS DIEPENDAELE datum: 18 juni 2018 aan BART TOMMELEIN Verkeersbelasting - Lichte vrachtauto's

nr. 292 van MATTHIAS DIEPENDAELE datum: 18 juni 2018 aan BART TOMMELEIN Verkeersbelasting - Lichte vrachtauto's SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 292 van MATTHIAS DIEPENDAELE datum: 18 juni 2018 aan BART TOMMELEIN VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN BEGROTING, FINANCIËN EN ENERGIE Verkeersbelasting

Nadere informatie

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de Nota van Inlichtingen Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de (buiten)schilderwerken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese niet openbare aanbesteding

Nadere informatie

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx

nota van inlichtingen EA medische hulpmiddelen en investeringsgoederen.xlsx nota van inlichtingen EA medische.xlsx NB: Vanaf 27 juni 2015 kunnen gebruikers van Nederlandse ondernemingen op TenderNed alleen nog inloggen via eherkenning, de digitale standaard voor zakendoen met

Nadere informatie

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600 Nota van Inlichtingen EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbesteding EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

Nadere informatie

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN 2 e NOTA VAN INLICHTINGEN PROVINCIE FRYSLAN LEVERING & PLAATSING d.d. 9 december 2015 Algemeen: Deze Nota van Inlichtingen maakt een integraal onderdeel uit van de aanbesteding en wordt als aanhangsel

Nadere informatie

Voeding, dranken en aanverwante producten

Voeding, dranken en aanverwante producten 2 e Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Voeding, dranken en aanverwante producten Ten behoeve van Drenthe College Aanbestedingsnummer: 2013/S 102-174076 juni 2013, Ingenion Alle rechten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Opdrachtgever: gemeente Borger-Odoorn Besteknr.: GG e NOTA VAN INLICHTINGEN d.d

Opdrachtgever: gemeente Borger-Odoorn Besteknr.: GG e NOTA VAN INLICHTINGEN d.d Bladnr. 1 2e Nota van inlichtingen behorende bij bestek en voorwaarden: "": Besteknummer: GG2015-003 Projectnummer MUG: 81197313 Datum: 4 januari 2016 Opgesteld door: Gecontroleerd door: RWi SMe Vrijgegeven

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen MJ2018 Stand: 19 april 2018 Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO 2 -emissie (g/km) Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

Categorie: Bijlage 4 Datum: Nota van Nota van Inlichtingen

Categorie: Bijlage 4 Datum: Nota van Nota van Inlichtingen Datum publicatie Nota v Inl: 18-04-2013 Nota van Inlichtingen Schoolzwemvervoer en Schooltuinenvervoer 1. Bijlage 4. Kunt u bevestigen dat deze bijlage pas hoeft te worden aangeleverd na een verzoek daartoe

Nadere informatie

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Rings of Love, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

Overzicht maten en gewichten in Nederland

Overzicht maten en gewichten in Nederland Overzicht maten en gewichten in Nederland U vindt hier de belangrijkste maten uit hoofdstuk 5 van de Regeling voertuigen 5.18.11-5.18.18 Uitsluitend aan de geldende gepubliceerde Regeling voertuigen kunt

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Nota van Inlichtingen 1 Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 31-08-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken 2.1 Inhoud van de opdracht De gemeente Venlo, de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving en specifiek het team S ervice Openbare

Nadere informatie

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

Raamovereenkomst DRUKWERK. Centrum Indicatiestelling Zorg. xxxxxxxxxxxxxx

Raamovereenkomst DRUKWERK. Centrum Indicatiestelling Zorg. xxxxxxxxxxxxxx Raamovereenkomst DRUKWERK Centrum Indicatiestelling Zorg en xxxxxxxxxxxxxx Kenmerk: DRKW 2015 CIZ - GK Raamovereenkomst drukwerk 1 Raamovereenkomst Drukwerk De ondergetekenden: A. Centrum indicatiestelling

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen nummer I Aanbesteding Pool HR-Manager

Nota van Inlichtingen nummer I Aanbesteding Pool HR-Manager Nota van Inlichtingen nummer I Aanbesteding Pool HR-Manager Kenmerk: EA 2B/Pool HR-Manager/OM/2013 Aanbestedende dienst: Openbaar Ministerie Datum: 16-04-2013 versie 1 Nota van Inlichtingen nummer I Pool

Nadere informatie

FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement. Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten

FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement. Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten FCO / FP&C Afdeling Inkoopmanagement Nota van Inlichtingen Afdrukapparaten Opdrachtgever Vrije Universiteit Facilitaire Campus Organisatie Kenmerk FCO 0050 Versie v1.0 Datum 23 mei 2012 Status Definitief

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst Contractnummer:

Concept Raamovereenkomst Contractnummer: Concept Raamovereenkomst Contractnummer: 201600265.015.001 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door het ministerie van

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen

EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD. Nota van Inlichtingen EUROPESE AANBESTEDING OPENBARE PROCEDURE LEVERING FOOD & NON-FOOD Nota van Inlichtingen TED-nr. 2013/S 033-052134 Vraag 1 Prijzenblad Y Disposables Blz. regel 11, 12, 13 Wat is de inhoud van de glazen?

Nadere informatie

BEOORDELINGSFORMULIER

BEOORDELINGSFORMULIER Noot: dit betreft een concept beoordelingsformulier, zodat inschrijver enig inzicht krijgt in de wijze van beoordelen die intern bij aanbestedende dienst wordt uitgevoerd. Er kunnen geen rechten ontleend

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

DE NIEUWE MAN TGE. Technische gegevens MJ 2018 chassis & pick-up. Stand per 1 juni MAN_Technische_Brochure_TGE_Chassis-Pickup_v3.

DE NIEUWE MAN TGE. Technische gegevens MJ 2018 chassis & pick-up. Stand per 1 juni MAN_Technische_Brochure_TGE_Chassis-Pickup_v3. DE NIEUWE MAN TGE. Technische gegevens MJ 2018 chassis & pick-up. Stand per 1 juni 2017. MAN_Technische_Brochure_TGE_Chassis-Pickup_v3.indd 1 07-06-17 16:40 INHOUD De truck onder de bestelwagens - de nieuwe

Nadere informatie

Informatie brochure BMW X5 VAN

Informatie brochure BMW X5 VAN Informatie brochure BMW X5 VAN * Exclusief keuring RDW en transportkosten 2012 1 De voordelen van grijskenteken op een rij Voor ondernemers: U betaalt geen BPM Lage motorrijtuigenbelasting voor bedrijfswagens

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 2 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 30 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G voor de gemeente Groningen.

Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G voor de gemeente Groningen. Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G-03-01 voor de gemeente Groningen. Concept Raamovereenkomst voor de levering van Bulkscanners 1 Concept-RaamOvereenkomst voor de levering

Nadere informatie

Pre Bid meeting Dienstvoertuigen. 23 juni 2014

Pre Bid meeting Dienstvoertuigen. 23 juni 2014 Pre Bid meeting Dienstvoertuigen 23 juni 2014 Status presentatie Deze presentatie geeft een toelichting op de werkwijze bij de aanbesteding van dienstvoertuigen. Status hiervan is : ter info. Alle op TenderNed

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden, offertes en overeenkomsten tussen OM Beleidsadvies en de opdrachtgever. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Wij danken u voor de interesse in elektrisch rijden. Een nieuwe grensverleggende ervaring en 100% duurzaam.

Wij danken u voor de interesse in elektrisch rijden. Een nieuwe grensverleggende ervaring en 100% duurzaam. Consessie KIA MOTORS Tav Naam Achternaam Straat n B-PCXX PLAATS Onderwerp: Ref.: Offerte Standaardinstallatie 1x100.PP.11_2 20160915_VM16126_1_KIA_MOTORS_P_v0 Datum: 15 september 2016 VitaeMobility Fabriekstraat

Nadere informatie

TARIEVEN EN VOORWAARDEN

TARIEVEN EN VOORWAARDEN ARVAL SHORT-TERM RENTAL TARIEVEN EN VOORWAARDEN We care about cars. We care about you. A Renault Twingo v.a. EUR 16,50 B Opel Corsa v.a. EUR 19,00 C Ford Focus v.a. EUR 25,00 D Renault Scénic v.a. EUR

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Omschrijving: Het onderhoud van de openbare verlichting voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel.

Omschrijving: Het onderhoud van de openbare verlichting voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel. Nota van Inlichtingen Onderhoud Openbare Verlichting Dommelvallei Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Onderhoud Openbare Verlichting Dommelvallei Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen offerteaanvraag Afval Landsmeer

Nota van Inlichtingen offerteaanvraag Afval Landsmeer Datum: 6 oktober 2016 Vragen en antwoorden: Nr. Verwijzing Vraag Antwoord 1. Perceel 2, Schouw gemeentewerf d.d. 26-9 Tijdens de schouw werd duidelijk dat er in het programma van eisen niet duidelijk staat

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2

Nota van Inlichtingen 2 Nota van Inlichtingen 2 n.a.v. Offerteaanvraag inzake de Europese aanbesteding IBT/LBB LAARZEN t.b.v.leden Interne Bijstand Teams en Landelijke Bijzondere Bijstand van de Dienst Justitiële inrichtingen

Nadere informatie

AUTORENT MIDDEN GELDERLAND

AUTORENT MIDDEN GELDERLAND AUTORENT MIDDEN GELDERLAND DIRECT GOED OP WEG maakt onderdeel uit van gerenommeerde franchiseketen met een Landelijk Dekkend Netwerk. Door de kracht van het zelfstandig ondernemerschap te koppelen aan

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk)

Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk) Nota van Inlichtingen Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Toelichting BenW-adviesnota

Toelichting BenW-adviesnota Onderwerp: Vervanging drie voertuigen Toelichting BenW-adviesnota Afdeling/team: Afdelingshoofd: Auteur: Onderhoudsdienst Lommerse, H.C.J. Kruchten, van P.H.G.M. Datum vergadering: 20 april 2015 1. Aanleiding

Nadere informatie

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C Resources L-2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN

Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C Resources L-2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN Directoraat-generaal infrastructuur en logistiek Directoraat C Resources L-2929 LUXEMBURG AFDELING CONTRACTEN EN AANBESTEDINGEN AANBESTEDING nr. AWD/2013 Aankoop en montage van banden voor de voertuigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met en alle daarmee vanband houdende

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d.

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d. 1. De beoogde exploitant lukt het waarschijnlijk niet om uiterlijk 6 januari 2014 alle gegevens op een rij te hebben om ons te ondersteunen. Gezien de vakantie periode is er nauwelijks personeel aanwezig

Nadere informatie

1. De overeenkomst komt tot stand door tijdige aanvaarding door de opdrachtgever van een aanbod van Veldmeyer.

1. De overeenkomst komt tot stand door tijdige aanvaarding door de opdrachtgever van een aanbod van Veldmeyer. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING Artikel 1 Algemeen 1. De onderstaande voorwaarden gelden voor alle opdrachten en leveringen van goederen en diensten die met Veldmeyer worden aangegaan,

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie