Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen"

Transcriptie

1 Inzamelen en transporteren van oud papier en karton Gemeente Beuningen Nota van Inlichtingen Datum : donderdag 9 juli 2015 Kenmerk : Beuningen OPK Copyright Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enig andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Aanbestedende Dienst.

2 Wij zijn van mening dat de gevraagde dekking disproportioneel is in verhouding tot de opdrachtwaarde. Wilt u de waarde van de bedrijfsaansprakelijkheid dekking matigen zodat deze beter in verhouding staat tot de opdrachtwaarde De inschrijver dient een uniforme Eigen Verklaring in te vullen conform bijlage 4,B.1 Deze verklaring is niet beschikbaar gesteld. Wilt u deze alsnog? Als papier & karton aangeboden wordt in minicontainers, maar ook in dozen en stapels: hoe kan opdrachtnemer dan controleren in hoeverre deze dozen en stapels particulier zijn of bedrijfsmatig? Kan de termijn van onderbrekingen van 15 minuten, zoals aangegeven in punt 2.7 per gebied specifiek aangepast worden? De verwachting is dat een termijn voor 15 minuten niet vanuit elk gebied haalbaar is gezien de afstanden die potentieel moeten worden afgelegd? Kan de termijn van onderbrekingen van 15 minuten, zoals aangegeven in punt 2.8 per gebied specifiek aangepast worden? De verwachting is dat een termijn voor 15 minuten niet vanuit elk gebied haalbaar is gezien de afstanden die potentieel moeten worden afgelegd? /2.12/ 2.13 De inzameling vindt voornamelijk in de avonduren plaats. U verwacht dat opdrachtnemer de opdrachtgever op dag van inzameling op de hoogte stelt. Gaat u ermee akkoord dat dit op de ochtend van de eerstvolgende werkdag wordt plaatsvindt? Hoe dient omgegaan te worden met problemen die niet veroorzaakt zijn door opdrachtnemer, dan wel buiten de invloedssfeer van opdrachtnemer liggen? U verwijst naar de inzameltijden in bijlage 1.2 Hierin zijn echter geen aanvangstijden vermeld. Kunt u aangeven wat de aanvangstijden per inzamelactie/dag zijn? De dekking wordt aangepast naar De Eigen Verklaring is als bijlage toegevoegd. De opdrachtnemer dient dit naar redelijk en op basis van haar ervaring te controleren. De termijn wordt gewijzigd naar maximaal 30 minuten. De termijn wordt gewijzigd naar maximaal 30 minuten. Dit is akkoord. In overleg tussen de Opdrachtnemer en Opdrachtgever zal hiermee in redelijk en billijkheid worden omgegaan. De aanvangstijd is uur op werkdagen en uur op zaterdag Opdrachtnemer dient op verzoek van Dit is niet van toepassing op

3 opdrachtgever een Verklaring Omtrent Gedrag af te geven. Dit kan alleen voor eigen personeel. Hoe gaat u hiermee om m.b.t. vrijwilligers van de verenigingen? Mogen wij ervan uitgaan dat dit voor de vrijwilligers niet van toepassing is Mogen we ervan uitgaan dat de VCA eis alleen van toepassing is op eigen personeel en niet op de vrijwilligers? In de verklaring OPK beladers / chauffeurs staat vermeld dat de chauffeur Dar bedrijfskleding draagt, mogen wij aannemen dat dit na 1 januari 2016 niet meer van kracht is? U verwijst in dit artikel naar bijlage 7. Moeten we dit lezen als bijlage 6? Heeft de gemeente Beuningen geen collectieve verzekering voor vrijwilligers? Mogen wachttijden, die het gevolg zijn van een tijdelijke onderbreking door de vereniging, dan wel door het niet op komen dagen van vrijwilligers ook gezien worden als meerwerk c.q. door te belasten kosten? Het is redelijk ongebruikelijk dat voertuigen na afronding van de inzameling op dezelfde dag terug moeten voor meldingen indien aangetoond kan worden dat de voertuigen op plek van de melding zijn geweest middels het overhandigen van registratie hierover. Is deze paragraaf wellicht van toepassing voor de dag inzameling van afvalstromen? Het is reëel dat deze meldingen voor avondinzameling de volgende werkdag worden opgelost. Gaat u hiermee akkoord? Op welke wijze kan opdrachtnemer naar het inzicht van opdrachtgever aantonen dat een melding over een niet-geledigde container niet het gevolg is van het niet vrijwilligers. Dit is niet van toepassing op vrijwilligers. De chauffeur dient de bedrijfskleding te dragen van de betreffende Opdrachtnemer. Hier dient verwezen te worden naar Bijlage 6. De gemeente Beuningen heeft een secundaire verzekering voor vrijwilligers. Van de inzamelaar of vereniging wordt wel verwacht de primaire verzekering te hebben. Mocht deze niet volledig dekken kan de secundaire verzekering ingeschakeld worden. Tijdelijke onderbreking mag niet worden doorbelast. Het niet komen opdagen van vrijwilligers voor belading mag wordt doorbelast. Dit is akkoord. Dit kan aangetoond worden door middel van Track & Trace gegevens.

4 tijdig aanbieden door de burger dan wel het gevolg van het niet op de juiste plaats aanbieden van de container? Opdrachtnemer dient binnen 24 uur na inzameling de hoeveelheden en uren door te geven aan Opdrachtgever. Dit is in tegenspraak met hetgeen in par. 7.4 en 10.5 staat vermeld. Wilt u deze paragraaf niet van toepassing verklaren Opdrachtgever vraagt de inzet van gekwalificeerd personeel, en de beladers worden geleverd door de verenigingen. Medewerkers welke in het kader van Social Return ingezet worden voldoen, zeker bij aanvang van het contract, niet aan de vereiste kwalificaties. Opdrachtnemer kan alleen chauffeurs inzetten. Wij verzoeken u deze paragraaf niet van toepassing te verklaren om de te gunnen dienstverlening. 34 Bijlage Bijlage Bijlage Overma cht In tabel 4 is vermeld dat in Route B ca. 410 ton OPK wordt ingezameld met 3 voertuigen en route C 286 ton in 5 voertuigen. In de B route zou meer dan 11 ton per inzamelactie worden ingezameld. Dat is binnen de aangegeven inzameltijd niet realistisch. Wij vermoeden dat dit andersom moet zijn. Is deze veronderstelling juist? Zo nee, kunt u dit grote verschil in tonnages verklaren? In tabel 4 is vermeld dat Route C op 2 dagen wordt ingezameld. Kunt u aangeven hoeveel kraakperswagens op de 3 e dinsdag en hoeveel op de 3 e maandag worden ingezet? Kunt u aangeven wat de aanvangstijden per route en per vereniging zijn? Uit de opsomming van omstandigheden die niet leiden tot 'overmacht' leiden wij af dat opdrachtnemer wel een beroep In verband met het registratiesysteem van de Opdrachtgever dienen de in 10.7 vermelde gegevens binnen 24 uur doorgegeven te worden. De in 7.4 en 10.5 vermelde bewijzen kunnen conform de in deze artikelen vermelde termijn worden aangeleverd. In overleg met de Opdrachtgever zal het format voor de gegevensuitwisseling nog nader worden vastgesteld. De door de opdrachtnemer in te zetten chauffeurs moeten gekwalificeerd zijn en voldoen aan alle wettelijke eisen. De door de verenigingen in te zetten beladers moet veiligheidsinstructie kennen. Zie aangepaste tabel in deze Nota van Inlichtingen Zie aangepaste tabel in deze Nota van Inlichtingen De aanvangstijd is uur op werkdagen en uur op zaterdag. Dit is correct.

5 toekomt op overmacht als de vrijwilligers niet verschijnen voor inzameling? Het risico van de inzet/beschikbaarheid van vrijwilligers is voor risico van opdrachtgever? Is dat een juiste aanname? (ii)a. De door opdrachtnemer ingeschakelde derden betreffen niet de vrijwilligers. Is deze stelling correct? ovk Dient de ingangsdatum van de overeenkomst niet gesteld te worden op 1 januari 2016? Opdrachtnemer schrijft in voor inzameling met een tarief per ton, waarbij het tonnage door u op de inschrijfstaat is vermeld en hoger is dan het ingezamelde tonnage in Dit impliceert dat u een hoger aanbod verwacht in Een hoger aangenomen tonnage leidt tot een lager tarief per ton in de calculaties. Dit risico is voor de inschrijver. Hoe vindt de facturering voor deze dienstverlening daadwerkelijk plaats. De overeenkomst is hier niet duidelijk in. Wordt er gewerkt met voorschotbedragen en achteraf verrekend op basis van werkelijk ingezameld tonnage? De inzet/beschikbaarheid van vrijwilligers valt wel onder onvoorzien omstandigheden. Is dat een juiste aanname? (iv)d. Wij zouden aan deze paragraaf willen toevoegen: voor zover door fusie of overname de continuïteit van deze Overeenkomst wordt geraakt. Gaat u hiermee akkoord? Deze paragraaf is ons ziens disproportioneel en niet relevant voor de onderhavige dienstverlening. Wij verzoeken u dit artikel te verwijderen. 59 Bijlage 3 Dit is correct. De ingangsdatum is op 1 januari Er is geen verwachting van toename van het tonnage ingezameld oud papier en karton. De huidige facturatie geschiedt op basis van een voorschot factuur en een eindafrekening aan het eind van het jaar op basis van werkelijke ingezamelde gewichten/tonnage. Dit is correct. Dit is akkoord. Voorwaarde hierbij is dat - de inzameling van oud papier en karton geen vertraging oploopt; - de inwoners geen hinder ondervinden van de wijziging; - het papier opgehaald wordt volgens de het inzamelplan. Communicatie hier omtrent dient in overleg met Dar te geschieden. Dit artikel wordt gehandhaafd. Wel komt de term Inzamelmiddelen te vervallen.

6 Bijlage B.2 65 Bijlage B.3 66 Bijlage B.4 67 Bijlage B.5 68 Bijlage B.6 Tabel 4. Inzet voertuigen oud papier en karton (per ) Route Wijk Inzet Uren/maand Kg in 2014 A Weurt 2x kraakperswagen 3,50 uur B Beuningen 3x kraakperswagen 3,75 uur ( ) C Beuningen 5x kraakperswagen 3,75 uur (123 t/m 125,161, 151 t/m 154) D Beuningen 5x kraakperswagen 3,75 uur (141 t/m 146) E Winssen 2x kraakperswagen 3,75 uur F Ewijk 3x kraakperswagen 4,00 uur

Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling en Verwerking van Oud Papier en Karton in gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel Doc.nr.

Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling en Verwerking van Oud Papier en Karton in gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel Doc.nr. Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling en Verwerking van Oud Papier en Karton in gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel Doc. JMA20150429 Opmerking van de aanbestedende dienst: Bij inschrijving

Nadere informatie

Inzameling en Verwerking Oud Papier en Karton gemeente Steenbergen

Inzameling en Verwerking Oud Papier en Karton gemeente Steenbergen Nota van Inlichtingen Inzameling en Verwerking Oud Papier en Karton gemeente Steenbergen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Inzameling en Verwerking Oud Papier en Karton gemeente Steenbergen

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen offerteaanvraag Afval Landsmeer

Nota van Inlichtingen offerteaanvraag Afval Landsmeer Datum: 6 oktober 2016 Vragen en antwoorden: Nr. Verwijzing Vraag Antwoord 1. Perceel 2, Schouw gemeentewerf d.d. 26-9 Tijdens de schouw werd duidelijk dat er in het programma van eisen niet duidelijk staat

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling Huishoudelijk Afval gemeente Duiven Doc.nr. JMA Inz

Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling Huishoudelijk Afval gemeente Duiven Doc.nr. JMA Inz Nota van Inlichtingen Aanbesteding Inzameling Huishoudelijk Afval gemeente Duiven Doc.nr. JMA20150703Inz Volg nr. Pag. nr. Art. nr. Vraag Antwoord 1 8 1.1 De gemeente gaat Diftar invoeren op basis van

Nadere informatie

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Brunelleschi. De Dom van Florence

Brunelleschi. De Dom van Florence Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv, Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2013 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Inzameling en vermarkting (ter verwerking) papier en karton Aanbestedende Dienst: Gemeente Venlo Referentie:

Inzameling en vermarkting (ter verwerking) papier en karton Aanbestedende Dienst: Gemeente Venlo Referentie: Nota van Inlichtingen Inzameling en vermarkting (ter verwerking) papier en karton Aanbesteding Inzameling en vermarkting (ter verwerking) papier en karton Aanbestedende Dienst: Gemeente Venlo Referentie:

Nadere informatie

Voeding, dranken en aanverwante producten

Voeding, dranken en aanverwante producten 2 e Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Voeding, dranken en aanverwante producten Ten behoeve van Drenthe College Aanbestedingsnummer: 2013/S 102-174076 juni 2013, Ingenion Alle rechten

Nadere informatie

Toelichting: Hierbij de derde Nota van Inlichtingen. Zie tevens twee nieuwe bestanden. Inschrijfstaat voor perceel 1 en 2.

Toelichting: Hierbij de derde Nota van Inlichtingen. Zie tevens twee nieuwe bestanden. Inschrijfstaat voor perceel 1 en 2. Nota van Inlichtingen Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Omschrijving: Aanbesteding

Nadere informatie

Overeenkomst voor Inspectie, onderhoud en revisie van roostergoedreinigers.

Overeenkomst voor Inspectie, onderhoud en revisie van roostergoedreinigers. Overeenkomst voor Inspectie, onderhoud en revisie van roostergoedreinigers. Tussen: En: Waterschap Hunze & Aa s Overeenkomst nummer: 2011/WHA 2011-10 Datum: 8-12-2011 Versie 0.1 concept

Nadere informatie

Beleidsregels inzameling papier en karton Waalwijk 2017

Beleidsregels inzameling papier en karton Waalwijk 2017 Beleidsregels inzameling papier en karton Waalwijk 2017 Het College van Waalwijk, gelet op de Afvalstoffenverordening Waalwijk 2017 en het Aanwijzingsbesluit Afvalstoffenverordening Waalwijk 2017; besluit

Nadere informatie

M E M O R A N D U M. beantwoording vragen inzake raadsvoorstel inzameling oud papier met minicontainers

M E M O R A N D U M. beantwoording vragen inzake raadsvoorstel inzameling oud papier met minicontainers M E M O R A N D U M Aan: Van: De leden van de gemeenteraad College van B&W Datum: 11 januari 2007 Onderwerp: beantwoording vragen inzake raadsvoorstel inzameling oud papier met minicontainers Op 4 januari

Nadere informatie

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

overwegende dat het gewenst is activiteiten te stimuleren, die bijdragen aan duurzame afvalscheiding;

overwegende dat het gewenst is activiteiten te stimuleren, die bijdragen aan duurzame afvalscheiding; CVDR Officiële uitgave van Goeree-Overflakkee. Nr. CVDR611379_1 11 juli 2018 Subsidieregeling oud papier Goeree-Overflakkee 2018 Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee; overwegende dat het gewenst

Nadere informatie

Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC. Referentie:

Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC. Referentie: Nota van Inlichtingen Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Afvalverwijdering PWN, HHNK en KDC Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Omschrijving: Aanbesteding

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Beuningen

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Beuningen Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Beuningen Inhoud Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Beuningen... 1 1. Algemeen... 2 Waarom kiest de gemeente Beuningen voor omgekeerd inzamelen?... 2

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

CONCEPT VERORDENING VERLENING VAN INZAMELVERGOEDINGEN AAN NON-PROFITINZAMELAARS VAN OUD PAPIER 2010

CONCEPT VERORDENING VERLENING VAN INZAMELVERGOEDINGEN AAN NON-PROFITINZAMELAARS VAN OUD PAPIER 2010 CONCEPT VERORDENING VERLENING VAN INZAMELVERGOEDINGEN AAN NON-PROFITINZAMELAARS VAN OUD PAPIER 2010 Titel 1 Inzamelvergunningen Artikel 1 Inzameling van uit huishoudens afkomstig oud papier is slechts

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Europese aanbesteding Beeldkwaliteit

Europese aanbesteding Beeldkwaliteit Europese aanbesteding Beeldkwaliteit 2018-2021 Versie 1.0 Datum 14-11-2017 Referentie 170183 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500 DP Den Haag Tel.nr. 06 13

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 10 mei 2012

Nota van Inlichtingen 10 mei 2012 Nota van Inlichtingen 10 mei 2012 In het kader van de aanbesteding van het inzamelen en vermarkten van huishoudelijk oud papier en karton en verpakkingsglas van de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel,

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt:

In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt: ALGEMENE VOORAARDEN Algemeen In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt: Opdrachtgever: Opdrachtnemer: Degenen die de opdracht heeft aanvaard en opdracht

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Aan de commissie Grondgebiedzaken

Aan de commissie Grondgebiedzaken Made, 28 augustus 2002 Commissievergadering d.d. 17 september 2002 Aan de commissie Grondgebiedzaken Agendapunt: Onderwerp: Inzameling Oud papier en Karton uit huishoudens Toelichting: INLEIDING: Uw commissie

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van

Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten Aanbesteding Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor het leveren van postdiensten

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Aanbesteding postdiensten Nota van inlichtingen Kenmerk: 2016-150 Status: Definitief Aantal pagina s: 8 Datum: 11-11-2016 1 Deze nota van inlichtingen behoort bij en maakt integraal onderdeel uit van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Aanbesteding SER.13009 2 de Nota van Inlichtingen d.d. 12 augustus 2013 SER.13009 Pagina 1 van 5 Geachte dames en heren, Hierbij treft

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326 Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbesteding EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo

Nadere informatie

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland

DinZ Web ZVW. Gebruikershandleiding. Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland DinZ Web ZVW Gebruikershandleiding Release 1.46 Copyright DinZ BV, Nederland Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Inzameling en verwerking van oud papier en karton gemeente Castricum

Nota van Inlichtingen Inzameling en verwerking van oud papier en karton gemeente Castricum Nota van Inlichtingen Inzameling en verwerking van oud papier en karton gemeente Castricum Referentie 201501 Status: definitief Datum 9 april 2015 Nr. vraag Betreft par./blz. Vraag 1 1.1 /blz. 3 U spreekt

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Nadere informatie

Omschrijving: Het leveren, verhuren, wisselen en ledigen van afvalcontainers en het verwerken/afvoeren van verschillende afvalstromen

Omschrijving: Het leveren, verhuren, wisselen en ledigen van afvalcontainers en het verwerken/afvoeren van verschillende afvalstromen Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst Afval Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Raamovereenkomst Afval Stichting Saxion 2015002159 (1199) /me Omschrijving: Het leveren, verhuren, wisselen en

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit.

b- opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Roodbosch interieurstyling een overeenkomst sluit. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN 1.1 Definities a- Roodbosch interieurstyling: de gebruiker van deze algemene voorwaarden; ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Roodbosch interieurstyling

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V.

Algemene Voorwaarden PMG Consultancy B.V. Statutair gevestigd in Elburg, Kamer van Koophandel 5113 3547 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die de opdrachtgevers van PMG Consultancy B.V., hierna

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

gelet op de artikelen 216 en 229, eerste lid, aanhef en onderdelen a. en b. van de Gemeentewet; besluit:

gelet op de artikelen 216 en 229, eerste lid, aanhef en onderdelen a. en b. van de Gemeentewet; besluit: Dordrecht Nr. 1703687 - II De RAAD van de gemeente Dordrecht; Raadsgriffie Spuiboulevard 300 3311 GR DORDRECHT gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 6 september 2016, Nr.

Nadere informatie

MELDINGENBEHEER EN URENREGISTRATIE IN TOPDESK - EXTERNE CONSULTANT

MELDINGENBEHEER EN URENREGISTRATIE IN TOPDESK - EXTERNE CONSULTANT HANDLEIDING HANDLEIDING MELDINGENBEHEER EN URENREGISTRATIE IN TOPDESK - EXTERNE CONSULTANT MEERENDONKWEG 11, 5216 TZ 'S-HERTOGENBOSCH POSTBUS 773, 5201 AT 'S-HERTOGENBOSCH, THE NETHERLANDS T: +31 (0) 73

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Aanbesteding Kartonnen verpakkingen Nota van Inlichtingen 1 Tekstuele deel

Aanbesteding Kartonnen verpakkingen Nota van Inlichtingen 1 Tekstuele deel Aanbesteding Kartonnen verpakkingen Nota van Inlichtingen 1 Tekstuele deel www.swaholland.nl/ www.swadisplays.nl/ Titel: Nota van Inlichtingen 1 Datum: 13-10-2016 Aantal pagina s: 7 Copyright Niets uit

Nadere informatie

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten Inhoud Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten... 1 1. Algemeen... 2 Waarom kiest de gemeente Druten voor omgekeerd inzamelen?... 2 Waarom wordt

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 2 juni 2008, Nr. PD/2008/1959;

gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 2 juni 2008, Nr. PD/2008/1959; Gemeentebestuur Nr. PD/2008/1959 De RAAD van de gemeente Dordrecht; gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 2 juni 2008, Nr. PD/2008/1959; overwegende dat het wenselijk is

Nadere informatie

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement

Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement Disclaimer (Legal Notice) & Privacyreglement van toepassing vanaf het moment dat de klant het Lingomaster inschrijfformulier voor particulieren heeft ingevuld en ondertekend. van toepassing vanaf het moment

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering. Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden. Ten behoeve van Provinsje Fryslân

Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering. Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden. Ten behoeve van Provinsje Fryslân Nota van Inlichtingen Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden Ten behoeve van Provinsje Fryslân Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Eric Doornik van Verder Vanuit Vertrouwen die deze algemene

Nadere informatie

Schoolverzuim. Geoorloofd of ongeoorloofd afwezig?

Schoolverzuim. Geoorloofd of ongeoorloofd afwezig? Schoolverzuim Geoorloofd of ongeoorloofd afwezig? Voorwoord Iedere jongere is volledig leerplichtig vanaf de 1 e schooldag van de maand na de 5 e verjaardag tot aan het einde van het schooljaar waarin

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Home bvba.

Algemene Voorwaarden Home bvba. Algemene Voorwaarden Hands @ Home bvba. 1. Algemeen De overeenkomst komt tot stand doordat opdrachtgever textiel aanbiedt en Strijkservice Hands @ Home bvba dit aanneemt. Het aanbieden door opdrachtgever

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen. leerlingenvervoer gemeenten Lopik, Montfoort, Nieuwegein en IJsselstein

Derde Nota van Inlichtingen. leerlingenvervoer gemeenten Lopik, Montfoort, Nieuwegein en IJsselstein Derde Nota van Inlichtingen leerlingenvervoer gemeenten Lopik, Montfoort, Nieuwegein en IJsselstein Projectnummer: DP20141104 Status: Definitief Colofon: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden School voor Homeopathie

Algemene Voorwaarden School voor Homeopathie Algemene Voorwaarden School voor Homeopathie Artikel 1 Algemeen De voorwaarden zijn geldig voor alle opleidingen en cursussen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Contractant: degene die de opleiding

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN 1 INZAKE DE EUROPESE AANBESTEDING. inzameling, transport en verwerking afval TEN BEHOEVE VAN WATERSCHAP GROOT SALLAND

NOTA VAN INLICHTINGEN 1 INZAKE DE EUROPESE AANBESTEDING. inzameling, transport en verwerking afval TEN BEHOEVE VAN WATERSCHAP GROOT SALLAND NOTA VAN INLICHTINGEN 1 INZAKE DE EUROPESE AANBESTEDING inzameling, transport en verwerking afval TEN BEHOEVE VAN WATERSCHAP GROOT SALLAND 1 Nr. Betreft par./blz. Vraag / opmerking / bezwaar vraag 1. Bijlage

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Consumenten

Algemene Voorwaarden Consumenten Algemene Voorwaarden Consumenten Dit zijn de Algemene Voorwaarden Consumenten van de Academie voor Systemisch MensenWerk, ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer: 73245712. Deze voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN De Kleine Prins Hoveniers- en Klusbedrijf, 16 maart 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN De Kleine Prins Hoveniers- en Klusbedrijf, 16 maart 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN De Kleine Prins Hoveniers- en Klusbedrijf, 16 maart 2016 1. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN 1.1 Hoveniers- en klusbedrijf: De Kleine Prins Hoveniers- en Klusbedrijf. 1.2 Hovenierswerkzaamheden:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen juli 2016

Nota van Inlichtingen juli 2016 Nota van Inlichtingen 2 13 juli 2016 1 1. Inleiding Voor u ligt de Nota van Inlichtingen 2 behorende bij de aanbesteding Aanschaf ICT Hardware inclusief aanverwante dienstverlening (kenmerk: 16.0907.RR

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie:

Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie: Nota van Inlichtingen Onderhoud Drainage Aanbesteding Onderhoud Drainage Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie: 150277 Omschrijving: In verschillende delen van de gemeente Den Haag is een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Nota van Inlichtingen 1 Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 31-08-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert B. BIJZONDERE VOORWAARDEN Ondersteuning De in deze Bijzondere Voorwaarden Ondersteuning - hierna: bijzondere

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2015

Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2015 CVDR Officiële uitgave van Dordrecht. Nr. CVDR343615_1 23 februari 2016 Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2015 De RAAD van de gemeente Dordrecht; gezien het voorstel van het

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2019

Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2019 CVDR Officiële uitgave van Dordrecht. Nr. CVDR616401_1 18 december 2018 Verordening op de heffing en invordering van reinigingsrecht 2019 De RAAD van de gemeente Dordrecht; gezien het voorstel van het

Nadere informatie

Aanbestedingsdoc ument 2.11 en Eisen en criteria. PVE 001 paragraaf 3.3 panelen subparagraaf E. Bestek/beschrijvend document

Aanbestedingsdoc ument 2.11 en Eisen en criteria. PVE 001 paragraaf 3.3 panelen subparagraaf E. Bestek/beschrijvend document Nota van Inlichtingen: Aanbesteding Het leveren, aanbrengen en bedrijfsklaar opleveren van pv-panelen op gemeentelijke gebouwen Gepubliceerd onder refnr: 9707 Datum: 11 november 2015 Inleiding: Hartelijk

Nadere informatie

Bestek verwerking gemeentelijk groenafval of component(en) daarvan

Bestek verwerking gemeentelijk groenafval of component(en) daarvan Bestek verwerking gemeentelijk groenafval of component(en) daarvan Situatieschets Inwoners van de gemeente Smallingerland kunnen zonder betaling hun groenafval storten bij de milieustraat, het zogenaamde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Handleiding rekenmodel kosten inzameling oud papier

Handleiding rekenmodel kosten inzameling oud papier Handleiding rekenmodel kosten inzameling oud papier Bestemd voor : Deelnemers pilot rekenmodel kosten inzameling oud papier Van : Marcel Aarnink Datum : 4 juli 2006 Onderwerp : Rekenmodel kosten inzameling

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster 1 van 6 Nota van Inlichtingen I Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 13.037579

Nadere informatie

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx

Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/ Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst Juridische dienstverlening kenmerk INK/POJ/042013 Gemeente De Bilt en xxx Overeenkomst voor de Juridische dienstverlening Perceel 1: Perceel 2: Perceel 3: Perceel 4: arbeids- en ambtenarenrecht

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier]

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier] Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier [Naam leverancier] Pagina 2 / 12 Colofon Datum [datum] Referentie 2016001977 Versie 0.1 Afdeling Servicecentrum Voorzieningen Auteur T. Brummel Saxion. Alle rechten

Nadere informatie

Onderwerp : Verordening Reinigingsheffingen : Besluit tot vaststelling van de verordening Reinigingsheffingen 2012

Onderwerp : Verordening Reinigingsheffingen : Besluit tot vaststelling van de verordening Reinigingsheffingen 2012 Raadsvoorstel Onderwerp : Verordening Reinigingsheffingen. Indiener agendapunt Gevraagd besluit Bijlage(n) : Het college van burgemeester en wethouders, portefeuillehouder: H. Nijskens : Besluit tot vaststelling

Nadere informatie

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten

Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten Inhoud Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen in Druten... 1 1. Algemeen... 2 Waarom kiest de gemeente Druten voor omgekeerd inzamelen?... 2 Waarom wordt

Nadere informatie